Mi történne Rogán Antallal egy jogállamban?

2021.márc.27.
274 407 Megtekintés

Sérült-e Magyarországon a jogállamiság? Ez volt az utóbbi évek egyik nagy kérdése Európában. A kormány szerint a jogállamiságnak még definíciója sincs. Elméleti vita helyett nézzük meg egy konkrét példán keresztül, hogy a jog-e az úr hazánkban. Magyar jeti 2.
www.444.hu/
facebook.com/444.hu/
instagram.com/negynegynegy/

Megjegyzés
 • Húúú a gecibe....

  ORBÁN VIKTORORBÁN VIKTOR11 napja
 • Zseniális.

  Daniel Marcell NagyDaniel Marcell Nagy11 napja
 • Juhász Péter egyébként hiányzik a politikából. Egyik legegyenesebb képviselő.

  HespiotaHespiota11 napja
 • Hazudtok reggel éjjel meg este. Irigy disznók vagytok. Tehetségtelen ripőkök.

  László PéteriLászló Péteri12 napja
 • Lesz Apró Piroska és veje is? Netán Gergényi?

  Sándor SimonyiSándor Simonyi12 napja
 • Bakker, ti akarjátok bemutatni a jogállamot? Pont ti? Ezekkel az emberekkel példálózva? Megvilágíthatnátok Dobrev nagyapján keresztül is.

  Tamás TóthTamás Tóth12 napja
 • Az első (ingatlan-panama) a jog eszközeivel is tetten érhető, ugyanis hiába törvényes külön külön egy-egy lépés, hogy ha az a törvények céljainak megkerülésére, a közvagyon megkárosítását célozza. A letelepedési kötvény ettől sokkal bonyolultabb ügy. Itt az állam közvetlenül nem károsodott, De azért itt érdemes néhány konkrét dolgot megemlíteni: 2012-ben a törvény a következőket tartalmazta a kamat, amit az állam fizet a letelepedőknek a másodpiaci hozamszintek mínusz 1,5%, DE minimum 2%. Ezt a minimum 2%-ot a kiváló ellenzékünk és médiája nem igen turbuláltatta. OKé, nem is nagyon volt miért, hiszen a másodpiaci hozamok 4-5%körül voltak, így a magyar államnak még megérte, mivel olcsóbban finanszírozta az államháztartást. Na de, néhány év elteltével (nézzétek el, hogy most nem citálom ide a törvény módosítás idejét, nincs kedvem megkeresni) módosították a törvényt nem ehhez a témához való okok miatt. Ekkor már a piaci kamatok (ha jól emlékszem) kb. 2% alatt voltak. Vagyis az akkori környezetben a törvényben benne hagyni azt a kitételt, hogy a kamat minimum 2%, az egy nyilvánvaló olyan lépés amit már nem lehet az állam szempontjából ésszerűséggel magyarázni, ugyan is ekkor már ez a törvényi kitétel, kamatfelár az államnak kifejezetten hátrányos. Itt az a kérdésem, hogy amikor ez bekövetkezett, miért nem mutattak rá a nagyszerű gazdasági újságírók, ellenzék, mittóménkik. De folytassuk, a letelepedési kötvény másik jellemzője, hogy nem átruházható. Ezért ezeknek a kötvényeknek kialakult egy törvénytelen másodpiaca, amiben vastagon benne voltak-vannak menő ügyvédi irodák. Itt ne gondoljunk arra, hogy ezek biztosan a fidesz közeli irodák, Pottyondy EdinÁTÓL KÖLCSÖNZÖTT terminológiát HASZNÁLVA UGYAN MÁR!. Mit is jelentett ez? A nem átruházható kötvényeket ügyvédi letétbe helyezték amelyet zsebszerződéssel, váltókibocsátással a kötvénytulajdonos valóban 50-60 ezer eurós kedvezménnyel eladott azoknak a befektetőknek, akiket az nem zavart, hogy nem lehetett átírni rájuk a kötvényeket, viszont a jelentősen diszkontált áron vásárolt kötvény extra hozama ezért kárpótolt. Összegezve: az állam nem járt különösebben rosszul, sőt, ha a kötvény sztori teljes életpályáját vizsgáljuk, akkor valószínűleg jól járt, de létrehozott egy olyan jogi környezetet, aminek megkerülésével, alacsony lebukási kockázattal óriási illegális pénzt kereshettek kormányközeli, é NEM kormányközeli személyek. Ennek a sztorinak van még mindenféle további nyilvánvaló aspektusa, de most nem folytatom, mert egész nap tudnám írni.

  Czvetkovics BarnaCzvetkovics Barna12 napja
 • 1:36 ez aztán a siker. 8:48 Ausztrália kapcsán ilyenről hallottunk 2010-ben.

  Noémi BujákiNoémi Bujáki12 napja
 • Mindig.ez a politika...🤯🤦💩🤮🤮🤮🤮

  Zolibest HDZolibest HD12 napja
 • Komment az algoritmusnak, hatha masnak is felhozza a youtube a videot.

  Andras NemethAndras Nemeth13 napja
 • Igen, úgy 8 és fél percnél, amikor kijelentik, hogy ez volt a kispálya, jó sok emberben felszakad egy halk bazmeg annak kapcsán, hogy akkor mi is lehet a nagypálya...

  BPI260BPI26013 napja
 • Magyarország meg a jogállamoság LOL (árpádéknak se ment túl jól)

  Gyula LörinczGyula Lörincz13 napja
 • Hát ez durva...Ha nem lesz ez a kormány lecserélve és ténylegesen felelőségre vonva...Akkor soha semmi nem fogja meg menteni Magyarországot,

  Márton BiroMárton Biro14 napja
 • arról nem volt szó hogy mi történne de gondolom ez költői kérdés volt.

  froccsosfroccsos14 napja
 • 2009-2010 körül egy nagyon jó barátomat elkísértem egy találkozóra az V. kerületbe, ahol egy kiadó üzlethelyiséget néztünk meg. Volt már akkor egy étterme, és szeretett volna egy másodikat nyitni, frekventált helyen. Tetszett is a hely, és kigazdálkodhatónak tűnt a bérleti díj+rezsi is. A közvetítő mondta, hogy ha érdekel minket az ingatan, akkor papírozhatunk is. Akkor mondta a barátom, hogy ő éttermet szeretne itt nyitni. Akkor a közvetítő felnézett és azt mondta (amíg élek nem felejtem el). "Hát figyelj, remélem azt tudod, hogy drága dolog lesz. Adok egy elérhetőséget, akinél az engedélyeket megszerezheted (...), de előtte a Rogánnak le kell tenni 27 milliót kp-ban." Végül elálltunk a bérleti lehetőségtől. Sokkoló élmény volt.

  Matty JKMatty JK14 napja
 • Legalább a földügyet azt vegyük má' be! Geri hallod! :)))))

  Enikő PolgárEnikő Polgár14 napja
 • Mindig csak az utóbbi 10 évről van szó, az azelőtti évekkel mi lesz? Pedig még mindig azok az emberek és leszármazottaik várják remegve a jelenlegi kormány bukását. Csak az a bajuk, hogy nem ők lopnak. Csak a mostani generációt hülyítik azzal, hogy lehet változás, de mi tudjuk, hogy sosem lesz.... Csak a bal oldal még többet fog lopni, úgy hogy az emberek belegebednek... De majd úgyis meglátják... megtapasztalják... Ui: nem vagyok fideszes :)

  Antal PágerAntal Páger14 napja
 • "na de gyúúúcsány is lopott"🤡🤡🤡🤡🤡🇪🇺🇭🇺🇪🇺🇭🇺🇪🇺🇭🇺

  Péter T.Péter T.14 napja
 • Rendszerváltás óta zajló haracsolás felsőfokon.. MDF SZDSZ mindent szétprivatizált amit ért, ultra kapitalista bankfejlesztő mszp folytatta, a Fidesz viszont már felsőfokra fejlesztette. Nem is értem ki megy még szavazni.. 😂

  Igyis VanezIgyis Vanez14 napja
 • A magyarországi "demokrácia" egy kézbe van. A főnök enged, vagy tilt. Rogán csak egy a sok közül, már ki sem akadunk rajta, pedíg régen a Tocsik ügy mekkora port kavart. Az igazi bűnos ORBÁN!

  Zoltán RózsahegyiZoltán Rózsahegyi14 napja
  • orbán hatalmának titka hogy engedi ezeket a maffia törvényeit szemmel tartó szabad rablásokat.

   Nan VasNan Vas13 napja
 • Ha a Rockstar Games székháza nálunk lenne, egész biztos jó alapul szolgálnának ezek az ügyek a legújabb GTA sztorihoz, a Rogán intrót egy az egyben innen be is illeszthetnék :D hatalmas

  BituMan21BituMan2114 napja
 • 5:10 A jogszabályoknak megfelelően .... Mi a gond? Ha a kormánypárt, kétharmados többséggel törvényt hoz, hogy a FideSS vezetők, rokonaik és a barátok lophatnak, akkor az legális. Ha kormányváltás (rendszerváltás) történne, akkor sem lehetne felelőségre vonni őket, az aktuális törvényeket betartották. MÁS: Kormányváltás esetén, a frissen épült stadionokba hasznosítás képpen, hogy behozza az árát, lehetne tartani nyilvános kivégzéseket. Egy bérletért mindenem odaadnám!

  Zoltán RózsahegyiZoltán Rózsahegyi14 napja
 • Mi törtènne Rogán Antallal egy jogállamban? Nemderültki #clickbait :D

  László SajtosLászló Sajtos14 napja
 • Nagyon jók vagytok, mert így, ilyen formában remélem megértik sokan, h milyen egy geci bandával állunk szemben! Lassan aki nem pártkatona az nem is Magyar!! Siralmas helyzetben vagyunk!!

  Tibor DeákTibor Deák14 napja
 • Az is kimaradt,hogy M. Ricsike kije Tónikának...mert hogy 2 éve tologatják az ügyét kb...

  Balazs BenseBalazs Bense14 napja
 • 0:27 ja tipikus trükk hogy arra hivatkoznak hogy már nincs is definiciója.igy el lehet lehetetleniteni a vitát.

  Ferenc BenedekFerenc Benedek15 napja
 • Azért ez gyönyörű, nagyon jó munkát végez a 444!

  ZivhZivh15 napja
 • Orbán aki jogászként végzett adja a hülyét, hogy "hát nem tudni mi az a jogállamiság". Nyilván objektíven nem tudják megvédeni azt az álláspontot, hogy MO jogállam, egyetlen lehetőségük a ködösítés. De ha éppen az az érdekük akkor jogsértéssel vádolják az EU-t vagy bármilyen ellenfelet. Undorító

  andrasxiandrasxi15 napja
 • Félelmetes!

  szabolcs dolgosszabolcs dolgos15 napja
 • Ha létezne olyan, hogy jogállam, Rogán soha nem tudott volna vezető szerepbe jutni, és csak hogy tudjátok, ti média proletárok se lennétek itt, hanem trágyát hordanátok. Szóval ne nagyon kajabáljatok ti azért a jogállamért....

  Kk JjKk Jj15 napja
 • Az emberek azért nem szavaznak az ellenzékre mert minden mocskosság elszámoltatás nélkül marad. Mi Ehez képest Ceglédi? Amatőt!!!!!!!!!!!!!

  Jani ZaveJani Zave15 napja
 • o:28-nál a miniszter asszony mögött jó az a 250--es, kb 70 éves Csepel. Feketében van olyanja a fiamnak.

  Anikó Jánosi tovább lapoztamAnikó Jánosi tovább lapoztam15 napja
 • Tartós tejet ne vegyetek. :/ viccet félre: vigyázzatok magatokra. Remélem mire ezek börtönbe kerülnek, arról is ti adtok riportot. :)

  Róbert SzőkeRóbert Szőke15 napja
 • Mi törtenne a 4!-vel egy jogallamban?

  Frank HofmeisterFrank Hofmeister15 napja
 • Kiváncsi vagyok, hogy a Telex heti click-bait anyagába beveszi-e mint: 444.hu "Mi történne Rogán Antallal egy jogállamban?" -- Nem derül ki. Egyébként tetszett. Köszönet érte!

  László KishalmiLászló Kishalmi15 napja
 • Köszi a videót fiúk! Még sok ilyet! Ment a támogatás.

  Hajnalka HegedűsHajnalka Hegedűs15 napja
 • a jog álom jogilag valóban nem definiálható.ugye volt egy nürnbergi per,na az sem a létezö jog alapján folyt le.más kérdés hogy hogy az elitéltek embertelenek voltak.

  Sandor DombovariSandor Dombovari15 napja
 • 8.23: "A letelepedési kötvényprogramot 2012-ben indították...." Majd később - 10.48: "Miről is szólt ekkoriban a teljes magyar közélet?" Valójában 2015-ben kezdődött az, amire bemutatnak felvételeket 10.52-től kezdve... (akkoriban szólt erről a közélet, megjegyzem teljesen jogosan) Ez persze nem legalizálja azt, ha veszélyes embereket is engedtek hazánk területére, pláne, ha 30 milliárdot veszítettünk vele! Viszont csúsztatások vannak benne, főleg ha megnézzük a két említett személyről szóló hírportál bevágott cikkének dátumait! 10.27 és 10.38-nál látható: 2018.szeptember és 2018. március. A R.A. bevágott idézetről nem is beszélve, ami 1990-1995 között készült valamikor, hiszen akkor volt egyetemi hallgató.

  Viktor VáradiViktor Váradi15 napja
 • No májgrenc

  Máté TomposMáté Tompos15 napja
 • Uramatyám.

  Vajra DadaVajra Dada15 napja
 • "A jogállamiságnak nincs egy egyértelműen definiálható fogalma..." Tényleg??? Szóval ha felhúzok egy Kim Jong-un - Justin Trudeau tengelyt, és rárakom a jogállamiságot, akkor úgy lehet ide-oda tologatni mint a szorobánt ugye?? Ez is jól tette, hogy összemutyizott magának valami társasházat. Legalább házmesternéni még lehet belőle, saját házában.

  Mettyu PerriMettyu Perri15 napja
 • Még miniszternek nevezik szép ez egy demokratikus ország ha valaki becsületes nincs mitől félni és nem menekül

  Csaba ForrayCsaba Forray15 napja
 • Magyar jeti lett a régi Riszpekt ház :DD Jól van, jól van ez kell nekünk nyomassátok!

  Bekő JózsefBekő József15 napja
 • Az a rész, ahol a politikust választottátok ki, kicsit komolytalan volt, de egyébként minőségi a műsör, várom a további részeket!

  B. BerciB. Berci15 napja
 • "Ő már az a szint amivel nem illik viccelni." big oof. edit: 1:59 atyaég milyen tökéletes zeneválasztás :D

  TwentyFourTwentyFour15 napja
 • Bravó srácok, még sok ilyet! (Sajnos van alapanyag...) Ment a feliratkozás.

  duplanelsonduplanelson15 napja
 • -Mi történne Rogán Antallal egy jogállamban? -Nem derül ki.

  tyrtyr15 napja
 • Mi történne, ha mind a bal, mind a jobb oldali félrevezetett emberek rájönnének, hogy a jog-állam egy utópia....?

  George AkiramGeorge Akiram16 napja
 • Igen annak számít bármennyire meglepő. Csak mert bassza a csőrödett hogy nem az nyert akit akartál attól még nem lesz varázsütésre diktatúra 😉😉

  Dániel PintérDániel Pintér16 napja
 • remek anyag!!!

  kekiirkekiir16 napja
 • Ezt miért nem készíti/ feliratozza senki angolul, és küldi el Brüsszelbe? Itthon ezeknek sose lesz következménye. Szomorú az egész.

  David VarjasiDavid Varjasi16 napja
 • Szóval nincs jogállam? És akkor lesz majd jogállam, amikor a baloldal kerül hatalomra a liberálisokkal és az ideális diktátorokat képző momentummal együtt, igaz? Ej, ha nem látná az ember, hogy mi van más országokban, ahol a baloldali-komcsi, liberális-neomarxista, Renew Europe tagok, illetve a zöldek(akik.valójában életrombolók) vezetnek, akkor talán el is hinné, amiket itt összehordtok...Mert az alternatíva, amire ti vágytok, BORZALOM!!

  András FeAndrás Fe16 napja
 • második rész is jöhet) a földvásárlás érdekelne)

  LcxLcx16 napja
 • Az egészet a Gyurcsány irányította a háttérbóÓ'1!!4!

  Tony HackTony Hack16 napja
 • Mi történne Rogánnal? Mi történne Gyurcsánnyal?

  Tamás MódosTamás Módos16 napja
 • Olajos ügyek? Ügynök akták?Van melótok bőven😉

  karoly lakykaroly laky16 napja
 • A jogállam olyan állam, amely elismeri és betartja a nemzetközi és hazai emberi jogok és konvenciók hatályát és érvényességét, és saját működését is ezeknek rendeli alá.[1] A jogállamiság a legáltalánosabb értelemben a közhatalom jognak való alávetettségét jelenti. Az angolszász politikai rendszerben a joguralom (rule of law) kifejezés használatos, ami azt fejezi ki, hogy a hatalommal felruházott emberek sem állnak a jog felett.

  Michael HegedusMichael Hegedus16 napja
 • Kerdezzetek meg hogy hova vitte a penzt Orban es bunbandaja.Persze ha Orban bukik akkor a hatter maffia termeszetesen nem tudott semmit.Orbant benne hagyjak a szarba .Sajnos ez egy szedett banda aki elarulta az orszagot es nyomorba dontotte a sajat hazajat. Az egesz parlament jo penzert csak bohockodik.

  Michael HegedusMichael Hegedus16 napja
 • Tbg miért nincs képernyőn?

  István HomannIstván Homann16 napja
 • “Rogan sotet oldala...” 😂😂😂

  Mark FridvalszkiMark Fridvalszki16 napja
 • hát ez kurvajó :D

  Orsolya DobosOrsolya Dobos16 napja
 • Tiszta Arany Élet

  Ott TamásOtt Tamás16 napja
 • Természetesen.....

  Andrea JámborAndrea Jámbor16 napja
 • Sokkal érdekesebb kérdés az, hogy mi történne Gyurcsánnyal, Czeglédy Csabával és a maffia többi tagjaival egy olyan államban ahol a bírok, objektiven, pártatlanul ítélnek? Rács mögött kuksolnának.

  Tamás dhGEBrQTamás dhGEBrQ16 napja
 • "A kecske is jól lakjon, a káposzta is megmaradjon" nagyon szomorú, hogy még mindig ez a helyzet itthon...

  Sebestyén KovácsSebestyén Kovács16 napja
  • A kecske köszöni jól van a káposzta meg fogy.

   Nan VasNan Vas13 napja
 • a vége nagyon király..... imádom a humorotokat bradörz :D

  Reaction Mr. BadReaction Mr. Bad16 napja
 • az ELTIZMUS megfertőzte őket, ami ellen harcoltak olyanná váltak!

  szabiracerszabiracer16 napja
 • A baloldal Gyurcsánnyal az élen már várbörtönben lenne!

  VercingetorixVercingetorix16 napja
 • tébégéééét!!

  AradebilAradebil16 napja
 • A "betyárbecsület" dolog nagyon szép, csak szerény véleményem szerint nem a politikai életben de legfőképp nem a politikai elitben.

  István ErősIstván Erős16 napja
 • Ez kib@szott nagy volt..az utolso(vege utani 10mp) megerne 1 kulon adast.👏👏👏🤝🤝🤝👍👍👍

  Megaretro74Megaretro7416 napja
 • Klassz összefoglaló volt. De a kérdés, hogy "Mi történne Rogán Antallal egy jogállamban?" nyitva maradt. Vehettetek volna egy tetszőleges európai jogállamot (szinte mindegy melyiket) és a végén jöhetett volna a szummázás, (vagy esetleg a filmen belül is részenként) hogy adott bűncselekményt hány évvel díjazna a jog egy valódi jogállamban. Az feltette volna a pontot az i-re, és tökéletes lezárás lett volna.

  László NagypálLászló Nagypál16 napja
 • A jogállamiság egyik alappillére a hatalmi ágak elválasztása.Ha ez sérül az már elég nagy gond.Ott volt a gyöngyöspatai kártérítési ügy. A kormány a végrehajtóhatalom feje. Ennek vezetője a miniszterelnök. Egy ilyen ügy kapcsán a kormány vezetője nem fogalmazhat meg kritikát egy másik hatalmi ággal, az igazságszolgáltatással kapcsolatban mert óhatatlanul is sérül a jogállamiság.Még a látszatát is kerülnie kell az efféle megnyilvánulásoknak.Ez csak egy a sok rendszerszintű probléma között.

  Tdr TdrTdr Tdr16 napja
 • A rendőrség miért nem csinál semmit?

  Hunor KovácsHunor Kovács16 napja
  • alkalmazotti státusok van és a Belügyminiszterünk szigora

   Papp PéterPapp Péter14 napja
 • Hozzánk járt a Tóni telefonért a Fereciekre.

  Pityu HorváthPityu Horváth16 napja
 • "Mit ér az ha valaki birtokolja akár az egész világot is de lelke kárba veszett.."

  Kecskés PéterKecskés Péter16 napja
 • Ezt hívom én újságírásnak ✌️

  Szilárd KoczorSzilárd Koczor16 napja
 • Letettèk az esküt Isten őket úgy segítse!Van még pofájukon bőr a politikusainknak.

  Györgyi KecskésGyörgyi Kecskés16 napja
  • Szerinted ő igazi hívő, ugyan már a 10 parancsolat is kifogna rajta ?

   Papp PéterPapp Péter14 napja
 • A címre válaszolva, szublimálna :D

  Dániel DomjánDániel Domján16 napja
 • Kiváló anyag

  András LázárAndrás Lázár16 napja
 • "Hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek"!

  Remete LadiRemete Ladi16 napja
 • FIDESZ JOG" állama van! A "többség" az átverhető ostobák eredményezte uralom!

  Remete LadiRemete Ladi16 napja
 • A magyar jogállamot már felvázolta F.Gy.András.

  ATTI .PATTI .P16 napja
 • Én igenis jogállamban élek, ahol az emberek nem hagynak szó nélkül egy ilyen tényfeltáró riportot! Ahol a korrupció ha napvilágot lát, nem bújtathatja el a felelőst az elnök sem a népharag elől! Ahol, ha lopsz, fizetni is fogsz! Ahol a magánvélemény elmondása után nincs mitő tartani! Mert ez az én otthonom, ahol arányában kapok segítséget a befizetéseim után! Ja, a neve Amerikai Egyesült Államok!

  Kornél KatonaKornél Katona16 napja
 • Na, a büdös libernyákok. Amúgy meg "Szemkilövető" Gyurcsány, Soros, migráncs, oltásellenes baloldal, meg a dekadens Brüsszel.

  FIMFIM16 napja
 • Akárhányszor megnézek egy ilyen 444-es "tényfeltáró videót", ökölbe szorul a kezem, hogy micsoda disznóságokat tesznek meg a kormányon levő politikusok az orrunk szeme előtt és senki, de senki az égvilágon nem buktatja le őket... pontosabban ugyebár ilyen tényfeltáró cikkek - próbálkozások vannak, de hogy nincs semmilyen következménye! Ellopnak száz milliókat, hanem milliárdokat 1-1 politikai személyek az állami közösből és még a legsúlyosabb börtön is max. pár év lesz, HA! esetleg lebukik!

  Magyar ViktorMagyar Viktor16 napja
 • 2006 után mi történt gyurcsannyal, már ha akkor volt egyáltalán jogállamiság?

  Akos KatonaAkos Katona16 napja
  • Minek kellett volna vele történnie?

   Balázs HangyásiBalázs Hangyási16 napja
 • Magyarországon nincs jogállamiság, csak a korrupció, a törvénytelenség, lopás, hazugság, az állampolgárok kifosztása folyik.

  VeronikaVeronika16 napja
 • A jogállamiságról talán jogászoknak kéne vitatkozni, nem nektek, meg a Cseh-Donáth nevű diverzánsoknak. A jogállamiság NEM lehet egyforma egyetlen EU-államban sem, lehet ez furcsa, de kvára sántít az analógiátok. Egyoldalú az egész "alkotás", nyilván tulajotok elvárásainak megfelelően - mert a többi országban is fellelhető joghézag, vannak konkrét példák, ha akarunk találunk. De hát értjük, a nagy alkoholista vezérfonalán haladtok, Juncker bácsi ui. megmondta: "kérem a franciák, azok a franciák" - tehát náluk nem lehet akármiben kötelezettségszegésit indítani. A szardzsentin jelentését pedig egy átlagos ismeretekkel rendelkező polgár bármikor megcáfolja, annyira átlátszó az egész, nemhogy aki még benne is van az ügyekben. Egy xar propagandagyűjtemény titulusra érdemes csak.

  AlexandreDupreeAlexandreDupree16 napja
 • Most mi a baj? Egy feltalálóról van szó.. :))

  András KozmaAndrás Kozma16 napja
 • Mókás a bejátszásokban a testbeszéd... legalább hazudni megtanulhattak volna:)

  Dávid KapitányDávid Kapitány16 napja
 • Mi mind bűnösök vagyunk, mert hagyjuk ezt az egészet

  Tamás SchmidtTamás Schmidt16 napja
  • Vegre valaki aki egyertelmuen kimodja az igazsagot.

   Tibor UrayTibor Uray14 napja
 • Ez és a tolvaj és korrupt társai döntenek a sorsomról. A pocakos főnök meg hangosan nyilatkozik, hogy 2/3-os szavazati többséggel a hátuk mögött értünk dolgozik. A pofátlanok meg szétlopják az országot.

  FredixxlFredixxl16 napja
 • Ez igen!! ez ám az uszítás meg a demagógia,fogadni merek,hogy busás jutalmat kaptok ezekért a demagóg videókért a gazdátoktól és az első szavatokból meg 100%-ig kivehető,hogy hiányoljátok a liberális Magyarországot,és még ráadásul rágalmaztok is bizonyíték nélkül meg gúnyolódtok faragatlan módon.A jóisten mentse meg Magyarországot a magatok fajtától,ez a "Propagand miniszterezés" is tipikus balos taktika,meg ez is,hogy ha helikopterrel megy valahova,akkor máris jön a "közpénzből helikopterezett" dolog,meg ez is olyan undorító,hogy a sok libernyák újságíró csak rágalmazni tud és azt mondja,hogy ezek "tények" hát a tények olyan messze állnak a libsi újságíróktól,mint Makó Jeruzsálemtől,nagyon remélem,hogy egyszer valakinél nagyon be fog telni a pohár és az alsógatyátokat is lepereli rólatok a sok rágalmazásért,szánalmas kis libsi firkászok.

  Dénes PálDénes Pál16 napja
 • De hát Magyarország jogállam... Akkor ugyan ez történne vele nem?

  Fusion CoreFusion Core16 napja
 • Nem hinném, hogy ezektől a tényfeltáró műsoroktól bármi jobb lesz, de legalább hűen lefesti a NER valódi arcát. Lesz mit mutogatni az unokáknak már, ha akkorra már nem a NERben élünk majd.

  Olivér KovácsOlivér Kovács16 napja
 • Az a szomorú igazság, hogy végső soron minden nemzetnek olyanok a vezetői, amilyet megérdemel. A mérhetetlen ostobaságunk és töketlenségünk vezetett ide, hogy ezek a nyomorultak bármit megtehetnek következmények nélkül!

  Zoltán PappZoltán Papp16 napja
  • Nincs itt semmiféle nemzet. Itt egy cég van, meg rengeteg hülye.

   Mind meghalunkMind meghalunk14 napja
 • I'm a simple man I see Ács Dani I click like

  Kormos17Kormos1716 napja
 • amúgy ha nincs sajtószabadság, akkor ilyen videó, hogy lehet nyilvános és publikus? :D :D :D

  kaufman tonykaufman tony16 napja
 • 5:30...napkeltétől meg Gyárfás...😂😂😂....úgy látszik ezek a jó emberek odafigyeltek arra hogy 0-24-ben menjenek a biznisz....😅...sajnos...😔

  Ákos BálintÁkos Bálint16 napja
HUworld