Mennyibe került az olcsó játszós autó

2021.jan. 8.
69 572 Megtekintés

Ülés bpracing.hu/id/01204
Ülés konzol bpracing.hu/id/01049
Ülés adapter bpracing.hu/id/05621
Öv bpracing.hu/id/01847
Kormány bpracing.hu/id/05521
Kormány adapter bpracing.hu/id/00265
Hidro kézi bpracing.hu/id/04783
Eltolt szilent bpracing.hu/oldal/id/02056
Magyarország Kedvenc Műsora
huworld.info/to/8BRuUwMn6_ObKHR0XwqgcAvideos

Megjegyzés
 • racingdiffs.com/collections/lsd-conversion-sets/products/bmw-progressive-lsd-conversion-set ezekről tud valaki valamit? Használható valamennyire? Vagy teljes pénz kidobás?

  Richard Márk JuhászRichard Márk Juhász2 napja
 • m.huworld.info/flow/PL1K7XoeKL79lLIScbdRTp0mAMBTfOIAzz

  Ohipetike1Ohipetike17 napja
 • m.huworld.info/flow/vide/3omAnn2OicXIh2c

  Ohipetike1Ohipetike17 napja
 • nehogy baj legyen a videó ajánlóból kopsz....!!???? :)))

  Csoke PeterCsoke Peter8 napja
 • Király videó volt. Nagyon jó volt ez az olcsó játszós autós sorozat.

  Dániel BoórDániel Boór10 napja
 • játszós? 600Ft a tescoban

  sodoma75sodoma7510 napja
 • A Kúposztóval mi lett?

  Frankó Attila NorbertFrankó Attila Norbert12 napja
 • Szerinted egy swift is jó alap lenne?

  Bence HajduBence Hajdu12 napja
  • Abból úgysem sok mindent kell ki pakolni mert könnyű 😂

   Krisztofer BangóKrisztofer Bangó4 napja
  • Nem feltétlen driftre használnám.😃

   Bence HajduBence Hajdu8 napja
  • Egy első kerekes hogy lenne jó driftre? 🤔

   spurs 975spurs 9758 napja
 • Kis pontosítás: 1994/09-től M52B20 van a 320i-ben.

  A BélaA Béla13 napja
 • Általános magyar felfogás: ha nem értesz hozzá, ne csináld. Becsületesnepper: csináld magadnak, megtanulod, érteni fogod. Kell ez a mentalitás idehaza mint egy falat kenyér! Köszönöm! 🙏

  Gergely KruppaGergely Kruppa13 napja
 • Mennyire látszik hogy az átlag embernek mennyire nincs fogalma erről a motorsportról. Ennek nem csak az a lényege hogy olcsó játszos autó, hanem hogy ha felmész a pályára akkor ne úgy közlekedj hogy esel kelsz meg dülöngélsz ide oda. Azt kell megérteni hogy BMW-hez van minden és minden sarkon. Ebből a pénzből egy adott kategóriában egy versenyképes autót tudsz összerakni amivel nem hogy versenyt de akár egy szezont is megtudsz nyerni, viszonylag alacsony költségvetéssel (ami az autót illeti). A súly igen is számít rengeteget, valóban nem mindegy hogy pl 1350 kilót akart keresztbe rakni vagy csak 1150-et. Az elektromos cuccokat is célszerű kivenni, leginkább azért hogy ha baleset történik minél kevesebb dolog tudjon az arcodba repülni stb. Rengeteg dolgot lehetne írni... ez egy nagyon nagyon hosszú témakör.

  Patrik APatrik A13 napja
 • Jajj, nagyon köszönjük a tippedet, jajj, mekkora arc vagy, jajj, jajj! Óóóhh,, jajhjjj, jahjj, te mekkora becsületes vagy, juhjj, tőled veszek majd egyszer autót (ha kijárom az általánost, meg a középiskolát), jahjj, juhjjj, de szeretünk, de menő vagy, jahjjj! Kérlek alássan, csak hogy időben fel tudjunk készülni, a Lenin szobrot hova állítsuk? Mikor szerezzük be Marx összest? Az is olyan jó, meg olyan humoros! Meg úgy szeretünk, a kommentekbe majd lesz?punk!

  Bill SzuperBill Szuper14 napja
 • Valamikor, ha kész lesz, nem csak a lóvé ég, jó lenne látni egy "mit is tud az olcsó játszós autó" videót. Amúgy a "320 alatt nem jó" kijelentéssel nem teljesen értek egyet, van egy norvég srác HUworld-on, ő sokáig egy E36 316 compactot nyúzott játszani, kibelezte, kormány, ülés, hegesztett diffi, és nagyon szépen rakta szárazon és hóban is magát az autó, amíg valahogy sikerült egy hóekére rádobni. Valami 700 euróért vette, rendszámosan, rálocsolt még kb annyit, kicsit többet, és a videói alapján elég mókás kis autó lett. A csattanásnál kiszakadt a futómű, sajnos olyan 1000 euro lett volna a rendberakás, így megvált tőle. huworld.info Ez a csatornája, van/volt neki több vasa is, valahol a régebbiek között ott van a kis fekete compact. Néha kicsit kókányolósnak hat amiket szerelget, de jók a csapatós videói.

  ovecboyovecboy14 napja
 • Autós csatornák ne akarjanak "humorosak" lenni , mert a Jankovicsék kínosan gyengék, ahogyan a Trabarana is, akit a Laptiming tol.

  Goat Lover CheatersGoat Lover Cheaters14 napja
 • az asszonyban is benne volt más leve, mégis beléjük mászunk

  Thomas PekarThomas Pekar14 napja
 • Kopasz nyesed a pitét, ez vitán felül áll, csak annyi hozzá, hogy tömeg, nem súly.

  Utolsó MohikánUtolsó Mohikán14 napja
  • @Lincoln Abraham egyenlőre te ugattál be nekem, mert ugye nem te vagy Kopasz...vagy ha annak képzeled magad akkor baj van a buksidban. A szóhasználat és fizikai fogalmak keverése nem ugyanaz, de látom elsőre sem értetted meg, inkább figyelj oda suliba, ha majd mehettek megint.

   Utolsó MohikánUtolsó Mohikán13 napja
  • @Utolsó Mohikán Te talán valaki vagy, hogy önkéntes házmester módjára belepofázz abba, hogy kinek milyen a szóhasználata?

   Lincoln AbrahamLincoln Abraham14 napja
  • @Lincoln Abraham te ez azt az önkéntesrendőrbe oltott házmester szerepet inkább felejtsd el, nem vagy te itt senki, hogy megmond, ki mit szólhat hozzá :-)

   Utolsó MohikánUtolsó Mohikán14 napja
  • @Utolsó Mohikán mikor szóltam én le azt, hogy ő hogyan válogatja a szavaid? ami engem érdekel, hogy ne legyenek ilyen ostoba hozzászólasok, mint pl a tied

   Lincoln AbrahamLincoln Abraham14 napja
  • nyilván ezért szóltál hozzá

   Utolsó MohikánUtolsó Mohikán14 napja
 • Belenéztem az ajánlott csatornába , nagyon gyengusz.

  Honti FerencHonti Ferenc14 napja
  • Sokkal többet vártam volna ezektől a színészektől ..

   Mixed PlateMixed Plate8 napja
 • Köszi a műsor tippet. Nagyon színvonalas videók.

  CaputoCaputo14 napja
 • Minden hatul hajt ha lükvercbe használod!😀

  Ádám KovácsÁdám Kovács14 napja
 • annyi bmw van , w202 ből miért nem csinál senki olcsó játszósat? jobb alap.

  Daniel KovacsDaniel Kovacs14 napja
  • Tibor Kiss blabla bmw a legjobb meg stb ...

   Daniel KovacsDaniel Kovacs4 napja
  • @Daniel Kovacs Mindent? en.wikipedia.org/wiki/Deutsche_Tourenwagen_Meisterschaft A 190 EVO egy challenget sem nyert, csak futamokat. Az EVO 2 Nyert 92' ben. Aztán már csak a 202 V6. Légyszíves tájékozódj mielőtt az elfogultság beszél belőled. Ne linkelj Pistás Videókat, évek óta követem őket. Akkor nem linkeltem volna a 202 es drift videó sorozatot sem, ha nem így lenne. Azt azonban egy percig sem állítottam, hogy rosszabb lenne, csak az EVO úgy még 25 E. Dolcsival többe is került. Én épp úgy szeretem a Merciket, akárcsak a BMW-t. De ez igaz bármelyik autómárkára, még egy buta skoda 100 ast is csak tudni kell megfelelő helyen kezelni. A világ nagy és eredményes autói között ezek is csak kis játékautók voltak.

   Tibor KissTibor Kiss4 napja
  • Tibor Kiss linkeljek olyan videot amin pista elmondja hogy a w202 jobb szeria mint az e36? :D ha mar igy pistara hagyatkozunk 😅 o se veletlen epitett abbol .

   Daniel KovacsDaniel Kovacs4 napja
  • Tibor Kiss 190 evoval mindent megnyertek kb :D nem is ertem miert mondasz ilyeneket , ha egy sport modellt nezel nem egy 2.0 dieselt , akkor a merci is ugyanolyan sportos mint a bmw ha nem sportosabb, plane ennel a 190e szerianal. Nem ertem ezeket a kijelenteseket amivel csak a bmw van felszopkodva . Az hogy a magyar a bmw t isteniti mert a mast nem ismer.

   Daniel KovacsDaniel Kovacs4 napja
  • @Daniel Kovacs Lehet vitatkozni melyik a jobb, de nincs értelme, mivel ezek a szériák sosem versenyeztek. De ha kicsit vissza tekintünk a DTM be az E30 M3 és a 190 EVO között, akkor azért az eredmények önmagáért beszélnek. Akkor a BMW volt jobb ez tény. Viszont nekem az az észrevételem, hogy anno a 190 es sokkal inkább kezelhető autó volt egy tapasztalatlanabb sofőr számára. Az E30 rendkívül ideges jellegű, nyúlik, izeg mozog, és sokkal magasabb tapasztalatot igényelt. Ez a kulcsa, az igazi versenyautók nem túl kezesek, állandó összpontosítást igényelnek, nem engedik, hogy rutinból vezess. Az utcán sem hasonlítható össze a 2 autó, a 190 es inkább volt egy 5 ös BMW minőségi szintjén, csak kisebb volt. Más volt az irányelv, de ez volt a jó a 80 as 90 es években, hogy a gyártók tudták mit akarnak, Merci: kényelem, és megbízhatóság, magas hatótáv. BMW egyszerűség, sportosság, és ebben nagyon jók is voltak, mind a ketten. Nem akart mindenki egyforma "mindenre alkalmas" SUV-ot mint ma.

   Tibor KissTibor Kiss5 napja
 • Ebbol a penzbol ket horvatorszagi nyaralas vagy 30-35 kozepes/jo krva. Ez a drifteles 20 eve lejart, jo hogy nem gyorsultok a hajogyarin.

  A CsA Cs14 napja
  • @Sándor dr. Ésik En csak irigykedem

   A CsA Cs14 napja
  • Pont azért játszós a neve :) Kb. ugyanaz igaz erre, ami Csikós öregautós cikkei elé ki van írva. Pontosan tudja, hogy vannak hasonló vagy jobb játékok, de ő ezzel szeret játszani. Kifogott egy csinos-okos feleséget, akinek pontosan megfelel, hogy az ember, ha feszült, akkor a garázsban a görbülni nem akaró görbevasakkal ordítozik és nem vele vagy a gyerekkel. Más ugyanezt a pénzt a lányokhoz hordja el, más nyaralni megy belőle, vagy elkezd gyűjteni valamit. Szerintem egész konkrétan baromság öreg autót venni, mert az elromlik, szerelni kell, hangos, büdös. Pénzt beleborítani amatőrként még nagyobb baromság. Ugyanakkor élvezettel nézem ezeket az embereket, akik megveszik, beleborítják a pénzt, és jól érzik magukat tőle. Igen, ezt a pénzt elhordhatnák kurvákhoz is, és valószínű attól is elégedetten vigyorognának, hogy egy héten egyszer egy csaj szépen kitekerné belőlük a feszkót. Nem ezt választották, hanem azt, hogy szerelgetnek, és a nagyságos asszonnyal csinálják a vízszintes kocogást. A legjobb dolog, hogy neked nem kell ezt csinálni, viszont ha akarod, akkor nézed hogy kell autót szerelni. Ja és még egy szempont. A vasnak nem fáj, ha kicsit hegesztik és csavarozzák. A kurvához járással viszont fenntartasz egy olyan rendszert, ami alapvetően emberek kizsákmányolására épül. Az a rendszer nem vicces, nagyon nem az. Egyetlen embernek jó: akinek eldurrantják a patront. Mindenki más, akinek köze van hozzá szenved benne. Ellentétben az autó csavarozgatásával, amely, ha ésszel csinálnak, egy teljesen ártalmatlan hobbi. Bocs hogy ezt idehánytam, csak a kurvázás pozitív színben beállítására eléggé allergiás vagyok.

   Sándor dr. ÉsikSándor dr. Ésik14 napja
  • Ha van jó kocsid nem kell fizetni a lányoknak

   TECHNO TRONICTECHNO TRONIC14 napja
 • A Max Speeding Rods 3as alatt már bizonyított ☝🏽

  Gábor BaumgartnerGábor Baumgartner14 napja
  • @Tibor Rózsa a Hoonigan vett egy ottani olcsó autós "tuninghoz", ott ez volt a legolcsóbb szett, olyan is az ottani videók alapján, de az alap driftekre meg pályára képes volt. Nagyjából porig volt ültetve, mert nem lehetett feljebb emelni, ergo pattogott mint a büdös rossebb. Kíváncsian várom róla itt is a videot, szerintem nagyon vad lesz. 😃

   Gábor BaumgartnerGábor Baumgartner9 napja
  • Szia ! Nem hallottam még erről a márkáról, mit tud ez egy bilstein vagy koni-hoz képest ? Vagy egyáltalán hol helyezkedik el egy képzeletbeli ranglétrán ? Komolyan érdekel :)

   Tibor RózsaTibor Rózsa11 napja
 • Én egy e36 318ti compactot vettem játszani. Kipakolni csak pályanapokon pakolom ki(ülések, ajtókárpitok), így hétvégente is lehet kirándulni vele. Kapott előre, hátra torony merevítőket, m3 szilenteket, h&r lenges csillapítókat, sportlégszűrő betét, sperr difit, bandázsolt schmiedmann leömlőt, és egy bastuck rendszert,plusz egy elmaradhatatlan olajhűtőt. Elégedett vagyok vele.... Egyenlőre, aztán ki tudja, nem köt e ki, a havassy műhelybe:)

  Tamás KucseraTamás Kucsera14 napja
 • A hidrós kézit azért nem árt ha becsövezik, anélkül csak dísz. Arra meg jó a kínai is...

  otwald ] [otwald ] [14 napja
 • Jó kis összefoglaló volt. Annyi hozzászólásom lenne, hogy én ezzel az elvakult súlycsökkentéssel úgy vagyok mint a sport bicikliknél is, hogy minek a kevlár kerék 100E Ft per db áron ha aztán a user nagy pocakkal használja, vagyis nem vennék ki 1-2kg alatti alkatrészeket mert tök jó ha elektromos az ablak, tök jó ha van kárpit és nem olyan az akusztika mintha egy diszperzites vödör lenne a fejemen, mert a kényelem hozzáad az élményhez, 10kg pluszt meg nem érzel meg. A vacsorát se hagyod ki előző nap, hogy másnap kevesebb súlyt cipeljen a 320i kilinccsel előre... 😀 Boldog Új Évet és sok új videót kívánok, mert van rá igény.

  Janos SzamoskoziJanos Szamoskozi14 napja
 • " A uj ulesben csak a te leved van benne" 😂😂😂😂👍👍

  SV77SV7714 napja
 • szia Kopasz! A fideszes szerszámrácsot hol vetted, ami a hátadmögött van?

  pista nonempista nonem14 napja
 • basszus, végre valaki kimondja, hogy Ed China munkadíját sosem számolják! respect!

  Tom RaiderTom Raider14 napja
  • olyan profit amit sikerül a valóságban is megszerezni rajta

   Márk SomfaiMárk SomfaiNapja
  • ​@Dénes Balázs Én értem, de akkor a műsor címe miért autó kereskedők? Miért nem hobby autó építők. Vagy legalább hobby autó felélesztők. A kereskedők haszonért dolgoznak, Hiába mondják, a nagy PR dumát a szolgáltató és kereskedő cégek "önökért vagyunk", "értetek dolgozunk". Lózung, egy kereskedő haszonért dolgozik, ebből él, ebből tartja fent a családját. /én is kereskedő vagyok, úgyhogy tudom/ Ha hobby akkor miért beszélnek profitról? Az én hobbymat sem lehet beárazni, nem is akarom kiszámolni mennyibe kerül /valószínű elvinne az infarktus/. És a műsor tényleg nagyon jó, csak ez a bullshit része nem kéne....

   romolusz77romolusz7710 napja
  • Mert, a műsor alaptézise, hogy magadnak építhetnél egy ilyen autót, és akkor nincs munkadíj, a többi csak körítés, a sikere is ez mert az emberek nem a hasznot nézik, hanem szeretnének egy olyan autót birtokolni.

   Dénes BalázsDénes Balázs11 napja
  • nem számolnak ők bele még nagyon sik mindent... Ha otthon hobbiból a saját magad szórakoztatására szerelsz autót akkor stimmel a költségvetés. Vállalkozó szemmel egy kész katasztrófa... az emberek elhiszik az ilyen "reality" műsorokat. amikor meg elmennek egy szervizbe /bármilyen szervizbe/ akkor te vagy a szemét mikor mondasz egy óradíjat/munkadíjat... Amúgy szeretem a "kis" kínaival a műsort:)

   romolusz77romolusz7713 napja
  • A gond inkabb az hogy sok alkatreszt sem szamolnak bele.

   Sine NomineSine Nomine14 napja
 • Elég érdekes ugrás hogy előző részben ki lett pakolva most meg már kész ennyibe került... Legalább valahol lehet látni bevetésen vagy valami felvétel róla nem ártott volna?

  BigBenBigBen14 napja
 • Suzukiiii huworld.info/flow/vide/qLCyvmOjg8aee6o

  Mar BirMar Bir14 napja
 • Várjuk a végeredményt.matek azért szaporodik

  Nagy György AttilaNagy György Attila14 napja
 • Olcsó játszós = Ford Sierra.

  The BaseThe Base14 napja
 • Kedves, Nepper! Nagyon kedvelem a videóid, nagyon informatív, sok jó dolog van benne! Csak egy, apró, észrevételem, van szinte az összes videóban, elhangzik egy bizonyos szó, nagyon sokszor. Ami, lehet, hogy csak engem zavar, de a Kocsit a ló húzza, az Autót, meg a motorja hajta! Ez csak azért sérti annyira a fülem mert nem ma kezdtem én sem, és akkor ez alap volt, jó talán kicsit, bár nem sokkal idősebb vagyok, de kB 14 éves korom óta fertőzést kaptam a benzin által! 🙂 Próbáld meg elhagyni, ha nem az sem baj, csak na! Szívélyes üdvözlettel! Fentebb! Utóirat, a szakmában dolgozom én is! Van némi rálátásom, nekem is! Bocsi, nem akartam esetleg kioktatónak látszani! Csak egy gondolat volt,a részemről!

  Károly BotlikKároly Botlik14 napja
 • Olcso ??? Jatszos auto ??? Hahahah na jol van !

  Norbert MurányiNorbert Murányi14 napja
  • Az olcsó jácccós autót azt úgy hívják hogy:Matchbox

   Tibor OkosTibor Okos14 napja
  • Kicsi kocsi suzuki nem kell sokat költeni😁😎

   Mar BirMar Bir14 napja
 • Az a baj sajnos eléggé elfogytak ezek az alapok és az alap drága. 3 éve vettem egy játszost ő egy 328i e36 volt kw futóművel 340e volt és tokkal vonóval rövid difi ülés fűtőmű stb 600e megállt az egész most egy alapot sem kapsz meg ennyiért sajnos.

  szaborallyteamszaborallyteam14 napja
 • tolós váltó pl. lada esetében tud segíteni?

  MarquisMarquis14 napja
  • Miazhogy! Volt nekem is, egy 6 sebességes hosszú 1-essel.

   Zoltán PádárZoltán Pádár14 napja
 • Mondj már valami újat.

  Árpád DudásÁrpád Dudás14 napja
 • Tévhit hogy a súlycsökkentés miatt pakolják ki a versenyautókat. Semmivel se lesz jobb a vezetés ez csak placebo, 120 kg semmit nem számít , ilyen 300-400kg számít de ahoz már üvegszállas, vagy karbon elemek kellenek. Az versenyautókat egyszerűen azért pakolják ki , hogy ne legyen tűzveszélyes , kárpit, padlószönyeg stb, meg amikor hegesztik a bukócsövet amúgy is ki kell pakolni, meg egyszerűen jobban tisztán lehet tartani. Magyarul 120 kg nem oszt nem szoroz

  TECHNO TRONICTECHNO TRONIC14 napja
  • De

   Gábor SzabóGábor Szabó9 napja
  • mindsetpszichologia.hu/magabiztos-hulyek-egy-modernkori-problemarol-tudomanyosan-i-resz Az a jelenség, amikor valaki minél kevesebb ismerettel rendelkezik egy adott területen, annál inkább hajlamos túlbecsülni saját tudását, a Dunning-Kruger hatás: Nem képesek felismerni a saját hiányosságaikat. Nem képesek felismerni a náluk magasabb szintűek tudását. Nem képesek felmérni a saját inkompetenciájuk szintjét.

   QualcunoQualcuno10 napja
  • @Károly Volford Igen, az is erősen benne van a pakliban. ezért tart itt ez az ország. Hofi óta tudjuk, hogy Magyarországon az egy főre jutó hülyék száma kettő.

   Tibor CservenTibor Cserven10 napja
  • @Tibor Cserven képzeld el, ha még pénzt is adsz hozzá... Te lehetsz a magyar, akinek narancssárga haja van

   Károly VolfordKároly Volford10 napja
  • @Károly Volford Szerintem hagyni kell a csávót, reménytelen. Az a típus, amikor a hülyeség kitartással párosul.

   Tibor CservenTibor Cserven10 napja
 • Köszi a műsort és a video végi tippet is! Nagyon jó fej vagy!

  Sándor FüleSándor Füle14 napja
 • Nagyon jó szakértő vagy.

  David VargaDavid Varga14 napja
 • kösz a műsorajánlót 😂

  miztahbemiztahbe14 napja
 • Japán autób**i, aki magyar állampolgár - de amúgy cseh - mesél egy német játszósautóról. International nepperkedés.

  AlexAlex14 napja
 • "Ha van valami technikai kérdésed,vagy problémád akkor érteni fogod miről beszél a másik!"Amit nagy ívben le fog sz@rni a villáskulcsot még sose látott boyracer,még ha killer bee magyarázza is neki,hogy ez a motor is 10 másodperces lesz!kb addig fog üzemelni!Aztán az ember a 3. 10-es motor után sem érti,hogy miért?!

  Nem YoutuberNem Youtuber14 napja
 • tolótető mehet nem tolókerekes autóba? :D

  rocko44444444rocko4444444414 napja
 • Gyártók is faragnak az autó súlyából például Swift eredetileg 1 tonna volt új változat 850 kiló.

  Dávid NagyDávid Nagy14 napja
 • Zsigali olcsóbb. Kell venni egy cigány mercit. Fél kell tölteni a gatlogat hajtómű olajjal. Flex kulccsal szét lehet szedni a gatlot, kombi difi vagy hegesztett, egy dupla vezérmű tengelyes fiat motort kell belerakni, croma miafiori argenta, ezek simán bele mennek 1, 6 vagy 2000 cm3 Opel recaro ülések. Opel corsa stb. Bontó. Hátsó fék kört a munka hengenél össze kalapalni. A hátra menő fekcsovet két kalapács közé tenni és ellapitani. Innentől kezdve csak a kézi fék el. Elöl rendesen fog, lehet burn aut olni.. XD. Az amit most elmondtam cirka 3 kiló bol meg van. Nem BMW, de megaja azt a vezetési élményt

  az év elmúlt a hülyeség maradtaz év elmúlt a hülyeség maradt14 napja
  • Leírnád ezt magyarul is? Köszi.

   Gábor SzabóGábor Szabó9 napja
  • @az év elmúlt a hülyeség maradt *feküdj alá a 100-ezres LADA-nak... Szèt van rohadva az egész...*

   Vanish OxiactionVanish Oxiaction14 napja
  • Hát én simán csináltan kocka ládabol egy drift játék autót....

   az év elmúlt a hülyeség maradtaz év elmúlt a hülyeség maradt14 napja
  • Kb 100 000 ért van kocka láda

   az év elmúlt a hülyeség maradtaz év elmúlt a hülyeség maradt14 napja
  • @Vanish Oxiaction irni nem tud egy ertelmezheto szo nem volt ami 3 betunel tobb irasjel szokoz az meg nem is volt. Igazi jomagyar hulyegyerek tipus, hiaba magyarazol neki...

   Janos VargaJanos Varga14 napja
 • Olcsó autók nagyon drágák tudnak lenni.

  Dávid NagyDávid Nagy14 napja
 • "Elköltöttünk XY forintot..." ...csak az asszony meg ne hallja :D :D

  biela88biela8814 napja
  • Sosem az autó a drága. Ahhoz kell valami, amin-amivel viszed, ahol tartod, ahol szereled. Azt az autót eteteni kell, üzemanyaggal, gumival, alkatrésszel, és itt nem 3-4 évente kell valami olcsó keskeny noname vagy alsópolcos gumit venni, mint egy tucat személyautóra, inkább alkalmanként 2garnitúra valamilyen gumi kuka. Olaj, aksi, folyadékok, fékek, kopó anyag ugyanez. Pályán MINDEN üzemórás.Ha már erre ennyit elleocsolsz, ennyi időt és az életedből ennyit beleteszel, amíg megépül valami, akkor KELL hogy legyen időd és kapacitásod egy adott mennyiségű pályázásra kimenni. Mert ha az összerakott izédbe évi 1-2x tudsz beleülni, sem ismerni, sem megtanulni, és ezért élvezni sem fogod. Innentől megint jönnek ezek a költségek, hatványozottan. Mivel magyarországon vagyunk, a pályák az ország eldugott sarkaiban vannak, rengeteg plusz költséged lesz autópályától az ideoda üzemanyagon át a stb. A ringre pl. nagyon ritkán, drágán, és esetlegesen lehet egyáltalán kijutni. Plusz az 400km/h végsebességű 1000+ lovas F1-eknek épült. Ebben a "2liter szívóval már megyünk" "100kilót kivettünk jajdejó" "kezdő" kategóriában te ott azt érzed majd, hogy felszabadultál az M7es autópályára, csúcsforgalomban, egy 40re sem képes füstölő mopeddel. Nyilván aki autószerelő, aki autókkal kereskedik, ebben dolgozik, máshonnan INDUL. De ott az itt elmondottak jórésze nem kérdés, hogy magunknak szereljük meg mit tegyünk bele, meg stb.

   Laszlo KalmarLaszlo Kalmar14 napja
 • Minek vegyek játszós autót, ha vehetek játszós motort is?

  SzlejerSzlejer14 napja
  • Mert motorral q*rvanehéz driftelni 😂

   Martin NádasiMartin Nádasi14 napja
 • A legegyszerűbb,legolcsóbb és legköltséghatékonyabb megoldás,ha vesz az ember napi használatra egy olcsó bmw-t és azzal játszik.Az enyém bmw e46 320d touring játszós/napi használós.550 ezer+egy heggesztett difi+egy chip...Megvettem a kocsit,vettem bele egy difit,az kellően át lett alakítva,kukáztam két 15-ös lemezfelnit hátra,meg kapott egy chipet és mostmár 136 ló helyett 153.Ennél szerintem több nem kell,sok garnitúra gumit elégettem már vele,szerintem egy átlag embernek aki tud is bánni az autóval tökre elég is ez a teljesítmény.És a kocsi öt litert eszik.Inkább a csapatás helye az ami gondot okoz.A rendőrök meg a falubeliek nem nagyon szeretik azt aki játszik,kifejezetten betonplaccról meg én nem tudok a környezetemben...

  driver szabidriver szabi14 napja
  • @Bálint Kirill Kis szeretet volna nagyot mondani.... En kb 3x mentem utcan hegesztetel voltak meglepik..... Elis engedtem.....

   süsü lacisüsü laci14 napja
  • Na várjál, napi használósnak használsz egy autót heggesztett difivel? :D

   Bálint Kirill KisBálint Kirill Kis14 napja
  • 20 d touring csapatos autonak ami meg raadasul napi hasznalatos is ergo csaladi auto... jo vicc...

   negrusznegrusz14 napja
  • A 20d nem a legjobb valasztas keresztbe menesre..... Ha mar 20d akkor a 150lovas es azt megirni....

   süsü lacisüsü laci14 napja
 • Most már Ent van az autokereskedőkbe és szerintem jobb szerelő mint a régi volt, de ő is jó volt!

  Zsolt KohutZsolt Kohut14 napja
 • Ed China biztos egy rabszolga, aki koszt-kvártélyért melózik.

  TibiTibi14 napja
  • Hát amilyen haszon kulcsal dolgozik a másik ez 100%. Sosem láttam , hogy nagyot szakitotak volna és az nem szegény Eden múlt.

   Ferenc NetikFerenc Netik14 napja
 • 120kg másfél ember? 😂😂🤣🤣🤣

  László SamuLászló Samu14 napja
  • Manapság van az 3 is😄😄

   spurs 975spurs 9758 napja
  • 80 vagyok, szoval igen. meg ugy tudom ezzel az ertekkel is szamolnak es mereteznek...

   negrusznegrusz14 napja
  • Egy jó karácsony után az még 0.9 is lehet akár :D

   Bognár OlivérBognár Olivér14 napja
  • @dobosatis Jó nektek!Egyszer én is lefogytam 31 kilót,de nem volt egyszerű...

   Ferenc BalázsFerenc Balázs14 napja
  • Felénk 1 ember ennyi, de nem vagyunk egyformák. 😅 Persze nem mind1, hogy 150 vagy 200cm az ember.

   dobosatisdobosatis14 napja
HUworld