Lagzi Lajcsi: “Én voltam a rendszerváltás veszteseinek bohóca” | PartizánPOP

2020.nov.23.
160 262 Megtekintés

Bár tömegek imádták a 80-as években, a Kádár-korszak kultúrpolitikája nem volt hajlandó tudomást venni a mulatós létezéséről. A 90-es évek második felére Galambos Lajos (ismertebb művésznevén Lagzi Lajcsi) már több millió kazettát és lemezt adott el, de tévébe továbbra is csak azért hívták, hogy gúnyt űzhessenek belőle - és azokból, akik szeretik. Aztán 1997 szilveszterén Lajcsi Dáridója letarolta a magyar televíziót, és egyben megalapozta az akkor induló TV2 kereskedelmi csatorna sikereit. Nem sokkal később az Élet és Irodalomban György Péter “Dáridó - avagy a szocializmus vége” címmel írt cikket a “trombitás nézettségterminátorról”. 2001-ben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét, majd 2003-tól főműsoridőben vezényelte a Szuperbulit a köztévén, ezzel állami legitimációt szerezve a korábban lenézett műfajnak.
De vajon miért nézte le az értelmiség a lakodalmas zenét?
És hogyan vált egy diplomás trombitaművész milliók Lagzi Lajcsijává, valamint a vállalkozó-művész prototípusává?
Tetszik az adás? Szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
Nem tudod nézni? Már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Facebookon! facebook.com/partizanpolitika/
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz! facebook.com/groups/partizantarsalgo
Kövess minket Instagramon! instagram.com/partizanpolitika/

Megjegyzés
 • Ez annyira cringe, hogy a szájába van adva, hogy ő a szegény nép szórakoztatója volt, igazából csak egy üzletember, akinek nincsen szégyenérzete. Nem gondolt ő bele ezekbe a folyamatokba, csak talált egy piaci rést, a kisemmizelt prolikat. Nem a műsort vagy a csatornát akarom ezzel fikázni, remek munkát végeztek, csak bizonyos emberekbe nem kell többet belelátni, mint akik.

  Von Schirach BertoltVon Schirach Bertolt4 órája
 • Nocsak,a világ legjobb trombitása szeretett volna lenni,pedig akkor már Milles Davis fujta,,rendesen...

  marton kadarmarton kadar6 órája
 • Szegény Lajcsit most rongyos 18 milláért kergetik a rendőrök (24.hu/kultura/2021/01/21/lagzi-lajcsi-hazkutatas-rendorseg-afacsalas/), másokat meg milliárdokkal futni hagynak, ha például véletlenül "valakinek" a veje.

  CirmosKanduurCirmosKanduur12 órája
 • Lajcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  tibor tóthtibor tóth2 napja
 • Köszi, felvillanyozta az estém :D

  Gergő KártesziGergő Kárteszi2 napja
 • Falus Ferenc :D

  ImsIms2 napja
 • Nekem nincs bajom ezzel a csókával, nem egy rossz ember hatását kelti.

  Dhqrmq 23Dhqrmq 232 napja
 • szégyen hogy erre a kultúrmocsok dáridóra ennyi ember kíváncsi volt

  Zoltán MezeyZoltán Mezey3 napja
 • Szuper volt, köszi, hogy meghívtad.

  Veronika MosolyvonalVeronika Mosolyvonal3 napja
 • Teljesen korrekt interjú. Jó volt nézni, amiért nem ment bele méltatlan témákba.

  Norbert VargaNorbert Varga4 napja
 • Kevés művész mondja ki és ismeri el, hogy mindenét a közönségének köszönhet. Lajost végig néztük koncerten. Nem nézett le senkit ✌️

  HerculesHercules4 napja
 • Az adóügyei rendben vannak már ? Vagy ő is a "neki szabad" kategóriába tartozik !?

  Jeno LaczkoJeno Laczko4 napja
 • Azóta imádom, hogy egy debreceni nagyvásáron itt zajongott az ablakunk alatt ! Nem szeretem azokat, akik tehetségüket, képzettségüket szarért -húgyért eladják !

  Jeno LaczkoJeno Laczko4 napja
 • Érdekes beszélgetés volt, de ez a fajta zene számomra már a 90-es években kisgyerekként is irtó ciki volt, szüleimnek köszönhetően rock zenén nőttem fel. Pl. számomra egy Piramis vagy egy Tunyogi - féle P.Mobil a mai napig etalon, de ezektől a lakodalmas zenéktől kiráz a hideg. Persze értem én, ízlések és pofonok.

  Bence DobosBence Dobos5 napja
 • Fantasztikus volt ez az interjú. Én nem néztem a Dáridót annak idején, kifejezetten irritált és tudtam zenész barátaimtól, hogy a Lajcsi képzett, komoly zenész. Egészen más szemmel nézek most rá is és a műsorára és ez az interjú olyan jó volt, hogy nem tudtam felállni mellőle annyira lekötött.

  Zsolt BugarszkiZsolt Bugarszki5 napja
 • Nekem azért nem szimpatikus ez az ember, mert kb. 20 évvel ezelőtt Szegeden lépett fel egy csarnokban, volt egy család akik nagyon szerették, miatta mentek oda. Sajnos nem voltak tehetősek, biztonságiaknak könyörögtek, hogy esetleg az ajtóból nézhessék a műsort, Lajos ott állt nem messze tőlük és szólt a biztonság őrnek, hogy zavarja el őket. Ismim mesélte aki ott dolgozott és még más hasonló eset volt, de az már mellékes. Sajnálom de ez nagyon bennem maradt, hogy mikor meglátom, még a mai napig is ez ugrik be.

  Gabi Kadar LaudiszGabi Kadar Laudisz7 napja
 • Ez az ember egy hazug miért nincs töke hogy azt mondja, emberek hibáztam loptam igen. Nem értem hogy egy milliárdosnak miért kell ilyet csinálni... Vagy talán pont azért mert akinek ennyi pénze van az már betegség és ha veszít belőle azon gondolkodik hogy szerezze vissza hogy újra azon a pár milliárdok belül maradjon.

  Rumli BáttyaRumli Báttya8 napja
 • Nem ártana ha elszámolna a tatai lakóparkkal például. Nyilván tehetséges zenész, de végig simliskedte az életét.

  Zoltán BodokiZoltán Bodoki8 napja
 • Nagyszerű riport, de kicsit demagógnak érzem azt a gondolatmenetet, hogy ezt a zenét a szegények szeretik. Mi az a jövedelemhatár, ami alatt ezt kell hallgatni? Én Lajcsit ugyan nem, de egyéb lakodalmast időnként hallgatok, ugyanis, mindenben műfajban van kiemelkedő, csak fül kell hozzá. A "tipikus Kelet-európai műfajnál" örültem, hogy Lajcsi elmagyarázta, bár nem világosan tette. A népies, vagy nemzeti zene szinte minden országban jelen van, pár hangos kivétel van ez alól. És nekünk ez utóbbiak zenéit nyomták a fülünkbe. Ez nem is a Hungaroton hibája, hanem a poszt-római kultúrkör prüdériája, sterilsége. Meg persze a számos igénytelen próbálkozás utáni előítélet.

  Előd SzabóElőd Szabó9 napja
 • A sárban tocsogós, útszélen tartott falunapokon bömbölt a kazettás magnó, mindig sorban álltak az emberek az aktuális kazettás hanganyagért. Próbáltam kerülni ezt a "standot" de csak az idióta, torzra tekert bömbölés miatt. Jó ez a riport, GRAT.

  WolfsblutHUNWolfsblutHUN10 napja
 • komoly ...meg se mondanám az emberről ezek után h ette a fényt mr.shineal és hasonlók....

  NEW-Z- Tonkol207NEW-Z- Tonkol20710 napja
 • Nagyon jó beszélgetés volt! Mindig is tiszteltem Lajcsit, mert nagyon sokan köszönhetik a sikert, illetve egy fantasztikusan, jó Trombitaművész!!! :)

  Ferenc HorváthFerenc Horváth11 napja
 • A klasszikusos sztori azért valahol elszomorított és le is döbbentem konzervatóriumon. Nem gondoltam volna, hogy ilyen élelmes és intelligens pasas. Köszönöm az interjút!

  Alíz RigóAlíz Rigó11 napja
 • Szuper ez az interjú.Erdemes végig nézni.

  Erzsébet RózsaErzsébet Rózsa11 napja
 • Marci, remélem olvasod: politikailag nem minden esetben vagyunk egy platformon (nem, nem vagyok fideszes:DD), de akármi is van, ezek a videók elképesztően hiánypótlóak. Mondom úgy, hogy szerintem ivós játékot lehetne rendezni, akárhányszor leírja valaki a "hiánypótló" szót a videóid alatt, jöhet egy feles.. szóval nem túl eredeti a gondolatmenetem, de nem tudok jobb kifejezést találni erre. Soha senkinek nem volt a médiában igénye, szándéka arra, hogy a mainstreamből már kifutott figurákat ilyen elemző módon közelítse meg, és meg akarja érteni a személyiségüket, és a történelmi kontextust, amiben működtek. Nem ígérem, hogy nem fogok fikázó kommenteket írni egyéb videóid alá (:D) de a kitartásodat és a felkészültségedet nem tudom tagadni.

  Emil GombkötőEmil Gombkötő12 napja
 • Nem gondoltam volna hogy ez az ember ennyire okos és értelmes a műsorai alapján

  Neo CsatornájaNeo Csatornája12 napja
 • Továbbra is nagyon jók a kérdések. Sokszor az alanyt is meglepik.

  Dávid BraunDávid Braun12 napja
 • Állati jó ez a műsor! Rengeteg mindent megtudtam! Ezt én végig éltem és tényleg borzaszó intelligensen kezelte a kritikákat végig Lajcsi! Én is kritizáltam ha szóba került, de kit érdekel? Sokan szerették és ő NEKIK játszott.

  Mark JuhaszMark Juhasz15 napja
 • Le vagyok döbbenve ezen kommentszekción. vagy én vesztettem el a valósággal a kapcsolatot, vagy jónéhányan itt.. Lagzi-Lajcsi szinte minden mondatában a kisstílűségéről tesz bizonyságot. Vagizik, hogy mennyit keresett mivel, a fejlett igazságérzetéről hadovál, miközben tudjuk, amit tudunk. Folyamatosan fényezi a lángelméjét, élvezkedik a dörzsöltségén... kínos! Erre meg itt jópár kommentelő oda-vissza van, hogy mekkorát csalódott pozitívan Lajosban. wtf?

  Felleg 4Felleg 415 napja
 • 30:24 kibaszott kellemetlen, gicces, izzadtságszagú még most amit ott Jimmy előadott ország-világ előtt a feleségének. Amúgy ez egy kiváló interjú, minőségi tartalom! Örülök, hogy bemutatsz úgy ismert embereket, hogy a nem látott emberi oldalukat tudod előhozni!

  CzBenoCzBeno15 napja
 • Azt hitem hogy lesz szó az áramlopásról sajnálom hogy erröl nem eset szó

  Gyongyi BalogGyongyi Balog16 napja
 • Rohadt citromot eladni nem vallalkozas hanem átverés és csalás

  Edina NagyEdina Nagy17 napja
  • Nem volt rohadt, csak kezdeti stádiumban volt. Persze, nem szép dolog, de ott a felvásárló, aki ezt tovább értékesítette... annyira nem lehetett vacak az áru, ha meggazdagodott belőle, nem?

   Berényi BrigittaBerényi Brigitta5 napja
  • @Incog Nito lehet hogy te fosod a bölcsességeidet de én nem ..... ez egy utolsó kapzsi csaló és ha te ezt nem látod át akkor csak sajnálni tudlak érte mert jól meg lehet téged vezetni vagy mert pont ezt az értékrendet követed....de bármelyik is legyen igaz mindkettő szánalmas.....es Lajcsi sosem kereste tisztességesen a millióit szóval nem tudom miről beszélsz 😅😅😅😅😅😅

   Edina NagyEdina Nagy7 napja
  • @Incog Nito képzeld megtörtént 😅😅😅😅😅

   Edina NagyEdina Nagy7 napja
  • keresd meg az első milliódat tisztességesen. Utána foshatod ide a bölcsességeidet.

   Incog NitoIncog Nito8 napja
 • Élveztem :) Köszönöm :) nem vagyok még 30 de így is nagyon jó utazáson vehettem részt. Egy teljesen más szemszögből ismerhettem meg valakit akiről teljesen más képet alkottam eddig.

  Urbii NUrbii N19 napja
 • Kisgyerekként nem hallgattam, viszont mindíg halottam. A nagyszülőknél, otthon általában ez vagy hasonló zenék szóltak. Emlékszem a "Lengyel" piacon vették a kazettákat. Megcsinálta a szerencséjét egy olyan korszakban és országban ahol nem volt könnyű. Biztosan büszkék voltak rá a szülei, aztán ami történt az már egy másik történet......

  Zsolt AngyalZsolt Angyal19 napja
 • Szuper volt, kösz!

  Geza SzemokGeza Szemok20 napja
 • Hatalmas volt az a rész ahol szarrá oltja meg pár pillanatig Győzikét ekézi Lajcsi xDDD.

  László BarnaLászló Barna21 napja
 • Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen beszélgetést végignézek és élvezni is fogom. Ez nagyon tanulságos volt.

  ezerlab1ezerlab122 napja
 • ''A dáridó, az azt gondolom hidakat épített művészek és emberek közt! '' - sokáig bírtam nézni, de ettől a kijelentéstől már nekem égett a pofám...tudjátok, mikor odakapcsolsz a Mónika show-ra és el kell kapcsolnod, mert már te érzed magad zavarban az ostobaságuktól! :D Rengeteg ellentmondás, vagy inkább hülyeség van abban amit nyilatkozik, szívesen nyitnék róla vitát, de mire a mondatom végére érek már azon töröm a fejem, hogy: Úristen mennyi időt pazaroltam a komment megírására is?! Lajcsi bizonyos értelemben szélhámos volt, nem csak hogy a saját becsületét tette tönkre a pénzért, de még másokat is motivált, hogy ez egy milyen jól járható út. ÉS semmi mással nem tudja alátámasztani a sikerét, csak a befolyt összegekkel. Komolyan csak pénzben tudja mérni a sikerét? Rosszabb mint gondoltam...azt hittem ő egy félnótás, erre kiderül hogy ezt mind mind tudatosan csinálta. Beleszart a magyar zenei életbe, aztán mire már kenhető fos lett belőle, kidekorálta vele mindenki otthonát. Remélem ezt Győzik nem nézi...a végén még egy világ omlik össze benne! :D

  József AngyalJózsef Angyal22 napja
 • A mulatós a zene rákfenéje, ettől független nem sajnálom tőle a sikerét. Mondom, hogy rákfene, de aztán rátekintek a mai népszerű hip-hopra ezekkel a wannabe raperekkel, aztán ez se jobb.

  LightbringerLightbringer22 napja
 • Partizán, valahol hallottam erről, beszélgetés Lajcsi Val volt a második amit megnéztem. Tetszik. Jó lenne újra ilyen műsorokat nézni, illetve most már lehet. Sok sikert nektek.

  Horváth GyörgyHorváth György22 napja
 • Amikor még az első Partizán interjúkat néztem...nos,bevallom nem szimpatizáltam a riporterrel.Nem az "én emberem" továbbra sem,de be kell vallanom,hogy vérprofi és csúcs intelligens.Nem egy kommersz figura az biztos...de ezért is nézzük ennyien.

  Sonja AleksicSonja Aleksic23 napja
 • Közben a színvonal annyit esett, hogy előre sorolták a többi önjelölt sztár elé, akiket ő alkalmazott aztán.

  hazizenehazizene24 napja
 • Nem gondoltam volna, hogy valaha Lagzi Lajcsi interjút fogok nézni, de ez a csatorna még a látszólag érdektelen, vagy negatív figurák esetében is le tud ásni mélyre, mint egy jó pszichológus. Teszik mindezt őszinte érdeklődéssel, és ami a legfontosabb, előítéletek nélkül. Ennek hatására elkezdtem hallgatni a vágatlan interjút is. Lagzi Lajcsi egy rettentően ellentmondásos figura. Egyszerre egy magasan képzett zenész, és egy szorgalmas, és dörzsölt üzletember, aki aprópénzre váltotta a tehetségét. Van egy mondata a vágatlan interjúban, ami szerintem nagyon árulkodó. Ott azt mondja, hogy soha nem játszotta a ‘Add ide a didit!’ című számot, mert ANNYIRA azért nem akart lemenni kutyába. Úgy érzem, hogy zenészként ő sem tartotta nagyra ezt a műfajt. Alaphelyzetben azt gondolom, hogy a mulatós zene tényleg egy nagyon kultúra-alatti, kifejezetten kelet-európai trash élmény, de ezért a kádári kisember nem hibáztatható. A kérdés az, hogy Lajcsi mennyire érzi magát felelősnek a honi kultúra lezüllesztésében. Talán nem hiába mondta neki Friderikusz: “Én veled vagyok.”.

  Doktor KotászDoktor Kotász24 napja
 • Én bírtam Lajcsi zenéjét. Undorító mennyire az éppen aktuális hatalom őkegyelme dönti el bel és külföldön is ki rossz ki jó.Ezért nem fogom soha értékelni a sikert,csak egy kétszínű szó,semmi köze ahhoz ki mit tesz le az asztalra.A legundorítóbb az, amikor megcsinálják a szabotázst és utána azt akarják,hogy velük legyél. Nem,köszi,szeretnék az az önmagam maradni akit szabotáltatok,szeretnék lenézett maradni és nélkületek élni minden nap.De majd szólok ha a saját szabotálóimmal akarnék együttműködni.Manapság ugyanannyi az elmebeteg mint régen.Lajcsi is folytatta, nem állt át hozzájuk és eljött az ideje anélkül,hogy leköpte volna magát.

  Vakond SimpleVakond Simple24 napja
 • A jóízlést romboló gagyi szemét szélhámos csaló miért nem ül a börtönben??? Ha más ember csalt volna,az már régen ott rohadna!Ennek, a győzikének,kozsónak,a társadalom celeb-szemetének mindent szabad büntetlenül.

  hanaipponhanaippon25 napja
 • Kiváló zenész a megfelelő alázattal A Sváb szorgalommal és leleményeséggel Jó volt

  Sándor PeteSándor Pete26 napja
  • EZ ???? : )))) EGY kiváló TOLVAJ !!! SZÉGYENTELEN NAPLOPÓ !!!

   hanaipponhanaippon25 napja
 • És tényleg milyen szívszorítóan szegények voltunk úgy, hogy mindkét szülő becsületesen dolgozott. Nagyon szomorú.

  Edmond NagyEdmond Nagy28 napja
 • Egy 2.részt is elbírna ez az interjú👌👏

  Dezső KisDezső Kis29 napja
 • "Hegedűs fickók többet hegedűlnek, Olcsó cécókon ezrek vegyűlnek "

  ww95ww9529 napja
 • Ipari kazettamasolo, hát a rendszerváltás körül nem a sramlizene kiadása lett volna az első “üzleti” lehetőség ami beugrott volna róla a kortársaknak ;)

  xdz80xdz80Hónapja
 • Teljesen megsajnáltam Lajcsit. Jah, nem...

  kispe82kispe82Hónapja
 • LAGZI LAJCSI ,FASY .Felhoztatok a szar zenet felszinre .PLAYBACK KIRALYOK .A 3+2 ot meg a szadra se vedd!

  CSABY GITARCSABY GITARHónapja
 • Őszintén szólva nem sokra becsültem eddig Lajcsit. EDDiG! Király volt a riport-összeállitás! Grat!

  Jenő MartonJenő MartonHónapja
 • Ez nem több mint egy senkiházi áramtolvaj!Szegény ember gondolkodása él benne ezért fanyalodott lopásra.Szégyent hozott mindenre amit addig elért és szépen le is rombolta....

  Hajrá MagyarokHajrá MagyarokHónapja
 • Érdekes a Lajcsi emlékezete,szerinte 150 ember állt meg őt meghallgatni a Sugárnál,én naponta jártam a Sugárba,mindenki csak elment mellettük ,senki nem állt meg hallgatni őket,hacsak nem azaz egy két részeg hajléktalan ,aki egyébként is ott múlatta az időt~{( :-))))))))

  SpirEr TanSpirEr TanHónapja
 • 23:10-től mindent elmond a zenész dolgokról!Szívemből szólt!Ez az egész interjú lehengerlő!És tele informàcióval!A 3+1es kazetta az apàméknak is megvan!

  Cseh CsabaCseh CsabaHónapja
 • Jó lenne, ha a riportok időpontját is látnánk.

  Laura dr. BozaLaura dr. BozaHónapja
 • Csak kàrtyàs utalàs opciók vannak?.....simàn kp-s nincs..........bocsi de csak ez az akadàly.....:-)

  Dániel NagyivanyiDániel NagyivanyiHónapja
 • Gyôzike paródiát igazán nem vártam Lajcsitól

  Aron KovacsAron KovacsHónapja
 • Már gyerekként is nagyon utáltam és igénytelen értéktelen gagyinak tartottam a Lajcsi féle dáridós hupcahupcás nyavajgást. És ez azóta mit sem változott....

  NRG DesmeonNRG DesmeonHónapja
 • Igen, sajnos be kell látnom hogy Galambos Úrba több üzleti érzék és több merészség jutott, mint ma az általunk is épített előadók többségébe. Ez sales, ez teljesítmény. Példa nélküli.

  Norbert TancaNorbert TancaHónapja
 • nem az én világom Lajcsi, konkrétan hánytam a műsoraitól, de ettől még az interjú tetszett, és Lajos mentalitása, hozzáállása is. most kicsit jobban beleláttam hogy készül a virsli és ki készíti

  kfsdk8kfsdk8Hónapja
 • nem volt benne a simlis énje? én arra lettem volna kiváncsi, ott mi volt az igazság, áramlopás, és társai

  Adrienne DeákAdrienne DeákHónapja
 • Korrigálás:A Hungarotonnál 1988-ban megjelent 3x1 Kópé lemezen Kadlott Károly és Bugyi Zoltán(3+2) is szerepelt. Ha valaki meghallgatja az említett lemezt,hááááááát....nem a Lagzi Lajcsi miatt adtak el belőle 150.000 darabot!!!

  Mihály FegyvernekiMihály FegyvernekiHónapja
 • Zenésznek született? Téveszméid vannak Lajcsikám.Beszélj erről egy szakemberrel!

  Sonako JiloSonako JiloHónapja
 • nagyon minőségi riport!

  KaranyiKaranyiHónapja
 • Az ember, aki miatt megtanulnék trombitálni (általános iskola óta a PPL után a második legnagyobb célom/vágyam - és igen meg fogok tanulni trombitálni és repcsit vezetni is!).Egy értelmes ember kérdez egy másik értelmes embert, aki szerintem nem kicsit be van kényszerítve a celeb-szerepbe. Kicsit átgondoltam Lajcsit ezután. Tegyétek ti is...I just love it..

  sepetikesepetikeHónapja
 • A vágatlan felvételt hol tudnám megnézni? 🤔 Nem lehet jól érteni az elején.

  Györgyi BódisnéGyörgyi BódisnéHónapja
 • Én védtelek de letöröltek ,én is vesztes vagyok, külföldön voltam, Soroksárig jútotam el.

  Mihályné.Marika KrauszMihályné.Marika KrauszHónapja
 • gratula Marci vegre egy beszelgetes ahol nem kostolgatod a vendegeidet folyamatosan es probalsz kimondatni veluk olyat amit ugyse fognak. jo irany igy tovabb

  trash trashtrash trashHónapja
 • Lajcsi meddig alszol még? Zenész vagy nem is akármilyen!! Lapozz 1t és muzsikálj új dalok....remélem olvasod mély tisztelőd!

  jin eltajin eltaHónapja
 • Lajcs not kisse a szemembe most.

  Roland MedgyesiRoland MedgyesiHónapja
 • Köszönöm a tartalmas előadást és a munkáját! Nagyon jó egészséget kívánok!

  József KatonaJózsef KatonaHónapja
 • Sajnálni is foigjuk ezt a patkányt!!

  Meszaros TamasMeszaros TamasHónapja
 • tisztelt MűVÉSZ úr. ön ÁLLLDÁS hőn szeretett kicsiny hazánknak ! ... oh azok a buta komcsik , elpocsékolták volna azt a drága fííínom anyagot ... már mint a reszelni valót... ! Ugye szorgos népünk győzni fog ! No és még egy , nyugtasson meg !!! Szűk családi körben is fogyasztottak a citrusból.

  Jenő _Jenő _Hónapja
 • Ez egy Lajcsifelhozós beszélgetésre sikeredett. Tőlem rettentő messze áll az értékrendje, a rothadt citrom, a zenei elkurvulása, és egyébb "stiklijei". De ezek mind meg is látszódnak rajta, egy összetört, leszégyenlett ember lett. Ő döntött, mindent a pénzért csinált. Ez a dáridó világ akkor is és most is az ország szégyene volt.

  tyutyesz01tyutyesz01Hónapja
 • Jó lett a videó, csak így tovább:)

  Richárd PollákRichárd PollákHónapja
 • Amikor bejátszottak azt, ahol Jimmy énekli az "egyszer megjavulok én, jó leszek majd-ot, közben meg néztem Lajcsi arcát. Sokszor visszajátszottam. Istenem, de jó lenne tudni, hogy ekkor mire gondolhatott Lajcsi, vagy mit érezhetett.

  R. Maj.R. Maj.Hónapja
 • Nem semmi beszélgetés volt!Hmm,sokat változott a véleményem,köszönet érte ..Így kell egy normális interjút csinálni !Nagyok voltatok,pedig nem vagyok egy Lajcsi fan(én más zenét hallgatok,ez a zenei irányzat soha nem fog nekem bejönni),de másképpen nézek rá..Lehet hogy szigorú voltam hozzá..Ennyi.

  zsolt kövesdizsolt kövesdiHónapja
 • Gondolom a citrom után is beadózott.... XDD Itt egy huworld.info/flow/vide/u2eux2rFkLKWpG8 Renault kocsit sorsoltak ki, hogy vegye a nép a kazettákat. :D Én úgy emlékszek, hogy az első kazettánál egy Mercedes volt sorsoláson.

  dell kortdell kortHónapja
 • Korom miatt a sztorik többsége megvolt, de így egyben azért még is kerek. Gratula! A fanyalgóknak annyit, hogy lehet ezt a stílust nem szeretni/kirekeszteni, de ez azt is jelenti, hogy nem is fogják megérteni azokat a tömegeket akik ezt szeretik, értékelik. Amennyiben lehet a rendszerváltás utáni kultúrpolitikának (sic! egyáltalán volt ?) kritikája, talán az, hogy míg az "átkosban az átlag fölé", azt követően inkább "alá" lőtt s évtizedről évtizedre, egy negatív spirálba lökte a "színvonalat". Erre Lajcsi is utal az interjúban ( ő is kikopott a TV2 - ből, lásd valóságshow-k megjelenése). Igaz ez egy nemzetközi trendbe illeszthető s nem kizárólag hazai sajátosság. Érdekes lenne egy Szabó család, Dallas, Barátok közt (hamá' megszűnik), Éjjel Nappal Bp vonalon ezt a folyamatot felgöngyölíteni ! Jó munkát és sok megosztást kívánok.

  Tamás PócsiTamás PócsiHónapja
 • huworld.info/flow/vide/1Hiv1ZjVpprRaa4

  Bálint KárpátiBálint KárpátiHónapja
 • Legyen Majkával is majd ilyen! Arra még nagyon kíváncsi lennék!

  TESSLATESSLAHónapja
 • Minden bűnét megbocsátom azért a nemes tettért, ahogyan a Pataki Attilát elhelyezte oda, ahová mindig is való volt. A magyar nép és a hiteles rockkerei: a mulatós Pataki, meg a Gyere kislány, gyere....

  fikkentagfikkentagHónapja
 • Beszoptad rendesen zsírdisznó. 🤣🤣🤣

  János KovácsJános KovácsHónapja
 • Az édesapjának igaza volt, mikor modta neki hogy ebből nagy baj lesz!!! Mit szólnának a börtönviselt fiúkhoz...

  zsolt kovácszsolt kovácsHónapja
 • Inteligens és okos. Kár az isten pénze sem elég neki !!! Mértékletesség....

  zsolt kovácszsolt kovácsHónapja
 • Kellemesen csalódtam "Lakodalom" Lajosban... :)

  Györgyi KrepszGyörgyi KrepszHónapja
 • Ez jó volt.

  Róbert JóniRóbert JóniHónapja
 • A folk zene az nem, lakodalmas Lajcsi meg bóvli guszti találmánya ha nem Kodály Zoltán Nevéhez kőthető 1900 évek re tehető!

  Charlie NyikosCharlie NyikosHónapja
 • Remek interjú volt! Galambos Lajos pedig amit elért az példaértékű. Mondom ezt úgy hogy sosem hallgattam ezt a stílust!

  Gábor FentősiGábor FentősiHónapja
 • Útközben meleg lett Lajcsi( szakáll ,cipő 🤭) ? Mert úgy néz ki már mint egy langyi bohóc már bocsánat.Zenei múltját nem firtatóm ,szeretem a zenei munkásságát. De ahogy kinéz irritál már bocsánat . Ha nem bűnös akkor nincs börtön se ?!

  M KM KHónapja
 • Jó volt meg minden, de nálam q kérdés kimaradt amire nem tudom még mindig mi történt. A villanyóra! Ha valaki tudja mi volt megírhatja. Elolvasom.

  Attila HorváthAttila HorváthHónapja
 • WOW ez Tutti lett Gratula!!!!

  jozsef bedegijozsef bedegiHónapja
 • Kar, hogy mindig a szavaba vagsz.

  Too Hot Too GreedyToo Hot Too GreedyHónapja
 • lehetőségedben áll?és ha valaki nem akar de lehetőségében áll?

  Ferenc BenedekFerenc BenedekHónapja
 • dáridó és családtelevizió hogy fér össze?

  Ferenc BenedekFerenc BenedekHónapja
 • 35:15 szomouru hogy ez volt etalon

  Ferenc BenedekFerenc BenedekHónapja
 • valami kirázott az egyik dáridónál de lehet hogy a szülei ott voltak.nem tartom ezt a zenét semmire.lehet valami atmosféra jött át .

  Ferenc BenedekFerenc BenedekHónapja
 • 29:15 végre egy igazság .igen nekik köszönheti

  Ferenc BenedekFerenc BenedekHónapja
HUworld