Öt a bepalizott Kósa Lajosról, Karácsony szabadságharcáról, Hadházy elásásáról és a turulemlékműről

2021.febr.19.
99 526 Megtekintés

Öt S1E23 | 2021.02.19.
Heti véleményműsor az ATV-n, amelyben Lampé Ágnes műsorvezetése mellett Konok Péter történész, Ceglédi Zoltán politikai elemző, Puzsér Róbert publicista és Hont András, a HVG újságírója fejti ki véleményét aktuális eseményekről.

Megjegyzés
 • Turul vagy 2rule? Nem mindegy🤦

  Koszty PatrikKoszty PatrikHónapja
 • 37:45 De Robi! Pokorni nem a jobboldalon kezdett politizálni harminc éve. ; ) Továbbá az Igazak Fala ugyanilyen illegális módon került köztérre, direkt csinálták így. Helycserés támadás? ; )

  CsakbetksszmokCsakbetksszmokHónapja
 • Legjobb adás volt eddig.

  béla magyarbéla magyarHónapja
 • Na, A Hont Andris egész bomlasztóan intellektuálissá kezd válni

  Lovas EtűdökLovas EtűdökHónapja
 • 36:25 Puzsi elhűl, majd elkattan Hont által - hatalmas. (BTW amit utána letol: számomra bámulatos, hogy mennyire vágja egyesek családfáját és történelmi-politikai jelentőségét időnként.)

  Gyula JankovicsGyula JankovicsHónapja
 • Ki volt Merkel nagyapja?

  Adrienne SzalaiAdrienne SzalaiHónapja
 • A turul elbontásának sikere nem a máról/tegnapról szól, hanem a jövöröl. Hogy - miután a történet valamikor, valamilyen nyugvópontra jut - abból mit szürnek le a döntéshozók, és a jövöben hasonló esetben még állítanának-e egy provokációnak, fricskának (haha.) szánt megosztó bizbaszt. Hogy hogyan viszonyulnának mindahhoz, amit Robi jogosan analogizált a román keresztekkel. Most teremtünk éppen precedenst érték-ügyileg. Mi az, ami egy nemzetet megoszt, mi az, ami egy nemzetet összetart. Mennyit ér a percpolitikusi pecsenye. Már régóta látható, tán 99 óta, hogy szaros lesz sajnos itt minden, amihez a fidesz nyúl, lett légyen bármelyik oldalról bármilyen szimbólum vagy eszme. A kérdés mindigis az marad, mit tanulunk ebböl az eljövendökre nézve. Meg abból, hogy még mindig kétmillióan közülünk elmasíroznak az urnához ezeknek.

  budapest233budapest233Hónapja
 • Turul: ha szovjet hősök emlékműve marad, akkor a Turul is. - Tudniillik mindkét esetben követtek el bűnöket, ,mindkét esetben lehet magyarázni a dolgok "hősi" beállítását egyaránt, és kettős mércét nem kellene érvényesíteni, kedves Puzsér!

  jános kovácsjános kovácsHónapja
 • En nagyon is jol értem, miert sarazza Puzser Karácsonyt, hiszen Karácsony esélyt sem adott neki a Fopolgarmester választason, de értelme nincsen, hiszen Puzsert, Orban Diktator ugyanúgy megxoptatta volna, ha nyer. Ugyanúgy vedelte volna be Orban lábvizet, mint most a Karacsony...Ami Kosát illeti, en már korábban is többször leirtam, és tökéletesen igaza van a Puzsérnak, hogy Kosa Orban Stromanja lehet, ugy mint a Meszaros Lolo...Ahhoz, hogy a Fidesz nyerhessen a kovetkezo valasztasokon rengeteg pénzre van szukseg, es ehhez probálhattak tartalékot elspajzolni 1500Milliardot, hogy legyen mihez nyulni, ha netán beut a Krach a Világgazdaságban, 2008-hoz hasonlóan...Kosa kaphatta a feladatot a Nagy Vezértöl az ellopott pénz tisztára mosásához....de ez Kosa balfácáni ténykedése folytán zátonyra futott...

  Sandor LaszloSandor LaszloHónapja
 • A Turul ügy lényege, kisebbségi akarattal átvenni a többség felett az uralmat. Addig hisztériázni, amíg a többség meghátrál és a törpe kisebbség szépen, mindenben ugyan így jár majd el. Lásd LMBTQ, Nyílt társadalom, CEU és társai. A végén tehetünk nekik egy szívességet.

  Robi RedfordRobi RedfordHónapja
 • Robika, nyugodjal meg es ne beszelj hukyesegeket! A turul marad! A turul felulemelkedik sartengeren amit a zagyvalsz!

  MMHónapja
 • Turul!!!

  Péter KovácsPéter KovácsHónapja
 • kecskeduma óriási

  Lía EszterLía EszterHónapja
 • 45 perc adásidő nagyon kevés 4 témára.

  Kovács AttilaKovács AttilaHónapja
 • Úgy tűnik, Puzsér is megkapta a hatalmas tiszteletdíjat. Hogy kitől? Ettől és majd attól is.

  József IllésJózsef IllésHónapja
 • Nem véletlenül kérik Kósa Lajost Iq-tesztjét.

  Szia HellóSzia HellóHónapja
 • Kósa üggyel nagyon-nagyon homályos vagy Többször járt a svájci bankban Kósa az örökössel. És ha utanná néznétek vagy nem lennétek ilyen sötétek akkor tudnátok hogy ha nincs Bankszámlája nem mehet be föleg meg nem egy svájci Ubs Főbankban. És egy ilyen nagy örökséget hosszú idő megszerezni.🙂 Utánna járni fiuk!

  Szia HellóSzia HellóHónapja
 • Több Turult akarok!!!!!! Szóval ,ha lehet kérni...... Kósa egy barom.

  Tibor VargaTibor VargaHónapja
 • Mi lenne ha Hont nem mondogatná folyamatosan, hogy "Robi.. Robi.. Robi Robi Robi Robi Robi" miközben Puzsér beszél?

  Regina OroszRegina OroszHónapja
  • Semmi.

   blondecat666blondecat666Hónapja
 • Nem ismerek minden politikus jelöltet de a régiekből igencsak egy jópárat . Most meg már a gyerekeik is el kezdték. A tapasztaltal az a baj hogy tudja már jól a módját, hogyan gazdagítsa szűk körét. A fiatalokkal meg az a baj hogy nem értenek a politikához. Ha képzett akkor a gazdasághoz kellene.

  István OláhIstván OláhHónapja
 • A kapzsiság jellemzi a becsapott embert. Ezzel fogták meg mivel €uro milliókat remélt Forint milliókért nevezetesen K.Lajos alias Pali Madár. Túl inteligens sem lehet Remélem már nem politizál mert közpénzt és közvagyont nem bíznék rá. K. Gerit egy sárgafestékes vödröcskével a kezében képzelem el amint egy ecsettel csíkot húz utcán, járdán és oszlopok közt. Halálos vagy súlyos baleset volt már ?A városvezetési "hozzánemértése' igen szembetűnő. Ez halált, balesetet és súlyos anyagi, erkölcsi kárt okoz és okozott külföldre kihatóan. Hány idős ember halála is szárad lelkén az lepukkant Idősek Otthonából a kb. 40 -ből!?? Mennyit lehetett volna megmenteni ? De áskálódni tud. Víz nem lessz, szemét lessz, Lánchíd leszakad. 8 Alpogármeser , Jutalom , Megbízás kétes személyeknek. Ez nem volt valami jó választás Budapest. Én nem lakok ott dee megjegyezném hogy a Hazám Fővárosa. A Turulmadár meg repüljön oda ahová akar . Bárhol leszállhat ahol magyarok laknak. Minnél többet piszkáljuk a régi múlt sebeit s hibáit, annál fájdalmasabb. Így soha nem lessz közös szebb jövőnk.

  István OláhIstván OláhHónapja
 • Na, így már egy fokkal elfogadhatóbb, hogy mondjuk Turul helyett Csodaszarvas. Én személy szerint azt csinálnám, hogy a Turul szoborról lefűrészelném a neveket azokat elvinném 20m-re, mellékelnék egy nagy feliratot, hogy náci szarházik, akik irtották saját honfitársaikat, a turult meg vagy otthagynám, vagy áttelepíteném, de áttelepítés esetében odaraknám, mondjuk a csodaszarvast. De ez amúgy szerintem kicsit furcsa ez, így ahogy leírtam így is... Igazán jó megoldás nincs.

  Dániel BoórDániel BoórHónapja
 • Puzsér idióta elvtárs! A turulnak - mint ősi magyar jelképnek - semmi köze a holokauszt áldozatok kegyeletsértéséhez, mert az Neked is meg a háborús bűnös nyilasnak és az ÁVH-s, meg nem ÁVH-s kommunistának is egyformán a nemzeti jelképe, és egyben az egyetlen ártatlan szereplője is a történetnek. Ugye tudod, hogy áruló mégegyszer nem lehet főpolgármester a turul fészkében?!

  Ernő Dr. VidaErnő Dr. VidaHónapja
 • Hont András hajszálpontos elemzést adott Kósáról. 👌

  vjkazzvjkazzHónapja
 • Az ATV-n mikor adják a műsort?

  Radl BotondRadl BotondHónapja
 • A turult be kell festeni, negy szinnel, ugy hogy egyik szin se talakozzon a masikkal, a csörire meg maszkot kell adni. A magnobol közben szolhatna Karpatia meg Boy Goeorge felvaltva. A Puzser sokszor beszel a megbekelesröl, a "feldolgozasrol" de ebben a temaban nem akar kompromisszumot, nem hajlando leterni, es ez talan meg is mutatja azt, hogy hogyan nem lesz ebböl konszenzus. Harc, volt es van. Mivel lenne a te szived könnyebb ha ez a szar szobor nem ott lenne? Szerintem semmivel, a gyasz es a veszeteseg attol meg nem tünik el, ha annak a tünetetet megszüntetjük. Asszem erröl mar beszeltel sokszor.

  János SzűcsJános SzűcsHónapja
 • Én csak azt remélem, hogy a műsornak lesz második évada és annyi más, indokolatlanul túlnyújtott műsoridejű adás rovására / mellé ez is felzárkózik és kap legalább 15 perc nettó adásidőt változatlan mennyiségű téma mellett. Mind másfél órában bízunk, de legyünk realisták! 1 óra tiszta adásidő, ennyit kérünk.

  Gábor SzabóGábor SzabóHónapja
 • 5 emberrel 2-3 témára háromnegyed óra édes kevés. Amúgy a műsor nagyon jó, de nyúlfarknyi.

  Maszatka17Maszatka17Hónapja
 • Tudom, hogy ez általában senki számára nem fontos, de a "hagy" az legyen már hadd és beszéljünk már normálisan, főleg, ha a TV-ben szereplünk, vagy azt nyilvánosan mutogatjuk. Továbbá, én még mindig azt mondom, hogy kellene egy sor link minden adás alá, hogy honnan is szedik a szereplők az információjukat, mert sokszor az az élményem, hogy ők elolvasnak két 444 hírt és abból ítélkeznek, feltehetőleg rosszul... Az pedig, hogy Robi folyton felhozza az 1984-et, konkrétan már leégeti, hogy mindenben azt látja és azt dumálja folyton, pedig szinte biztos vagyok benne, hogy a filmet látta csak - ez sem biztos - és ha olvasta az eredeti művet, akkor egyszer, wikipédián, az összefoglalóját.

  Josh DancatoJosh DancatoHónapja
 • Mit nem ért a Hont András????? Ez teljesen hülye?

  Máté ÓcsaiMáté ÓcsaiHónapja
 • Hát azért Karácsonyt szidni ebben a szituban kicsit túltolt gondolat. Különben sem a harcolásnak kellene az életünk mozgatórugójának lennie.

  methtommethtomHónapja
 • Hont kajak nem vágta, hogy P. nagyapja nyilas gyilkos volt?

  G. LG. LHónapja
 • Engem pedig a szabadság tér közepén lévő "felszabadulási" emlékmű zavar, hogy nem merik elbontani és egyik pártnak sincs vele gondja.

  Mortal VideosMortal VideosHónapja
 • A momentumos nőci Donáthék is politikus dinasztia, apja, nagyapja komcsi neki sincs megtiltva hogy az EUssr-ben folytassa a hagyományt, pedig nem hallottuk, hogy megtagadta volna a családtagokat.

  Mortal VideosMortal VideosHónapja
 • Debreceni vagyok 14:25 nèl Hontnak van igaza beorbànozódott de ellenzèkben is lobbyzott a vàrosnak.✌

  Sefo SefoSefo SefoHónapja
 • Karacsony Gergely 2018-as kampányában tett igéreteire miért hivatkozik Puzsér egyetértésben a stúdióban ülőkkel. Értelem szerűen senki sem kalkulálhatott a járvánnyal és következményeivel.

  zita denmanzita denmanHónapja
 • A politikus is csak ember, csak éppen hitványabb az átlagnál.

  Darth VaderDarth VaderHónapja
 • Ez a műsor egész egyszerűn rövid..!!😖

  Gergö VeitGergö VeitHónapja
 • Róbert, baromságot beszéltél: a pribékek, a legalja gyilkosok nem politikusok. Akik megvezetik őket, na ők a politikusok.

  Borisz PengeBorisz PengeHónapja
  • Borisz Penge: Puzser nem beszel baromsagot, csupan sajat velemenyt nyilvanit. A pribekbol is legalabb 2 fajta van: a `feleszu` es a `penzehes`. Az elobbit lehet manipulalni, az utobbi pontosan tudja `mikor mi es mennyit` hoz a konyhara. A politikus a `brigadvezeto`. Ertelmesebbek is vannak koztuk.

   AgicaAgicaHónapja
 • Tóth Csaba az irodaházban ugyanazon a szinten bérelt egy irodát, ahol a multi, ahol dolgoztam. Így sokszor találkoztunk a liftben, néha kettesben. Mindig éreztem valamit a liftben, de nem tudtam megfogalmazni...adófizető multi alkalmazottként. Most vállalkozóként már meg tudnám fogalmazni....:-)

  Balázs TóthBalázs TóthHónapja
  • balazs Toth: Bovebben...............?

   AgicaAgicaHónapja
 • Azért nyert Kósa a fidesz bukása után mert a fidesz brutálisan pénzelte Debrecent és a város szárnyalt. Ezt a sikert Kósának könyvelték el az ott élők de nem az ő sikere volt. Sok pénzből minden város szárnyalna. Egyébként ha egy öszödi beszéddel bukott volna a fidesz akkor lehetséges, hogy Kósát is megbüntetik épp úgy mint az egriek az egyik legjobb polgármesterükkel tették az öszödi beszéd után.

  Johanna L.Johanna L.Hónapja
 • Én nem látom morálisan megalapozottnak, amikor Puzsér korábbi választási ellenfelei kapcsán véleményt formál egy ilyen műsorban, azzal a bemutatással, hogy publicista, még akkor sem, ha egyet értek vele.

  Attila KercsóAttila KercsóHónapja
 • Magyarországon ma is a régi REND pártfunkcionáriusainak leszármazottjai vannak hatalmon, belőlük áll a mindenkori kormány, ráadásul megtartották kommunista nagyapáik kommunista szokásait, hogy a különböző célokra beszedett pénzeket összeöntik és tetszés szerinti helyekre és összegekben újraosztják. Úgy is mondható, hogy minden pénzek felett uralkodnak, éppen úgy, ahogyan Afrikában is a királyé az összes banántermés. Kérdés: Miért nem lehet erről soha senkitől semmit hallani, látni, például Puzsér Úr. kis és nagy-dolgai között? ......Miért mindig (csak) a Mónika Show megy ezerrel?......... Mint ez is.

  ratkooporontyratkooporontyHónapja
 • 45:00 jézusom hont szerinted az sértené amit magyarázol meg hogy eltünne a turul meg az áldozatok a vitára érzékenyek.te j óég.

  Ferenc BenedekFerenc BenedekHónapja
 • A tömeggyilkos az tömeggyilkos elleni érv.Aki a leszármazottja az ellen nem érv önmagában.Mivel nem vett részt benne viszont az áldozatgyalázáskor szóba lehet hozni ezt a dolgot hogy pl azt a hagyományt folytatja érzéketlenségbe de ez igy extra infó.bár mondjuk beszédes hogy egyből jelentkezett hatalomért nem az hogy várt évekig feldolgozta stb.most azért miért ne lehetne politikus mert a nagyapja ezeket müvelte. a lényeg az hogy pont akkor azért legyen poltiikus hogy ez ellen harcoljon mindkét fél totalitárius diktaturája ellen pl.

  Ferenc BenedekFerenc BenedekHónapja
 • Idézet egy filmből Kósa Seggfej Lajosnak - "Ha azt hiszed, hogy átbasztál valakit, akkor téged basztak át"

  CarcosaCarcosaHónapja
  • Lehet ezt kiterjeszteni: ha azt hiszed, hogy lefülelték valakit, akkor sikerült félrevezetni.

   Mák VirágMák VirágHónapja
 • Engem őszintén meglepett, hogy Robi kiállt Hadházy mellett. Mostanáig úgy tett, mintha Hadházy Ákos és az általa feltárt több tucat mocskos ügy, a kemény meló nem is létezne. Titkon mindig arra vágytam, hogy ők ketten valahogy együtt dolgozhassanak, nekem ők a leghitelesebb közéleti szereplők. Talán annak is eljön az ideje.

  Tímea VargaTímea VargaHónapja
 • A cívís birkáktól csak erre tellett .

  Imre GardóImre GardóHónapja
 • Ez az adas kifejezetten szorakoztato volt. (Na nem mindha a tobbi nem lett volna az :) ) Koszonjuk a resztvevoknek.

  Gábor KapitányGábor KapitányHónapja
 • - andrisunknak kéne egy kis diszkrét körömlakk , meg szeméremajakrúzs , a szeabszban dupla eséllyel indulna .

  JAVINCZEJAVINCZEHónapja
 • - a tata meg nagybányai turúlt robi szépen kezeled , csúttól csak tata választja el , nálam mint törökös ajajjaj tollas , turulpihés hímvessződdel óvatosan lősz vissza .

  JAVINCZEJAVINCZEHónapja
 • 13:38 nem belső szabály hanem kivülről várja el orbán tőle.

  Ferenc BenedekFerenc BenedekHónapja
 • 12:15 bennem fel se merült hogy igaz a nigériai sztori szóval hova vessem a követ?

  Ferenc BenedekFerenc BenedekHónapja
 • miért aki nagyobb ligába játszik azt nem palizhatja be egy kisebb ligás?

  Ferenc BenedekFerenc BenedekHónapja
 • hát azért kósa lefele lóg ki mert szar iintelligenciája volt.azt se tudta hogy hotik tuszik vagy hogy mi mert annyira tudatlan.

  Ferenc BenedekFerenc BenedekHónapja
 • - büszke vagyok rátok , itt egymást szépen lájkoljátok . - mint jól tartott bizánci cicák .

  JAVINCZEJAVINCZEHónapja
 • A "mindentudó okosok" nagyon könnyen ítélkeznek a karosszékből. A logikájuk szerint ha valaki vízbe akar fojtani, és védekezésből arcon rúgom, akkor "mártírkodom" mert számítanom kell arra, hogy engem vízbe fojtanak....Ez volt a leggyalázatosabb adás!

  Lazac UgarLazac UgarHónapja
 • - konokunkat imádom , szulejmános , laza , bölcs , bülbül .

  JAVINCZEJAVINCZEHónapja
 • - orbán , a mi kádári mazsolánk ,az esti betevő mesénkből , ceglédink hangja mamócskás , zsörtölődve tanítóan kádárbölcs .

  JAVINCZEJAVINCZEHónapja
 • czeglédi menj a francba haza, mert hazug és hiteltelen vagy!!!!

  Attila KovácsAttila KovácsHónapja
 • Robi b'szod!, lehet, hogy innentől kezdve ezt már be sem fogjuk kapcsolni. Lopják alólunk az Országot, Te meg a madarukkal szórakozol.

  Flores FloresFlores FloresHónapja
 • Hont keféli Ágit:DDDDDDDDDDD

  San StxSan StxHónapja
 • - gyerekek , megboldogult bölcs nagybátyámat idézem , ő nekem is úgy mondotta , itt kint az új hazában hallotta . - fiam , magyar kurvát , cseh trombitást a világon mindenhol találsz . - úgy gondolom , ahogy mondta , a kurva nem feltétlen asszonyság , sőt .

  JAVINCZEJAVINCZEHónapja
 • - ja robim a japánkertészünket idézi , zsíros deszka a becsületes neve . - nagy sómen , de jó magyarjapán kertész , most már a méregdrága szakéból kilódult , meggyütt a józan magyarosh paraszti esze , nagy iramba zöldséget termel azt posztolja , és nem mondja, mert tudja , már nem menő havajiban a bronzfestékes pózoló majom, suhanó puna , megsúgta neki , ha nem érti gyün a a cumiani .

  JAVINCZEJAVINCZEHónapja
 • - vikimókusunkból csináljunk cuki nyunyókás apácát , én tudom a szájerféle füstcsatornán , a zsír új gáspárkályhán brexites brikettes vegyestüzem fingfüstje szennyezi vidáman környezetemet , jómagam a vikis vigyorommal , magyar méltósággal , majszolom candírozott hatósági narancsom .

  JAVINCZEJAVINCZEHónapja
 • Robi tévedéséhez: ennyi erővel a magyar zászlónak sincs helye a 12. kerületben, mert használták a nyilasok.

  Béla NyúlBéla NyúlHónapja
 • Magyarországon bárhol van helye a Turulnak, ősi nemzeti szimbólum. Nem érdekel, hogy használták-e a nyilasok, attól még a rettegők nem tilthatják be.

  Béla NyúlBéla NyúlHónapja
 • - kiskarácsony , nagykarácsony bort nem issza csak a sivazt sutyiban gergely , meg néha gyakran bélizt a tojásos likőrt , a pápaszemes hunczut , a vágós langaléta , a láncos brandy nem trendy .

  JAVINCZEJAVINCZEHónapja
 • - karantényban a legjobb a belterjesség . - a kárpátos medencei anfi teát rumba , a régi donkanyaros időben tombolt a rumba .

  JAVINCZEJAVINCZEHónapja
 • Valahogy a Mr20% dologról nem esett szó. Nem elég tájékozottak, vagy nem tudnak körmönfontan (kevésbé perelhetően) fogalmazni?

  Thomas AndersonThomas AndersonHónapja
  • bővebben?!

   Albert BokorAlbert BokorHónapja
 • - jó ez a műsor , szépen öregedtek .

  JAVINCZEJAVINCZEHónapja
 • - honti , erdélyt az egyszerű visszaszerezni , tódi tóni kiegyezkedik velük , román új menyecskével monarchizálnak sutyin .

  JAVINCZEJAVINCZEHónapja
 • - ügyes kis mókus volt orbi , mikor nem jól rejtette a makkot , papija nem győzte taslikkal nevelni a kis mókás élénk vikit .

  JAVINCZEJAVINCZEHónapja
 • Ilyen sem volt még... Robiékat a végén lekeverték a Turul vitánál.

  Zénó PozsonyiZénó PozsonyiHónapja
 • - pruzsinak egy kissé bársonyosabb a nagy hangja , jól sikerült brekivel a hettyempittye , fülemaki perje , a brekijével egy jót nyelvelt .

  JAVINCZEJAVINCZEHónapja
 • -fiúk , meg te takaros asszonyság , lajcsink is mutatványos , ja százszor meg ezerszer több gázsiért , a csúti patásnak van itt a legnagyobb közönséges közönságe . - a patásunk 4 éves korában már hozta a parika jancsit , ő tudott a homokozóban legjobban szavalni , mesemondásán már az ovónéni is ámult , ezt a magyar legénykét biztos kitomjük , mint a szovjetek lenint és sztálint . -- pofátlanságba sehol sem vagytok , ilyen a magyar srégentépő soros sors .

  JAVINCZEJAVINCZEHónapja
 • Hadházy Ákos megköszönte a ámogatást a Facebookon.

  László MihalikLászló MihalikHónapja
  • @Mobile Photographer mondjuk ebben a mondatban annyi érv volt, mint egy átlagos parlamenti ülésszak kormánypárti felszólalásaiban összesen, szóval jár a krumpli, élvezetes pucolást kívánok!

   Tímea VargaTímea VargaHónapja
  • @Tímea Varga úriember:-) ha ő úriember nem tudom mi a képzete a fogalomról.

   Mobile PhotographerMobile PhotographerHónapja
  • Úgynevezett úriember. Ritka jelenség.

   Tímea VargaTímea VargaHónapja
 • Mondat közben befejezik a műsort....a pofám leszakad. Nem hiszem, hogy nem lehetne kibővíteni egy órásra a műsoridőt. Vagy legyen csak egy téma. Ez ebben a formában nem az igazi.

  Matyas LengyelMatyas LengyelHónapja
 • Kósa-ügyről évekkel ezelőtt az volt a hír, hogy voltak svájci dollármilliárdjai. Erre azt mondta, hogy örökség. Utána kezdte, hogy nem az ő öröksége. Valószínűleg a NER-milliárdokat tartja a nevén a bankban.

  Pétör ÁdámPétör ÁdámHónapja
  • Ő is egy stróman a sok közül. Lehet hogy az örökség csak nyelvbotlás volt részéről. Ökörséget akart mondani, de aztán már nem szívhatta vissza. :-)

   Mák VirágMák VirágHónapja
 • Ez a konok egy kommunista vadbarom!!!

  Jenő OláhJenő OláhHónapja
 • toth csaba vagy hadházy, ez ám a dilemma ....

  tibor bucsektibor bucsekHónapja
 • 16:26 Egy bizonyos rétegnek mindenhol nagyon jó élni.. Abháziától Észak-Koreán keresztül a Zöld-foki Köztársaságig.

  György SárváriGyörgy SárváriHónapja
 • Nagyon érdekes, valaki törölte a kommentemet, nem gondolom, hogy az ATV. lett volna. Nem tetszett Puzsér Róbert túl erőszakos fellépése Hont Andrással szemben, szinte nem engedte megszólalni! Karácsony Gergely főpolgármestert is ekézi, amikor lehetősége van. Ez már nem vélemény, személyeskedés. Karácsony Gergelynek mit kellene tennie Puzsér Róbert szerint, hallgatni, vagy önerőből felépíteni a Lánchidat!? Csengeri örökösnő ügy: kizártnak tartom, hogy a Kósa Lajos és a "csengeri örökösnő ügy véletlenül került képbe. Az, hogy ki mit tüntetett el, mit vett igénybe, és mit nem vett igénybe nem fog kiderülni mindaddig, ameddig a szájhősök csak előadnak, és nem a valódi okok feltárása a cél! A pontos és konkrét tények feltárásával foglalkozni kideríteni kellene, és vállalni a felelősséget! Kérdés ki vállal felelősséget ma a társadalom tagjaiért, a dolgozó emberekért!? Van néhány ellenzéki politikus, akik ma már eléggé tárgyszerűen és határozottan nyilatkoznak a Parlamentben, nem egyszerű a dolguk.

  Andrásné CsótiAndrásné CsótiHónapja
 • Puzsér, azért, mert nyilas volt a nagyapja, még nem egy politikus dinasztia. Tudod te mit jelent az a szó, hogy dinasztia??? Egy nyilas nagyapát? Milyen ugyanaz a törzs??????? Pokorni nyilas?? Jajj, a barom németezésed...Angela Merkel nagy szovjet barát volt, a berlini fal leomlásánál sem ünnepelt. Egyébként szerinted hova lett Németországban a sok náci, akikből komcsi lett, majd liberális-nyugaton meg náciból liberális?? Az egyik legvagyonosabb svjáci-német tőkés zsidóktól elszedett vagyonból gazdagodott meg

  Tycho AmphionTycho AmphionHónapja
 • Kósa nagyon jó polgármester volt Debrecenben, csak nem maradhatott az, miután a nagypolitikát választotta. Puzsér egy tudatlan paraszt. Visszamenőleg nem kéne seki valós teljesítményét elvitatni. Pardon, nem elvitatja, hanem nincs képben

  Tycho AmphionTycho AmphionHónapja
 • Turul kérdésben Robi azonnal átalakul, és mint egy megszállott feminista: elkezd olyan áldozatokat teljesen méltatlan fröcsögéssel védeni, akik soha az életben nem is kérnék erre. Ha látná magát kívülről, önmagával ordítana szembe. Ha egy ilyen jelképet a múltban besároztak magyar emberek, akkor kutya kötelességünk ott hagyni, mint egy korszakunk szégyenfoltját. Az eltűntetés, ordenáré hibáink szőnyeg alá dugdosása kommunisták módszere. Ha nincs ott, akkor ugye lehet nem is volt...

  M8GamesM8GamesHónapja
 • Kósát nem bepalizták hanem belalizták !!!!

  zsolt kovácszsolt kovácsHónapja
 • nem látom, az itt folyamatosan ömlő cinizmus mit, és hogyan fog egy centit is előbbre mozdítani az országban.

  Varga CsabaVarga CsabaHónapja
 • Igazán lehetett volna még kb fél órát rá tenni de amúgy jó volt!

  tészta lekvárostészta lekvárosHónapja
 • Nekem annyi lenne az ötletem a Turul mizériával kapcsolatban hogy mért nem a madár marad és a volt pártházat bontják el mögülle? Az nem sért senkit és talán magoldja a problémát.

  Vas DávidVas DávidHónapja
  • @Vas Dávid Áh, dehogy! Nekik még kevés is lenne.

   Robi RedfordRobi RedfordHónapja
  • @Robi Redford Az talán drasztikuslenne nem?

   Vas DávidVas DávidHónapja
  • Miért nem az egész várost bontják el?

   Robi RedfordRobi RedfordHónapja
 • Tartalmas mindig,ës dobãl az ideg, Gratulãlok!

  Jenone NagyJenone NagyHónapja
 • Ennek a müsornak az idejét nem hosszabbitani kellene ,hanem csökkenteni,mégpedig nullára!A müsorvezetön kivüliek alaposan rontják az ATV.szinvonalát!Ennyi beképzelt nagyképü sértődött "kritikust" rég láttam egymüsorban!

  István BátiIstván BátiHónapja
  • Istvan Bati: van egy olyan erzesem, hogy nem erted a musor lenyeget. Vagy felre-erted. A musorvezeto holgynek semmi letjogosultsaga nincs itt, semmi pluszt nem ad.................

   AgicaAgicaHónapja
 • Turul ügyben 100%-ban Robinak van igaza!

  László LevelesLászló LevelesHónapja
 • Zseniálisak vagytok😂😂😂

  Imréné VarróImréné VarróHónapja
 • Nem a turult kellene elengedni, hanem ezt az idióta Hontot.

  Borbás ZoltánBorbás ZoltánHónapja
 • Kiváncsi vagyok, hogy kósát mennyit cikizhetik a fideszben a fekete öves asszonyverő haverjai, hogy a felesége is egy nővel lépett le. Ráadásul egy elég erős és jó nővel :)

  Attila VargaAttila VargaHónapja
 • 14:25 Ez pont így történt volna.

  Dávid HadháziDávid HadháziHónapja
 • Hontnak szeretettel (csak mert volt ilyen), lehet egyedüliként az országban. facebook.com/709359295761014/posts/3098114316885488/

  cargosgrcargosgrHónapja
 • na megyek lajosozni ....császtok.

  Norbert LakatosNorbert LakatosHónapja
 • Ezt az adást a szokásos vendégek, biztosan folytatják majd, mert még sokáig tudnák folytatni.

  L. Tamás DamacsekL. Tamás DamacsekHónapja
HUworld