"Mesterházy Attila = Fidesz" | Interjú Fekete-Győr Andrással | PartizánPolitika

2021.ápr.16.
312 841 Megtekintés

Fekete-Győr András az Összefogás unicumozását követően, 2014-ben fogott bele egy új politikai közösség megszervezésébe, majd 2017-ben a NOlimpia sikere után vált hivatalosan is politikussá. A Momentum Mozgalomnak megalakulása óta az elnöke, február óta pedig a párt miniszterelnök-jelöltje.
A PartizánPolitika mai adásában Fekete-Győr Andrással politikai szocializációjáról, a Momentum megalapításáról, a Fideszhez és az ellenzékhez való viszonyáról, valamint az előválasztásról és a 2022-es választásról is beszélgetünk.
Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is!
www.patreon.com/partizanpolitika
Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat!
Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB
Ha azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra HUworld-on:
bit.ly/35qa5gT​
Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is:
open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Instán:
instagram.com/partizanpolitika
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz:
facebook.com/groups/partizantarsalgo

Megjegyzés
 • Sziasztok! Sokan írjátok, hogy ég és föld az eredeti, vágatlan Partizán interjú, és a fenti összevágott verzió. Ez többek között azért van így, mert a vágott anyagba sajnos alig-alig érdemeltek helyet azok a társadalmi, gazdasági, és politikai értékválasztások, elképzelések és programpontok, amiket a Momentum miniszterelnök-jelöltjeként képviselek. Szerencsére Spotify-on (és Partizán-patronálóként videó formátumban) az eredeti, hiteles, vágatlan interjút is meg lehet hallgatni (illetve nézni). Már ha azok, akik az előválasztáson részt kívántok venni, a valós, teljes kép alapján akarjátok meghozni a döntéseteket. Ezzel együtt is köszönöm nektek a kritikus visszajelzéseket, ezekből tanul és épül az ember. Ide kattintva tudjátok meghallgatni az eredeti, vágatlan interjút: open.spotify.com/episode/11RrRAcAXKYSjbKa0TDIn8...

  András Fekete-GyőrAndrás Fekete-GyőrHónapja
  • @KiaKK Igazad van! A korábbi kormányok amit elloptak, azt eladták külföldieknek, a fidesz legalább megtartja magának. A sok proli amikor bemegy egy balatoni hotelbe nem érzi a különbséget, hogy ami pénzt ott kifizet, az az országban marad, nem egy külföldi zsebét tömi tele. Bár ezek a prolik már agárdig se jutnak el, mert nincs rá pénzük. Pedig már van ilyen weboldal is, ahol előre meg tudod nézni, hogy jó helyre tedd a nyaralási pénzt! www.nerhotel.hu/ (érdemes rákeresni a nemzet gázszerelőjére)

   László MácsaiLászló Mácsai4 napja
  • 26:14 Lassan mászol le a falvédőről. Teljesen szürreális, hogy a világ játékszabályaira ilyen lassan jössz rá. Ha vezetői ambícióid vannak, sokkal kompetensebb és potensebb kell legyél. 20 év múlva fogsz feleszmélni arra, hogy Magyarország az EU és a Világ komplex játszóterén a lehetőségeihez mérten a legtöbbet és legjobbat hozta ki a Fidesz kormányzati ciklusai alatt. MÉG! A jogosan kritizálható módszerekkel is. A hathatós gyors változáshoz, irányított, módszeres átalakítások kellenek. Az országunk viszont mind gazdasági, mind kulturális szempontból le lett szedálva a rendszerváltás előtti egypártrendszer alatt. Ellenben mi volt a rendszerváltás utáni korai kormányzati váltásokkal. Össze-vissza, koncepciók nélkül irányították az országot. Lehet szidni a NER módszertanát több aspektusból, de ahhoz, hogy egy ország lendülettel haladjon, ahhoz a társadalom többségét legalább egy érdek mentén kell csoportosítani. Nem lehet egy szekeret 5 felé húzni. Átmentem én is a rendszer elleni lázadáson. De járva-kelve az országban és beszélgetve az emberekkel azt látom, hogy sokszor a saját maguk környezetében is inkompetensek a polgárok, nem hogy helyesen vélekedjenek egy ország vezetésének a minőségéről, ami át van itatva a világ nemzetközi politikai és gazdasági érdekeltségeitől. Egy kegyetlenül kusza sakkjátszma az egész. A Fidesz irányt, koncepciót, hosszú távú stratégiát képes lefektetni amik szükségesek egy ország működtetéséhez rövid, de főleg hosszú távon. Míg bármely új párt megjelenik, PR lózungokat hajtogat, tündérmese szerű álmokat hajkurászik, amikről ordít az abszolút inkompetencia a világ működésével kapcsolatban. 28:25 A korrupciót nem kiírtani kell. Hanem edukálni a társadalmat, hogy miért hasznos az ország és a szűk közösségeink javára az átlátható, korrekt piaci jelenlét. Korrupció mindig is volt és lesz. Ráadásul több féle mozgatórugója is van, ami egyik nézőpontból lehet negatív, de(!) adott esetben az ország érdekét is szolgálhatja, ha csak így tudja megvédeni a piacait a külföldi nagytőkével szemben a kapitalizmus harcszínterén. Ráadásul arról sokszor megfeledkezünk, hogy a korrupció mechanizmusai minden polgár, szürke hétköznapi életében is megjelenik, csak könnyebb a nagykutyákra mutogatni miközben magukkal szemben készségesen feloldozóak, megbocsátóak vagyunk.

   KiaKKKiaKK4 napja
  • Szerintem hagyj fel a politikával és válassz egy olyan szakmát, ahol nem baj ha hülye és képzetlen.

   Rafael AndrásiRafael Andrási7 napja
  • Szinte látom magam előtt ahogy miniszterelnökként meghozza első döntéseit, és az aktív nyugdíjasok program keretében a 80-90 éves mamikák kivonulnak parkot takarítani és közben írni-olvasni tanítják a gyerekeket, akik a mászókán csimpaszkodnak. Második döntésként a Liliom utcát áthelyezteti a nyolcadik kerületbe, majd betiltja a napelemeket, mert az atomenergia veszélyes.... Egy ilyen okos miniszterelnök kell nekünk, hogy Magyarország felvirágozzon! huworld.info/flow/vide/1Z5-m4TViNu7jK4

   László MácsaiLászló Mácsai8 napja
  • @Molnár Tibor gondolom azt feltételezi András, hogy ilyen a jó politikai kommunikáció

   Szilvia LászlóSzilvia László10 napja
 • ez a csávó segghülye! és egy kis sosemdolgozott diktátorcsíra... hol is láttam már ilyet?! remélem, minél több ember látja ezt a videót!

  Gabor BorbelyGabor Borbely8 órája
 • Ugy is van! Igaza van mindannyiotoknak! A kutyamat sem biznam ilyen emberre nemhogy az orszagot. Vezessek csak az orszagot tovabb a ven, korrupt, a kommunizmusban kikepzett es felnott jelenlegi bunozok. Ok tudjak hogyan kell folyekonyan hazudni a tv-ben es agyat mosni. Basszus igen a csavo nem valami felkeszult es nem emlekszik par dologra mi tortent 6 evvel ezelott. Ez van. Ez nem zarja ki hogy jo vagy jobb vezeto legyen. Minden jelenlegi "nagy politikusnak" voltak bena interjui. UI: Semmi kozom a Momentumhoz. Nem szavaznek rajuk de meg csak nem is Magyarorszagon elek. Ez a beszukult latasmodu kommentlincseles viszont nagyon megporgetett... Ha ti mind interjuk alapjan valasztotok akkor orokre a fidesz marad hatalmon. Vagy majd megvalasztotok egy szineszt aki jol tud szonokolni. Hajra...

  Gergely BodriGergely Bodri2 napja
  • Isten, gyere le.....

   Balázs BődiBalázs Bődi18 órája
 • Kis-Orbán András. Annyira ciki ez a csávó :(

  Zoltan BereczkiZoltan Bereczki4 napja
 • Ívós játék: Minden nem tudom vagy kitérő választ add András inni kell egy felest. A 20 perc után nagyon jó szórakozást nyújt a interjú. Vagy: akkor kell egy korty sört inni mikor Marci próbálja megmenteni a interjút.

  Andrew ChannelAndrew Channel5 napja
 • Ez az interjú révén negatív vélemény alakult ki számomra. Inkább tűnik megélhetési politikusnak, mintsem a “haza megmentőjének”. Saját nyilvánvaló hibáit nem ismeri el és még a komment szekcióban is megmagyarázza. 🤣 Perfekcionistának vallja magát, de jogszabályi tervezetek nem készültek az elszámoltatáshoz a programba. Nagyon sok a kérdőjel és a “nem tudom”. Ezeket már rég lekellett volna tisztázni! Ha ő lenne a miniszterelnök, akkor amire kitalálnák, hogy mit csináljanak már rég kimentenék a jelenlegi kormány közeliek a vagyont Svájcba. ( Már ha most nem ott van a pénz.) Akiket korábban nagyon erősen bírált, most összeáll, mert neki is kellene egy szelet a tortából. Igen mások is összeálltak, de rajta nem a közös célt érzem, hanem a saját érdek érvényesítési szándékot. Egyáltalán nem összeszedett. Mint egy 18 éves fiatal felnőtt, aki mindennel ismerkedik, de még nem döntötte el merre induljon. Ez alapján isten mentsen meg minket, hogy ő legyen a miniszterelnök.

  doresz66doresz665 napja
 • Azért ezt nézve már értitek miért nem nyilatkozik orbán? Kb ez a szint lenne...

  Tamás SziedlTamás Sziedl6 napja
 • Márki ZaY, és a Fodor interjú után, ez felért egy headshottal...

  Tamás SziedlTamás Sziedl6 napja
 • Lenduletes amator

  Gabor PongraczGabor Pongracz7 napja
 • A következő videónál meg lehetne oldani, hogy vagy 20 Decibellel hangosabb legyen, mert laptopon normálisan nem lehet hallani.

  Robert T.Robert T.9 napja
 • A buszon utazva lehet ilyen beszélgetéseket hallani, amikor az 50-es családanya hazatelefonál... -"Szia! Otthon vagy? Én? Nem.. Mi aha... Nem tudom. Aha. Nem. Igen. Hűtőben... Nem tudom... Aha. Mi? Nem. Kenyér... Lehet. Aha... Lehet..." Bakker!

  istván cseriistván cseri9 napja
 • A politikai kommunikációról alapvető dolgokat nem tud ez a boldogtalan, ami pedig megtanulható. Ha erre nem készült fel, akkor mit tudhat a jó kormányzásról, ami viszont csak úgy nem tanulható meg, tehetség is kell hozzá. Tölgyessy Péter mondta, aki elfogultsággal nem vádolható: "Orbán világméretű politikussá nőtte ki magát." Mennyi idő lenne Fekete-Győrnek hozzá felfejlődni? Egy élet nem lenne elég. Ennek dacára ha netán valahogy a baloldal győzne, kapna egy fontos posztot. Nem ezt érdemeljük.

  István TóthIstván Tóth10 napja
 • András! Bocs, de ennek az interjúnak nem csak a vágott verziója volt gáz....

  Fk ZadoriFk Zadori11 napja
 • de unalmas figura

  bimbambulabimbambula11 napja
 • Hát, nekem az alkalmatlansága jött le! Ja! Hogy nem tetszenek a kérdések! Pedig igen fontos és pontos kérdések voltak. Az iskolában, ha egy diák így dadog a tanár leülteti! Sokkal többet vártam. Kiváló Momentumos képviselők vannak. Lehetett volna mást választani a párt élére! Egyik sem ilyen öntelt és pökhendi. De leginkább viszont a felületessége, a koncepciótlansága zavart!

  Éva OpitzÉva Opitz11 napja
 • Akár fizethetett is volna Marci tanácsai és rávilágításaiért 😊.Jó volt!A vége fele rendesen izgalmas volt nézni. 😁

  Alexandra NémethAlexandra Németh12 napja
 • Én is szeretnek egy kisméretű atomerőművet a háztetőmre LOL! Ez még a saját szavazóinál is hülyébb.

  AronAron12 napja
 • Buta, alattomos komcsiivadék! Menj dolgozni inkább, ne rablásról álmodozz!

  Gyorgy LatorcaiGyorgy Latorcai12 napja
 • Te miniszterelnökként? Nem próbálsz túl sokat képzelni magadról? Nevetséges!

  Gyorgy LatorcaiGyorgy Latorcai12 napja
 • Hát nemtudom Bandi, lehet rossz napod volt🍿🍿🍿

  pixamusicpixamusic12 napja
  • Néhány éve mindig rossz napja van.

   WinG73 73.WinG73 73.12 napja
 • Meghasonlás explained. :-(

  M. L.G.M. L.G.12 napja
 • Az nem elfogadott, hogy olyan ember is lehet politikus, aki nem a régiek rutinos, csípőből mindenre válaszlós? Az eszetekbe jutott, hogy a többiek csupán azt tanulták meg, hogy a nem tudom helyett inkább hazudj, mert akkor hitelesnek látszol? Hányszor derült már kii politikusról, hogy hülyeségeket beszélt. Talán ott is jobb lett volna azt mondania, hogy nem tudom. Hazudj, mondj bármit, mert különben szétszednek a többiek. Ezt várja el a társadalom. Milyen az a politikus, aki nem tud mindenről mindent? Alkalmatlan, vagy igazmondó. Egy országot vezetni hatalmas felelősség, ezt megértem. Az a dolgunk, hogy régieket eltüntessük és ugyan olyan hazugok kerüljenek helyükre, csak fiatalabba?

  Nóra CserneckiNóra Csernecki13 napja
  • Azért nem mindenki a hazugságokon töri a fejét...

   MUCSI ESZTERMUCSI ESZTER12 napja
 • Egyszerűen nem tudok másra gondolni mint hogy Fletonak a keze ebben is benne van ! Ha csak kicsit is jót akart volna a partizán a momentum nak , akkor nem adja le ezt az interjút ! Zseniális nézni jobboldaliként ahogy kiiktatja Gyurcsány a lehetséges kihívókat ! Én már csak egy kávét kérek ! 😅

  mester zolimester zoli13 napja
 • Ez be van lőve, vagy megszállottság áldozata. Kell egy ilyen bohóc az országnak, ugye?

  Margit LászlóMargit László13 napja
 • Egy ennyire karizma nélküli embert nem tudok elképzelni bármilyen vezetői pozícióban, nemhogy miniszterelnökként.

  Árpád BorosÁrpád Boros13 napja
 • Soha nem értettem, hogy mi a szekunder szégyenérzet. Már értem.

  carvingski.hucarvingski.hu14 napja
 • júúúj, szegény..

  Zsofia Cséry-HorvathZsofia Cséry-Horvath14 napja
 • Olyan volt mint Cukkerberg a szenátus előtt.

  TheEyelash88TheEyelash8814 napja
 • Nehéz helyzetben volt/van a momentum. 1. Azért a Nolimipia egy hatalmas adu ász volt. Még ők maguk is meglepődtek és nem tudtak vele mit kezdeni. Túl gyorsan jött a siker. Választhatta volna azt az utat, hogy a kezdeti célokat, hitelességet megtartva, jelesül, hogy a jelenlegi politikai elitnek, ami még mindig a kommunizmus maradványa el kell tűnnie. Jöjjenek a fiatalok. Kezdjük tiszta lappal. Ezzel csak annyi a gond, hogy így választást szerintem jó pár évig biztos hogy nem nyertek volna. Ez hosszú idő. Nehéz lett volna nem hibázni. Kérdés az is, hogy az alapító társaságban van-e annyi összetartás, mint ami a gyerek koruk óta barátságban lévő fidesz magban van? Spoiler! Nincs, lásd Pottyondi... Lett volna-e annyi türelem a lelkesen hozzájuk csatlakozókhoz, hogy kitartsanak több ciklusnyi ellenzéki, esetleg akár vesztes választás után is? Ez idő alatt simán rájuk ég, hogy Fidesznek hajtják a szelet (igaz is) és a felelősség is, hogy a rendszer tovább él. 2.Vagy választhatta azt, hogy mindent amit korábban mondott szembe köpi magát és összeáll gyurcsányékkal. Feladva azt, hogy egy igazi korszak váltó párt legyen. Véleményem szerint mind két út az elmúlásukhoz vezet. Csak az egyik gyorsabb, a másik lassabb. Úgy fognak járni mint az LMP. Biológiai példával élve: A kertészetekben BÚJTATVA nevelt gyümölcsfák 1-2 év után hoznak termést. Igen ám, de a gyökérzetük szerteágazó lesz nem tud elég mélyre hatolni. A fa jobban ki van téve a környezeti ártalmaknak, akár hamar meddővé is válhat majd elpusztul. Szemben a magoncokból lévő gyümölcsfák. Amik igaz hogy 5-6 év után hoznak termést, de gyökerük egyenes, mélyre hatoló lesz. Egy emberöltőt is terem akár. Értitek? Nincs türelem, nincs egyenes gerinc, nincs kitartás.... Az utolsó kapcsolja le a villanyt!

  Dávid TerjékDávid Terjék14 napja
 • Köszönjük, hogy önként kiszállt a Momentum az ország vezetéséről szóló versenyfutásban.

  The Sad EmojiThe Sad Emoji14 napja
 • Igazából látja hogy esélye nincs nyerni és sajnos minden ellenzéki politikus így áll a dologhoz ezért nincs konkrét terv és ez a legnagyobb hiba olyan mint amikor valakinek az a célja az életben hogy gazdag legyen de nincs terv nincs munka mert o se hiszi el hogy az lessz. Orbán Viktor hísz abban amit csinál meg ha hazudik is azt is elhiszi ebben van az ereje. Sajnos nincs egy erős ellenzék ezért inkább el sem megy szavazni az ember mivel vagy ezt az életet folytatjuk vagy a bizonytalanba vágunk bele lehet hogy azért nem tudja mi lessz a vagyonnal mert gondolkodik hogy el osszák vagy mi legyen vele ez egy vicc. Kedves Márton javaslom legyél te elnökjelölt mert ezek gyenge emberek. Gratulálok a műsorhoz nagyon nagyon rég láttam ennyire szimpatikus intelligens embert végre egy színvonalas műsor így tovább szívből gratulálok

  Gyuri BerkiGyuri Berki14 napja
  • @MUCSI ESZTER Így van! És rá kell szavazni! :-)

   Timi RTimi R5 napja
  • Egy ember van az ellenzéki oldalon, aki hisz a győzelemben, de az ellenzéki pártokban nem...

   MUCSI ESZTERMUCSI ESZTER12 napja
 • Ha Marci valaha adott lehetőséget FGYA-nak arra, hogy bárki is kiábrándulhasson a Momentumból maga a párt elnőke révén, (ha egyáltalán bármikor is komolyan vette azt) hát az ez a riport volt. Egyetlen egy kérdésre se kaptam igazi választ, a kettesért felelt. Semmi másról nem kaptam képet, csak egy fiatalemberről és pártjáról, aki idejekorán került a hatalom lehetőségének közelébe, és bármire képes azért, hogy bekerüljön a parlamentbe. Ennyi! (és erre mondják azt, hogy olyanok, mint anno a Fidesz? - az akkori Fidesz tagjai jobban képbe voltak az akkori jog-rendszerrel, mint maguk a kommunisták! és valóban volt mondanivalójuk...)

  Dénes AlbertDénes Albert15 napja
 • Igazi nyomorult.

  József Richárd NémethJózsef Richárd Németh15 napja
 • Ennek a Fegyőrnek már a nagyapja: Fekete Győr Endre is egy befolyásos komcsi vezető volt, aki olyan politikai és anyagi tőkét kovácsolt, h még az unokája is ennek az előnyeit élvezheti. Nem mindegy, h olyan, ingatlan(oka)t, majd később ebből akár pénzeket tudott már akkor a nagypapa v az örököse megszerezni, amiből ma az unoka is jól él. Nem mindegy, h a szülőknek nem kellett vérrel-verejtékkel lakásra gyűjteni saját maguknak, hanem az "aranyifjú" külföldön - igencsak költséges - taníttatását lehetett finanszírozni.

  Kristofer LaganderKristofer Lagander15 napja
 • Hogy milyen buta ez az emberke... Ez a FEGYŐR... elképesztő. Ez akar politizálni?

  Bulcsú HarkaiBulcsú Harkai15 napja
 • Hát ez szánalmas volt.

  K. ZsK. Zs16 napja
 • Ekkora idiótát. Ilyen a székelyek. Hatalomra éhes idióták. Az MSZP gyengébb emberei közül mindenki Orbán markába van. Egy biztos. Mesterházy Attila soha nem volt és soha nem lesz.

  Ferenc BekőFerenc Bekő16 napja
 • akkor is inkább szavazok egy béna kezdőre mint egy profi tolvajra. pont.

  mmm mmmmmm mmm16 napja
 • Ez a csávó egy idióta! Egy ratyi ember! Ilyen ember remélem soha nem lesz a miniszerelnökünk! Hajrá Jakab Peti!!

  Noel NémethNoel Németh16 napja
 • "Nem tudom"..."Nem emlékszem"..."Ezt meg kell kérdeznem"..."Hmm"..."Nem tudom"..."Nem emlékszem"..."Nem tudhatom"...egy rossz vicc, én szégyelltem magam helyette

  ME198210ME19821017 napja
 • Atya úr isten! Ez akar miniszterelnök lenni? Volt olyan tudományág amiben elérte az egyes alát?

  Sándor TóthSándor Tóth17 napja
 • Most komolyan... Azok a szavazók akik ezekre voksolnak krumpliznak, tompikáznak és érzik magukat okosabbnak? Ébresztő! Ha ezek kezébe kerül az ország kasszája akkor végleg lehúzhatjuk a rolót.

  Sándor MolnárSándor Molnár18 napja
 • "Olcsó clickbait = ellenzék" Ex jobbik szavazóként átérzem a helyzetet, itt a jobb oldalon is ilyen a felhozatal, ezért nem fog még hosszú évekig megdőlni a kormány.

  Gray JediGray Jedi18 napja
  • Ezért kell független választani...

   MUCSI ESZTERMUCSI ESZTER12 napja
 • Magyarország pedig sajnos kurvaország! Mindig fekszik valaki alá! Soha nem jó helyre, de mindig érdekből! Ez nagyon nagy baj!

  Szaniszló JózsefSzaniszló József19 napja
  • Ez baromság.

   Zoltán KasZoltán Kas17 napja
 • Gulyás Marci záróizmának nagyobb lehet a tartása, mint ennek a borotvált talpú transznőnek.

  Égenjáró LukácsÉgenjáró Lukács19 napja
  • Aki ilyen kisstílű, az mit vár az életétől?

   Zoltán KasZoltán Kas17 napja
 • Andrei Feketescu-Ghiorescu fátyok neháráguggggyyy...

  Égenjáró LukácsÉgenjáró Lukács19 napja
 • ezt a balféket...

  Szabó Attila ZsoltSzabó Attila Zsolt19 napja
 • Rossz érzéseim vannak mikor ezt a csákót nézem. Az egész kisugárzása egy az egyben Ted Bundy.

  Sándor MolnárSándor Molnár19 napja
 • Ez Andriskám egy nagyon gyenge 2-es alá!!! Borzalom, hogy megint ez az ellenzéki moslékkoalíció akar indulni 22-ben. Nem is csodálkozom majd ha ismét nyerni fog a FIDESZ 22-ben, ilyen ellenzéknek mondott figurákkal...

  Zoltán BánZoltán Bán19 napja
  • Egy megfelelő ember van csak...

   MUCSI ESZTERMUCSI ESZTER12 napja
 • Hajrá Toroczkai László a Mi Hazánk miniszterelnök jelöltje , aki lealázta Puzsért is egy vitában ide persze nem merik behívni. Hajrá Toroczkai, hajrá Mi Hazánk!!

  Laszlo KovacsLaszlo Kovacs19 napja
 • Rem kellemetlen, iszonyat kinos... egy nulla ez az ember.. kb mint amikor Berki Krisz volt fopolgi-jelolt. Bar lehet O is nivosabban nyilatkozna.. a froccsteraszra se megy el ez a gyerek wc-s bacsinak, hagyjuk mar.. de nem is gondolom, hogy O ezt komolyan gondolja.. lehalabbis nagyon remelem. Elkenyeztetett urifiu.. az latszik, hogy meg eletben nem dolgozott.. azon tul hogy fenymasolt 50 plakatot😂

  trinity8512trinity851219 napja
  • Igen. Szerencsére vannak jobb emberek az ellenzékben.

   Songbird645Songbird64519 napja
 • Én màr nem hiszek a mesékben😉

  erzsebet totherzsebet toth19 napja
 • Nem szarozásból ,de vittorio ellen egy minimum Tisza István kaliberű figurára lenne szükség, h pattintani lehessen,akit egy nyitott pengének aposztrofáltak a Monarchia torkán...mert ez a hebegés-habogás,hááát nem tudom.

  JohnGotti 2002JohnGotti 200220 napja
 • Ha ez a szerencsétlen félnótás az alternatíva O.V ellen a választasokon, akkor Magyarorszag végleg lehúzhatja a rolót...

  Tibor FeketeTibor Fekete20 napja
  • Szerintem nem fog sok százalékot elérni az előválasztáson.

   Songbird645Songbird64519 napja
 • huworld.info/flow/vide/qHmgtHy6r8u_o54

  Ede CzirókEde Czirók20 napja
 • Ez igazi? Olyan mint a kandi kamera :D

  Ferenc BiróFerenc Biró20 napja
 • Juj, hát ez elég gázra sikeredett, úgy tűnt mintha Fekete-Győr az se tudta volna hogy éppen hol van, nemhogy jó válaszokat adjon. Minden szavát megcáfolta a riporter, kéje kedve szerint forgatta, nagyon ügyesen, ezzel bemutatva hogy semmi valós politikai tartalom, teljesítmény nincs az ember mögött. Jó riport.

  Jácint JónásJácint Jónás20 napja
  • Gulyás Márton alapos munkát végzett. Megmutatta hogy vannak jobb emberek is az ellenzékben.

   Songbird645Songbird64519 napja
 • Nem bírjuk végignézni! 23:43-nál leálltunk.

  Flores FloresFlores Flores20 napja
 • Nagyon gyenge, pariban van a bohóc Kósával. Szomorú lenne nullingerekről tökkelütöttekre váltani.

  Flores FloresFlores Flores20 napja
 • Kicsit olyan, mintha nem teljesen lenne tiszta.

  Kovács GergőKovács Gergő20 napja
 • Pojáca

  Lama AdministratorLama Administrator20 napja
 • Korrupcióellenes ügyészség, amiben benne lesz Gyurcsány is . 😆😆😆 Kb. mint mikor szervezett bűnözés elleni testületet állítanák fel, amely testület oszlopos tagja Al Capone. 😆😆😆 Mindenesetre Fekete Győr legalább a humornak nincs híján.

  Ferenc HerczegFerenc Herczeg20 napja
  • Nekem is ez a problémám az ellenzéki összefogàsnál, de túl sok a Gyurcsány imádó szavazó, akiknek a szavazataira nagy szükség van...

   MUCSI ESZTERMUCSI ESZTER12 napja
 • Next!

  addario2addario220 napja
 • Javaslom minden kormánypárti bajtársamnak, hogy toljuk meg Andriskát az ellenzéki előválasztáson, teljesen biztos a kudarc. HAJRÁ FIDESZ!

  George BarronGeorge Barron20 napja
  • Szerintem nem akarjátok tovább hallgatni őt az előválasztás után. Meg amúgy a Fidesz a ti adótokat is lopja úgy hogy nem lenne szerencsés segíteni nekik.

   Songbird645Songbird64519 napja
 • Ez egy bohóc 🤡🤡🤡🤡🤡🤡

  Klei ViktorKlei Viktor20 napja
 • Egy szó jut eszembe: kínos...

  Márta FarkasMárta Farkas20 napja
 • Nem tartom jó vezetőnek, még kevésbé jó államférfinak. Nem is szavaznék rá. De miért kell ezért az interjúért őt keresztre feszíteni? Felkészületlen, tapasztalatlan. Nem az, amit egy szakértő politikustól várnánk, oké. De azért nehogy már azért basztassuk, hogy ki meri azt modnani, hogy "ööö... nem tudom." Ez a tulajdonság nagyon sok politikusból, még több emberből hiányzik.

  ZsoltZsolt20 napja
  • @Zsolt Meg azért ez olyan aminek automatikusnak kellett volna lennie és nem a Marci kérdésére elkészítendőnek.

   Songbird645Songbird64520 napja
  • @Zsolt Amúgy most már megmutatták a 2019-es költségvetést de a grafikonok és a magyarázat lemaradt.

   Songbird645Songbird64520 napja
  • @nowzeca Zsoltnak küldtem volna csak félrement. Bocsánat.

   Songbird645Songbird64520 napja
  • @nowzeca Ez teljesen jogos. De ez szerintem a legtöbbeknek az interjú előtt már kiderült.

   ZsoltZsolt20 napja
  • ​@Songbird645 Ebbe bele lehet kötni, és szerintem igazad van. Az elszámoltatás egy kampányüzenet, megvalósulni nem fog. A legtöbben nem emiatt támadják, hanem azért, mert felkészületlen, stb. ezen csodálkozom.

   ZsoltZsolt20 napja
 • Szépen elintézte magát :D

  brgmnnbrgmnn20 napja
 • Én nem ismertem ezt az embert, de azok a kritikák, hogy nincs ellenzék stb... mostmár még érthetőbbek. Ez az ember nem interjút ad, hanem mentegetőzik. Az látszik, hogy egy pártot nem tud összetartani. Talán nem kellene nagyobb babérokra törni mindannyiunk érdekében. :)

  tudom nemtudom nem20 napja
 • Jó, hogy nem vezetsz hajót, csak pártot, nem sok hidunk maradna. A kutyám pórázát nem adnám a kezébe jó Bandinknak! Szánalmas...

  tutajos22tutajos2220 napja
 • FGYA olyan, mint egy kamasz fiú. És ez nen negatív kritika!!

  István TukacsIstván Tukacs20 napja
 • Össze vagytok nőve a többiekkel ... Így már felejtősek is vagytok Ti is... Ez a multikulti amit össze próbáltok rakni egy vicc... Tételezzük fel nyer a multikulti, milyen osztogatások mennek majd ott, hány fele kell majd osztogatni... Ugyan már ott aztán lesz majd buli... Mindegyik szar itthon de számomra még mindig a Fidesz a kisebbik rossz mint ez a multikulti... Bal-libsire soha nem fogok szavazni meg azokra sem akik velük össze borulnak...

  Sch FeriSch Feri21 napja
  • @Songbird645 fingom nincs mit írsz komolyan... Hol látod, hogy fidesznek szurkolok? Azt írtam a mostaniak ( multikulti résztvevői) közül a kisebbik rossz a fidesz. Sehol nem írtam, hogy nyalom őket. Írtam mi a véleményem a mostaniakról olvasd el akkor újra a hsz-eket...

   Sch FeriSch Feri19 napja
  • @Sch Feri Hát remélem hogy egyszer amikor felfogod a Fidesz korrupciójának a hatását és megfogod változtatni a véleményed. A Fidesz korrupciója ugyanolyan káros vagy akár még károsabb is lehet mint a DK és MSZP korrupció úgy hogy nyugi a DK, MSZP, Momentumot sem támogatom. A Márki-Zay Péter legalább hozott egy olyan törvényt a saját városában hogy a képviselők rokonai ne induljanak az önkormányzati pályázatokon.

   Songbird645Songbird64519 napja
  • @Songbird645 ezen ne rugozz... Ott írtam feljebb a véleményem....benne van

   Sch FeriSch Feri20 napja
  • @Sch Feri Azt írtad hogy a "kisebbik rossz" a Fidesz.. Ezen elsiklottam. Akkor ki hoz lázba?

   Songbird645Songbird64520 napja
  • @Songbird645 talán ha visszaolvasol okosabb leszel....

   Sch FeriSch Feri20 napja
 • Csak nincs hozzá TALENTUM!

  Krisztián CsábiKrisztián Csábi21 napja
 • Maga machiavellista.

  Krisztián CsábiKrisztián Csábi21 napja
 • "Kedvetlen" Fekete-Győr András! Maga nem tanult, hanem magolt...most is!

  Krisztián CsábiKrisztián Csábi21 napja
 • 😂😂😂😂

  róbert kissróbert kiss21 napja
 • "Kedvetlen" Fekete-Győr András...a lejtőnek nincs alja...

  Krisztián CsábiKrisztián Csábi21 napja
 • "Hasznos idióta" id. Joszip Visszarionivics Dzsugasvili....cui prodest?!

  Krisztián CsábiKrisztián Csábi21 napja
 • Na ki jött ide Edinától?

  Farkas KittiFarkas Kitti21 napja
 • Csaja lennék már nem lennék otthon mire hazaér.

  László HerczegLászló Herczeg21 napja
 • Ez a kisfiú ebbe az interjúba belebukik. Az az összefogás amiben ez a szélhámos húlyegyerek benne van, az szégyellheti magát.

  László HerczegLászló Herczeg21 napja
 • Szerintem teljesen meggyõzõ volt Fegyõr. Engem meggyõzõtt nehogy rájuk szavazzak.....

  Hegyi ElizabethHegyi Elizabeth21 napja
 • Ez katasztrófa.

  Zoltán VargaZoltán Varga21 napja
 • Nagyon kínos. Igazából én már ezerszer leírtam az ilyen interjúkhoz, hogy megélhetési politika az, amit láthatunk. Te, barátom, nem akarsz fizikai munkát végezni. Ez a nagy helyzet.Nagyon éretlen vagy és nagyon tapasztalatlan. És az az igazság, hogy olyat erőltetsz, amihez nincs affinitásod. Nyugodtan tanulj mást,vagy vállalj más szerepet. Tudod, mi, kis emberek, soha nem tudnánk olyan munkakörben dolgozni, amihez szakmailag nem értünk. Ugyanis fel sem vennének. Ezt csak a realitás érzéked javítása érdekében teszem hozzá. Egyébként jóindulatú, szimpatikus gyerek vagy, menj és csinálj mást.

  L MayerL Mayer21 napja
 • Már egy ideje nézem a csatornát, imádom, de ilyen kesztyűs kézzel még nem láttam bánni senkivel Marcit. Végülis is mindegy mert ennyi is elég volt, lehet azért nem kalapálta meg még jobban. A legfelzaklatóbb, hogy még ezt sem tudta megugrani András.

  Márk PozsárMárk Pozsár21 napja
 • Kipukkant a lufi...

  TonewheelsmileTonewheelsmile21 napja
 • Ha ez a fiú a momentum elnöke, akkor a momentum egy kamupárt!

  Jozsef PappJozsef Papp21 napja
 • András, erre nem tudok mit mondani.

  Magyar ÁllampolgárMagyar Állampolgár21 napja
 • Ez nagyon kínos

  Agnes HodaiAgnes Hodai21 napja
 • valami rejtett erőssége mégiscsak van, hogy nem váltották még le a momentumon belül nem? ebben az interjúban semmi új, mindig is kellemetlen volt nézni a nyilatkozatait, csak így egyben félelmetesebb - számomra kíváncsi vagyok megmarad-e a momentum és meddig

  nabrosdgnabrosdg21 napja
 • Conchita és az első szex...

  Ambrus JánosAmbrus János21 napja
 • Fogalmatlan... Fingja sincs mi folyik a pártján belül, de kb országosan akarja majd a korrupciót üldözni... Keresi a középutat a választók igénye és az elképzeléseik közt, ergo a hatalomért bármit. Ilyen hülye vagy hülyének nézi már ez a jöttment is az embereket... Szavazóit?

  Miklós LukácsMiklós Lukács21 napja
 • Kommunikációban valóban még kissé fejlődnie kell, de szerintem nagyon nem volt annyira gáz, mint a kommentelők zöme szerint. Ha lehetne választani, akkor inkább ez a csóka, mint a maffiavezér Orbán....

  zolizoli21 napja
  • @zoli Hát akkor nagyon egyezik a véleményünk mert a Karácsonyt és a Dobrevet én sem szeretném. Ha másért nem akkor csak azért menj el az előválasztásra és szavazz valaki másra (vagy másokra ha több X-szes lesz) hogy az MSZP és a DK megbukjon. Őszinte félelmeim vannak a Karácsony és a Dobrev esélyeivel kapcsolatban sok a birka akik rájuk szavazna amikor ott a Márki-Zay Péter és a Jakab Péter is. Arról nem is beszélve hogy a Fideszesek szerintem átszavaznának a Márki-Zay Péterre vagy a Jakab Péterre de a Karácsonyra vagy Dobrevre semmiképpen.

   Songbird645Songbird64521 napja
  • @Songbird645 Nálam Dobrevet és Karácsonyt is veri, mert azoktól is kiütést kapok. Persze nem mondom, hogy miniszterelnök legyen, csak azt, hogy nem gáz a srác.

   zolizoli21 napja
  • Az Orbánnal biztosan jobb de azért nézd meg a többi jelöltet is és hasonlítsd össze velük a Fekete-Győr Andrást.

   Songbird645Songbird64521 napja
 • 48:04 Sráác, itt nem az a baj hogy meg van vágva az interjú. Pont az a baj, hogy nincs megvágva!

  Viktor DoeViktor Doe21 napja
 • kérdezte már valaki, vajon Marci futásból jött vagy megy?

  salzdorfersalzdorfer21 napja
 • Akarva vagy akaratlan itt Marci kivégezte a kollégát,a határon tull csak tökönrugásért, Brüsszelben meg árulkodni mehettek,ha ez nektek nem kinos!

  Patruban CsabaPatruban Csaba21 napja
 • Fekete-Győr András az új Havas Jon. 😆 "You know nothing..."

  Mike DetiMike Deti22 napja
 • 30:30-tőle tipikus olyan kijelentések sora indul meg ennél a percnél, amikor valaki hall vagy olvas valamit vagy épp mondják neki és ezekből szűri le azt hogy Tóth Csaba helyére igenis Hadházy Ákos kell a zuglóiaknak... ja és papírja amúgy nincs semmiről, semmit nem tud bebizonyítani. Egy olyan ember aki Magyarország miniszterelnöke szeretne lenni az nem a média által közvetített tartalmakra támaszkodva akarja elérni amit akar, hanem ő saját maga megy utána addig míg Ő saját maga meg nem győződik arról, hogy mi folyik a háttérben. Ez az ember egy nulla és komolyan az a típus aki úgy gondolta hogy egy egyetem elég lesz ahhoz hogy ő bárki is lehessen. Bár igazából nagyon sose volt szimpatikus, de ez a videó csak még jobban megerősítette a gondolkodásomat a politikával kapcsolatban.

  fehervmfehervm22 napja
 • Puzsér for president.

  Gábor KovácsGábor Kovács22 napja
 • Azért annyira nem sikerült felhúznia magát kedves Andrásnak az öszödi beszéden, hogy aztán ne álljon össze most Ferivel a hatalom nevében, mint kesztyűbáb. Isten óvja az országot ezektől!!!

  Gergely SzemanGergely Szeman22 napja
HUworld