PESTI TV: A végső ütközet (...egy ideig 👀)

2021.márc.30.
84 136 Megtekintés

Egyetértésben a fókuszcsoporttal - vagy nem?
huworld.info/flow/vide/tmZ_2ZelkY-9aJ4
Csatlakozz tagnak az exkluzív videókhoz: huworld.info/to/IITmFAHQ4S1FMDWqhZyQKgjoin
Live támogatás: streamlabs.com/extralps/tip
Instagram: instagram.com/adam_6lepes
Twitch: www.twitch.tv/kokuszcsoport/
Discord: discord.gg/NvckacPrqj
6lépés: huworld.info
Facebook: facebook.com/fcsoport
Készítette: Rawfilter Media - www.rawfilter.com
Zene
www.epidemicsound.com/referral/6v8lnw/
Intro
Song: Wanden & Slashtaq - Better Off [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds
Free Download/Stream: ncs.io/BetterOff
Watch: huworld.info/flow/vide/qKSd0YKnmNzSrqY
tagek
fókuszcsoport fókusz csoport 6lépés youtube trending kritika vélemény #vélemény videó bódi ábel vona gábor külföldi szavazás vita

Megjegyzés
 • "Benne van a láng, amit nem szennyezett be a valóság!" Elég jó megfogalmazás. :)

  G JoeG JoeNapja
 • Pesti tv: „A normálisak forradalma” Mondják úgy hogy konzervatívak, de a konzervatívizmus ideológia óckodik a forradalomtól.

  Sára KepessSára Kepess2 napja
 • Már bocs, de a Pesti TV magától is jól halad a nézettség gyarapításával... ehhez nem kellesz te... Te is az ő nézettségüket lovagoltad meg ezzel a videóval is.

  László FazekasLászló Fazekas4 napja
 • Semmi masban, de annyiban egyet tudok erteni ezzel a retekbajszu fake Petofivel, hogy magyarnak igazan csak Magyarorszagon tudsz lenni. Nem is annyira a hely miatt, hanem az emberek miatt, akik ugyanazt a nyelvet beszelik.

  Nikolett Eszter GalbicsekNikolett Eszter Galbicsek4 napja
 • 28:08 besírtam :D bazzeg :D :D ...

  FJFJ5 napja
 • Rengeteg egymás melletti elbeszélésnek tűnő gondolat van itt mindkét oldalról, miközben baromi egyszerű a képlet, mégsincs kerek-perec kimondva: - az elvándorló magyarok jelentős többsége rühelli a fideszt, ezért eszük ágában sincs rájuk szavazni, ha egyáltalán megteszik - a fidesz tökéletesen tisztában van ezzel, emiatt ezt legális keretek között, de amennyire csak lehet, a kivándoroltak szavazatának leadását akadályozza - a prostiTV-sek kötelességüknek érzik, meggyőződésük szerint szó szerint tartoznak azzal a fidesznek, hogy jó mélyen benyaljanak neki ebben a kérdésben is, ezért ideológiát, érveket, magyarázatokat gyártanak amellé, hogy miért marha jó ez így, ahogy van. Ebből születnek aztán ilyen "viták" és beszélgetések.

  midigelmidigel6 napja
 • Nem hiszek benne hogy van jobbos/balos stb. tipusú viselkedés vagy kommunikáció de a bajszos kölök kommunikációs stílusa nagyon hasonlít pl. Szíjártó, Lázár, Orbán lekezelő, arrogáns beszédmodorára. Lehet hogy mégis tanítják ezt valahol. Borzasztóan ellenszenves. Lehet valaki agresszív egy vitában ha elég okos és felkészült egy témához mint általában Ben Saphiro pl. de nem lekezelő vagy arrogáns. Ez a srác nem az a szint aki ezt a modort megengedhetné magának. Egyébként az egész videó így egy kicsit kínos hogy "levélben" vitáztok egymással. Faszért nem ültök le egy kamera elé egyszerre ?

  Andras BakaiAndras Bakai6 napja
 • Maximálás amúgy, nem maximalizálás.:c (Bocsánat a kukacoskodásért.)

  FujimiFujimi7 napja
 • Csak szerintem beszélt pont olyan hangsúllyal mint ViccElek abban a bizonyos megsértődött videóban?

  Marcella NagyMarcella Nagy7 napja
 • Ha a világon csak szar helyek leteznének, akkor te addig menekülnél, ameddig nem kell "szopnod"? Mások teremtsék meg neked az ideális életteret a boldogsághoz? Tenni a saját vagy utódai boldogságáért tényleg büdös? Érdekes világkép

  mrcsakalokimrcsakaloki7 napja
 • Ennek a bajszos figurának a leereszkedő, arcoskodó agyjátszása kifejezetten irritál. Instant szégyenérzet kerülget. Pedig egy értelmes figura. Valószínűleg komoly politikai karrier várhat rá. :)

  Zoltán SzűcsZoltán Szűcs7 napja
 • Ez tök jó megoldás, gondolj csak bele: Akivel nem bírsz el, az bal oldali úgyhogy utálni kell őket.... Csak nekem van boszorkányperek feelingem??? Már csak az akasztófák, meg a tőzse hiányzik. xD xD xD xD

  Árpád UngváriÁrpád Ungvári7 napja
 • végszóhoz eszembe jutott egy mondás: "Csak az ostoba embert nem lehet meggyőzni ész érvekkel." - TheCovery, Podkedd ??.rész. Más dolog, hogy úgy gondolom, maga Covery nem éli azt amit mondott.

  Gábor BalázsGábor Balázs8 napja
 • Sztem is hanyagold kicsit a pesti tv-t,rajtad meg a Zsoltin kapaszkodnak fel, amúgy kutya se nézi öket....meg HUworld-on sem, ne ereszkedjetek már le erre a szintre please ✌️

  szabo peterszabo peter8 napja
 • 8:30 - Jogos, szavazhassanak, akik elszakadt területen élő magyarok, mert segít nekik a magyar kormány támogatásokkal vagy, ha a Mi Hazánk lenne akkor megpróbálnák visszaszerezni a magyar többségű területeket.

  Secretsome1 YSecretsome1 Y8 napja
 • 10percig néztem de majd folytatom. De ki az a gyiktestű Tom Selleck ott a kis videó ablakban?🤣🤣🤣🤣

  Thomas SuriThomas Suri8 napja
 • Miért van az az érzésem, hogy a pesti tv mosott közpénzből megy?

  Angelus1991sterAngelus1991ster8 napja
 • A végszóban a lényeg... igazából fogalmam sincs melyik fiatal az akinek szimpatikus lenne ez a stílus, és gondolkozásmód... akár most akár a jövőben. A bátyám egész életében büszke volt arra hogy magyarnak született, de egy ponton túl a nemzeti öntudat nem összeegyeztethető a valósággal. A valóság az hogy lassan egy évtizede Németországban dolgozik, és ott is tervezi az életét. Személy szerint nem hiszem el hogy vannak olyanok akik szerint ez miatt már "hazaáruló". Ott tud megteremteni egy élhető környezetet, és nem hiszem hogy bárkire aki hasonló cipőben jár bármilyen bélyeget lehetne nyomni hogy "magára hagyta a szülőföldjét". Persze itt is meg lehet élni... de miért nyögvenyelősen gondoskodnál a családodról? Az én meglátásom szerint a "haza" maga a "család". A magyar az magyar határon belül, határon kívül. A testvérem és én is. Sokszor előkerült a "kötelesség a haza felé"... de nem hiszem hogy egy darab föld felé kéne érezzem ezt a kötelességtudatot. És azt érzem hogy a gondolkodásmódom miatt (és egy ideális világban senkinek a gondolkodása, és világképe miatt) nem kéne senki felett sem ítélkeznie senkinek...vagy hasonló kifejezésekkel dobálózni mint "hazaáruló". Őszintén szeretném ha folytatódna ez a vita, mert legyen bármennyire is egyoldalú...a fiatalok (mint én is) sokat fejlődhetünk világlátás, vélemény kifejtés terén. Nem vagyok egy régi néző... még Pule Vicc Elek-es videója után iratkoztam fel ide... de kifejezetten örülök hogy itt vagyok :D

  No MADNo MAD8 napja
 • Legyen a magyar bárhol a világon mindig lesz egy zacskója tele zacskókkal

  Gábor JobbGábor Jobb9 napja
 • Ez az Abel sotet szegeny, mint az ejszaka. Teljesen felesleges ilyenekkel vitatkozni Adam. Mas az intelegencia szintetek, õ a kormanypropagandat nyomatja, Te meg a jozanesz menten ervelsz. Mindenki aki normalisan gondolkozik, es nem a Fidesz segglyukan tanyazik az tudja, hogy igaz amit mondasz, es jol felvan epitve, logikus.

  Tom_WorksTom_Works9 napja
 • "Németországból, Franciaországból, Spanyolországból nem mentek el az emberek, hogy (...) itt éppen rossz" Ez a szerencsétlen hallott valaha arról, hogy AMERIKA? Erről szólt az egész újvilági benépesítés, hogy tömegek, tényleg: TÖMEGEK szálltak fel egy hajóra a jobb élet reményében. Slusszpoén, hogy ráadásul pont azokat a népeket említi itt, akik közül a legtöbben mentek ki. Az USA lakossága például legnagyobbrészt német származású - annak ellenére, hogy amúgy elsősorban angolok, franciák stb. hódították meg a területet. ÍREK basszus. Olaszok. És akkor arról ne beszéljünk, hogy mekkora kamu az, hogy aki marad, csak az gyarapítja a hazát. Tessék megnézni, mennyi pénzt küldenek haza a magyarok külföldről. Hát nem két fillért. (A múltba nézve ez különösen mókás, hiszen egészen a függetlenségi háborúkig az újvilág nettó befizető volt az európai gazdaságba. De egyáltalán, mindig is volt migráció. Mindig. A magyarok talán nem szökdöstek át Ausztriába a szocializmus alatt, ha az rossz volt nekik?)

  polluxpollux9 napja
 • Ábel rendesen sugározza magából a "sötét középkori" radikalizmust, katasztrófa. Ő is ugyanúgy gyűlöletbe nőtt fel, mint az Edda? De legalább ne mondana sületlenségeket. 😂 A legszomorúbb az egészbe, hogy adom a bajuszt amúgy Magnum.

  Bence VargaBence Varga9 napja
 • Ábel logikája: 1, Mi mind egy nemzethez tartozunk! Minden magyar szívének egyként kell dobbannia a hazárt! 2, Hol is dolgozol? Szibéria, Uganda? Áh nevetséges, az le van szarva!

  Norbert PappNorbert Papp9 napja
 • egyébként a konzulátuson keresztül sem lehet csak úgy szavazni. a választás előtt legalább egy héttel regisztrálni kell a konzulátuson ahhoz, hogy majd szavazhass a választás napján

  SS9 napja
 • 30:30 lebaszott a professzor az egyetemről.ja nem prof :D

  Ferenc BenedekFerenc Benedek9 napja
 • 28:50 itt már tényleg játsza az eszét ezzel a stilussal.amugy ja persze nagyon akarsz fejlődni látszik az irónia hogy nem hiszed hogy tőle tudsz :D meg alapból se annyira :D kicsit te is arcos vagy de közel se annyira mint ábel.

  Ferenc BenedekFerenc Benedek9 napja
 • ki mondta hogy érv a ne már?az volt az érv hogy kevesen szavaznak máshol gondolom.

  Ferenc BenedekFerenc Benedek9 napja
 • A kommentfal az mérvadó szerinted?

  Ferenc BenedekFerenc Benedek9 napja
 • 26:00 de van néha hogy megrendelés.nem szégyen ezt mondani.Ettől vagy király hogy ezt nem mondod?

  Ferenc BenedekFerenc Benedek9 napja
 • nem egyszerübb nem szabadságjogokkal baszakodni hanem megkönnyiteni nektek?amugy miért ne angliába legyen a példa ha te hoztad?(ezt nem ábelnek)

  Ferenc BenedekFerenc Benedek9 napja
 • 22:00 én egy sima navos visszaigényléssel mire megtaláltam meg letöltöttem mindent elment több órám.pedig ha le lett volna irva sokkal hamarabb ment volna.meg mire kitöltöttem hogy melyiket kell.akkor nem jelezte a program hogy hol a hiba kiderült hogy volt még egy oldal de áttekintehetlen volt.

  Ferenc BenedekFerenc Benedek9 napja
 • itt nincs joga ehhez a stilushoz ábelnek mivel pont hogy még ő van alattad értelmileg.

  Ferenc BenedekFerenc Benedek9 napja
 • nem feltétlen kötekedős akkor az ha tényleg a vita hevében volt.

  Ferenc BenedekFerenc Benedek9 napja
 • 7:20 ha ezer éve ott él még inkább nem jár a szavazati jog :D

  Ferenc BenedekFerenc Benedek9 napja
 • 7:00 sajnos?

  Ferenc BenedekFerenc Benedek9 napja
 • 6:10 van ilyen hogy te oldalad.lásd fidesz által képviselt dolog.ne próbálj terelni hogy hát ezt csak te gondolod és valami mást idedobsz hogy te csak morálisan jöttél ide.

  Ferenc BenedekFerenc Benedek9 napja
 • 5:30 a teaivásnak mi köze a lényegi egyetértéshez?ez érv amiben egyet lehet érteni?(minek hivatkozik erre hogy ebben egyetért mintha olyan sok lenne közös benne ?(ez ilyen jópofiskodás erőltetve hogy hát na azé egyetértünk a teaivásban) 6:15 ez pl tipikus kognitiv disszonancia feloldás.ha nem derül ki pl miért állt volna máshogy?máshogy ált volna a széna ha lett volna csalás ez ilyen tipikus utolagos "érvelés"

  Ferenc BenedekFerenc Benedek9 napja
 • visszajára sült el?miért ábel célja az volt hogy minél kevesebb emberhez jusson el?

  Ferenc BenedekFerenc Benedek9 napja
 • Mindenki magából indul ki... Például akkor, amikor azt feltételezik, hogy megrendelésre dolgozol, fizetnek neked... Ha tudnád, hányszor kaptam meg az oltásról szóló videóm alatt, hogy fizettek nekem érte... Egyszerűen képtelenek feltételezni, hogy valaki önállóan formál véleményt, saját kútfőből, meggyőződésből... Szánalmas.

  Szonday Szandra - Szíves NaplóSzonday Szandra - Szíves Napló9 napja
 • Az ilyen Pesti tévés "nekem többen írtak" pont olyan, mint a kormány tájékoztatásai. Ködös.

  tankadamkatankadamka9 napja
 • “Most volt a száz éves évforduló” 2014-ben, gyorsan telik az idő 🤷🏼‍♀️

  Not MediorceNot Mediorce10 napja
 • 4 évente egyszer kell szavazni ha tényleg érdekli tegyen érte

  oronald1oronald110 napja
 • Németországból, Angliából, stb miliók vándoroltak ki, amikor ott éppen rossz volt.

  László KovácsLászló Kovács10 napja
 • Ausztráliában sok magyar van. REPÜLJENEK HAZA SZAVAZNI???

  László KovácsLászló Kovács10 napja
 • Nem tudja elmondani mi a haza, ezért azt mondja, szomorú, hogy magyaráznia kell.

  László KovácsLászló Kovács10 napja
 • Szerintem túl hosszúak a videóid.

  Miksa ThuranszkyMiksa Thuranszky10 napja
 • használhatnád azt a dobszerkót néha

  Zoltán BatóZoltán Bató10 napja
 • Én éltem a Gyurcsány korszak alatt sajnos. Személyes véleményem alapján Gyurcsány soha többé isten csapása volt egyik napról a másikra szegényedtek el a munkás rétegek közül a családok . Viktorék kormányzásával sem vagyok meg békélve de legalább a családokat támogatják. Személyes véleményem szerint nincs olyan politikai párt akikben meg mernék bízni. Egy Puzsér által létrehozott kormányban már annál inkább mernék bízni.

  ásdel magadásdel magad10 napja
 • 46:21 mondd el ezt a példát Ádám! :-) kíváncsi vagyok miről győztek meg!

  Ferenc KovácsFerenc Kovács10 napja
 • Hol a kötél :)

  Ádám PirosÁdám Piros10 napja
 • 01:05 külön neked??? a nagy ló kukit most hazudni akarsz vagy csak akkora arogáns vagy hogy észre se vetted h kb a videoja felét-1/3 át 'szentelte' rád

  Á ZsoltÁ Zsolt10 napja
 • A lényeg hogy mindenki szavazhasson levélben,bárhol is legyen magyarként a világban.

  Gergő JuhászGergő Juhász10 napja
 • Ez a félkegyelmű álértelmiségi bajszos nyomi nem érti meg, hogy az országot nem segítené meg, ha az emberek hazaköltöznének. Nem oszt nem szoroz, mennyien dolgoznak itthon és külföldön, mert építeni nem lehet egy olyan országot, ahol folyamatosan eltüntetik a pénzeket. Ez nem a nép hibája, hanem a kormányé, velük van a baj. Nekik kell változtatni, vagy eltünni. Ennyi.

  Mesi V.Mesi V.10 napja
 • 8:22 „azt kijelenthetjük, hogy aki most külhoni magyar, az már akkor született oda amikor az már nem Magyarország része volt, ők is magyarok ahogy te vagy én, de ha nem terveznek Magyarországon lakni akkor nem érzem, hogy jogos, hogy beleszóljanak abba, hogy mondjuk ki nyeri a választást.” Nem jelenthetjük ki: (1938. november 2 - első bécsi döntés, 1940. augusztus 30. második bécsi döntés) és az (1947. február 10 Párizsi békeszerződés) közti időszakban születtek mai külhoni magyarok, magyarok állampolgárnak. 9:10 „szűk családi körben próbálunk eldönteni valamit a feleségemmel, akkor nem fogom megkérdezni róla a többi rokonomat” Helyezzük más megvilágításba. Attól hogy két testvér a szerencséjüknek köszönhetően abban a szülői házban lakik amit a felmenőik 900 évig építgettek, nem jelenti azt hogy a többi önhibáján kívül a szülői háztól távolra sodródott testvérnek nincs beleszólási joga abba, hogy a jövőben mi történjen a házzal. A külhoni magyarok nem mondtak le az állampolgárságukról azt követően hogy áthúzták a fejük felett a határt, ezt kellene megérteni. 10:00 „Az állampolgárságot nem venném el, az nem úgy megy és akkor meg hogy döntöd el, hogy szavazzon-e az ember, szóval ez innentől egy ingoványosabb talaj, mert valaki nem tudod, hogy haza akar-e jönni, nem tudod és nem biztos, hogy jó üzenet bárkitől elvenni az állampolgárságot, ez nem egy túl hívogató dolog és ez ez csak azt erősítené, hogy vissza se akarjanak jönni. „ Ez totálisan megfeleltethető a külhoni magyarokra is. Honnan kellene tudniuk, hogy a jövő hogy alakul és haza akarnak-e költözni? A külhoni magyarok nem mondtak le az állampolgárságukról és innen kezdve ahogy fogalmaztál "akkor meg hogy döntöd el, hogy szavazzon-e az ember" 10:38 „Ha teljesen lecsupaszítjuk akkor a szavazás az azt jelenti, hogy te azt döntöd el, hogy hogyan szeretnéd, hogy az adódat elköltsék” Legyen az adózás a rendező elv a ki szavazhat és ki nem szavazhat kérdésben? Ez esetben a külföldre költözött magyar állampolgárok és a Magyarországon élő, de adózott jövedelemmel nem rendelkező magyar állampolgárok se szavazzanak? u.i. a videóid nagy részében kifejezetten jól érvelsz, de itt nem. Béke.

  Adó MérvAdó Mérv10 napja
 • BRAVO Fókuszcsoport! Ábel nem vitapartner,hanem egy POJÁCA!

  Peti KissPeti Kiss10 napja
 • Felragaszthattál volna egy szalmabálát az orrod alá (ha már egy értelmiséginek mondott mélymagyarral beszélsz).

  Gabor BalazsGabor Balazs10 napja
 • Te Ádi, nem te fizetted (rendelted meg) ezt a világtalant, hogy járassa le it magát, a hülyeségeivel, és egy jo kis reakció-reakció videót készíthess róla :-D

  Ferenc KovácsFerenc Kovács10 napja
 • Ilyen pestis tv srácokon úgy feltudom cseszni az agyam!😡ennyi gyökeret egy helyen!Dehát min csodálkozunk!viktorka is szereti hülyékkel körbevenni magát!

  Darnai LaciDarnai Laci10 napja
 • Ez az ember a jobb alsó sarokban a jelenlegi rendszer rossz karikatúrája... A jelenlegi rendszerrel túl sok bajom nincs, csak 1-2 dolog, de ez az ember baszki, nem hiszem el hogy valaki önszántából beszél ekkora zöldségeket ... csak hogy beszélhessen, vagy vitatkozhasson, vagy miért csinálja ezt ?

  Ferenc KovácsFerenc Kovács10 napja
 • Magyarázzák a megmagyarázhatatlant 🤦🏼‍♀️ a külhoni magyar szavazata azért jó, mert őket meg tudják vezetni állami támogatásokkal és propagandával. Felvidékiként én sem értem, hogy miért szavazhasson olyan, akinek semmi köze az országhoz azon kívül, hogy néha átjár. Mi például MO-n vállalkozunk, nekünk jól jön, hogy szavazhatunk, de nyilván kevés ilyen van...

  Eszter SáreczkyEszter Sáreczky10 napja
 • Azt mondod a videó elején, hogy ennek a témának itt vége. Senkinek nem fogsz válaszolni. Eddig se válaszoltál, akkor minek ezt kihangsúlyozni 😀😀

  MiSiMiSi10 napja
 • 39:35 "Spanyolországból nem mentek át az emberek más országba, hogy itt éppen rossz." - Hoppácska, azt hiszem, ezt nevezik elszólásnak. Tehát szerinte is rossz itt éppen, EZÉRT mennek el a magyarok külföldre. Szerintem ő ezt nagyon nem akarta kimondani.

  Turi TamásTuri Tamás11 napja
 • Ha nem akar itt élni, mire alapozva kapjanak jogok a belügyek eldöntésében, legfőképpen a vezetőség megválasztásában. Ha kiköltözöl a szülői házból, nem lesz beleszólásod, hogy ott mi folyik. Szerintem annak, aki magyar akar lenni, és ide akar tartozni, adjunk meg minden lehetőséget, hogy megtehesse. De(!) ha (mondjuk) szlováknak vallja magát, szlovák területen él, és nem is áll szándékában változtatni rajta, akkor mire alapozva kapjon magyar szavazati jogot? Mert valamelyik felmenője 100 évvel ezelőtt magyar területen lakott amit elcsatoltak? A magyarságot mindennel együtt vállalja, vagy ne vállalja. Ez nem szotyolázgatás, hogy ezt kérem, azt nem kérem. (Szerintem🤷🏽)

  Zoltán CzinkócziZoltán Czinkóczi11 napja
 • Nem másfél óra a repülő út, mert 2 órával előtte ki kell menni, aztán meg haza is repülni, ugyanígy 3,5 óra. De fordítsd meg! Az erdélyi magyar miért nem kell , hogy konzulátusra menjen? Mi a 2 ember között a különbség? Miért tesznek különbséget? Hát, mert tudjuk.

  iruyghiruygh11 napja
 • Aki ott él, az szavaz az OTTANI ország választásán. Ha ide akar szavazni, akkor tessék ideköltözni. Igazad van.

  iruyghiruygh11 napja
  • És ha ott akar élni, akkor többre megy azzal, ha az ottani boldogulása végett szavaz az ottani kormányról.

   iruyghiruygh11 napja
 • 33:30 Najóó:DD

  das Kilo plus Schutzgelderpressungdas Kilo plus Schutzgelderpressung11 napja
 • Bocsi, de ez mellett nem tudok elmenni. Te 0.25-nél a füled mögé akartad rakni a hajad?

  ArinArin11 napja
 • Ezt egy élmény volt nézni. Ne hagyd abba. Annyira tetszik hogy milyen lazán veszed ezeket a pökhendiségeket amiket az Ábel mond. Lehoztad simán Ádám:Dd Tényleg ne hagyd abba

  das Kilo plus Schutzgelderpressungdas Kilo plus Schutzgelderpressung11 napja
 • Ő mondjuk azoknak a "hobbimagyarkodóknak" az utódja, akik a rendszerváltozás után tűntek fel nagy számban. Nem volt más szenvedélyük. Bélyeget nem gyűjtöttek. Sport annyira nem érdekelte őket. Művészetekben annyira nem voltak jók. Maradt nekik az, ami amúgy evidencia: magyar vagyok. Ez piedesztálra lett állítva és körbe lett hintve mindenféle homályos és kevésbé homályos jósággal. Addig ez a kérdés fel sem merült a társadalomban. Mindenki magyarnak tartotta a nemzettársát. Ez a referencia aztán azt kezdte jelenteni az okos fejükben, hogy mindenki más, aki nem így tekint magára, nem teszi ablakba a magyarságát az nem is magyar. Sőt! Idegenszívű (mind tudjuk kikről van szó :D) és hazaáruló. Ma már ugyanezzel a retorikával él a szeretett kormányunk is.

  Péter SchmidtPéter Schmidt11 napja
 • Also. Nemsokára lesz HÖK-ös kampányfotózás a választásokra, egészen biztos vagyok benne hogy "Agyhalott" vagy "Jár a krémes" pólóban akarok majd szerepelni a fotómon

  Annie JordanAnnie Jordan11 napja
 • Na ilyen is rég volt, hogy Ádám így felbaszta magát valamin :D.

  Márton HorváthMárton Horváth11 napja
 • "Közös történelem, közös szenvedés" Hát nekem biztos nem, én nem voltam ott. Minek sírjak, hogy Lajos király belefulladt a cselepatakba? Egyébként én is hasonlóan gondolom, az ország mondvacsinált dolog, a határok nem léteznek. Persze, van, ami összetartja az embereket, de én pl nem érzem a könnyes megmozdulást ha felnézek Szent Istvánra a Hősök terén

  Annie JordanAnnie Jordan11 napja
 • Mindenben igazat adok neked. Egy kis helyesbítés, (nem kötekedni akarok) miskolcról nem felmész pestre hanem le. :)

  Triznyák OrizaTriznyák Oriza11 napja
 • Puzsér mióta bal? GYÁÁÁÁH!!!!

  NY000oooNY000ooo11 napja
 • 7 éve élek külföldön, minden nap megélem a magyarságom!! Hihetetlen miben él ez a srác! Ha itt nem szavazhatok és az hazámban sem, akkor hol?? Akkor mi senkik vagyunk, hontalanok?? Remélem egyszer M.O. is eljut a nyugati “szintre”, akkor lehet hazamennék!

  Dóra VargaDóra Varga11 napja
 • 46:21 például arrol hogy a Föld lapos XD

  BundyBundy11 napja
 • Igazolást nyertek a párhuzamos univerzumok.

  Zoltán SzekeresZoltán Szekeres11 napja
 • A balos tea 😀😀😀😀😀😃

  Botond FülöpBotond Fülöp11 napja
 • Nem bazmeg azert emigralt 1-1.5 millio ember is Irorszagbol mert itt eppen nem volt rossz mikor megtettek. De ne haragudj meg, majd ha Magyarorszag tudja biztoasitani azt a megelhetest, fizetest, kornyezetet, hogy az ember nyugodt lehessen es gyarapodni tudjon akarmilyen pozicioban, majd akkor elgondolkodik, hogy visszater-e a SAJAT akaratabol. Nem pedig azert, mert ilyen diszhuszarok a kolbasz bajszukkal meg mindig a szabadsagharcokat vivjak, ahelyett, hogy arra figyelnenek, mikent lehetne a jelenlegi opciokbol a legtobbet es a legjobb lapokat kijatszani. Ugyanannak a 100 eves fajdalmuk eleresehez,megtorlasahoz, vagy hivjatok aminek akarjatok, ha mar ennyire hazafiak vagyunk.

  Dávid SzentgyörgyiDávid Szentgyörgyi11 napja
 • Ezt írtam Ábelnek a videója alá.... Szia Ábel! Iszonyatosan mérges lettem rád és jó lenne, ha belegondolnál kicsit a mi helyzetünkbe is és nem mondanál butaságokat, oké? Névvel, képpel vállalom a véleményem és legyél kedves választ adni nekem. Te komolyan gondolod azt, hogy egy kinti magyar simán megteheti, hogy csak úgy hazarepül, puszit ad a családjának és/vagy elmegy a követségre szavazni? Akkor ideírom az én verziómat és vitatkozz velem, ha tudsz: Nekem tényleg az a gondom és ezt angliai magyarként mondom, hogy én miért érek kevesebbet, mint pl. egy erdélyi magyar? Nekik nagyon egyszerű szavazniuk akár a karosszékből. Én is szívesen megtenném, mint sokan mások is, itteni kinti magyarok. De! Vajon kik azok, akik közülünk aztán tényleg megtehetik és elmennek választani? Nem sokan!! Például nekem "csak" 1,5-2 óra a követségre utazni (ugyanannyi a visszaút is időben), plusz a követségen való sorban állás 30-120 perc, tehát én "megúszom" az egészet 5-8 órával. És én a benzin- vagy vonatköltséget kibírom, a gyerekeimet nem kell magammal rángatnom (mert nincsenek, de sok kisgyermekesnek nincs megoldása a gyerekfelügyeletre). Nekem nem kell éjszakai szállás sem, mert az a kétszer 1.5 óra + sorban állás kibírható, míg azért a 6-8-10 óra / egy út és nem oda-vissza (!!) már megterhelő egy napon. És én a szavazás napján szabad tudok lenni, de sok honfitársam szállodában, étteremben vagy akár IT szektorban vagy orvosként, ápolónőként dolgozik, ahol lehet, hogy aznap ő dolgozik/ügyeletben van. Nem csak akarat kérdése elmenni nekünk választani, hanem idő, pénz, szabadnap kérdése IS! És bármilyen furcsa, de nem, itt sincs kolbászból a kerítés, nem mindenki tud magának, párjának és a gyerekeknek vonatjegyet fizetni (nem kis összeg!) és szállást, de a Magyarországra való hazajutás sem egyszerű, mert itt ha egy gyerek nem megy suliba East Sussex-ben, ahol lakom, akkor a szülők fejenként 80/font/gyerek/nap büntetést kapnak, kikérni pedig nem lehet őket! (Halálesetkor igen max. 3 napra és vagy megadja az iskola az engedélyt vagy nem.) Szóval az a Magyarországra való hazamenetel az utazási költségen kívül annak, akinek gyereke van kb. 32 ezer forint mindkét szülőnek gyerekenként naponta büntetésként. Szóval, ezek után is azt mondod, hogy fair az, hogy mi angliai magyarok (de írhatnék más országbelit is) nem szavazhatunk online vagy levélben, holott csak én személy szerint 19 évnyi adót és járulékot fizettem Magyarországnak, míg más szavazhat, aki soha egy fillérnyi összeget sem fizetett be az államkasszába? De tudod mit? Szívesen lemondok a szavazati jogomról! De akkor mondjon le minden olyan ember, aki a választást megelőzően nem Magyarországon adózott és/vagy élt életvitelszerűen. Mert ma már egy nyugdíjas nem adózik, de valahol mégis, mert ha Magyarországon lakik, akkor minden egyes megvásárolt dolog után fizeti Európa legmagasabb áruforgalmi adóját (ÁFA), ami 27%, tehát ő is adózik. Nos, ezek után (ha egyáltalán elolvasod ezt) fair azt mondanod, hogy négyévente mindenki megteheti és/vagy vegye a fáradtságot és menjen el és szavazzon? Szerintem nem! Nekünk is hadd legyen jogunk a karosszékből szavazni! Üdvözlettel: Andrea

  Andrea SzentesAndrea Szentes11 napja
 • Milyen vágyott ország????? Nem erröl szól a legtöbb embernek a külföldre költözés. Az emberek 90%-a még mindig a létminimum alatti élet elöl menekül, hogy ne kelljen hónap végén matekozni, hogy mindenre jusson úgy, hogy mindenböl a legolcsobbat megvehesse. Vagy hogy életében összerakjon egy saját ingatlanra valót, hogy mire öreg lesz és nem fog tudni dolgozni, nyugdíj meg nem lesz már, ne kerüljön talán az utcára. Ezt az Ábel gyereket, ahogy minden ész és tehetség nélkül a milliós fizujával nagymagyarkodik, tényleg ki kéne hajítani az ablakon.

  Zsolt HorvathZsolt Horvath11 napja
 • Végtelenül buta (vagy jó színész) emberekkel "vitázol" online. Nincs semmi értelme, csak a gyógyszeripar jár ezzel jól (mert jobban fogy a szanax), meg a Pesti TV, mert mindig lesz az a pár % , aki nem szégyenkezik miattuk, hanem esetleg elkezd szimpatizálni velük. Egyébként szerintem egyetlen egy értelmes kérdés van 20 IQ felett és alap tisztesség mellett. A szavazás kérdéséről gazdasági/matematikai szempontok alapján kell dönteni vagy morális szempontok mentén? Ha gazdasági kérdés a szavazás, akkor csak az szavazhat, aki itt lakik és adózik, ha morális, akkor pedig minden magyar lakhelyétől és adózási helyétől függetlenül egyenlő bánásmód mellett. Ez a két korrekt út van, mindkettő védhető és támadható a maga módján, a többi csak valaki ügyeskedése valamilyen haszon érdekében.

  salastrosalastro11 napja
 • Ábel, maga nem normális. Aki Angliában dolgozik, az csak úgy másfél óra alatt hazaugrik, megpuszilja a gyereket, elugrik szavazni, aztán vissza Londonba. Kétszer tízezer forintért, mindezt! Akkor ezt gondolom 4-5 óra alatt megjárja, mert bizonyára Ferihegy mellett lakik, illetve Londonban is a reptér mellett.... Elárulom, hogy csak egy odaút egy fél nap csak a reptérröl a reptérre, az a tízezer forintos repülöjegy sajnos már nem létezik.

  Zsolt HorvathZsolt Horvath11 napja
 • Ha nem itt élnek ne szavazzanak itt, mert nem tudják mi is folyik ebben az országban, mi baj lehet az emberek IQ-jával? Nem a mi dolgunk az országot építeni hanem az aktuális kormányé azért kapja a pénzét az adóbol! Akit érdekel netán nézze meg mit írtam a "hazafi" csávóhoz...

  ParanoID 369ParanoID 36911 napja
 • 8 évé kinn vagyok külföldön, mert a Hazámban csak túlélésért küzdöttem. Mégsem felejtettem el magyarnak lenni, kokárdát viseltem március 15én. Otthon magyarul beszélünk egymással. Miért nem vagyok magyar Ábel szerint? Nem értem. Menjek haza? Ez annyira egyszerűen hangzik, de valahogy nincs kedvem éhbérért dolgozni megint. Egyébként meg milyen érvelés az, hogy a többi országban maradtak az emberek, pedig nem tetszett nekik az élet ott.. Ja, persze, csak nem tudom, hogy kik építették fel Kanadát, meg az Usát...

  Radic GamingRadic Gaming11 napja
 • Valaki esetleg tudna az outro zenét?

  Benjámin PásztorBenjámin Pásztor11 napja
 • Ovodás viselkedés, ahogy az Ável beszél. Felnőtt ember nem viselkedik így. Sír róla, hogy ócska, gagyi narancs...

  B HB H11 napja
 • Azok az ősz hajszálak a Pesti TV-nek köszönhetőek?

  Hobaj EmőkeHobaj Emőke11 napja
 • jó,végül is...huszonéves...a narancsban szocializálódott...nem szabad haragudni rá...szép napot nektek. Babaszócső ez a kis betyárfijú

  Druck.huDruck.hu11 napja
 • A " nemszavazásra " utal.. nah ez a hazaárulás

  Druck.huDruck.hu11 napja
 • lófaszt! le akar dominálni a műgagyogásával...(csak nem tud róla ) :-D kisebbségi komplexusa van...

  Druck.huDruck.hu11 napja
 • dehogy fogadje el...semmit nem fogad el csak a saját igazát. diktaturán nevelkedett.

  Druck.huDruck.hu11 napja
 • a lokalizmusrol lemaradt...idáig csak a népmeséket nezte a dunán?

  Druck.huDruck.hu11 napja
 • Mi az hogy "végleg "kiköltözik??! ez hulye???

  Druck.huDruck.hu11 napja
 • Azért azt látjuk,hogy bármit mondasz a válasz: NEM :-D agymosott műmagyar

  Druck.huDruck.hu11 napja
 • Honnan veszi azt hogy aki nem a Góré seggét nyalja az balos???

  Druck.huDruck.hu11 napja
 • Ennek a műanyagparasztnak üldözési mániája van.

  Druck.huDruck.hu11 napja
 • Mélymagyar csikósgyerek (Pesti TV Magnumja)

  Druck.huDruck.hu11 napja
 • Nem unjátok még az egymással való totál felesleges vívódást?

  Bálint BakosBálint Bakos11 napja
 • A tescos Petőfinek nem igazán megy az érvelés.

  John ConstantineJohn Constantine11 napja
HUworld