MINDENKI HETERONAK SZÜLETIK 🙅‍♂️ Laci atya szerint

2021.febr.11.
71 880 Megtekintés

EGY KATOLIKUS PAP COMING OUTJA!
huworld.info/flow/vide/z2mDnaSsqajgb4w
Források:
theconversation.com/stop-calling-it-a-choice-biological-factors-drive-homosexuality-122764
us.macmillan.com/books/9780312253776
www.scientificamerican.com/article/massive-study-finds-no-single-genetic-cause-of-same-sex-sexual-behavior/
www.bbc.com/news/world-europe-54627625

Live támogatás: streamlabs.com/extralps/tip
Instagram: instagram.com/adam_6lepes
Twitch: www.twitch.tv/kokuszcsoport/
6lépés: huworld.info
Facebook: facebook.com/fcsoport
Készítette: Rawfilter Media - www.rawfilter.com
Zene
Song: Wanden & Slashtaq - Better Off [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds
Free Download/Stream: ncs.io/BetterOff
Watch: huworld.info/flow/vide/qKSd0YKnmNzSrqY
tagek
fókuszcsoport fókusz csoport 6lépés youtube trending kritika vélemény #vélemény videó homoszexualitás vallás katolikus egyház pap vita hit mitől lesz meleg valaki

Megjegyzés
 • Az objektivitás kedvéért megemlíteném, hogy a vallás úgy érvel, hogy a hat napos teremtés Isteni időben számolódik, tehát nem 6×24 óra... A véleményem az, hogy ez nem a természetesség kérdése, hanem ez egy diszfunkció, ami ahogy mondtad elkíséri az embert és nem szabadna elnyomni magadban. Igazad van, hogy az egyház általi ítélkézés, bűnösözés nem vezet jóra. Én hiszem, hogy az ilyen kérdésekben a lelkiismereted és a bűntudatod jelez, ha nem vagy ki békülve magaddal. És ha elnyomod magadban és helyette az ereszen menekülsz előle akkor szintén te fogsz szembe nézni a cselekedeteiddel. Attól mert Isten a saját képmására teremtett nem lehet Istenként ítélkezni, ha pap vagy, ha nem és mindenki dönthesse el magában, hogy mi a bűne és mi nem és esetlegesen a szerint is gyónja meg azokat. Természetesen láthatjuk Amerikában ennek a másik végletét is. Gyermekeket műtetnek át transz neművé majd újjongják körbe a liberálisok. Ez talán helyes lenne?

  Mátyás SimóMátyás Simó15 napja
 • Marketing az egész :D

  AryaArya22 napja
 • A "Isten 7 nap alatt teremtette a világot" - hoz, mint vallásos ember tennék egy kis magyarázatot: Nem kell szó szerint venni! A Bibliát nem szabad sok esetben szószerint venni! Az az "egyszerű" megoldás és csak félreértéseket szül. Megannyi módszer, lehetőség, alkalom, program...stb. van, ahol a Biblia értelmezését tanítják. A Bibla ennél sokkal összetettebb "könyv" és pont ezért állja meg a helyét a világban. A "7 nap alatt teremtette", inkább csak szakaszokat jelent. Maga Isten halhatatlan és örök. És az ő szemszögéből kell megpróbálnunk látni a teremtés összetettségét, lefolyását. Egy örökélethez képest teremtette Isten "1 nap" alatt. Az addig eltelt időhöz képest tartott "1 ill. 7 napig", ami inkább csak egy viszonyítási mértékegység, hogy az emberi agy is felfoghassa, hogy mindazt amit lát, annak létrehozása mekkora (relatíve kis) feladat volt létrehozni a Mindenhatónak!

  Medárd SzilágyiMedárd Szilágyi23 napja
 • Nem értek egyet az atyával, túlegyszerűsíti a dolgokat és szerintem nem segít az, amit itt hirdet. Viszont szerintem mindenki ezt csinálja, az is aki szerint csak veleszületett lehet az emberrel egy irányultság és nem számít a kisgyerekkor, hogy mi éri az embert igazán fiatalon. Amúgy meg a népszerű biológiának vagy akár kozmológiának is vannak részei, melyek nem bizonyíthatóak, ugyanúgy nem, mint a teremtés könyve, csak most épp mindenki hisz benne.

  egri imreegri imre26 napja
 • Időpocsékolás, de segít megérteni a boszorkányégetéseket és az inkvizíció intézményét. Igen Laci atya ez nehéz dolog, de meg kellene próbálni gondolkodni, soha nem késő.

  Tibor RemiasTibor RemiasHónapja
 • A magyar katolikus egyház borzasztó.... Ferenc pápa áldását adta a melegekre, már II. János Pál is megáldotta a kotont. Ehhez képest a magyar katolikus egyházi vezetők 100 éves lemaradásban vannak :( Egyébként a református egyház sem különb, mert ott nincs olyan főméltóság mint a katolikus vallásban a pápa, aki felvilágosult, és idővel talán meg tudja reformálni a katolikus vallást. De a reformátusok egyszer újítottak egy nagyot, azóta semmi nincs. A református lelkészeknek lehet felesége, férje, gyerekeik, és talán, ha az egyik gyerekük meleg lesz, akkor belátják, hogy nem a nevelés miatt lesz valaki homokos. De az, hogy egy közösség vezetőjének nem lehetnek gyerekei, garancia arra, hogy semmi ne legyen neki fontosabb a híveknél. Sokszor vétkeznek az emberek a gyerekük miatt! Lefizetik az orvost, az iskolát, hogy jobb ellátásban részesüljön a gyerek. Törtet miatta, mindent elkövetne. Ha egy családos ember kérne tanácsot a családos lelkésztől, akkor elfogultabb választ adna, nem a szentíráshoz ragaszkodna, közelebb lenne a földi élethez mint a jóistenhez és emberi tanácsokat adna isteniek helyett. Indiában is az van, hogy a családos emberek gyereknevelési tanácsért azokhoz az öreg, gyermektelen magányos jógikhoz mennek, akik kinn élnek a hegyekben egyedül. Mert ő tudja kívülről nézni a helyzetet, ezért tud más tanácsot adni mint egy másik szülő a játszótéren. Tehát értékelem a katolikus papoknál és szerzeteseknél azt az elhivatottságot, amivel lemondanak a családról. Ettől függetlenül ez a Laci atya egy fasz. Van katolikus melegközösség az országban, nagyon sok felvilágosult katolikus pap is létezik a pápával az élen. Sőt ismerek olyan katolikust, aki ugy értelmezi a bibliát, hogy a homoszexualitás bűn, de mivel az is le van írva, hogy Isten dolga az ítélkezés, ezért ő nem ítéli meg a homoszexuális embereket, úgy bánik velük mint mindenki mással. Hiszen ahogy ő értelemezi a bibliát aszerint nincs bűntelen ember.

  S NS NHónapja
 • Én eddig azt hittem Laci atya tök jófej, mert hittanon az ő videóit néztük, de én biztos kikrindzseltem volna, ha ezt a videót is megnézzzük az órán :(

  Verebes MarcellVerebes MarcellHónapja
 • 100ezer Szép

  MacskarájaaMacskarájaaHónapja
 • Evelin HallerEvelin HallerHónapja
 • Fúúú a hermafroditák biztos megzavarják a rendszert XD

  Gyula GrófGyula GrófHónapja
 • Szerintem ezek a papok olyanok mint a mai celebek! Régen volt valamikor egy semmirevaló banda aki kitervelte ezt az egész vallást meg bibliát meg mindent é s azóta sem kell nekik dolgozni menni csak ingyen megélnek ezzel a vallásos baromságból ,a hívők eltartják őket!

  Robert NagyRobert NagyHónapja
 • Lehetne még ilyen vallásos cucc

  World of Tanks / War Thunder ReplaysWorld of Tanks / War Thunder ReplaysHónapja
 • Ilyen jellegű kritikához többet kéne tudnod az Egyházról és a katolikus hitről. Hiába tudsz pár dolgot, még mindig nagyon informálatlan vagy. Ez vezet ahhoz a sok ellentmondáshoz, amit látsz.

  Gergely RezsnyákGergely RezsnyákHónapja
 • Benyaltad a marxista tèteleket ? Le vagy àm maradva nagyon , azt sem tudod , eszik vagy isszàk a vallàst . De azèrt okoskodsz , ràadàsul olyan módon , hogy folyamatosan a szavàba vàgsz valakinek . Nem nèzel utàna a dolgoknak , pedig , ha vallàsról van szó , legalàbb a pàpàról nem kellene vetìteni olyan szinten , hogy ...hallottàl valamit , mondta a szomszèdasszony is ... Mindannak , amit te vallasz , hol van a bizonyítèka ? - Most êppen ezt ês ezt ollóztad össze ès ontod magadból folyamatosan a dilettàns rizsàt. Meddig lesz trendi , amit most összehordtàl ? Igènyes -- ha csak egy cseppet is lennèl , akkor először meghallgatnàd a papot , utànanèznèl dolgoknak , kèrdèseket tennèl fel , èrvelnèl , ha màst gondolsz .... Ezt a dilihoppot viszont , hogy eltűnik a vallàs , 30 - 40 èvvel ezelőtt is szorgalmaztàk időnkènt. Miközben pl. egy alapvetően reformàtus/ateista környezetben tele volt a katolikus templom egyetemistàkkal. ...

  Eva MillerEva MillerHónapja
 • Mintha a saját gondolataimat hallottam volna ❤️

  Hosszú-Pelegrin KlaudiaHosszú-Pelegrin Klaudia2 hónapja
 • Hogy lehet ilyen hosszan beszélni semmiről :(((

  Szabolcs LaczkóSzabolcs Laczkó2 hónapja
 • Bírom ezt az általánosítást, amit a végén mondtál, hogy aki szerint nem természetes dolog a homoszexualitás az homofób, lehet hogy nem így értetted de nagyon így jött ki és szerintem ez nagyon nem igaz. Engem az zavar, hogy egyesek , mint te azt akarják bemagyarázni, hogy ha valaki homoszexuális az teljesen normális/természetes de ez egyáltalán nem így van ha így lenne akkor nem lenne ez vita téma. Egyébként nem tartom magam homofóbnak, vannak barátaim akik azok és mindegyikkel jóban vagyok de ez nem azt jelenti, hogy elismerem, hogy ez egy normális dolog és szerintem az emberek többsége így van ezzel.

  Ákos AladicsÁkos Aladics2 hónapja
 • Mekkora hatalmas dogmatikus baromság ez.

  Jones JimJones Jim2 hónapja
 • Nagyon pszicho feje van ennek a Laci atyának. Simán eltüzelne bárkit.

  Jones JimJones Jim2 hónapja
 • Azért az külön jópofa amikor az atya az egyik pillanatban a génekről meg tudományos tanulmányokról beszél, de a másikban meg a 6 nap alatt történő teremtesrol. 😅

  Luke GlantonLuke Glanton2 hónapja
 • Hogyne lenne homoszexuális gén... a hOmOgÉn xdddd

  Gábor VargaGábor Varga2 hónapja
 • Rettenetes dolgokat ületet el olyan fiatalok fejében, akik teljesen össze vannak zavarodva és félnek a környezetük reakcióitól. Sajnálok minden olyan lányt és fiút, akik tényleg megoldást várnának Laci atyától és valóban felkeresik őt. Komolyan kezd taszítani a katolikus vallás, pedig eddig sem voltam tőle elragadtatva...

  SerialKillerCarpetSerialKillerCarpet2 hónapja
 • pedig létezik homoszekszuális gén: homogén XD

  Solymosi BalázsSolymosi Balázs2 hónapja
 • Uralkodás téma nekem is megragadta a múltkor a figyelmem. Szerintem az uralkodó/uralkodás szavak jelentése nagyon ebbe az irányba erősödött meg: (le)domináló, parancsoló, döntést hozó. De egyben egy felelősségvállalást is jelent. Az uralkodó, aki ural az utat mutató, felelős és gondoskodó. Akik felett uralkodik azoknak jót akar, azért tesz, így válhat jó uralkodóvá. Érvényes ez az emberekre, állat és növényvilágra a Föld minden elemére. Amennyiben felelősségvállalás nélkül, gondoskodó szeretet nélkül dominálunk valami fölött úgy kihasználjuk azt. Ha valaki ebben az erőszakos értelmezésben olvassa az "uralkodjon minden állat fölött" azzal érvényt ad annak az elnyomásnak amit az ember az élővilág irányában elkövet a kezdetek óta.

  gabrielcaulfieldgabrielcaulfield2 hónapja
 • Azt azért elképzeltem ahogy “ODALÉPETT” egy “KÍGYÓ” Ádámhoz és Évához?!

  Rob berRob ber2 hónapja
 • Sátán az alfa libernyák

  David YoDavid Yo2 hónapja
 • végül is mitől jó fej ez a laci atya? baromságokat beszél. nem érti a tanulmányt és csak azt emeli ki, ami számára elfogadható. fájdalmas. az egyház inkább csak szűnjön meg.

  ViBENo1ViBENo12 hónapja
 • A végén hosszasan ecseteled, hogy sok nem természetes dolog van ami a mindennapi élet része és nem rossz dolog. Előtte meg azt mondod, hogy emberek akik nem tartják homofóbnak magukat (de szerinted azok, mert) azzal érvelnek, hogy szerintük nem természetes a homoszexualitás. Miért lesz ennek rögtön pejoratív értelme, miközben te magad is felhozol egy csomó pozitív példát természetellenes dolgokra? Nyilván, ha valaki ezt bántó szándékkal mondja, és a természetellenest a degenerált szinonimájának használja az kétség kívül homofób, de ettől még igen is vannak szerintem nem homofób emberek, akik ezt természetellenesnek találják.

  Kype525Kype5252 hónapja
 • 3Móz 18,22 „Férfiúval ne hálj úgy, amint asszonnyal hálnak. Utálatosság az.” és 3Móz 20,13 „Ha valaki férfival hál úgy, ahogy asszonnyal hálnak utálatosságot követtek el mindketten. Halállal lakoljanak, vérük rajtuk.

  Arvid TV HungaryArvid TV Hungary2 hónapja
 • Az elején beszélsz egy srácról, aki szembesítette a papot a tettével pedofília miatt. A történet azóta meg is jelent a Partizán csatornáján, ahol a "fiú"-val van interjú. Vállalva a saját nevét. Nagyon kemény történet. Nehéz végig nézni.

  Péter FrantaPéter Franta2 hónapja
 • "ODALÉPETT A KIGYÓ" , 5:28

  ozmodiar007ozmodiar0072 hónapja
 • nesze fogd meg jól ereszd el,egyébként ti is melegként robbantatok bele a köztudatba...

  Szilárd SzabóSzilárd Szabó2 hónapja
 • Én voltam az egyetlen akinek végig az járt a fejében, hogy miért Laci atya olyan biztos abban, hogy Isten hetero? I mean... A bibliában nemhogy a szexualitásáról nincs szó, a nemét meg sem említik, mivel elméletileg Isten valami olyan felsőbb lény, istenség, aminek nincs szüksége olyan megnevezésekre, mint nő vagy férfi. A szexualitását pedig lényegében abban az esetben lehetne megállapítani, hogyha lenne egy hozzá hasonló isteni lény ebben a vallásban, valaki olyan, akihez vonzódik. Mondhatnánk azt, hogy Szűz Mária az a nő, akit - talán - szíve választottjának lehetne hívni, hiszen őt ejtette teherbe Jézussal, de Mária csak inkább amolyan "porhüvely" volt a gyermek kihordására. Ha Isten a saját formájára teremtett minket akkor miért van egy csomó ember elcseszve? Rengeteg gyilkos, pedofil, pszichopata, Orbán Viktor jár a világban és a legnagyobb bűn mégis a homoszexualitás. De ha ezen a vonalon gondolkodunk, mi van akkor, ha Isten homoszexuális, és a heteroszexuálisok a defektesek, csak azért lettek többen az évek alatt, mert a helyzet, - a gyermeknemzés helyzete - megkívánta. Ez a saját véleményem tele ellentmondásokkal, nem kell vele egyetérteni, de 16 éves, ateista, homoszexuális lányként csak erre tudok gondolni. Az "Isten" fogalom mindenkinek mást jelent. Nekem éppen semmit, mert én nem Ádámban és Évában hiszek, hanem az evolúcióelméletben. Ez én vagyok, ez az én véleményem, nem kell vele egyetérteni, köszi, puszi, csók.

  Abigél NyesteAbigél Nyeste2 hónapja
 • Laci atya nem is tudja mennyire hasonlít a vallása az általa támadott LMBTQ-ra és a pártolói. Mindkettő vakon és fanatikusan ordíbálja a hülyeségeit soha meg nem hallva a józan véleményeket..

  Lothar of MarienburgLothar of Marienburg2 hónapja
 • Nyilvan nem nezunk pornot *vagas*

  Nikolett KondiNikolett Kondi2 hónapja
 • Idézem : ha az anya átveszi a férfi szerepét és a munkával foglalkozik a családból eltilűnik az anyai jelenlét. Előszőr is MI A FRANC?! Másodjára. Igen vannak olyan anyák akik alig vannak otthon és nem mindig vesznek részt a gyerek életében, De nem minden esetben tűnik el a gyerek életéből. Sőt. Harmadszor a biológiát bevezetőt nem értem az elején mármint értem hogy a testünk arra let teremtve hogy szaporodjunk de már bocsánat a meleted lévő fű csomó is, ráadásul a párzás már egyes álátfajoknál ( az embereknél is ) már nem csak az utód nemzésről szól. De ha a társadalom nem ezen a véleményen van akkor vagy a 19. Században vagyunk vagy nagyon gyatra a szexuális edukáció. Egy “ befolyásolható,, tizenéves.

  Atlas The magpieAtlas The magpie2 hónapja
 • Itt 90% ban csak olyanok zsortolodnek az ellen, hogy a melegek nem is melegek csak azza valtak, akiknek valszleg tobb gondjuk lehet magukkal a papokkal, felekezetekkel(sokszor ertheto okok miatt). Ez is egy elfogultsag reszetekrol, hogy ragaszkodtok az Isten nelkuli elethez mert az jobb, az konnyebb, az nem jar lemodnasokkal es amugy is csak rosszat hallotok errol es csak a vagyonos papokat latjatok meg akik valoban rosszra hasznaljak fel a hatalmulat, a Bibliat stb. Kulonben is ne mondja meg Isten hogyan eljek es kivel hogyan tegyek jot, torodjek masokkal, kerjem az o segitseget eleg, nagy tudasu vagyok en mindenhez is ugye? Sajnos sokszor ez van a felszin alatt csak ezert irom igy.🙂 De talan nem a mediat kell figyelni ez ugyben hanem kinyitni magat a konyvet es olvasni azt es vlaloban imadkozni es kerdezni, keresni, kutatni. Ezek elott az emberek elott semmi nem marad rejtve, garantalom! Barmit amit allit egy hivo ember az biztosan nem ugy van es egyenesen felidegesit sokakat. Elfogultak vagytok ti is. Nektek is el kell gondollodnotok, hogy talan nincs igazatok sem a homoszexualitas sem az Istenben valo hit kerdeseben. Azert van a sok kulon velemeny es vita egymas kozott mert csak azt az egyetlen Igazsagot nem veszitek figyelembe, ami a teremtotol van es nem is foglalkoztok vele csak lehurrogjatok pedig nincs is ismeretetek, igy vakon mondja mindenki, hogy "nekem van igazam". Igazad van Adam, hogy az elfogultsag veszelyes dolog es meg kell vizsgalni tobb oldalrol is egy dolgot mielott velemenyt alkotunk vagy elkotelezodunk az igazunk mellett. Enelkul csak dobalozunk a sajat igazunkkal aminek sokszor alapja sincs csak egy becsipodott goldolat.Ha 100 ember allithatja ugyan azt es ezzel szemben csak 1 nek van valodi megborithatatlan igazsaga, akkor mindegy hanyan vannak a masik oldalon attol meg 1+1 az 2 marad(ezt minden dologra ertem nem kifejezetten a hitre). Akar elve is eltemethetitek azt az egyet ugy sem lesz igazatok es annak az egynek sem veszik el az igaza. A homoszexualitas kerdese is olvashato a Bibliaban, hazifeladat, hogy nezzetek utana. 😊

  Gellért FerencziGellért Ferenczi2 hónapja
 • Annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy isten csak a testünket "teremtette" "nőnek" vagy "férfinak" a lelket nem és nem testileg jön az hogy te meleg, transz stb vagy. Ez lélekben az érzelmekben döntődik el.

  Keszi JázminKeszi Jázmin2 hónapja
 • Azért kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy ilyen remek "gondolat átformálástól" hány ember lett öngyilkos.

  Sára VágóSára Vágó2 hónapja
 • hetero sapiens vagy homo sapiens

  Mátyás LantosMátyás Lantos2 hónapja
 • Mindenki hagyjon beken mindenkit. Laci papa had legyen bigottált, a melegek pedig had rendezzenek prideot.

  Mihály InczeMihály Incze2 hónapja
 • Kérdem én , ő hogy segít egy meleg férfinak hogy hetero legyen ?! Hogyha ő maga igazából se nem hetero se nem homoszexuális , mivel semilyen nemű emberrel nem áll se szexuálisan se lelkileg kapcsolatban ...

  Alexandra LazarAlexandra Lazar2 hónapja
 • Peace and love...🌈❤🤙

  Sárközi BalázsSárközi Balázs2 hónapja
  • @Diána Juhász Igen...❤❤🌈

   Sárközi BalázsSárközi BalázsHónapja
  • @Sárközi Balázs rosszat evett a videó megnézése előtt, szegény Vaaagy csak jött homofóbkodni Bármelyik is, ameddig másokra nincs káros, és rossz hatással, addig okádja ki magát egyedül 🤷

   Diána JuhászDiána JuhászHónapja
  • @Ákos Tóth Mi a baj??? Nem értelek..🤘❤

   Sárközi BalázsSárközi BalázsHónapja
  • 🤢

   Ákos TóthÁkos TóthHónapja
  • @Diána Juhász 🤙😁🌈

   Sárközi BalázsSárközi Balázs2 hónapja
 • "Ha betömködjük a lyukakat, valahol ez ki fog durranni egy másik oldalon." - Nagy Ádám 2021

  ktaika Matikaktaika Matika2 hónapja
 • A félreértés elkerülése végett néhány megjegyzés: Az evolúció elmélete nem mond ellent a bibliai tanításoknak, Darwin maga is egy pap volt, kiegészíteni, biológiailag magyarázni próbálja, amit a Bibliában a lehető legegyszerűbben próbáltak leírni az adott kor embereinek szájíze és befogadóképessége szerint. Nem feltétlen értendő a szó szoros értelmében a 6 nap. A Biblia és a tudomány nem zárja ki egymást.

  Flower MarthaFlower Martha2 hónapja
  • @Eva Miller 😞

   Flower MarthaFlower MarthaHónapja
  • Minket ezzel bombâztak àltalànosban(ez "kicsit" règebben volt) , hogy hazudik a vallàs , mert... ès jött a teremtês napjairól a duma , hogy előbb volt növèny , mint napfèny ? Meg is szègyenìtette az okostojàs azokat , akik nem tagadtâk , hogy hisznek . Legalàbb a fele az osztàlynak volt első àldozó katolikus , vagy suttyomban reformàtus .... Persze a tanulmànyaiban màr nem volt ilyen erős a tanarak tanara -- betojt rendesen , ha jött a vizsga ./ Mèg zsenge volt szegèny / .

   Eva MillerEva MillerHónapja
 • Laci atya továbbra is olyan leegyszerüsített és zavaros üzenetekkel házal a youtube-n amit nem tudok szekunder szégyen nélkül végignézni római katolikus emberként. Szuper lenne ha ezt a fickót nem reprezentatív módon használná a fókuszcsoport, csak mint egy együgyü atyát aki sztem egy éven belüól el fog tünni a netről a bíboros úr közbenjárására. Csak hát lassan őrölnek az egyház szekerei.

  BabayMátéBabayMáté2 hónapja
 • "Az ördög mindig hazudik" meg a papok és a politikusok is

  BaberBori74BaberBori742 hónapja
 • Arról azért beszélhetnénk, hogy ha mondjuk valaki tornatanárként kiskorúakat molesztál, akkor nemcsak a munkáját veszíti el, hanem valószínűleg (nagyon helyesen!) a szabadságát is, és börtönbe kerül. Ha ugyanezt egyházi méltóságként követed el, akkor megfosztanak a címedtől és max egy könyvtárban tengődhetsz utána. És a börtön?

  Gábor SzabóGábor Szabó2 hónapja
 • Ez a vallása. Ebben hisz. Miért kellene megfelelnie akárkinek?

  AttilaAttila2 hónapja
 • Az én legnagyobb dilemmák a vallás és a homoszexualitás kapcsán a kettős mérce amit tapasztalunk. Ugyanis van egy másik bűn amit a biblia pontosan ugyan úgy ítéli meg mint a homoszexuális együttlétet. Ez pedig a házasságtörés. Ezzel kapcsolatban viszont iszonyatosan "elnéző" a homoszexualitást szavazó szent tömeg. Olyannyira, hogy az elvált, többször újra házasodott emberek minden gond nélkül teljes jogú, megbecsült tagjai a vallásos közösségeknek. Olyat is ismerek aki elvált és római katolikusként református szertartás szerint kötött újra házasságot Isten színe előtt. Ezzel láthatóan semmi probléma pedig a biblia szerint mind a két "bűn" jussa a halál. Meglátásom szerint ez csak azért alakult így, mert sokkal többeket érint a válás mint a homoszexualitás. Így a gerenda a saját szemünkbe mégsem fáj annyira mint a homik szemében a szálka. Ezt hívják úgy, hogy képmutatás.

  John FredricksonJohn Fredrickson2 hónapja
 • És mi a baj azzal ha eltűnik a vallás? Alá írom hogy régen muszály volt a vallásra mint támasz hogy legyen cél és értelme az életnek ámde azóta eltelt 2 000 ÉV xd kicsit felnőttünk önallóbb lettünk találtunk más értelmet a vágyainknak való élés....stb

  Potóczky RolandPotóczky Roland2 hónapja
 • Huha...ezeket a dolgokat a papok se szó szerint értik.

  lazac33lazac332 hónapja
 • #ElkezdünkPornótNézni

  PlédRunnerPlédRunner2 hónapja
 • Laci atya és a cherry picking.

  Ned LandNed Land2 hónapja
 • Szerintem sok pap konzervatívabb a pápánál.

  Rita CastleRita Castle2 hónapja
 • Nekünk biszexualisoknak meg fél génjeink vannak? 😂😂😂

  Balázs SafferBalázs Saffer2 hónapja
 • Orwelli példával levezetve: Isten a Nagytestvér, Laci atya O'brien, a Biblia az Újbeszél Szótár, a homoszexualitás a gondolatbűn és a gyóntatószék a 101-es szoba.

  Máté MaglódiMáté Maglódi2 hónapja
 • Üdv Soros bérencek

  Kalap ÚrKalap Úr2 hónapja
 • ISTEN megteremté a vallásokat! Szabad akaratot ad szabályok közé szorítva! TUDTÁTOK?:: A sátán (ördög) 1 ember halálát sem okozta a teremtés óta? Kérdezd meg egy keresztény papot, igazolni fogja. Isten rendelkezik csak az Élet fölött! Benne van a "könyv"-ben! :)

  varzsha2varzsha22 hónapja
 • Ha lennének részvényeim a katolikus egyházban nagyon gyorsan eladnám őket....már a szüleim korosztályából sem tudnak pénzt kihúzni....

  Pántos MelindaPántos Melinda3 hónapja
 • Ezért nem szeretem a vallást :D Valóban egyre kevesebb hívő van: már csak a családunkban is, mamám még mélyen vallásos, apám a kettő között, még elmegy templomba, időnként de már nem veszi olyan komolyan. Én pedig csak a családi béke miatt vagyok hajlandó elmenni a templomba évente 2 alkalommal. Ha valaha lesz gyerekem, már önszántamból semmit nem fogok a vallásról mondani neki. Ez kiborító. De nem neheztelek a vallásos emberekre, a legtöbbjük csak azt képes tényként kezelni és igazságnak elfogadni amit a biblia állít. 3 meleg barátom van. De egyikük sem csak azt hiszi hogy meleg :D ugyan már, sok minden eldől(het) agyban, de a szexuális irányultság nagyon nem. Mi az oka? Gének, vagy külső befolyásolás? Igazából nem számít. El kéne végre engedni ezt a hetero-homoszexuális hisztit és elfogadni mindenkit olyannak, amilyen. Természetes vagy sem. Valóban: ameddig a mi érdekünket szolgálja, és a mi életünket teszi könnyebbé addig nem számít, ha nem természetes valami. Furcsán gondolkodnak az emberek. Egyáltalán nincsen semmilyen bűn abban, ha két felnőtt ember kölcsönösen szeretik egymást. Legyen akár 2 férfi, 2 nő, egy ilyen egy olyan. Tök mindegy. A vallások tényleg nem haladnak a korral :D

  ♥Csillámcica♥♥Csillámcica♥3 hónapja
  • _"Egyáltalán nincsen semmilyen bűn abban, ha két felnőtt ember kölcsönösen szeretik egymást. Legyen akár 2 férfi, 2 nő, egy ilyen egy olyan. Tök mindegy. A vallások tényleg nem haladnak a korral"_ Csakhogy nem ti határozzátok meg, hogy mi számít bűnnek és mi nem, hanem az emberi test és az élet alkotójának a jogkörébe tartozik ez. Valójában már a sárga földig le vagytok alacsonyodva erkölcsileg és a slusszpoén az egészben az, hogy ti ezt haladásnak élitek meg. Pedig csak egy erkölcsi fertőbe süllyedtetek bele, majd pedig a szeretetre hivatkozva próbáljátok igazolni a bűnt. Attól, hogy te tolerálod azt ami a természettel szembe megy és ami egy fajfennmaradási zsákutcába vezet, még nem lesz legitim a magatartásod. Ráadásul már orvosi kutatások is igazolták, hogy homoszexuálisok körében sokszorosan megnő a HIV fertőzés és a daganatos megbetegedések kockázata. Ennyit a ti korral való haladásotokról. Épp olyanok vagytok mint a disznó, aki a legkirályabbnak érzi magát az ótvaros sártengerben amiben dagonyázik.

   sakk mattsakk matt2 hónapja
 • Miért vagy ilyen fehér? :O

  GordonSGordonS3 hónapja
 • Miért érdekli Laci Atyát ez a homoszexualitást téma????? Miért lett olyan fontos???

  Szabó Gyula PéterSzabó Gyula Péter3 hónapja
 • Bírom mikor egy pap a tudományra hivatkozik😁

  Tamás STamás S3 hónapja
 • Igazából egyet értek veled. Ez az egész "kaland" nem választáshoz kötött. Teljesen lényegtelen hogy ezeket a változásokat az életben mi idézi elő. Akár tudatosan vagy tudattalanul előjön. Nem választás kérdése ez. Lényegtelen ha valaki biszexuális, heteroszexuális, transznemű, pánszexuális. Ez nem választható. Ha lehetne befolyásolni az érzéseket, és a tudatokat akkor már megtettem volna. Elnyomni lehet de elötőr ez az egész mint akár egy kráter. Nyilván tudom hogy az a szemlélet amit felállit az ő meglátása, az saját igaza. De sok hamis kép is szerepel benne. Ebben az esetben lényegtelen hogy hivő vagyok vagy sem. Ez most relatív. Viszont az az egy biztos hogy aki például most döbbent rá arra akár hogy a saját vagy egyszerre mind a 2 nemhez vonzódik ő nem szeretne az lenni aki igazából önmaga. Valahogy tagadja saját maga elől, és a környezete előtt is, hoyg mégis mi zajlik le most benne. Persze ha nincs mellette egy segítő barát aki segítsen ezt az egészet átvészelni. Bocsi hogyha esetleg néhol durván fogalmaztam meg. Nem ellened vagy az atya ellen irányul. Csak el szerettem volna mondani a véleményemet, ésa meglátásomat. 🙂

  Victoria NightrayVictoria Nightray3 hónapja
 • Bár én alapvetően örülök annak, hogy ilyen és ehhez hasonló párbeszédek vannak youtube-on, mindkét fél annyira felszínesen csinálja, és annyira egymás feje mellett beszélnek el, hogy ez ebben a formában konkrétan többet árt, mint használ. Atyus és Ádám videója IS.

  Ábel MikeÁbel Mike3 hónapja
 • 👍👍👍

  Gábor BánhegyiGábor Bánhegyi3 hónapja
 • Én nem értem, hogy bizonyos keresztény emberek miért veszik annyira komolyan a Bibliát. Még ha valaki hisz is a keresztény istenben, akkor is az egy objektív tény, hogy a Bibliát csak halandó emberek írták, nem a Zisten. Ugyanannyira szent benne a szöveg, mint bármelyik másik könyvben.

  Arga VáronArga Váron3 hónapja
 • Sosem értettem, hogy miért is kereszteltek meg, már az általános iskolában sem érdekelt a hittanóra, anyám templomba járatott míg volt az az áldozás, utána már végre eldönthettem hogy mit is gondolok erről az egészről, megvan a súlyát gondolatom, de a biblia az teljesen ellent mond neki! Pont hogy az egyház akarja meg változtatni a gondolkodásod, pont hogy ők nem engedik hogy kiteljesedjünk.

  UNIVERZUM CSILLAGÁSZAT FÖLDÜNKUNIVERZUM CSILLAGÁSZAT FÖLDÜNK3 hónapja
 • Laci atyát hallgatni fájdalmas.

  WindlespoonWindlespoon3 hónapja
 • Ádit egyszerűen kikéne találni ha nem volna. Az én kis puritán lelkemet már azzal szórakoztatja ahogyan az Arcával! Elemzi! a videókat! 🌞Tekeredek 🤣 Szerintem egészen különleges ahogyan megfogalmazza a gondolatait és több szempontból vizsgálódik. Üdítő és lelkesítő, számomra azt üzeni(k) hogy igenis merj gondolkodni, bátran véleményt mondani lehetőleg választékosan, klisék nélkül. Én örülök hogy vagytok, és kívánom hogy gyarapodjatok, minket sok jó érdekes videóval lepjetek még meg. Nagyon kíváncsi lennék videós szemmel mit szóltok pl : Beyonce Icy park Adidas kollekcióhoz készült reklámvidijéhez. (Illetve más ütős/ vicces /fárasztó reklámokról videós szemmel is. Pl szubjektív és szakmai vélemény.) 🥥 Csoport :) 😊

  Diána ZoltayDiána Zoltay3 hónapja
 • HA évát ádám oldal bordályából teremtette isten akkor ő nem férfi és nem transzvetita , elég logikátlan sőt mondok elég durvát amikor özőnvíz volt akkor noé és felesége és 3 gyermekük volt és azoknak feleségük ahhoz hogy mai kereszténység léter jöjjön ahhoz a három fiúnak a gyermekei a saját unokatestvéreikel szexeltek vagyis a mai 7 milliárd ember vérfertőzésből áll vagyis laci atya és a drág papis egy perverz család leszármazottai !

  Alex CsikósAlex Csikós3 hónapja
 • Remélem Zshowtime Zsolti felhívja az atyát “segítségért” 🤣 Megnéznék egy beszélgetést velük 😅

  TomtomTomtom3 hónapja
 • Szerintem sokkal többet teszel a viágért egy egy videóban, mint azt valaha gondolnád.

  Peter BottaPeter Botta3 hónapja
 • Eszembe jutott miért nem vagyok katolikus

  Anikó HajdúAnikó Hajdú3 hónapja
 • Ádám itt látszik hogy részrehajló voltál sajnos, és az egyházzal szemben elítélő. Szerintem a gyermekek életében már huszadrangú kihívás az egyházi nyomás, illetve inkább úgy fogalmaznék, vannak sokkal komolyabb kihívások, akár az internet. Még az én életemben sem volt annyira, pedig elég szoros volt a kapcsolatom az egyházzal. Laci atya sem lát mindent jól, de vannak jó meglátásai, és szerintem te is van amit nem jól látsz. Azt meg hozzátenném, hogy lehet hogy az egyház nem azért változik mert nem fejlődik, hanem esetleg azért mert az emberek rengeteg mással is tudnak foglalkozni az idő múlásával? Elég hozzá egy tévé is, hogy ne az egyházzal foglalkozz, vagy bármi mással.

  Miklos TothMiklos Toth3 hónapja
 • Szerintem magával a bibliában foglalt történetekkel semmi gond nincs. A probléma, abból van hogy milyen kontextusba kezdenek el idézgetni belőle és máris kész egy kifordított értelmezés, üzenet. Vicces amikor pont egy pap nem képes a helyén kezelni ezeket a dolgokat. Szimplán buta sajnos...

  Zsolt MárkusZsolt Márkus3 hónapja
 • A papok egyedül a Warcraft-ban érnek bármit is. Tisztelet annak a kevés kivételnek ;)

  Zsolt MárkusZsolt Márkus3 hónapja
 • Reverenda közelébe kisfiukat nem engedünk!

  GerresuGerresu3 hónapja
 • A homoszexuális génnél azonnal beugrott a Family Guy homogénes része 😆

  El Camino Frances BlogEl Camino Frances Blog3 hónapja
 • Szégyellem magam az egész emberiség nevében..

  Kovács ViolaKovács Viola3 hónapja
 • Azert az ellentmondasokkal vigyazni kell. Ahogy kutatasokat es cikkeket is fenntartassal kell kezelni. Tehat egy random blog amit egy meleg ember irt sajat tapasztalatara(1 ember van a mintaban) alapozva, azokat el kell vetni, akkor is, ha times vagy BBCn van, mert nem tudomanyos magyarazat, csak erzelmi. A 2019-es cikk alapjan igaza van a papnak, hogy mindenki heteronak szuletik. Ebben a cikkben leirjak, hogy nincs 1 felelos gen, hanem ha van is ilyen akkor max tobb gen es csakis kornyezet aktivalja. A kornyezetet nem tudjak mi. Lehet barmi pl.: 1 szulo neveli, megvertek gyerekkent, nem vertek meg gyerekkent, hormonok ivovizben, uvegbol szoptattak nem cicibol, intezetben nevelkedett, stb. A lenyeg azon van, hogy nem tudjak mi aktivalja. Ezek utan furcsa, amikor egy youtuber, instagram ember, akinek nincs koze az adott szakmazhoz tenykent allit valamit ugy, hogy a temaval foglalkozo tudosok sem tudjak a pontos valaszt. Amugy a sejtest 2015os videoban is elmondja egy masik evoluciokutato (huworld.info/flow/vide/rnqlt6TUbpqsiG8). Tehat eddig is egyertelmu volt, hogy nincs 1 db gen, ami nem kornyezetre aktivalodik. Ha felteteleztuk volna, hogy van ilyen, akkor az evolucioban nem hiszunk vagy csak a nekunk tetszo reszeben hiszunk. Ugye milyen ismeros? De ha elfogadjuk, hogy van evolucio majd belegondolunk abba, hogy 1 vagy tobb gen lenne felelos kornyezeti hatas aktivacioja nelkul, akkor mostanra kihalt volna melegseg, hiszen akkor a melegek megtalaljak egymast, nem tudnak seggen keresztul gyereket szulni es kihalnak. De ugye regota vannak melegek. Mivel legtobbszor 2 hetero gyereke lesz meleg, igy marad kornyezeti aktivalodas es igy a nem aktivalodott genek tovabborokithetok. Az allatok kozotti homoszexualitast pedig nezd meg meg1x, ne csak cimet olvasd el. Hanem hivatkozasokat is es magyarazatokat.

  Ildiko LendvaiIldiko Lendvai3 hónapja
 • Ezt a videót max este egy teljesen nyugodt idegállapotban tudom majd megnézni, most egyszerűen képtelen vagyok rá, de először is kifejtem, hogy miért. Szerintem alapvetően a nagy katolikus sok száz éven át élt erkölcs egy nagy faszság. Könyörgöm, a keresztény tanítás egymás *feltétlen* szeretetéről szól, szóval ezek az emberek nem tudom honnan kaparják elő magukat. A másik pedig, hogy Ádám megint olyan témát hoz elő, olyan videót mutat, amivel nyílván nem fog a legtöbb józan, 30 évesnél fiatalabb ember, vagy a legtöbb néző egyetérteni, egyszerűen ez már nem az a generáció. De sokukban ez még tovább táplálja azt a hatalmas nagy tévhitet, hogy ez egy keresztény (és akár azon belül katolikus) átlag ember és jön majd az arrogancia, de nagyon durván. Egy másik, ugyan ilyen témájú fókuszcsoport videó alatt próbáltuk vagy ketten hárman elmagyarázni egy bandának, hogy miért hülyeség, amit mondanak a Biblia tartalmáról, de olyan szintű arrogancia és felsőbrendűség érzésük volt, hogy a végén saját örömömre mindegyiket elküldtem a jó édes kurva annyába, mert az, hogy teljes értetlenkedéssel áll oda, úgy, hogy a válaszomat el sem olvassa, ha mégis, egyszerűen nem akarja értelmezni, egyszerűen csak kiábrándító volt. Tudom, a legtöbb ember nem ilyen, de akkor is, ez csak még tovább táplálja a sztereotípiát a keresztényekkel szember, miközben szerintem tök sok felvetődött kérdésre tudna válaszolni egy fiatalabb, nem megrögzött lelkész. Csak nem a szélsőségekkel kéne foglalkozni. De ezt már Ádám is elmondta.

  V-NeMV-NeM3 hónapja
 • Laci atyának javaslom megnézésre a "How Gay Dead Duck Sex Was Discovered" cikkben szereplő TED Talk-ot. Ha már a természetesnél tartunk. és persze küldeném mindenkinek, aki szereti de persze elkezdhetnénk felzabálni a gyerekeinket is, hiszen hát... mi sem természetesebb annál... ugye mondjuk a kedvenc mondatom még mindig a következő : "el kellene kezdeni máshogy gondolkodni, a TÉNYeknek megfelelően gondolkodni" Attól tartok Laci atya kedvenc olvasmányában a tények száma korrelációt mutat a mackósajtban megbúvó brummogással...

  Somoskői MihálySomoskői Mihály3 hónapja
 • 8:10 Elképzelem hogy Fókicsopi Ádámot az iskolában a tanárok vagy egy kígyó vagy a "meleg-propaganda" elbizonytalanítja és elgondolkodik hogy mennyire jó is lenne megkóstolni egy ... (*videóbevágás Ádámról amint viccesen imitál valamit... sajnos nem fogom megtalálni*)

  Thomas AndersonThomas Anderson3 hónapja
 • Hello. Ti hogy vallottátok be a szüleiteknek, hogy nem vagytok heterók?

  MaouMaou3 hónapja
 • Papirfankó mennyivel értelmesebben kezeli a hasonló témákat mint Laci.

  akos kakos k3 hónapja
 • Katolikus révén nekem felkavavrók az ilyen videók. És most nem az Ádám reakciójára gondolok, hanem Laci atyáéra. Kiskorom óta templomba járok, sok mindent belebeszéltek a fejembe, és például elvből undorodtam a melegektől. Merthogy ez természetellenes, meg amúgy is fúj. Aha. Aztán lettek ismerőseim ilyen cipőben, és ez felrúgott mindent. Becsapva éreztem magam. Hogy most kinek kéne hinnem? Aztán szép lassan rájöttem, hogy ez rajtam múlik, hogy elhiszem- e. Teljesen logikus, mivel a hit alapja az, hogy félre tudod dobni a tényeket, és csak szimplán higyj valamiben, ami abszurdnak tűnik, de mégis van értelme. És elkezdtem feltenni kérdéseket. Nem riadtam meg tőlük, és ezt szemtelenségnek fogták fel a legtöbben, főleg amikor idősebb papoknál gyóntam. (Ezért szoktam rá arra, hogy fiatal papokkal beszélgessek, mert velük jobban lehet. ) Szép lassan elkezdtek rám a közösségben is ferdén nézni rám, mert beleálltam a vitákba, és merész voltam, felkavartam az állóvizüket. Sokan utáltak ezért. Mert ők nem merik megkérdőjelezni, amit hallanak, és ez a gyermeki naivság sok felnőttre is ráragad. Szerintem a hitet nem lehet bebeszéli, és nagyon konktrét téyekkel behatárolni. És cáfolok, az ördög ritkán hazudik. Inkább az érzéseidből olvas, tudja a vágyaidat, és azokra megy rá. Csábít, hogy tedd meg, uralkodjanak az érzelmeid, ne gondolkodj. És abszolút nem mindenki heterónak születhet, csakis annak. Persze vannak díszbuzik, de ez nem feltétlen igaz mindnekire, valaki azért meleg, mert az. Kész. És igazából az a lényeg, hogy a saját hitedet formáld, ne másokéban élj. Ne félj a kérdésektől, ne hagyd, hogy mások gondolatai a tiéddé váljanak. És így piszok nehéz megtalálnom magam az egyházban. Heteró vagyok, de van saját véleményem, merész vagyok, heves, és abszolút első látásra süt rólam, hogy művész vagyok, aki felvállalja magát minden esetben. Ezzel meg nem tudnak mit kezdeni. De inkább legyen ez, minhogy vakon menjek bárki véleménye után. Nekem ez a fontos. ( respect annak aki végigolvassa:))

  Emese KulcsárEmese Kulcsár3 hónapja
 • Azért hülyeség az állatvilágot felhozni példaként. Az állatvilágban gyakori a kannibalizmus, gyakori hogy a nőstény magára hagyja a sérült gyereket vagy megeteti a többi egészségessel, teljesen normális hogy a hím oroszlán megöli a más hímtől származó kölyköket hogy a saját génjeit örökítse tovább,normális hogy a nőstény szex után megeszi a hímet,van olyan állat aki a saját ürüléket is megeszi és sorolhatnám. 😁 Aki azt mondja nem természetes inkább arra gondol hogy biológiailag két férfinak pl nem lehetne gyereke, így az hogy felnevelni egy gyereket valamilyen szinten természetellenes. Nem mintha ez pl engem zavarna bármilyen szinten is,de az kikérem magamnak hogy homofób legyek csak mert nekem nem teljesen normális 2 férfi együttléte.

  Losonczki PetyaLosonczki Petya3 hónapja
 • Az we are the vr pulcsi?

  Dávid PatakiDávid Pataki3 hónapja
 • ki az aki Laci atyát nézi, melyik társadalmi réteg a célközönség? most aki vallási fanatik annak ez a tartalom alap, újat nem mond neki az atya. akitől pedig távol áll a vallás varázslatos világa csak cringelni tud rajta.

  Márton Vilmos KovácsMárton Vilmos Kovács3 hónapja
 • Ha Isten mindenkit a maga képére teremtett,akkor mindenki aszexuális lenne...

  G BG B3 hónapja
  • @Crow Dark A lényeget szerintem érthetnéd,a pap dumájára válaszoltam,az ő filozófiáját kérdőjeleztem meg és az adott témában,nem a globális keresztény filozófiát,amúgyis minden hit feltételezés,abban hiszel amiben akarsz,de remélem Laci atyának is ilyen összetettmondatokban írogatsz,mert remélem,hogy vallástól függetlenül,abban megegyezhetünk,hogy hülyeségeket beszél

   G BG B3 hónapja
  • @G B "Istennek nincsen szexualitása" ezzel a mondatoddal az előzőt cáfolod. "Az aszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája." Ez alapján ahhoz, hogy aszexuális legyen kell rendelkeznie szexualitással! Ha nincs szexualitása nem lehet aszexuális se. "Szexualitáson azon tevékenységeket értjük, amelyek az állatvilágban az utódok létrehozása, a faj fenntartása érdekében fejtenek ki az egyes állatok. " Ez alapján egyet kell értsek veled, nincsen szexualitása, bár mondhatjuk hogy létrehozott utódokat, hiszen mind a gyermekei vagyunk, de fajt nem tart fent. Igazából amit nem értek, hogy miért használsz egy időn és téren kívül tartózkodó, fizikai testtel nem rendelkező , ha úgy vesszük tisztán szellemi tudatra olyan jelzőket, amik, mivel fizikai síkon mozognak nyilvánvalóan alkalmatlanok a feladatra. Igen, érzékeltetés és hasonlat szempontjából, a könnyebb megértés okán fel szokták ruházni emberi tulajdonságokkal, de pl Izajás könyvében azt olvassuk, hogy a hegyek ujjongnak és a fák tapsolnak kezükkel (55,12). A biblia embere tisztában volt azzal, hogy ez nem szó szerint értendő. A maga képére való teremtést (ezt gondolom te is tudod) nem úgy kell érteni, hogy leklónozta magát még egy példányban, ha nem szellemi képességek és értékek formájában. A férfi és a nő ketten együtt adják ezt vissza ezt egészen. Ha megnézed a férfi és a női pszichét, akkor láthatod, hogy azonos dolgokat tartalmaznak de más hangsúlyokkal. Mind a kettőben megtalálható mind a kettő, de az egyikben ebből van több a másikban amabból.

   Crow DarkCrow Dark3 hónapja
  • @Crow Dark Istennek nincsen szexualitása

   G BG B3 hónapja
  • Ezt fejtsd ki pls!

   Crow DarkCrow Dark3 hónapja
 • Szerintem az a legnagyobb baj, hogy még mindig az az alapja ezeknek a mondandóknak, hogy a homoszexualitás rossz, betegség és probléma és ezt akarják alátámasztani mindennel, amivel csak lehet. Ezen nem tudnak túllépni, helyette mindent összeszednek gondolkodás nélkül, amivel felszólalhatnak ellene, innentől kezdve pedig nincs kommunikáció igazából, mert a pap/egyház kijelenti, hogy ez nem normális és pont. Az érveik pedig nem tényeken alapszanak, hanem egy véleményen, amit innen-onnan összeszedett információkkal próbálnak alátámasztani. Meg kedvenc mondatom, hogy "Isten szerint kezdj el gondolkodni". Azt honnan tudja, hogy Isten mit gondol? XD Meg ez egy bizonyíthatatlan állítás, mert mondjuk ő azt mondja, hogy beszélgetett erről Istennel és neki ezt megmondta, de én is állíthatom ugyanezt, csak nekem meg azt mondta nincs ezzel semmi gond. Akkor kinek van igaza?

  Róbert VighRóbert Vigh3 hónapja
 • Sokan jönnek ezzel, hogy ők a Bibliából szedték a dolgokat. Az oké hogy lehet igy értelmezni a Bibliát, de lehet máshogy is. Vegyük azt hogy már évszázadok teltek el, több rész a Bibliából ki lett szedve igy tiszta kép nincs csak amit benthagytak. Személy szerint nem tartom magam kereszténynek de sok barátom igen. De ők másmilyen modon értelmezik nem úgy ahogy Laci atya

  Anna AschenbrennerAnna Aschenbrenner3 hónapja
 • Amúgy a pornó káros. Nem csak a papok, de a szexuálpszichológusok szerint is. Mind morálisan, mind mentálisan. Nem kellene elbagatelizálni a dolgot.

  András MarótiAndrás Maróti3 hónapja
 • Várjunk már egy picit. Ugye nem azt akarjatok mondani hogy nem is Morgan Freeman az Isten,ugye? :D

  Gábor HegyiGábor Hegyi3 hónapja
 • ÖrömHír: A judeokereszténység már kigyógyulóban. Hazánkban 2001 és 2011 között cirka 2,1 millió ember gyógyult ki csak a legnagyobb három hazai ZombiJézuska imádó vallásból. A legpontosabb felmérés szerint. Bővebben alátámasztva grafikonokkal itt: vilagnezet.blog.hu/2020/10/14/tomeges_kigyogyulasok_isten_membol

  Iván Gábor IGeIván Gábor IGe3 hónapja
 • Legyen meleg bárki, én nem bánom. Úgy gondolom, amíg az ember boldognak találja magát a másik mellett, addig minden rendben.

  Gentle OutlawGentle Outlaw3 hónapja
 • 18:47 A férfi G-pontja az ánuszában van.

  Lord FriezaLord Frieza3 hónapja
 • Nem akarom védeni Laci atyát, de nem a lényegre figyeltek! Elmondta, hogy van a gonosz és a fülünkbe súg dolgokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IGEN IGAZA VAN!!! A GONOSZ DÉMONOMOK prédákra vadászna akik gyengék bizonytalanok, keresik az útjukat. A démonoknak ez csak játék, hogy elbizonytalanítsák a lelkeket. Fülünkbe súgnak hibás gondolatokat és hamis érzékekkel befolyásolnak minket! (TAPASZTALAT) Hogyan találjunk a fénybe (hogyan ismerjük a jót) ha nem ismerjük fel a rosszat????? A BIBLIA egy útmutatás segítség, ha értelmezni tudjuk felismerjük a rosszat mielőtt már késő lenne. A gyerekek nem melegek és nem heterók, ők tiszta lelkek. A démonok lesben állnak és vadásznak ránk! NEM VICC! Szabadakarat van! Mindenki mindent kipróbálhat, csak ne ártson másnak. A melegek is csak tapasztalatot gyűjtenek, nem szabad elítélni őket. (Ateistáknak nem kell félniük a démonoktól mert már irányításuk alatt állnak, csak nem tudnak róla) HAJRÁ VAN MELÓ BŐVEN!! JÓ MUNKÁT MINDENKINEK! A FÉNY LEGYEN VELÜNK AZ ANGYALOK SEGÍTENEK 999

  McarenaMcarena3 hónapja
  • @Péter Kalmár Azért nincsen bizonyíték ezek létezésére, mert az embereknek saját tapasztalás árán kell rájönniük, hogy milyen utat követnek. A Fényhez visszatalálni ,nem könnyű sőt a legnehezebb küldetés, a démoni út gazdagság és boldog élet, sajnos ezt sok ember választja, de megfizetik sokan az árát. :( Te most az én hitemet és tapasztalataimat próbálod megnem történté tenni! Élő példája vagy a démoni küldetésnek. Én megbocsájtok, mert nem tudod mit cselekszel. A Fény legyen veled!

   McarenaMcarena3 hónapja
  • @Mcarena Elhiszem hogy Te ezt gondolod. De ez nem bizonyíték semmire. Az agy fura dolgokra képes magától is, nem kell ehhez se démon se angyal. Afrikában most is milliók követnek "gyógyító" embereket, akik szerintük halottakat is támasztanak fel. Bizonyíték ez bármire ? Nem. Tudják ezeket a csodákat ellenőrzött körülmények között is ? Nem. James Randi (már meghalt, de most is vannak hasonló díjak) anno 1 millió dollárt ajánlott fel annak aki be tud mutatni bármilyen paranormális dolgot. Mindenki megbukott, utána nézhetsz. Pedig mind hitt önmagában, a természetfeletti képességeiben. Ezen felül a tudatos, pénzlehúzós csalók is szép számmal léteznek.

   Péter KalmárPéter Kalmár3 hónapja
  • @Péter Kalmár Tapasztalatból beszélek! 3 démon volt bennem, hallottam ahogy beszélgetek (1 órán át tartott a démonűzés). Láttam Angyalt. Beszéltem Angyalokkal. Részt vettem Nagy Angyal rituálén (több mint 1000 ember) . Budapesten, Dobogókőn :) Nem álmodtam nézz utána, ha nem hiszed.

   McarenaMcarena3 hónapja
  • @Mcarena Az ember a gondolatait saját maga irányítja egy agy nevű szervvel. Ezt az ókorban még nem tudhatták így kitaláltak mindenféle meselényt ami irányítja az embert. Saját magadnak is ellent mondasz : ha az angyalok a szívben lennének (ami egy vérpumpa, szintén nem tudták ezt az ókorban), akkor azok hogyan fogják átvenni az irányítást a fejben levő démonoktól ? A feszülettel semmilyen érzelmi viszonyban nem vagyok. :) A démonűzés átverés, pénzlehúzás. Ha nem látni a démont akkor miből gondolod hogy létezik ? Ennyi erővel én meg azt mondom hogy benned vannak a démonok. :) A lábad ujjaiban bújtak el. :)

   Péter KalmárPéter Kalmár3 hónapja
  • @Péter Kalmár Pontosan ahogy mondod. Honnan tudná irányítani a gondolatunkat, ha nem a fejünkben lenne?? Az angyalok helye a szívben van. 1 a baj van , hogy a te fejedben ott van ezért tagadod a létezését. Gondolom még a feszületet is utálod :( Nézesd meg magad 1 démonűzővel, mert vannak bajok. Ne legyen démonod, de megnyugtatlak nagyon is léteznek mi, csak te nem látod. A fény legyen veled!

   McarenaMcarena3 hónapja
HUworld