Napi 25 ezer mobiltokot gyárt és hat országba exportál, 19 évesen

2020.nov.24.
182 109 Megtekintés

A Mobilfox kicsi gasrázscég volt, mikor az első videómat forgattam náluk 2 éve. Most 100-an dolgoznakitt és 6 környékbeli országba is exportálják már a tokokat. És naponta 25 ezer darabot gyártanak.
#hogyankeszul #mobiltok #vlog
.
.
.
mobilfox.hu/?ref=1d144f

Megjegyzés
 • Le a kalappal srácok!!!

  Andras TamasAndras Tamas2 napja
 • Nem mondom hogy tetszik ez az influencer-es módszer de a logisztika KIVÁLÓ, példás, hasonló mint egy kinai csomagküldő cégben. Micsoda Kanban, ez egy annál is olajozottabb rendszer.

  Felem1000Felem100014 napja
 • Döbbenetes mennyiségű szemét 😥😥😥

  Szabina V. H.Szabina V. H.21 napja
 • Ki tud szlovákul? Én tudok.

  Róbi GamingRóbi Gaming22 napja
 • Soha az életben nem fogok a mobilfox-tol meg semmilyen más értelmetlen vagy nem környezetbarát cégtől rendelni. Ez a rengeteg hulladék amit termelnek az felfoghatatlan közben meg felvonulásokat rendezünk a környezetért meg a hulladéktermesztés miatt. A pénzzünkkel döntünk a jovonkkel kapcsolatban. Elhiszem hogy a sracnak ez egy rohadt jó és penzhozo cég de ha már ekkorára nőtt és az emberek veszik megpróbálnek valami fenntarthatóbb megoldást találni hamar a billie eilishos meg a hypebeast stb termékekre egyáltalán van e ilyen opció.

  Nóra PálNóra Pál29 napja
 • Hatalmas környezetszennyezés. Kínából ideszállítani a műanyagot, felírni rá valamit, majd elküldeni postával.

  Tibusz KálmánTibusz KálmánHónapja
 • egy hét alatt lekopott a kép a tokról

  Zoltán DemeZoltán DemeHónapja
 • drágáknak tünnek azok a gépek, marketingre is szánnak sztem, megnéznék egy balance sheet-et sztem masszív minuszban vannak de jól néz ki a hely amugy

  tatesztateszHónapja
 • Nem is tokot gyárt ő csak be festi a kész tokot

  Janos SipekiJanos SipekiHónapja
 • Többször is rendeltem, sosem érkezett meg egyik sem.

  Ádám PillerÁdám PillerHónapja
 • Apu anyu adott a pici fiának drága hobbit.iiiiiii

  pterks911pterks911Hónapja
 • Elképesztő a srác, irány a tőzsde!!!!

  Daniel TothDaniel TothHónapja
 • 13:19 lil peepből csinálnak pénzt... Sad rip peep

  IMIIMIHónapja
 • És mi lesz a sok telefonal amit kiküldenek a youtubereknek

  Dávid KissDávid KissHónapja
 • 9:24-nél ott van dobozban 30db vadi új Iphone 11 pro. 30 x 350,000 Huf = 10,5 M Huf. Ezeket küldik ki "tesztelésre az Influencereknek" - azaz ezekkel fizetnek. Ez egy marketingtétel a sok közül. Az országonkénti marketingmanagerekről és a hét országban elköltött hirdetési pénzekről. nem is beszélve. Tehát csak ez alapján, bőven 10 millió forintot költenek el marketingre. Valszeg a sokszorosát. Így még inkább nem kerek az állítólagos 280 M forintos árbevétel. Fun fact: elég sok alkalmazott előtt látok Macbookokat. Ez sem túl gyakori egy hazai kkv-nél....Szóval aki egy kicsit is ért hozzá láthatja, hogy nagyon másról beszélnek mint ami van. Látszik, hogy a milliárdos apu számolatlanul tolja bele a manit ebbe a sztoriba.

  Gábor TamásiGábor TamásiHónapja
 • még egy érdekesség. Kevin édesapja a német származású millárdos Dr. Ulrich Diller, aki a ZF Hungária Kft. ügyvezetője volt hosszú ideig, de egyéb üzletei pl. pékségei is vannak és az egri vizilabdaklub nagy patrónusa. Szóval aki azon gondolkodik, hogy Kevinke miből lett sikeres vállalkozó, akkor apu pénze rá a válasz. Attól azért még nem lesz üzleti zseni valaki, hogy a kínából megvett tokokra, rányomtatja a hazi grafikusok közepes alkotásait. Mindezt szar minőségben és magas áron.

  Boi BigBoi BigHónapja
 • Nekem nem kerek itt valami.... Ha 280 M forint az éves árbevétel ahogy alább írta valaki (tehát nem profit) és erre van "közel száz alkalmazott". Plussz a helység, az elég költségesnek tűnő géppark és raktárbérlet, plussz a marketingköltségek, az alapanyagok költsége, könyvelés, szállítás, csomagolás költségei - inkább nem is sorolom tovább... Ez az árbevétel kb arra elég, hogy mondjuk a havi 150e nettót kereső alkalmazottak éves bérét (+ az utánuk fizetendő járulékterheket) befizessék. Lehet károgni, de ez tiszta matek. Vagy nem ennyi az árbevétel, vagy több cég van még a pakliban vagy tényleg apuka (vagy valaki más) pénzét mossák.

  Gábor TamásiGábor TamásiHónapja
 • Multkor láttam egy posztot hogy a gyereknek ilyen márkájú tokja volt az iPhone x én fél méterről ejtette le az iskola pad tetejéről és betorott a képernyoje, persze emailbe csak annyit kapott vissza h ez nem az ő hibájuk és nem cserélnek képernyőt neki ingyen egyik barátom pedig saját mintájú rendelt amit ő választ ki és úgy jött meg neki hogy a nyomtatás hibás volt néhol és minőségre is gyenge volt

  ‘RIVERA’‘RIVERA’Hónapja
 • Havonta 14 tonna műanyag, azaz évente kb. 160 tonna műanyag jön ki ebből az üzemből. Tehát naponta kb. 700 Kg műanyaggal járul hozzá naponta ez a vállalat bolygóhoz. Az UV nyomatok néhány nap után kopnak, legalábbis a legtöbb értékelésből ez derül ki. Tehát azt sem lehet mondani, hogy ezek a műanyagok sokáig szolgálják a gazdáját. Az értékelésekből azt veszem észre, hogy sokan panaszkodnak a minőségre és a magas árra. Tehát tényleg csúcs ez a vállalkozás!!! (Csak nem a felhasználó és nem a bolygó számára.)

  itthon esemenyitthon esemenyHónapja
 • Ugyes, tenyleg retek egy cucc, de ha igy megy a szeker, ugyes! Regen volt gepgyartas, muszeripar, stb., most van tok.:D Mondjuk az lenyugozott, hogy creative director-nak irtak ki a sracot, mar majdnem olyen jo, mint a facility manager a hazmesterre. Lehetne ot es a fejleszto mernokurat egyutt Kozep-Kelet Europai Kutatas Fejlesztesi Kozpontnak hivni. Amugy savanyu a szolo, es respekt, de van egy kis szegyenerzet, a honnan-hova fejlodtunk ivben.

  sk8boardingsitesk8boardingsiteHónapja
 • Sok minden félelmetes. De legfőképp a sok saját álmaikat meg nem valosító emberek kommentje. Le a kalappal a srác előt

  Dávid SzabóDávid SzabóHónapja
  • @Gábor Tamási mit szamit hogy hitelbol haver penzebol vagy apuka penzebol csinalja? Szerintem ma 1millioan csinalhatnanak valamit.

   Dávid SzabóDávid SzabóHónapja
  • A te tájékozatlanságod is félelmetes. Én és még pár hozzám hasonló ember, aki járatos az üzleti világ-e részében - hazai KKV szektor - az pontosan tudja, hogy a videóban elhangzottak és a nyilvános adatbázisból lekérhető adatok köszönőviszonyban sincsenek egymással. És attól sem vagyok elájulva, ha valaki az apukája pénzéből csinál valami olyasmit, amit rajta kívül a világon sokan mások is. Telefontokra nyomni bármit, kb olyan, mintha pólókat vagy bármilyen ajándéktárgyakat nyomtatnál.

   Gábor TamásiGábor TamásiHónapja
 • Mészáros Lőrinc nem kedveli ezt.

  Benjamin GombosBenjamin GombosHónapja
 • Óriási ötlet!! Megnéztem 3x a videót es még mindig nem fér a fejembe, hogy juthat az eszébe valakinek ez a zseniális ötlet!!! 😭😵

  Vona LaszloVona LaszloHónapja
 • Baromi nagy kamugép az ember. 12:44-nél azt mondja, hogy a reklámköltség a bevétel 25%-a, ami nagyon-nagyon sok 10 családi ház ára. 2019-ben 275Millió Ft volt a nettó bevételük. Tehát a 275 Milliónak a 25%-a 69 Millió. Ez 1db normális családi ház ára. Esetleg 2db kisebb ház ára. Aztán arról is van szó, hogy napi 25ezer tok a kapacitás és ez a szám a 3 év alatt eladott tokok eddigi összege. A weboldalon megnéztem az árakat és a 25ezerrel megszorozva kb a 2019-es évi beszámolóban található összeg jött ki. Nagyon szar dolog ha az embernek halvány lila gőze sincs arról amiről beszél.

  Zsolt PrádelZsolt PrádelHónapja
 • kar hogy a tokok minosege nem megfelelo :(

  Moto SunMoto SunHónapja
 • A csomagolás többe kerül, mint maga a termék. A rizsfejűektől meg lehet rendelni ezeket 3 dolcsiért. Ha a marketing nem lenne ilyen jó, szerintem a kutya nem venné meg, mivel 9 ropi egy tok.

  Andrew BlackAndrew BlackHónapja
 • Gondoltam megnézem a Google véleményeket, vevői visszajelzéseket a cégről. Elkeserítő

  Janos GaalJanos GaalHónapja
 • Tetszik a srác full Tommy Hilfiger comboja.xd

  Seno_HUN MátéSeno_HUN MátéHónapja
 • Nem az én jogom eldönteni semmiféleképpen sem azt, hogy mások hogyan vélekedjenek erről a cégről, viszont elég kétélű hozzászólások érkeztek a videó alá, így kicsit én is jobban utána jártam a dolgoknak. Alapjában véve engem is érdekel az, hogy az emberek hogyan tudnak feltörni akár a semmiből is "egyik napról a másikra", ezzel akár ötletet is merítve számomra a későbbiekben. Viszont társadalmunk talán egyik legnagyobb problémája az, hogy annyi "falsch" információ jut a világhálón keresztül a nézők agyába, hogy egyszerűen már mindenki azt hiszi, hogy a másiknak egyszerű az élet és ő is olyan egyszerűen ki tudja alakítani magának a saját anyagi hátterét és komfortzónáját. Természetesen ebben az esetben sem igaz a történet. Az egy dolog, hogy rég láttam ennyi szidalmazást minőségi problémákra hivatkozva (talán nem is láttam még ennyit) mostanában, az ő általuk gyártott termékekkel kapcsolatban más cégekhez viszonyítva... De hogy még példát kellene arról venni, hogy elég erős eladósodottsági mutatókkal rendelkezik a cég (természetesen, ha valaki be van fizetve normális céginformációs oldalra, ezek után utána tud járni), másrészről 2020 május, június és július hónapban is sikerült problémába esni az Áfával (ÁFA bevallás elmulasztása)... Hát nem tudom. Kedves Csaba, biztosan úgy gondolod, hogy ez az az irányvonal a cégek bemutatásával kapcsolatban, ahol próbálod bemutatni az adott céget normálisabb utánajárás nélkül, illetve ehhez hasonló sikerre sarkallni (hiszen ez még is csak valamilyen szinten egy motivációs videó is) akár nézőidet? Szerintem vannak azért ennél sokkal nagyobb ambíciókkal és kvalitásokkal ellátott fiatalok még Magyarországon... Legalább is bízok benne, mert ha ez a szint, akkor nagyon nagy baj van. Bár már talán szint sem létezik... Mindegy. Röviden, tömören: Nem érzem azt, hogy ez a cég jelen állapotában érdemel egyáltalán annyit, hogy szó lehessen róla bármely felületen, ezzel tévhitet keltve a nézőidben (ha vannak annyira aberráltak, hogy képesek innen rendelni bármit is és egyébként ez valamilyen szinten a te hibád, hiszen a nevedet adtad ehhez a "céghez" vagy mihez...) és bárki másban, aki szimplán azt hiszi, ez tud lenni valamiféle-fajta irányvonal. Mert ez fixen nem az. U.i.: Annyit még hozzátennék mindkettőtök érdekében, hogy mikor adatokat soroltak fel egy videóban (1440 m2-n, közel 100 emberrel!!!), akkor arra legyetek szívesek odafigyelni, hogy a nagy marketingdumából ne hogy bukfenc legyen egy unalmas (nem akarom írni milyen...) "néző" jelenlétében... Zárójelben: 2020.11.13-án a jogilag elfogadott (bejelentett statikai létszám) létszámotok 10 fő volt (2020.05.13-án pedig 0 volt a létszám?!?!?!) Mi van a maradék 90-el? Még az, hogy Áfát, de TB, SZOCHO, SZJA stb. stb.-t ki fizet? Marketing 20-25% 10 családi ház ára? 280 millió forint az árbevételetek, annak a 25%-a 70 millió forint, marad 210 millió (70 millió forintból Budapesten veszel egy lakást és slussz, nem 10 családi házat). Ha dolgoznak nálad 100-an, akkor egy főre egy hónapban 175.000 Ft jut (adóval, mindennel együtt) és arra sincs pénzed, hogy vegyél egy buszjegyet, hogy bejuss a munkahelyedre. 175.000 Ft-ért (aminek, ha az 55,8%-a jut jogilag rendes bejelentéssel a dolgozó kezébe, tehát 97.650 Ft kb.) senki sem fog neked dolgozni. 2 gyerekes közmunkások kapnak majdnem ennyit, főleg azzal együtt, amit ellopnak.

  József KelemenJózsef KelemenHónapja
  • @Viktor Szabó Ki tudja hogyan jött ki a lépés, ez is egy fiztetett videók ( lásd a vegén) Nem csodalkoznák ha egy róka fogta csuka dolog lenne és ez is a marketing része volt. Nem lehet tudni milyen forrásokhoz vannak közel és milyen politikus tartja a hátát. Efféle cégekből kinában Dunát lehet rekeszteni. Semmi újítás ill. különlegesség nincs ebben a dologban. Úgyhogy nem kerek a mese, az ördög mindig a részletekben van, de ha nem akkarok rosszindulatú lenni akkor elhiszem ezt a szép teljesítményt.

   Felem1000Felem100014 napja
  • Hasonló cégek működnek az élelmiszer kiegészítő piacon is csak ott nagyobb a mellébeszélés, meg a hitegetés, és óriási a haszon. Ez mégiscsak egy kissebb értékü, nélkülözhető termék, nem fontos megvenni. Szerintem nagyon feltalalták magukat ezek a fiatalok, ezért minden elismerésem, de mint említettem az előbb valahol hogy nem nagyon kedvelem az influencer-es itt a piros - hol a piros műveleteket. Bizonyára jó könyvelővel rendelkeznek. Hasonló Dropship metódussal számtalan garázs amerikai cég működik. Igazi értéket. nem látok, de ha az Ezo Tv baromságot tolerálták akkor itt sincs semmi akadály.Az államnak csak az adóbefizetés a fontos. Csodálom hogy eltudják rendezni a kinai kifizetéseket, meg a magán személy influencereket legálisan. Nem titok hogy az állam mindent megtesz hogy nehezitsen a bürokrácián.

   Felem1000Felem100014 napja
  • Nekem ott nem jön össze a matek, hogy ha 25.000 db telefontokot tudnak gyártani egy nap (maximum), és egy tok 9.000 Ft-ba kerül, akkor hogyan lehet az éves árbevételük "csak" 270 millió? Ha átlagosan 10.000 db-os napi termeléssel (és értékesítéssel) számolunk, évi 240 munkanap alatt már bő 20 Mrd Ft árbevételt kellene termelniük. Tehát vagy több - akár külföldön bejegyzett - cégen keresztül működtetik az üzletet, vagy egy évben átlagosan 1-2 napot dolgoznak. A létszámra egyébként lehet magyarázat, hogy a munkaerő jelentős részét - a megrendelések számának függvényében - kölcsönzik.

   Viktor SzabóViktor Szabó17 napja
  • örömmel látom, hogy nem én vagyok az egyetlen aki tud számolni.

   Gábor TamásiGábor TamásiHónapja
 • Kemény 27 féle telefonra gyártanak tokot, na meg ez a csomagolási csicsázás egyenesen röhejes......pfffff

  Ted ClubberlangTed ClubberlangHónapja
 • Lehet hogy sikeres, lehet hogy 25.000 tokot gyárt, de mindegyik 1 hónap után megadja magát csak úgy a semmitől.

  Szemi AlalamiSzemi AlalamiHónapja
 • Ha svájc a listátokon van ,vállalom a terjesztést is!

  David BogdánDavid BogdánHónapja
 • Dr. Ulrich Diller fia ÁMEN

  Kylmore VossKylmore VossHónapja
 • Sok helyre gyárt de én egy hónapja nem kaptam meg két tokot amit rendeltem 🤨😪

  AMV ChrisAMV ChrisHónapja
 • Szivesen teszteln3k tokokat telefonokat

  Nejuljon hozá SenkiNejuljon hozá SenkiHónapja
 • Félelmetes, hogy műanyag szemét előállításából még manapság is meg lehet gazdagodni. 😔

  Gábor VidaGábor VidaHónapja
 • Az kurva nagy probléma ,maga a kibaszott drág telefonokat csinálhatnák már meg a nyomorult gyártók ,hogy ne kelljen ilyen tokok ami oda sajnos kuka így is úgy is ! De ügyesnek ügyesek nagyon ! Gratulálni tudok hozzá ,de a telefonoknál a tervezett elavulást nagyon nagyon ellenőrizném ,és szigorúan büntettném !

  Zsolt Attila BéresZsolt Attila BéresHónapja
 • P20 pro tokot már nem készítettek ?

  Dániel RáczDániel RáczHónapja
 • Le a kalappal a kissrác előtt. Sok sikert továbbra is

  Gábor MerhelikGábor MerhelikHónapja
 • A kommentelők 90 százalékának küldeném az "irigyeim sokan vagytok" címü számot, és mindenkinek aki szereti!

  István BallaIstván BallaHónapja
 • Hát gyerekek... Le a kalappal! ;) Szívből gratulálok nektek!

  TheworthsearcherTheworthsearcherHónapja
 • Azért a közmunka sem rossz na...

  Sándor KörmöndiSándor KörmöndiHónapja
 • Minőségtelen sz.rok. Biztos nem tenném csúcsmobilokra ezeket...

  Jane DoeJane DoeHónapja
 • Google alapján pozitív értékelést alig látni, tömeggyártott kínai minőség amit szépen csomagolnak, kb ennyit látok sajnos.

  DjredbullkaDjredbullkaHónapja
  • Az a helyzet,ha megfizeted a kínait akkor 3x jobbat csinál mint bármelyik,ha megmondod neki,hogy 50forintot adsz darabjáért akkor olyat is kapsz, viszont,ha tökéletes minőséget kérsz akkor bizony tudnak jót csinálni.

   wadnarancs00wadnarancs00Hónapja
  • Tokeletesen megel belole. Innentol kezdve tokmindegy mit gyart :D

   Brunner MarkBrunner MarkHónapja
 • Oszt ki a faszom veszi meg a 25000 tokot egyem a szátokat

  Balázs01Balázs01Hónapja
 • Műanyag....

  Lajos BajnaiLajos BajnaiHónapja
 • Egy brand-et adnak el, gyakorlatilag élményt árulnak. (design, trendiség, stb.. hasonlóan az Apple-höz) Persze a termék jellegéből adódóan ez messze kikerüli a fenntarthatóság minden elemét, de ha lecserélik olyan anyagra amiben a fenntarthatóság is szerepet kap és a megbízható ütésállóság is akkor konkrétan nyert ügye van. Szerintem simán megcsinálják hosszútávon.

  PlédRunnerPlédRunnerHónapja
 • A buta fogyasztói társadalomnak minden felesleges szemetet meg giccset el lehet adni. De a Srácnak igaza van,ha veszik,gyártani kell :)

  F. A.F. A.Hónapja
 • Ügyes srácok✌

  Tamás PetenyiTamás PetenyiHónapja
 • 100 embert foglalkoztat 19 évesen ,ehhez tehetség,elhivatottság és kreativitás kell,de vajon mennyit szednek össze naponta Boyan Slat Interceptor hajói ?

  Tomóceusz KatatikiTomóceusz KatatikiHónapja
 • Ez vicc minek ennyi csicsa külön doboz , cimke , üdvözlőkártya .. Stb...erre több pénzük megy el mint maga a tok...😂😂 balekok

  Norbert VargaNorbert VargaHónapja
 • Azért hanyat esni nem kell tőlük. Érdemes elolvasni a google értékeléseket. Túl hypolt szar minőség drágán. Megértem hogy kell a reklám nekik. Gyerekek még... Ezt a sapka dolgot nem értem,nincs fűtés az épületben? Sapkában mióta eszünk? Mekkora prosztó dolog hogy interjút ad elvileg és elkezd zabálni... a dolgozók mintha egy iskolai étkezdében lennének... komolytalan az egész....

  Szűcs LàszlóSzűcs LàszlóHónapja
 • Szemét termelő cég...

  dady Predidady PrediHónapja
 • Én maradok az Urban Armor Gear mobiltoknál, ami a Galaxy S10-nél van és nem mintás, jobban védi a telefonomat mint (állitólag) a mobilfox tokok, ja és azzal jobban tudom fogni a telefont, kb. 1 éve van meg mind a kettő dolog. Ezek után vajon megéri költeni plusz 9 rugót egy tokért?

  The VideoStoneThe VideoStoneHónapja
 • Nobody talking about that beautiful girl at 8:30

  Alex HanckoAlex HanckoHónapja
 • Sikeres, gratula hozzá! A gépeket azért be kéne kötni az elszívásba, mert UV szárítás ozont szabadít fel és megfájdul a dolgozók feje. Főleg, ha napi 25.000 db készül. Mobiltelefonokra is így készültek régen feliratok, de komoly szabályoknak kellett megfelelni elszívás területén.

  traube79traube79Hónapja
 • Ügyes bassza meg, de olyan kibaszott nagyképű is.

  Tamás Márk BaloghTamás Márk BaloghHónapja
 • Úgy néz ki a srác mint tanner fox

  Balázs Szabó KerekesBalázs Szabó KerekesHónapja
 • Mennyi műanyag szemét😀

  ChatbuliChatbuliHónapja
 • Ez mind szép és jó, csak hogy ez hosszú távon szerintem nem fenn tartható. Én pl egy sima 2000 forintos tokot veszek a telefonnak. Biztos vannak olyanok akik mindenféle csini tokot vesznek, de szerintem ez 10-ből 1-2 ember. Plusz ha úgy esik a telefon nem fogja megvédeni semmilyen agyon marketingelt tok. Jelenleg biztos van rá kereslet, egy bizonyos réteg biztos viszi, de rettentő hosszú jövőt nem látok ebben. Attól függetlenül, mivel a történet hátterét azért senki nem ismeri, ki tudja hány felé megy a befolyt pénz, valahol olvastam hogy 19-ben kb 296 millió volt a nettó árbevétel. Ebből még jönnek le a kifizetések, fizetések, egyéb levonások. Azért így már ki tudja tényleg annyira meg éri-e.

  Béla KissBéla KissHónapja
 • Azért hiányolom hogy a "főni" nem állt kamera elé.

  mogul dmogul dHónapja
 • Ügyes!Le a kalappal!De egy kis protokoll etikett ráférne.Egyik alkalmazottjának se hagyta,hogy végig mondja amit elkezdett,mindig belepofázott.Van még mit tanulni.

  Cipi keCipi keHónapja
  • És elkezdett enni interjú közbe.

   Zoltán NagyZoltán NagyHónapja
 • Tavaly karacsony elott kilora megvette a szlovak internet osszes influenceret, es a szlovak cegenek azevi arbevetele 150 ezer forint volt

  me_the_dbme_the_dbHónapja
 • Nagyon ügyesek vagytok!!! 👍

  Apa FejApa FejHónapja
 • Én már rendeltem tőlük! Lepereg a nyomtatott felület mint egy nagyon régi festék a rozsdás vasról! Drága! Gagyi! Őszintén

  Barnabás BaloghBarnabás BaloghHónapja
  • Nekem 3 honapos es egy karc sincs rajta

   Madame BokrètaMadame BokrètaHónapja
 • Nagyon ügyes, le a kalappal elötte! 19 evesen egy ilyen ceget felepiteni, nem semmi! Mindig is irigyeltem az ilyen vallalkozo szellemü embereket! Üdv!

  dachspieldachspielHónapja
 • Miért nem nyalogattad meg a srác mobil tokját? :-D

  TAD 1TAD 1Hónapja
 • Nézzük a jó oldalát a srác teremtett munkahelyeket.

  doxt111doxt111Hónapja
 • Örülnek ha a tengeren túlra is lehetne rendelni pl USA Canada

  Zoltan GRGZoltan GRGHónapja
 • f

  zili bidnarzili bidnarHónapja
 • Persze, tök ügyes a srác, megvalósította az álmát, kihasználta a piaci rést stb. Véleményem szerint fontos, hogy egy vállalkozás valamilyen értéket is teremtsen, de ez a vállalkozás lóf*sz értéket nem teremt, sőt...

  Ádám KissÁdám KissHónapja
 • Mi a neve ennek a marék műanyag hulladék terméknek?

  Stefan StefansanStefan StefansanHónapja
 • USA az nehezen lesz a 2 éves cél, mert az már a Casetify hazája, amelyet ők is koppintottak induláskor.

  Norbert VinczeNorbert VinczeHónapja
 • Hát a srácnak biztos van tehetsége, na meg hát volt egy kis rásegités hogy ezt elérte. A Videót végig néztem, jól gondoltam a dolgok nagy része kinában van legyártva. Azon bejön magyarba fillérekért, azokat faszául fel matricázák és kész is a tömegcikk. Influenszerek, akik a saját anyjukat eladnák mert bármit reklámoznak ha van benne bagó! :D Minden esetre elsimerem van tehetsége a srácnak, de azért ez még egyrészt az olcsó kinai termék elismerése is lehetne részben. Mert még mindig ott tartunk kina gyárt mindent, és max valaki módosit rajta és eladja nagyobb haszonnal.

  CarlDanceHardCarlDanceHardHónapja
 • az a cipő 😂😂😂

  Balázs AradiBalázs AradiHónapja
 • Ugyan azt csinalja mint a nagyok, szemettermelesbol meggazdagodik. Aki nyitott szemmel jar a vilagban, az latja mi kell a nepnek. O a taknyosokat fogta meg. Ez a kis ugribugri beulhetne egy illemtan orara.

  Zozo07Zozo07Hónapja
 • Ez a gyerek pár év múlva ferrarival megy majd az utcákon és az unalmas, buta Magyar majd azt mondja rá, hogy "anyuci, apuci pénzével könnyű"

  Borbola BalázsBorbola BalázsHónapja
  • dr Ulrich Diller az apukája. Aki történ etesen milliárdos. Szóval, bár nem ez volt a szándékod, de beletrafáltál a kis adócsaló kolléga családi hátterével kapcsolatos kommenteddel...

   Gábor TamásiGábor TamásiHónapja
 • Viszont ha egy kicsit is fontos számotokra a környezet, ne vegyetek tokokat. A telefonok manapság már extra védelem nélkül is elég sokat bírnak.

  Brad PittBrad PittHónapja
 • Pro tipp. Rendeljetek Kínából. Ugyan olyan szar minőség, de legalább olcsóbb.

  Brad PittBrad PittHónapja
  • @Xhandian rásdásul ha tényleg valami erős jó minőségű tokot akar az ember akkor Pitaka tokot vesz mert az legalább nem szar műanyag hanem carbon kevlár kombó 😅😁

   EquZzTroll HUNEquZzTroll HUNHónapja
  • @István Székely itt van a telefonomon a tokjuk, és egy az egyben ugyanaz a kalap szar amit aliról megrendelek 600ft-ért. Annyi a különbség hogy aliról hamarabb megérkezik mint tőlük amikor akció van. Ami elég ciki rájuk nézve

   XhandianXhandianHónapja
  • Tisztában vagyok azzal hogy honnan szerzik be, de ők ebből nem is csinálnak titkot

   István SzékelyIstván SzékelyHónapja
  • Te végignézted ezt a videót? Vagy csak hallottál belőle 2 mondatot?

   István SzékelyIstván SzékelyHónapja
  • @István Székely Utána meg 10x-es áron tovább adják.

   Brad PittBrad PittHónapja
 • Gratulálok :)

  Jozsef JuhaszJozsef JuhaszHónapja
 • A videó jó, egy észrevételem lenne - beszédhez a maszkot levenni a jobb érthetőség miatt nagyjából olyan, mint ha az óvszert napközben hordaná valaki, csak épp aktus előtt venné le a nagyobb élmény miatt. Itt Szlovákiában kül- és beltéren is kötelező a viselése (igen, a TV-ben is hordják beszéd közben is) és mindenki ért mindenkit :)

  Jozef KelemenJozef KelemenHónapja
 • szép és jó de 3 mobil márkájuk van összesen? én 19 szeptember óta nemtalálok még ázsiai régióban sem tokot a telefonra, idővel bővíthetnék a márkákat.

  Zsolt HubaiZsolt HubaiHónapja
  • Érdekes egyébként, mert én a Xiaomi tokomat tőlük vettem, de most nincs, csak Apple, Huawei meg Samsung. Érhetetlen.

   levileviHónapja
 • Egy kalap fos a mobilfox 2 hetente cserélik a tokot mert elkopik a zsebben hordástól ... Kínai fos ez is csak a saját "márkanevét" ráaggatta a kis pubi. Nem nem az irigység beszél belőlem, keressen jó sok lóvét, mint felhasználó vagyok iszonyatosan elkeseredve, hogy ami pénzt elkértek ezért nemhogy a felét nem éri a negyedét sem!

  Tomeey1992Tomeey1992Hónapja
 • Ennyi irigy embert te😂😂 19evesen megvalositotta az almait, faj nektek hogy tobbet keres mar most mint ti? Sokat dolgozott hogy ilyen sikeres gyarto legyen

  Farkas SanyiFarkas SanyiHónapja
  • Megvalósította az álmait, persze....Milliárdos vállalkozó a faterja.

   Gábor TamásiGábor TamásiHónapja
 • Hát gratuláció helyett inkább szomorú ez az videó a hozzáállás végett. Safety nulla, a hulladék nem fenntartható (a life cycle duma ellenére sem), az pedig minősíthetetlen hogy egymás szavába vágva, forgatás közben ebédelve készül az interjú. Nem Csabát hanem a srácot minősíti. Persze mindezt Kínából, mintha itthon nem lenne erre száz cég, aki műanyagiparban képes szerszámot is gyártani. Pár év múlva sehol sem lesznek így.

  Mh34NMh34NHónapja
 • Minden elismerésem!

  Vági IstvánVági IstvánHónapja
 • Ügyes srác, de gyári hulladék amiket gyártanak maga a tokkal nincs baj csak a minta rajta 2 napig sem tart

  world is mine radio show fan oldalworld is mine radio show fan oldalHónapja
 • Egyrészt senki se gondolja, hogy ekkora vagyont tett volna félre 3év alatt minderre - itt van egy befektető, aki hitt benne és kőkemény 100 milliókat ha nem milliárdot fektetett a vállalkozásba - mert egy ilyen gyártósor kiépítése nem kis összeg. Persze a srác érdeme mit sem csökken, látszik hogy hisz benne és sokat tesz érte. Mindemellett önmagával ellentéses állításokat tesz - mert érthető, hogy egy mobil tovább bírja ha üzésbiztos tokban van - de itt nem a tok a lényeg hanem a minta. A minta, amit havonta cserélnek a fiatalok és akár minden hétre van másik tokjuk. Ha környezetbarát lenne, akkor egyrészt a minta maga lehetne cserélhető két üveglap között és nem kéne a teljes tokot cserélni - másrészt maga a tok is újrahasznosítható lenne. Arról nem is beszélve, milyen co lábnyoma van egyrészt kínából idehozatni, itt továbbgyártani, nem környezetbarát csomagolásba pakolni, aztán azt továbbpostázni egyesével. Már azzal milyen hatalmas co előnyt csinálhatnának, ha lehetne díszdoboz nélkül kérni... A befektető amúgy jó boltot csinált, nem kell sokat számolni, ha csak napi 3000tokot eladnak, akkor is 809 millió a bevétel 1 hónapban, -10% marketing, - különbözeti áfa, -50 dolgozó és adói -nyereség ipa adó stb..stb... és még így is több 100 millió marad profitnak, 1-2 év alatt megtérült és onnantól busás haszon. Ha pedig felpörög napi 25e-re akkor gyorsan lecsap rá Mészáros mert az még neki is pénz :D

  cornus87cornus87Hónapja
 • Sajnos egy hulladék a termékük, de jól promozzák! De legalább a határidőket sem tudják tartani :D

  Laci HajdukLaci HajdukHónapja
 • Érdekelne, hogy ki adta a pénzt az egészhez.

  Árpád TóthÁrpád TóthHónapja
 • Mobilfox= Szarabb minőségű Casetify

  mátyás hunyadimátyás hunyadiHónapja
 • Jó de egy uv nyomtató nem olcsó sőt több milliós tétel, ezt nem hiszem hogy 17-18 évesen megveszi ha nincs valaki aki odatolja a pénzt. Utána már nem nehéz. Amúgy az hogy már külföldön is ott vannak jó dolog.

  Gábor CzibolyaGábor CzibolyaHónapja
 • Látom azt még mindig nem szívesen hirdeti, hogy a családja Heves megye leggazdagabbja és apuka vállalkozása százmilliárdos forgalmat bonyolít. Minden beruházást ő fizet a háttérből, nem ez a cég termeli ki :D

  12345abc12345abcHónapja
  • @István Balla Hacsak nem Kevil altja vagy, mérhetetlenül szánalmas ez a fanboykodó rinya, amit itt levágsz :D Tényleg, nyugi, értem. Rajongó vagy. Egy bullshit, objektíven (és Google-értékelések szerint is) kalap szart áruló márkáé, de rajongó. Imádod a sok Balatonon forgatott reklámvideót benne a sok jó csajjal. De igen, mindenki, aki ezt kiröhögi csak és kizárólag irigy lehet. Az nem fordulhat elő, hogy a lúzer itt te vagy :DDD

   12345abc12345abcHónapja
  • Megsérdődtem?😂semmi közöm hozzá csak idegesítenek a magadfajta irigy emberek. Nem sikersztori? Milliókat keresni tényleg nem sikeres. Neked azért kenyérre marad?

   István BallaIstván BallaHónapja
  • @István Balla De édes vagy, egy az egyben felültél a marketingbullshitnek (aminek ez a videó is része) és most megsértődtél, hogy a "sikersztoriról" kiderül, hogy mégse annyira az? :D 🤡🤡🤡

   12345abc12345abcHónapja
  • @Anti Social Social Club Diller család, a cég a ZF Hungária.

   12345abc12345abcHónapja
  • És miért nem a te családod a leggazdagabb heves megyében? Bűzlesz az irigységtől

   István BallaIstván BallaHónapja
 • Nekem hatalmas példakép ez a srác. Remélem évtizedek múlva milliárdos lesz

  József BalyiJózsef BalyiHónapja
  • Akkor lelombozlak: ő már a születése pillanatában az volt. Legalábbis a családja, ami pénzeli a törekvéseit.

   12345abc12345abcHónapja
 • tudtok xiomi mi 7a ra tokot csinálni?

  lénárd baloghlénárd baloghHónapja
 • Sajnos videóban strapabíróságról és minőségről nembeszéltek.....

  Akos HodossyAkos HodossyHónapja
 • a srác ügyes, tehetséges jól csinálja! de azért ezekt a dolgokat már mint megcsinálták más nagyobb cégek... pl Castify de az hogy egy ilyen ídőszakba fejlődik és munkahelyet teremt le a kalappal :)

  András HovorkaAndrás HovorkaHónapja
 • Mennyi műanyag… fölösleges ezek, értelmes dolgokat kellene gyártatni ami környezett védelem szempontjából is megfelel. Ezek a tokok is úgy járnak mint pld az autó gumik…

  Alex OfficialAlex OfficialHónapja
 • Valóban szép eredmény. Azért el kell gondolkodni a hosszútávú fenntarthatóságon, megnézném, hogy egy éves környezeti jelentésük milyen számokat mutatnának. De gondolom ezaz utolsó a listán. Ahogyan az is, mikor a video elején kijelentitek, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel maszkban néztek körül, és aztán maszk nélkül vagytok bent a “termelési területen”.

  Levente KissLevente KissHónapja
 • Olvasom a hozzászólásokat: gagyi, pénzmosás, sok szemetet termel ésatöbbi. De olyat senki sem ír, hogy na most nézzétek meg nekem milyen cégem van, én mit csinálok! Fura, nem?

  Zoltán SzabóZoltán SzabóHónapja
  • Az apja, Ulrich Diller. Egri, milliárdos vállalkozó. És ebben az esetben igen pénzmosásról van szó. Azért mert valaki nem szop be mindent, amit lát a neten, hanem utánanéz egy kicsit a dolgoknak azért nem feltétlenül irígy. Én pl konyítok annyit a hazai kkv-khoz, hogy egyből gyanus lett ami elhangzott a videóban. Nem stimmeltek a látottak és az elhangzott számok. Illetve nem így működik a biznisz...

   Gábor TamásiGábor TamásiHónapja
  • @second first Értem, de akkor minek kezdtél el velem beszélgetni? Nincs igazam, de nem mondod meg hogy miért mert se kedved se időd.

   Zoltán SzabóZoltán SzabóHónapja
  • @Zoltán Szabó Meglepődnél, de igen, elég. Írhatnék regényeket, de se időm se kedvem az ilyesmihez...

   second firstsecond firstHónapja
  • @second first Szóval az internet világában, amikor minden hír infó, értékelés, reklamáció pillanatok alatt eljut mindenkihez elég a jó markering egy cég üzemeltetéséhez, és a termék ténylegesen nem is kell hozzá? Az éttermet bezárja a nébih ha romlott húst árul-tárol. Közel jársz, de még próbálkozz.

   Zoltán SzabóZoltán SzabóHónapja
  • @Zoltán Szabó Igen, a megfelelő marketinggel működhet. De képzelj akkor arra a bizonyos tányérra egy szelet romlott húst a kutyaszar helyett, az talán elég életszerű lesz ahhoz hogy megértsd.

   second firstsecond firstHónapja
HUworld