“Ki mondta, hogy nem emberkereskedelem a modellszakma?” | Interjú Kajdi Csabával | PartizánPOP

2020.okt.26.
313 775 Megtekintés

Szeretnéd látni a vágatlan interjút is? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
Kajdi Csaba “Cyla” miután megalapította az egyik legmenőbb magyar modellügynökséget, és felfedezte többek közt Mihalik Enikőt, átnyargalt az Instagramra, ahol az influencerek egyik legkegyetlenebb kritikusaként hamar megkerülhetetlen szereplővé vált. A PartizánPOP vendégeként mesélt nekünk előkelő neveltetéséről, a modellkedés árnyoldaláról, és arról, hogy mennyire vált azzá, amit régen kritizált.
NTetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat! Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB
Ha azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra HUworld-on: bit.ly/35qa5gT
Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Instán! Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz: facebook.com/groups/partizantarsalgo

Megjegyzés
 • Fájdalmasan tájékozatlan, elvtelen embernek tűnik Kajdi Csaba ez az interjú alapján, aki máson sincs mint, hogy kibújjon a kérdések lényege alól, mint egy felelő kisdiák. Tény, hogy Marci is félrenyúlt többször a kérdéseivel, a megfogalmazásukkal stb, de Kajdi Csaba meg szinte kivétel nélkül csak hárít. Intelligensnek Csabát semmiképp nem nevezném, az nem erény, hogy valaki a felső középosztályba születik, hiába gondolja ő magát egy patinás arisztokratának, amikor fogalma sincs a világ működéséről. Egy olyan modellszakmabeli menedzser aki szerint neki magának nincs felelőssége abban, hogy milyenek az aktuális szépségideálok az minimum direkt figyelmen kívül hagyja a saját szerepét az iparágban, vagy rosszabb esetben tényleg nem érti. A világ leggyerekesebb dolga, hogy mindenről kijelentjük, hogy eleve rossz, és én csak a rendszert szolgálom ki.

  MuddrelksMuddrelksNapja
 • Egy kulturális interjúnak feladata hogy provokatív kérdéseket tegyen fel. Ez olyan mintha csalódnál Arany balladákban mert azok szomorúak. A műfajokkal nem vagytok tisztában hallgatók? Húzzatok vissza gimibe!

  Dániel TesselaarDániel Tesselaar2 napja
 • 2020-ban szembesítani valakit egy 2011-es video-ban elhangzottakkal, mint az aktuális helyzetre utaló tartalom? Értem én a pozitív szándékot, de..

  Balázs NagyBalázs Nagy6 napja
 • Amikor az interjúalany magasan veri az őt kérdezőt.. Nincs bajom Mártonnal, de sok beszélgetését látva abszolút kezd tükröződni egy tendencia miszerint a beszélgetés alanyai mintha egy a vádat képviselő ügyész kérdéseire válaszolna.. "Modell ügynök vagy? Akkor nézzük meg a következő bejátszást amivel készültünk, na erre varrj gombot, úgyis megtalálom a Te felelősséged". Alapvetően jók a témaválasztások, tök jók a beszélgetésekbe hívott személyek, de miért nem lehet elfogulatlanul kérdezni? Ebben a beszélgetésben üvölt ennek ellentéte, amit persze hatalmas gesztusok közepette el lehet tompítani. Kajdi ezt meg is fogta ezt a pontot 33:20-nál!

  Balázs NagyBalázs Nagy6 napja
 • Hahaha 😂 Cyla! Ez szenzációs volt! Megszerettelek😊

  Szilvia Szilasiné SzilágyiSzilvia Szilasiné Szilágyi6 napja
 • Én úgy ültem le meghallgatni az interjút, hogy Marcit alapvetően kedvelem, Csabát nem igazán. Ahogy ment előre a beszélgetés, ez egyre inkább megfordult. A végére azt láttam, hogy Csaba alapvetően egy racionális, két lábbal a földön járó személy, míg Marci egy kényszeres hópihe, aki mindenben szexizmust, rasszizmust, homofóbiát, gyerekabuzálást és a szegények elnyomását látja.

  Lajos CumelágerLajos Cumeláger8 napja
 • A riporter hadar!!! A masik pedig nem egyszer ugyanazt kerdest teszi fel csak mashogy van megfogalmazva. Nem a Csabi tehet arrol hogy a piacnak milyen igenyei vannak es hogy ezek jok vagy rosszak. Percekig lovagol ugyanazon a teman, en csodalkozom hogy Csabi nem allt fel az interju kozepen, de ebbol latszik hogy mennyire inteligens.

  Krisztina CsonkaKrisztina Csonka8 napja
 • Szerintem az interjúalany gyakran hárít, leginkább felelősséget ...

  Annamária ZsuppánAnnamária Zsuppán11 napja
 • A légiutas kisérő hölgyek is állandóan repkednek ide oda... Akkor nekik is állandóan gondjaik vannak a mensesszel? 🤔

  Zsuzsanna ErdeiZsuzsanna Erdei12 napja
 • Rendesen kellemetlenül éreztem magam pedig nekem csak nézni kellett. Kulturált viselkedésbe csomagolt rosszindulat de töményen!!!

  Nora PappNora Papp12 napja
 • He miert kerdezel ilyen kérdéseket tőled meg nem vártak el soha semmit aminek meg kellet felelned . Persze hogy sexist hol elsz te ?

  John SimaiJohn Simai15 napja
 • Fõ a hidegvër !

  Jenone NagyJenone Nagy16 napja
 • Gratulãlok!

  Jenone NagyJenone Nagy16 napja
 • Azërt ez nem egëszen igy van,elismerem valamit valami3rt elm3let lëtezik,de modellnek lenni nem kõtelezõ,tehãt õnkëntes,mindez vonatkozik a szinmūvëszetre,ës mëg lehetne sorolni,ëlni ,ës visszaëlni!

  Jenone NagyJenone Nagy16 napja
 • Kajdi Csaba a logika mestere. Le a Kalappal. Ugy latja a vilagot amijen a vilag .

  John FerthJohn Ferth17 napja
 • Az volt nekem a legérdekesebb az egészben, hogy Kajdi Csaba annyira nem rasszista, hogy nem érti mit akarnak tőle amikor PC oldalról megpróbálnak beleállni. Ez nekem nagyon szimpatikus volt. Azt éreztem rajta, hogy ilyen az az ember aki nem azért fogad el valakit mert az az ideológiája része, hanem azért mert tényleg nem tesz különbséget két ember közt azok bőrszíne miatt.

  John FredricksonJohn Fredrickson17 napja
 • Nagyon erdekes ahogyan Csaba gyakorlatias uzleti megkozelitese utkozik Marci neo-liberalis, politikailag korrekt megkozelitesevel. Pl.a cigany model ugyeben. Nagyon erdekes interju. Nekem legalabbis igen teszik. Szerintem szep munka volt mind Csaba mind pedig Marci reszerol.

  Tom 'Bald Dog' VarjanTom 'Bald Dog' Varjan18 napja
 • nem baj az, ha a riporternek prekoncepciója van a riportalanyhoz de több intelligencia kellene ahhoz, hogy ez ne csapjon át valami folyamatos ostoba erőszakoskodásba... ez a mostani adás csak azért meglepő, mert máskor is láttam már a prekoncepciót csak nem jött ki ennyire markánsan

  Cecília KajóCecília Kajó18 napja
 • ha olvassa ezt a riporter: ne hallgass ezekre a furcsa top kommentekre, abszolút érthető volt mik voltak a kérdéseid, amit Kajdi Csaba gyakran kikerült, másról kezdett el beszélni, és pontosan olyan válaszokkal kerülte ki a modell-ipar felelősségvállalásával kapcsolatos kérdéseket, mint ami a dokumentumfilmes bejátszásban volt, hogy mindenki hátat fordít, és a saját kezeit mossa. Kajdi Csabát nem tartom ostobának, viszont ahogy itt sztárolják, az annak az eredménye, hogy valami furcsa módon eladta ezt a szerepet, puszta őszinteséggel. mit lehet tenni ¯\_(ツ)_/¯ szerintem nagyon jó kérdések voltak, és kiválóan menedzselted a beszélgetést

  Dorka KissDorka Kiss18 napja
 • Marci ennyire még egy interjú alanyba sem sikerült beleszálnod. Nem is tudtam hova tenni, ahogy a többi kommentelőt olvasom ők sem. Politikusok sokasága megfordul a stúdiódban, akik simán megérdemelnének hasonló "figyelmet" hátha fele annyi őszinteség kijön belőlük, mint Csabából.

  Péter VódliPéter Vódli19 napja
 • Egy férfit mióta hívnak Cilának?

  Liv MarlinLiv Marlin19 napja
 • Nagyon jó interjú, jól kezelte az alany a riporter provokatív kérdéseit. Így is lehet.

  Petra PribékPetra Pribék19 napja
 • Annyira irritáló és aljas a kérdező, hogy most iratkoztam le erről a szarról. Aki egyetért, leiratkozik, nemhogy még támogatni lol....

  Kata KévésKata Kévés19 napja
 • Atyaég 🙈🙈 rettentő kellemetlen interjú, borzalmas és elképesztően ellenszenves riporterrel... nincsenek egy intelligencia szinten...

  Laura BodnárLaura Bodnár20 napja
 • Bírom ezeket a párhuzamos dimenziókat vetítő libsiket! Egész 2020-ban, az ország minden buszmegállójában a Tesco reklámja volt, amin egy zsírdisznó és egy migráns/cigó luvnya volt, a videójátékokból gyakorlatilag kitiltották a szép nőket, de siránkozik a sok vékony fehér miatt...

  Goat Lover CheatersGoat Lover Cheaters20 napja
 • Rendkivul kinosak a kerdesek es a kerdezo hozzaallasa is. Kajdi Csaba nagyon intelligens es oszinte es fantasztikusan allta a sarat!

  Orsolya Nonna DobosOrsolya Nonna Dobos20 napja
 • A " Howard" milyen intézmény Kajdi szerint?! Majdnem elhitette velem, hogy művelt..

  Illés NagyIllés Nagy21 napja
 • Ha bányászok meg nyelik a szénport...

  Miklós GeriMiklós Geri21 napja
 • De rossz kérdések! Viszont Kajdi NAGYON JÓ!

  cineworkstudiocineworkstudio22 napja
 • Magyarországi márka, amely kifejezetten büszke az etnikumára ROMANI DESIGN. Tessék megnézni:)

  Laura SzántóLaura Szántó23 napja
 • Többször idegesítő a riporter stílusa! ☝️🤨

  Gabriella Sz.Gabriella Sz.23 napja
 • Nagyon jó interjúk készülnek a csatornán, elismerésem a szerkesztőknek! Viszont a cigány kérdés már kezdi bántani a lelkemet. A Győzikével készült interjút pontosan ezért nem tudtam végignézni. Itt is nagyon erősen érződik Márton szemlélete. Értem azt, hogy a kisebbség elnyomása ellen próbál tevékenykedni, mégis a szavain keresztül folyamatosan az jön le, hogy a cigányok egy teljesen különálló nép nem pedig magyar. Amennyire politikailag korrekt szeretne maradni, éppen annyira húz el az ellenkező irányba. Hozzáteszem, nem vagyok cigány származású, de a sok megkülönböztetés már engem zavar.

  Sándor Béla PataiSándor Béla Patai24 napja
 • 2x néztem már meg mert annyira okos és inteligens . Ahogy nézem közben én is azt érzem hogy okosabb vagyok tőle :D

  Mátyás OrosháziMátyás Orosházi25 napja
 • Alapjában véve úgy gondolom,hogy inteligens a Csaba,de van hová fejlődnie... hacsak nem szerepet játszik...

  marco Dominicmarco Dominic25 napja
 • Marci ez ritka visszataszító volt.... Mintha személyes ellenszenvedet vitted volna a beszélgetésbe. Itt Csabi sokkal rokonszenvesebb volt még akkoris, ha nem értettem vele mindennel egyet. Ez visszafelé sült el. Fogalmad nem volt sokszor, hogy Csaba miről beszél. Rettenetes volt ez az adás.... A vágatlant 1 óra 40 percig hallgattam es kikapcsoltam, es nem Csaba miatt. Marci? Nem jött össze a divatszakma anno??

  Krisztián PalotásKrisztián Palotás25 napja
 • Annyira intelligens ember neki ez a természetes Egyéniség😊

  kutyifritinkutyifritin26 napja
 • Marcika egy hànyinger vagy

  Szabolcs DancsecsSzabolcs Dancsecs27 napja
 • Zavaró,hogy a riporter a kérdések folyamán többet beszél, mint a riporter alany, unalmas volt és eleve ellenszenves a Kajdi Csabával. Ezért kár meghívni bárkit is.

  81Nesi81Nesi28 napja
 • Így volt zseniális! Marci provokált, Csaba okosan és őszintén válaszolt. Ja...és CYLA FOR PRESIDENT!!! :)

  Brigitta HorváthBrigitta Horváth28 napja
 • Hibátlan riport ! Mind2 fél részéről :)

  Z ZitikeZ ZitikeHónapja
 • Cyla rendkivüli egyéniség......

  קטלין מוצ'אריקטלין מוצ'אריHónapja
 • Cyla egy fantasztikus egyéniség és reális egyén minden tiszteletem az ővé👌

  Annamaria MartinAnnamaria MartinHónapja
 • Szerintem senki sem provokál senkit. A divatszakma egyik képviselőjét kérdezi, és felteszi a releváns kérdéseket erről a modern kori rabszolgaságról.

  Zoltan VargaZoltan VargaHónapja
 • A riporter fiúnak nagyon nem jött össze szerintem a modellkarrierr és ez a fájdalmas emlék most felszínre tört :) Nagy csalódás, mert ez nem egy riport volt, hanem a srác folyamatosan lekicsinylően beszélt az elég modellszakmáról, támadta az alanyt. Kajdi meg nem is tudom, hogy bírta ki röhögés nélkül, de vagy miért nem hagyta ott a fenébe... Szóval, ez most így nagyon gáz volt, van mit javítani.

  Eszter MegyeriEszter MegyeriHónapja
 • Nem tolt tul semmit a riporter... ez a dolga egy riporternek h provokativ legyen... hogy az alany kivetkozzon a baranyborbol es kimutassa a foga feherjet.... igy tudjuk meg az igazsagot hogy ki is a riporter alany valojaban.... ha csak olyan kerdekeseket tenne fel amire zokkeno mentesen tudna valaszolni konkretan semmit nem tudnank meg... egy kamu megjatszott beszelgetest kapnank es nem latnak meg a valodi arcat az alanynak... ja es mellesleg a kutya se nezne :)

  daniel05297abledaniel05297ableHónapja
 • kalap le

  Peter OrszaghPeter OrszaghHónapja
 • Megkésve bár, de még én is kommentelek, mert nincs jobb dolgom. Nagyon felemelő volt egy olyan riportot hallgatni amiben a riportalany ennyire felülemelkedik a provokáció minden formáján, és képes saját hibáit, emberi gyarlóságait is beismerni ( megmaradni embernek ). Ellenben csalódottan hallgattam azt, ahogyan a riport készítője (valószínű foglalkozási ártalom) de direkt nem volt hajlandó megérteni szinte semmit amit a górcső alá vett alany szerintem nagyon érthetően elmondott. A rossz zsaru szerepe persze nem kegyes szerep, de különösen felröpült a szemöldököm amikor olyan mondatokat próbált alanya szájába adni, amiket nem mondott. A témához kapcsolódva: a lányokat általában nem kényszeríti senki, hogy azokat a terheket vállalják, amik a modell szakmát jellemzik, ha csak nem számítjuk a kényszerek közé a gazdasági kényszert, de az mindenkire hat. Bármikor bármelyik lány dönthet úgy, hogy pénztáros lesz vagy titkárnő vagy valami teljesen más. Valószínűleg minden más szakmában vannak terhek és amellett előnyök is. ( a pénztárosoknál nem követelmény a modellkinézet, ezzel szemben nem utazhatják be a világot munkaidőben stb.)

  B SisB SisHónapja
 • Máskor ne rózsapatronnal menj pisztolypárbajra...:) cyla ehhez neked túl intelligens volt,írom ezt úgy hogy nem követem igazán a közösségi médiában,nem vagyok egy rajongója.

  Miroszlav GojakMiroszlav GojakHónapja
 • Köszi youtube algoritmus

  Szilvia SzaboSzilvia SzaboHónapja
 • Isten az égen! Ki ez a riporter??? A nők negyede, sőt attól többen valamilyen formában legalább egyszer tapasztal/tapasztalt már szekszuális zaklatást. És még csak a családi házat, falut, várost, országot sem kellett elhagyniuk, és még csak modellkedni sem próbáltak soha. Miért próbálja ezt ennyire beágyazázni Cylanak, hogy esetleg morálisan rosszul kéne magát érezni?

  mkaurnmkaurnHónapja
 • Folyamatos relativizálás, a felelősség elhárítása, a tényekkel való szembenézés teljes elkerülése. Ezek az emberek folyamatos hazugságban élnek! Egy Mihalik Enikőre jut 100 tönkretett gyereklány. És mit tud felmutatni? Csillogást, semmi mást. Érték: nulla.

  gaborrobgaborrobHónapja
 • "Nagyon egyszerű életet éltek a szüleim: - Anyumkám mindig azt mondja, nagyon nagy szegénységben éltek. Ő a Vasas Szakszervezetnek volt a Nemzetközi Osztályvezetője, hát ilyen diplomáciával foglalkozott (tehát párttag, valószínű beszervezték, talán ügynök is volt), Apukám vegyész mérnök, saját festékgyára volt az ausztriai partnerével (nyilván mezei ember nem mehetett bármikor külföldre, tehát ő is valamilyen pártközeli ember lehetett). Hát igen, egy nagyon előkelő helyről jövök." Igazán őszinte és egyenes vallomás! Szerinte az mindegy, hogy valakinek a Suzukija romlik el, vagy a Mercedese. Aha. A munkások hatan laktak egy szobában, mi egy komoly apartmant kaptunk. Többi részét a nyárnak, lent töltöttük a Cote D'azur-n. Aha. Na így képzeli el az egyenlőséget az ilyen Marci, meg Csaba félék. Egyenlőbbnek lenni, az egyenlőnél. Kun Béla büszke lenne rátok!

  gaborrobgaborrobHónapja
 • A versenysport (vagy balett ...) akkor is sokat ad(hat), ha nem lesz valakiből Hosszú Katinka/Darnyi Tamás/etc. A kérdés inkább az, hogy (és ami rutinosan ki lett kerülve), hogy mi a felelőssége az irányítónak. Hogy megroppantja/betöri a gyermeket, vagy segíti és emeli.

  Peter StoszPeter StoszHónapja
 • Ez nem riport hanem egy vallatás.Cyla pedig imádnivaló,mint mindig 🥰

  Krisztina MarosiKrisztina MarosiHónapja
 • az alanyt nem ismertem, de kirajzolódott a számomra nem nagyon megnyerő személyisége ("budai úrigyerek" volt és maradt). viszont Marci a kérdéseivel felvázolta a modellügynökség szakma nem kereskedelmi minőségi, hanem humán és társadalmi minőségi lehetőségeit. (biztos vagyok benne, ha valaki úgy működne, kereskedelmi sikereket még inkább elérne.) szóval gratulálok a megint nagyszerű, magas minőséget elérő riporthoz!

  Judga54Judga54Hónapja
 • 37:50 -hez: Ő minek számít? :o hu.wikipedia.org/wiki/Bódi_Sylvi

  Ferenc KövecsFerenc KövecsHónapja
 • Szerintem Marci itt kicsit túlzásba esett Cyla felelősségre vonásával, és az egész modell szakma működésével kapcsolatban őt próbálja hibáztatni. A cím pedig enyhén szólva clickbait, kiragadva a kontextusból.

  Varga KristófVarga KristófHónapja
 • Ez egy rosszindulatú, alja interjú volt. Le a kalappal Kajdi Csaba előtt, hogy ezt az egész cirkuszt hidegvérrel végigcsinálta.

  Máté KomócziMáté KomócziHónapja
 • Előfordulhat, hogy eltűnnek kommentek?

  István NagyIstván NagyHónapja
 • Inkàbb kekeckedès ez az interjú. Felálltam volna onnan. Miért kellett így sarokba szorítani? Aki modellnek jelentkezik tisztában van a negatívumokkal. Nem kötelező senkinek modellé vállni

  marinellahmmarinellahmHónapja
 • Remek okos laza riportalany, élvezetes volt végighallgatni.

  József VinczeJózsef VinczeHónapja
 • Fantasztikus elme! Nagyon tisztelem! Olyan sokrétű tudás birtokában álló ember, akivel minden perc ajándék nekem!

  cseke marianncseke mariannHónapja
 • Bevallom, hogy én nagyon igyekszem távol tartani magam a melegektől, mert nehéz elfogadni magát a jelenséget pár türhő, feltünési viszketegséggel rendelkező egyed miatt, de ez a srác egy szimpatikus figura, akit látva talán elfogadóbb lenne a társadalom. (Legfőképp azért, mert értelmes és nem csak egy satu lotyó pélóval) Szóval, ha tevékenykedik a youtube-on, akkor hajrá és sok sikert!!! Bocsi a nyers szavakért!

  PC PowaPC PowaHónapja
 • Csaba nagyon oszinte es intelligens.Nagyon elvezheto lett volna ez az interju egyKOMPETENS riporterrel, akarhanyszor arrogansan a szavaba vagott,le akartam allitani,de Csaba fennt tartotta az erdeklodesemet.Nevetseges hogy ennyire nem tudja objektiven vegezni a munkajat,es ilyen tiszteletlenul beszel a riport alanyaval.VALTS SZAKMAT te hogy is hivjak,mert most sem tudom a neved😂 nem veletlenul

  Dalle BeatriceDalle BeatriceHónapja
 • Elég egyoldalú a kérdező, jó, hogy Csabi ilyen korrektül beszél. Ettől élvezhető. Kissé agresszíven nyomja a riporter a saját véleményét.

  Beatrix BódisBeatrix BódisHónapja
 • Profi a riporter! Nem kell tőle megijedni. 🙂

  Alpy AlpyAlpy AlpyHónapja
 • Király vagy ! IQ nem nemi, vagy faji hovatartozás kérdése.

  Betty KBetty KHónapja
 • Ilyen fafejűnek még soha nem láttam a Marcit, kiábrándító volt

  Ágnes LőrincziÁgnes LőrincziHónapja
 • Érdekes interjú volt. Már csak azt nem értem, hogy miért szálltál bele ennyire ebbe a jó emberbe esélyegyenlőség, társadalmi felelősség és egyéb kérdésekben, miközben ugyanezt a kemény stílust nem éreztem sem Bayernél, sem Zagyvánál. Pedig hát ideológiai szempontból ők a te ellen pontjaid leginkább. Meglepődtem. Kicsit túltoltad szerintem.

  KimagurehunKimagurehunHónapja
 • Nagyon jó riport lett mindkét oldalról kemény kérdések és inteligens válaszok! Respekt!

  Luxuryhome MarkLuxuryhome MarkHónapja
 • Ugy erzem alapveto tevedesben van Marton: miert akarta vegig eroszakosan az aldozat szerepeben feltuntetni a modelleket? Ki kenyszeriti rajuk, hogy vekonyak legyenek, hogy a vilagot jarva magukat mutogassak milliokert? Ez az o dontesuk, senkinek nincsen felelossege e tekintetben.

  David BallDavid BallHónapja
 • egydimenziós gondolkozású riporter, akinek a fullasztó hangjától is kivagyok

  morusnigra1morusnigra1Hónapja
 • Nem talált fogást😂 Kellemetlen..🤘🏻

  Edit PreinerEdit PreinerHónapja
 • Ez Marci vagy ki a fa..om rettenetesen idegesítő és provokatív ám riporternek nem mondható faszkalap. Cyila meg egy normális intelligens ember jól kezelte az egy mondatben lévő 3 kérdést. Ha én igazi riporter vagyok,akkor nem válaszolom meg az alany kérdését és nem jampiskodok,h itt meg ott ezt meg azt olvastam. Respect Cyla.

  krisztian nemeskrisztian nemesHónapja
 • fontos volt a megjelenés"(,,leszakadt vagy,mint egy klosár",istenem,biznis-vállalkozás,stb.Világkarrier-egész joÓ lenne,nekem is),.jó ez a riport.szia.már rég a szívembe zártam Csabát,.

  Ildiko KovacsIldiko KovacsHónapja
 • Azta, milyen definíció a modellről: fényt vessen vissza optikai eszközök számára.

  Erik GordosErik GordosHónapja
 • Marci épp csak az eredendő bűnért nem akarta felelősségre vonni Csabát. Jók lennének ezek a beszélgetések, ha nem addig vegzálnád az interjúalanyt, ameddig azt a választ nem adja amit te hallani akarsz. Ha pedig ez egyáltalán nem következik be jön a vitatkozás, ami irtó kínos volt most is.

  iAnyNameiAnyNameHónapja
 • ez nem interju, hanem felelössegrevonas, rengeteg elöitelettel a kerdezö felben. Csaba nagyon jol allja a sarat, a like neki ment...

  Norbert ZrupkóNorbert ZrupkóHónapja
 • Hát ez félelmetes.. Nézem az interjút. Annál a résznél jártok, hogy emberek még nem voltak Párizsban és ez milyen meglepő.. Pfff.. Közben bejelentkeztek egy másik csatornán, hogy ma ne hagyjunk senkit az utcán. Hogy élhetnek emberek ennyire a saját világukban? Annyira szomorú.. És ha elromlik a merci az ugyanolyan gond?! Egyébként meg igen! Ha azzá válsz, ami ellen szót emeltél, akkor mit mondasz a kovetőidnek akik az elejétől ott vannak? Mennyire befolyásolja az az összeg a megélhetésedet? Hogy tudja ez ennyire kifordítani az embert magából? Örülök, hogy nem politikus, bár sajnos tökéletesen passzolna.. Teljesen sokkolt ez most :/

  003 dorine003 dorineHónapja
 • Komolyan érdekelne egy pszichológus véleménye, hogy érhette e a múltban olyan trauma a riportert amit a mai napig nem tudott feldolgozni.

  MarbilightMarbilightHónapja
 • Marci légszíves na hasonlítsd a rabszolga tartást a kockahasú férfi ideálhoz inkább menj le kondiba

  CrablemetCrablemetHónapja
 • Kibaszott jó interjú volt, és mást nem is tennék hozzá.

  VilagosJozsiVilagosJozsiHónapja
 • Kajdi Csaba nagyon türelmes, intelligens és kedves. A riporter viszont kifejezetten ellenségesnek tűnik és provokatív!

  zuzmara1Mária Kisszuzmara1Mária KissHónapja
 • Mindkét úr kiváló formát nyújtott. Gulyás Márton számomra egyre megnyerőbb kérdező, felkészült és a határokon belül provokatív, Kajdi Csaba meg kulturált, eszes, szellemes. Jó volt!

  Györgyi NémethGyörgyi NémethHónapja
 • A "TEHÁT, HOGY ÍGY" összetételt, kiiktatnám a Magyar nyelvből. Nagyon sokan és többször használják, teljesen feleslegesen. Egy mondaton belül, akár többször is. Elég zavaró. Egy teljesen jó riportot elront. De a mondandója remek....

  Berényi BrigittaBerényi BrigittaHónapja
 • Már csak az intelligensebb, aki ha "kurválkodásnak " gondolja amire hívják, akkor nem vállalja.

  Judith HJudith HHónapja
 • Amikor a szájába adja, hogy ez emberkereskedelem és azután úgy reagálja le, mintha azt a Kajdi Csaba fogalmazta volna meg ezekkel a szavakkal - na én akkor kapcsoltam le egy percre, mert muszáj volt felfutnom a tetőre és ott ordítani egy nagyot ettől a jelenettől... 🤦‍♀️ 👎 Kajdi Csaba nagyon intelligens módon kezelte végig az indokolatlanul provokatív kérdéseket és ezt az idióta, lekezelő stílust.

  Barbara MagBarbara MagHónapja
 • Oké azt mondják itt tök sokan mennyire intelligens,okos tag a csaba de komolyan csak nekem paradox hogy intelligenciáról van szó és a cyla-ban mégis i az a rohadt y. Mint amikor úgy köszönnek hogy hy 😣 Az egyetlen nem pszeudo értelmiségi megszólalás az volt amikor elmondta Győzikénél is azért volt közönség mert mindenki más értelmesebbnek érezhette magát. Na itt is ez a szitu. Csaba kedves, türelmes pasi de nem intelligens hanem relatelődni tud hozzá jó sok ember. Ezért lett influencer is i guess...

  Edit DebreceniEdit DebreceniHónapja
 • Kedves Marci, szeretem az interjúidat, de ez most nem jött össze. Nagyon át üt a kérdéseken a személyes véleményed: a modellszakma maximális elitélése. Szerencse, hogy Cyla tényleg nagyon türelmes, mert tényleg provokálod, olyan érzésem van, mintha végig feszült és dühös lettél volna.

  tzoli06tzoli06Hónapja
 • Cyla, le a kalappal előtted❣️ Ez a riporter....🤢🤮🤮🤮

  Nikolett CsepaiNikolett CsepaiHónapja
 • televankocsoggelmaramediais

  Lila LibaLila LibaHónapja
 • Mi van ezzel a riporterrel???

  Lőrincz ErzsébetLőrincz ErzsébetHónapja
 • Nagyon jo volt, Csaba rendkivul jol latja a helyzetet.Igen a magyar tarsadalom kirekeszto..az agymosas teszi ezt az emberekkel. Konkretan Orban es kovetoi.

  Tibor bohakTibor bohakHónapja
 • Azért feltenném a kérdést, hogy inkább az a rasszista, aki elvárja, hogy csak azért alkalmazzanak egy modellt, mert ő kisebbségi etnikum tagja(ezzl kirekesztve akár egy többségi etnikumhoz tartozó modellt), vagy az a rasszista aki nem alkalmazza, mert nem felel meg az adott termék reklámozásához elvárt kritériumoknak.

  lmaolmaoHónapja
 • A riporter szakmaiatlansága kicsit kiverte a biztosítékot. Nagyon rossz olyan embereket hallgatni/látni, akik ennyire rosszak a munkájukban, és még hatással is vannak egy közönségre. Nem csak az meginterjúvolt féllel szemben volt bunkó, de a nőkkel szemben is akikről úgy beszél, mintha 19-20 évesen nem indulhatnának el új pályán, és az életük véget érne. Annyira csőlátású volt az interjú, hogy nem vette figyelembe, hogy milyen párhuzam vonható más életvitelt választó nők csoportjaival. Olyanokról beszél, amikhez semmi köze. Mély kérdésekbe kezd bele de olyan felületesen, hogy az már sértő a nőkre nézve. Nem ismeri a politikailag korrekt megnevezést a melegekre. A barátai véleményére hivatkozik, hogy bántó legyen. Az öniróniát kihasználja hogy sértő legyen. Félremagyarázza ami választ kap és ez diadaléréssel manifesztálódik. Nem ismerei a "kis mintából nem általánosíthatunk" alapszabályt. Emberkereskedőnek hívja a modellügynökségeket (látom a párhuzamot a munkaközvetítőkkel amit ő nem vesz észre), és rapszolgatartónak a munkáltatókat. Egy kérdést többször is feltesz, és ha harmadszorra is ugyanaz a válasz úgy érzi nyert. Felmerül a kérdés, miért akart annyira nyerni? Egy olyan világban, ahol számítana a hozzáértés már nem lenne munkája. Itt egy online közszereplő(influencer) mint riporter, akinek ennél nagyobb felelősséget kéne vállalnia a munkájában.

  Blanka BuzásBlanka BuzásHónapja
 • Fantasztikus a Csaba! Komolyan mondom, hogy imádni való ember! ❤️

  Adrienn Havasiné SzásziAdrienn Havasiné SzásziHónapja
 • Egy jó riporter SEMLEGES marad az interjú alanyával. Ebben a riportban, hihetetlenül ellenségesen viselkedett a riporter (unprofessional)és még jó hogy a világbéke megoldását nem tőle várja 🤦‍♀️de Csaba nagyon türelmesen válaszolt minden támadásra.

  V VV VHónapja
 • Az intejuztato provokalja Csabi lehet hogy másikat kellett volna megbizni

  Zsófia SárköziZsófia SárköziHónapja
 • Kajdi ritkán ilyen unalmas.

  Newyorker15Newyorker15Hónapja
 • ...és ha én beszélnék Ungawubanga nyelven okosabb lennék ? A szegénységre nem emlékszik, anyuci Franciaországba emigrált , apuci pedig Ausztriába dolgozott. Család az ilyen ?

  Last HippieLast HippieHónapja
HUworld