"Orbán Viktor szavazói nevében beszélek" | Interjú Gajdics Ottóval

2020.dec. 7.
265 589 Megtekintés

Tetszik az adás? Szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
A Hír TV Csörte című műsorának tajtékzó vendégeként híressé vált Gajdics Ottó a kormánypárti nyilvánosság egyik legfontosabb szereplője, aki az elmúlt 20 évben szinte az összes nyíltan Fidesz-párti médiaterméknél kulcspozíciót töltött be: lapszerkesztő volt a Magyar Nemzetnél, vezérigazgató-helyettes a Hír TV-nél, főszerkesztő a Lánchíd Rádiónál, a Karc FM-nél és a Magyar Időknél.
De hogyan lett az egykori KISZ-titkár Orbán Viktor egyik leglelkesebb támogatója? Miért szimpatizált a rendszerváltás után inkább az SZDSZ-szel, mint a jobboldali kormánypártokkal? Mit gondol Simicska Lajosról és hogyan látja Bayer Zsolt és a saját felelősségét a magyar nyilvánosság polarizáltságában? A mai adásunkban Gajdics Ottóval beszélgetünk.
Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat! Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB
Ha azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra HUworld-on: bit.ly/35qa5gT
Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Instán! Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz: facebook.com/groups/partizantarsalgo

Megjegyzés
 • valamiért azt érzem, hogy Gajdics Ottó egy sértődött ember. Aki a gyermeki megpróbáltatások óta haragszik a rendszerre. Ugyanez a sértődöttség van meg Orbánban, azért tudnak annyira egy hullámhosszra keveredni. Ezért érzi azt, hogy amikor minden az ő kezükben van, hogy még így is ellenzékben vannak. Az állandó bizonyítási vágy, hogy folyton megmutassák, hogy ők az erősek, a kikezdhetetlenek onnan ered

  Árpád MÁrpád M58 perccel
 • Marci bacsi szuper vagy!!! Tul sok lenne irni.. Igy fog majd vedekezni egy exfideszes?? Nurembergfeeling..

  Zoltan SeresZoltan Seres4 órája
 • Nagyon jó riport...sok-sok ilyen kellene még...ugyan a Gadics Ottó személyét és gondolkodását ide illő szavakkal nem lehet jellemezni...--ahogy mondta .... csak én tőle okádok...

  gabor poloskeigabor poloskei12 órája
 • Nagyon tanulságos volt. Jó lenne, ha Magyarországon gyakrabban merészkednénk át a másik térfélre, elvégre a focit is teljes pályán játsszák. Nem szeretném, ha a magyar társadalom is a totális fragmentálódás útjára lépne.

  Lightbringer82Lightbringer8217 órája
 • Hát ez röhej, tömény komikum amikor Gajdics habzó szájjal üvölti, hogy poszt-kommunistával nem tárgyalok. Mégis minek gondolod magad? Ha valaki ennyire komcsinak néz ki, még a szaga is olyan, az bizony komcsi. A legalasabb formájából. Mert ez még áruló is !!!

  Kelemen MikesKelemen MikesNapja
 • Ettől a pasitól ha meglátom hányingerem van, és okádni tudnák ha meglátom,olyan orgánuma van, hogy fülsüketítő brutál amikor kiabál a studió beszélgetéseken, miért nem szólnak rá, hogy halkabban nem értem. Ezen kívül brutál hajdúsági tájszólással beszél, "th", "dh" betűk igazi paraszt kiejtés, fúj, fúj .

  Lajosné VörösLajosné Vörös4 napja
 • Jó beszélgetés, de miért olyan mérges mindig?

  First34First3410 napja
 • Hogy lehet valaki ennyire fideszes...... XD

  Norbert B.Norbert B.10 napja
 • JÓ. 👏

  Zoltán VargaZoltán Varga14 napja
 • ez a gajdics egy frocsogos mocskos szaju fidesz geci!

  Richard KisRichard Kis15 napja
 • "Érdekes beszélgetés volt .." Nem volt ez érdekes, inkább probléma megkerülő, még csak az sem derült ki erről a Kisz-tagról, hogy ifjúgárdista volt-e, vagy mi a véleménye a demokrácialeépítésről, fel kellett volna készülni egy kis elméleti vitára...

  Pelsőczi GyulaPelsőczi Gyula16 napja
 • 26:35 "Simicska Lajos elmondta, azért veszett össze Orbán Viktorral, mert a miniszterelnök „véglegesen elárulta azokat az értékeket és célokat, amelyeket valaha kitűztünk magunk elé”, így a diktatúra leépítését, és a demokrácia megerősítését. A vállalkozó a demokrácia lebontását árulásnak tartja Orbán részéről, aki véleménye szerint egy despotikus diktatúrát épít ki, amiben ő nem volt hajlandó részt venni. Mint mondta, jelenleg egy maffiaállam épül, és neki is megvan saját felelőssége abban, hogy az ország ide jutott, mert ezt nem ismerte fel idejében. " - Gajdics "nyilván" nem tud Simicska ilyen véleményéről :)

  Julius WegetaJulius Wegeta16 napja
 • Megnéztem, majd meghallgattam a vágatlant is. (Csendőrpertuhoz extra gratula.) Tényleg a saját véleménybuborékunkban élünk, mert soha nem hallottam/láttam GO-t. Mivel kortársa vagyok, teljes döbbenet volt hallgatni a joviális(kodó) wishy-washy relativizálását, hogy próbáljak udvarias maradni... Marci, le a kalappal, nagyon hálás vagyok, köszönet a munkátokért.

  Orsolya NémethOrsolya Németh17 napja
 • Kereszténység védelme... Kár hogy izraelita zsidóseggnyaló banda az egész.

  János KovácsJános Kovács18 napja
 • A rendszerváltás arról szólt, hogy szétloptál az államot. Most is ugyanez folyik az országban. Akkor az aki azt utálta, az most, hogy szeretheti ezt?

  János KovácsJános Kovács18 napja
 • Sajnos nekem már annyira elegem lett a Hír Tv-n megismert őrjöngőn hőzöngő stílusából, hogy itt már csak hanglevétellel bírtam megnézni. A most csak kép alapján úgy láttam, hogy itt sem bírt üvöltözés nélkül meglenni. Intelligens ember a mondanivalójával és nem a hangerejével vitatkozik. Ráadásul most már a bajszos, kövéredett fejével nekem röhejes. Igazi Ottó, vagy inkább 0 tt 0 ?

  Kamera HegyiKamera Hegyi19 napja
 • Az összes vendeg balról nem èr fel az Ottóhoz

  Zoltan SzabinaZoltan Szabina20 napja
 • Egy kormányváltás esetén derülne ki, mennyire szégyelni valójuk van a múltjukban!

  Lajos HorvatLajos Horvat20 napja
 • Hányok tőle! Arról beszél mindenütt nyalt a érdekei szerint! Volt a számára kisz akár párt és nyalt mindenütt! Ezek emberek tulajdonságok, mert van az a pénz amire mindenki megvehető, de ha a Magyar nép akarata és jövőjét a szétválasztáson megosztásában vesz rész ezt viszont szemét emberek viselkedései és tettei! Ezért hányok az összes fideszes médiától, mert nem műsort csinálnak csak hazudnak, nyalnak, mert ezért fizetik őket! Nincs közöttük hiteles személyiség!

  Lajos HorvatLajos Horvat20 napja
 • Jó volt ez a műsor. Sőt nagyon is érdekes volt!

  János GolubovJános Golubov22 napja
 • Ő testesíti meg legékesebben a NER-t."Igazi jellem"!

  Barnabás BonáczBarnabás Bonácz23 napja
 • M

  Györgynè VassGyörgynè Vass24 napja
 • A kerdesem az, hogy ha tenyleg borzalmasnak tart egy olyan rendszert, ahol a part nyulvanyanak resze kell lenni ahhoz, hogy barmit elerhessen az ember, akkor miert nem latja/zavarja, hogy most pont ugyanez epul?

  Kornél KovácsKornél Kovács26 napja
 • Magyarországon mindig van és lesz két ellentétes oldal......aki gyűlöli a másikat, mert neki van és neki nincs.......majd amikor fordul a kocka, azért tiporja a másikat, mert őt is tiporták.....állandóan a sérelmekkel foglalkozik......a magyarnál hülyébb és képmutatóbb nép nincs. Soha nem fog magyar ember békében együtt élni.

  kocsis zoltánkocsis zoltán27 napja
 • Úgy tettem volna fel az utcsó kérdést h jobboldali vagy Orbánista vagy-e. Anno a jobboldali Jobbiknak még volt 15%-a. Sztem érdekesebb lenne az a kérdés (válaszokat ér küldeni) h: Mondj egy választási évszámot amikor a Fidesz miniszterelnök-jelöltjét már NEM Orbán Viktornak fogják hívni?

  László BosnyákLászló Bosnyák27 napja
 • Na így nem szabadna interjút készíteni! Ez siralmas volt. Marci állandóan támadta Gajdicsot, kiforgatta a szavait és csúsztatott. Tisztességtelen, szégyen.

  otpontotpont27 napja
 • Lenne Marcinak bátorsága/akarara egy ellenzéki személyiséget is saját politikai hozzáállását kikapcsolva alaposan "megizzasztani"?

  Viliam SinkaViliam SinkaHónapja
 • Gajdics meri bátran felvállalni magát, ez teszi szimpatikussá. Szivesen látnék ellenzéki személyiségeket is akik mernének ennyire kitárulkozni.

  Viliam SinkaViliam SinkaHónapja
 • Nagyon jó beszélgetés volt, érdekes. Amiért külön süvegelés mindkét félnek, hogy messzemenően tisztelettudó hangon, és őszintén beszéltek egymással . Ez az ami hiányzik a tv-k politikai interjúiból, azonnal vagdalkozás, propaganda, kampányolás, no pláne trágárkodás ami totál élvezhetetlenné teszi a néző számára a beszélgetést, ezért marad ki-ki a saját politikai álláspontjához közelebb álló műsoroknál.

  Nagy LászlónéNagy LászlónéHónapja
 • hálistennek ő nem fog szaporodni

  Katalin MakkosKatalin MakkosHónapja
 • Pompásak ezek a műsorok, hihetetlenül érdekesek és elgondolkodtatóak a számomra is, noha nem élek Magyarországon. Érdekes volt hallani a riportalany szájából, hogy: "...Orbán Viktor nélkül nem lehet definiálni a Fideszt." Milyen érdekes, hogy ezt gondolták Kádár Jánosról és az MSZMP-ről is már évekkel a rendszerváltás előtt, igaz e?

  Balázs HegyiBalázs HegyiHónapja
 • "összenő, mi összetartozik...."

  Fekete LászlóFekete LászlóHónapja
 • Minden rendszer a komisszárjaiból él, mert a komisszárnak nincsenek elvei. Magyarország így él 1301- től fogva.

  fennimore cooperfennimore cooperHónapja
 • (+18) Azt a törekvést nevezik politikának, amely az ember külső eszközökkel történő megváltoztatásában hisz

  fennimore cooperfennimore cooperHónapja
 • (+ 18) A politika köztudomásúan az emberi létezés legelaljasodottabb helye - mondja nagyapám. És úgy néz ki, hogy igaza van!

  fennimore cooperfennimore cooperHónapja
 • Ezzel edzem magam a bayeros videóra. Egyszerűen valami tudatalatti fék akadályozza, hogy arról az őrültről bármit megnézzek. De gyönyörű mondások voltak itt is, ettől a jobb létre hasonlott csinovnyiktól is. Bayer, mint "istenadta tehetségű író"... röhögés nélkül, de tényleg... :) Ja, azért annyi kritika: Marci! Ne olvass verset!!! Nem megy... van ilyen. Minden más hibátlan. :)

  Tamás KalocsaiTamás KalocsaiHónapja
 • 1:20-ig minden el is hangzik XD

  Tamás KalocsaiTamás KalocsaiHónapja
 • Zseniális interjú! Meg nem szerettem Gajdics Ottót, de azt el kell mondani, hogy szebben szaval Marcinál! :) Így kéne mindent, erről szól a párbeszéd...

  Iván BalázsIván BalázsHónapja
 • Nem ertek egyet a6zokkal, akik aztmoondják: hadarsz. Valóban gyorsan beszélsz, de oly tökéletes artikulálással, hogy minden hang érthető, ami elhaggya a szád. Gratulálok. Ezt is tanítani kellene.

  Erika Lné Vargóczki ErikaErika Lné Vargóczki ErikaHónapja
 • Miért kell ilyen alpari kifejezéseket használni!?

  Erika Lné Vargóczki ErikaErika Lné Vargóczki ErikaHónapja
 • Ez az Otto milyen szépen szaval

  K. ZsK. ZsHónapja
 • Azért mert gyerekkorban eltört valami, azt biztos el kell hozni másoknak Gajdics (Úr)? Kezeltetni kell!!!!

  Ef EssEf EssHónapja
 • Mivel a nemzeti jobb célja a nemzeti kultúra erősítése, ápolása és életben tartása, a globalista liberálisok alapvető célja pedig a nemzeti kutúra eltörlése és egy globális és egységes kultúra létrehozása, így a két fél sosem fogja megérteni egymást és sosem lesz egymással vitaképes. Leülhetnek egymással bájologni, de akkor sem fogják egymást megérteni, mert szöges ellentétei egymásnak! Az már más tészta, hogy a globalisták a Magyarországon élő emberek 10-15%ának az érdekeit képviselik. A többiek majd felébrednek egyszer csak nehogy késő legyen...

  Jenő HorváthJenő HorváthHónapja
  • Orbán célja a nemzeti kultúra átalakítása, hagymázos, idejétmúlt álmodozások nevében, fasizmus, nyilasság sem állítja meg, de a minimum Horthy, a tekintélytisztelet, demokrácia aláásása és az azon való gúnyolódás, vagyonosztás a hűbéreseknek, szembenállás a fiatalokkal, egyeduralom, és végtelen mértékben titkolózó országvezetés (ha ezt annak lehet nevezni...)

   Pelsőczi GyulaPelsőczi Gyula16 napja
 • 36:15 mekkora elszólás: "A közönség egy bizonyos szint fölött már nem bírja viselni..." felszisszentem!

  Kornél SziklaiKornél SziklaiHónapja
 • Kiváló Interjú!Viszont Marci!Néha egy kicsit hadarsz a beszédben ha ezen tudsz változtatni még egyel magasabb szintre kerülnek az interjúid.Hiánypótló és minden elismerésem neked.

  Sándor KovácsSándor KovácsHónapja
 • Fényezik itt a riporter, ahhoz hogy jókat tudjon kérdezni szerintem a másik félnek kellett dolgokat az asztalra letenni.

  Ubdj ShsbejUbdj ShsbejHónapja
 • Oszinte parbeszed. Ez nekem ugy hangzott. Bravo

  John FerthJohn FerthHónapja
 • Ócska krumplisok.Esik eső csendesen szájer lóg az ereszen

  Farkas TothFarkas TothHónapja
 • Én 69-es vagyok, de mikor a gimibe felvettek, meg sem kérdeztek minket, automatikus volt a kisz beléptetés. Mondjuk semmit nem jelentett, de nem ajánlott volt, még csak nem is kötelező, hanem automatikus. Aki ezért kommunistázik azt szánni kell, annyira tudatlan. Vagy inkább irigyelni, hogy ezt a rendszert nem kellett megtapasztalnia.

  1969fata1969fataHónapja
  • -ugyan, "csak" 10 évvel vok nálad idősebb, -de kötelező már akkor sem volt belépni a kisz-be, -de tény !, -nem örültek, -h. nemet mondtam !, -viszont !, -ez a gajdics, -nem "csak" kisz-tag !, -hanem tikár, -sőt vezető volt a főiskolán !, és ifjúgárdista . . ., -arra meg, azért talán még emléxel ?, -mi is volt a munkásőrség . . . -ennyit !, az "objektivitásod"-hoz . . .

   Antal KalászAntal Kalász16 napja
 • Ez a jóember pedagógus diplomával rendelkezik?? 😩

  Toby N.Toby N.Hónapja
 • nagyon elfogult vagy Ottó......

  In-teamIn-teamHónapja
 • Marci, jól eldugtad a valódi énedet!!!! Jó a szinészi tehetséged!!

  Ági BágiÁgi BágiHónapja
 • 90 előtt: a tanács kiutal egy lyukat amiben lakni lehet, életreszóló traumát okoz a fiatal tanárnak. 90 után: a fiatal tanárnak több évtizedes spórolással sincs esélye szerezni bármiféle lyukat amiben lakhat.

  ultra softultra softHónapja
 • Ez a legcsúnyább ember, aki még elfogadhatóan néz ki.

  Szemmel Dr. CsukottSzemmel Dr. CsukottHónapja
 • Gajdics egy közepes képességű pártkatona, igen erős kutyahűséggel, betanult formákkal. Jobboldali szavazóként kissé nehezen vállalhatónak tartom, hamar ki is lehet hozni a sodrából. Ez egy olyan ország ahol csak szaros lábhoz tudsz kutyaként dörgölőzni, ha jobbra ha balra rugdosnak..

  Läszló Gábor KozmaLäszló Gábor KozmaHónapja
 • Ez nagyon èrdekes beszèlgetès volt.a vègèn a vers meg kuriòzum.

  Tamás FeketeTamás FeketeHónapja
 • Te jo ég gyorsan beszél

  Eva EgersEva EgersHónapja
 • Nagy király Gajdics !

  zolco710611zolco710611Hónapja
 • Mélységesen individulális kinyilatkoztatás volt.....Megtudhattuk mi van a nagy fal mögött az emberben .....Persze nem mindent.......Én bár nem vagyok hatalom uralmi felfogású! Csak egy nem szélsőségesen demokrata közösségi ember, de beláttam hogy a liberális akarat elsöpörné ha hagyNÁ -z Orbánizmust

  Gusztáv - László PákozdiGusztáv - László PákozdiHónapja
 • Gajdics szepen arconkopte magat. Ettol fuggetlenul az interju jo, de csak Marci miatt

  elerkezettavegelerkezettavegHónapja
 • Mindig elkápráztat Gulyás Márton ezirányú képessége. Mesterfokon űzi! Gajdics Ottó is normálisabb volt a szokásos formájánál.

  Györgyi NémethGyörgyi NémethHónapja
 • Zseniális volt! Egy újabb feliratkozó jobbról... :)

  Péter KardosPéter KardosHónapja
 • Nincs remény.

  Laszlo SokoraiLaszlo SokoraiHónapja
 • A magyar Jean Reno.

  new worldnew worldHónapja
 • Gajdics a "vadprosztó", amint magyarázza a bizonyíitványát. Hát nem sikerült .

  klára szőnyiklára szőnyiHónapja
 • Gajdics Ottó értelmes ember. Tisztelet érte, hogy elment Gulyáshoz!

  Kovacs ÁdámKovacs ÁdámHónapja
 • Nagyon érdekes beszélgetés.. Több ilyet.. Gajdics nem a szívem csücske mert Orbán f@sza kilog a szájábol de marci te fenomenálisan csináltad

  Alchemist Technoid 0101Alchemist Technoid 0101Hónapja
 • Csak gratulálni tudok ehhez és a többi ilyen beszélgetéses müsorhoz. Márton iszonyatosan felkészült, ami nagyon ritka jelenség mostanság, látszik, hogy megérteni akar dolgokat, és nem hergelni a vitapartnert és azt kell mondanom, hogy jó látni, hogy a vitapartnereik olyan oldalát is meg lehet ismerni ezáltal, amit más csatornákon nagyon jól el tudnak takarni....azt hiszem, hogyha ilyen hangnemben, stílusban zajlódnának a televízióban is a vitamüsorok, vagy kibeszélős müsorok akkor sokkal nagyobb nézettséget lehetne produkálni. Úgy gondolom, hogy számomra sokkal értékesebb egy véleményütköztetős vitamüsor, ahol mindenki moderálni tudja magát, kerülve a személyeskedést, mint amikor a két oldal egymásra szórja a sérelmeit...még sok ilyen igényes beszélgetést kívánok a Partizán csapatának.

  Csaba HorvathCsaba HorvathHónapja
 • Javítok! Nem Pelikán elvtárs, hanem Virág elvtárs jut eszembe Gajdics úrról...

  Nadan589Nadan589Hónapja
 • Akármennyire is "szép" ez az interjú, és a gesztus, hogy Gajdics Ottó elment rá, én nem vagyok elégedett, finoman szólva sem. Egy normális világban az újságíró dolga az igazság megírása lenne, nem pedig pártszimpatizáns keménymag tetszésének megfelelni akarás. Oldaltól függetlenül. Gajdics is vehemensen védi Bayert, Mészáros Lőrincet, Orbánt. Elbagatellizál nagyon fontos kérdéseket. Ha szóba kerül valami kellemetlen igazság, akkor támad, mint pl Lőrinc vagyona esetében egy ellenzéki politikus vagyonának mivoltját kezdi vitatni. Úgy beszél, mint ahogy egy fanatikus szokott, túlságosan szenvedélyes, egyoldalú. Ellenségekről és árulókról beszél. Ha nem vette volna a kamera, még a szája is habzott volna a dühtől egy-egy pillanatban. És ez az ember újságíró? Ami alapvetően egy tárgyilagos, objektív, tényszerű műfaj? A másik aggodalmam a megosztottság. Ez nem újdonság, nagyon régóta két részre osztható a magyar ha politikáról van szó. De amióta világszinten terjed az amerikai minta, azóta itthon is egyre durvább a helyzet. Ott republikánus és demokrata a jelző, itthon még libsizés/komcsizás megy. Ez már régóta nem politika. Ez már marketing, és szépen két részre van osztva a célközönség, tudatosan. Az ilyen Gajdics Ottó félék pedig ennek a rendszernek azok a fanatista katonái, akik még "eszmék" mentén gondolkodnak, pedig ez már csak marketing. Ha csak ennyire képes az emberiség akkor nem vagyok lenyűgözve...

  TheNonameSenkiTheNonameSenkiHónapja
 • Az basz fel agyilag hogy a lopásra az a magyarázat hogy dehát ők is loptak... Okádok ettől. Okádok ettől a magyar gondolkodástól....

  Ress RobertRess RobertHónapja
 • , - és ki kérdezte Marcin kivűl? Szerintem senki.

  Attila HarnócziAttila HarnócziHónapja
 • Van sok álszentség:"mi nem olyanok vagyunk"

  réveteg Aliveréveteg AliveHónapja
 • Én ki valószínűleg látott rosszabbat is mit Gajdics a szülői házban a rettenetesen rossznak nevezett tanári megélhetésben és a"szörnyű" lakás viszonyoknál. Eléggé nem tudja mi a szegénység És Ő abból alakította nézeteit.Bezsigeresedett neki. Ami nem is volt a legrosszabb.Csak neki és nem ismerte a zsellér és a gyári munkás világot Épp ezért örökké egyoldalú fog maradni

  réveteg Aliveréveteg AliveHónapja
 • Ez az igazi minőségi újságírás !!!

  Andrea SzőkénéAndrea SzőkénéHónapja
 • Sunyi Hazug Fsz

  Robert L.Robert L.Hónapja
 • Mindenképp érdemes volt ezt megnézni. Ez az ember (Gajdics) hinni akar, a Fidesz az új vallás. Nagyon más mozit nézünk, de az elsö lépés akkor is az hogy beszélni kell egymással. Ugyanazon az oldalon nem leszünk, de ha a szakadék kicsit csökkenne a felek közt, már az is eredmény lenne.

  Tom ShepherdTom ShepherdHónapja
 • Gratulálni szeretnék, zseniálisan bemutattad egy ember pálfordulásait, szembesítetted sajátmagával, aki még maga sem tudja, hogy hol tart éppen és merre tart, talán csak sejti. Ettől függetlenül a véleményem, hogy hiába akarja ő magát egy jó embernek titulálni, nem az. Szeretne jobb ember lenni, de nem tud, mert feladatai vannak.Szerepet játszik. Nagyon sok kompromisszumot kénytelen meghozni annak érdekében, hogy ott lehessen, ahol éppen van....Ha jól értettem szavait! Bevallotta, hogy a közönség felé való bezárkózás nagyon sok ellenséget szül feléjük, de a fordítottja talán még rosszabb lenne. Talán akkor többen látnák, hogy milyen mentalitású emberekből tevődik össze a Fidesz, amire csak célzott, ami nem lenne számukra előnyös. Nagyon köszönöm még egyszer, kihagyhatatlan ez a riport sok ember számára..... Sejtettem, hogy ki is ez az ember, de most már egészen biztos vagyok benne, jól gondoltam, nem a jó oldalon áll.... Ő nem egy jó "ember"!

  Éva PrinÉva PrinHónapja
 • A Gajdics lehet, hogy nem kommunista,de az biztos hogy egy mocskos cinikus maffiózó....Apropó mi is a különbség a maffia és a kommunista berendezkedés között? A maffia megél a demokráciában is (és ha kell lebontja azt)?

  yellowoneishyellowoneishHónapja
 • Az eszement Magyar politikai térben az értelmes párbeszéd üdítő kivétel, köszönöm a résztvevőknek ezt a beszélgetést.

  Albert VányiAlbert VányiHónapja
 • Egyetértek, mikor azt mondja, ha anno a Kádárszociban pozíciót akart, be kellett lépnie a pártba, vagy maradt a fűnyíró pengéje alatti szürke fűtenger egy szála. Ha valaki főorvos akart lenni, kevés volt a szakmai elismertség, be kellett lépnie, vagy különben maradt "sima" orvos, stb stb. DE!!! És itt jön a de! Ha ma valaki lépni akar a társadalmi ranglétrán, nem kell telibenyalni a mindenkori regnáló hatalomnak?! Mi változott? Csak az évszám...

  János RőczeiJános RőczeiHónapja
 • Megrögzött OV szavazó vagyok, de G a nevemben ne beszéljen. Arrogáns, egyoldalú és tehetségtelen újságírónak tartom. Amúgy a műsor nagyon emberi és őszinte volt. Vmelyes enyhítette a mély ellenérzésemt iránta.

  laszloilles52laszloilles52Hónapja
 • A csávó szerelmes a bajerba... Amúgy meglepődtem, hogy viszonylag normálisan is tud beszélni. :D Márton, a végén igazán szép volt ez a gesztus, Elismerésem.

  Mind meghalunkMind meghalunkHónapja
 • Én pedagógusként már egyszer-kétszer lementem hídba amiatt hogy kik kapnak tanári végzettséget, de egyszerűen képtelen vagyok elhinni hogy ez a mélyről jövő primitivitás egy diplomás tanárból árad. Ha így beszéltem otthon a dinnyepakoló apám rámkiabált hogy "STÍLUS"! Nemhogy egy forgatáson...

  András BozsóAndrás BozsóHónapja
 • „ A sokat szenvedő embernek vigasztalásul szolgál, ha tudja, hogy szenvedésének van értelme és célja. ” Tolsztoj

  Antal SzilágyiAntal SzilágyiHónapja
 • Zseniális interjú! Csak így tovább!

  Dániel HegedüsDániel HegedüsHónapja
 • Ez a vers ez gyönyörű volt a végén, és bár Gajdics Ottóban pozitívan csalódtam, nem vagyok benne biztos, hogy érti a jelentését már csak a politikai állásfoglalása miatt sem.

  locofanarchylocofanarchyHónapja
 • A szocializmusból a demokráciába való átmenet megtörténhetett volna, ha nem lettek volna ilyen elvtelen, érdek kommunista elemek, mint ez a gajdics ottó (a kis betű tőlem)

  László KisLászló KisHónapja
 • Abszolút gratula Gulyás Mártonnak!

  pipi mumipipi mumiHónapja
 • Én szégyellem magam. Mindenki helyett. Bárcsak ne itt tartanánk. Szegény nagyszüleim ha látnák, mégsem lett nekünk jobb. Sőt.

  Waranus36Waranus36Hónapja
 • 49:31 - lehet, hogy utálja a komcsikat, meg az elmúlt 40 évet, de ez itten a kádár rendszer gondolkodása.

  Uzonyi TamásUzonyi TamásHónapja
 • Nem csoda, hogy kormánypárti oldalról nem mer senki komoly kritikát megfogalmazni. Az utolsó kormánypárttal szemben, kormányzati oldalról elhangzott komoly kritika az Őszödi beszéd volt és nagyon nem úgy sült el, ahogyan azt a kritikát megfogalmazó tervezte. Finoman fogalmazva.

  BarnebyteBarnebyteHónapja
 • meg a hangja is elvaltozik,ha a kommunistak szoba kerülnek :/ melyen ez vmi gyerekkori fobia lehet nala

  Eszter GyolcsEszter GyolcsHónapja
 • Melyik média nevezte Liebman Katalint Libaman Katalinnak?Ki volt aki pocskondiázta Simicskát, azzal vádolva,hogy belenyult az Apeh adataiba, hogy alkalmatlan pénzügyi szakember?Utána meg mennybe emelte az Orbán egy G után?Nem a ballib média cselekedte ezt?

  Laci és Éva SimonLaci és Éva SimonHónapja
 • Marci, az állami vagyon java részét nem az Antall kormány privatizálta, hanem a Horn kormány. Ezt maga a Népszabadság írta le, fehéren fekerén!

  Laci és Éva SimonLaci és Éva SimonHónapja
 • Kedves Márton, ez (is) profi volt!

  Vilmos KoschekVilmos KoschekHónapja
 • Marci, legkozelebb szoljatok a Gajdics Ottonak, (46:30)h egy igazi demokraciaban a kormany NEM hoz se szigorubb, se semmilyen torvenyeket, hanem csak vegrehajto hatalomkent mukodik. Igy a kollegialis szolidaritas neveben figyelmebe ajanlhatnad h ne vezesse felre a sajat olvasokozenseget....😊 vagy freudi elszolas volt es reszerol es Mo-on nem igazan van demokracia??? Es az orszaggyules akkor vajon mit csinal, ha a kormany lett a torvenyhozo hatalom?

  Krisztina VarlakiKrisztina VarlakiHónapja
 • Hát pedig pont azt bírja a közönség a leginkább ha ősellenségek vannak összeeresztve. Íme ez az epizód.

  Peter PinterPeter PinterHónapja
 • Ameddig a Mészárosról nem beszélt addig nem hánytam tőle...

  Norbert MákNorbert MákHónapja
 • Először is valóban tiszteletreméltó, hogy eljött az "ellenfél táborba" nyilatkozni. Másrészt azért álljon meg a menet az ügynökaktákkal kapcsolatban. Ez azért nagyon ergya érv, amit ilyen magabiztosan hangoztat. Ha 10 bolti tolvajból 3-at el tudnánk kapni, 7-et nem, akkor hagyjuk a 3-at is futni hagyni, mert így fair? Ez a csávó tényleg ezt gondolja, miközben ekkora nagy antikommunista? Ez azért furcsa egy kicsit...

  DaavlotDaavlotHónapja
HUworld