"Több mint egymillió aktív fertőző szaladgál az országban" | Interjú Falus Ferenccel

2020.nov.17.
92 092 Megtekintés

Az átlátszó korona-monitorját itt érhetitek el: atlo.team/koronamonitor/
Tetszik az adás? Szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
Tapasztalt kelet-európai állampolgárként már nem nagyon lepődünk meg azon, hogy az életünket segíteni hivatott magyar állam a legalapvetőbb feladatait sem képes ellátni, de még minket is sokkolt az, amit a magyar kormány és az általa irányított közigazgatás "felkészülés" címszó alatt produkált a járvány második hullámának kapujában. Mai adásunkban röviden összefoglaljuk az elmúlt időszak kapkodásra utaló kormányzati döntéseit, majd Falus Ferenccel, volt országos tiszti főorvossal beszélgetünk arról, hogy mit olvashatunk ki a kormányzat által közölt statisztikai adatokból, valamint mi vár ránk a következő hónapokban.
Nem tudod nézni? Már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Facebookon! facebook.com/partizanpolitika/
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz! facebook.com/groups/partizantarsalgo
Kövess minket Instagramon! instagram.com/partizanpolitika/

Megjegyzés
 • ...ez a szociopata, tolvaj, gyilkos tényleg ennyire nincs itthon, hogy egy olasz zászló előtt hülyiti az embereket????????!!!!!!!!! Első legyen aki megkapja a ruszki vakcinát!

  Frigyes BaloghFrigyes Balogh48 perccel
 • Fu de Super vagy te csávó. 👍👍👍👌

  Andrei BalazsAndrei Balazs13 órája
 • Mintha az apukánk lenne 0rbán a punk. A korona hoax a libsik diktatórikus apáskodása még rosszabbak mint hitler!!

  Bear TeddyBear Teddy20 órája
 • "Jó kedv és a bizalom" ez kell az immunitáshoz. 19:34-nél. :)

  Péter TerhesPéter TerhesNapja
 • Nem szeretem a diktatúrát, de a Partizánokat sem, különösen, ha "sok amúri".

  Istvan JeneiIstvan JeneiNapja
 • Úgy tűnik, az egész Világ hülye, egyedül ez a kukac Márton az eszes. Hazudik, csal, gyűlölködik. Kérdés: Miért nem megy az EU parlament elé, miért nem veti szemére a Brüsszeli bürokráciának, hogy összeomlik az EU egészségügyi ellátó rendszere? Francviaországban, Ausztriában összeomlik a rendszer, nem beszélve Belgiumról, Olaszországról, Spanyolországról, ahol százszor rosszabb a helyzet, mint Magyarországon? A seggnyaló Márton poénokat szeretne szerezni Brüsszelben, de ott is megvetik. Tudják, hogy hazudik a szenny. Undorító alak.

  Forum RoditeljaForum RoditeljaNapja
 • Nem is értem ezt az oltás dolgot, ha akárhányszor el lehet kapni a vírust.. Azért a D+C vitamin combó nem éppen hatástalan immunerősítésre. A D vitamint már terápiában is használják covod betegeken jó eredményekkel...

  Márta FarkasMárta FarkasNapja
 • Falus úrnak alapvetően majdnem mindenben igaza van, de abban téved, hogy az immunrendszert csak a bizakodás erősítheti. Bár a "fejlett" világ ez évben teljesen leállt az ide vonatkozó tudományos/orvosi kisérletekkel (ez is érdekes, de így van) szinte mindenhol máshol sokkal alacsonyabb a járvány garázdálkodása és a halálozási ráta. (különösképpen a távol-keleten) Vajon mi miért nem alkalmazzuk a D vitamint(hormont), cinket, stb-stb. Továbbá mi a helyzet az Ivermektin nevű (Nobel díjat is kiérdemelt) erős antivirális hatással rendelkező anti-parazita gyógyszerrel? Most egyszerűen kollektívan csak hülyék vagyunk vagy ennyire ócska alakok?

  Dimitrios Fokas-RodatosDimitrios Fokas-Rodatos2 napja
 • Hihetetlen h mennyire nem akarodzik a vilag politikai alakulasokkal együtt vizsgálni ezt a kovid sztorit. Az is hihetetlen, h meg mindig nem akarodzik látni, h OV is egy nyamvadt báb. Csak egy kicsit olvasni kéne abból ami a szemünk előtt van. Rá kell nézni a rendszerre és az emberre. Feltételezvén h egyik sem demens, Ceci azért beszél zöldséget, mert nincs infója és nincs mit mondania. Ki várás van. OV azért standappol annyi butasággal, mert már rég nem ő diktál és be van szarva. Fogadni merek, h december 16 tól bár semmi köze az USA választásokhoz vagy meghal mindenki vagy meggyogyul mindenki a számok alapján. Gazdaság és munkahely helyreallitasrol nincs szó. Csupa mellé hordás van az ellenzék részéről is. Sehol egy értelmes terv a holnapot illetően.....

  Andrea StreliczAndrea Strelicz2 napja
  • Pontos diagnózis. A Trianon100 dokumentumfilm vagy a Szent-e a Szentkorona beszélgetős riport többet mond a járványról, mint a mi professzoroknak kinevezett teljes brigádunk. Falus Ferenc is mond jókat, logikus dolgokat is, de sok programozott droid mantrája is van, némelyik egészen rémisztő, finoman szólva nem egészséges. Egy nemzet gyógyulása és fejlődése roppant hosszú procedúra, és többet tett érte a Lovasíjász farm, mint az elmúlt 30 éve összes politikai elitnek csúfolt résztvevője. Ami még durvább, hogy Kassai Lajos és csapatának munkássága társadalmilag pozitív irányban vetekszik a pénznyelő egészségügyi rendszer gyógyszeripari óriésainak negatív teljesítményével itthon. Az öntevékeny dolgokat nevezik élőnek a tudományban. Az emberek óriási tömege olyan 'szerencsétlen', hogy nem hoz döntéseket, és szó szerint állati életet él, a teremtésből is kimarad. Egy jelentős réteg érzelmeket is alig mutat, szó szerint félálomban mozgó zombi lét közelében él.

   Gábriel GyógyírGábriel GyógyírNapja
 • Itt Nemetorszagbol itelve: inkabb add ki a lakasod hajlektalanoknak, allj be segedapolonak 24 oraban...ja, hogy ebböl az összehordott badarsagbol megis lehet Magyarorszagon elni?

  Frank HofmeisterFrank Hofmeister3 napja
 • Tétre, helyre, befutóra: Parlamentben mikor lesz téma, hogy a George klán (Soros, Clooney) pénzeli Marciékat? - Ugyanis akkora már olyan tényezővé növik ki magukat támogatásunkkal, hogy valamit lépniük kell. Remélem minél hamarabb. Köszönöm a lehetőséget, hogy hozzájárulhatok munkátokhoz.

  AliendriverAliendriver3 napja
 • Szerinted máshol nincs koronavírus? Egyébként nem fogsz tapsikolni ha unokáidat nem váltó mütétre mert mert játszani óvodában másokkal..

  Adam CsontosAdam Csontos3 napja
 • Kásler életútja. Ez alapján ez az USA-ban kikèpzett senki arra sem lenn érdemes, hogy Kásler táskáját cipelje. Néhány szó Kásler Miklós professzorról. Lehet utána csinálni!! Kásler Miklós (Budapest, 1950. március 1. -) Széchenyi-díjas magyar onkológus, tanszékvezető egyetemi tanár, az orvostudomány kandidátusa, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója, 2018-tól az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere. 1969-től a SZOTE Orvosi Vegytani Intézetben dolgozott demonstrátorként, 1971-től a Mikrobiológiai Intézetben mint TDK-tag. 1974-től a SZOTE II. sz. Sebészeti Klinikán klinikai orvos, 1978-tól tanársegéd. 1981-től az Országos Onkológiai Intézetben alorvos, 1984-től adjunktus, 1986-tól a fej-nyaksebészeti osztály főorvosa. 1992-ben nevezték ki főigazgató főorvosnak. A daganatos betegek heterogén ellátásának összefogására 1993-ban megalkotta a WHO által akkreditált Nemzeti Rákkontroll Programot. 1994-től egyetemi tanár a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetemen, 1998 után négy egyetemen tanszékvezető (HIETE, Semmelweis Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, marosvásárhelyi MOGYE). 2007-től a PTE onkológiai tanszék igazgatója. Tudományos fokozatai: az orvostudományok kandidátusa (1984), az MTA doktora (2010), az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia tagja (2017). Díjai, elismerései Krompecher István-emlékérem (1999) Mester Endre-emlékérem (2001) Réthy Aurél-emlékérem (2001) Markusovszky Kórház jubileumi emlékplakett (2004) Batthyány-Strattmann László-díj (2005) Magyar Professzorok Világtanácsa „Pro Universitate et Scientia” (2005) Diploma Honori (Marosvásárhelyi Orvostudományi- és Gyógyszerészeti Egyetem 2005) Markusovszky emlékplakett (2006) Doktor Honoris Causa (Marosvásárhelyi Orvostudományi- és Gyógyszerészeti Egyetem 2006) A Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje (2007) Markusovszky Lajos-díj (2008) Prima díj (2008) Markusovszky Lajos-díj és oklevél (2010) Budapest díszpolgára (2011) Orvosi Hetilap Markusovszky Lajos-díj (2012) Sárvár díszpolgára (2012) Diploma of Fellowship of Royal College of Physicians and Surgeons of Glasgow (2012) Orvosi Hetilap Markusovszky Lajos-díj (2013) A Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal (2015) Magyar Nemzet Lelkiismerete díj (2017) Magyar Onkológusok Társasága tiszteletbeli örökös tag (2017) Gundel művészeti díj (2017) Történelmi Szent Lázár Katonai és Ispotályos Lovagrend Málta Támogatói Arany Érem (2018) Miniszteri Elismerő Oklevél (2018) Széchenyi-díj (2018) Vas megye díszpolgára (2018

  Bacsi BelaBacsi Bela3 napja
 • sok a mellébeszélés titkolja a valoságot másokra hárítja a felelöséget nyáron elnyaralták a virus ellení védekezést

  László HegedűsLászló Hegedűs3 napja
 • Marci te tettel valaha valami hasznosat? Javaslok valamit, tunj el mig van ra lehetoseg.

  Istvan OmasztaIstvan Omaszta4 napja
 • Te cikized a Miniszterelnököt TE TETÜ

  Zsuzsa BalázsZsuzsa Balázs4 napja
 • Köcsögség miért nincs a vulgáris szlengedben?

  Fazekas IstvanFazekas Istvan4 napja
 • Én elég jól értek a számokhoz, de egészen biztosan komoly gondok vannak ezzel a (kétségtelenül jól hangzó) 1M aktív itthoni fertőzővel. Mert vagy a szám nem stimmel (de nagyon csúnyán), vagy a vírus "akár" 20%-os súlyos, lélegeztetésre szoruló rátája. Vagy mindkettő. Ma már amúgy kéne legyen annyi adat, hogy az egyikből a másik elég jó arányban becsülhető legyen, s ne lehessen sületlenségeket beszélni.

  Tamás LászlókTamás Lászlók4 napja
 • Orbán-kormányban mindig borzalmat tervezi,még legrosszabb Magyarországon van‼️‼️‼️‼️😡😡😡😡😡

  Judit NoszticziusJudit Noszticzius4 napja
 • 8:44 Orbán Viktor szerint 50% esély van arra, hogy a kórházak még el tudják látni a betegeket és nem omlik össze az egészségügy. 50%, tehát vagy igen, vagy nem, tehát még elválik, de hát vagy kitartanak a kórházak, vagy nem, kösz bazdmeg a valoszínűségszámítási gyorstalpalót.

  Dorna HDorna H4 napja
 • -80 fokos oltás ...Az igen.Inkább 80 % Abszint!

  Attila ÁcsAttila Ács4 napja
 • Falus dr. nagyon korrekt tájékoztatást adott. Köszönjük.

  Judit NyilasJudit Nyilas4 napja
 • legyen olyan videó hogy 1987 tél hótakaró 200cm vezető kádár jános 2013 március 15 hótakaró 60cm vezető orbán viktor melyik rendszer állt talpra gyorsabban! nem csodálkozok hogy hamar felgyógyult kína! kádár vs orbán! üzenem az elvtársaknak aki 8 után kint akar lenni vegyen kutyát!

  RendszerhibaRendszerhiba5 napja
 • 1 millió aktív fertőzött, tehát pár hét és túl leszünk rajta; akkor mi a baj???🤔🤔

  Attila BallaAttila Balla5 napja
 • Nem értem, erre a mélyről fakadó dühre, indulatra és trágár beszédre mi szükség van.

  Botond FülöpBotond Fülöp5 napja
 • AKKOR KÉSZÍTSÉTEK FEL A KISGYERMEKEIMET, HOGY A MEGTISZTULÁS SIVATAGÁN VALÓ ÁTKELÉSETEK HAMAROSAN ELKEZDŐDIK! 2020. november 18. HÍVJA FEL MÁRIA TITULUSÁT ISTEN NÉPÉHEZ. ÜZENET ENOCH-NAK Kicsik, uram békéje veletek legyen, és a szeretetem és az anyai védelmem, mindig elkísérnek titeket. Kicsinyeim, az Új Világrend már elkezdődött, a világ uralkodóinak túlnyomó többsége az érdekeiket szolgálja. Éhezés, üldöztetés, bebörtönzés, rossz bánásmód, eltűnés és halál vár Isten népére; ez az egyetlen kormány, amely már megkezdte a kormányzást a világban, rabszolgaságot és leigázást hoz a legszegényebb nemzeteknek. Isten népét üldözni, kínozni, bebörtönözni és eltűnni; Az Új Világrend napirendjének célja, hogy leigázza a nemzeteket, és eltűnjön a föld színéről a keresztény katolikus vallásba, mert ennek a rezsimnek Fiam, Jézus neve akadályozza terveiket. Az Antikrisztus uralkodásának idején az Új Világrend őt fogja szolgálni, és a világ minden nemzete az ő leigázása alatt lesz. Az ellenfelem fogja vezetni, és a Hoz és a Kalapács lesz a nemzetek és Isten népe súrolója. Hűséges kisgyermekeim száműzetésbe vonulnak, milliók at fognak koncentrációs táborokba zárni, Isten népének holokausztja és vértanúsága nagy léptékben lesz; bárkit, aki hitet vall Fiamban, üldözni, bebörtönözni, megkínozni vagy eltűnni. Isten népe úgy fog élni, mint az első keresztények, távol a városok és városok forrásvizétől, a hegyen, barlangokban vagy az én Mária menedékhelyeimben. A hal (Ictus) jele ismét a keresztények jele lesz, akik közösségeket alkotnak, és a Szentlélek kegyelme által életben tartják Fiam hitét és tanát. Ők lesznek a Maradék Egyház, Isten kiválasztott népe, akik holnap az Új Teremtésben fognak élni. Isten népének Új Egyháza a megtisztulás után felemelkedik, szegény, egyszerű, alázatos, de ajándékban és karizmában gazdag, és Isten népének szolgálatában. Ne féljetek a kisgyermekeimtől, hogy mi következik, mert tudjátok, hogy a Menny nem fog elhagyni benneteket; az örökkévalóságon átvezető utatokban lelkileg megerősödnek majd a karizmák és ajándékok, amelyeket el kell viselned a vadonon való áthaladásotok napjaiban. Az, hogy életet adsz Fiamért azokban a napokban, a legnagyobb öröm lesz, mert nem fogtok félni vagy félni a haláltól, mert a Szentlélek Ereje veled lesz, és mielőtt a kard rátok hullik, elvisznek és a mennybe kerülnek. Ezután készítsétek fel a kisgyermekeiteket, hogy a megtisztulás vadonjában való átkelésetek hamarosan elkezdődik. Ne féljetek, álljatok szilárdan a hitben, és a lámpásaitok imával világítanak; éber és éber, mint jó katonák; mindig visel a Spirit Armor, holnap és este, készen áll, és készen áll, hogy szembenézzen a végső csata a szabadság. Senki se lopja el uram békéjét. huworld.info/flow/vide/02-szYbQoqjFr5o

  Klára NemesKlára Nemes5 napja
 • Talán még a közmédiánál is jobban hazudsz/csúsztatsz, Marcsi. Pedig az aztán teljesítmény.

  Keszthelyi PéterKeszthelyi Péter5 napja
 • Ennek a vírusnak a hullámait politikusok jövendölik meg hónapokkal előre, miközben szegény meteorológusok még az időjárást se tudják megjósolni egy hétre előre, de ez ugye nem tűnt föl nektek, Mórickák?

  Chris BolgarChris Bolgar6 napja
 • kidobtam a TV-t úgy 15 éve ... :-) marad a cinternet ;-)

  Szergej ButovSzergej Butov6 napja
 • Jó estét kívánok. Ha kérhetem Kb.19.45-től meghallgatni kb 10szer...Nincs kivágva,nincs streamelve , nincs humbuk , hiszen ha volt is de csak Tiszti főorvos volna az Úr..Szóval kérdeznék a gyógyszerekről....Hogy a f...omba van is ez??????? És akkor Papp Lajos meg a hasonló GYÓGYÍTÓK?MIÉRT Nem egy ilyen kvalitású, jellemű EMBER az egészségügyi nemlétező miniszter? Hogy világhírű szívsebészként esetleg talán ne adj Isten,miért is nem? Isten nyugtassa Horváth prof?????? hmmmmmmm??? Hogy nem a víz a hülye bmeg, ha egy kacsa nem tud úszni???? Vagy most akkor ki mondja hogy Mea Culpa?? Sztem ennyit megérdemelne ez a "nép". Ha a japánok a felkelő nap országa, szeretném levédetni a magyarok a fel nem kelő nap országa nevet. És ezen szerintem senki nem nevet....

  Zoltán BerekmériZoltán Berekméri6 napja
 • Nagyon úgy fest a dolog, hogy ha ne adj isten valamikor nem Fidesz kormány lesz akkor a Partizán lehuzhatja majd a rolót, mert nem lesz kit kritizálnia... Mert ha baloldali kormány lesz akkor minden egy csapásra megoldódik, eljön a Kánaán stb.... Ízléstelen férgek vagytok

  Villám utasVillám utas6 napja
 • magyarország elpusztitója, viktorunk

  Car ProjectCar Project6 napja
 • majd cián, vagy arzén tartósan

  Car ProjectCar Project6 napja
 • orbán dinasztia klónozása antibiotikummal

  Car ProjectCar Project6 napja
 • Hahaha

  Istvan BudaiIstvan Budai6 napja
 • 👍 Tetszett. (Nem volt visszhang👀, sokkal élvezhetőbb lett 👍👍😅, köszi)

  András LukácsAndrás Lukács6 napja
 • ,,3-ember cigarettázott egymás mellett és az nagyon veszelyes mert miközben cigiznek lent van a maszk " a másik kedvencem ,,már csak 8.5 millioan kell hogy elkapják" Öreg, már ne haragudjon meg de ez kibaszott szomorú hogy így áll hozzá. Tudjátok én meg azt érzem hogy abban a társadalomban ahol mindenki meggyőződéses a maga igazával miért nem lehetett beleállni ebbe az egészbe? Védjük meg az öregeket meg a kóros betegeket es pont. Egyébként amíg világ szerte napi 30-40ezer ember hall éhen és 800millio ember alul táplált MÉGIS azokról a területekről mégsincs több száz milliós halál eset amennyinek arányosan lennie kellene a környezetük és életmódjuk miatt, nos hogy is mondjam nem az hogy szkeptikus vagyok hanem igazából csalódott hogy mi az emberiség az 1. világból még egy szájbabaszott retek vírussal se tudunk szembeszállni hanem meghunyászkodunk. Ez szomorú bocsássatok meg.

  Bajós HenceBajós Hence6 napja
 • "Tegnap jelentkeztem az orosz Covid-19 vakcina magyarországi önkéntes oltási kísérletére. Ma 07:00-kor kaptam meg az oltást, és szerettem volna tjudtára adni mjindenkinek, hogy da teljesen bjiztonságos, njincsjenek mjellekhjatásak sömmit nyet erzek mjindön rengybjen χoρoshό я velam és чувствую себя немного странно и я думаю, что вытащил ослиные ушиNNNNNNN 🤣🤣🤣"

  MeloStepMeloStep6 napja
 • 4:12 ..."ingyenes netet adnak" ... Nem adnak! A szolgáltatót kötelezik, hogy ingyen szolgáltasson.

  Zoltán RózsahegyiZoltán Rózsahegyi6 napja
 • Egymillió aktív fertőző??!! Aki ilyet ki mond, életfogytig bezarnam. Mindenki döntse el miért...

  Sheran AshtarSheran Ashtar6 napja
 • 5:25-től off...

  Jubiei1979Jubiei19796 napja
 • Giliszta gyerek vagy Marci ! saját fingodtol elszálsz!!!

  Patruban CsabaPatruban Csaba6 napja
 • Jelentéktelenrészlet: Lázas gyereknek apuka ne szerezzen antibiotikumot, amíg azt orvos fel nem írta

  András RáczAndrás Rácz6 napja
 • Akor hamarosan mindenki átesik a betegségen kèt honapon bellűl

  attila17051attila170517 napja
 • ..megele prof hol van.....egyet jobbra egyet balra,.....

  tibó Szaszatibó Szasza7 napja
 • Arról nem is beszélve, hogy Ft billiókat nyúl le az orbánista rezsim a harcra hivatkozva, de másra elköltve!

  Károly AndrásKároly András7 napja
 • A harmadikat hogyan varjuk es hogyan keszülünk" fel?

  janos enekesjanos enekes7 napja
 • Lógni fognak a politikusaink...

  Felcsúti MaradonaFelcsúti Maradona7 napja
 • 30 éve hülyének néznek minket. A politikus állatfajt kiírtanám.

  István ÉrdiIstván Érdi7 napja
  • Sztem űrhajóst csinálnék belőlük , kibővítve az összes bankárral , és csak oneway tickettel utaztatnám fel mindet !

   Zsuzsa KissZsuzsa Kiss5 napja
 • ez olyan mint egy 23 perces slejm poetry , ez most nagyon menő

  tibor bucsektibor bucsek7 napja
 • Finanszirozása ? beneteket?.... minnek? Nem tudom milyen végzetséged van fiam... de ugy beszélsz Orvosokrol mind ha te Nobeldijas lennél. Különben ki fizet benneteket. ? Ti legalább anyira buták és primitivek vagytok mind a Gyúrcsánék... azt hol képeztek ki ? Külföldröl jöttetek... magyarázni?! Na nem azert mind ha egy Fideszes ide be talált volna.... azok ugyan olyan korruptak mind ti. Távolbol nézve ezt az egészet szerintem teljesen függetlenül .... tán a legnormálisab az a Toroczkai....benne láttok egy aránylag egyenes embert. Azt mind azoknak akik tagadják a virust vagy megmagyaràzák ne már! Van... és megállithatatlan. Mesterséges valoszinü. De mit mondod egy nálunk okosabb ember. Az emberiséget egy virus fogja megsemmisiteni... A. Einstein

  James BondJames Bond7 napja
 • ) The National Assembly, the lower house of the bicameral French parliament, introduced a bill on September 15, 2020, to stop malpractice related to organ transplants, with an emphasis on illicit transplants carried out outside Europe. Sixty-five members of the parliament signed the bill to uphold bioethics in the medical and scientific community. Frédérique Dumas, member of the National Assembly, initiated bill No. 3316 to stop forced organ harvesting in countries such as China. Initiated by National Assembly Member Frédérique Dumas, bill No. 3316 highlights evidence of forced organ harvesting and areas in which the French Government can take action. The bill was submitted to president of the legislature. Forced Organ Harvesting in China The bill’s explanatory statement highlighted the current situation with organ transplants in France. Due to organ shortages, the waiting time for a transplant in the country is usually three years, and this waiting time increases each year. French laws prohibit organ trafficking and provides for imprisonment of up to seven years and a fine of 100,000 euros, but transplant tourism to receive illegally sourced organs has nonetheless been a problem since the 1980s. “The most serious case of transplant tourism is the case of China, because it goes hand in hand with the harvesting of organs from prisoners, especially of conscience, without ‘free and informed’ consent within the meaning of international law and of French law,” the bill states. Although China claimed to ban organ harvesting from prisoners in 2015, numerous independent studies have shown that such practices continue. Among these studies are investigations by former Canadian Secretary of State for Asia-Pacific David Kilgour and international human rights lawyer David Matas. Another researcher, investigative journalist Ethan Gutmann, co-authored a book in 2014 titled The Slaughter after seven years of investigation into organ harvesting from prisoners of conscience in China. In addition, an independent people's tribunal focused on forced organ harvesting in China was set up in London and chaired by Sir Geoffrey Nice QC, who led the prosecution of Slobodan Milošević, former President of Serbia, at the UN’s International Criminal Tribunal for the Former Yugoslavia. The China Tribunal analyzed a wide variety of evidence and determined that forced organ harvesting has taken place in China for about 20 years. It also concluded that these practices are “crimes against humanity proven beyond a reasonable doubt.”

  vyu gg6cyvyu gg6cy7 napja
 • A faszába van a vírus!👹☠️🌚

  Julianna ZsokJulianna Zsok8 napja
 • Öcsém te agyhalott vagy, vagy szektás ? ,

  Sandor LascsikSandor Lascsik8 napja
 • kurvára elegem van már ezzel a kamu járvánnyal

  lászló márkuslászló márkus8 napja
 • Lehet köpködni "Marcikát" és el is lehet küldeni kultúráltan elküldeni a ... ugye-ugye ál-keresztény barátaim. És ha azt mondom, hogy tényleg affektál egy kissé, és ez engem is zavar... De nem ezért nézem, hanem azért mert tényeket közöl.

  Bálint KirályBálint Király8 napja
  • Nem affektál, csak nagyon hadar, viszont zseniális :)

   Yorgos2007Yorgos20078 napja
 • Lőrinc barát - #lorincbarat

  micike78micike788 napja
  • :-)

   Bálint KirályBálint Király8 napja
 • Partizán..... hadjuk már a hülye dumát! Ti mindenhez jobban értetek! Minden szép és jó, csak ez a csúnya kormány nelenne mert akkor olyan jóletben élnénk mint 2010 elött! Kívánom a partizánnak olyan életszinvonalon élje le életét mint az a 900000 ember akinek nem volt akkor munkája, most meg a munkahelyteremtésnek köszönhetően sokkal jobb életkörülmények közt él, köszönhető a jelenlegi kormánynak! Akkor miről is pofázól te mocskos partizán??? Töketlen partizán, szerinted olyan okoskodó személyek kezelnék a járványt mint te és bandád, hány emberéletet követelt volna a vírus, hányan fertőzödtek volna meg? Akkor kritizálj valakit vagy valamit ha értesz hozzá vagy jobban csinálod! Szeretem ha okos valaki és hülyéskedik, viszont az olyan tetveket mind a partizán akik hülyék és okoskodnak, ki nem állhatom....

  Sandor DomjanSandor Domjan8 napja
  • @Bálint Király Jog biztonsááág? Annyira nem vagy tisztába vele hogy meg leírni sem tudod! Jogállamiság Te szerencsétlen! Van olyan ország(Finnország) ahol nincs is! Akkor mit akar ránkerőltetni Brüsszel? Miről is gagyogsz?

   Sandor DomjanSandor Domjan6 órája
  • 2010 előtt én valahogy derülátóbb voltam. Volt jogbiztonság, volt... mindegy is.

   Bálint KirályBálint Király8 napja
 • Az a baj hogy ti is csak találgattok.

  Attila FarkasAttila Farkas8 napja
 • A vulgarizmus nem fokozza a hatásfokot!Nagyon zavaró!

  Illyés IlonaIllyés Ilona8 napja
 • ez a kis manuális komment rendezgetés elég abszurd és manipulatív! aztán az is érdekelne, hogyan képesek egyesek úgy szerkeszteni a kommentet visszamenőleg, hogy nincs ott a (szerkesztés) feltüntetve?

  Las ZloLas Zlo8 napja
 • Egyébként ebben a komment szekcióban tényleg mindenki annyire hülye, hogy bedől ennek a Megmondó Kapitányt játszó paprikajancsinak?

  norbert horvathnorbert horvath8 napja
 • Mindeközben Szlovákiában, az október végi első körben: "A tesztelésen 3,63 millió állampolgár, az ország lakosságának kétharmada vett részt. A szűrések 38 359 személynél, azaz az összes teszteltek 1,06 százalékánál mutattak ki koronavírus-fertőzést." Azóta (Nov. 4-17 között) 23114 új eset, 4 ezrelék lakosság arányosan. Itthon (Nov. 5-18 között) 65961 új eset, 6 ezrelék lakosság arányosan. Na most, aza adatokat összevetve, nekem sehogy nem jön ki az egymillió! Feribácsi, a számok legalább nem hazudnak.

  Istvan GalambosIstvan Galambos8 napja
 • 2 percig nem bírom nézni ezt az affektáló majmot!

  laszlo ferenczilaszlo ferenczi8 napja
 • Te hülyegyerek, a Falus Ferencnek 10 ève nincs orvosi engedèlye, ès ôt hívod meg szakèrtônek? Falus Ferencet minden komoly ember kiröhögi, annyira hiteltelen figura.

  Gergo KontosGergo Kontos8 napja
  • Persze, mert már nyugdíjas és nem praktizál. De attól még érthet a szakmájához. Lehet naprakész.

   Bálint KirályBálint Király8 napja
 • viktor bá elintézi. de cuki...

  Balla zoltánBalla zoltán8 napja
 • Ball es Jobb = ugyan az a szar!

  Szabolcs CsapoSzabolcs Csapo8 napja
  • Ugyan, az a szar vagy Ugyanaz a szar? Mert nem ugyanazt jelenti...

   Bálint KirályBálint Király8 napja
 • A vírus már mindenkit megtalált és az emberek kb 85%-a total védett. Szabad még tovább rettegtetni, mindent bedögleszteni! Ennyi hülyétől aki még egészséges várhatja a nyavaját. Az egészség a véderő és szabad mindent elkövetni maszkban bagózni és az értelmet leszarni! Várni az UFO-t hogy beoltson és bizni az immun stresszben! Mindenki szaladgáljon és ingyen parkoljon a virus karanténoztatására!

  Németh JózsefNémeth József8 napja
 • Nyilván mikor Németországban kéz és láb nélkül születtek gyerekek ezrei, akkor is azt mondták előtte, hogy ez tutifrankó oltás. Most nyilván azt mondják majd, azóta sokat fejlődött a technológia. Ha annyit fejlődött, akkor miért nincsenek tények? Amíg össze-vissza, beszélnek az agyondiplomázott professzorok, addig hiteltelenek. Egy pék honnan tudná eldönteni, melyik agyoniskolázottnak higgyen? Ez a sztori már rég nem a vírusról szól, abba belehal pár ember és ennyi. Érdekes azon senki sem háborog, hogy miért engedik az autógyártókat 200km/h-van menő többszáz lóerős kocsikat gyártani, miközben emberek ezrei halnak meg az utakon?!? Ráadásul a max. seb 130, akkor hogy is van ez? Az autógyártók felbujtanak szabálysértésre és közvetett módon lehetőséet biztosítanak közúti veszélyeztetésre! Energiaital, cukros üdítő, gyorsétterem, felfújt csirke, színezék, tartósítószer, illatosító, műköröm, hajzselé, műanyag pohárban kávé elvitelre??? Ezek után aki nem érti és csodálkozik, miért van ez a világban ami most, az kezdheti vagdosni az ereit... Egy épeszű genetikus a mostani helyzetre azt mondaná, természetes kiválasztódás. A gyengék elhullanak, ez mindig is így volt és lesz is. Nem érdemes érzelmi oldalról megközelíteni ezt, inkább gondolkodni kéne, józan paraszti ésszel.

  Vitat HatatlanVitat Hatatlan9 napja
 • 18:25 kiderült, hogy valóban újra a covidot kapta el?

  Kiss IzoldaKiss Izolda9 napja
 • Nem meglepetés öt hullám van tervezve.Minél többet tesztelnek annál több a fertőzött.Aki lázas már kovisos. Aki meghal az is kovisos nagy valószínűséggel.A kutyáknak nem kell nyugdíjat fizetni ,rájuk vigyázni kell.Kinek van bizalma a védő oltásban?Nekem nincs.

  Gayer MexGayer Mex9 napja
 • Saját kinevelésü Oligarchák Átvették az Irányitást!!!!!!!! A mai kormány csak egy BÁBSZINHÁZ!!

  Toerp ForeverToerp Forever9 napja
 • Elszámoltatást nem szabad ELFELEJTENI!!!! HA 30 ÉVVEL EZELÖTT MEGTETTÜK VOLNA, MOST NEM ITT TARTANÁNK!

  Toerp ForeverToerp Forever9 napja
  • Igen.Ez így van.

   Zsuzsa BusaZsuzsa Busa6 napja
 • Fogjatok össze mert az AZ IGAZI Pandemie a FIDESZ

  Toerp ForeverToerp Forever9 napja
 • Falus majom kamu! Folyamatosan ellent mondanak maguknak! Pandéma van? Mégis vannak akiknek dolgozni kell! Hogyan is van ez? Zárjunk? Zárjunk! De akkor nincs kivétel! Persze homeoffice.... A kiváltságosaknak! A többi? Kuss? Szerintem hulljon a férgese! 😘

  Zoltán JáksóZoltán Jáksó9 napja
 • Szeretem ezt a Falust. Nulla hozzáértéssel is állandó szakértő a libsiknél. Mai "Falus bohóc" halálozási adatok: Magyarországon koronavírusban elhunytak száma: *2.430.400* fő (Forrás: kormány adatközlés (3472 fő) + Falus elvtárs becslése (szorozni kell 700-zal: huworld.info/flow/vide/rIepy6K7i9HRjm8 )

  Gabriel DerdákGabriel Derdák9 napja
 • Jó, hát gyakorlatilag most már csak abban bízhatunk, hogy a járvány végigmegy a lakosságon és kialakul a nyájimmunitás. És eközben persze sokkal többen halnak meg, mint amit a vírus indokolna, köszönhetően az évtizedek alatt lerohasztott egészségügyi és szociális ellátó rendszernek. Szép kilátások, mit ne mondjak.

  K NK N9 napja
 • Tisztelt Márton! Javasolnám, hogy hívjál meg egy GNM oktatót, terapeutát, szakértőt, trénert, konzulenst, akik hiteles információt tudnak adni erről a kétes témáról. Csak javaslatként: Barnai Roberto, Dr. Budai László Károly, Dr. Gelléri Julianna, Dr. Herczeg Andrea, Herczeg Kyra és szerencse még sokan mások állnak a rendelkezésre! A munkádat értékelve erre Te képes vagy! 👍

  Bene NotaBene Nota9 napja
  • Szerintem maradjunk a valódi tudománynál sarlatánságok helyett.

   Yorgos2007Yorgos20078 napja
  • barnai roberto? hát, nem tudom...

   nowzecanowzeca8 napja
 • Az a baj, hogy mindenki a másikra mutogat. Ki a hibás? Mindenki! Ha az első hullám után betartottuk volna, amit kellett volna, akkor nem lenne ekkora gáz. Az intézkedések sem érnek semmit, ha nem tartja be mindenki. Eléggé rosszul vizsgáztunk. Mindenki!

  Borika HorvikaBorika Horvika9 napja
  • ezek a látszatintézkedések akkor sem érnének semmit, ha mindenki betartaná őket.

   nowzecanowzeca8 napja
 • 10:50 Másfélmillió ember az nem másfélmillió kutya! Nekem is 3 van.

  Mr MMr M9 napja
  • A veszett kutyák nyúzzák le a rossz, rottyos lájkgyűjtő bőrötöket!

   Szikla SzilárdSzikla Szilárd8 napja
  • Hát a matematika nem az erősségünk az már biztos!

   Kiss AnikoKiss Aniko8 napja
 • Világvége yeeee😊✌🏻

  Husi _ OfficialHusi _ Official9 napja
 • fu marci nagyon ciki vagy néha.. ez a szájhabzás pont olyan káros mint ami miatt habzik a száj

  Álmos PhranerÁlmos Phraner9 napja
  • Lehetne. Egy kicsit kevésbé hadarni. Köszönöm

   Margit Juhászné GyöngyiMargit Juhászné Gyöngyi9 napja
 • A kovid az eddig is létező folyamatokat gyorsította fel mindenki pusmogott a problémákról , amikor véget ér egy mentálisan megviselt, szegény ország marad. Amikor nyílnak a határok újabb hullám indul az eu ba.

  Feher PeterFeher Peter9 napja
  • már most is ilyen ország vagyunk. mindig is ilyen voltunk.

   nowzecanowzeca8 napja
 • Ez most nem sikerült, sajnos. :(

  Kis FerencKis Ferenc9 napja
 • Most lehet veregetni a vállát az összes álhírterjesztőnek,vírus/maszk tagadónak és azon médiáknak akik ezeknek teret adtak,a nyaralás miatt nyavajgóknak.Ezeknek most legfőbb gondjuk a sítábor szervezése,mivel ausztria teljesen lezárt.Következmények nélküli ország.No comment....

  Ákos HoffmannÁkos Hoffmann9 napja
 • Festéktüsszentő hapci marci, mi köze a vodafon és a upc számlákhoz rajtuk kívül bárkinek piaci környezetben?

  Ákos HoffmannÁkos Hoffmann9 napja
 • anyááám.. "az immunrendszer erősítője a jókedv, és SEMMI MÁS, A TÖBBI HUMUG" - mondjí Falus ... ááááá jó hogy nem a tízparancsolat. És a D vitamin? C vitamin? Egészséges táplálkozás? elegendő alvás? Napi mozgás? ?? Nooormális?

  Noémi SzőkeNoémi Szőke10 napja
 • A fenét van egy millió virusos!😂 már helyenként azt hangoztatják hogy minden családban van!!

  Endre LevaiEndre Levai10 napja
 • Tökéletes felsorolása,és megvilágítása a probléma köröknek,a sebesség ugyan tetszik.De mekkora hatékonysággal megy a felfogó képességbe?.Szerintem végezzetek mérést,kár lenne ha pusztába kiáltó szó lenne,vagy rosszabb falra h.. borsó. Összességében azért full-full.

  istván csehistván cseh10 napja
 • De maszkokról is lehetne beszélni főleg ha nem felelnek meg a szabványnak,és nem biztositanak elég védelmet az embereknek. N95 és ffv-maszkok lenének megfelelök a vírus ellen,tudomásom szerint. A sebészi maszkok is jók csak azt naponta kellene cserélni hogy meg feleljenek. A kormánynak kellene biztositani az emberek számára megfelelő maszkokat. Ennek a költségét államnak kellene finanszérozni az emberek felé.

  zoltán kovácszoltán kovács10 napja
  • A sebészi maszk jól meg tudja akdályozni, hogy nyálcseppekben kijusson a vírus, vagy be. Nem 100%, de általánosságban kicsivé teszi a valószínűségét a fertőzésnek. Szeirntem sokkal jobban véd, mint egy ffp2-es maszk, amiben nem bírja ki sokáig az ember egy huzamban. Cserélni nem a covid-19 miatt kell elsősorban, hanem azért, mert el tudnak rajta szaporodni más baktériumok. Az orvosi maszkon könnyebben, mert nedvszívó. Ami 1 napnál tovább használható, az antibakteriális réteggel van ellátva. Ami nincs, az ellenáll a fertőtlenítőnek (felületén megakadályozható a baktériumok szaporodása, belül nem tud elszaporodni), és naponta azt is fertőtleníteni/mosni kellene.

   Baluman89Baluman899 napja
 • Itt az ideje, hogy megbukjanak és menjenek a p!cs@ba!!!

  A.KO. PfA.KO. Pf10 napja
 • A magyar kormány elégtelenre vizsgazott

  frank457777frank45777710 napja
 • Falus Ferencnek 10 éve lejárt az orvosi engedélye. Az ellenzéki média mélyen hallgat.

  Zoltán Csaba KovácsZoltán Csaba Kovács10 napja
  • Elnézést,ismeri azt a mondást hogy a hülye okoskodik,az okos meg hülyéskedik? Na ön az előbbi.

   Lion DogeLion Doge9 napja
 • 4 millió éhezőről szó sincsen! Orbán önmaga elleni puccra készül ezért kell a hadsereg.

  Zoltán Csaba KovácsZoltán Csaba Kovács10 napja
 • Témához csak annyi a hozzáfűzni vallom adás megtekintése nélkül, hogy itt a szigeten ahol élek EU listán most 1M ra eső statisztikák szerint az utolsó 3. Helyen álltunk Márciusban és most is! De Márciusban is lock down volt ugy, hogy csak opcionális lehetőségek közül választva lehetett utcára meni limitált ideig, nem volt kellemes de mindenki kibírta 3 hónapig tartott most rendelték el a másodikat ugyan így. De akkor Magyarországon az emberek meg az összes partos-pártatlan-független médium vagy YT kussolt és élvezte az ismerőseim otthon nevetek az itteni helyzeten és mindenki milyen büszke volt arra ott nincs semmi lezárás, hozzáteszem még akkori fertőzöttek statisztikái is joval meghaladták az ittenit de nálunk lezártak. Most komolyan arról szol minden, hogy most késő van e vagy nem 1-2 hónappal előbb vagy utóbb mit kellet volna csinálni, az év elején meg mindenki hallgatott??? Nevetséges és szomorú is egyben! Komolyan szégyen!

  S. B. M.S. B. M.10 napja
 • Olyan mondja aki már megbukott .

  csakcsak10 napja
 • Emberek: működő egészségügyet légyszi... Fidesz: kilencedik alkotmány módosítás!

  KalistefoKalistefo10 napja
 • Kutyás Péter igen jólfésült :D:D:D

  Kovács GáborKovács Gábor10 napja
 • Na jó de mit vártok attól aki szerint a pálinka alapvető élelmiszer? Trolldemokrácia.

  Sándor KirálySándor Király10 napja
 • Mi történik az emberrel aki nem covid fertőzött, de "sürgősségi" ellátásra van szüksége ? Meghal ?

  Pál PéterPál Péter10 napja
  • Ha vállalja, hogy kividos, akkor nem biztos.

   trobtrob10 napja
HUworld