Mit akar 20190325 KAP 3

2019.márc.30.
20 637 Megtekintés

Kovács András Péter humorista. Egy ideje nem ad interjút, de amikor hívtam, eljött és én nagyon hálás vagyok ezért a beszélgetésért. érzékenység, bölcsesség meg humor. ez mind benne van. szereteminterjú.

Megjegyzés
 • Miért kellene egy férfinak és egy nőnek harcolnia egymással??? Kiegészítik egymást, segítik, de nem egyformák! Mint ahogy sohasem lesz egyenlő két ember, akárkikről is van szó, férfiakról-nőkről-stb!

  Sándor DudásSándor DudásHónapja
 • Egy fantasztikus ember ès művèsz. Kedves, intelligens , bölcs ès nagyon Jò humorista

  Zsuzsanna N.Zsuzsanna N.5 hónapja
 • Pedig ha előre tudta volna ennek a "riporternőnek" a sexista alapon való állandó diszkriminatív kérdéseken való lovagolását, akkor talán nem jött volna.

  Mariann EdelényiMariann Edelényi6 hónapja
 • Andras ezt ugy hivjak:Apasemmi😅 fö helye van a naptarban:-)

  star 70star 70Évvel
 • :D Állvapisilés: joggal utálják a nők, ugyanis az angolvécé ülőhasználatra tervezendett. Állóhasználatra a piszoár van kitalálva. Jól hallom, hogy a végefőcímben egy nő épp elélvez? 🤣 Basszus, te tudsz valamit!

  MerionMerionÉvvel
 • Nagyon jó interjú, nagyon jó válaszokkal, borzasztó kamera-állásokkal... Alapvető komponálási hiba, hogy ha a "portré" esetén az alany "kinéz" a képből, feszültséget kelt. Jelen esetben feleslegesen.

  Domonkos MegyeriDomonkos MegyeriÉvvel
  • ÉN ÚGY ÉREZTEM, HOGY A KINÉZÉSE A KÉPBŐL, AZ AZ ÖNFELEDT MEGSZABADULÁS GESZTUSA VOLT

   Mariann EdelényiMariann Edelényi6 hónapja
  • 10 feliratkozó, még csak most kezdték, és amatőr csatorna (csatornaként, nem a házigazdára értem, de ugyebár egy csatornához kevés egy profi házigazda, kell még egy stáb is). Legyünk elnézőbbek. :) Valóban az egy kompozíciós alapelv, hogy az alany mindig a kép közepe irányába nézzen. Ez az interjú pl. egy kiváló iskolapélda: huworld.info/flow/vide/tWOMrJ62qJXVqog Ennek az ellenkezője egy érdekes, drámai kompozíciós eszköz; vagy elhatárolódást, kivonulást kommunikál, vagy a háttér is hangsúlyos, melytől az alany elfordul. Hajrá!!! :) 🤘🤘🤘

   MerionMerionÉvvel
HUworld