Lengyel abortusztörvény, lombikzombik, papok és Lacica

2020.nov. 1.
157 382 Megtekintés

Lengyel, magyar két jó barát,
csalánnal verik mások lombikát.
#Lengyelország #abortusz #elakezekkelaméhemtől
Facebook:
facebook.com/Pottyondy-Edina-110784567307444/
Instagram:
instagram.com/nematellerede/

Megjegyzés
 • 0.17 nél az ott a Zedina! Viccen kívül! huworld.info/flow/vide/sqGl25nAqMOZoW8

  Kocz KaKocz Ka7 napja
 • Torrente megmondta a tutit. 😁🤣

  Domokos AntalDomokos Antal8 napja
 • az abortusz törvény mellé behozhatnák a kasztrálási törvényt is

  Vilma GeszlerVilma Geszler8 napja
 • Szia, amit nyújtasz arra nincsenek szavak! Munkásságodban ott van Magyarország összes nagyja:Radnóti, Karinthy, Mikszáth és még sorolhatnám!!!Amit csinálsz az már művészet!

  Máté ViktorMáté Viktor9 napja
 • A te tested? A gyermeked a méhedben nem a te tested, hanem a gyermeked teste! Ha azt gondolod, hogy dönthetsz felette csak azért, mert bizonyos vélemények szerint megteheted (és még intézmények és épültek köré), akkor hadd világosítsalak fel: Szülés után is dönthetsz ám az élete felett. Ja, csak akkor már leültetnek érte, így már nem annyira vonzó a dolog, ugye? (Nem, nem a súlyosan beteg, vagy az anya életét veszélyeztető magzatról beszélek.)

  LetsynthesizeLetsynthesize10 napja
 • Nincs több kérdésem biró -úr/-nő

  Benedek MartinekBenedek Martinek20 napja
 • Azok, akik erre dislike-ot nyomnak, mégis mire gondolnak? Fáj az igazság?

  Payne MaxPayne Max21 napja
 • Nehéz volt kiverni rá... de sikerült!

  ReignOfdarkReignOfdark21 napja
 • "Az is benne van a Bibliában, hogy aki szombaton dolgozik, azt nyílt színen kell megkövezni." - Most tértem meg, hálleluja!

  Ádám FarkasÁdám Farkas21 napja
 • Egyik legjobb videód, Edina! Így tovább!

  Krisztian MKrisztian M21 napja
 • Filozofia nagykonyvebol miert van harom? Karacsonyi ajandek?

  miki somogyimiki somogyi21 napja
 • Mindig mélyen felháborít, ha abortusz-törvény szigorításról hallok. A Mi Hazán Mozgalom Szívhang törvényjavaslatával kapcsolatban több platformjukon kifejtettem a véleményemet magáról az abortuszról és a javaslatukról is. 99 %-ban férfiak szóltak hozzá a témához mély megvetéssel és intenzív kurvázással. Egy nőnek kell végigszenvednie ezt a procedúrát, de egy férfi is felelős a történetben. De a férfiaknak senki nem tart prédikációt arról h mekkora súlya van az abortusznak. A férfiaknak nem kell szégyenkezniük a társadalmi megvetéstől, mert a legtöbb ilyen esetben eleve leléptek. Nincsenek jelen még támogatólag sem, nem hogy részt vállaljanak a felelősségből. A női test még mindig nem a nőké. Olyan parlamentben szavaznak a sorsáról, melynek 90 %-a férfi. Hagyjuk az egyházat, ez politikai kérdés, mert nincs elég szaporulat Európában. De ne azért akarjon valaki gyereket h eggyel többen legyünk! És ne a tinik gyermekeitől várjuk, h majd kitermelik a nyugdíjunkat. Ez nem megoldás. A fájdalmasan szomorú az, hogy igazából senkit nem érdekel a probléma. Mert akkor foglalkoznának az igazi megoldással is. 300 000 meddő pár él ma Magyarországon egy tanulmány szerint. És ki tudja még hányan, akik szeretnének babát, de valamiért nem jön össze, vagy valamilyen gyulladásos tünetek miatt nem tud normális nemi életet élni. A Gynevac vakcina megoldás ezekre a problémákra és úgy hallgatnak róla mint Dr. Horváth István professzor érelmeszesedés elleni vakcinájáról. Ott kellene segíteni, h lehessen baba, ahol akarják, tervezik, várják. Ahhoz h újabb születések legyenek először egészséges nők kellenek. A gyógyszermaffiának ez viszont nem érdeke.

  ÉviÉvi21 napja
 • Nos minden embernek azt szeretném mondani aki itt van hogy nézze meg a ,, néma sikoly" című filmet. Kérlek. És utánna írjatok ha lehet véleményt. Kíváncsi vagyok hogy ezek után ki támogassa az abortuszt és annak parodizálását

  Mr. PéterMr. Péter25 napja
 • igazi zúzós-humoros!Színészi tehetséggel felturbózva!Imádlak!Köszönöm!

  Attila KertesiAttila Kertesi27 napja
 • Érdekes a Puzsér nagyon durván ellenzi az abortuszt. Még akkor is, ha épp kirúgtak mindkettőtöket a munkból és 90 ezerrel megemelték az albérletet egyik hónapról másikra és kerültök az utcára. 5:47 ha ilyenkor Puzsér éppen ezeket utálja. Miként lehet ilyen ellentétekkel együttélni? Ez mekkora EQ, hogy együtt vannak?

  YourNickIsTakenYourNickIsTaken28 napja
 • Ez még talán a Fidesznél is primitívebb, ami azért teljesítmény...

  Janos SzaboJanos SzaboHónapja
 • Annyira ritka manapság, hogy valaki képes a gondolkodásra. Példaértékű vagy😊csak így tovább

  Dóra PetraDóra PetraHónapja
 • 34 eves ferfi vagyok egyedul vagyok 2 fiammal ebbol az egyikuk beteg. 😊 😊 😊 😊 En ugy erzem kicsit a videojidbol mintha a nok mindegyike aldozat lenne a ferfiak mind rosszak. A modern vilagban egyaltalan nem igaz ez a nezopont. A magyar jogallamban szinte lehetetlen apai jogokat ervenyesiteni legyen barmilyen tragikus minoseg, az anya. Szerencsem volt hogy franciaorszagban elek, kulomben lehet hogy a beteg kisfiam ma is az anyjaval elne es sose reszesult volna kello ellatasban. En nem ertek egyett azert hogy a nok jogaiert harcolnak, en ugy gondolom ferfi es no csupan egy biologiai minoseg semmi tobb, agy no is lehet rossz szulo es egy ferfi is lehet ugyan ugy rossz szulo. Szoval en avval tudok azonosulni hogy egyenlo jogokat mindenkinek nemtol fuggetlenul. A noknek rendelkezzenek a testuk felett a ferfiak meg kello keppen ervenyesithessek apai jogaikat. Ne ugy menjenek be egy targyalo terembe gyermek elhelyezesnel, hogy a no kinem mondott heindikeppel indul. Aki azt mondja nem igy van az egyszeruen hazudik. Tudod amikor egy ferfit zsarolnak a gyerekevel errol erdekes a feministak nel beszelnek. Amikor a lathatast az anya mindenfele eszkozzel bojkottalja errol sem beszelnek. A kedvencem amikor a nok eroszakot meg tetlegesseget kiabalnak kozben semmi nem tortent, meg neha egy egy elvetemult a hitelesseg kedveert sajat magaban is kart tesz, mert hat igy jobban poziccional a gyermek es elsosorban a vagyon megosztasnal. 😊 😊 😊 Bar a nok ilyet sose tesznek, mert a nok mind becsuletesek igazmondok talpig uriemberek csak noben. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Szerintem az emberi minoseg nem anyagi, nemi, szocializacios kerdes ez az egyen dontese. Igy ezt a sok heterofob, a feher ferfiakkal szembeni altalanos eloitelet erosito es kirekeszto allitasok osszesseget vissza kell hogy utasitsam. 😊 😊 😊 😊 Sajat magam es hozzam hasonlo helyzetbe kerult ferfiak neveben. Az abortusz kivetelevel azokkal az altalanos problemakkal altalanositasokkal nem csak nok meg mas etnikumba tartozok szembesulnek, hanem mindenki. Az allas interju is szimpatia alapjan megy sok esetben es barki lehet unszimpatikus en, te meg akarki, ez szerintem igy mindenkire igaz. A jogegyelotlenseg is ugyan igy mukodik. VANNAK AHOL A NOK ES VANNAK AHOL A FERFIAK VANNAK FORBAN !!!!! Ne csinaljunk ugy mintha a kisemmizett utcarakerult ferfi aki meg a gyereket is allig lathatja, az egy sose hallot vagy sose elofordult tortenet lenne. 😊 😊 😊 Nagyon koszonom ha elolvastad. Es Kellemes napot kivanok neked.

  Gabor KiralyGabor KiralyHónapja
 • A gyereket gondozza az orbá... Neee. Inkább ne..

  Péter NagyPéter NagyHónapja
 • Magyar asszonyságok

  Péter NagyPéter NagyHónapja
 • Még egy hónap és már itt sem vagyok. Már alig várom hogy itthagyjam ezt a gusztustalan országot.

  Satori!Satori!Hónapja
 • Az élet a megtermékenyitéssel kezdődik.Én abortusz és eutanázia párti vagyok.Én nekem jogom van megsemmisíteni aki zavar.

  peter hapekpeter hapekHónapja
 • “Hallo, Diktátor Úr” német nyelvű dokumentumfilm Orbán Viktorról. Kérek minden németül beszélő magyart, nézze meg. Egy diktatúra kiépítésének története Magyarországon lépésről lépésre. huworld.info/flow/vide/15lpzWavZ9uxiYA

  Daniella PostaDaniella PostaHónapja
 • Neked kéne olyan férfi, akinek nem állna a fasza?

  Adrian SzaboAdrian Szabo2 hónapja
 • Gyenge.

  Viktor ZimmermannViktor Zimmermann2 hónapja
 • Kedves Edina. Nagyon nem a te oldaladon allok. Egy dolgot arulj mar el viszont. Miert egy sieg runara hasonlito jelkepet valasztottak a lengyel abortuszpartiak? A mi oldalunkon ez ertheto lenne. De nalatok? 😂 Az egy sieg runat,amugy a Hitlerjugend hasznalta .

  Zoltán KovácsZoltán Kovács2 hónapja
 • Kedves Edina, megjelenésed színfolt a magyar humor világában. A szókimondásod sokkoló és nagyon élvezetes. Alig varom az újabb videoidat. Némelyiket többször is megnézem. Köszönöm!

  Karoly SzaboKaroly Szabo2 hónapja
 • Én ellenzem a szabad abortuszt, de nem azért, mert "az élet Isten ajándéka", vagy mert "a hazának szüksége van fehér gyerekekre" és nem is azért, mert azt gondolom, hogy a nő dolga a szülés. De félretéve minden gyakorlati megfontolást és prűd nyivákolást amennyiben tényként fogadjuk el, hogy a gyilkosság emberség és közösségellenes bűntett és destruktív tevékenység (remélem ezzel idáig mindenki egyet ért), akkor nem látok rá okot, hogy a kialakuló potenciális élet elvételére miért ne tekintsünk ugyanígy. De most tényleg miért? Amikor valaki az abortuszt választja nem élő embert öl, hanem a lehetőséget veszi el egy értékes élet létrejöttétől. És hidd el Edina! Én egyenlő embertársként tisztelem a nőket és azt is tudom, hogy férfiként sosem érthetem meg igazán, mivel jár a terhesség, vagy a szülés. De az egész jelenség morális hátterét nagyon is értem. Ha a gyermek súlyosan fogyatékos, vagy életképtelen lenne, vagy veszélyeztetné az anya életét, akkor nem állok az elvetetés útjába. Sem akkor ha a minimális megfelelő anyagi, családi háttér hiányában egy nő felelős döntést hoz. De mindenki másnak mi a mentsége erre a visszacsinálhatatlan tettre? Az, hogy ez az ő testük és azt csinálnak vele amit akarnak? A bennük fejlődő élet nem az ő életük. Nem velük azonos létforma. Mégis kik ők, hogy az életüket elvegyék? És ha egy gyermek erőszakból fogannt, az miért zárja ki a születését? Ő nem egy tumor, vagy egy végtermék, amit az erőszakoló hagyott az anyában, hanem egyedi új entitás. A világ csodája, hogy egy olyan förtelmes és kegyetlen tettből, mint a nemi erőszak egy szép kis gyermekélet jöhet létre kárpótlásul az áldozat számára. A gyermek nem csak akkor érdemli meg az életet, ha eltervezték, hanem akkor is, ha véletlenül jött. És mint férfi ember undorodom az olyan férfitól, aki nem vállal szeretettel felelősséget a születendő gyermekéért, vagy a gyermek anyjáért. És őszintén sajnálom azt a nőt, akinek módjában állna vállalni a születendő gyermek felnevelését és mégis lemond róla. Sőt, ha a környezetemben egy nő ilyen kétségbeesett helyzetbe kerül más férfi által én megteszek minden tőlem telhetőt, hogy világra hozhassa és felnevelhesse a gyermeket. Ha közel áll hozzám az illető, még az apaságot is vállalom, csak ne dobja el a lehetőségét egy jó életnek! Nyugodtan kövezzetek meg, de előbb cáfoljatok rám!

  Bence KovácsBence Kovács2 hónapja
  • @Matt Rotter Egyetértek.

   Bence KovácsBence Kovács2 hónapja
  • @Bence Kovács Én nagyra becsülöm azokat a meleg/leszbikus párokat, akik készek örökbe fogadni. Ez önzetlenséget, nagylelkűséget és lemondást tükröz tőlük. Viszont ott az általad is említett szerepzavar, meg nyilván egy meleg párnál "anyahiánya", egy leszbikus párnál "apahiánya" lenne a gyereknek (ugyanezek egy szingli férfi, illetve egy szingli nő esetében). Én nem mondom, hogy ezek a modellek ne lennének családok. A család egy szeretetközösség. De nekem az a bajom "A család az család"-mottóval, hogy azt sugallja, mintha nem lenne az egyes családmodellek között egyfajta hierarchia. Szerintem legfelül az a családmodell áll, ahol egy dolgozó (ami az egyik félnél jelenthet háztartásbeliséget is), hetero pár nevel 2-5 gyereket. Ez a fajta családmodell a legjövedelmezőbb a társadalom számára szerintem. Nagyjából a Fidesz is ezt nyomja, de ők kizárják a családfogalomból az eltérő modelleket, pedig azokat sem szabad figyelmen és támogatás nélkül kívül hagyni.

   Matt RotterMatt Rotter2 hónapja
  • @Matt Rotter Ami a másik vitánkat illeti, nehéz kérdés gazdaságilag tető alá hozni az én elképzelésemet, főleg a visszaélés miatt, amit te is pedzegettél a segélyek kapcsán ezt belátom.

   Bence KovácsBence Kovács2 hónapja
  • @Matt Rotter Nos, nyílván nagyobb az esély rá, hogy szerepzavar alakul ki annak a gyereknek a fejében, akinek két apja, vagy két anyja van, de úgy vélem, hogy ez nem számít, amíg valaki szeretettel, törődéssel neveli a gyereket és becsületes embert farag belőle. És hidd el én értékesnek tartom az összes lombikbébi életet, de ha valaki tudatos, az inkább örökbefogad, még akkor is, ha az kicsit nehezebb. Az erőszak általi terhesség azért nehéz számomra, mert én soha nem kerülök ilyen helyzetbe. De ha valaki a környezetemben igen, akkor minden tőlem telhetőt megtennék, hogy a gyermek élhessen. Ha nem is az anyjával, de legalább egyszer vegye kézbe a kisbabát és ha akkor sem kell, hát felnevelem akár én magam.

   Bence KovácsBence Kovács2 hónapja
  • @Bence Kovács Én is támogatom a homoszexuális örökbefogadást, pont emiatt. Az árvaháznál mindenképpen jobb a meleg/leszbikus nevelőszülőpár, de szerintem a legjobb a hetero pár. Én a melegek/leszbikusok örökbefogadására csupán kényszermegoldásként tekintek, ezért nem hirdetem "A család az család"-szlogent. Így még nem közelítettem meg a mesterséges megtermékenyítést, de most egy új nézőponttal szembesültem, amit még feldolgozok magamban. Minden tiszteletem azoknak a nőknek, akik megszülik a nemi erőszaktól fogant gyermeküket, és ugyanolyan szeretettel nevelik őket, mint ha beleegyeztek volna a fogantatásukba. De szerintem a legtöbb nő felé ez nem reális elvárás. Egy osztálynélküli társadalom szerintem illúzió. Még az államszocialista országokban is léteztek osztályok, és ugyanúgy létezett kizsákmányolás és elidegenedés. Én kibékülök az osztályok létével, viszont úgy gondolom, hogy minél középosztályosodottabb, annál polgárosodottabb, civilizáltabb és prosperálóbb egy társadalom. Csak egy széles középosztállyal rendelkező, egészséges társadalomban működhet jól a demokrácia. De kétségkívül vannak akár radikálisnak is nevezhető szocdem elgondolásaim, pld. a szövetkezeti rendszer: inkább legyen egy cégnél 10 000 kistőkés, mint 20 nagytőkés. Vagy pld. szerintem kéne egy 200 000 forintos nettó minimálbér, és ezzel párhuzamosan egy 1 000 000 forintos nettó maximálbér, továbbá támogatom, hogy az élettársi/házastársi viszonyban élő háztartásbeliek is kapjanak minimálbért havonta az államtól. Mindezeket a középosztályosodás érdekében. Egyvalamit viszont nem támogatok: a feltétel nélküli alapjövedelmet, meg általában a feltétel nélkül járó segélyeket, juttatásokat. Ezek középosztályosodás helyett elsuttyósodást okoznak szerintem.

   Matt RotterMatt Rotter2 hónapja
 • Az a rettenet 1:58- tól elérhető hosszabb verzióban valahol? Végig akarom szenvedni.

  Krisztián SztankóKrisztián Sztankó2 hónapja
  • @Matt Rotter úú, köszönöm!

   Krisztián SztankóKrisztián Sztankó2 hónapja
  • Megtaláltam: huworld.info/flow/vide/3m2vwG-0f7PVqXg

   Matt RotterMatt Rotter2 hónapja
 • Ez a video nem születhetett volna meg ha te meg nem születsz... az embertenyésztés meg a másik fele a lónak.... Magyarok.....

  Karambolo AfroditaKarambolo Afrodita2 hónapja
 • Eleinte bejott a dumád,de egyre gagyibb vagy!

  ThePimriThePimri2 hónapja
 • Kb 3x néztem meg. :D

  Dave OceanDave Ocean2 hónapja
 • Hú, a végére kissé kikopott a szokásos irónia, ezen most igencsak felcseszted magad. Teljes joggal, teszem hozzá.

  VoltanIgorVoltanIgor2 hónapja
 • ez a bolygo egy másik világ pokla.....csak azért kell teleszülni hogy még több adofizető legyen-hogy az orbán félék még több bört letudjanak nyuzni,mit nekünk tul népesedés...hajrá lányok-hagyjátok magatokat :D

  cruel godcruel god2 hónapja
 • respect!!

  Márton KrénuszMárton Krénusz3 hónapja
 • Egyáltalán nem a nők méhéről van szó, hanem arról, hogy a megfogant magzat életét elpusztítani bűn. Arról, hogy az abortusz = gyilkosság. A nő a méhével azt csinál, amit akar, ebbe nem egyáltalán nem szól bele senki, de a magzatnak is vannak jogai, amit védeni kell és a lengyel állam ezt nagyon helyesen teszi. Úgyhogy nagyon álságos ez a kormányt és a keresztényeket pocskondiázó mellészövegelése Edina.

  József VadonJózsef Vadon3 hónapja
 • Rózsaszín felsős nő gondolatait szinte hallom: idiótának néz, hülyeségeket beszél és még a tollakat is összetaknyozza?! huworld.info/flow/vide/sqGl25nAqMOZoW8

  Kvikveg7Kvikveg73 hónapja
 • Az előző generációk nem vállaltak elég gyereket a népességpótláshoz + kivándorlás; most meg iskolában órán szoptassanak inkább. (Az órán szoptatás egy nyolcadik osztályos példa, nem feltétlenül nyolcadikos korútól.)

  The BlancmangeThe Blancmange3 hónapja
 • FIDESZ-KDNP = LÁNYABORTUSZOS IDEGENHÍM-TÚLSZAPORULAT(India,Emirátusok,SzubSzahara,..). Vlkik kérdezzék má'+ őket h ezekkel mé'nem riogatnak és az ezek elől menekülőket(nőket hozó/ideszülőket) miért nem oltalmazzák-hangsúlyozzák(Vatikán=Mekka)! Mostanra már több 100milliókkal több a hímnemű a bolygón mint a nő(k) és a számuk rohamosan m-l-kedik! EZEKNEK ÜRÍTIK KI AZ ORSZÁGOT? huworld.info/flow/vide/uaug0aTLq9XehJo

  REAZSIANZ REEUROPEANZREAZSIANZ REEUROPEANZ3 hónapja
 • Szuper vagy Edina! Te vagy a legjobb!!! Neked kéne miniszterelnökasszonynak lenni!

  Attila teaching videosAttila teaching videos3 hónapja
 • Ede rulez!! Nagyon felpattintott a téma amikor olvastam aztán megtaláltam ezt a videót már többször végignéztem és mindig gondolkodtam, hogy kommenteljek - e 🧐 (az összes eddigit is láttam és nagyon szeretem ) Eleve azt nem értem, hogy miért férfiak-ezesetben patkányok akarják megszabni, hogy egy nő testével/ben mi történhet. Aki eddig abortuszra szánta el magát az most sem fogja megtartani csak másik utat fog választani.🤷🏻‍♀️ De nagyon jó lenne ha a politikusok kiszakadnának a nők méhéből mert amit művelnek az már okádék. Akkor dumáljon ha ő is megtanul szülni addig meg mélyen kussoljon mert fogalma sincs mit okoz egy hülye kijelentéssel. Foglalkozzanak azzal, hogy a Gáborbácsinak levágják a libanyomorítójàt 😡😡 Mert azokat a gyerekeket is megszülte valaki és várandósként rettegek, hogy milyen világ lesz amikor a gyerekemet el kell majd engednem itthonról pl az iskolába. Az aberrált betegagyú állatok meg szabadlábon sétálgatnak. Én tárgyalás nélkül oldottam volna meg a gondot egy életre. Az abortuszról meg annyit, hogy bár hálisten nem kell ilyeneken gondolkodnom ez akkor is joga mindenkinek ha él vele ha nem. Ehhez jogunk volt mindig is és lesz is maximum azt az utat választjuk amit az őseink aztán majd lehet pislogni mikor a szándékos vetélési kísérletekbe sorba halnak bele a nők mert a klinika ahová jártam nagyon jól elkapta a lényeget van egy “szlogen” náluk amit persze ők a pozitív értelemben írtak ki de mind a két irányból mély igazság. “ Egy nő két dologért képes bármire - hogy gyermeke lehessen, (ezzel foglalkozik a klinika) és hogy ne legyen.( ez így van...)” Várom további videókat és nem kritikának szánom vagy negatív dolognak de olyan jó lenne ha sűrűbben tennél fel videót.🥺🥺

  Coffee QueenCoffee Queen3 hónapja
  • @Stand Last Komolyan..... Szövegértés🤔 köszi🤫🤫🤫

   Coffee QueenCoffee Queen3 hónapja
  • @Coffee Queen Épp ez az. A döntés nem lehet csak a nőé. Az állam is beleszól mit enged és mit nem. Ráadásul a változás nem csak a nő testében zajlik, hanem a magzatéban is. Az ő érdekei persze hidegen hagyják ilyenkor a nőket. Tulajdonképp minden ilyen esetben a gyilkosság érdekből elkövetése mellett érveltek.

   Stand LastStand Last3 hónapja
  • @Stand Last Erre csak annyit tudok mondani, hogy a szövegértést gyakorold kérlek én ilyet nem írtam. Egyébként pedig ameddig a nő testében van addig a döntés is a nőé. NEM arról van szó, hogy nincs hozzá köze. De viszont nagyon sok olyan eset van amikor már bocs de full mindegy mit akar egy férfi.... 🤷🏻‍♀️ Nem az ő teste a változásokat sem ő éli meg ahogyan a fájdalmakat sem. Rákényszeríteni valakire pedig egy olyan várandósságot amit nem akar hidd el, hogy semmi jóhoz nem vezet.🤔 Az pedig, hogy mit értesz félre nem az én problémám.🤷🏻‍♀️

   Coffee QueenCoffee Queen3 hónapja
  • Csak egy kérdésem van. Szerinted a férfiaknak nincs köze azokhoz a magzatokhoz, amiket elültettek a nőkbe? Mert ha szerinted nincs, akkor értem a hozzáállásod.

   Stand LastStand Last3 hónapja
 • A "Bukkake Party"-nál felsírtam. Ne imádom amikor ilyet hallok. ❤

  Viktor KàlmànViktor Kàlmàn3 hónapja
 • Csak az érem másik oldaláról se feledkezzünk meg, pont arról ami nem látszik, a sötétebbik oldalról. "Baszok, azt majd ha úgy alakul akkor kikapartatom." - elvű nőkről. Sajnos, pont hogy nem a várhatóan fogyatékos, "erőszakban fogant" és az anya életét veszélyeztető abortuszok vannak többségben és pont, hogy nem ezek a nők fogják a szomszédos ország abortusz turizmusát fellendíteni...

  FofukiGuJiFofukiGuJi3 hónapja
 • Imádom, imádom és imádom őket! First ladie EDINA, Puzsér for president!!! Több sem kellene ennek az országnak! Jól gatyába ráznák ezt a birka bagázst!!!

  Andrea RabaiAndrea Rabai3 hónapja
 • Puzsértól láttam egy régebbi abortusszal kapcsolatos vitát és bár szerintem én nem képviselek szélsőséges véleményt, ha ott én ültem volna vele szemben, nem tudtuk volna sokmindenben közelíteni az allaspontjainkat. Lehet azota kicsit formálta a véleményét, nem tudom. Amit itt te elmondtál az szerintem jelentős hatással van nagyon sokakra. Rám biztosan.

  Péter JuhászPéter Juhász3 hónapja
 • "Matyizáshoz, ne vigyék be magukhoz a Matyikát." Ez ütött, ez a szöveg ez ott volt. x'D Abortuszról csak annyit mondanék, még ha nem is fognak kedvelni emiatt. 1. védekezés (több értelemben is), 2. esemény utáni cucc, 3. ha már összejött, és késő az esemény utáni, de nem akarja nevelni, inkább rakja árvaházba. De most egy életet oltsanak ki mert valaki nem bírt a vérével? Nem szerencsétlen tehet róla. Azonban ha veszélyezteti a nőt, és nem akarja. Hát ott már jogos lenne. Lombikprogramot meg azért kéne támogatni, mert ennek az az előnye, ha valaki terméketlen, de a szerelem még mindig él. És szeretnének gyereket, de nem tudnak, és árvát nem akarnak befogadni. Akkor ott van ez is mint másik lehetőség. De azért őszintén nem minden pap homofób, vagy pedofil. És nem minden keresztény homofób.

  SiratoSirato3 hónapja
 • A tények elfordítása azért itt jelen van sajnos.Az élet védelme a lényeg.A magzat már nem az anya teste.Az egy új élet.Valóban vannak esetek amikor sajnos ilyen eszközökhöz nyúlunk.De valljuk be őszintén: az abortuszok többsége nem ebbe a kategóriába tartozik.

  Abner 01Abner 013 hónapja
  • @Sandor Halasz Ön is ilyen sejtcsomó volt.Ha önt nem tekintették volna önálló kis lénynek, akkor most nem lenne.A tények makacs dolgok.

   Abner 01Abner 013 hónapja
  • Életnek tekintesz egy formátlan sejtcsomót?Egyébkiénr a 11 hétig csak embrió

   Sandor HalaszSandor Halasz3 hónapja
 • uhh ez erös volt jol szoltal

  kfgorgrepjgesrgkfgorgrepjgesrg3 hónapja
 • Laci bácsi beszél időnként hülyeséget, félreérthető dolgokat, de ha úgy fogjuk fel, hogy az az ország, ahol rendszeresen többen születnek mint meghalnak, az az ország csak tud fennmaradni. Ehhez mondjuk nem kell atomfizika egyik oldalon sem, hogy belássuk. EZ mondjuk nálunk és egész Európában egyre inkább aggasztó, komoly probléma...amelynek közép hosszútávú demográfiai és egyéb fontos vetületei vannak. Szerintem érdemes ezért helyén kezelni a dolgot, szerintem nincs boszorkányüldözés MO-on vagy pl.: Lengyelorsszágban sem azok ellen akik nem szülnek, ellenben támogatva vannak, akik gyerekeket nevelenek/tudnak nevelni. AMúgy Mo-on propaganda ide vagy oda megy a lombikbébi program és sokan is élnek vele, és nem azért mert a diktátor ezt kívánja. Nekem is több gyerekem is van, ketten közülük még az O. rendszer előtt születtek és közben úton volt a harmadik. Ez szerintem nem olyan sátáni (mint ahogy az amúgy jópofa és kellően cinikus, érzelemre ható bejátszások mutatják a videóban), és nem biztos (véleményem szerint), hogy ha a kommunikáció túl is van tolva (bárhol), de a tettek a gyerekvállalások, családalapítás irányába mennek, akkor a vélt/valós "szélsőséges helyzetre" ugyanolyan vagy jóval szélsőségesebben kelljen azt teljes egészében kritizálni, félresöpörni, megpróbálni szétverni. A tettek nem a boszorkányégetés irányába mennek, hanem azok irányába, akik így-úgy bevállalnak gyerekeket, családokat. De vannak ismerőseim akiknek lehetett volna gyerekük, de inkább örökbe fogadtak kettőt. Nem volt hú de körülményes, meg tudták tenni és legalább normális mintát látó szerető szülőknek adták. Ezek a sokszor túltolt, központilag "eszmedúsított", emberi jog dolognak induló, álcázott dolog, akár az abortusz mozgalom sajnos többet árt (összességében) mint használ. pl: USA-ban amiért indult az egész, azok az abortuszok 1%-át teszik ki az összes abortusznak (beteg lesz a gyerek/anya, erőszakból születne, stb.), most sportot űznek ebből és elérték (65 millió/év), hogy nagyon késői szakaszban is meg lehessen szakítani a terhességet, ami emberölés, már 6-7 hónapos (!) esetben is minimum. Érző lényekről beszélünk, és engem ez a feminista maszlag, hogy az "én testem az én döntésem" nem hat meg, mert ő az anya, de egy külön élet van benne, amit ne lehessen csak úgy simán eldobni, mert "meggondoltam magam", most jöttem rá, hogy nem bírom felnevelni", vagy "mér' nem jutott korábban eszembe terhesség megszakító, esemény utáni tabletta", mér' csak most miért így, stb. És sajnos így van ez elég sok mozgalommal manapság, amik szuper jó politikai fegyverek, de most éppen arra jó, hogy elsősorban ott dübörögjenek (legjobban), ahol a nem megfelelő kormányok vannak... Ilyenek a túltolt LMBTQ mozgalom, ahol szét lehet szedni az amúgy feminista Harry Potter írónőt, mert azt merte mondani, hogy a férfiak nem tudnak menstruélni, vagy USAában és ANgliában az önkényes, önjelölt történészek általi, párbeszéd nélküli szobordöntögetés és random rasszistázás, óvoda transzveszcica érzékenyítő programok, az arra fogékony "homofób", szexuális identitásuk előtt álló gyerekeknek (Kanada, stb.) A zászlók és keresztek (mint önkényuralmi (???) jelképek eltűntetése számos ország iskolájából, stb. ( pl.: Svédisztánban), közben a zajos, előnyös jogokért fröcsögő, befogadott kisebbségek jogainak előtérbe helyezése (burka viselet gyakorlása, stb.) Lassan semmit nem lehet a nevén nevezni, ami mások szerint maradi, nem korhű, és érdekes módon ezek a hullámok és képviselőik mondják, hogy a sötét középkorban élnek. Nem barátaim, az most jön, a túltolt, erőszakkal bevezetett, destruktív eszmék miatt, amelyek cuki köntösben adnak el, de valahogy mindig túlszalad nagyon a végletekig... és a végén véleményterror és pont hogy társadalmi feszkók lesznek belőle. EZek mind a nagyvilági médiában, angolul is megtekinthetők, ez zajlik előttünk, és sok kormány (aki még akarna) sem tud tenni ez ellen, mert ebbe belebukhat. De hát ez a lényeg, gyökértelenítés, normalitás szétzúzása, vallás és család kuka, ne is szüljél (mer' náci :D vagy bolsevik -mondja a baloldal)... Szép új világ here we comes. Remélem Nyugat (vagy kultúrájuk) előbb széthullik, mint hogy átvegyük a trendi dolgokat ismét lemaradva, ami hát szégyenletes ránk nézve...de mennyire.

  Strange HowStrange How3 hónapja
 • hajaj... ilyen lázadó beszéddel nem lesz világhatalom... mondjuk még ott vannak a madarak, ha nagy a női ellenállás a princípium beteljesítésére, akkor még Turulok serege álmukban háturul segíthet...

  Tivadar Ödön VikkalaTivadar Ödön Vikkala3 hónapja
 • Hát, ez most egyszerűen csupán alpárira, és gusztustalanra sikeredett. Esküszöm, végig akartam nézni, de 6 perc után a gyomrom feladta. A gyűlölet elvette a maradék eszedet!

  John CartmenJohn Cartmen3 hónapja
 • Ja kérem, hogy Edó cica, maga Miss. Momentum, (elnökségi tag) aki csak azokkal vitriol humorizál végtelen cinikumában, akik nem tartoznak a sátánista, népirtó bandájába a frankfurti iskolából. Hiába no a közös kultúrgyökér kötelezi a gyökereket : ))

  Laszlo DekanyLaszlo Dekany3 hónapja
 • Hátul a könyvespolcon "A filozófia nagykönyve"-ből miért kellett minimum három darab??? Van oka, vagy csak dekoráció? :-)

  Iván Gábor IGeIván Gábor IGe3 hónapja
 • Bukkake partira lehet meg jelentkezni vagy mar lekestem?

  Balázs SerfőzőBalázs Serfőző3 hónapja
 • Igen helyes az abartusz törvény szigorítása. Jó lenne ha te is szülnél a pofazás helyett. Mi lenne , ha te is nyomorékan fogantál volna. Azt mondanád kaparjanak el. ? Igen is a nőknek egyik legszentebb feladata tele szülni az országot. Az egyebet még elfogadnék de az aburtusz törvényt szigorítani kell., amíg a magyarnők egy része, csak a szex áldásaiba akar részesülni, addig fogunk, fekete és muszlin gyerekeket importálni , hogy ez az antinő hülyeségeket propagandázzon az interneten. Hajrá magyar nők szülni kell ez a magyarnők első feladata. Ne hallgassátok ennek a gyermekellenes libának a pofátlanságát.

  lászlo molnarlászlo molnar3 hónapja
 • Talán azért lehet elvetetni a gyereket nemi erőszak esetén, mert lehet, hogy Magdaléna még csak 14 éves

  Mihály BenkőMihály Benkő3 hónapja
  • Nem, mert nem azt írtam hogy ettől-ennyi éves korig lehet erőszakosan esetén elvetetni, hanem azt hogy 14 éves. Különben ha ezt kihagyás az eredeti kommentnek nem igazán lenne értelme. Miért szerinted kell határokat szabni a erőszakolasból adódó abortusznak? Mert szerintem nem , bár mondjuk ez az abortusz vállalók 3% a

   Mihály BenkőMihály Benkő3 hónapja
  • Mondattam volna 40 évest is igaz? De én a 14 est mondtam. Ez jutott először eszembe, mert egy 14 éves még gyerek, aki meg inkább magatehetetlen ilyen erőszakolt helyzetben

   Mihály BenkőMihály Benkő3 hónapja
  • Bármilyen kortól HA megerőszakoltak tényleg

   Mihály BenkőMihály Benkő3 hónapja
  • Nem, de ha a lány 14 éves a szülés baromi veszélyes lehet neki , nem beszélve a lélektani hatásáról, hogy mindenki egy kurvanak fogja tartani, stb. Ez teljesen tönkre baszná az életét, ráadásul úgy , hogy nem is ő választotta , hanem kényszerítették. Természetesen így se kötelező az abortusz örökbe is lehet adni. De ennek sokkal több alapja van mint az, ha egy felnőtt nő, pusztán a kényelem miatt nem biztonságosan csinálja aztán 9 hónap múlva szinten a kényelem jegyében megöleti a gyereket. Azér gondolj bele ebbe

   Mihály BenkőMihály Benkő3 hónapja
 • A stílus maga az ember. Amit most teszel az még az indiai jógik szerint is maga az "oroszlán üvöltés". Nagy veszélyt hordoz ez századunk elején magában mert, ha így folytatod, előbb, vagy utóbb nők milliói fognak a saját mivoltukra, - önvalójukban rejlő értékeikre - ráébredni és minden férfias meglátásuk ellenére is olyan "oroszlán üvöltésre" zendíteni, amilyent nem hallott még a férfi soviniszta puhapöcsű civilizáció. Nem is értem: te, nő létedre, honnan a jó égből veszed, hogy milyen a nő?! Megkérdezted erről a hímnek látszó szakértőt? Ugye, hogy nem. Ha megszakértene valamelyik genderszagú "jó akaród" biztosan tudnád, hogy valami nagy baj lehet veled, amiért nem ért el a hozzád századunk szocio-pszichopata akadémikus szemlélete. Hmmm-Hmmm! Honnan veszed azt a bátorságot, hogy csak úgy ösztönből előrukkolsz egy pusztán hagyományőrző tapasztalatodra épülő véleménnyel... Ejnye-ejnye! Így bizony okkal merül fel a kérdés a te esetedben: biztos, hogy te már vagy olyan nagykorú, hogy eldönthesd, hogy Nő vagy-e? Tudod, a látszat csal. Nem csoda, ha poronty-potyogtató dicsőség és férfi élvezetet kereső és kiszolgáló bioegység mivoltodban holmi asszonyi nézeteket vallasz. Egyáltalán, honnan merészelsz ennyi érvvel és feltüzelt lelkülettel még értelmes is maradni!? Nem tudtad, hogy a nő meghatározását legalább három tudományos ténnyel kell igazolni: 1. Külső nemiszervek, 2. belső nemiszervek, 3. Kromoszomális nem, plusz... pszichológiai,...nevelési,...társadalmi... meg még mindaz, amit a férfiak a női nem invalidálására kitalálnak. - Van minden nemedről dokumentumod? Ugye, hogy nincs. - A potenciálisan posztra emeltek nálunknál azt sokkal jobban tudják, hogy milyen is egy nő. Ezért van az, hogy ehhez még törvényt is hoznak. Félre téve az iróniát, a nő ősidők óta két dologért tesz meg mindent: azért, hogy legyen gyermeke vagy azért, hogy ne legyen. Az abortusz nem az életellenesség elsődleges eszköze, nem is a művi születés szabályozásé, de nem ám! Azt az asszony életet védi, azt a nőt, aki inkább egy kötőtűvel kotorászna a testében, vagy mérgeket inna, vagy megölné magát, minthogy megszülje azt a lényt, aki nem tud a nő szerető szívében helyet találni magának. Mindegy, hogy miért, de nem akarja, mert ő és az állítólagos Isten áldása most, ebben az állapotában teher. Konfliktusban állnak. Élet, halál. Ezt a terhességet rákényszeríteni arra, aki képtelen a szíve szeretetében hordani a szíve alatt az utódot, a kikényszerített gyermek minden porcikájára, lelkületére rávési a bélyegét. Az anyai ösztön spontán felébredése helyett a női test üzenetét felül írni agymosó és törvényi "rábeszéléssel" csak újabb kriminális abortuszokat eredményezhet. Kinek az érdeke ez? Magzati veszteség mellé még anyai veszteség láncolatot is beindíthat az ilyen kényszer parancs(olat). A leánykáknak és a fiúcskáknak nem bebiflázott szabály és információ formálta világ kell, hanem élő, eleven, szeretettel telin lüktető élet. Vajon meg fogják-e kapni ezt azok a gyermekek, akiknek a szülőanyja megtört lélekkel tűrte a viselősséget, aki szabadulni akart, de megerőszakolták a szeretetnek álcázott humanitárius hatalmi gépezet szellemében? A példaadás a túlélés és a virágzó jövőkép kulcs: Az időben történő felvilágosítás. A nőiség tisztelete. Önmagunk és másik embertársunk kölcsönös tisztelete. Lehetséges, hogy a mai, felelősséggel élő, dolgozó, családvállalásra önként vállalkozó nőnek, már nincs joga ahhoz, hogy megélje a gyermekvárás ajándékát? Amióta világ a világ, az asszonyok szültek, vagy belehaltak, vagy inkább meghaltak, minthogy szüljenek. Ezt férfi aggyal nem lehet megváltoztatni kényszer nélkül. Ezeket az érzéseket olyan hormonális zenekar játssza le a nő testében és lelkében, ami nagy ívben tesz a bal agyféltekés matematikai képességekre, a kinyomtatott törvényekre, mert ami a nőben zajlik, az maga a természet parancsa - élni vagy ölni, önpusztítás árán is szabadulni - . Ez válsághelyzet, pánik, akkor is, ha utána már képes lesz máshogy is gondolkodni. Nem törvénnyel, hanem szeretettel, empátiával meg kell keresni a legmegfelelőbb, személyre szabott orvoslást, mert ilyenkor baj van, nagyon nagy baj. A törvény ereje így csak félelemből szült világra hozatalt és az ősbizalomtól megfosztott generációkat hozhat. Persze sokkal könnyebb a spermahajdereknek megmondani hogyan is legyen a nő, nő, mert nagyon is tisztán látják, hogy van valami amiben ők soha nem fognak a női nem fölé kerekedni, és ami miatt az a látens irigység gyötri őket, hogy van valami amiben a mi nemünk lépés előnyben van: ez pedig a születés örök körforgásának az a csatornája, ami minden egyes egészséges nő természetes adománya. Ha a pszichológusoknak egy jottányit is igazuk van abban, hogy létezik "a nők pénisz irigysége" , akkor innen nézve nagyon is valószínűsíthető, hogy a férfiak pedig szülési irigységükben akarják az asszonyokat így megrendszabályozni. Végül is a férfiak számára már épp elég nagy csapás, hogy nélkülük már saját sejtes klónokat is létre lehet hozni. Bár biztosan ez is, amolyan férfi rivalizálásból született tudományos eredmény, amit Nobel-díjjal lehet jutalmazni. Szóval, megtalálták azt a terepet, ahol szellemi mivoltukat a fogantatástól a születésig, majd a jogszabály alkotásig lehorgonyozhatták, vagyis az anyaméhet. Melyik férfi szült már gyermeket? Melyik férfi hordott már ki gyermeket? Melyik férfinak kellett már azt a szörnyű döntést meghoznia, hogy nem hoz világra egy magzatot? Vajon azokat a törvénykezőket, akik efféle tollvonással akarják megoldani ezt a súlyos kérdést, nem anya szülte-e? Vagy ők is Schwarzenegger Junior(film) módra látták meg a napvilágot? Már itt tart az orvostudomány és mi meg nem tudunk róla? Lehet-e csodálni ezek után, hogy csak hagyományoskodunk a női mivoltunkban? Azt gondolom, erről asszonyok milliói tudnának életeket át mesélni. S ha kiöntenék a szívüket, a férfiak belefulladnának a sok-sok fájdalomba, amit a nőknek okoznak ahelyett, hogy szerető támogatóik lennének az ilyen krízis helyzetekben.

  Zsuzsánna SzalayZsuzsánna Szalay3 hónapja
 • Fantasztikusan jó amit csinálsz, tényleg abba ne hagyd! Hidd el, sokan érzünk hasonlóan, és nagyon jó hogy ezt valaki így megfogalmazza. Zseniálisan használod az iróniát mint fegyvert, jó a humorod is. Várom a következő videódat!

  László MolnárLászló Molnár3 hónapja
 • 😢

  Csi NosCsi Nos3 hónapja
 • A Laci nem feltétlen a magyar nőkre gondolt, de lehet nem jött át a cinizmusa mindenkinek, ugyanis tényleg azoké a jövő akik tele szülik a világot. lásd bevándorló barátainkat, akik nyíltan is ezt mondják már Hollandiába is egy utcai vita folytán, hogy a Hollandok már sehol nem lesznek éveken belül még ők átveszik felettük a többségi hatalmat. és ez így fog történni mindenütt, az abortus részével egy bizonyos pontig viszont egyet tudok érteni.

  Krisztián KovácsKrisztián Kovács3 hónapja
 • huworld.info/flow/vide/mais0YfSfKO9opA

  Loud CreatorsLoud Creators3 hónapja
 • Valahogy becsuszot.. mendegéltél aztán becsusztál egy loccsanó Mátyásba...

  Barnabas VagoBarnabas Vago3 hónapja
 • Nagyon sok igazságtartalom mellett néhány ponton azért bántó a demagógia ebben a videóban. - A győri megyéspüspök lombikprogramot illető állásfoglalása - bár ismét rém tehetségtelen - nem forgatható ki így legitim módon. Természetesen nem a képen bemutatott csecsemők létezésében áll a dolog bűnösnek ítélt mivolta egyházi álláspont szerint, s nem is elsősorban abban (mint azt a nyilatkozat valóban érezteti sajnos), hogy mesterséges eljárás áll a háttérben, nem pedig természetes aktus. Hanem megfogant embriók mint "melléktermékek" elpusztítása vagy kétes végeredményű fagyasztva tárolása a fő kritikus pont. Ha valaki a fogantatástól számítja az emberéletet, akkor ennek a mozzanatnak a bűnértékét állítani bizony koherens álláspont. Ha ezzel nem értünk egyet, akkor az alapmeggyőződéssel kell vitába szállni. Még ha a püspök felületesen (és ezzel módfelett tapintatlanul) fogalmazott is, kis utánaolvasással kideríthető, hogy nem az a helyes interpretáció, amit a szájába adsz. Ha léteznek olyan eljárások, amelyek nem járnak eltüntetett embriókkal miközben a gyermektelen párokon segítenek, addig szerintem érdemben felvethető kérdés (ha nem is pont így), hogy nem ezeket kellene-e forszírozni a jelenlegiek helyett. Itt olvasható erről melyebbre menő értekezés: www.archivioradiovaticana.va/storico/2005/12/05/a_mesters%C3%A9ges_megterm%C3%A9keny%C3%ADt%C3%A9s_katolikus_meg%C3%ADt%C3%A9l%C3%A9se_%E2%80%93_besz%C3%A9lget%C3%A9s/ung-57972 Nem állítom, hogy nem vitatható mindez, de nem ilyen visszacsapkodó demagógiával. - A papi személyeket illető, általánosító pedofil megbélyegzés (amit itt implicit módon megvalósítasz), roppant sportszerűtlen, amíg ugyanezzel a problémával szemben (értsd: kiskorúakat érintő szexuális abúzus intézményekben) a szekuláris társadalom - hogy úgy mondjam - letolt gatyával áll a saját berkeiben: edzők, tanárok szexuális visszaélései (nem kisebb prevalencia mellett) tömegével maradnak titokban, többek közt azért, mert sokszor eleve nincs fórum illetve testület, amelyhez fordulni, illetve akinek a felelősségét firtatni lehetne. Relatív előny. Semmivel sem nagyobb jellemzője ez a valóságban a papok populációjának, mint az átlag populációnak. Ráadásul lehet, hogy késedelmesen, és lehet, hogy hosszabb-rövidebb eltusolási szándékokkal csúfítva (ami egyébként minden ilyen bűntény szinte szükségszerű velejárója a megvádoltak feletteseinek magatartásában, méghozzá részben(!) megérthető és jogos motivációkkal!), de a Vatikán (és számos alacsonyabb szintű egyházi fórum) legalább TESZ szervezett lépéseket a probléma megelőzése/felszámolása érdekében - mert van rá szervezeti lehetősége. Amíg ugyanilyen lépések megtételére a világi társadalom nem képes (sőt a problémát is nehezen ragadja meg), addig elég tisztességtelen retorika differenciálatlanul "ministránsozni" - mintha bizony a papi visszaélések a valóságban is annyival gyakoribbak lennének az világi edzői-tanári esetekhez viszonyítva, mint amennyivel a sajtóban gyakoribbak. - A papok közvetlen érintettségének hiánya a családtervezési kérdésekben nem ütőkártya a véleményük lesöpréséhez. Egyrészt gyónásokban az átlagost messze meghaladó számú egyéni esetre nyílik rálátásuk, másrészt az érintettség nem erősítő körülmény: A bíróságon sem az áldozat érintett hozzátartozói mérlegelnek és hozzák az ítéletet. (Nem tökéletes analógia, elismerem.) - Ami ezt a csatornát illeti: Az első videók nagyon tetszettek, nagyon tehetséges, és egyéni, új hang ez az "influencerek" között. Amíg egészséges önirónia is fűszerezte az anyagot, addig izgalmas egyensúlyban volt ez a kifelé irányuló (többé-kevésbé mindig jogos) éles szemű kritikával. Az utóbbi videókban azonban erősödő mértékben zavar valami: egy folyamatos (és egy rendkívüli tehetség által felerősített) nagy energiájú gúnybeszédnek vagyunk tanúi. Véletlenül sem mondanám, hogy nincs jogalapja vagy ne volna egyáltalán létjogosultsága ennek. Mégis az az érzésem, hogy nem vegytiszta gúnybeszédekből van égető hiány a mai magyar közbeszédben, legyenek azok bármilyen virtuózak.

  Pistim UtnaPistim Utna3 hónapja
 • Ezek a döntések nem azoknak szólnak akik érintettek az ügyben. Azoknak gesztus, akik a vasárnapi piacozás után, otthon , a Kossuth rádiót hallgatva, belepálva a műanyag otthonkába megállapítják, hogy ezek a mai fiatalok milyen undorítóan viselkednek. Bezzeg a mi időnkben, amikor még mi prostituáltuk magunkat egy neilonharisnyáért a Váci úton... akkor még volt tartása a lányoknak.

  Gyulai AvarGyulai Avar3 hónapja
 • Ma megtudtam, hogy közel antikrisztus vagyok, és hogy tetézzem van egy lombik ikertestvérem is.

  Viktor VattaViktor Vatta3 hónapja
 • Pedig a világ tényleg azoké, akik teleszülik. He ezt nem érted, akkor nagyon buta vagy.

  reywind 88reywind 883 hónapja
  • 🤣

   Sandor HalaszSandor Halasz2 hónapja
 • Be kell látni, ez itt a legalja! Szégyen ez a "nőnemű képződmény".

  István RozaIstván Roza3 hónapja
  • @Sandor Halasz Valóban. A liberálisoknak a normalitás egészen mást jelent. Maradjunk annyiban, hogy a keresztény, jobboldali, konzervatív gondolkodású emberek teljesen másképpen élik meg az életüket. Nekünk mást jelent az erkölcs és a normalitás. Egyszerű ez, mint az 1x1.

   István RozaIstván Roza3 hónapja
  • Szégyen mert normálisan gondolkodik és szeretne alapvető jogokat?

   Sandor HalaszSandor Halasz3 hónapja
 • 1:33 - A Love Parade 10 éve megszűnt. A legutóbbi hírek szerint: phenomenon.hu/kozossegi-finanszirozasban-terhet-vissza-a-berlini-love-parade-avagy-itt-a-fundraving/

  Gábor OberleGábor Oberle3 hónapja
 • Emberek! Aki volt mar abortuszon, nincs lelkiismeret fordalása? Csak kerdem

  Ábel BaloghÁbel Balogh3 hónapja
 • Ez nagyon erős lett... Edina azert a lófasznak is van vége! Finobabban!

  Ábel BaloghÁbel Balogh3 hónapja
 • Csak egyeterteni tudok

  Vazul FülöpVazul Fülöp3 hónapja
 • Nagyon jó videó lett!!!! Ahogy mondod...! Ezer és egy eset van, amikor ez a legfelelősségteljesebb döntés

  Zsuzsanna GombkötőZsuzsanna Gombkötő3 hónapja
 • Torrente :D

  István chanelIstván chanel3 hónapja
 • A miniszter elnők a nőket tenyész kocának nézik

  Szabolcs UdvariSzabolcs Udvari3 hónapja
 • Eddigi legjobb, legvadabb és igazabb videód! 👍👍👍🤝

  Klaudia FábiánKlaudia Fábián3 hónapja
 • Oké, nem kell szülni, ha nem akarsz.

  Dupla PéDupla Pé3 hónapja
 • Nem úgy volt, hogy viccesen tartasz majd görbe tükröt a világunk visszásságai elé? Az lett. hogy ilyen fájdalmasan , őszintén belevágod az arcunkba az igazságot? Nőjünk fel, vagy mi? ;)

  iben12iben123 hónapja
 • Végre egy értelmes vlogger:)

  Gabriella RáczGabriella Rácz3 hónapja
 • lájkoltam én is, pedig - valószínűleg igen sokakkal ellentétben - én tudom, mik a történelmi keresztény egyházak álláspontjai (többféle van) az asszisztált reprod. eljárásokról, és mi a kifogásuk ezek egy részével kapcsolatban. iszonyatos, hogy nem látják, mennyire káros és felesleges az abortuszt kriminalizálni. az meg, hogy az egészet összemaszatolják ezzel az álkeresztény vagy álkatolikus mázzal, egyenesen hányinger. köszi a munkát, Edina, és csak így tovább!

  LongredLongred3 hónapja
  • Ugyugy, vegre egy igazi keresztenygenderszutyokmanipulator...

   Janos FerencfiaJanos Ferencfia3 hónapja
 • videa.hu/videok/emberek-vlogok/a-nema-sikoly-abortusz-gyilkossag-spa7WzRFvODxDFnT

  Vladimir KokeszovVladimir Kokeszov3 hónapja
 • A föld tényleg azé aki teli szüli ha nem hiszed el gyere el Borsodba és nézz meg egy olyan falut ahol a gyerekek 80% roma. Azon persze senki nem gondolkodik mi lesz az etnikai arányokkal 30 év múlva, legfeljebb az, aki ilyen helyen él és belegondol mi lesz a településéből 2 évtized múltán. Tetszik vagy nem tetszik de szükség lenne magyar babákra. Már ha másért nem hát azért hogy neked, vagy nekem is legyen nyugdíjam. Az abortusszal kapcsolatban annyi a véleményem: érdekes módon nehezebb helyzetben is voltak már régebbi generációk, mégis több gyerek született mint manapság, felnőttek és emberek lettek belőlük. Nem feltétlenül azért mert nem volt abortusz, hanem azért mert egyszerűen másképpen gondolkodtak az emberek. Most persze az a fő hogy valósítsd meg önmagad, aztán nőként 35 felett indul a pánik az egyre ketyegő biológiai órája miatt, esetleg egy két abortusz után. Mert hogy arra alkalmas volt az idő, hogy védekezés nélkül szexeljen, de arra nem hogy a gyereket kihordja és felnevelje. Ha az apáról kiderül hogy nem alkalmas apának, mert ilyen olyan amolyan, még jobban kellene figyelni a védekezésre, vagy esetleg nem első este lefeküdni vele....esetleg normális pasit találni és azzal lefeküdni. Az abortusszal kapcsolatban értek én sok mindent, de könyörgöm egy nő akkor szül gyereket amikor szeretne, tud védekezni, a partnere is tud, van esemény utáni tabletta is, ha már annyira elkapja őket a hév. Legalábbis elég sőt nőt ismerek aki össze tudja úgy hozni az életét hogy ne legyen szüksége abortuszra. Lehet szívni az egyház vérét nyilván a pedofil és egyéb botrányai miatt, de ha már nem akarunk általánosítani, mert felvilágosult liberálisnak tartjuk magunk, vegyük már észre hogy nincs a Földön olyan szervezet, legyen az politikai, egyházi, vagy polgári, aminek minden egyes tagja feddhetetlen lenne. Ez érvénye az egyházra is, sajnos. Lehet én nagyon gonosz vagyok, sőt homofob vagyok, de rosszul vagyok attól, hogy az ember ellene megy a természeti törvényeknek. A társadalom alapegysége a család amit férfi és nő alkot, akik vállalhatnak gyereket ha szeretnének, annyit amennyiről felelősségteljesen gondoskodni tudnak. De két azonos nemű kapcsolata sosem eredményezhet gyermekáldást, és ezt ők is tudják, és nem is tetszik nekik. Mert ebbe belegondolva talán már ők is kapiskálják hogy ez nem normális dolog, ha az lenne a természet gondoskodott volna róla hogy mind két nem alkalmas legyen a szülésre de ez nem így van. Tetszik, vagy nem. Ehelyett azt kell látni hogy azért megy a küzdelem hogy házasodhassanak vagy hogy örökbe fogadhassanak, mivel így elérhetik azt amire alapból nem képesek... Tényleg a férfiak és nők fejében kellene rendet rakni... Nem tudom egy nő aki abortuszt hajt végre később nem jut eszébe hogy most lenne a gyerek szülinapja nem kísérti a gondolat amikor meglát egy kisgyereket nem sejlik fel benne akár az enyém is lehetne.... Mindezek ellenére azt mondom ha erőszak eredménye a magzat, vagy beteg lenne, vagy veszélyezteti az anya életét el lehessen vetetni (azért szerintem az abortusz kiváltó oka legtöbbször nem ezek közül kerül ki). De minden más esetben hordja ki, és adja örökbe, mert örömet okozna vele olyan pároknak akiknek nem, vagy csak nagy nehézségek árán lehetne... Jöhetnek a negatív hozászolások...

  Szemán DezsőSzemán Dezső3 hónapja
  • A rengeteg nezettseg, hozzaszolas meg lajk nehany Ceus genderszutyok munkajanak eredmenye. Tobb emilcim, tobb csatorna , gyakran visszaterve kattintva. H a figyelsz a szohasznalatra, kommmunikacios panelekre, belatod, kis letszammal is nagy erdemenyeket lehet hozni. Mint anno a bolsevikek... Ezt a pottyantost minden bizonnyal eleg komoly stab krealta, csinalja, futtatja. Persze civilek! Profifelforgatogendernaczik!

   Janos FerencfiaJanos Ferencfia3 hónapja
 • Tökèletes vagy felesègnek! Farkas Timi meg a többi magyar cèda zsepinek jó lesz!

  János FarakJános Farak3 hónapja
 • Én is elpityeredtem rajta. Szerintem minden jó érzésű nőt érzékenyen érint ez a téma. Teljes mértékben igaza van Edinának. Nekem még eddig nem adatott meg, hogy gyermekem legyen, de nem is bánom, mert nem állok még készen rá. Mindenkinek joga van akkor, és úgy gyermeket vállalni, ahogy ő szeretné.

  Nikolett SósNikolett Sós3 hónapja
  • @Sattva Ram Bocsanat, ha jol emlekszem, nehany napja meg a halalra keszultel, de ezt mar nem vallalod meg irott formaban sem. Egyre jobban megvilagosodsz...

   Janos FerencfiaJanos Ferencfia3 hónapja
  • Azt mondjak, az a legnagyobb bun, amikor onmagunknak hazudunk... Be lehet erni feligazsagokkal, felhazugsagokkal, de 40 korul tukorbe kell nezni, es az nagyon fajdalmas!

   Janos FerencfiaJanos Ferencfia3 hónapja
 • Torrentét bevágni a videóba.... te vagy a legnagyobb!!!!! megy a like :D

  DANGER ZONEDANGER ZONE3 hónapja
 • Remélem már itt sem dönthetnek sokáig.

  Úton FilmstúdióÚton Filmstúdió3 hónapja
 • Tudom, hogy már nem aktuális de nem fogom visszakeresni és neadjisten még egyszer meglátni. De miért kellett emlékeztetni a 120 napra? Értem, hogy székletet minden egyes nap lát az ember ha szerencséje van ugyan így a nőkkel, de a kettőt együtt... NE Csak azért hoztam fel mert ez Veled az egyetlen bajom. Amúgy sok sikert. Mellesleg az a film azért lett megrendezve, hogy felhívja a figyelmet valamire ami bizony megtörténik. Semmiképp sem raknám az értelmetlen alkotások közé. Más kérdés, hogy nagy ívben kerülöm és nem szeretem ha hirtelen szembesítenek vele úgy, hogy át se tudom ugrani ki se tudom kapcsolni mert azt a részt nem láttam mivel onnantól kezdve, hogy elkezdődött az első reggeli program kikapcsoltam a filmet mint minden egészséges ember.

  ImmaculateImmaculate3 hónapja
  • Igen aki nem kapcsolta ki vagy nem jött ki a moziból - mentálisan egészségtelen.

   ImmaculateImmaculate3 hónapja
 • Jó a videó, szeretem ezt a fajta ironikus, szarkasztikus humort, gratula :). Egy apró megjegyzés viszont: nekem a "mosógép mi mindenre jó még" poén (lehet pakolni rá dolgokat, füvet rejteni a dobjába... :)) pont az ellenkező irányba sült el, mint ahogy vártam volna. Ez így nekem azt mondja, mintha valójában a nő sem lenne igazán alkalmas másra, mint gyereket szülni. Pedig nyilván (gondolom) nem ezt akarta kifejezni. Félreértem talán? Vagy túlságosan kielemzem? :)

  Gergő PaulóGergő Pauló3 hónapja
 • legalább olyan lekicsinylő és megalázó mód beszélsz az elején emlegetett harmadik világbeli emberekről, mint kövér a nőkről. tartsd már magad valami gerinchez, ha már megadatott, hogy nézettséged van

  Gergely NagyGergely Nagy3 hónapja
 • Van baj elég

  Attila BorossAttila Boross3 hónapja
 • Van létjogosultsága a csatornának. "Könnyen" fogyasztható, de éppen ezért gyakrabban kell. ;)

  István VàmosIstván Vàmos3 hónapja
 • 64 éves nyugger vagyok. Soha senkire még nem írtam semmit csak neked,rólad. Most arra szeretnélek kérni,soha ne hagy abba! Olyan,mindha helyettem beszélnél. Minden szavadat iszom! Okos vagy,azt a cinikus szkeptikus humorodat is imádom. /imádom szót nem szeretem de akkor is./ Szóval sok sikert és lássalak sokat!

  Nagy EditNagy Edit3 hónapja
  • @Peter Cseh Edit..😘

   István AleksaIstván AleksaHónapja
  • Hol voltál eddig az életemből, Ede?

   Peter CsehPeter Cseh2 hónapja
 • huworld.info/flow/vide/3W-Iyp6wmLqroA k

  Székesi MarcellSzékesi Marcell3 hónapja
 • Kedves Edina!!!Vaoooo!!!Az Osváth Zsolti videójában figyeltem fel rád!!!Mondom ,megnézlek,mert szerintem szuper értelmes vagy és nem csalódtam !!!Eszméletlen jó a humorod és nagyon élesen, nyíltan és őszintén megmondod ,amit szinte senki nem mer így megfogalmazni!!!Most is szívemből szóltál!!!Köszi ,hogy mered és felvállalod az igazságot!!!Szeretettel Hópihe~{( :-)*****~{}~

  SpirEr TanSpirEr Tan3 hónapja
 • A következő választáson ki lehet szavazni a parlamentből azokat, akik ennyire felháborítóan szembe mennek a többség véleményével, igaz? Amennyiben tényleg a lengyel többség véleményét képviseli kedves Kövérné! Hát hajrá, én drukkolok! Ja, nem! Nem ugatok bele a lengyelek dolgába...

  Joe BananaJoe Banana3 hónapja
 • Brutál

  Dávid MolnárDávid Molnár3 hónapja
 • A gumit,meg a fogamzásgátlót még nem találták fel?Én ezt nem értem...Mi ez a cirkusz?Sok a duma...De mindenki részéről...Érthető:Beteg gyereket,ill. erőszakból történt balesetből készültet nem,mert baromi kockázatos több oldalról...De a többi felelőtlen ribanc?? Ez normális,hogy ennyire beteg legyen az emberiség?FOGAMZÁSGÁTLÁS!IRÁNY A DOKI!!!Emberek vagyunk nem kóbor kutyák,ami ösztönből él,aki meg igen, nem sokkal ér többet egy kalap szarnál.Szameg!!

  Anett KardosAnett Kardos3 hónapja
  • A vaszektómiát is feltalálták...

   Adam JurewiczAdam Jurewicz3 hónapja
 • Komoly tema volt...huh. de meg igy a mergezett gondolatok mellett is szep maradt a szemed Edina, Köszönöm.

  janos enekesjanos enekes3 hónapja
 • Csak annyi megjegyzés, hogy a görögkatolikus papok nősülnek. Ha nem lenne ennyire komoly a téma sírva röhögtem volna az irónián.

  Tudatos Szex Alapítvány TSZTudatos Szex Alapítvány TSZ3 hónapja
 • Hát ez megint kurva nagy lett!

  Pad_SorosPad_Soros3 hónapja
 • "A világ azoké, akik teleszülik"

  Köteles JenőnéKöteles Jenőné3 hónapja
  • a fegyver majd segìt ezen testvér ...hullák nem parancsolgatnak ..ennyi

   Miklós KerékgyártóMiklós Kerékgyártó3 hónapja
HUworld