Netflix - Witcher/Vaják 1.évad Kibeszélő [Teljes]

2020.ápr.29.
70 492 Megtekintés

Netflix - Witcher/Vaják 1.évad Kibeszélő [Teljes]
✔Északi/Skandináv Mitológia ►tinyurl.com/SkandinavMitologia
✔A Witcher/Vaják 1.évad ►tinyurl.com/witcherelsoevad
✔A Witcher/Vaják Világa ►tinyurl.com/witchervilaga
✔A Tűz és Jég Világa ►tinyurl.com/tuzesjegvilaga
✔A Gyűrűk Ura Világa ►tinyurl.com/gyurukura
✔Történelem & Mitológia ►tinyurl.com/tanuljal
✔Trónok Harca 7. Évad ►tinyurl.com/hetedikevad
✔Trónok Harca 8. Évad ►tinyurl.com/nyolcadikevad
✔A Warcraft Világa ►tinyurl.com/wowvilaga
00:00 - 1.rész
14:35 - 2.rész
29:21 - 3.rész
41:22 - 4.rész
56:05 - 5.rész
01:07:52 - 6.rész
01:22:28 - 7.rész
01:35:36 - 8.rész
Ha támogatni kívánod a csatornát:
Patreon: www.patreon.com/WunWun
HUworld Csatornatagság: huworld.info/to/ygxXZLimDuBtpEZSHmmZ5Ajoin
PayPal: tinyurl.com/wunwunpay
Hatalmas szeretet a Patronoknak és a Csatornatagoknak:
Alexandr Grisinkov, Arnold Bingler, LotharBácsi, Alpár Hodgyai, Adolfi, Krisztián Horváth, Sz. Patrik, Csoni, Gáspár Magyar, Lengyel Máté, csiga csoki, Maár Arnold, Reszel Tamás, Nataniel Dávid, Sulyok Máté Ferenc, Ambrus Dávid, Muld, Szőcs Attila, Nánási Péter Zsolt, Takács Péter, Makkace, Németh Zsolt, Balázs Lipták, Socy, Arnold Nagy, Olivér Perlei, Anikó Musicz, Hompoth Lóránt, Kovács Krizanna, Kékesi Róbert, Alexandra Erika Sándor, Reborn696, Richard Fenyvesi, Mária Major, Ádám Kőnig, Dorka Molnár, Körmendi Tímea, Gyarmati Zoltán, Sasy, Attila Leleszi, Kezdi Csongor, Bóna István, Zizifull Moramir, Res Péter, Sándor Gáll, Péter Pados, Szakadát Gyula, Szakács Levente, Grisi13, Ferenc Deszpoth, Farsang Károly, Zsolti
Ha esetleg valami elképesztő GamePlay bulira vágysz, lesd meg a másik csatornámat ► tinyurl.com/y76rbhul
Facebook ► facebook.com/GiantWunWun/
#Witcher #Vaják #Kibeszélő #Teljes #Netflix #Geralt #Ciri #Yennefer
----------------------------------Ez meg itt senkit nem érdekel-----------------------------------
Északi, Skandináv, Mitológia, Ódin, Thor, Loki, Heimdall, Hel, Ázgárd, Mjöllnir, Jörmungand, Snorri Sturluson, Óriások, Ázok, Vánok, Nilfgaard, Varázslók, Tizennégyek Hegye, Soddeni csata, Csata Sodden Hegyén, Yennefer, Geralt, Visenna, Ciri, Tissaia, Fringilla, Skellige, Cintra, Vesemir, Netflix, Teljes kieszélő, Witcher, Vaják, 1. évad,

Megjegyzés
 • Nem olvastam a könyveket és nem játszottam a játékkal. Szart se értettem az egészből, ki kicsoda, melyik királyság mit képvisel, kicsodák, kivel vannak fasirtban, az egész egy nagy katyvasz, csak a végén esett le, hogy az események sem idősorrendben történtek. Ennek ellenére tetszett, de egy sorozatot nem így kell felépíteni.

  LixuskzsLixuskzsNapja
 • Jó a bajszod

  Nagy ÁdámNagy Ádám14 napja
 • Nem lesz több Vaják lore? Hol lehetne bővebben olvasni a világról?

  Dave LastDave Last19 napja
 • 19:59 avatar jelképek

  Gábor ÉdesGábor ÉdesHónapja
 • Szia! Nagyon szeretem a videóid, egy kérdésre válaszolnék.. Nemtudom írták-e már( ha igen bocsi) de a 6. részben kérdezed, hogy miért mészárolja le a kocsmát. Azért mert a doppler-el harcol és mikor kiszalad a doppler a szobából a fogadóba, akkor nem tudja, hogy felvette-e valaki alakját, így megölt mindenkit, hogy biztosra menjen. Javítsatok ki ha tévedek.

  Deathless OneDeathless OneHónapja
 • Wow nagyon jó🤩🤩🤝 még van egy fél óra bellöle. Míg melóztam éjszakásba örrömel halgatam. Végig 🙏😁

  Mate OfficalMate OfficalHónapja
 • Náci neres szánalom propaganda. Milyen "lengyel történelem"?? Ennek a Witcher nevű baromságnak mi a faszom köze van a lengyel történelemhez? Az nem zavar, hogy Lengyelországban nincsenek tündék, meg nincs Mont-Saint-Michel, ami konkrétan benne van helyszínként a játékban? És mellesleg ha már itt tartunk, a lengyel történelemben simán lehetnek feketék, mert a korújkorban ők is határosak az oszmán birodalommal, aminek a seregeiben egy csomó észak-afrikai katona is megtalálható.

  blista2blista2Hónapja
 • Egy elég jelentős boldog tudatlanságban éltem ezen videó előtt, ami a sorozatot illeti.

  Levi KránitzLevi Kránitz2 hónapja
 • "...olyan flashbacket kaptam, hogy megőrülsz." :D Ismerős

  Zoltán KárpátiZoltán Kárpáti2 hónapja
 • Gerald meghal ?

  Dávid KrizbaiDávid Krizbai3 hónapja
 • 19:40 Fullmetal Alchemist.... 😂😂

  HusiHusi3 hónapja
 • Néhol hihetetlen gagyi volt … sajnos... pár rész tetszett ..

  Jozsef MeszarosJozsef Meszaros3 hónapja
 • Nem játszottam, nem olvastam Witchert. A sorozat volt a belépő. Nekem úgy jött le, mintha epizódok lennének, amik nem igazán kapcsolódnak egymáshoz, aztán kezdett valami történetszerű összeállni Ciri miatt, meg hogy nem időrendbe vannak a részek (Gelente), de végül elég sok kérdés maradt bennem. Leginkább a díszletek, színészi játék, karakterek, zene fogott meg, meg hogy a varázslás nem tűnik annyira OPnak, hogy ne legyenek a világ dolgai logikátlanok. A sárkányos résztől eltekintve 10/8 pontot simán adnék rá. Tudtam, hogy Wun-Wun korábban elég sok videót csinált anno a Witcherről és a világáról, szóval ez volt az első hely, ahol keresni kezdtem a válaszokat (Akkoriban nem néztem meg egy Vajákos videót sem, mert nem akartam elspoilerezni sem a sorozattal sem a játékkal kapcsolatban bármit.) Aki játszott a játékokkal vagy olvasta a könyveket, lehet nem értékeli ennyire. (pl.: Triss tudom hogy totál máshogy néz ki, mert láttam cosplayt) Köszönöm Wun-wun, hogy egy videóba gyűjtötted a sorozattal kapcsolatos videókat. Remek munkát végeztél.

  harcibarackharcibarack3 hónapja
 • 15:12 Witcher 3 hearts of stone idézet: - hé, cicaszemű! - Geralt vagyok. - De én cicaszeműnek foglak szólítani. Válaszoljon, aki felismerte, hogy ki mondta mikor! Nem biztos, hogy így momdták, én így emlékszem rá. 1:01:04 olvasom a vaják könyveket, és ez a lény aki itt van a képen, az Nivellen?

  Bende CsikósBende Csikós3 hónapja
  • Ezt az egyik hölgy bandatag mondta Geraltnak, amikor éppen távozott a von Everec villától. Azt a feladatot kapta, hogy keresse meg a pasiját, vagy ilyesmi :D Amúgy meg igen, az a kép azt a jelenetet ábrázolja, amikor Nivellen megvendégelte Geraltot.

   KR1MP4TULKR1MP4TUL3 hónapja
 • Én piszkosul élvesztem az egészet úgy hogy semmit sem tudtam az egésszel de ami +véleményem Túl sok a szekszualitás különlegesen az 5.részben+rengeteg afro amerikai színész van Illetve a 6odik részben az a fura lény akit a lovag lekaszabolt azt apámmal nyomi gollumnak hívjuk

  Csaba TrostovszkyCsaba Trostovszky3 hónapja
 • Téged nem zavart hogy geráld előre elfogadta a pénzt ?

  Kristóf SzereczKristóf Szerecz3 hónapja
 • jó videó

  Nagy GergelyNagy Gergely3 hónapja
 • Ciliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  David HujberDavid Hujber4 hónapja
 • Én azt nem értem, hogy vannak személyek akik meghalnak, a másik részben pedig virulnak! Ez most hogy?

  patrik negativpatrik negativ5 hónapja
  • Azért van, mert kicsit összekavarták az időket és nehéz átlátni mi és mikor történik, amikor pl. a borzember elveszi a szőke hercegnőt, az a későbbi szőke hercegnő anyja és kb. 14 évvel korábban van

   Xx XxXx Xx4 hónapja
  • Kalante is, amikor Neefgardi ( nem tudom hogy írjak) férfi kivág a karjából egy darab hús, aztán másik részben harcot nyert! ( online filmeken nézem)

   patrik negativpatrik negativ5 hónapja
  • Mint például erszényes, jó tudom , hogy varázsló de akkor is

   patrik negativpatrik negativ5 hónapja
 • Jó az egész, mindent köszönök!!! Sajnálom hogy nem teljesen ugaz.

  Laszlo PeterLaszlo Peter5 hónapja
 • 1:21:07 -nél zseniális a megszólalás. XDDDD

  Levente BaloghLevente Balogh5 hónapja
 • 9:30 melyik film?

  Dávid Zs.Dávid Zs.6 hónapja
 • Wun Wun. Szerintem is megalázó a driádokra nézve a számszeríj. Viszont, elnézve az uránnal dúsított lajhárszőr vastagságát szerintem az ellen jobb a számszeríj. Ugyanis, mint ahogy szerintem azt te is tudod a számszeríjnak nyilai könnyebben átütöttek a nehézpáncélos kereszteslovagok páncélján is. Nagyon tetszett a videó és örülök, hogy legalább te úgy mondasz kritikát, hogy elolvastad az eredeti könyvet.

  Gábor 0 SzenderyGábor 0 Szendery6 hónapja
 • Kommentazalgoritmusért🙂👍...

  wood wolfwood wolf7 hónapja
 • Köszi a videót.

  Hovirag18Hovirag187 hónapja
 • lemészárolja az egész fogadót - vki mondja meg minek csak feltételezek - mikor át ment abba a szobába, ahol nem csak az alakváltó (dopler?) van, mond valami olyat, amiből arra következtettem, hogy azt hiszi, egyik ember alakját vette fel. (ugyanis ő nem látta, hogy kifutott a célpontja az ajtón) (ez azért hülye feltételezés, mert ha felveszi más alakját, akkor 2-en állnak a szobában és a többi ember rá tud mutatni, hogy melyik az alakváltó, de mivel nem csinált ilyet, ezért nem mutatták meg, az emberek le voltak sokkolva, hogy az előbb ment ki az ajtón, de most hirtelen bejött egy másikon wow és nem szóltak hozzá ő pedig megölte őket, mert keresi az alakváltót) valami ilyesmit tudok elképzelni, de ha nagyon boncolgatni akarjuk, az emberek voltak kb sokan és tudjuk ha sokan vannak akkor még egy witchernek is vasvillát dugnak fel a hasán keresztül ugyebár szóval a minek kérdés még hadján, de hogyan? vagy miért nem kérdezte, "merre ment az aki úgy néz ki mint én" / "mert ment az ikrem?" vagy akármi, sokkal humánusabb lett volna amúgy amikor azt boncolgatod, hogy Ciri egy várban katonákkal meg stb vagy egy witchernél van nagyobb biztonságban, nem veszed bele a képletbe, hogy éppen jön Róma és el akarja venni pont azt a várat amiben van Ciri. még mindig biztonságosabb egy vár mint egy tucat szörny, de őszintén, biztonság egy háborúban? tudtommal a háború lényege, "én vagyok az erősebb, elveszem amit akarok, ha kell bármilyen mocskos húzással" vs "én vagyok az erősebb nem tudod elvenni amit akarsz, ha kell bármilyen mocskos húzást bevetek" szóval van abban logika, hogy egy jól kiképzett kardforgató embernél biztonságosabb, mint egy háborús ostrom kellős közepén

  Krisztián TakácsKrisztián Takács7 hónapja
 • Azt megneznem h azok a martalocok meg azok a torpek levagnak egy normalis " nem mergezett " sarkanyt ...

  Beta880408Beta8804088 hónapja
 • Nem igazán értem miért problémáznak annyian hogy 3 szálon különböző idősíkokon fut a sztori.Konkrétan az első rész felénél kiderül hogy Ciri és Geralt nem egyidőben vannak, azon felül meg ezt ne rója fel senki hibaként mert nem volt képes érteni amit lát. Wun-Wun te is említed itt hogy a sorozat miket lőtt le előre, de te már most olyan dolgokat lősz el hogy azt már nem is nevezném spoilernek, nyílván aki nem olvasta a könyveket az nem érti időnként a bevágásokat meg a kis elejtett szavakat de rohadt zavaró. A másik ami a többi ilyen jellegű videódban is benne van hogy mellékesen foglalkozol azzal amit láttál és inkább foglalkozol azzal amit látni akartál vagy ekézed a sorozatot "hogyhá a könyvbe nem is ígyvót".

  Máté DrávaiMáté Drávai8 hónapja
 • Kommentazalgoritmusért

  Krisztián FeróKrisztián Feró8 hónapja
 • Vaják lesz ?

  Ádám KnapÁdám Knap8 hónapja
 • koszi jo lett. a szinesek szerintem is furak ebbe a filmbe

  marti mihimarti mihi8 hónapja
 • Én nem ismertem a story-t és a sorozat annyira összezavart, hogy ha nem nézem meg a videóid, szerintem még most sem érteném, hogy mi van.

  Len AndreaLen Andrea8 hónapja
 • #kommentazalgoritmusért

  Barnabás MucsiBarnabás Mucsi8 hónapja
 • #kommentazalgoritmusért

  Realistic ArtistRealistic Artist8 hónapja
 • #Kommentazalgoritmusert

  Zsolt ZélityZsolt Zélity8 hónapja
 • #kommentazalgoritmusért

  Csaba KeresztesCsaba Keresztes8 hónapja
 • Annyira zseniális, amiket néha mondani tusz :D

  Anna AndrékaAnna Andréka8 hónapja
 • Sziasztok! Wun-Wun hálás köszönetem. Imádtam. Megnéztem a sorozatot (2 nap). Csak utólag láttam a mémeket :D Nem értettem semmit a népekről, különösen a politikát (azt amúgy sem értem). Kb. a 7. epizódnál jöttem rá, hogy aha, időszálak, és idővonal. Kerestem és találtam ezt a videósorozatot a neten - Überkirály. Tényleg. Kezdtem kapiskálni... De nem akartam felszínes maradni (most 4 nap után a 3. könyv végén tartok) Még azt is megkockáztatom, hogy a filmsorozat készítőinek is hasznára válna ez a kritika (a 2. évadhoz tanulságképp).

  Andrea BAndrea B9 hónapja
 • Amúgy nekem nagyon fura volt hogy a filmben mintha Ciri anyján kívül mindenki konkrétan Gerálttól tudná meg hogy a lány gyereket vár míg a könyvben egyedül a lány tudja ezt és Gerált se "érzi meg" így ő az aki pánikba esik és innen tudják meg hogy babát vár. Csak mert a filmben Gerálton semmi meglepetés vagy meghökkenés nem látszik míg a könyvben ő is nagyon meglepődik mint mindenki más. A filmben meg mintha tudná hogy gyereket vár a lány.

  Rosier szRosier sz9 hónapja
 • Nem értem, javítsatok ki nyugodtan ha valamit rosszul tudok. Emhyr a könyveben ugye elakarta venni a lányát. Ezt a részét a dolgoknak valaki elmagyarázná?

  SzindbádSzindbád10 hónapja
  • Azért akarta elvenni, mert a jóslatok szerint Ciri leszármazottja a világ ura lesz, aki megmenteni a világot. Hogy ki az apa az mindegy. Csak a Nilfgaardiak vallása szerint Emhyr már egyébként is a világ megmentője. De hogy ez ténylegesen bekövetkezzen, ahhoz Ciri vérére, képességeire van szükség. Még vérfertőzés árán is.

   József KollerJózsef Koller9 hónapja
 • Nagyon szeretem a videóid.... 🙊

  Nóri BalogNóri Balog10 hónapja
 • Ki az a no aki az utolso reszben megmenti Geraltot de Geralt utaja?

  Anna MaiorAnna Maior11 hónapja
  • @Gábor Németh Vegre meg ertetem.(mert meg nesztem a sorozatot hatszor)

   Anna MaiorAnna Maior10 hónapja
  • Nem utálja. Az anyja.

   Gábor NémethGábor Németh10 hónapja
 • -Ki az a Yennefer ? -Majd megtudod Ciri ! 😀

  Bence PelikánBence Pelikán11 hónapja
 • vajáák? mint egy vajak szophóója egy vajköpülő...

  Viktor VikViktor Vik11 hónapja
 • Én úgy néztem végig a sorozatot, 2 nap alatt, hogy semmit nem tudtam róla, játékokkal sem játszottam. A sorozatban ezért fingom nem volt a kb a közepéig, hogy 3 eltérő idő sík van, és ugye a végére ér egyben a 3. Nekem mindenképp talán jobb let volna, ha feltüntetik hogy, hogy van ez az egész, pl előbb vagy után, évszám vagy egybe vinni a szálakat. Most én megnéztem ezt a videót egyben, amiből előtte a megnézés előtt nem láttam semmit. Ez alapján sajnálom, hogy ez a sorozat is egy elbénázott egy csomó mindent. Sok minden nem jött át úgy hogy eredetileg kellet volna. Szerintem is sok benne a bugyutaság a sorozat szerinti történetben. A csaták szerintem is borzalmasak voltak, én is total warozok, még magyar hoplita videókat is megesett hogy nézegetem akkoriban. Engem is érdekel a történelem, és az akkori harcmodor, ezért főleg a történelmi videók a kedvenceim tőled na meg persze a gyűrűk ura téma is. Magától a sorozatól nem voltam elájulva, voltak érdekes részei, meg voltak kevésbé érthető részei. Nekem kb közepes a sorozat. Nekem, főleg ennek a video megnézése után ami több betekintést adott a wicher világába mint a sorozat, simán lehetett volna kurva jó is.

  Bálint SimonBálint Simon11 hónapja
 • Na ez az,, pontosan amit mondtál, h azoknak is készült a sorozat, akik nem játszottak annyit és nem olvasták sajnos a könyveket, és pontosan ez a kategória vagyok, és nekem nagyon átjött a sorozat, meg fel is fogtam, a varázslatok kibaszott jól kivannak találva, nem csak úgy oda szarva mint más "fantasy"-ben. Én jelenleg a könyveket habzsolom a játék storyjával már tisztába vagyok (sok haverom játszik vele) :D . Nagyon összetett ez a történet, és nagyon átjön :D és köszi h te is csinálsz ilyen videókat :) jó srác vagy!! csak így tovább, Te is a kivételekhez tartozol akik tartalmat gyártanak a HUworld-ra!! :)

  Mihály KItreiberMihály KItreiber11 hónapja
 • Én semmit nem tudtam erről a történetről, és most sem tudnék, ha nem lennének ezek a videók. Szerintem jó a sorozat, de a történet nagyon zavaros.

  Kata GyKata Gy11 hónapja
  • az időváltásokkal nem könnyítették meg a dolgot , az fix

   Ádám KnapÁdám Knap8 hónapja
 • A sorozat előtt nem olvastam a könyveket és a játékokkal sem játszottam, eleinte kicsit zavaros volt, de aztán szépen összeállt. Azóta az első két könyvet kiolvastam. A könyvek is és a sorozat is nagyon tetszik. Engem a fekete színészek sem zavarnak. Oké, hogy lengyel/szláv történelemre és mitológiára épít, de ahogy nem voltak feketék a középkori Lengyelországban ugyanúgy nem voltak elfek, törpök félszerzetek stb.. Szóval mégis csak egy fantasy és nem történelmi sorozat. Köszi a kiváló minőségű videókat! :)

  Ádám LovászÁdám Lovász11 hónapja
 • Semmit nem tudtam a történetről és igyis élvezhető volt 😄

  Tracy 01Tracy 0111 hónapja
 • Jó, hogy egybe is végig lehet zongorázni. Köszönet a jó ötletért! Reméljük a következő évadra Netflix-es barátainknak is lesz jó pár. :D

  zeratulhunzeratulhun11 hónapja
 • Az ugye megvan hogy ha a Dzsintol kivansz mondjuk akkor lehet mehed petefeszked vagy amit akarsz ...

  Beta880408Beta88040811 hónapja
  • @Koqua_HIGH5 Minden Dzsin ilyen (nem csak a Witcher sorozatban , de tekintsunk el most Aladintol :D ) Amugy ez az egesz sorozat arrol szol amit nezel a youtubon hogy kulonvalasztjak a konyveket a sorozattol es szerintem kulon kell kezelni es a jatekot is bar az inkabb konyv alapu.Szoval Dzsin vagy varazslat tud adni gyereket v mehet v ami kell ... de majd meglatjuk.

   Beta880408Beta8804088 hónapja
  • Szerintem ebben az esetben kár külön választani a 2t. Sorozat és könyv, ugyan azon az elven kéne működjön szerintem az egész. Viszont most a 3. Játékból eszembe jutott 1 momentum amit nagyon megjegyeztem. Mikor Yenneferrel Dzsinnt fogunk be. Ott Yen elmondja, milyenek is a Dzsinnek. Persze lehet hülyeséget beszélek 🤷‍♂️

   Koqua_HIGH5Koqua_HIGH58 hónapja
  • @Koqua_HIGH5 A sorozatban nem valami furfangos ... Konyvben mar mas egy kicsit de ott ha jo megfogalmazasba adod meg ,meglehet oldani. Ahogy varazslattal is lehet gyereked stb ...

   Beta880408Beta8804088 hónapja
  • Dzsinn meg amilyen "furfangos" ad egy teszkós szatyorban méhet. Luft szerintem.

   Koqua_HIGH5Koqua_HIGH58 hónapja
 • Abszolút élvezhető volt nekem úgy hogy sose tudtam a játék vagy a könyv létezéséről előtte. AZt hittem ez egy gyorsan kitalált Trónok harca reboot akar lenni. De sokkal jobb lett annál.

  Halacska AranyHalacska Arany11 hónapja
 • Nagyon jók a videók,különösen az,hogy korrepetálsz kicsit Witcher ismeretekből,mert sokunkra ránk fér szerintem.Én fél kívülállóként (csak a játékkal játszottam:D)Ezek jutottak eszembe Ami tetszett:-igényes szépen megkomponált zenei aláfestés,tényleg egy rossz szó nem érheti -Geralt harc jelenetei (borzongás kategória,kivéve a sárkányos részt) -Henry Cavill nem vette félvállról a főszereplő megformálását,ami jó az jó:D -Tetszett,hogy három tengelyen mozgott a sztori,és még az is hogy megkeverték az idővonalakat.Merész húzás,de szépen összeértek a szálak. -Az elején tetszett, hogy a szájbarágás helyett rá voltam kényszerítve hogy meg akarjam érteni. -magyar helyszínek 5*!:D kis elfogultság is legyen benne ami kevésbé tetszett:. -néhány karakter masszívan súrolja a sztereotip kategóriát,szappanoperás kifakadások -Ciri erdei jeleneteinél keményen küzdöttem ,hogy sikerüljön ébren maradni -közel az 500.idegesítő utalgatás,vagy félmondatok melyeket sehogy sem tudsz kibogozni,és egy idő után ráhagyod. -itt ott nagyon elmésnek szánt de ellenkező hatást kiváltó párbeszédek -Yen és Geralt :2 rész alatt megismerkedtek,elváltak,összevesztek,újra egymásra találtak,és eldöntötték hogy nagyon szeretik egymást mert IGEN. - nem szokott zavarni az ilyen,de a Triss-t játszó színésznő tényleg úgy néz ki mint egy szebb napokat megélt kocsmárosasszony.bocsánat.

  Fanni KovácsFanni Kovács11 hónapja
 • Sajnos tudomásul kell venni, hogy ebben a globális világban az USA kulturálisan gyarmatosít. Szinte minden fontos kulturális mementónak van, vagy lesz egy "amerikai" rimékje és ebből a szempontból irreleváns az adott dolog eredeti, sajátos felépítménye. Stílusában és formájában is "amerikaivá" válik a rimék, hiszen ez eladható a világ szinte minden pontjára, az emberek egyszerűen ezt zabálják. Lásd a képregényfilmek csodálatos világa.

  DJ PalotaközpontDJ Palotaközpont11 hónapja
 • Koszonom a minosegi videot :)

  Zoltán HorváthZoltán Horváth11 hónapja
 • A sorozatot én úgy néztem meg először hogy se a könyveket nem olvastam, se a játékokkal nem játszottam. Teljesen elvarázsolt, és azóta kijátszottam a Witcher3-at, és jelenleg a Tündevért olvasom. Nagyon nagy segítség volt nekem a kibeszélő videóid, és igazán minőségiek, hálás köszönet értük! Ami feltűnt most a teljes videót megnézve, hogy Trissről egyetlen egyszer beszéltél, akkor is csak azt hogy "ő így van". Nem kedveled a karakterét, vagy úgy gondolod annyira elrontották őt a sorozatban, hogy kár is érte a szó?

  Dominik ZáborszkiDominik Záborszki11 hónapja
  • *Trissnek (van egy kicsi) de úgy alapjáraton a könyvekben semmi jelentősége nincs. Olvasás közben jobban érdekelt, hogy mi fog történni vele, de a sorozatban valahogy nem érdekel.*

   Wun-WunWun-Wun11 hónapja
 • Nagyon szép munka és szórakoztató köszönom. Egy gondolat még , hogy én is elmentem volna a sorozat sztorija szerint a megleletés gyerekért ha tudom hogy katonák masíroznak a vár felé elfoglalni. Saját vélemény de inkább szörnyvadász legyen mint egy ostromlott várban haljon meg. Nekem legalább is ez jött le és elfogadtam a koncepciót.

  Fritz JánosFritz János11 hónapja
 • Hát, ami a sorozatot illeti nézhetetlenül szar lett, bazári, kókler, béna. A könyv mérföldekkel jobb ennél. Ha esetleg valaki találkozna a forgatókönyv-írókkal, kérem adja át nekik a "Lannisterek üdvözletét".

  Roland FarkasRoland Farkas11 hónapja
  • valami isszonyat primitív okádék.

   Nemes OlgaNemes Olga5 hónapja
 • A Kahir lemészárolja az egész fogadót résznél szerintem azért teszi mert úgy gondolja hogy a doppler bárkivé átváltozhatott. Valószínű ha végez mindenkivel végez a dopplerrel is elven döntött igy.

  Konrád KeczeliKonrád Keczeli11 hónapja
 • Az egész sorozat arra jó hogy (újra) elolvasd a könyveket. Egy apró hiba, hogy Dorregaray egy varázsló aki druidai eszméket vall, de ezen kívül perfekt.

  Ferenc KocsákFerenc Kocsák11 hónapja
 • A kardjának a pengéje a filmben érdekes módon egykezes kard hosszúságú, nem pedig egy másfél kezes méretű.

  Zoltán JóborúZoltán Jóború11 hónapja
 • Sosem felejtem el azt a kommentet, aki azt írta: "Mi ez a sz.r , még h Cavill jó színész, mi ez a lassú kimért nyöszögés úristen" Hát a kolega se játszott a játékkal az fix.

  Gergely BGergely B11 hónapja
 • 💕

  Sora TarienSora Tarien11 hónapja
 • 42:33 fekete vitorlák?

  Great Szeklerland MapperGreat Szeklerland Mapper11 hónapja
 • Azok a szörnyek szerintem Ghoulok.1:37:52

  Zoltán AndrásZoltán András11 hónapja
  • A könyv leírása alapján inkább nekkerek.

   Lázár ElődLázár Előd7 hónapja
  • *Azok hát.*

   Szekeres ElektraSzekeres Elektra9 hónapja
 • Üdv! Így, egyben látszik leginkább, hogy mennyi munka lehetett vele, gratula. Lenne egy kérdésem, könyveket nem olvasónak lehet hogy spoileres, szóval... A 7. könyvben többször említést tesznek a Ciri hajában lévő fehér tincsekről, illetve miután Geralt meglátja , feljajdul. Ennek van valami köze a Patkányok bandájában elkövetett tetteihez, vagy rossz helyen kapisgálok? Esetleg szimplán én vagyok a hülye, és nem vettem észre, amikor megmagyarázták ezt?

  Dávid BernhardtDávid Bernhardt11 hónapja
 • Ezt már a TH 7. évadánál is kitalálhattad volna. Nagyon köszi a teljes feltöltést :D

  BodrajBodraj11 hónapja
 • Van "pár" olyan ember aki:"Most néztem meg a Witcher sorozatot és mostantol en tudok a legtobbet rola"

  OneSearehOneSeareh11 hónapja
  • Megölik a medvét az okoskodásaikkal 🙄

   Márta NagyMárta Nagy2 hónapja
  • Azok borzalmasak. Azt hiába magyarázod, úgysem érti meg😤

   BodrajBodraj11 hónapja
 • ESETLEGES SPOILER: . . . . . . . . . Nem Stregobor volt az a mágus, akinek Emhyr kiadta, hogy keresse meg varázslattal Cirit? Ugyan ott, ahol második esélyt ad Cahirnak.

  Ivett KomáromiIvett Komáromi11 hónapja
  • Nem. Az egy asztrológus volt, akit Xarthisiusnak hívtak. Stregobor csak a Renfris részben van benne a könyvekben.

   József KollerJózsef Koller9 hónapja
  • Mátyás legendája

   Ildikó SevecsekIldikó Sevecsek10 hónapja
 • Elnézést a szőrszál hasogatásért, de azt mondtad hogy középkori Róma. Véletlenül nem az ókori birodalomra gondoltál? (Ha nem, bocs, hogy felhoztam)

  Richárd CzigányRichárd Czigány11 hónapja
  • @Richárd Czigány Szerintem is valami nem szabályos itten.

   Mr. BrownMr. Brown11 hónapja
  • @Wun-Wun Oh, így már értem. Bocsánat az értetlenkedésért.

   Richárd CzigányRichárd Czigány11 hónapja
  • *Édes jó istenem lelkem. Ez egy hasonlat volt. Nilfgaard olyan, mintha a Rómát átraktuk volna a középkorba.*

   Wun-WunWun-Wun11 hónapja
 • Több mint másfél óra. Ez igen.

  SethSeth11 hónapja
 • Így látszik csak igazán, hogy mennyi időt szántál rá.

  Wonder FluffWonder Fluff11 hónapja
  • @Wun-Wun lehetne majd videó a The Witcher 3-ból az Örök tűzről.

   Szabolcs SántaSzabolcs Sánta8 hónapja
  • vágás,szerkesztés,finomítás,ellenörzés stb. [pls :D]

   János MiklerJános Mikler11 hónapja
  • *Jam, ez menet közben megszokott.*

   Wun-WunWun-Wun11 hónapja
HUworld