Pottyondi Edina szellemi fölénnyel győzte le a fideszes műsorvezetőt(ECHO TV RÉSZLET 2017)

2020.júl.30.
197 729 Megtekintés

EREDETI FORRÁS(ECHO TV) : huworld.info/flow/vide/s4Sgqp_LgdK4bqI

Megjegyzés
 • A videó címe a személyes véleményemet tükrözi. A véleményeket ezzel kapcsolatban (oldaltól függetlenül) kulturált, tisztességes formában is meg lehet fogalmazni! A riporter és Edina is egy-egy különböző álláspontot képviselt, ezt tartsuk tiszteletben, és ne süllyedjünk a provokátorok és trollok szintjére! Köszönöm!

  Burgonya HercegnőBurgonya HercegnőHónapja
  • @Bertu Fuxer szánalmas vagy

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő4 napja
  • @Burgonya Hercegnő Nekem legalább van miből felejteni, tőled azért nem nehéz okosabbnak lenni! És különben leszbi vagy?

   Bertu FuxerBertu Fuxer4 napja
  • Ez az igazság

   H GeriH Geri7 napja
  • @Bertu Fuxer Te sem leszel okosabb, és a számokkal sem vagy tisztában

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő16 napja
  • A nem tetsző véleményeket törlitek. De ez lényegtelen, mert 1 % degenerált van, nem lesztek többen, hiába szájaltok. Ez a pottyodi, vagy micsoda meg a videóiban olyan trágár, mint egy Rákóczi téri lotyó, úgyhogy mit finnyáskodtok????

   Bertu FuxerBertu Fuxer16 napja
 • Ez már súrolta az állatkínzást a vége felé. Kegyetlen nőszemély vagy Edina, Velkovics a büdös életben nem mer hívni még egyszer.

  Kelemen MikesKelemen Mikes2 perccel
 • Ezt a nőt múltkor láttam egy medence reklámban

  Kiss GergőKiss Gergő2 órája
 • Ezt fáj nézni... Edina nagyon jól nyomta, de borzalmas, hogy még mindig itt tart ez a dolog.

  Jázmin RépássyJázmin Répássy4 órája
 • "Miért ne fogadhatnának örökbe nincs ez megtilva" ja csak a hazassag fogalma az csak ferfi es no kozott elismert. Tehat megfosztjak attol h ugyanannyinak szamitananak mint masok. Akkor megis mit varunk, h a tarsadalom h fog erre reagalni? hiszen a politikának nagy szerepe van ebben. Goebbels a német propaganda kitaláloja mondta anno, semmi sem konnyebb, mint porazon vezetni a nepet. És itt ebben az orszagban ez tortenik. Megmondjak a kozpenzbol fenntartott media csatornákon keresztul h egyes temakrol mit gondoljon az ember és milyen temakkal foglalkozzon pl LMBTQ vagy Soros, ezzel elforditva a figyelmet olyan dolgokrol amik valoban a mindennapi életunkre hatassal van: egeszsegugy, oktatás, államadosság, korrupcio, stb.

  ZoltánZoltán2 napja
 • Ez hazugság. ​ Tévedés. Senki nem uszít a melegek ellen, és természetesen elfogadom, hogy valaki meleg. Az az ő dolga és attól még lehet jó ember. A cirkuszt, a marketinget, és az előjogokat nem fogadjuk el. A normális melegek nem is igénylik ezt. És még örökbe is fogadhatnak. A tisztességesn normális melegek örökbe fogdhatnak és élhetnek élettársi kapcsolatban. Csak a szélsőséges LMBTQ idióták milyen faszság már a végtelen neműség!!! ne kapjanak gyermeket. Mert mentálisan labilisak kisebbségi komplexusukat szélsőséges exibicionizmussal igyekeznek elfedni. Mint minden szélsőség az is aberráltá tesz.

  Man FreeMan Free3 napja
  • Nem tudom mennyire vagy tisztában hogy a drága kormányod ellehetetlenítette a normális melegeket is az örökbefogadásról. Ha meg szerinted el vannak fogadva a melegek, egy napra bújj bele egy meleg bőrébe és ha lehet kicsit több propagandát nézz a jobb oldal irányából is aztán akkor rájössz hogy általánosítva gázolnak bele ezeknek az embereknek a méltóságába

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő3 napja
 • A mûsorveztô mèg így is beègett, hogy valószínû egy teljes stàb próbàlt súgdosni a fülèbe!!! 😀

  Laszlo KissLaszlo Kiss5 napja
 • OOF

  MaRx.MaRx.5 napja
 • Szerintem egyszerűen gáz, hogy meleg barátaik vannak... :D

  Gomb1989Gomb19895 napja
  • szerintem meg te vagy a gáz :D

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő5 napja
 • Ez a felvétel mintha a 90-es években készült volna

  Fernandez TuruczFernandez Turucz6 napja
 • Jelentéktelen kisebbség, miért nem tudja megélni ? Hol akarja megélni a saját szexualitását az utcán? Vannak normális melegek, és aberráltak mint akik pedofilokat istenítenek és vallást gyaláznak.

  Man FreeMan Free7 napja
  • @Man Free Tájékozódj a másik oldalról is, aztán akkor rájössz h mért van szükség az elfogadásra

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő3 napja
  • @Burgonya Hercegnő Meglehet, de gondolom vagy legalábbis remélem, hogy sok ilyen "jelentéktelen" van aki helyteleníti az utcán gyermekek előtt való üzekedést, vonaglást , óbégatást, nyelvek szellőztetését, a felsőbbrendűség jegyében. Azt mutatva a világnak , hogy az ember valójában nem több mint egy gondolkodó állat. Mert az ateisták és darvin szerint úgy van. Sajnos igaz, ha elveszzük az embertől az értelmet, a morált és az etikát, akkor igaz. Ott a példa a felvonuláson.

   Man FreeMan Free3 napja
  • @Burgonya Hercegnő Ez hazugság. ​ Tévedés. Senki nem uszít a melegek ellen, és természetesen elfogadom, hogy valaki meleg. Az az ő dolga és attól még lehet jó ember. A cirkuszt, a marketinget, és az előjogokat nem fogadjuk el. A normális melegek nem is igénylik ezt. És még örökbe is fogadhatnak. A tisztességesn normális melegek örökbe fogdhatnak és élhetnek élettársi kapcsolatban. Csak a szélsőséges LMBTQ idióták milyen faszság már a végtelen neműség!!! ne kapjanak gyermeket. Mert mentálisan labilisak kisebbségi komplexusukat szélsőséges exibicionizmussal igyekeznek elfedni. Mint minden szélsőség az is aberráltá tesz.

   Man FreeMan Free3 napja
  • @Burgonya Hercegnő Majd te megtanítod őket az elfogadásra.Jó munkát kívánok.

   Szilard MarthaSzilard Martha6 napja
  • szerintem ebben a kontextusban te is egy jelentéktelen személy vagy és ahhoz mérhető véleménnyel

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő7 napja
 • A Momentum a homoszexuálisoktól várja a szavazatokat, azért áll ki mellettük. Esetleg sok meleg van a pártban, nem tudom. Én nem bánom, ha házasodnak a melegek, de meg kéne érteni, hogy a kereszténységet felvállaló kormányzat éppúgy nem lehet teljesen fékevesztett liberális, mint ahogy az mszpben és a dkban sem látok kereszténységet óvó védő embereket, sőt támadják az egyházat, ahogy csak tudják.

  Ildikó BorosIldikó Boros8 napja
 • Semmilyen legyőzése nem történt Velkovics Vilmosnak!!

  Balázs NagyBalázs Nagy8 napja
  • szerinted

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő8 napja
 • Edina zseniálisan felkészült, egyben csodásan rögtönöz, azonban nem mindenben tudnék egyetérteni vele.Pl. az örökbefogadás egy kényes téma.Ha addig eljutnánk, hogy nem éri attrocitás a melegeket sehol, már jó lenne. Kérdés, hogy mik a melegek valódi érdekei.

  Shell LeeShell Lee9 napja
  • Nem minden meleg akar örökbe fogadni, és nem is minden melegnek való gyerek, csak aki felelősséget vállal érzelmi anyagi szinten egy gyermek számára. A melegek érdekei elsősorban szerintem is az amit leírtál, hogy ne érje őket attrocitás a nemi irányultságuk szerint. Valóban ez lenne az elsődleges hogy ezt megváltoztassuk, mert utána a többi magától értetődő :)

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő9 napja
 • Edina oda basztikurált, hahaiiii, imádom :D

  Sensi SoulSensi Soul9 napja
 • Úgy látszik másképp látjuk ezt a videót, én inkább a müsörvezető türelmét és felkészültségét értékelem többre.

  Helix HederaHelix Hedera11 napja
  • Valóban másképp látjuk. edina akaratlanul is lemosta az urat

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő11 napja
 • Már a címtől röhögőgörcsöt kaptam.

  Bertu FuxerBertu Fuxer12 napja
  • jó kacagást kívánok

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő12 napja
 • Őszinte leszek, forog a gyomrom ! Ráadásul én sajnos nem tudok azonosulni az Edina "ultramagas" szellemi fölényével mert sehol nem észleltem ilyet ! Nincs bajom a melegekkel, és van is olyan haverom aki nyíltan felvállalja ezt ! Igen magas a tolerancia küszöböm is, mert én imádom a Lana Wachovski -t , aki ún "transznemű" , és nem tudom elítélni Ellen Page-t , aki innentől Elliot lesz ! Azt is nagyon jól tudom hogy a társadalom egy bizonyos rétege olyan gusztustalan homofób, hogy számukra az is "buzi" aki nem él párkapcsolatban, és nem jachton orgiázik ikrekkel , mert az nagyon fantasztikus ember aki ilyen bevállalós ! Érdekes az is, hogy a mélyen tisztelt Edinának is ugyan úgy elítélő véleménye van erről, és a Szájer József nevű "bádogost" rendesen lehúzta a "csatornán", hozzáteszem joggal! Szóval képmutatásért nem kell újra sorba állnia !!! Miért is ?! A baj nem az hogy a Szájer valójában meleg, hanem az hogy amiért a rendőrség előállította, az bűncselekmény ! Nem az hogy meztelen volt, hanem a csoportos orgiázás egy házas és Kőkeresztény embertől, aki nem veti meg a drogokat sem mint ez kiderült! A Pride mellett való igen érdekes lobbizásról meg a következőt gondolom : Hagyományos , elavult heteroszexuális vagyok - lényegében konzervatív ha nagyon körülhatárolhatóan be kellene skatulyázni ! Ám , mint írtam fentebb el tudom fogadni azt hogy valaki a saját neméhez vonzódik, elfogadom és támogatom a transzneműek jogát ahhoz, hogy a saját testükkel azt tegyenek - ami számukra lelkileg kiegyensúlyozza őket, és ha ez műtéti beavatkozás, akkor legyen ! Ebben semmi undorítót nem találok, és ettől még nagyon értékes emberi lények , elég ha csak Wachovskit említem újra ! Ám az azért nagyon zavar ha ezt a jelenséget valaki az utcára viszi, és a büszkeség napjának nevezi azt, ami kizárólag arra a két emberre tartozik, akik a szexuális életüket egymással nyilván elég sajátosan oldják meg megfelelő nemi nyílások híján ! Erre én nem tudok úgy gondolni hogy ne kívánkozna ki belőlem az amit ettem, mert egész egyszerűen számomra ez nem mutogatni való ! Ennyi erővel akkor rendezzünk napot az orális szexet imádók táborának, és azoknak akik imádják a csoportos szexet is, illetve fűszerezzük meg esetleg a pedofília elfogadtatásával is ?! Egyetlen jóérzésű ember nem nézné végig tétlenül ha a jelenlétében kisgyerekeket molesztálnak, ha pedig ez valakinek bejön - az egy aberrált féreg ! Erre sajnos nincs finomabb kifejezés, hiába próbáltam a lehető legjobb indulattal és eufemista üzemmódban megfogalmazni! Nem tudom már lassan hol lesz az a határ, ami alá vagy amin túl már nem engedi a bennünk látensen szunnyadó - összenyomorított jó ízlés és az erkölcs alapvető szintje a szexuális magatartás exhibicionista megnyilvánulásait! Mert nem a melegekkel van a baj, hanem ezzel a magatartással ! Amíg én heteroszexuálisan nem vonulok fel , és nem demonstrálok azok ellen akik igen beteg elképzeléseikkel parádéznak , bezzeg azt azonnal megkapom hogy "szexista" is vagyok , mert én magam elé engedek egy nőneműt bárhol! Én így lettem nevelve, így lettem szocializálva ! Ha ez bűn, akkor itt egy olyan szellemi és ideológiai világháború dúl, ami túlmutat ezen a :"fogadjuk el a melegeket"jelenségen ! A melegeket el lehet fogadni, és attól még imádtam a Freddie Mercurit és a George Michaelt is hogy melegek voltak ! Ám amikor George Michael nyilvánosan szexelt egy közvécében - amiért ugye volt dolga a hatóságokkal, az szerintem nem egy büszkeségre okot adó magatartás! Ekkor és ez miatt született meg a "Freedom" , de azért ennyire már tényleg ne essünk át a lovacskán! Értem én hogy szexelj és ne háborúzz , csak ne nyílt utcán, és könyörgöm a szexuális életed ne tedd közkincsé! Én sem rakom fel egyetlen önkielégítésemet sem sehová, mert tabu, magánügy mint a vallásom is ! Remélem nem bántottam meg senkit, de ha még így volna, sajnos az sem érdekel - mert úgy érzem - hogy én heteroszexuálisként nagyon meg vagyok alázva azzal, hogy egy másféle szexuális beállítottságú büszke lehet és demonstrálhat, míg ha ezt én tenném - az milyen emberi jogtiprás lenne már ?! Hatalmas baj az is, hogy nem csak az erkölcsi magatartás hígul a posvány és a dögkút szintjére, hanem az általános érzelmi intelligencia és az általános emberi intelligencia is ! Nem tudom ki volt az első aki elkezdte ezt a "szexista" fertőt fröcskölni, de számomra egy aberrált kretén! Nem tudok nem szexista lenni, de ezt az én környezetemben élő nők - nagyon jól élik meg, és nekik bejön! Ez figyelmességből és tiszteletből fakad, és viszonozzák! Ám ehhez tényleg kell az intelligencia, és attól mert valakik mindenféle híg egyetemeken összeszedtek valami fals és valódi értékeket maximálisan mellőző lexikális ismerethalmazt - attól még nem intelligensek ! Attól sem lesz önmagában intelligens a homo sapiens hogy van neocortex-e! Tudom tömény mint Bödőcs poénjai, de nem is várom el mindenkitől hogy fölfogja enyhe fölháborodásom kiáramoltatott szösszenetét ! Mea culpa !

  Zoltán SzabóZoltán Szabó15 napja
  • @Zoltán Szabó Én már rég kiszálltam abból a vitából ahol különböző szélsőségeket próbálsz összemosni a melegekkel. Ez rád vall, én pedig erre a szintre nem fogok süllyedni :)

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő15 napja
  • @Burgonya Hercegnő nem akartalak megbántani, de tényleg mintha egy zsák krumplival próbálnék harmadfokú egyenletekről diskurálni! A szezon és a fazon a te szellemi szinted, én ennél magasabb szinteken létezem! Ha megbocsájtasz, ha nem rád hagyom arany kis zőccségem! Cukor borsó! Próbálkozol fölényesen affektálni, és ezzel csak annyit érsz el hogy a magad iszonyatosan korlátolt kis demagóg elmeháborgásában tudsz kiteljesedni. Kiszállok mert lerángatsz a színtedre (zöldség) - ahol a rutinoddal tarolsz!

   Zoltán SzabóZoltán Szabó15 napja
  • @Zoltán Szabó Nem amit te megfogalmaztál az a szezon összemosása a fazonnal. Két különálló jelenséget akartál összehasonítani egymással, így akartál érvelni az igazad mellett. Ez inkább a korlátolt gondolkodás egyvelege, mint logikus következtetés.

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő15 napja
  • @Burgonya Hercegnő Hál égnek az Emberiség túlnyomó része pedig nem úgy ahogyan Te ! Nem sok mindent értettél meg a leírtakból, de ez nyilvánvaló volt - ezért is tartalmazza a hozzászólásom ! Ti ideológiai és identitási válságban vagytok, sérültek vagytok - így számotokra már az is bántó ha valaki a meleg időre panaszkodik ! 100% képben vagyok hogy a meleg-ség az nem pedofília, és a legtöbb meleg egyáltalán nem erőszakos, amit megfogalmaztam az már a végkifejlete a csodás sokszínűségnek!

   Zoltán SzabóZoltán Szabó15 napja
  • neked nem is kell azért felvonulnod mert hetero vagy, ugyanis ezért téged nem ér támadás, vagy hátrányos megkülönböztetés, ellenben egy meleget az identitása miatt igenis érhet. A sokszínűség napja pedig nem arról szól sokak számára hogy arra büszkék h melegek, hanem arra büszkék hogy ők el tudják fogadni ha valaki máshogy él, vagy más mint a többi, és ezért nem kezdik el őt diszkriminálni. amúgy meg a melegséget összekeverni ezekkel a bántalmazó betegségekkel, elég nagy szélsőségre vall. De szerencsére nem mindenki gondolkodik így

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő15 napja
 • ez az Edina tényleg transz? vagy ez csak rosszindulatú pletyka?

  Number JackNumber Jack15 napja
 • 7:00 “utána fogok nézni” Úgy látom nem a Partizánban meg Fekete-Győrnél kezdődött a fogalmatlanság a Momentumban😅🤦🏼‍♂️

  Seley DavidSeley David15 napja
  • Te valami látnok lehetsz, ha egy hozzászólásból megmondod ki az “én műsorvezetőm”😉

   Seley DavidSeley David10 napja
  • na meglátjuk hogy a mostani Edina hogy lemosná a ti legjobb műsorvezetőiteket. csak pislognátok

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő11 napja
 • 44 ben nem volt ilyen gond...............

  István CsengeriIstván Csengeri16 napja
  • veled sem

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő11 napja
 • Mindegy ki kit győz le a lényeg hogy a veszélyes bújtatott dogmákkal ne legyen mérgezhető a társadalom. Lenin fiúk és lányok megvan ennek a helye nyugaton a liberális lepra fészkekben gratula!

  Zsolt BarthaZsolt Bartha16 napja
  • :D

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő16 napja
 • MIFÉLE SZELLEMI FÖLÉNY??? EDINA MINDEN TÉMÁBAN FELSÜLT!

  John CartmenJohn Cartmen16 napja
  • Szerinted

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő16 napja
 • ebben a temaban en foleg partatlan vagyok de mint kereszteny nyilvan arra kell hogy huzzak hogy egy csaladot akkor lehet annak nevezni amikor ferfi-no hazassaga + gyerekek. En probalom megerteni a masik felnek az allaspontjait es indokjait, de hiaba van harc a melegeknek a jogaiert ha ez a tarsadalom egyik legkissebb retegere vonatkozik, es ebbol a csoportbol is vannak olyanok akik szegyenlik hogy homoszexualisok, es nem szeretnek senki orra ala dorgolni a szexualitasukat hanem inkabb meghuzodnanak a hatterbe mert szamukra egyszeruen csak ez eri meg jobban. A melegseg kerdese magyarorszagon sokkal tobb figyelmet kap a propagandamediaba mint barmi mas mostanaban. Nemtudom hogy ezek a felvetelek mikoriak de a mai mediaba is lehet hallani a radikalis pride felvonulasokrol hogy csak azert is passzivagresszivan rad szeretnek eroltetni hogy fogadd el oket, meg akkor is ha egy teljesen mas allaspontot kepviselnel, legtobb melegaktivista es pride felvonulasokon resztvevo ember ezt nemtartja tiszteletbe, ezzel szemben viszont elvarja hogy mindenki mas fogadja el az ovet.

  justin justinjustin justin16 napja
  • Őszintén szólva nem értem hogy mi köze van a család képletéről alkotott véleményednek a melegek elfogadásához ? Az hogy ki hogyan él, az a magánügye. Vannak társadalmak ahol nem, de az a társadalom szellemileg és közhangulatilag meg is fog nyomorodni, a folyamatosan bujkáló és üldözött embertársaik végett. A magyar társadalomról pedig ha lehet ne nagy általánosságban fogalmazz, mert szerencsére egyre több magyar fogadja el (ahogy ez a videó is mutatja) hogy sokszínűek vagyunk, és felnőtt emberként azt szeretünk akit akarunk, nemtől függetlenül. Rád lehet hogy politikailag a meleg lobbi van erőltetve, más meg a gyűlöletpropagandát érzi soknak. Abban egyetértek, hogy elfogadásban bőven van még hova fejlődnünk, és ezt ez a riport sem cáfolja-. A felvétel pedig 2017 ben készült (ki van írva)

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő16 napja
 • Ez a szerencsétlen bácsi nem riporter, nem újságíró, soha nem volt, és nem is lesz az. A gazdáinak próbál megfelelni, tudás és képességek híján ostoba paneleket szajkózva. Annyira sötét szegény, hogy nem érzékeli, amikor magából csinál éppen komplett hülyét. Nagy összegben mernék fogadni, hogy közben biztos benne: a rátermettsége miatt ül ott.

  pásztor sándorpásztor sándor16 napja
 • 3:09 az a nézés :D :)))

  Nagy SandorNagy Sandor16 napja
 • Szégyenteljes Mr. Echo!

  Tibor FTibor F17 napja
 • Én sajnos láttam személyesen is milyen látni valók vannak egy pride. Egyértelműen kitűnt, hogy az eredeti céljukon túl, provokatívan és polgárpukkasztóan próbálják az átlag embert megbotránkoztatni. Szexuálisan aberárált és perverz stílusban jelentek meg egy részük, akiket láthatóan egyetértésben kísértek a náluk szerényebben vagy civilben sátáló felvonulók. A fő probléma az, hogy a gyermekek itélőképességét könnyen lehet befolyásolni az ilyen viselkedéssel és kinézettel.

  Gyula .BarnaGyula .Barna17 napja
  • A felvonulók 1-2 százalékáról beszél, ne általánosítsunk ha lehet!

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő17 napja
 • Ez a videó rosszabb, mint a Kádárnál, akkor az újságcikkeknek csak a címe volt igaz, ennek meg még a címe sem!!!!🤣🤣🤣

  Bertu FuxerBertu Fuxer17 napja
 • olyan hálás vagyok hogy létezik ez a nő

  anna szekeresanna szekeres17 napja
 • Komolyan lefagyott az agyam, amekkora hülyeségeket mond ez a csávó 😑

  Ferenc ErdélyiFerenc Erdélyi18 napja
 • Ha létrejönne egy Pottyondi - Puzsér párt, akkor látnám értelmét annak, hogy elmenjek szavazni.. 😅

  Martin KovácsMartin Kovács18 napja
 • Én nem érzem Potyondi Edina szellemi fölényét. Ellenben egy felkészületlen, ideologizáló, általánosító gyenge riporteralanyt látok. A műsörvezető türelmes, de valóban többször belevág a kérdezett szavába. Ez hiba.

  Robert DemeterRobert Demeter18 napja
 • Ez a világ legfontosabb kérdése, miközben embereknek nincshol lakniuk és nincs miböl élniük. Miközben idegen erök elveszik a nép szuveneritását akaratát érdekeit. Biztos hogy ez a legfontosabb téma.

  Attila PolonyiAttila Polonyi18 napja
  • Biztos hogy ezt a témát kell nyomnotok 0-24 ben a pesti tv-n, biztos h erről a témáról kell beszélnetek folyamatos a köztévékben, műsorokat építeni rá Amikor egy világválság, egy világjárvány kellős közepén vagyunk.. ..

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő18 napja
 • Pottyondi Edina, ugye?

  anita k.anita k.18 napja
 • Igencsak szánalmas nézni a műsorvezető próbálkozását, hogy lejárassa a riportalanyt többek között pl. olyan kérdésekkel, hogy milyen jogaik sérülnek a melegeknek Magyarországon, hiszen ki tiltja meg nekik az örökbefogadást. Mindezt 5 hónappal a Fidesz koronavírus 2. hulláma közepén elfogadott alaptörvény-módosítása előtt, ami pontosan ezt teszi. A fideszeseknek alaposan el kéne gondolkodniuk azon, hogy tényleg demokratáknak tartják-e magukat. Egészen mélyre képesek süllyedni csak azért, hogy ne kelljen meghasonlaniuk kedvenc pártjuk mindenkori kijelentéseivel és cselekedeteivel. A Fidesz minden lépését teljesen magától értetődőnek veszik, mintha eleve szükségszerű lenne, holott pont ez az eset mutatja, hogy amivel 2020 júliusában egy fideszes műsorvezető még "érvelhetett", azzal 5 hónappal később már nem tudna. És számára ez egészen biztosan nem okoz gondot, hiszen neki teljesen magától értetődő, hogy ami 5 hónapja még a gondolkodása részét képezte, annak ma már az ellenkezője az igaz. A teljes irracionalitás jellemzi a kormányoldalt. Totálisan meghülyítettek több millió embert.

  Daniel KovacsDaniel Kovacs19 napja
 • "Miért ne fogadhatnának örökbe nincs ez megtilva" :') 4 years later

  I Whepow II Whepow I19 napja
  • Nem szeretnék senki lelki világába beletiporni, de én azért aggodalmamat fejezném ki afelől, hogy annak a gyermeknek, akit egy meleg pár fogad örökben milyen szociális értékrendje lesz, mit fog " otthonról hozni" - szoktuk mondani-, milyen család-kép fog kialakulni benne. Félreértés ne essék, nincs bajom a melegekkel.

   Gyuri DóraGyuri Dóra3 órája
  • Nem kellett volna tippet adni...

   H GeriH Geri7 napja
  • hál'Istennek most már kvázi meg van

   Number JackNumber Jack15 napja
  • nagyon szomorú

   YT FuiveYT Fuive15 napja
 • Köszi , Edina kiválóan okos ! Vajon képes elmondani ha felkérnék , melyik állást válalná az országházban ? [ mert most túl sok a moslékagyú ! ÉS Birom ezeket a válaszokat !🤔🤣 válaszolnak , De tudatosan belekeverik az elveiket ! = nem egy elvet !!! " szegmenst " =🤮) hanem több > összekuszálót írnak !!! Na ezeken a válaszokon röhögűnk !!! = 😲🤣😫🤣😅 !!! Stb...

  ATTILA TAS CIKÓATTILA TAS CIKÓ19 napja
 • Egy kicsit nincs tulzasba hajpolva ez az egessz nyugati gender problema?

  IZABELLA K.IZABELLA K.19 napja
  • @IZABELLA K. Az én személyes véleményem pedig az, hogy nem minden országban fizetik meg a gyűlöletkeltést :)

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő19 napja
  • @Burgonya Hercegnő Minden orszagban van fejlodesi hianyossag,csak nem csinalnak mindenbol kampanyt es cirkuszi eloadasokat,szemelyes velemeny.

   IZABELLA K.IZABELLA K.19 napja
  • Itthon még bőven van hova fejlődni e téren(is)

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő19 napja
 • Ostoba ez a nő! És aki még nála is ostobabb aki föl rakta ezt a videót! A címen pedig csak nevetek...

  ScrappyScrappy19 napja
  • @Burgonya Hercegnő 👍

   ScrappyScrappy19 napja
  • ​@Scrappy Ugyan már, én nem foglalkozok innen lentről veled. van egyéb dolgom is, de örülök hogy néha letekintesz rám . Áldassék a gyümölcs!

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő19 napja
  • @Burgonya Hercegnő én is messze vagyok a tökéletestől, de jogos h te onnan lentről így látsz engem 😉😘

   ScrappyScrappy19 napja
  • @Scrappy Nem lehet mindenki olyan tökéletes mint te

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő19 napja
  • @Burgonya Hercegnő annak kell örülni ami van, te ennyit tudtál kihozni magadból! 😉🥳👍

   ScrappyScrappy19 napja
 • 2:15 🤡

  Ferenc HorváthFerenc Horváth20 napja
 • Ez a Fideszes marharépa! :-D A kislány simán lealázta. Okostóninak egyetlen érvelési módszere volt: közbevágni, míg a másik folyamatosan rácáfol...

  Vilmos MolnárVilmos Molnár20 napja
 • Oké, én csajként inkabb maradok a sminkes videóknál, nekem ez túl nehéz tartalom, csak felhúzom magam rajt... 😆

  SZ MSZ M20 napja
 • Ez pali hülye? Vagy csak agyhalott?

  Ferenc SzalaiFerenc Szalai21 napja
 • Fizikai fájdalmat okoz hallgatni ezt a "műsorvezető" majmot. Plusz még felkészületlen és bunkó is.

  Krisztina KósaKrisztina Kósa21 napja
 • de durván leégett ez a nő, és szerencsére általa az egész Momentum

  Number JackNumber Jack21 napja
  • Szerintem mi két különböző felvételt néztünk, de most már érdekel, hogy te mit láttál? xd

   darkflamedarkflame19 napja
  • :D

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő21 napja
 • "úr vagy hölgy?" - "azt nehéz eldönteni..." :D :D :D

  Number JackNumber Jack21 napja
 • jajj miért nem vagyok meglepve a Momentum bxzipártiságán. jaj jaj jaj.

  Number JackNumber Jack21 napja
  • buta vagy

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő21 napja
 • Hat faszikám, (nevedet nem tudom, mert arra sem tartalak érdemesnek) Ede úgy forgatott az interjú alatt, mint a grillcsirkét.

  Rusty RyanRusty Ryan22 napja
 • Az ugye megvan, hogy a riporter Velkovics Vilmos az SZFE tanára lesz? Hahahaha.... színvonal zéró. Elmehetnek majd a frien képzettek a propaganda médiába.

  Winter AnneWinter Anne22 napja
 • Szerintem sem marginális kérdés, nem elhanyagolható szám! Ezért hajt a Momentum a melegek szavazataira!

  József SzegediJózsef Szegedi22 napja
 • És ez a hol echot- hol hírtévés sötét gyalog benyalta magát az újSzFE tanári brancsába!!! - Szeretlek 🖤 Magyarország ………

  Tamás NagyTamás Nagy22 napja
 • Nyilván soros pénzből pénzélt, külföldi álcivilek...önök szerint. Ijjj, ez nagyon tetszett😆

  ThetyaTVThetyaTV22 napja
 • Sőt, - a nő minden hímet legyőz, aztán lemészárol és meg is eszi mindet. Ő egy nőstény T-Rex.

  Sárkány TiborSárkány Tibor22 napja
 • Tiszta szerencse, hogy a tolvaj fasiszta fidess aaaaaaabszolút keresztényi.

  Márta FarkasMárta Farkas23 napja
 • Edina egy csoda

  Réka GárdonyiRéka Gárdonyi23 napja
  • @Number Jack Így van, rendkívül sajnálatos, de nézd a jó oldalát; a tiédhez emellé még egy alacsony iQ is társul! Nyertél!

   Réka GárdonyiRéka Gárdonyi20 napja
  • hú de alacsony a léc egyeseknek

   Number JackNumber Jack20 napja
 • Vannak olyan dolgok amivel nem tudok egyetérteni. De osszessegeben ugye voltal Edina.

  Ali KasadoAli Kasado23 napja
 • Sajnálom hogy a pride ennyire fontos a politikusnak. Mindenkinek a magánügye... kit rekesztenek ki? Művészek, tudósok közt eddig is volt és sikeresek voltak. Sajnos sokan abból akarnak tőkét kovácsolni hogy meleg nem a tudásukat, nem a tehetségükkel akarnak kitűnni. Ez a Szomor valóság.

  Csaba Hun KingCsaba Hun King23 napja
  • @Csaba Hun King Freddy Mercury egy hatalmas sztár volt. És valószínű ő is érzett kirekesztést, vagy olyan érzéseket, amiről ön, tudatlanul szerintem nem kéne hogy megnyilvánuljon

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő23 napja
  • @Burgonya Hercegnő ne sajnáld. Mert volt benne részem, de ez a magánügyem. Ha annyira lenne kirekesztés akkor nem lennének híres emberek köztük. Tudod Freddy Mercuryt sem azért szeretik mert az hanem a zenéje miatt, és Őt mindenki kedveli.

   Csaba Hun KingCsaba Hun King23 napja
  • Én csak azt sajnálom, hogy azért mert ön nem tapasztalt kirekesztést, attól még nem tudja elfogadni hogy sokan mások még igen.

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő23 napja
 • Fuh de hányinger ez a csaj 🤢

  Márk TóthMárk Tóth23 napja
  • neked

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő23 napja
 • Hatalmas tisztelet Edének, daliásan képvisel valódi értékeket. Az uraságról meg csak annyit... Hogy engedhetnek ekkora IQ bajnokot műsort vezetni? Ez játékautót se tudna vezetni...

  Space ParrotSpace Parrot23 napja
 • Hű, de legyőzte...

  Tibor P.Tibor P.23 napja
 • Ez a műsorvezető tök normális. Mi vele a baj? Az, hogy nem kedveli a melegeket? A csaj mást alig bír elképzelni, mint szivárvány család stb. Szomorú. Itt mindenki melegpárti? Szép napot!

  Zsolt SzaboZsolt Szabo24 napja
  • Igen szerencsére vannak még az országban toleráns, nyitott emberek

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő24 napja
 • Potyondi Edina számomra a személyes kedvenc. Tisztelem a munkásságát. Ezek az érvek amelyeket felhoznak szerintem szánalmas. A melegség megváltozása? Egy meleg ha utánna női kapcsolatban lesz nem heteroszexuális hanem biszexuális lesz, és ez nem valami visszafordítható dolog.

  Noragami YatoNoragami Yato24 napja
 • Ki ez a tapír, aki folyamatosan Edina szavába vág? 🤔

  Zsolt KorbélyZsolt Korbély24 napja
 • Kisertetiesen hasonlit ez az aläzäs Puzser / Pesti sräcok riportokra, ahol a primitivek valahogy nem tudtak kibujni a szerepükböl. Okos ember hülyevel szot tud erteni ? Nem nagyon.....legaläbbis remenytelen gesztus az ertelmes reszeröl.....

  jános Csonkajános Csonka25 napja
 • Ez a ta glegalább megróbálhatná leplezni hogy ő nem a szemben ülőt akarja földbe tiporni, hanem valójában riporter. De úgy tűnik ennek nem érzi szükségét. :D

  Robert SchäfferRobert Schäffer25 napja
 • Mit is fog Velkovics tanítani szeptembertől az SZFE-n?

  Anett HorvathAnett Horvath25 napja
  • Seggnyalástant

   Gergely TóthGergely Tóth23 napja
  • Gondolom kultúrtörténetet , abban nagyon erősek! (vicc volt) :)

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő25 napja
 • Az öreg olyan vörös volt a végére mint az erőspista 😆

  István JuhászIstván Juhász25 napja
 • Nem latom a folenyt.. a no egy hulye...azt latni

  MM25 napja
  • @Burgonya Hercegnő cuki vagy... jobb ha kitersz a gondolkodas elol, gaz a momentumos es a cim is😋👌🏼

   MM24 napja
  • @M Rajtad viszont bőven lehetne. pl a stílusod!

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő24 napja
  • @Burgonya Hercegnő 😜😅persze pontosan tudom, a ratyikon nem lehet szamon kerni semmit...

   MM25 napja
  • @M Pontosan tudja miről beszélek ne játsza meg magát :) bár a tudatlan embert a legkönnyebb megvezetni

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő25 napja
  • @Burgonya Hercegnő kik az onok? eleg torz vilaglatasa lehet..🤣de jol teszi es ez esetben jo helyen van magyarorszagon. Peldanak okaert nyugaton, nemetorszagba mar nincs se velemeny szabi se demi...😉, mert a liberalis velemeny diktaturaba rogton torlik a logikat szamonkero hozzaszolasokat...

   MM25 napja
 • Momentum meg a szellemi fölény. Na,ne!

  Péter SzabóPéter Szabó25 napja
  • @Burgonya Hercegnő Nagyon kedves, még egyszer köszönöm,igérem önnek vigyázzok a koleszterinszintemre, ön pedig vigyázzon a szellemi fölényére, mert az nagy kincs.

   Péter SzabóPéter Szabó20 napja
  • @Péter Szabó A napom legszebb pontja, hogy befejezi a velem való párbeszédet Ön se idegeskedjen és vigyázzon a koleszterinjére! További szép napot!

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő20 napja
  • @Burgonya Hercegnő hölgyem, egy élmény önnel beszélgetni, de befejezém ha lehet. Tanuljon még sok nyelvet, legyen még inteligensebb, mert lehet, hogy egyszer még miniszterelnök-jelölt lesz magából. Ezt szívből kívánom, és további szép napot. Ne idegeskedjen.

   Péter SzabóPéter Szabó20 napja
  • @Péter Szabó Elnézést, de én nem momentumos videót raktam fel, hanem egy akkori momentum politikust, aki egy számomra fontos témában nyilvánult meg. Ráadásul Edinát a videózása kezdete óta kedvelem, hagyjon engem a momentummal Ja, és értelmetlen kérdéseket, csak értelmetlen válasszal tudok lereagálni.

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő20 napja
  • @Burgonya Hercegnő én önbe álltam bele, mert úgy látom megletősen korlátolt. Amikor zavarba hoztam, próbált angolra váltani, majd dühében propagandista lettem, de szerintem ön volt az aki feltette ezt a momentumos videót. Akkor még egyszer : remélem érthetően fogalmaztam.

   Péter SzabóPéter Szabó20 napja
 • Hogyan leheetséges,hogy ezt csak 150 ezren látták?

  Bandika BandikaBandika Bandika25 napja
 • 7:07 "nem hiszem hogy vissza kéne vonni a videót hiszen a videó arról szól hogy vannak emberek akiket kirekesztenek a szexuális hova tartozásuk miatt" Lehet hogy a videó erről szól... de hogy a pride nem! az tuti hét szentség :DDD Azok az "emberek" akik ott vannak nyomokban sem ezért vannak ott :DDD

  Kovács IstvánKovács István25 napja
 • Potyondi Edina: "emberek azzal riogatnak ,hogy kimegyünk a pridera és akkor a gyerek lát ott valamit.. én nem tudom ,hogy a gyerek ott mit láthat.." Müsorvezető: "pl keresztényeket kirekesztő magatartást amikor egy bibliával maszturbált egy férfi...emlékszik??" Potyondi Edina: "ööööm igen.. és ez valóban elitléendő.." Tényleg hogy legyőzte a fideszes műsorvezetőt :DDD

  Kovács IstvánKovács István25 napja
 • "Pottyondi Edina szellemi fölénnyel győzte le a fideszes műsorvezetőt" Ennek a videónak elírták a címét :S mert pont fordítva történt a dolog! Potyondi edina felkészületlen volt és semmire sem tudott választ adni.

  Kovács IstvánKovács István25 napja
 • 2:29 "amíg megdobálnak és megvernek embereket azért mert melegek..." Ezt úgy mondta.. mintha teljesen hétköznapi öltözetben teljesen hétköznapinaklátszó ámde mégis meleg emberkről tudná a többi ember ,hogy az meleg és ezeket megvernék megdobálnák. Azokat verik meg is dobálják meg akik ezt kiprovokálják maguknak! Ha egy hetero ember viselkedne gusztustalanul vagy követne el közszemérem sértést azokat is ugyanugy megverné egy normális ember! Tehát azokat melegeket nem azért verik meg mert tök normálisan viselkednek... hanem mert parádéznak közszemérem sértést követnek el ezeken a felvonulásokon és hergelik szándékosan az embereket! Bármilyen embert megvernek, megvetnek aki szándékosan hergel uszít legyen az meleg , nem meleg! Ebben azért eggyezünk már meg! "Az iskolában megaláznak azért embereket mert melegek.." Ez nagyon érdekes ! nekem volt meleg osztálytársam senki megnem mondta róla hogy meleg, de volt olyan is akiről mindenki tudta. Senki soha nem bántotta őket! DE! ők is tök rendesen hétköznapi modon viselkedtek. "Munkahelyükön..." Na jó ez már a túlzás és hülyeség netovábbja. Melyik meleg ember kérkedik azzal a munkahelyén hogy meleg? Egyik se. A másik meg a melegeket éppen hogy kedvelik a heterok mert melegek kedvesebbek. Ez az egész egy nagy hazugság hogy a melegeket bántják ez apotyondi edina nem tudom miről beszél , de az biztos hogy hazudik! és aezért a melegeket használja fel!

  Kovács IstvánKovács István25 napja
 • de-de kedves momentumos... a buziság propagandával terjed.

  Krisztián TariKrisztián Tari26 napja
 • Talán nem kellene megerőszakolni a természetet.Ha valami baromság nyugatról jön, attól még nem kellene követni! Ha akarja tegye, csak aki meg nem akarja, annak nem kellene lépten-nyomon azt sugallani, hogy ezért nem is ember.Óvatosabban a rosszul értelmezett liberalizmusával!

  Iren SebestyenIren Sebestyen26 napja
  • senki nem akarja megerőszakolni a természetet. a melegség mint jelenség , pedig nem nyugatról jött, hanem egyidős a létezésünkkel

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő26 napja
 • Kedves Edna, ha megyek valahol pl. honnan tudom, hogy a mellettem jövő- menő emberek közül ki a homo? Ha csak nem hírdetik magukról az identitásukat! Viszont erre nem hiszem, hogy a heterók közül bárki is kíváncsi! Ez legyen mindenkinek a saját magán ügye!

  Iren SebestyenIren Sebestyen26 napja
  • Ha bizonyos politikusok, propagandisták, és egyéb diszkriminatív , erőszakos emberek békén hagyják őket, akkor a másságuk sem lesz közügy !

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő26 napja
 • 10 év tapasztalat után is mindig elszörnyűlködök, hogy milyen szinten van a kormány média. Komolyan mondom, hogy itt van egy keresztény pártnak propagált vezetés, de a toleranciát, tiszteletet hírből sem ismerik.

  Endre HidegEndre Hideg26 napja
 • Én a címmel ellentétben semmi megalázást nem tapasztaltam szellemi fölényt meg szintén nem, de mindenki azt lát bele amit akar. Tény hogy mindketten teljesen más állásponton voltak, és ez a beszélgetés után sem változott, ennyi.

  Csiszár-Szabó ÉvaCsiszár-Szabó Éva26 napja
  • Tökéletesen igazad van.

   Éva DélczegÉva Délczeg25 napja
 • Ezek hogy lesznek musorvezetok amugy??

  Joe KJoe K26 napja
 • Ez a musorvezeto total agyatlan! :D es milyen "fideszes" stillusa van :D :D mind olyan egyformak

  Joe KJoe K26 napja
 • Haha!!!! Álljon ki velem Edina, sírva fog kirohanni a stúdióból. Egyébként ez modortalan viselkedés, és hazudik. Nekem van több meleg barátom, van számukra szórakozóhely... Nem igazán láttam, hogy problémájuk lenne. Nagyon buta!!!!

  Erika RohányiErika Rohányi27 napja
  • Önnek meleg barátai ? ez viccnek is rossz. aki meg azt szeretné hogy a másik ember sírjon, az jellemileg és kultúrálisan is egy nagy nulla!

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő26 napja
 • "Miért nem ítélik el ezt a bizonyos pedofíliára buzdító embert?" - Kaleta Gábort például????

  Diána MarsiDiána Marsi27 napja
 • Nem kell kimenni az utcara a betegseg dicsekedesevel. Nem is csalad ket azonos nemuvel.

  Piros KisspiPiros Kisspi27 napja
  • ezt szerencsére nem mindenki gondolja úgy mint ön. A gyűlölet viszont betegség!

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő26 napja
 • Miert nem arra ad valaszt ez a no ami a kerdes? Itt az interju alany bukott.

  Piros KisspiPiros Kisspi27 napja
  • @Burgonya Hercegnő puff neki tény helyett támadás. De nekem a tartalommal van. Megengedi? Nem vagyunk azonos gondolkodásuak.

   Piros KisspiPiros Kisspi26 napja
  • @Piros Kisspi A tartalommal semmi gond inkább a maga stílusával van

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő26 napja
  • @Burgonya Hercegnő nem az a lenyeg, hanem a tartalom.

   Piros KisspiPiros Kisspi26 napja
  • mindenre válaszolt, és nem egy előre megírt propaganda szöveget olvasott fel. kezdjük itt az alapvető különbségeket!

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő26 napja
 • Most már van olyan törvény ami tiltja az egynemű párok örökbefogadását. Csak mondom...ugye ugye.

  Héber BlankaHéber Blanka27 napja
  • éljen

   Number JackNumber Jack21 napja
  • nagyon nehéz kérdés mert pl. én aki nem vagyok se jobbos se balos és nem igazán érdekel a meleg lobbi sem meg a heteró lobbi sem, kicsit neccesnek tartom hogy egy gyerek azonos nemű szülőknél nőjön fel. ja persze biztos jobb mint ha sehol de az ő véleményét persze senki sem kéri ki. Egy pár évesnek persze nem is lehet. akkor most mi van? nem biztos hogy neki alapból tetszik a dolog, akárhogy csavarjuk a dolgot a család az család és az bizony 1 férfi és 1 nő nem kettő meg három meg mittudom én. ezen lehet pörögni de minek? a napnak is lehet hangosan kiabálni hogy na ne süssél már meg az esőnek is hogy meg ne lássam hogy esel, a valóságon nem tudsz ugye változtatni. aztán itt van a házasság kérdése. maga a házasság ugye elvileg egy templomi, isten színe előtt megköttetett eskütételes ceremónia. ma már csak a hangulat és a megszokás miatt mennek sokan templomi esküvőre mert ott van az állami papír is. az állami papír nem érdekel de ha ezek templomit akarnak akkor végülis mit is képzelnek magukról? nekik már az kell ami lehetetlen? nekik már nem elég csak az állami? miért? vallásos esküvő nekik nem lehet és kész, felháborító hogy egyes helyeken természetesnek veszik. hadd ne kelljen kifejtenem hogy miért de elég egyértelmű. egyébként meg csináljanak azt amit akarnak, mit érdekel engem csak túl sokat se akarjanak mert nem jár nekik minden mint ahogy nekem se jár minden meg senkinek

   Zs85 HZs85 H26 napja
 • A videó végéig nehezen tudtam eldönteni, hogy egy interjút, vagy egy kirakatper föpróbáját látom. A riporter részéről ez nagyon szánalmas volt! 😡

  LallerLaller27 napja
 • Legyen meleg de ne reklamozza, itt kezdodott PC kultura. Mi a vege? Betegseg tobbsegben?

  attilamaradiattilamaradi27 napja
  • Legyen meleg, és ne bántsa senki, ne uszítson ellene senki, ne propagálja a gyűlöletet senki az embertársaival szemben . És akkor a melegek sem fognak felvonulni!

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő26 napja
 • Állandóan hárít mások állításaira hivatkozik Egyina ! Ó de nyomi !

  Zoltán SomodiZoltán Somodi27 napja
  • semmilyen hárítás nem állítható a videóban, vállalta a negatív dolgokat is, és ő maga határolodott el a műsorban tőlük

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő26 napja
 • Nem ismeri az alaprtőrvényt, és teljes tájékozatlan az Edinácska és végig általánosít, és homályosít ! SOROS BÉRENC !

  Zoltán SomodiZoltán Somodi27 napja
  • Maga meg buta!

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő26 napja
  • ÉS RANDA, AZ EDINA !

   Zoltán SomodiZoltán Somodi27 napja
 • Edina munkásságát értékelem és kedvelem, a fideszét és az úgynevezett műsorvezetőét pedig egyáltalán nem, úgy gondolom, hogy a pride abszolút ártalmas, a "műsorvezető" által említett okokból kifolyólag is!

  Tamás SütőTamás Sütő27 napja
 • eduna akkor tűnik okosnak ha te is legalább ennyire buta proli vagy.

  mako adomako ado27 napja
  • @Burgonya Hercegnő erről beszéltem.

   mako adomako ado26 napja
  • gratulálok

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő26 napja
 • Szívesen megnézném ezt a videót, csak sajnos nagyon utálom ezt az embert, és még úgy sem tudom elviselni, ha éppen beégetik.

  blista2blista227 napja
 • Agyfaszt kapok ettől az elhatárolódásos dumától. Mégis mit jelent ez? Annyira gané egy mondat! Mintha felelősséget kellene vállalnia Edinának mindekiért aki meleg... Ennyi erővel a fidesz is felelősséget vállal minden szavazója tettéért??? Maradjunk annyiban hogy már annak is örülnénk ha mindenki saját magáért vállalna felelősséget ...

  Food Truck Budapest Gnocchi FurgonFood Truck Budapest Gnocchi Furgon27 napja
 • Tökös csaj ez az Edina. Nagyon jól megállta a helyèt. Szeretem. De azèrt szellemi fölènyről azèrt nem beszèlhetünk.

  Chuck NorrisChuck Norris27 napja
  • Valóban, a fölény nem jó szó rá. Ahogyan egy egyetemi professzor és egy amőba viszonyában se beszélhetünk szellemi fölényről.

   István KovácsIstván Kovács27 napja
  • Mint a rögzített kommentemben is írom, ez az én véleményem

   Burgonya HercegnőBurgonya Hercegnő27 napja
 • Lepetézek...:d

  89 GZD89 GZD27 napja
 • Brüsszeli ereszcsatornákra nem szabad ránézni, ennyi...

  awenderyawendery27 napja
 • Undorító ez a "riporter". Kérdez, meg se várja a választ, közbeszól. Hihetetlen. 😃

  Evelin PodhorszkiEvelin Podhorszki27 napja
 • Több nőt a politikába,Edinát miniszterelnöknek😉

  András SterczAndrás Stercz27 napja
HUworld