"Orbán Viktor legfőbb szövetségese voltam" | Interjú Fodor Gáborral | PartizánPolitika

2021.márc. 1.
262 207 Megtekintés

Fodor Gábor hat (!) parlamenti ciklussal a háta mögött a rendszerváltás utáni magyar politikatörténet egyik legnagyobb túlélője: alapító tagja a Fidesznek, sőt, Orbán Viktort is megelőzve (!!) a párt legnépszerűbb politikusa, ám 1993-ban kiszorul a pártból, és átigazol a rivális SZDSZ-hez. Miután az SZDSZ koalícióra lép az ősellenség MSZP-vel, Fodor a Művelődési és Közoktatási Minisztérium élére kerül, igaz, másfél év múlva lemondani kényszerül. Bő tíz év kényelmes parlamenti munka után 2007-ben környezetvédelmi és vízügyi miniszterré nevezik ki, de alig egy évvel később véget ér a liberálisok és a szocialisták se veled, se nélküled románca, így ő is távozik a kormányból. 2010-ben az SZDSZ összeomlása után nem jut be az Országgyűlésbe, de 2014-ben a Liberálisok elnökeként a baloldali közös lista negyedik (!) helyéről ismét mandátumot szerez. 2018-ban viszont már nem sikerül a bravúr, így átmenetileg (?) felhagy a politikával.
A PartizánPolitika mai adásában Fodor Gáborral a Fidesz megalakulásáról, a Bokros-csomagról, szociális érzékenységről, és a 2010 utáni ellenzéki háttéralkukról beszélgetünk, de természetesen nem hagyjuk ki a legfontosabb kérdést sem: HOGYAN ÖLTÖZKÖDTEK A PUNKOK 1980-BAN GYÖNGYÖSÖN?
Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat!
Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB
Ha azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra HUworld-on: bit.ly/35qa5gT​
Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Instán! Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz: facebook.com/groups/partizantarsalgo

Megjegyzés
 • Ez fasza volt ! Régen kedveltem, ma már kevésbé. Érdekes betekintés hogy miként tekint a saját politikai munkájára évtizedek távlatából. Irigylem hogy nem sok kivetni valót talál benne. Köszönöm a riportot.

  Andras BakaiAndras Bakai12 órája
 • Korrekt Gábortól, hogy a véleményét felvállalta a beszólogató bunkó emberrel szemben.

  Balázs HorváthBalázs Horváth18 órája
 • Persze, hogy fölment a népszerűség, végre - nyilvánosan elősször láthatóan - élő normálisan működő ember módjára nyilánult meg nem pedig szuperkimért halvérükén modott valamit eltartott kisujjal. Ebben semmi pöffeteg nincs. A seggarcnak egyszerűen meg kell mondani, hogy seggarc.

  ebucmotebucmotNapja
 • Minden tiszteletem Fodor Gábornak! 🙋

  Barta ZsuzsiBarta Zsuzsi3 napja
 • Orvos és segéd munkás is azt mondja Rablo váltás volt Ma meg Patkányok a sűjedő Hajon a Politika ❗🚷Életveszélyes Nép sorsa 5o 11o Nettó 🆘)26o)36o)Ezer ft ↖↖↖❗↗↗↗↕ Lét szűkség ma 2o21*4*9

  Erzsébet BesenyeiErzsébet Besenyei4 napja
 • Te fodi ha fideszes voltal mia francert leptel le ez ket szinuseg

  Darazs TothDarazs Toth4 napja
 • Fodor Gabi:👎

  Martina KissMartina Kiss5 napja
 • Kicsit Arnold Rothsteinre emlékeztet a Boardwalkból 😆

  FJFJ5 napja
 • Szerintem sem élt vissza a hatalmával, ugyanis akkor a fogdmegjeivel intéztette volna el azt a bunkót . És miért ne borulhatna el az agya??? Azonkívül szerintem inkább erény, ha valaki kilép onnan ahol nem ért egyett a folyamatokkal, és nem árulás!!!! Mindig is bírtam ezt a " palit", számomra továbbra is hiteles. De érdeklődve olvasom a sok " amúgy mindig mindenben tökéletes" fotelforradalmár kritikáját!🤣🤣🤣🤣

  Tünde JaczkóTünde Jaczkó5 napja
 • Fodor Gabor egy utolso allat ....

  Edina NagyEdina Nagy7 napja
 • Köpönyeg forgato szar.

  Mónika SzegediMónika Szegedi8 napja
 • Spenót együttes, de jó! Ha emlékeim nem csalnak, azt énekelték, hogy "nesze neked, nesze neked, a zöld szín nyugtatja az idegeket". Még a dallam is megvan. Nyolcvanas évek eleje.😁

  Corvus CoraxCorvus Corax8 napja
 • Fjodor, a jellemtelen, sunyi bolsi. Kétségtelenül nem olyan primitív, mint a Horn vagy az elvtársai többsége. Képes sokakat megtéveszteni a simulékony, ravaszkás, kulturáltnak tűnő modorával. De valójában egy rafinált, kártékony bajkeverő. Bármikor, bárkit készségesen szolgál, amíg kifizetődőnek látja.

  Snow WolfSnow Wolf9 napja
 • Ez a fodor gábor egy végtelenül sötét, naívan buta ember. Ez megnyilvánul abban, hogy nem vette észre, vagy nem érdekelte, hogy orbán hova tart a közeli viszony ellenére sem. Rosszabb esetben csak egyszerűen kiszorult a holdudvarból és ezt eszmei összeférhetetlenséggel próbálja magyarázni. Ezen felül még a rendszerváltást, ahol szétrabolták a népvagyont, sikerként könyveli el. Nem csoda, hogy ma már senki nem veszi komolyan.

  antl bvcantl bvc10 napja
 • FG minden hibája ellenére (khm... kiderült sosem hibázik és sose nem is hibázott és ha mégis, az sem az ő hibája volt) egy határozottan szimpatikusabb és értelmesebb figura, mint a mostani arrogáns, tenyérbemászóan demagóg politikai elit nagy része, beleértve az ellenzéki képviselőket. Valóban nincs helye a mai hazai politikában, de ez szerintem egy pozitívum.

  IluvthosetightpIluvthosetightp10 napja
 • Ha Fodor Gábor egy ex-fideszes, akkor csak azt bizonyítja, hogy a Fidesz egy öntisztuló párt. Kiveti magából az ocsut. Fodor Gyurcsány zsoldjába állt. Ö is csak egy elvtelen szélkakas.

  Tamás dhGEBrQTamás dhGEBrQ11 napja
 • Nézem a kommenteket hogy ki kit szeretne legközelebbi vendégként, de nálam mindig Orbán Viktor neve lenne au első 🙂

  András HorváthAndrás Horváth12 napja
 • Hát én erre a múltra leköpném magamat.

  attilavfattilavf12 napja
 • Ahogy egyre több ilyen alakot látok ezen a csatornán egyre inkább értem meg, hogy jelenleg miért tart itt ez az ország. Köszönöm szépen Partizán mert nélkületek ez sokkal nehezebben menne.(tudniillik 1989-ben születtem) A rendszerváltás egy sikertörténet!! Na nee!! Persze gondolom a te zsebednek az volt! De mi fiatalabb korosztály(akinek a szüleinek azt ígértétek , hogy nekünk már jó életünk lesz ha támogatnak titeket) aki nem tartozik a köreitekbe most is ezt nyögjük, egyáltalán nem számít mennyi időt és energiát fektettünk tanulásba és munkába!!

  Barnabás SzauerBarnabás Szauer12 napja
  • tetszett volna előbb születni és megtapasztalni a szocializmus és a diktatúra áldásait. most nem nyekeregne itt a jutúbon, mert nem lenne nálunk jutúb - vagy ha igen, akkor is csak erősen szűrt tartalommal.:))

   Wilson DonWilson Don10 napja
 • ez egy politikai élősködő,senkiházi

  Lajos HéderLajos Héder13 napja
 • Most végre valóban kiderült, hogy mégis csak "jó emberismerő vagyok" Kövér László elvtársat akkor is és ma is MEGVETEM! Nem, nem utálom, hanem egyenesen megvetem! Egy fassopó kretén kommunista szarzsák, aki jobban tette volna, ha rendőrnek megy... ott ha bunkó, akkor végül is "rendőr" ami szinonimája a bunkónak, és nem lett volna ennyire "feltűnő!!!" Kommunista 'geci luxus életvitellel! Hogy döglött volna bele az anyjába!!! Több tiszteletet érdemel az a komcsi, aki ma is vállalja hogy komcsi, mint ez az emberi hulladék. És ez merészel kommunistázni??? Szakadt volna a feje a "K" anyjába!

  Károly DaroczyKároly Daroczy13 napja
 • Egy Kövér Lacis interjút meghallgatnék😀🤘

  Márk MilóMárk Miló13 napja
 • Egoman.

  Monika KotelesMonika Koteles15 napja
 • Remek interju volt, koszi!

  Istvan TothIstvan Toth15 napja
 • A vállalhatatlan viselkedés egyenes következménye a jogos felháborodás. Ennyi történt és nem több, sajnálom, hogy az ebbe való belekötés kifejezetten baszakodássá vált.

  Gábor CservákGábor Cservák16 napja
 • Fodor Gábor, te egy jó politikus vagy. Békülj ki Orbán Viktorral, és erősítsd a FIDESZ-t. Néztem az interjút. A riporter folyamatosan próbált lenyomni téged; de te nem hagytad magad! Megvédted minden pillanatát az életednek. Szükségünk van egy ilyen politikusra, főleg mert itt van ez a járvány és mert az Európai Parlament támadása miatt is. Én így látom.

  Ilona NagyIlona Nagy16 napja
 • 42:00 Gulyás Marci reakciója, amikor Orbán Viktor bejelenti lemondását a miniszterelnöki posztról..

  Samuel IvanyiSamuel Ivanyi19 napja
 • Azért megnyugtató, hogy az elcseszett magyar rendszerváltás egyik főszereplője, a Horn- és a Gyurcsány-kormány minisztere, az elmúlt évtizedek borzalmas magyar politikai életének egyik emblematikus alakja, Fodor Gábor esetében Marci sikeresen talált valamit, amiért alaposan lebaxxxhatja és a szőnyeg szélére állíthatja: egyszer beszólt egy hajléktalannak. Óriási.

  fradika84fradika8421 napja
 • Csodálatos ember. Mindent jól és jókor csinalt, ha volt is vitája másokkal,azok ma már mind igazat adnak neki, úgy támogatta pl. Boros-csomagot hogy nem is... Csodálatos. Tök jó, hogy volt nekünk.

  geod01geod0122 napja
 • - Végül is Fodorka is csak egy linkelő, kisiskolás, dumafranci, minden élettapasztalat nélkül. - Általános isiből átfolyt a gimibe, onnan pedig az egyetemen tökörészett egy ideig. - Azután pedig, "pártoskodás" közben átfolyt a parlamentbe. Ami egy finom, vastag boríték, könnyű pénz és csak linkeskedni, meg dumálni kell érte. - Az emberek 90%-a meg tudja csinálni. - ennyi. -- és akkor ilyen kis fika, nyikhajok döntenek 10 millió ember életéről és nyomorogtatják az embereket, mert szerintük az az áldozat megéri nekik? - Közbe meg járnak külföldre a 'cicájukkal' első osztályú szállodákba kipihenni a liberalizmusukat, azoknak az embereknek az adójából, akik nem tudnak kenyeret adni otthon a gyereknek? - mert ő 'liberális'?

  Mrtn J.Mrtn J.22 napja
 • ... Konrád meghalt? - ... - egyel kevesebb, magyar gyűlölő zsidó. -- de azért ő beleharapott a brittek keserű kenyerébe. - Ott kint megmutatták neki az Ángliusok, hogy nem a zsidók fingják a passzát szelet. - és hogy hamar az orruk alá szellentenek, ha kinyitják azt a Dávid csillagos pofájukat. - csak Magyarországon mondhatják meg a zsidók, hogy merre-meddig-hány méter. :)))

  Mrtn J.Mrtn J.22 napja
 • ... Gabcsi, tudod tele hassal, luxus villákból nézve, luxusautókkal a seggetek alatt, havi több milliós fizetéssel, máshogy néz ki az élet, mint a putri ablakából, meg egy szaros, düledező, fűtetlen, tanyasi magyar vályogházból. A Romanovok is csodálkoztak, hogy mitől elégedetlenkednek az orosz muzsikok, amikor nekik, minden olyan jó és amikor olyan finom az orosz kaviár francia pezsgővel. - "Érdekes. ... Lehet hogy a muzsik azt nem szereti?" - gondolták bizonyára. :))) A világforradalom készülődik. Afganisztántól, Szírián át, egyenesen a birodalom szívébe hömpölyög. -- és Dél-Amerikából fel észak felé, át a Mexikói határon?! -- "Látjátok ezt a táncot? - Halljátok ezt a zenét?*" -- Szóval látjátok ezeknek a tömegeknek a mozgását? - és ezt mind, ti zsidók csináltátok. -- Úgy néz ki, hogy nektek, zsidóknak megint befütyülnek hamarosan. - Csak idő kérdése. / *- Petőfi Sándor - Föltámadott a tenger

  Mrtn J.Mrtn J.22 napja
 • ... - Gondolkodtatok, hogy lehet új gazdasági megoldásokat találni? - és hogy 1 millió munkanélküliség árán is megérte a ti megoldásotokat bevezetni?! Ezt csak azok mondják, akik megszavazták maguknak a szép vastag fizetést a parlamentben. - De hááát... így megy ez a magyar, zsidó (kommunista) diktatúrában. - ma már a kommunistát nem mondják "bele", mert jobban szeretik, ha a magyarokkal 70 év alatt összedolgoztatott vagyon, az ő tulajdonukban szerepel, főkönyvileg is. - A cigányoknak és a magyaroknak, ... meg jutott a szép fényes "szabadság" ... meg a nyomor. Így osztották ezt el '90 után, az MDF-es és MSZP-SZDSZ-es zsidók :))) Rávetettétek magatokat a hatalomra és a nemzet vagyonára és osztogattátok egymás között jelképes 1,- forintért. - ennyi vagytok.

  Mrtn J.Mrtn J.22 napja
 • Pfejjj.

  Barnabás PincésBarnabás Pincés24 napja
 • Döbbenettel olvasom a sok ellenséges kommentet. Felnőtt fejjel, érdeklődéssel követtem a korszakot, amelyről itt szó van. Annyit fűzök hozzá, hogy igen, az érvényesüléshez képesség kell, meg sajnos nálunk gátlástalanság is. Ez utóbbi F. G. ban nem volt meg......

  Jozsefne VargaJozsefne Varga25 napja
 • A legfőbb szövetségesből a lenagyobb árulója lett fodor gábor.

  Tóth TündeTóth Tünde25 napja
 • Vannak akik megundorodtak Orbán politikájáról.Nem csoda.😠😠

  Lászlóné DemeterLászlóné Demeter26 napja
 • A rendszerváltás sikertörténet? Ez a pali a holdon él?

  Tamás SzabóTamás Szabó28 napja
 • Marci, szerintem kár, hogy nem reagáltál arra a sémára, amit Fodor elmond, és a liberalizmushoz köti a szabadságot, a baloldalhoz az egyenlőséget, jobbhoz a hagyományt. Ez nagyon anakronisztikus, lebutított, és éppen a Partizán a szólásszabadság fórumaként ékes példája annak, hogy nevetséges, hogy a liberálisok még mindig ilyen szabadságkisajátító eszmékben égnek, a balosok meg nem tiltakoznak az ellen, hogy tőlük eltagadják, hogy bármilyen közük is lenne a szabadsághoz. A másik, hogy nem esett szó a Momentumról, ami a volt SZDSZ és Liberális Párt köpönyegéből bújt elő, és Fodor ehhez való viszonyáról, politikai jövőképéről, pedig ez aktuális, fontos kérdés...

  Andrea MarikovszkyAndrea Marikovszky28 napja
 • Ennél nagyobb mellébeszélés még nem volt itt a Partizánon. Gyakorlatilag tökéletes politikusként viselkedett F.G., minden lepergett róla. Ő aztán mindig a legjobbját nyújtotta, minden a mások hibája, tök jól intéztük a rendszerváltást, stb.

  ko iko i28 napja
 • Ludvan

  Zsolt LudvanZsolt Ludvan29 napja
 • A hajléktalannal való vitta után"amit bejátszottatok,Fodorra nem voltam kiváncsi.Marci jól csináltad.

  éva szaláncziéva szaláncziHónapja
 • Fodor Gabor vezette baloldal sokkal elfogadhatobb lenne .mint a jelenlegi Haza-arulo ellenseg !

  Judit GulyasJudit GulyasHónapja
 • Remek interjú. Azt gondolom, hogy lehet belőled egy legendásan jó riporter. Ahogy Fodor úr utcai konflikusbeli viselkedést levezényelted azt még visszafogod nézni, mert szerintem ez volt az a helyzet amelyben az újságíró ember tudodt maradni. Megragadtad a figyelemem. Köszönöm!

  Ferenc AlföldiFerenc AlföldiHónapja
 • Ez nagyon jó volt. Sosem hallottam még a rendszerváltás utáni időkről ilyen szemszögből nyilatkozni senkit. Biztosan megtették már páran de én ezen a csatornán jutottam hozzá. Köszönöm!

  gcsepi81gcsepi81Hónapja
 • jól tette h kilépett a fideszből.az ilyennek semmi keresnivalója a fideszben.

  Csaba Lorand BodoCsaba Lorand BodoHónapja
  • jaja, ez a csávó nem pszichopata.

   Wilson DonWilson Don10 napja
 • Koszi a munkatokat, rendkivul hasznos, hianypotlo beszelgetesek👏👏👏

  Rozalia DinnyeiRozalia DinnyeiHónapja
 • Jó hülye kéne legyek hogy nektek előfizessek

  juliannaszoke.julianna szökejuliannaszoke.julianna szökeHónapja
 • Most-már értem, miért utálta meg O1G a liberálisakat...

  YYY xxxYYY xxxHónapja
 • Az Ország külföldi tőkéből való finanszírozása, a Francia mérnöki vezetéssel elkezdett Panama csatorna építése, mely rabszolga munkával, kiviteleztek. USA politikai stratégiája, átvette ezt a panamázó korrupt, ingyen munkával, tönkretenni a világ államait. Egyeduralkodóvá válni Újjá építeni a világot. Egyben kitűzött felújítási munkálatokra, tőkefelajánlásuk, teljesítését, az államhatalom nyakába akasztva, állandó hiánnyal küszködő tervteljesítés örökös adósrabszolgaság kiépítésén teljesülő tervteljesítés megvalósulásában. A nép nyúzás, NAV önálló bírósági végrehajtók által olyan behajtásokat eszközölnek, amely a nemzetállam polgáraira vonatkozóan, állandó fosztogató és létfenntartásától való megvonásában. teljesedik ki. A Szocializmusban, vagyis a kommunizmusban, az emberi méltóság, a tőkés világ szipoly rendszerétől való megszabadítását kivitelezték. Az a leg természetesebb felállás egy államhatalmi rendszerben, ha az emberi életek értékként való kezelésében állítja, magát az embert. és a fejlődés kereke, nem tapossa el az emberi értékeket. Az államhatalmak eladósításában, és tönkretételében, nagy szerepet játszó kisebbségi politika (Amely kisebbségek rabló kapitalista tőkés rendszerét támogatva, rabló és területfoglaló stratégiai szempontok alapján. lendítik fel a Fodor úr által oly nagyon védelmezett kereskedelmi szempontokat támogató politikájában. Hazug, állam elleni cselekményeikkel, a Globális egyeduralmuk megteremtésén fáradoznak. Az állandó államhiányt módszeresen, terjesztik.és gerjesztik. Embertelen cinikus és törvény ellenes cselekedeteikkel, nem a népet szolgálják, hanem önbeteljesítő önző törtető karrieristákként törnek a nemzetállamok fiainak életére. Az uralmuk fenntartása érdekében minden aljasságra kész ördögi gonoszság megtervezői : A viking horda, tengeri rablók utódjai, Moszad Germanisztika alapszak (BA) A Skandinavisztika. A tanegység különböző kódokon hirdettetik meg az egyes alapnyelvű hallgatóknak): a dán alapnyelvű hallgatóknak meghirdetett kurzus kódjában „SKD” szerepel, a norvég alapnyelvű hallgatóknál „SKN”, a svéd alapnyelvű hallgatóknál pedig „SKS”. Dán kézben Dingin csoport, szekta iskolákat épített. Jótékonysági szervezetnek tüntetik fel magukat. A tagoknak meg van tiltva, hogy a családdal tartsák a kapcsolatot. kormányoktól kapnak támogatást. Felhasználják a hiszékeny beszervezett embereket, aljas terveik megvalósítására. 2015-ben, Óriási épületet fedeztek fel. Mexikóban kutatási laboratórium, vagy, drog dillerek területe. Dán kézben Dingin csoport. (Dán kalóz viking horda) Tengeri rablók. Biológusok, fejlesztenek ki kannibál pókokat, amelyek selyemfonálon nagyon messzire eljuthatnak. Emberevő rovarokat nőstény böglyök, amelyeknek a lárvája veszedelmesebb, mint a kifejlett rovar. élve fogyasztják el a gazdatestet. Ráugranak az áldozatra és belefúrják magukat a húsba. Emberek állatok esnek áldozatukká. Gamma sugaras kísérletekkel próbálták elpusztítani őket. Szudánban Etiópiai Vörös tengeri komplexumhól Izraeli hadi hadsereg Lecsapott a szudáni hadsereg 4 év alatt 6 ezer embert mentettek meg.

  Katalin PintérKatalin PintérHónapja
 • 💎💎💸💸💸🌸🌸💎💎💎🍀🍀🍀🌸🌸💸💸💸💎💎 *Jézus Krisztus az Isten Fia, aki meghalt és feltámadt a halálból, hogy az örök életet.* *Azt is megígérte, hogy meggyógyítsa a testet.* *Ez igaz szerelem!!!* *(Nézz fel az égre és kérdezd Istent)*

  Julius MadrowJulius MadrowHónapja
 • Mondjuk a fenti "leírás" sem korrekt. A stílus olyan tartalmat sugall, ami nem feltétlen adott. Jól lehet nem kevés gyakorlati tapasztalattal a háta mögött F.G.-t beállítottságánál fogva inkább elméleti szakembernek tartom. Erre reflektál az " illiberális demokrácia" Orbán által alkotott fogalma, ami beteges, görcsös kényszerből született tehát. Hasznos volna, ha F.G. közérthetően és kimerítően kifejtené egy elméleti munka keretében a "liberalizmus" fogalmának határait.

  k.csángók.csángóHónapja
 • Marha jo riport

  Béci RobozBéci RobozHónapja
 • Csak a Fidesz működik jól. A többi egymást sem tudja legyőzni. Csak a lóvé szaga és a hatalom lehetősége tartja őket össze. A lehetőségét veszik el,hogy a jogállamiságot figyelembe véve szavazhassanak az emberek egy országgyűlési választáson.

  VercingetorixVercingetorixHónapja
 • Lejárt szavatosságú megélhetési politikusokat minek hívtok meg?

  János VujevitsJános VujevitsHónapja
 • A '80-as években szerettük azt a viccet, hogy: "Ki volt az első punk? -- Lenin apánk."

  István HorváthIstván HorváthHónapja
 • Eddig a Momentum tette a legnagyobb szívességet a FIDESZNEK. Azzal, hogy megakadályozta a 2020 - as olimpia megrendezését Budapesten. A vírusjárvány miatt az olimpia megrendezése totális gazdasági csőd lett volna, amibe a FIDESZ belebukott volna.

  józsef kovácsjózsef kovácsHónapja
  • 2024 -est akadályozta meg

   Juhász LaciJuhász LaciHónapja
 • Ha már SZDSZ, akkor egy Kuncze Gábor interjút is szívesen látnék, szerintem más is :)

  Blake BaxterBlake BaxterHónapja
 • ki ez az ember? hitelteleeeeen...

  Gal Janos GaborGal Janos GaborHónapja
 • olyan nagyszerű lenne már , ha egy -egy müsrovezető /nem tegezne le mindenkit./ mert nem gondolom hogy másfajta kommunikáció nem létezik.Ne mondják nekem,hogy ez a kötelező megszólítás az interneten.Én ezt elútasítom -egy idős ember.

  teréz Farkasteréz FarkasHónapja
 • Bauer Tamás?Te libsi,nem tudtad,hogy az apuka AVH-s volt?

  Zoli SchneiderZoli SchneiderHónapja
 • Nem csalódtam a megérzéseimben.Fodor tökéletesen hozta,amit gondoltam róla....Egy intelligens,nagyon ravasz,de mégis a szél sodorta politikus.Talán annyi a javára,hogy a körülmények nem tették lehetővé,kövesse az Orbán-féle éra mészároslőrincesedését...

  Istvánné SimonIstvánné SimonHónapja
 • Szia Marci, Szili Katalinnal is megneznek egy beszelgetest :)

  Zsuzsanna FeketeZsuzsanna FeketeHónapja
 • Rohadékok.Dögkútba velük.

  Farkas TothFarkas TothHónapja
 • Szomorú beszélgetés volt. Még emlékszem, amikor fiatal, jóképű, összeszedetten beszélő fiatal politikusként női lapok címlapján leendő miniszterelnökként mutatták be. És az a pici hatalom, amit miniszterként bársonyszékben megszerzett, az ő lelkét is szétmarta, mint mindenkiét az egykori Fideszből. Hatalomvágyó, arrogáns, manipulatív ember lett belőle. Tényleg szomorúan figyeltem az előző választásnál, ahogy véres harcban kiküzdötte magának a befutó helyet egy nem létező párt elnökeként, és arra gondoltam, hogy leért a politika aljára. De valamelyik nap megláttam a Hír tv egyik műsorában, állandó beszélgetőtársként, ahol felvállalta, hogy kvázi "ellenzéki oldalról" alábeszél a mostani ellenzéket ekéző műsortársainak. Úgyhogy van még lejjebb is. Remélem rendesen megfizetik érte.

  Zsuzsa MihalikZsuzsa MihalikHónapja
  • A 'közmédiában' is rendszeres szereplő mostanában, feladata az ellenzéki összefogás kinyírása.

   Zsolt KolbeZsolt KolbeHónapja
 • Ha a ,,sikeres" rendszerváltással szemben kíváncsiak vagytok a dolgok valódi mivoltára és hátterére, inkább ezt nézzétek meg! (Schiffer András) : huworld.info/flow/vide/l4CAvKaYg8e1fIg

  Dániel BoórDániel BoórHónapja
 • Marci, szerintem hagyd a politikai korrektség erőltetését. Már nagyon kezd kimenni a divatból. Gábor nagyon szimpatikus volt ahogy kiosztotta azt a faszt.

  Tibor MajorosTibor MajorosHónapja
 • Egy dolog vitathattan. Akkor még ki mertek állni politikusok népszerűtlen dolgokkal, és elmondták hogy szarban vagyunk. Látszott rajtuk hogy akartak valamit tenni az országért. Hogy utána mi lett az egy másik történet. Most roboghatunk a szakadék felé, de minden tuti mondják. Nem vállal semmit senkit . Tudjuk miért....

  Food Truck Budapest Gnocchi FurgonFood Truck Budapest Gnocchi FurgonHónapja
 • a szerencsétlen hajléktalan megfenyegetése volt a csúcspont, nagyon jó, nem is tudtam..

  Richard BorbasRichard BorbasHónapja
 • Ez a lény sem dolgozott soha életében egyetlen percet sem!!!! Ingyenélő tetű. A többi sem, de mindegy.

  Péter HornyaiPéter HornyaiHónapja
 • Legyen Mészáros Lőrinccel videó

  Eszter NémethEszter NémethHónapja
  • Most házasodik nem ér rá

   Juhász LaciJuhász LaciHónapja
 • megneznek egy interjut a Karpatok geniuszaval :D XD

  Punk DrachendildoPunk DrachendildoHónapja
  • Hát már felakasztották😆

   Zsolt JuhaszZsolt JuhaszHónapja
 • Fodor gábor egy rendkivül korrekt interjút adott. Maximálisan egyetértek azzal amit mondott, a hajléktalan emberrel való konfliktusával is. Marci azért nem érti meg,mert ö teljesen neoliberális agymosott lett már elamerikanizálódott. Egy félremagyarázott világképetek van. Az a hajléktalan minösithetetlenül viselkedett és csak azt kapta amit érdemelt. Ha egy civilnek szólt volna be, leütik mint egy taxiórát.

  Adoro FreyAdoro FreyHónapja
 • 42:01

  Taoma HTaoma HHónapja
 • 90-ben Románia, Csehszlovákia, Magyarország, Oroszország együtt mentek Ladával a május elseji majálisra, amikor egy csúnya balesetet szenvedtek. Csehszlovákia végül meghalt, Oroszország elveszítette mindkét karját, Románia agyhalott lett, Magyarországnak meg leszakadt a pénisze. Magyarországot 30 évvel később megkérdezik, hogyan élte meg a történteket. Szerinte egy alapvetően nagyon sikeres kiruccanás volt.

  Krisztián KávaiKrisztián KávaiHónapja
 • Maaaaarciiiii, 20 évvel ezelőtti privát eseményeket ne kérj számon mai nézőpontból embereken, akkoriban még gőzünk sem volt arról, hogy mi a polkorrektség 😝

  zangadaazangadaaHónapja
 • Mi ez, hogy FELSZÓLÍT, hogy iratkozzak fel??!! 😠 Rögtön ellenérzést váltott ki belőlem ez az unszimpatikus megnyilvánulás. Eggyel több nézettség, de csak 30 másodpercig tartott. 😒

  pppbelapppbelaHónapja
 • Ez a hajláktalanozás, jajj szegény hogy beszélhet így vele, ez szánalmas. Az alkoholistáknak mindent szabad, ha hajléktalanok? Az felmentést ad a normális kultúrált beszéd alól, hogy több társadalmi szinttel lentebb van mint Fodor Gábor? Ugyan már. A hangosan fasszopózni hogy nem kapta meg a tááámogatást az arányban van azzal hogy örülj hogy nem kaptál egy maflást-al. Ráadásul ez a hajléktalanozás soha nem vezet a hajléktalanok jobb életéhez, csak egyfajta polgári bűntudat: hú nekem sokkal jobb mint neki, biztos csak mázlim volt, engedjük meg akkor hogy ember alatt viselkedjenek, hátha úgy könnyebb nekik.

  cairocairoHónapja
 • Az anarhistából lett liberalista. Hűen tükrözi a jelenlegi liberális rendszer eszmeiségét.

  Imre KovacsImre KovacsHónapja
 • 1993-ban Magyarország a csőd szélén állt, de szerinte az előző évek rendszerváltása sikertörténet volt. No comment.

  János KovácsJános KovácsHónapja
 • A rendszerváltás sikertörténet volt!!!???? Bazdmeg, eltűnt a nemzeti vagyon 99%-a!

  János KovácsJános KovácsHónapja
  • 210ezer letöltés, 3200 like. Mennyi vak, süket marha. Ezt a számot jobbos média anyag mikor éri el? Ellopták a nemzeti vagyont, de ezek ilyen aprósággal nem foglalkoznak, csak azzal, h Orbán stadiont épít. A hallgatóság ugyanolyan szochiopata, mint Fodor. A lényegről nincs szó, csak az érzelmi gumicsonttal. De mégis a tömeg ezt eszi. Volt egy Nagy Magyarország...

   BelloBelloHónapja
  • Így van!

   Szombathelyi MarikaSzombathelyi MarikaHónapja
 • Csak a fidesz

  Katalin Szabó-SzéchyKatalin Szabó-SzéchyHónapja
 • Gulyás úr, Önnek hogyan áll a bal lába (41:19), talán csípőficamosnak tetszik lenni?

  lac1lac1Hónapja
 • Gratula a csatornához!!!! Oda tud szögezni pró és kontra személyek esetében is. Érdekes és érdelek. Így tovább!

  Zoltán VargaZoltán VargaHónapja
 • Sokáig az általam legtöbbre tartott politikus volt. Aztán miniszter lett belőle és szépen lassan elmúlt az érzés. A Liberális párt megalakulása után pedig teljesen elmúlt. Most pedig azt láttam, hogy minden nagyon jó (volt), minden nagyon szép (volt), mindennel meg vagyok elégedve. Kár, nagy kár. :( :(

  György MatejkaGyörgy MatejkaHónapja
 • Marci a véleményrendőr... Ha valaki pl hajlêktalan, az bármire feljogosítja? Ez a baj a balos gondolkodással, h abból indul ki, hogy egy rosszabb sorsú ember csakis önhibáján kívül juthat oda ahová jut, és a szerencsétlensége minden emberi viselkedés alól felmentik. Igaza volt Fodornak.

  Free IsauraFree IsauraHónapja
 • 6 gyereke van es elissza a pénzt.... pofán is vágtam volna.

  zoli bruzerzoli bruzerHónapja
 • Itt is tisztán belelátni, milyen az mikor vki az iskolapadból hatalomba, vagy legalábbis magas pozícióba kerül (tegyük hozzá, lehet az elején megérdemelten), de azt is ez hogyan torzítja az önképet, önkritikát. A relativizálás elméleti nagymestere. Igaz, hogy nem voltak konkrét mestereik, elődeik a parlamentben, de azért választhattak volna vkit máshonnan, (nem csak ő) a többi akkor kezdő ma is minket boldogító díszmagyar dettó. Kár, hogy mennyire nincs átjárás a közélet/ politika és más szakmák között, mert akkor nem ragaszkodnának amúgy tehetséges emberek olyan területhez, amiben vitatható min. az eredményességük.

  Ákos KovácsÁkos KovácsHónapja
 • F G-t intellektuel személynek tartom. Kedvelem is, meg nem is. Sajnos ő is csak a hangzatos szónokláshoz értett, mint annyian mások rajta kívül, akik bekerültek a parlamentbe. '89-től érdekes módon egy dolgról minden parlamenter "véletlenül" megfeledkezett( kivéve Csurkát). Mégpedig arról, hogy a nyugat megkezdte Mo. kifosztását. Olyan pénzügyi "szakértők" kezébe tették az irányítást, mint Bokros Lajos, Surányi, stb. Hogy lehet az, hogy a nagyon okos egyetemet végzett parlamentereinket le tudta főzni egy akasztói juhászgyerek, aki ellátta az orosz piacot, magyar élelmiszerrel? Nevezetesen Stadler Józsi bácsi. Neki megvolt a maga józan paraszti, rafinált esze a gazdálkodáshoz és a kereskedelemhez. Ilyen és a hozzá hasonló emberekkel kellett volna megtölteni az országházát, nem pedig a hangzatos, de semmitmondó beszédű képviselőkkel! Sajnálom, hogy Fodor úr a mai napig nem látja, hogy milyen csődbe vitték az országot, a hozzá nem értésükkel és az öntömjénezésükkel!

  Zsolt KnapcsekZsolt KnapcsekHónapja
 • Jaj de kínos hallgatni ezt a Fodor Gábort. Előttem már sokan leirták az önreflexió teljes hiányát, a nagy arcát, a hajléktalan férfi esete is rettenetesen kínos.

  mirrrcimirrrciHónapja
  • Nem az.Csak neked,mert megette az agyadat ez a mítú betegség.

   Adoro FreyAdoro FreyHónapja
 • Édes kenyér! Örülök annak, hogy ez a banda később volt katona Zegen mint én! :D :D :D Még korpa közé keveredtem volna. :D

  Botha SándorBotha SándorHónapja
 • Hiteltelen, hamis világ, ahol a vezetőink a legnagyobb csalók. Kiben lehet bízni? Csak önMAGunkban, senki másban.

  Katalin SzalontaiKatalin SzalontaiHónapja
 • Ha sikeres lett volna a rendszerváltás nem így élnénk ez tudatos nyugat által megtervrzet ország leépités tönkretétel kezdete volt ti meg aszisztáltátok

  József TóthJózsef TóthHónapja
 • bull

  Imre SimonImre SimonHónapja
 • Utoljára amikor láttam pont ő is úgy nézett ki, mint egy hajléktalan.. brutális volt! ... Fura, hogy jönnek vissza ezek a levitézlett politikusok ...na és ennyit beszélni a semmiről 😲

  uluszuki64uluszuki64Hónapja
 • Sikeres rendszerváltás? A keleti blokk legjobbja voltunk, és az első 4 évben hatalmasat zuhantunk. Mára már az utolsó helyen kullogunk óriási adóssággal.

  Judit TáncosJudit TáncosHónapja
  • hallhattad, óriási adóssággal vette át, amit azota ujabb adosságok tömege gyarapit.

   Adoro FreyAdoro FreyHónapja
 • Gulyás Márton kikupált! Jobboldali, konzervatív szemmel is fogyasztható műsort hozott létre. Természetesen a riportalany is sokat számít!

  Lajos BagiLajos BagiHónapja
  • Èn is igy vélem.

   Adoro FreyAdoro FreyHónapja
 • Kommcsi Parazita!!!!!

  József VíghJózsef VíghHónapja
 • A Bokros-Surányi csomag hasznáról 9millió 999ezer 999 honfitársunknak azért más a véleménye.

  Sándor TóthSándor TóthHónapja
 • Az elmúlt 31 év legmocskosabb, legembertelenebb kormányában vitézkedett "főhősünk"

  Sándor TóthSándor TóthHónapja
HUworld