Mentőmotor vonul - No.1

2017.okt. 1.
61 699 Megtekintés

Robogó 1-ként egy lazább forgalmú hétvégi szolgálat egyik vonulása...
mentomotoralapitvany.hu/
facebook.com/MagyarMentomotorAlapitvany/?fref=ts

Megjegyzés
 • Máskor azért a hang az elejétől végig menjen.

  LackoooLackooo11 hónapja
  • A kórházaknál nem fogják felkapcsolni a szirénát csak azért, hogy neked a youtube előtt legyen mire elégedetten csettinteni. A kórházban fekvő emberek nyugalma többet ér, minthogy baszkódjanak a kresznácik kedvéért.

   CerberusCerberus4 hónapja
 • Értelmetlen nonulás!!!! MECH!!!!

  Milán SzlanicskaMilán Szlanicska2 évvel
  • huworld.info/flow/vide/ppii3YDEmqncl6o

   István KatonaIstván Katona4 hónapja
 • Minden tiszteletem és elismerésem a tiétek!

  Matyas UjjMatyas Ujj2 évvel
 • Azta ilyen is van ? Jó tudni :)

  WaffeinWaffein2 évvel
 • A hangjelzésnek végig fent kellett volna maradni....ezzel nem spórolunk. 3 okból... 1.sajat biztonsag,2.a többi kozl.biztonsaga,3.hamarabb észlelik a kivülállók,és jeleznek hova várnak segitséget. Halalos dolog kekfénnyel csendben suhanni. Az ilyemkor mellékes ,hogykit zavar a hang efekt..

  György VighGyörgy Vigh2 évvel
 • Széles utat.

  Suzuki BerényiSuzuki Berényi3 évvel
 • Na, ez már felér a hollandok "sorozatával".

  Drake BlackDrake Black3 évvel
  • Ambuchannelre gondolsz?:D

   ShadowX★ ツShadowX★ ツ2 évvel
 • Minden tiszteletem a tiétek!

  Nitro500Nitro5003 évvel
 • Tulajdonképpen azon kívül, hogy gyorsan elsősegélytnyújtasz és helyszíntbiztosítasz, mire jó egy motoros mentő? Merthogy gyorsan kiérsz csak éppen semmi másra sem vagy jó ha odaérsz, felszerelést nem hiszem hogy sokat tudsz szállítani, pontosabban azt igen, de nagyobb mérőműszereket, eszközöket nem. Emelett beteget szállítani sem tudsz. Szóval mi a feladatotok ha a helyszínre értek, milyen esetekhez riasztanak?

  NeXuSNeXuS3 évvel
  • NeXuS pontosan ezért jó, amit leírt! Sokkak gyorsabb, mint az autó. A gyors ellátásra, életmentésre lett kitalálva. A szállítást meg intézi tovább. De sokszor megyünk párhuzamosan autóval csak azért, hogy a kritikus állapotú, magas időfaktorú beteg (ahol minden perc számít) hamarabb kapjon ellátást.

   Harangozó RolandHarangozó Roland2 évvel
  • Jólvan akkor mérjed az ember lelkét...sok szerencsét hozzá

   David ChomiakDavid Chomiak3 évvel
  • Mielőtt hozzászólsz te nagyongyökér, nem vagyok okosabb csak nem voltam lusta utánanézni a dolgoknak ellenben veled, mielőtt valakit kioktatnék. Ha ismernéd egy kicsit is az emberi testet, akkor tudnád, hogy lehet benne mérni ellenállást, az idegen áthaladó áram erősségét, sőt az embert körülvevő elektromágneses mezőt is, stb. Többek között az emberben az érzelmek, a lélek stb mind elektromágneses hullámok összessége. A szívverés frekvenciája szabályozza a elektromágneses mezők működését és a sejtekből kiáramló úgynevezett biófotonok generálják az ember körüli elektromágneses mezőt. Milyen érdekes, hogy defibrilláció során is áramot vezetnek az emberbe, hogy újra verjen a szív, hülyeség is feltételezni, hogy az emberben ugyanúgy van áram mint a gépekben amit ugyanúgy lehet mérni. Lifepak 12 a mentők által jelenleg használt MÉRŐMŰSZER neve, ami mér EKG-t, vérnyomást, oxigén szaturációt és a kilégzett levegő széndioxid telitettségét, emelett defibrilátor is egyben, továbbá tudtommal fizikoterápiás eszköz is és helyszíni beavatkozást is lehet vele végezni. Darabára körübelül 600ezer és 1,5millió forint közé tehető. Képek: www.mmemed.com/wp-content/uploads/2017/02/lp12carrycase.jpg i2.wp.com/www.ikvahir.eu/wp-content/uploads/2015/12/PC110495-Custom.jpg cyberpress.hu/wp-content/uploads/2016/04/munkahely.jpg Az eszköz egyébként hivatalosan 22 font(10kg) és a két oldalán található FastPak akkumulátorok egyenként 1,22font(0,5kg), tehát összesen kb 11kg, emelett az eszköz maga sem tűnik kicsinek, pontos méreteit nem ismerem. Engem az érdekelt, hogy ez nekik a motorba miként és hova fér be, pontosabban feltételeztem, hogy nem tudják ezt magukkal hordani. Egyébként igen hahaha mérőműszer, elárulom hogy a bevásárlóközpontokban, metróállomásokon, közintézményekben elhelyezett bárki által hozzáférhető defibrilátorok mérőműszerek is egyben tudomásom szerint. Tudod a mentősnek nem elég az újját odanyomni a verőérhez meg a fülét a sérült szájához és megállapítani, hogy él e még, azt te meg én csinálhatjuk a kis elsősegély vizsgánkkal amit jogsi vagy munka mellé kapunk. Ők mentők ezért kapnak ilyen kis okos kütyüket. Viszont nem kell aggódnod, mert amit te használhatsz defibrilátort az majd elpofázza neked, hogy mikor mit csinálj, úgyhogy sok tudás nem szükségeltetik hozzá.

   NeXuSNeXuS3 évvel
  • 😂😂😂😂😂😂

   David ChomiakDavid Chomiak3 évvel
  • Jaja...egy átlagos nyílt combcsonttöréses sérült ellenállása 169 ohm.

   David ChomiakDavid Chomiak3 évvel
 • Tőbb mototoros mentő kellene az országba szinte mindenhol :)

  Ákos BertaÁkos Berta3 évvel
 • Nem értem miért nem állt kint valaki a helyszínen integetni hogy 'erre, erre'

  Zsombor KalóZsombor Kaló3 évvel
 • Minden tiszteletem a Tietek! :)

  MotorosVandorMotorosVandor3 évvel
 • Tetszett, hogy még a gyerekeknek való integetésre is marad idő. Respect, :-)

  janadocjanadoc3 évvel
  • 3 gyerekes apukaként, maximálisan tisztelem ezt a hozzáállást, bár erre felénk nem jellemző a motoros vonulás se mentő se rendőr szinten. Csak a pályákon meg a fővárosban szoktam találkozni veletek. Csak így tovább. Balesetmentes vonulásokat kívánok.

   janadocjanadoc3 évvel
  • Tisztelt janadoc! Szoktam figyelni rendesen mindenre.. és ha meglátom, hogy gyerkőc integet, amennyiben tudok visszaintegetek, mert tudom, hogy mennyire örülnek neki. :) Sőt, ha odajön és néz valami gyerek, amikor állok valahol... (bár ez szerintem Minden Bajtársamra is igaz), villogunk Nekik, sőt... elég sokunk akár egy kép erejéig fel is ülteti őket. A célunk, hogy ne féljenek Tőlünk.. és jó látni, hogy mosolyognak. 😊

   Harangozó RolandHarangozó Roland3 évvel
HUworld