MAKEUP/DOWN - TÓTH ANDI - LILULAND

2021.febr.18.
173 909 Megtekintés

Mi az oka, hogy bár Tóth Andi az ország egyik legjobb hangú énekesnője, mégsem hívják fellépésekre? Mit gondol arról a jelenségről, hogy ha szexi képet posztol magáról, azt másnap megírják az újságok, viszont ha bejelenti, hogy megjelent az új dala, az „senkit nem érdekel”? Milyen életút lehet egy olyan fiatal lány mögött, aki úgy gondolja, hogy a Jóisten vagy sikeres karriert vagy boldog magánéletet szán neki, de a kettőt együtt nem kaphatja meg?
Andi az X-Faktor ötödik szériájának nyertese, és a Sztárban Sztár című műsorban nyújtott Amy Winehouse-os produkciója óta sokan az ország egyik legjobb hangú énekesnőjeként emlegetik. Mesélt arról, hogy miért tévednek azok, akik szerint neki arany élete van, és arról is, hogy miért nem engedné, hogy a lánya énekesnő legyen. A beszélgetés alatt egy mindennapi "rohangálós" sminket készített magának, és közben azt is elárulta, hogy mi a legnagyobb álma, mit gondol a szerelemről, és hogy miért nem hajlandó használni azt a drága táskát, amit szülinapjára kapott.
► SITE: www.liluland.hu
► FACEBBOK: bit.ly/Liluland_FB
► INSTAGRAM: @liluland_hu

Megjegyzés
 • Ha ő így boldog, akkor Andi éljen így! Az a lényeg

  Laura AranyiLaura AranyiÓrája
 • Nekem nagyon szimpi Andi, szerintem önmagát adta, ez a fontos

  Laura AranyiLaura Aranyi2 órája
 • Lehet, hogy én teljesen más videót néztem... nekem öröm volt látni végre egy önazonos embert! 😊

  J A R O B E T T IJ A R O B E T T I11 órája
 • Jaj... erről az interjúról inkább megtartom a véleményem, de nem lehetne mondjuk pl, Tompos Kátya vagy Rúzsa Magdolna színvonalat kérni?

  Barbara NagyBarbara Nagy11 órája
 • Lány a szomszédból stílus...na bumm. Voltak itt már gázabb vendégek is. Lilu is játsza a hülyét ,amit nem értek ,mert bensőséges beszélgetést imitál és mindenen meglepődik Őő ,aki annyi csesztetést kapott a zenetévés évei alatt...biztos jogtalanul

  Martina KissMartina Kiss17 órája
 • Menj Andi külföldre !!! Sokkal többre fogod vinni mint itt ! Sokkal különlegesebb vagy mint sajnos a többség .. Hajrá ! (hetero 27 éves lány )

  Anna BálAnna BálNapja
 • Nem jutyub hanem jutub!

  Krisztina R.Krisztina R.2 napja
 • Hogy lehet ez a lány ennnnyire keserű? Ő sem hiheti el, amit mond :(

  Luca KovácsLuca Kovács3 napja
 • Amy Winehouse angol volt.

  Timea RauschTimea Rausch4 napja
 • Nem tudom miért bántják Andit, szerintem nagy forma, szép, es tud in énekelni.

  Anna NovakAnna Novak5 napja
  • @Baggio Roberto :( nagyon elszomoritoak az ilyen kommentek.

   Anna NovakAnna Novak3 napja
  • Akkor neked sincs sok sütni valód . Rendben elfogadjuk.

   Baggio RobertoBaggio Roberto3 napja
 • Nyilvanvalóan látszik, hogy belül szét van esve ez a lány.. minden perceben el tudná sírni magát.. nemsokára ő nagyon padlón lesz..

  Anna SárközyAnna Sárközy5 napja
 • Annyira kínos az egész.. Azt mutatja hogy nem érdekli, meg azt hogy mennyire erős, kellemetlenül próbál laza lenni. Csúnyán beszél. Ellentmondás az egész ember. Állandóan beleröhög, kuncog, azt hiszi vicces, de nem az. Szegény lány nagyon sérült.

  Szabina SchneiderSzabina Schneider5 napja
 • Én eddig is “csíptem” Andit! Sokszor tényleg egy egyedül maradt kislánynak tűnik, de ezután a video után teljesen érthető!! Egy dolgot hiányoltam a műsor részből, hogy neki mi az arcápolási rutinja 😉 Viszont elnézve, hogy a beszélgetés milyen irányt vett, elnézhető 🤗😘

  Ivett BorsayIvett Borsay6 napja
 • Lilut imádom. A Benne leszek a Tv-ben című sorozatban láttam először, már akkor is nagyon szimpatikus volt. Az Andi viszont olyan irritáló néha. Úgy néz ki mint egy kiélt fejű 30-as. De nem a külső miatt irritáló hanem a személyisége, az a magamutogatása.

  Erika GyimóthyErika Gyimóthy6 napja
 • Az ember zavarban van miközben hallgatja ezt a lányt. Ellentmondásos az is, amit és és az is, ahogyan nyilatkozik. Néha 10-12 évesnek érzi, gondolja az ember. Nem a megjelenése, hanem a stílusa, a szóhasználata, a gyermeteg reakciói, indokolatlan trágárságai miatt. A tehetség sajnos kevés, muszáj volna mellé egy mentor, aki útba igazítja, nem csak szakmailag, emberileg is. Értékes, tehetséges, gyönyörű lány, de nagyon nincs alap a lába alatt. Fiatal még, rengeteg ideje van felépíteni önmagát és a karrierjét, de fel kell hagyni a világ hibáztatásával, a mártír tudattal és nekifogni az építkezésnek. Szívből kívánok neki helyes döntéseket és jó barátokat, támogatókat!

  Tunde TeddTunde Tedd6 napja
 • lehet hogy alergiás a blúzra. le kéne venni gyorsan

  otto8509otto85096 napja
 • Mindenhol szerepel, csak éppen nem a dalairól ismert! Miért kell erőltetni, ha nem megy, ennyi év után?

  Anna Cs.Anna Cs.7 napja
 • Nincs összhangban az, amit mond, és amit mutat. És való igaz, hogy ha felnézek az instájára, akkor nem az jut eszembe, hogy egy énekesnő oldalán vagyok, hanem elviszi az egészet a sok csöcs, meg test, és reklám. Amivel nincs gond, csak akkor a média is azzal foglalkozik, nem azzal, hogy mit tud.

  citromsavcitromsav7 napja
 • szürke kisegér remek hanggal....semmi stílus nulla egyéniség,egyébként a fiatalok akik nem sztárok ennél durvább sértéseket kapnak facen,instán tik tok stb sőt van egy alkalmazás ahol névtelenül írnak rád,nem tudod kik hát brutáliiis miket irkálnak a mai fiatalok egymásnak!

  Ydna AlmaYdna Alma7 napja
 • Olvasva, hogy milyen meg játszott hat srácok nem tudom....éveken at tartó cyber bullying után az ember akarva akaratlan pancelt növeszt. Tehetséges kiscsaj és tényleg nem kell más neki mint támogatás, egyaránt karrierjében és magánéletében. 15 éves kora óta kurvazzak és ciganyozzak, tudja bárki ez mekkora kárt okoz az ember onbecsuleseben? A Tóth Gabi meg egy álszent, ha annyira példát akar mutatni akkor nem egy privát csoportban savazza az Andit. Értem én, hogy rossz volt a reklám de ezt máshogy is lehet közölni.

  Aron TamásAron Tamás7 napja
 • Ez nagyon buta

  Müller KrisztiánMüller Krisztián7 napja
 • Eddigi legjobb interjú!! Köszönöm ! 🙂

  Klaudia NagyKlaudia Nagy7 napja
 • Sokszor azt érzem fel se fogta amit a Lilu kérdezni szeretne.

  BrigittaBrigitta7 napja
 • Egy kialakukatkan személyiségű - nagyon nagy tehetségű kislány. Ma - sincs, aki segítsen Neki az Élet dolgaiban... Márpedig, ameddig, ez nem következik be, a művészi élete - is - hányódni fog. Sajnálatos.

  Aranka KöblösAranka Köblös7 napja
 • Úgy érzem, hogy Andi nem őszinte saját magához... :((( Nagyon nem sajnos :((( Cuki volt Lilu, hogy így anyáskodott felette!☺️☺️❤️🦋

  Gréta LelkesGréta Lelkes7 napja
 • Idiota , hisz meg iskoklas korban van .

  Crazy SweazyCrazy Sweazy8 napja
 • Most olvastam a Ripost véleményét! Ha a cikkben leírtak akár igazak is, miért probléma!? Azonban ha az ember becsapja önmagát és elhiszi, hogy tulajdonképpen jól van, ez segít túlélni, amíg legbelül ténylegesen idővel rendben nem lesz minden. Ez miért akkora baj, vagy ellenszenv. Sokmindent megéltem, magam lelkivilágából kiindulva azt tudom, hogy egy Székely nőnek mennyire mély a lelke. Több idő szükséges amíg beforrnak a sebek, s mindezek mellett, még mindig kell, hogy állja a negatív sarat, mert a bulvár egy szenny, s egyes emberek méginkább. Egy Csíki Nő

  E Tünde SzabóE Tünde Szabó8 napja
 • Nincs Vele semmi baj.Még útkereső.Fiatal. Ennyi.

  Micike SzászMicike Szász8 napja
 • végignéztem, sajnos ez a lány nekem nagyon antipatikus, számomra teljesen álságos ez a hozzáállás, hogy direkt fejjel megyek a falnak, aztán mindenkinek a k. anyját amiért kemény és betöri a fejem. külön nemtudom értelmezni ezt a hozzáállást, hogy ő maga is látja hogy az emberek nem vevők az ilyen arrogáns, neveletlen és következetlen viselkedésre és nem hívják fellépni, mégse kattan be neki hogy talán ő ül fordítva a pacin. ez a viselkedés egy kamaszgyerektől még elnézhető, de amennyiben ő szeretné egy érett, felnőtt ember benyomását kelteni, szerintem el kéne engedni a trágár beszédet meg ezt a felfuvalkodott "kinemszarjale" hozzáállást, a tehetségnek nem kell reklám, de ez a viselkedés és általános attitűd ami a riport alapján látható teljesen elhalványítja azt is, amiben ez a csaj amúgy jó meg ügyes. ez a csaj szerintem egy dühös kislány, rettentő elkallódott, rettentő éretlen, összehasonlítva azokkal az értelmes, stílusos és tudatos vendégekkel akik ezen a széken ülni szoktak ez az egész kép amit magáról festett itt kb egy zsák gyász.

  Dora VDora V8 napja
 • Hùh... ez fàjdalmas volt. Ès remèlem neki is fàjni fog ez 10 èv mùlva.

  Monika MesterMonika Mester8 napja
 • Szomorúnak tartom, hogy ha csak a zenével lenne a médiában ő se lenne sehol lehet. Nem ismernénk ha nem lenne a bulvárba. Tehetséges és csak savazzák.

  Marianna SzabóMarianna Szabó8 napja
 • Én bírom a csajt, mentes minden picsáskodástól, affektálástól, megjátszástól.. simán odavágja a frankót és leszarja, h ki mit szól hozzá 😀 full cink, h mindenki megakarja neki mondani, h mi a helyes út.. meg ez a sok komment pszichiáter, húde tudják mi zajlik a fejében, hú micsoda ellentmondások.. mivan?! elmondott a csaj mindent, az h vki tudja e értelmezni vagy nem az már más dolog, nemtudom egyeseknek honnan jött ez a tanulatlan és buta, nem tud beszélni, nincs szókincse stb marhaságok.. egyáltalán nem ez jön le az interjúból, egyszerűen nem akart túlzottan belemélyedni a beszélgetésbe, h bárkit is meggyőzzön arról, h őt szeretni kéne, ettől függetlenül őszintén beszélt az életéről.. a káromkodásai pedig viccesek, illenek hozzá, ő ilyen..

  Rebi NoirjRebi Noirj8 napja
 • Nekem nagyon szimpi Andi! Gyémánt van a torkában. Én is lázadó voltam nagyon/vagyok a mai napig! DE egy dolgot azért ne felejtsünk el! EZ ANDI ÉLETE! És igen látszik,hogy vannak problémái( egyébként kinek nincsnek, tegye fel a kezét aki tökételetes, Isten sem volt az képzeljétek emberek ), kellene olyan ember mellé akit HA megkér mutatja az irányt, segít neki lelkileg ( bocsi,de nem olyan aki méreg gyógyszereket ír fel) ,de basszus emberek, milyen jogon bántjuk őt??! Azért mert "celeb"?! Vagy,mert kicsit arrébb született?! Ugyan már !😃 Ő egy szép, jószívű, tehetséges lázadó lány, pont. Én tanáncsnak csak annyit írnék,hogy befelé kéne figyelni sokkal többet, lelkileg tisztulnia kéne,de ezt majd ő megoldja, ha meg akarja! És azt azért ne felejtsük el,hogy azt teremtjük ami a tudatunkban van. Pl ha azt gondolod, hogy Isten csak a tehetséget adja neked, férjet nem, akkor ez így is lesz! Saját magad teremted az életed :) Azt vonzod amit gondolsz. Én csak csoda szép dolgokat kívánok neked Andi!! 🤟♥️

  Bettina PolaschekBettina Polaschek9 napja
 • Látszik ,hogy be van tépve :0

  shaggy gnagastershaggy gnagaster9 napja
 • Teljesen rendben van Ő. Vállalja magát. Gyönyörű nő, gyönyörű hanggal. Köszönöm. :)

  Csordás JuliannaCsordás Julianna9 napja
 • ❤️❤️❤️❤️❤️🤘🏻

  Dániel NagyDániel Nagy9 napja
 • Szép és tehetséges lány. DE.. ez a viselkedés és ez a beszédstílus nem ebbe a szférába való. Ugyanolyan gyerek esze van még azóta is. Aki "celebként" akarja építeni a karrierjét, az ne így viselkedjen. Másrészt viszont ő ilyen. Ha megváltozna, akkor az már nem is ő lenne. Ha neki ez így megfelel, akkor hajrá.

  Bianka PBianka P9 napja
 • Komolytalan interjú.

  Kinga KrskaKinga Krska10 napja
 • Egyértelmű, hogy a magyarok nem tudnak azonosulni veled. Gyere el Los Angelesbe csajos, otthonra találsz 😉

  Denise Melissa OprávelDenise Melissa Oprável10 napja
 • A hideg ráz ettől a sok gonosz okoskodó kommenttől😕 Pont ezekre a szemét véleményekre nincs szüksége.Csináljátok ti jobban mielőtt bárkit is kritizáltok!!❤️

  Edina SzaboEdina Szabo10 napja
 • Ezt látnod kell! 🙂 ⬇️⬇️⬇️ huworld.info/flow/vide/mKKsuH-so6vNfqY

  László SzabóLászló Szabó10 napja
 • Én bírlak, sok sikert meg kitartást, egyéniség vagy.

  Ambrus SzegediAmbrus Szegedi10 napja
 • Ízé.Ízé.Ízé. Nincs szókincs, a káromkodás sincs más miatt. Nem jut más eszébe, a hiányzó szavakat így pótolja. "Mi művészek" .... "Kimennék Amerikába"....amik fenn vannak szabadtéri és egyéb felvételek(falunapok és rendezvények) itt a youtube-on az alapján nagyon amatőr. Lement a műsor, amíg kellett addig szerepeltették, aztán mikor kiállt egyedül nem maradt semmi. Mindegyik így jár, elhiszik, hogy sztárok, aztán nem kellenek sehova. Lilu próbálja lerángatni a valóságba, többször nekifut. Csinos lány, ez kétségtelen. Jöjjön be a karrier, de ez még eddig annak se sikerült, aki oda született, perfekt módon tudta a nyelvet, volt pénz .. pl: Király Linda,Viktor.

  Devilrose1000Devilrose100010 napja
 • Sajnálom Andit,h ennyien bántják...pl tóthgabi is kritizálja de keressetek rá ő aztán a cickó villantás nagyasszonya de most osztja a bölcsességeket csak azért mert anya lett. aki segíteni akar őszintén az nem a nyilvánosság előtt "kioktat"....

  Veronika VVeronika V10 napja
 • Nagyon kegyetlen ítélkező kommentek vannak :( utalt rá,h nehéz gyerekkora volt, úgy lett híres,h senki sem segítette (családi háttér, ami megvédheti) stb. Iszonyatosan nehéz lehetett neki. Amúgy annyira szép natúr arccal, teljesen a millie bobbi brown.

  Veronika VVeronika V10 napja
 • A teljes videót megnézve, a lány nagyon erőlteti ezt az egész stílusát, és védekezésként az “ ellökök minden véleményt, tényt, ok-okozati hatást, építő jellegű kritikát” praktizálja.. bár lehet nem ártana 1-2 dolgon ténylegesen magába szállnia és elgondolkodnia. Mellesleg ha nem sikerült neki jó számokat írni mások által.. akkor ne adja már fel basszus.. csinálja tovább és egyszer eljön az, hogy igenis az ő slágerei lehetnek a toplistákon! De ez a makacs hozzáállás, hogy neki nem jó számokat írtak, és ebből kifolyólag lázad.. ah jaj.. kár érte Ha ennyire lázadó, törtető stílusban mutatja meg magát, akkor ne érződjön, hogy szinte feladta a zenei karrierjét és sz*rik az egészre, ő szava járását használva

  Bianka TothovaBianka Tothova10 napja
 • Kéne mellé egy támasz, például a családja... Mindamellett ha karrier akkor akármennyire is mutatós mert az,billentse át a dolgokat pl az internetes oldalain.. 70-80% szóljon a zenéről, a többi a modellkedés, smink, stb.. Amíg annyi a "szúrkálódás" körülötte.

  Alex Sz.Alex Sz.10 napja
 • Andi nem találja a helyét, legalább is én úgy látom. Kell neki még pár év hogy változzon a jelenről alkotott képe. Nem látok őszinteséget a szemében, és látszik az is hogy nem szerették nem nevelték úgy ahogyan azt kellett volna. Túl korán lett felnőtt belőle.

  ErikaErika10 napja
 • Feketebárány személyiség. Nos, ehhez azt kéne tudni -legalább neked-, hogy mi volt előbb. Az irritáló viselkedésed, vagy az, hogy kikiáltottak fetebárányak. Tényleg nem az a fontos, hogy mások hogy gondolják, hanem az, hogy te. Mert nagyon nem mindegy, hogy ki lettél kiáltva annak és azért lettél ilyen durva és sprőd, vagy éppen fordítva, mindig ilyen voltál -még ha nem is akarod így látni- és ezért lettél feketebárány. Én nagyon szeretem a hangod, azt az erőt, amikor énekelsz. Egy csoda vagy, de amit "magán emberként" csinálsz, azt nem. Drukkolok, hogy az énekes Andi győzzön és folyjon a csapból is a dala :) Remélhetőleg a rádiók és a média az éneked is figyelemmel fogja kísérni!

  Bernadett NyáriBernadett Nyári10 napja
  • Hogy a szöveg miért lett csíkos, nem tudom.

   Bernadett NyáriBernadett Nyári10 napja
 • Én éreztem magam kellemetlenül miközben néztem ezt az interjút. Szegeny Andi mindent és mindenkit lesz@ar, és csodálkozik, hogy kb senki nem akar vele dolgozni és nincsenek fellépései. Szép és tehetséges lány, ha nem kap felkéréseket akkor valószínűleg vele van a baj. Annyira erőltetetten akar jó arc lenni, de közben annyira flegma, nagyképű. Azt mondja nem érdekli ki mit mond róla de közben annyira meg akar felelni az embereknek és ez süt róla. Talán majd ahogy öregszik megjön az esze és nem csicskanak titulálja azt aki süt, főz a párjának....

  Kittu DKittu D10 napja
  • @Erika Szabó Nem értetted akkor,mit írtam,de nem magyarázom....jó a hang,mégsem ezért hallasz róla!Annyira felfelé ível a zenei karrier,nem?Én sajnálom és téged is...

   Cos MicCos Mic9 napja
  • @Cos Mic Butuskám bocsi , de egyszerűen csak egy birka vagy...beeeee....:(

   Erika SzabóErika Szabó9 napja
  • Rólad az jut az eszembe "fülébe forró ólmot öntsenek" ennyire elvakulva nézni egy riportot számomra félelmetes....

   Erika SzabóErika Szabó9 napja
  • Igen,nagyon csiszolatlan és nem gyémánt.És aki csak a bulvársajtótól hangos mert ott trollkodik állandóan,ne csodálkozzon,ha nem becsülik már mint alázatos előadót.Ezt már nehéz lesz visszafordítani.Butuska még ennyi negatív élmény után is,sajna nem tanult belőle,viszont valamiből meg kell élnie,de ez nem igazán az éneklés lett...

   Cos MicCos Mic9 napja
 • Igazából ez a csúf igazság. Ilyen lett a világ kedves Lilu. És Andi esete egyáltalán nem egyedi,engem is nagyon sok atrocitás ért 15-16 évesen,pedig közelebb születtem a határhoz,de ez a magyar/román elítélés még ma is él az emberekben,és én még szerencsésnek mondhatom magam. Engem csak az osztálytársaim hívtak román kurvának,szegény Andi pedig egy országtól kapta a savat. Szerintem ezek után szép hogy drogok nélkül tudott önmaga maradni,nehéz. Nagyon nehéz. Egyáltalán nincs igazuk,az utálóknak,fiatal,szép és tehetséges hadd csinálja úgy ahogy szeretné,... és csak mellékesen Opitz Barbi is kirakja a mellét és a seggét de azzal bezzeg senki sem törődik :))

  Krisztina KatonaKrisztina Katona10 napja
 • Nagyon jó beszélgetés volt! Remek gondolatokat fogalmazott meg ez a lány, magától értetődő természetességgel ... viszont a magyar komment szekció (tisztelet a kivételnek) nem kispályás. Felszínes, megmondó, kirekesztő, lekezelő és mindez, az az érzésem, hogy az emberek frusztrált lelkéből és irigységből fakad. Andi egy intelligens, tehetséges, mély érzésű és őszinte lány. Az mondjuk komoly teher lehet, hogy ennyire szép és talán provokatív. Mifelénk ez, a fentebb írt okoknál fogva, népharagot vált ki.

  yvesnightyvesnight11 napja
  • Pontosan ...a sok makulátlan,na majd én megmondom a frankót kommentelö..azt hiszik mindent jobban tudnak instagram képek videók alapján ítélkeznek és ez az ész osztás na meg ,hogy hol voltak a szülei meg mit én tudom mi ,törödjön mindenki magával ...✌🏼

   Shilah SaffronShilah Saffron10 napja
 • woooow, azt hiszi magáról hogy cool közben meg egy fool, szegény Lilu úgy erezte magát mint ha a "kamasz karaktert keres" című műsorban lett volna....

  Tommy WeiszlemleinTommy Weiszlemlein11 napja
 • huworld.info/flow/vide/tH6GtKzJpZmTfqI Nem szabad , ïtelkezni ällandòan.... jò magyar szokäs. Ô sodròdik ... , komplexusos.. a polgärpukkasztò karakter, egy szerep... segîtsenek neki hozzàértôk SZÎvbôl. PICI BABA . Ez a mocskos szòrakoztató ipar is csak hasznälja/ kihasznälja.... ältalänossägban: tini kislänyok eszközök, befolyäsolhatòk ... valaki segítsen neki lelkileg !!!!!!!!!!!! ( a magyar Platform, nem annyira jó döntés)

  Kinga JakabKinga Jakab11 napja
 • A mai generáció problémáit látom. Valaki megváltja a világot és mégis élete végéig szerény marad :) Mikor lesz a gyerekből felnőtt? Bummm Igen kéne olyan személy, aki megmutatná neki, lehet máshogy is........ Sokszor az ember, amiben él, és ahogy él arról azt hiszi tökéletes. Nem csak a sárga csekktől lesz valaki felnőtt, ez összetett. A videó lényege: 1. Milyen ember vagy? 2. Mit tettél le az asztalra? Ayrton Senna-ra, vagy Freddie Mercuryra a mai napig azért emlékszem mert volt szívük. Az, hogy híresek és tehetségek voltak az "nálam" mellékes. :) Értéket kell felépíteni.

  Gábor TánczosGábor Tánczos11 napja
 • Ennek a kislánynak még az iskolapadban lenne a helye. Nagyon kirí a tanulás, és a szerető gondoskodás hiánya, és én őt a média áldozatának tartom. Felkapták a 15 perc hírnév miatt, majd dobták, senki nem fogta a kezét. Lilu anyáskodó iránymutatásai nagyon jók voltak, de nem kaptak táptalajt. Nagyon tehetséges, de egyre inkább kallódik, ezzel a 'leszarom' magatartásával egyre ellenszenvesebbé válik az emberek szemében. Innen nehéz lesz fordítani. Talán valóban a külföld a megoldás.

  Andrea TóthAndrea Tóth11 napja
  • @Andrea Tóth Szerintem nézd meg még párszor ezt a riportot...hát..ha át jön...,de ha nem az se baj....(felületes vagy bocsi)

   Erika SzabóErika Szabó9 napja
  • @Erika Szabó De biztos, hogy védekezés. Csak sajnos már a jó tanácsokra is ez a leszarom a válasz, sőt sokszor polgárpukkasztás és dac. Úgy ahogy Lilu tanácsai sem mentek át. Pedig nem mindenki az ellensége, sokan felismerik a tehetségét. Én például sajnálom. A legjobb szó rá, hogy gyerekesen viselkedik.

   Andrea TóthAndrea Tóth9 napja
  • Azon azért nem gondolkozol el "leszarom" egyszerűen egy védekezési reakcióóó azért amit eddig kapott....:(

   Erika SzabóErika Szabó9 napja
 • buta szegény

  István HavasiIstván Havasi11 napja
 • Én értem! ... Egy Csíki Nő

  E Tünde SzabóE Tünde Szabó11 napja
 • nagyon sajnalatos,hogy igy magara hagytak ezt a lanyt a szülei...

  magic momentsmagic moments11 napja
 • Szegény belül teljesen széjjel van esve, ki van írva az arcára. Nagyon nem stabil.

  Ja RJa R11 napja
 • Pfff.. Lilu, én a helyedben 10 perc mulva megmondtam volna, hogy jol van anyukám, ezt inkább hagyjuk..... Egy ordenáré trampli liba, aki abból él, hogy barmit IS reklámoz az instán, meg csöcsös képeket pakol ki

  latz30latz3011 napja
 • Annyira ordenáré ez a csaj

  latz30latz3011 napja
 • vagány ez a kiscsaj. én bírom. remélem, hogy csak annyian és annyira bántják majd, hogy az megerősítse majd.

  Edina BarsiEdina Barsi11 napja
 • Most vagy rosszul lett ez a videó össze vágva ...vagy ez a csajszi nincs képbe 😂 Majd felnőtt leszel te is egyszer Andyka!Sok sikert neked❤️

  Edit BarátEdit Barát11 napja
 • Angliában nem Amerikában!

  marinellahmmarinellahm11 napja
 • Huhh...nagyon hiányzik Andi mellől egy olyan személy aki terelgetné és tanítaná. A szépsége és a tehetsége nem minden a belsője nagyon zavaros. 😵

  Rosa AnaRosa Ana11 napja
 • Tehetséges kislány.......a nőtől fényévnyire van, még érnie kell.

  Gyongyi AdamGyongyi Adam11 napja
 • Annyira kellemetlen volt ez az egész videó.... és Lilunak milyen kellemetlen lehetett amikor rájött, hogy ezt fel kell töltenie....

  Ákos CsorbaÁkos Csorba11 napja
  • @Ákos Csorba igen. És hasonló a véleményem mint neked.

   Reni EgervariReni Egervari9 napja
  • @Reni Egervari Te végig nézted a videót?

   Ákos CsorbaÁkos Csorba10 napja
  • Miért?

   Reni EgervariReni Egervari10 napja
 • Nekem alapvetően tetszett, és nekem itt Andi szimpatikus, csak ott vesztett el engem ez az egész beszélgetés, mikor elkezdte ecsetelni, hogy ő milyen egyszerű életet él anyagilag... Könyörgöm, mindenki tudja, hogy az X faktor győztesének mi a nyereménye. Havi 1 millából egy lakás tényleg nem jön ki, de azért eléggé megadja az alapot meg a kezdőlöketet egy életre, tőkét, félre lehet tenni, befektetni, mikor az ember már jobban ért hozzá, ráadásul ezt tinédzserként nyerte el, kapta meg.

  L E HL E H11 napja
 • Drága Lilu és Andi! Én is keresztül mentem ezeken. Minden szót értek Andi ❤️🥰

  Ildikó VágásiIldikó Vágási11 napja
 • Szerencse csomag.. :)

  Dénes SzántóDénes Szántó11 napja
 • Aki ma gúnyosan utat mutatni, ítélkezni, bántani akarja ezt a lányt, de talán mégis van egy kis jóérzése... Nézze meg a Britney Spearsről készült dokumentumfilmet.

  István MátéIstván Máté12 napja
 • Andi egy tündér. 22 éves létére olyan szinten tisztában van saját magával és a világban elfoglalt helyével hogy azt sokan egész életükben nem érik el. Úgy gondolom azok akik negatív véleménnyel vannak róla, azok nem értik meg az ő személyét. Gratulálok Andi! Csak így tovább!

  Lilla GyörkefalviLilla Györkefalvi12 napja
 • Vegre egy oszinte ember.. aki a tragarsagon aggodik az nem volt huszoneves? Tok korrekt lany picit lelki serult, de nagyon szimpatikus. Olyan volt mint egy igazi beszelgetes.. abban biztosak lehettek, hogy a sok kedelyes beszelgetopartner a korabbi interjuk soran ok is elengednek a baratnokkel valo beszelgetes soran nehany tragarsagot.

  trinity8512trinity851212 napja
 • Lehet hogy vagány, belevaló, tehetséges... De annyira éretlen még szegény.. Én is felfedezek nála némi viselkedés zavart. szurkolok neki találja meg a számításait.

  Major FanniMajor Fanni12 napja
 • Walking Dead polóó 💪💪💪

  Paul WoundPaul Wound12 napja
 • Azert a kommenteket olvasva a normalisakat amik nem bántoak.Szinte mindenkinek ugyan az a véleménye ez nem lehet véletlen Andi ha esetleg olvassa ezeket, elgondolkodhatna hogy talán van bennük igazsag.Tartson egy kis önvizsgálatot mi hiányzik az életéből a legjobban.Ez nem azt jelenti hogy ne legyen önmaga ,csak saját maga érzi mikor igazan boldog .A videoban szereplő lány nem az.

  Tamas KolozsiTamas Kolozsi12 napja
  • @Tamas Kolozsi Eddig en sem, de az tuti, hogy eltünt....

   Gigica 73Gigica 7311 napja
  • @Gigica 73 Nem gondoltam hogy törlik a kommenteket.

   Tamas KolozsiTamas Kolozsi11 napja
  • Olvassa...mert az en kommentemet mar töröltek is... Pedig nem volt banto, csak annyit irtam, hogy mas szerzöt kellene keresnie, mert nagyon tehetseges, de a dalai....

   Gigica 73Gigica 7312 napja
 • Csak nekem olyan mintha magát akarná meggyőzni arrol hogy ő ilyen hogy nincs szüksége pasira,arra hogy szeressék ő leszar mindent stb.Holott egy cuki csajnak tünik akinek pont hogy ez mind kellene a szeretet ,a szerelem,a család akár a karrier mellett is.Vagy hazudik magának is es magának se valja be amit erről a videóról süt.?Az a legnagyobb baj ha ez így van a legrosszabb ha önmagunkal harcolunk.Egyébként pont emiatt egy pasijának sem lehetett egyszerü vele az élet, mintha nem akarná megérteni amit mondanak neki.Minden esetre egy birka türelmü férfit keressen maga mellé ,ezt mashogy nem lehet kibirni .Lilut kicsit sajnáltam😅

  Linda Nora NemLinda Nora Nem12 napja
 • Andinak üzenem : Maradj ilyen amilyen vagy ! ;) huworld.info/flow/vide/2HdszrC4pbmZmHw&ab_channel=WhiteVideoDisco

  András BíróAndrás Bíró12 napja
  • Azert inkabb változzon egy kicsit, attol még maradhat önmaga.

   PNatasa/padme/PNatasa/padme/12 napja
 • Csodás hangja van és gyönyörű is..de egy igazi tehetségnek sosem kell pucérkodnia.. Kár érte h nem érezte időben a határokat..mert mostanra csak egy kis dugnivaló kategória lett..ezért sem sikerült igazán kitörnie..és már nem is fog mert innen nincs vissza.. Hiába..ha nincs méltósága egy nőnek..ez lesz

  La BrittaLa Britta12 napja
 • Elég zavaros ez a csaj,engem jobban lenyűgözött Lilu pólója

  Renáta FarkasRenáta Farkas12 napja
 • Magyarul egy pasidat se tudtad annyira magadba bolonditani, hogy változzanak miattad.De akit szeretünk azt a hibáival együtt fogadjuk el .Állhat előttem egy talpig tökéletes férfi aki minden elvárásomnak megfelel ha egyszerüen nem.szeretem. Kicsit vannak ellentmondasok a szavaiban,kicsit zavaros is szerintem, felzaklatta némelyik kérdes vagy téma ,vagy csak nem tudta mit is mondjon.Sok sikert neki az elképzeléseihez.

  Noemi N JNoemi N J12 napja
 • Még nem NŐ. Szebbnek és szimpatikusabbnak tűnne,ha trágár szavakat mellőzné,és nem játszaná annyira magát. Akkor komolyabban venné sokmindenki. Változni fog még egész biztosan. Kommunikációját alakítani kellene jó irányba, illetve finomabb stílus és akkor sikeresebb lehetne.

  Csilla PálinkásCsilla Pálinkás12 napja
 • De jo, hogy van valaki aki szembe megy, a sok alszent, hazug emberrel, es nem akar megfelelni nekik. Nem sok ilyet lattam sztarocskaknal. Nagyon tetszet, amit lattam toled.

  István GaramvölgyiIstván Garamvölgyi12 napja
 • Nem ismerem a csajt. Az instafotóit előbb láttam, mint, hogy tudtam volna, hogy kicsoda. De itt látszik igazán, hogy mennyire más egy ember "élőben", mint a beállított képeken. " Akkor még kislány voltam"... Hát elárulom, most is az. Itt a videon világosan látszik, a reakcióiból, mindenből. Egyáltalán nem az, akinek instán előadja magát.

  Anette0118Anette011812 napja
 • A család a szerelem a karrier, nem zárja ki egymast.Világsztároknak is van családja, gyerekei.Miert kellene lemondani bármelyikről is, nem értem.Anno még nyilatkozta is hogy férjhez akar menni es gyereket akar nem is volt olyan régen .Nagyon boldogan nyilatkozta ezt.Ezért nem értem a mostani nyilatkozatait .Lehet család nyilvan kompromisszumokat kell kötni megbeszelni a leendő férjel a dolgokat.Olyan nincs hogy lehetetlen,csak tehetetlen.Nem becsicskulni kell,veszekedni, hanem kommunikálni.Nyilvan mindenkinek megvannak a maga indokai közös nevezőre kell jutni.Akkor lesz karrier es család..család nélkül mit sem ér az élet es a karrier.

  Máté LukacsMáté Lukacs12 napja
 • Sok minden eszembe jutott a beszéletést hallgatva, de,hogy ennek a lánynak béke van a lelkében és szereti magát, az nem.

  ME198210ME19821012 napja
  • @Kovács Fanni Ahol nincs farkas ott nem kell farkast kiáltani Mosolygos szép napot kívánok :)

   Erika SzabóErika Szabó6 napja
  • @Erika Szabó nem kell bunkónak lenni, csak mert más nem érti úgy, ahogy te! El lehet mondani, vagy másképp megfogalmazni, emberi módon. Ha nem megy, inkább ne mondj semmit, meg marad a béke :)

   Kovács FanniKovács Fanni6 napja
  • @Erika Szabó micsoda hülyeség. 😄

   citromsavcitromsav7 napja
  • @Erika Szabó Te a védőügyvédje vagy, vagy valami ilyesmi? Mert látom több hozzászólás alatt is jelen vagy. :D Nem, semmi valódi gonoszság nincs emögött, csak viccelek :D Egyébként van igazság is abban, amit írtál, de vannak olyan esetek, amikor ez nem így van. Példának okáért, ha van mondjuk valaki, aki faragatlan, te lehetsz akármilyen kedves, szerethető ember, akkor akármit csinálsz is, valójában faragatlan is vagy, hisz a másikban megláttad, mert annyira egyértelműen lerí róla? :D Nem mellesleg igazán bántót nem is írt az eredeti hozzászóló, hogy meg kelljen védeni Andit emiatt, hisz ha Andi önmagával elégedett, és harmóniában él magával, pont le fogja tojni, hogy valaki ezt nem látja rajta. :D

   Donnie DarkoDonnie Darko7 napja
  • @Erika SzabóPróbáld újra.

   MoiraCareyMoiraCarey9 napja
 • Lilu próbálta helyes irányba terelni őt : “ a zenével foglalkozz ! “ el kellene ezen gondolkozni hogy miért nem ismerünk tőle egy dalt sem , inkább a bulvár hírekből ismerjük őt! Ha ez az álma hogy mindenki az ő dalait énekelje, nagy színpad stb akkor ezzel kellene foglalkoznia ! Hajrá Andi !

  Ágnes MurányiÁgnes Murányi12 napja
 • Valamit pedig ő is elront ,ezen kellene változtatni nem ugy hozzáálni hogy leszarom kb.Mert valamit valamiért, ugyebár.Nekem olyan mintha egy álarc lenne rajta és hogy ő milyen is valójában vagy mit is érez valójában azt senki ne tudja ,ne lássa.A felét sem hittem el annak amiket mondott.

  Csilla KotmájerCsilla Kotmájer12 napja
 • Na Andi biztos azt gondolja ha esetleg olvas hozzászolast hogy mindenki kioktatni akarja .Pedig nem, csak leirjak amit ők kivülröl látnak, ez nem bántás.Őszintén nekem is olyan mintha kicsit harcolna magával,erősnek akar tünni de szerintem nem az belül nagyon is bántják dolgok .A szüleinek ide kellett volna költözni hogy segitsek nem x kilométerről támogatni.Egy szülőnek ez a dolga.Ennek a hiánya nagyon kiüt.

  Dominika DombovariDominika Dombovari12 napja
 • De buta 😒

  Cyntia RózsásiCyntia Rózsási12 napja
 • Megtiszteltetés volt hogy még említ úgylátszik mély benyomást keltettem Andiban mivel Instán engem nevez tojásfejűnek mert véleményt nyilvánítottam látom hogy nem felejtesz el 😂

  Évi KalmárÉvi Kalmár12 napja
  • Büszke lehetsz magadra! 🐣👍🤣

   Zsófia Galambosné DragonyZsófia Galambosné Dragony11 napja
 • Imádom a hangod te nő .De kìvülről egy kicsit se boldog lányt látok, aki nagyon érzékeny .Akit nagyon megbántottak es nem tud tul lépni .Bocsáss meg azoknak akik bántottak, mert igy sose leszel boldog önmagad.Lilu kicsit segiteni is akart meg nem is .Látszott hogy nem mindennel ért eggyet de ez nem baj.Andi egy szeretnivalo csaj nem kell külfőldre menni szeretik őt itt is.De ne legyen egyedül mert a magány a legrosszabb ha valaki szereti engedje be az életébe.

  Tamas KolozsiTamas Kolozsi12 napja
 • Sajnos nekem ez az interjú nagyon kellemetlen volt😞 Andi egyébként szimpatikus, kedves és aranyos, de nagyon izzadságszagú, ahogy próbál valamilyen képet kialakítani magáról. Egy pillanatig nem éreztem azt, hogy önmagát adja. Az pedig látszik, hogy egyáltalán nem jutott el hozzá, amit Lilu próbált neki finoman jelezni, hogy oké, tehestéges és sokszor irányul felé indokolatlan rosszindulat, de lehet, hogy valamit ő is rosszul csinál. Azért ne felejtsük el, hogy nem most került a köztudatba, évek óta a pályán van, lett volna ideje és lehetősége pozitív mederbe terelni a róla alkotott képet. Ez a "mindenki hülye, csak én vagyok hibátlan" mentalitás sajnos sok jóra nem vezet. Pedig kár, mert amúgy tényleg baromi jó hangja van, ezt a Sztárban sztár alatt is bebizonyította. Sokkal többet tudna magából kihozni, ha kicsit befelé fordulna és nem mindig azon lenne, hogy felfigyeljenek rá. Igazából az sem feltétlen baj, ha sok szexi fotót tesz fel magáról, de az már azért neki is feltűnhetne, hogy magának köszönheti, ha csak erre figyelnek az emberek. Lilu erre is próbálta felvonni a figyelmét, de hát nem sikerült... Amúgy ügyesen sminkel, bár Lilunak igaza van abban is, hogy neki nincs túl nagy szüksége rá, mert anélkül is nagyon szép.

  Dóri KovácsDóri Kovács12 napja
  • Gyönyörűen összefoglaltad. Borzasztóan nagy tehetség van Andiban, de abszolút nem céltudatos. Nyilván a generációja problémája is, hogy keresi önmagát, de ő mint közszereplő vagy énekes, akiért rajonganak annak valamilyen mértékű felelőssége van. Nyilván azt mondja, hogy nem érdekli, de egy előadó nyilván formálja a róla kialakult képet. És mivel ő önmagát menedzseli, akkor ezt megtehetné. Nem azért mert meg kell felelni bárkinek is, hanem azért, mert ha mindig mást mond a végén a 2 szék közé esik.

   TheWatchmen02TheWatchmen0210 napja
 • Andi sötét vagy kívül belül undorító...

  Évi KalmárÉvi Kalmár12 napja
 • Borzasztoan tehetséges de valami van a lelkében de biztos nem béke.Nagyon tavolsag tartonak tünik,es sokan irtak mar de szerintem is szeretet hiányos.Ami nem szégyen sokan vagyunk azok.Amugy a exe szerintem szerette legalabbis nekem ez jött le a sztárban sztarba az arcara volt irva a sracnak..de nyilvan valamivel megbántotta.De nem is ez a lényeg hanem hogy az ember csalodik ez mindig benne van a pakliba ,csak ezert elzarkozni hiba.Sajnálom hogy 15 evesen egyedül volt itt de ezt ő is akarta ,hiszen sztar akart es akar lenni.Sajnos ez ezzel jar.Sok embert bántanak sokkal jobban mint őt, ne ezzel foglalkozzon .Találja meg a békéjét legyen az a karrier vagy a család szeretete .

  PNatasa/padme/PNatasa/padme/12 napja
 • Sajnos a szülei hibája hogy tul koran magára hagyták ,segiteni kellett volna még őt itt .Egyébként nem utálja mindenki hisz a sztarban sztarba is 2.dik lett ,ha utalnak a kutya se szavazott volna rá.Kicsit túl rugózza ezt a dolgot.Erősnek akar tünni de túl érzékeny inkább,ami viszont nem jó es túl makacs ami miatt embereket fog esetleg elvesziteni ,amit lehet majd megbán.Vannak dolgok amiket saját magának se vall be mintha megerőszakolná saját magát nem tudom tudatos e de ez vilagos a video alapján.Borzasztoan szeretet hiányos ,de mintha nem is engedné hogy szeressék hogy közelebb kerüljenek hozzá.Nem tudom ez miert van lehet megbántották vagy nem tudom de falat épitett maga köré ami nem jó.Kicsit engedje le ezt a falat engedje hogy szeressék.😊😘

  Noemi LissakNoemi Lissak12 napja
 • Ez énekel is? Mert én mostanában csak a magamutogatásaiba botlok bele, mindenhol a képembe tolják, pedig még kíváncsi se vagyok erre a spinére, mivel azt se tudom ki ez. Az viszont biztos hogy az énekesnők nem itt kezdődnek.

  syngon smythesyngon smythe12 napja
  • Instagram reklámpicsa

   latz30latz3011 napja
 • Kedves Andi! Nem mindegy, csak híres valaki, vagy értékes hírében áll...Sajnálom nagyon, de amerre tartasz, az nem az, ahol megtalálhatod a szerelmet (ha van ilyen), a családot- és boldogságot (ha van olyan)...pedig enélkül "empty space" az élet!!!

  László Imre AntalLászló Imre Antal12 napja
 • Jaj Liluka had döntse már el mindenki ki hogy öltözködik!!Nem lehet mindenki barlanglakó mint te meg gabika.Amikor majd annyi idős lesz (50) mint ti nem hiszem hogy így fog öltözni.Szimplán irigyek vagytok azokra akik nálatok fiatalabbak és szebbek mint ti.

  Bèla KissBèla Kiss12 napja
HUworld