Keménymag (2021-01-19) - HÍR TV

2021.jan.19.
32 310 Megtekintés

Keménymag (2021-01-19) - HÍR TV
A 31 éves Fekete-Győr András kihívta az 56 és 57 éves fideszes politikusokat egy futóversenyre. A kiinduló téma az volt, hogy szabad-e a miniszterelnök fiának Angliába járnia katonaiskolába.
Kövessenek minket közösségi felületeinken!
#futóverseny #Fekete-GyőrAndrás
► Facebookon: facebook.com/hirtv/
► Honlapunkon: hirtv.hu/
► Instagramon: instagram.com/hirtv_official/

Megjegyzés
 • 40:10 ez mekkora volt! Karigeri tényleg annyira balfasz volt, hogy a listáról is lemaradt! 🤣

  Bálint MagyarBálint MagyarNapja
 • Na most esett le az állam! Hát Bangó Margit így muzsikãl? Drága Művésznő?!..............

  Lüszi KLüszi K20 napja
 • Te jó ég, ezek tényleg elhiszik a kapott pénzért cserébe, hogy ez a produkció megfelelő színvonalú ahhoz, hogy meg merjék mutatni másoknak. Szegények micsoda öncsalásba kergeti őket ez a barom rendszer!

  mfecsmfecs28 napja
 • Erről a négy ostobáról nekem mindig egy darab szar jut eszembe, ami csak akkor lesz keménymag, ha jól összeszárad.

  Senki SemSenki Sem28 napja
 • Nagyon komoly műsor,,,,,,,

  MIHÁLY. HMIHÁLY. HHónapja
 • amúgy, ha bírná a költségvetés, nem lenne hülyeség ez a 100 rugó/oltás, mert ez szerintem pont olyan réteget célozna meg leginkább, akik nem annyira hajlamosak beoltatni magukat, de ez hatalmas összeg, 10 ezer milliárd. Ha csak a lakosság fele kérné, akkor is 5 ezer milliárd forint.

  serpens8serpens8Hónapja
 • Zoltán Haász édesanyja volt igazán agyhalott, amikor a tartós, érdeknélküli kapcsolat helyett a promiszkualitást választotta alkalmi gazdasági előnyökért. Igaz, erősen ittas és homeless volt akkor épp.

  István SebestyénIstván SebestyénHónapja
 • Szabad-e a miniszterelnök fiának KÖZPÉNZBŐL angliába járni katonai ELIT iskolába - pontosítsuk azért hogy mi is volt a kiinduló téma:) És azt a részletet se felejtsük el hogy Németh Szilárd meg Budai Gyula válasza a kritikára kb annyi volt hogy kuss van annak aki nem volt katona... Micsoda intellektuális érvelés:)

  Mate KissMate KissHónapja
 • Vakcina Kínából nem jó! Giliszta Dániából csodálatos! Remélem az összes libernyák mától csak csúszómászókat fog zabálni!

  yamaicamanyamaicamanHónapja
 • Ajánlom még :feleséggel a háton futó verseny, vagy csizmahajítás (skandináv szokás)

  Iren SebestyenIren SebestyenHónapja
 • Gődény nem vírus tagadó sem oltás ellenes. Csak kérdőjelek tesz fel. Ti mindent benyelyek amit a tv mond?

  orlovszkiorlovszkiHónapja
 • Én megvárom a Szputnyikot!

  bawimago bawimagobawimago bawimagoHónapja
 • Ballibcsi = kretén

  László ZsebeLászló ZsebeHónapja
 • Nagyon szép csicskulás volt ez is, Apátiékkal.

  str kiststr kistHónapja
 • Ennyire leepülni egy jobboldali tv-nek..... Ez már nem jobbos tv. Inkább gyűlölködő tv.

  tamas horvathtamas horvathHónapja
 • A magyarok már most unják az ellenzék nyüzsgését. Gyurcsányékat, Jakabot, meg Fegyört pedig kimondottan utálják. Ha még másfél éven keresztül zaklatják az embereket mindenféle elöválasztási cirkusszal, senki nem fog rájuk szavazni. A magyaroknak elege van ebböl a bandából. Az egész négy év alatt semmi hasznosat nem csináltak, söt csak akadályozták a kormány munkáját, mindenben még a járvány elleni küzdelemben is. Ehelyett az unióban és a külföldi médiákban áskálódtak saját hazájuk ellen. Ezek után semmiféle elismerésre ne számítsanak. 2022-ben végre úgy meg kell büntetni öket, hogy helyre zakkanjon az eszük.

  Tamás dhGEBrQTamás dhGEBrQHónapja
 • Az egész lökött felvetés a 100 ezer forintos "oltási jutalomról" nem más mint a feltünési viszketegség kitüremkedése. Fegyör semmi értelmes dolgot nem tud mondani, ugyanis semmihez sem ért, ezért megpróbál szokatlan dolgokkal elörukkolni, hogy szerepeljen a médiában. Aki nem tudja, hogy mi a különbség a naperömü és az atomerömü között az bujdosson el. Fegyör ezzel Karácsony szintjén áll, aki föpolgármester létére Csepelt északon kereste. Nevetséges figurák. Már az is sértés, hogy az embereknek úgy kell tenni, mintha ilyen politikusok képviselnék öket. Holott az ilyen "politikusok" a demokrácia gyengeségeinek a szerencselovagjai.

  Tamás dhGEBrQTamás dhGEBrQHónapja
 • az oltóközpontokban meg dobálják ki a szemétbe az oltásokat ha valaki nem jelenik meg...

  SSHónapja
 • Milyen gonosz idióta lehet az, aki ezzel bolsevik-náci ellenzékkel akarja kormányoztatni az országot? Én ezt tartom igazán aggasztónak. Mert az a 100-200 zsivány ellenzéki politikus semmit nem tudna csinálni, a mögötte álló százezres csürhe nélkül. Ez a naiv, megtévesztett tömeg az igazi probléma. Enélkül a "Gyurcsány-Jakab-Szabó-Karácsony-Korozs -Fegyör stb.", megélhetési hazudozó, idegenlégiós banda felszállna hangtalanul az ionoszféráig mint a tevefing

  Tamás dhGEBrQTamás dhGEBrQHónapja
 • Nyelvi játék fontos politikai tartalommal: A magyar jelenkOR BÀNtalmait csak Orbán tudja orvosolni. Ha a DK-s naGYUR CSÀNYi illetöségü lenne, talán nem vált volna ekkora gazfickóvá. Jakab programJA KABaré. CsúF EGY ÖRdögfióka ez a momentumos Fegyör.

  Tamás dhGEBrQTamás dhGEBrQHónapja
 • Ez a Fegyör tényleg a legtenyérbemászóbb fickó az egész ellenzékben, pedig a konkurencia ott óriási. Jakab, Hadházy, Tordai, Szabó Timea mellett nem könnyü kiugrani. És amilyen szemtelenül fenyegeti a tisztességes magyarokat, mintha egy Ávos-tiszt lenne. Az Àvósok keménykötésü fickók voltak. Fegyörre, - akinek szélesebb a fizimiskája mint a válla -, meg rákiáltani se kell, már attól elszalad, ha csúnyán nézel rá. De Soros-ban és az unióban bizik ez a nyápic nyikhaj. Ö az a tipikus pincsi típus, aki azért húzza ki magát, mert azt hiszi, hogy a szomszédban élö dobermann a ö barátja. Ha Kossuth ma élne, a Fideszre szavazna. Rákosi viszont csicskásává fogadná Gyurcsányt, bár az utóbbi intelligenciájától nem lenne elragadtatva. De Gyurcsány gátlástalan hóhérsegés-mentalitása tetszene neki. Jakab viszont még Hitlernek se kellene, annyira buta. Fegyör meg az a típusú áruló, akik a végen mindig a rövidebbet húzzák. Lehet, hogy róla fogalmazták meg azt a közmondást, hogy "Az ellenség szereti az árulást, de az árulót nem." ?

  Tamás dhGEBrQTamás dhGEBrQHónapja
  • Nagyon jó! Így_igy

   Krisztina KissKrisztina KissHónapja
 • Az oroszok nagyon elrontottak egy poént. Nem szputnyiknak, hanem mírnek kellett volna elnevezni a vakcinájukat. Műholdja még csak csak van egy két országnak, de űrállomásuk csak nekik.

  Imre BékésiImre BékésiHónapja
  • @Miklós Pánczél Bizony van Isten. Jól mondod. A legnagyobb szégyen, hogy EGY ILYEN DEMENS ,DADOGÓ ,ÁGYBA VIZELŐ, ILLEGITIM a legkülönb köztetek. A többit meglátjuk. Ne feledd, van Isten.

   Imre BékésiImre BékésiHónapja
 • huworld.info/flow/vide/rohpv2zSaaPbY5o Gang❌tas Paradise Parlament,ParlaThugs Parladise 😂😂😂😂😂 Orbán Viktor éljen az X Faktor!❤️🇭🇺🎶🎺🎷🎤🎧

  DR. M.CDR. M.CHónapja
 • 2010-ben megjelent egy tanulmány, amit a Rockefeller Foundation, a világ egyik legbefolyásosabb családjának alapítványa tett közzé, melyben konkrét forgatókönyveket dolgoztak ki az emberiség következő évtizedeire vonatkozóan. A nyilvánosan elérhető dokumentum négy forgatókönyvet ismertet. Közös bennük, hogy mindegyikük az újabb technológiai forradalom következtében kialakuló társadalmi helyzet feltérképezésével foglalkozik: egy gépektől függő, internetre kapcsolt, mesterséges intelligencia uralta világot vetít elénk. A különbség csupán abban érhető tetten, milyen társadalmi keretek közt fog mindez megvalósulni. www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf?fbclid=IwAR2Akgmqz75ZRd__MTxHG3uovC-dx0P5eCy9ucdq6pvIz5DQ8fkvYvbYbbU - Nem e az volna Áder János és Orban Viktor dolga, hogy nyilvánosan felolvassák mint Ghána elnöke megtette? Itt megnézhető facebook.com/reszler.janos.1/videos/743336136402161 - Hogyan hazudtak nekünk és vezetik félre az embereket tudatlanul vagy szándékosan... Két interjú mindent feltár Kary Mullis-szal, a PCR teszt megalkotójával. Teljesen alkalmatlanok diagnosztizálásra, arra pedig végképp, hogy valakit betegnek vagy fertőzőnek ítéljünk. Sőt PCR teszttel bárhol, bárkiben ki lehet mutatni bármit, ha akarjuk. facebook.com/reszler.janos.1/videos/805914260144348 - Csak az olvassa el és hallgassa meg, aki gondolkodni is képes!!! A többiek hallgassák Cecike nénit!!! Az emberi test adatait felhasználó digitális/virtuális nyilvántartási rendszer!!! patentimages.storage.googleapis.com/58/f5/bf/bf453d0035610f/WO2020060606A1.pdf?fbclid=IwAR3_-ZJUh6x2INwj1RGhRE3uEWZRZB3jwZ0U--OvjAnGE4-8Mk4wDG68eGM - SZABADALMI SZÁMOK - Kubínyi Tamás - Álmos Király Televízió &fbclid=IwAR29n9yMs_ieCVHyy08P1g_kcVIDXUy4BgoftVGTAZZ2IfzhgWxBCW2GZ3k - Tessék csak kicsit figyelni!!! A magyar kormány 2018-ban megrendelt 1700 tonna(!!!) covid-19 tesztanyagot. A vírushoz, amelyet csak ugye a következő évben azonosítanak be! Micsoda előrelátás! wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2018/tradeflow/Exports/partner/WLD/nomen/h5/product/382200?fbclid=IwAR2w2EjpjQi6W5JPWB2ABIX9gcj93v_BbP9PIrjfZzobQGwkypfiSi5VCEU - COVID-19 TERROR naturalmagazin.hu/koronavirus/az-1918-as-spanyol-influenza-csak-a-beoltottak-haltak-meg - Pasteur csalás. huworld.info/flow/vide/x2d9uo6tcNTUnXg - Pasteur Vagy Béchamp? magyarmegmaradasert.hu/erdekkorok/egeszseg-gyogyitas/egeszseguenkert/item/5631-z - facebook.com/reszler.janos.1/videos/775827689819672 - facebook.com/reszler.janos.1/videos/873218740080566 - facebook.com/100021773438086/videos/847348219334285/ - facebook.com/reszler.janos.1/videos/865034124232361 - facebook.com/reszler.janos.1/videos/868190933916680

  Janos ReszlerJanos ReszlerHónapja
  • Remek csomag! Annyit pontosítanék a "A vírushoz, amelyet csak ugye a következő évben azonosítanak be!" részen, hogy soha sehol nem azonosították tudományos módszerekkel a kitalált kamukórokozót azóta sem.

   ____Hónapja
 • 23:04 két műsorvezető: Diamond & Silk huworld.info/flow/vide/2aKB0J6WraXYaZA itt többek között azt is elmondják, hogy ha nem ismerjük és nem tanulunk a történelmünkből akkor az megismétli önmagát

  Jordán HernádiJordán HernádiHónapja
 • Tessék csak tessék kedves tagjai a nyájnak, jertek jertek minél többen oltakozni, hiszen a kedves vezető világosan megmondta, hogy a nem létező nyavaja ellen olyan csodálatos mérget kotyvasztott össze a magyar "asszonyság" fejlettnyugati pénzekből finanszírozva, hogy akár még szó szerint megrázó élményben is lehet részetek! (feltéve, ha túlélitek) huworld.info/flow/vide/0JxutHqqoKeZiq4

  ____Hónapja
 • Azért legyünk őszinték! Németh Sziszka valóban alkalmatlan lenne katonának, hiszen a 3200 méteres futás kötelező elem a bemenetelnél! Ezt évente meg kell csinálni mindenkinek+fekvőtámasz és felülés! Mindemellett Fegyőr sem lenne alkalmas katonának! Üdvözlettel: egy katona

  Bal-lib VadászBal-lib VadászHónapja
 • Fel vagyok háborodva! A Demokrata Párt pénztárosa csak azoknak a DK-s elvtársaimnak fizette ki a repülöjegyét, akik még látták Ràkosit. A temetöben, a halott ünneplökkel meg nem akarok együtt aludni ma éjszaka, mert kijelölt kriptatársaimnak erös szaguk van! Ez is extra szállodai költség!

  lovasy leventelovasy leventeHónapja
 • fletót az x-faktorba! :-D

  Gábor TatayGábor TatayHónapja
 • fegyőr heroikus küzdelme az elemekkel remek volt. :-D

  Gábor TatayGábor TatayHónapja
  • Igen, ezt mindennap osztott képernyőn le kéne adni azzal, amikor a szélturbináról magyarázza, hogy atomerőmű...

   Szilárd KőváriSzilárd KőváriHónapja
 • Hallgatom, amit beszéltek és arra gondolok- engem bizony sértene, hogyha valaki azzal próbálna védeni, hogy bezzeg ha kihívnának egy 10x500m-es zabáló ( titeket idézlek) versenyre az ellenfelem labdába sem rúgna. Kicsit se sértő! Őszintén szoktatok azon gondolkodni ( nem csak ti, hanem a műsor szerkesztő) hogy mit beszéltek? Ez nem kis öngól volt!!! ennyire h...k vagytok?

  Gimli a törpGimli a törpHónapja
  • Közpénz lopó versenyre kéne kihívni FGy-t, és abban csak ezek a kedves média prostituáltak győzhetnének.

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
 • Az hogy it is írják gyf firc meg bögre az a gyf né a mocskos hazaárulók nak meg hisznek nekik de lehet pénz ért kapnak

  Gyuláné BaloghGyuláné BaloghHónapja
 • A Momentum párt támogatásból kéne pénzt adni az embereknek.

  Bálint SzalayBálint SzalayHónapja
  • xobkiorbankankóspélojathamar!

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
 • Még végén megkedvelem ezt a DopeMant.

  Eszter SzabóEszter SzabóHónapja
 • Nem csodálkozom hogy lerongyolódott a hírhamisító tévé nézettsége. Ennél bénább, és mesterkéltebb, puha pöcsű bagázst még nem láttam. És ezeknek a szerencsétlen propaganda trógereknek még fizetnek is, nahát nem sokáig.

  vajk monostorivajk monostoriHónapja
 • 25:19 Nem kell ahhoz az '50-es évekbe visszamenni. Érpataki modell pepitában, jobbik. 😁

  Boogey manBoogey manHónapja
 • Ez a műsor úgy volt tökéletes, ahogy még soha! Köszönjük.

  László KovácsLászló KovácsHónapja
  • @István Sebestyén Te szerencsétlen romhalmaz! Én rigó voltam.

   László KovácsLászló KovácsHónapja
  • @László Kovács Téged onnét vittek katonának. A második osztályból.

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
  • @vajk monostori És ezt pont az mondja, aki egy birkaiskolában végzett.

   László KovácsLászló KovácsHónapja
  • Igazi birka tempó, bégess még barika öntik a narancsos showt.

   vajk monostorivajk monostoriHónapja
 • Qrva jó volt köszi

  Gábor TanaiGábor TanaiHónapja
 • 0:19 😆👍

  Boogey manBoogey manHónapja
  • Egy gurmai - fegyőr szigetkört megnéznék. 😄 huworld.info/flow/vide/15yX02OShsGdqIA

   Boogey manBoogey manHónapja
 • Fekete győr andrunál nincs butább az ellenzékben. Éppen emiatt ijesztő, hogy 10% körül van a népszerűsége.

  Norbert VargaNorbert VargaHónapja
  • @István Sebestyén jó nagy kínokban élheted az életed 10 éve

   Norbert VargaNorbert VargaHónapja
  • A gátlástalan nem fiatal, nem demokrata , nem keresztény köpcös tróger Orbán viszonylagos népszerűsége a magyar nép szégyene,

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
 • Oltsak csak magukat a nyugati vakcinaval, nekunk jo lesz a parizer! Egeszsegtelen, de legalabb olcso

  SSHónapja
 • Ki olvasta a Magyar Nemzetben megjelent cikket Velkovicsról? Annak alapján kérdezem, mit keres ez az egyébkén is símulékony, távirányított valaki? Ez a műsor is veszített minőségileg, mára csak erőlködés aminek mint köztudott ágyba .....a vége.

  Zoltán PatakyZoltán PatakyHónapja
 • Szuper volt Pataki Tomi pólója! A balos nézőknek pedig hatoljon csontig a nyelvük, mikor a seggemet nyalják

  Tyr MartisTyr MartisHónapja
 • Krisztián futäsän lätszik hogy kézilabdäs volt😊

  GSGSHónapja
  • Rántsd le.

   vajk monostorivajk monostoriHónapja
 • Menjen és vumenjen Fegyőr a francba a Sziget körével. Hívja ki az ősfideszeseket ereszcsatorna csúszásban ha meri.

  Attila BakonyiAttila BakonyiHónapja
  • A ballibsi bérkommentelök toborzásakor, a kiválasztott gyíkvállúaknál az is felvételi követelmény, hogy speciális barlangász ismeretei legyenek?

   lovasy leventelovasy leventeHónapja
 • Egy kommentelő írta valahol Fegyőrről, hogy milyen pöpec a stílusa a fazonnak. Fekete mindenütt. Fekete név, fekete haj, fekete arcszörzet, fekete öltözet, a fejébe nem lát bele, de elcsodálkozna, ha a gondolatai világosak lennének.😅

  M MargarethM MargarethHónapja
  • @Guess Who 1. a spekuláns szarosgyurkának se térül meg minden befektetése, 2010-ben is próbált kaparni ez a hullarabló, láthatóan mérsékelt sikerrel; 2. döntsd már el, hogy akkor most neked ez a szaros pajtás vagy ellenség, azt legyél következetes!

   Jordán HernádiJordán HernádiHónapja
  • @Guess Who Jól van te r aty i! De hogy jön ez ide te Grézzyvel pacsizó?

   Tibor BollaTibor BollaHónapja
  • @Guess Who Keményen megdolgozol a Fidesz '22-es 2/3-hoz! Csak így tovább r aty i!

   Tibor BollaTibor BollaHónapja
  • @Guess Who nagyon beégett neked ez a soros

   Jordán HernádiJordán HernádiHónapja
  • csak a keret lila

   Jordán HernádiJordán HernádiHónapja
 • Jó, jó, nem sportos, de legalább nagy tudású, elméleti ember...ja nem.

  Szilárd KőváriSzilárd KőváriHónapja
  • @István Sebestyén Ezen felül egy politikustól igen elítélhető módon azt is elvárom, hogy ne legyen segghülye, és ne az állítólag képviselt közössége nagyhatalmaknak prédául odadobására törekedjen. Faxnis típus vagyok...

   Szilárd KőváriSzilárd KőváriHónapja
  • @Szilárd Kővári Isten ments, hogy valakit egy párt felé tereljek. Viszont nem kötődik semmilyen korrupció FGYA-hoz.

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
  • @István Sebestyén Pityu, ezek az érvek... még a végén a Romentumra fogok szavazni miattad :)

   Szilárd KőváriSzilárd KőváriHónapja
  • De te, aki majd 20 évet jártál a kisegítő iskolába vagy a fény az éjszakában.

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
 • Bocs, angolul van es kozel masfel oras, de egyreszt "vidam" musor, masreszt jobb lenne elgondolkodni rajta. conservativefiringline.com/video-the-fourth-annual-fake-news-awards/

  Zoltan HarangozoZoltan HarangozoHónapja
 • Miért nem támogatja a DK a kínai és orosz vakcinákat? Ok inkább a bolgár védőoltástra várnának

  Akos kissAkos kissHónapja
  • @István Sebestyén Megüzenetem, hogy ne a csavarlazítot és a ragasztót használd! A munkásörlaktanyádban is csak azért jött divatba, mert ez is ingyen volt. A füves cigi is káros de lassabban butulsz el!

   lovasy leventelovasy leventeHónapja
  • Ancid a Xanax adagjára.

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
 • Nem vagyok politika kedvelo de a virus elott inkabb a fideszes taborba tartoztam. Viszont, a mai belpolitikai felallas a legprimitivebb az egesz EUban. Ezek a musorok addig voltak jok, amig tenyleg az aktualis tortenesekkel foglalkoztak es volt a viccelodes mellett ertelmes eszmecsere is es mindig a normalitas megvedese volt a cel. A covid viszont, mindent felszinre hozott, napvilagra kerult, hogy ki mekkora arulo valojaban!! Azt tenyleg nagyon jo lenne tudni, hogy kik azok akik megmondjak, hogy mit lehet leadni ebben a musorban... Nehezen elkepzelheto az, hogy nem latjatok, hogy a vakcina egy mocskos aljas kommunista, ordogi terv resze!!! Az mar ugy-e mas kerdes, hogy mi a szandek... Ezt a betanult szoveget nyomjatok ti is, hogy mindenki oltassa be magat, bla bla bla...!!!! Az mindenkepp benne kell legyen, hogy Godenyt mocskolni kell???!!!! Ez a media..!! Mas orvos professzort miert nem fikaztok, aki ugyan ugy a vakcina ellen van??!! Nem veszitek eszre, hogy Europa langokban all, hogy pattanasig feszult mar mindenki... Hmm???!!! Pl Ausztriaban, Olaszorszagban kinyitnak az uzletek, hogy igy mutassak ki nemtetszesuket az ostoba kommunista rezsim ellen???!!! Ez nem hir???!!!! Gyurcsannyal es a hajas nejevel el lehet palastolni a jelen torteneseit????? Hollandiaban lovas rendorok verik ki a bekes tuntetok szemet, stb. Mindenutt ez van!!!! A vakcina arcbenulast, meddoseget es sorolni lehetne, hogy mit okoz.. Ki lett hagyva az osszes tesztfazis, kevesebb, mint 1 ev alatt lett kikeverve ez a hugy es az osszes gyarto ceg az elso akar lenni az eladasban.!!! A legnagyobb profitot remelik a mi karunkon. Szerintetek ez tisztesseges???!!!!? Ezek utan ezekre az altato, manipulativ musorokra van penz meg ido???!!!! Nem gondoljatok, hogy ez mar mocskos modon ATLATSZO, alszent hazudozas, amit muveltek??!!!! Penzert barmit???!! Ha lenne igazan Kuruc gerince ma egy media kozszereplonek az most felallna es azt mondana, hogy hazugsagot, kommunista propagandat nem terjesztek!!

  Gabor KovacsGabor KovacsHónapja
  • mar nem sok kell hozza hogy rajojj, ezek pontosan ugyanazok mint akikkel allitolag olyan heroikus kuzdelmet vivnak, csak oket nemzeti szinure pingaltak be a hulyiteshez, hogy elhidd itt erted harcolnak. olyan gigantikus kuzdelmet vivnak ezek, hogy akarki nyer, soha egy haja szala sem gorbul a "masik" oldalon hulyitoknek, a kanalist a hatterbol vadul kavarok meg mindig nyernek, te meg folyamatosan veszitesz.

   ____Hónapja
 • Fejezzétek már be, ezt a , ha nyernek gyurcsányék dumát..., mi a francot kell erről egyáltalán beszélni, nem jól csináljátok srácok, egy re gyengébb ez a műsor, tiszta atv lesz baszki, 2020-ben nyer a fidesz, mi a fasznak kell 40 perc alatt, vagy négyszer neki menni a ha nyernének...

  Albert OroszAlbert OroszHónapja
 • Kriza Áki elment Lovas Pityuhoz!🤣🤣🤣

  Papp BelaPapp BelaHónapja
  • Béla Néni! Még mindig magányos vagy? Az USA-ban már szabadon mehetnél az óvódákba, a picur lányokat szimatolgató elnökkel!

   lovasy leventelovasy leventeHónapja
  • Heller asszonyság meg Lukácsgyurkához! Még mindig azon röhögök!

   Tibor BollaTibor BollaHónapja
  • Szerencsére Sas adócsaló Józsi is eltakarodott.

   Snow WolfSnow WolfHónapja
 • Ronald Reagan:"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni."

  Ági BágiÁgi BágiHónapja
  • @Gábor Péter mi van trollbáró feleszméltél?

   Gyuri GutiGyuri GutiHónapja
  • @Ági Bági Úgy mint az orosz csapatok kiüzője a köpcös tróger? Mint keresztény a KDNP?

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
  • @Ági Bági Az ÁLHÍR kanális médiaprostituáltjai vajon miért alpáriak? A kedvelői többsége miért alpáriak? Mert ez ma a központi pártutasítás.

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
  • @István Sebestyén I. 1 S.

   Tibor BollaTibor BollaHónapja
  • @István Sebestyén Ez a Vaclav Havel pont úgy SZABADSÁGHŐS mint Nagy Imre.

   Ági BágiÁgi BágiHónapja
 • Hol a bizonyíték arra hogy tagadta a vírust?

  Krisztián SzabóKrisztián SzabóHónapja
  • Sehol, de a Velkovics fele hazugsaggyarnak az van ukazba adva, hogy ezt a tragyat tolja ki magabol minel tobbszor.

   ____Hónapja
  • Nálam. De ketten gyertek érte mert éhes vagyok.

   István RemeczkiIstván RemeczkiHónapja
 • Ne állitsatok valótlant!!

  Krisztián SzabóKrisztián SzabóHónapja
 • Gődény nem vírus tagadó!!

  Krisztián SzabóKrisztián SzabóHónapja
  • @__ Kapogassál be kilincseket.

   Boogey manBoogey manHónapja
  • Pedig annak kellene lennie, ha a teljes igazságot akarja mondani.

   ____Hónapja
  • Nem, ő a járvány elleni védekezést gátolta.

   Boogey manBoogey manHónapja
 • Az ❗️IGÉRETEK NEM KERÜLNEK SEMMIBE ❗️de a baloldal még ❗️SOHA NEM TARTOTTA BE ❗️ emlékszünk ? NEM LESZ GÁZ ÁR EMELÉS ❗️aztán mégis lett ... VIZIT DÍJ , TANDÍJ , és MINDEN JANUÁRBAN ÚJABB ÉS ÚJABB ÁREMELÉSEK , ADÓEMELÉSEK, ÚJ ADÓK ...

  Julia TaviJulia TaviHónapja
 • Emlékszem néhány hónappal ezelőtt a nagy kamujárványfetisiszta Velkovics milyen hatalmasakat röhögött, hogy a svédek hogy megszívták, mivel horror pénzbüntetés terhe mellett nem terrorizálták a lakosságukat a SEMMIT SEM ÉRŐ maszkokkal, nem zártak be semmit sem és nem tartottak elmebeteg távolságot sem és emiatt milyen sok lett a kamujárvány számlájára felcímkézett kamuhalottaik száma. Nya, akkor a mai napig a bill getzi által kilóra megvett John Hopkins kamuadatbázisa szerint a kamujárvány kamuhalottainak száma (zárójelben a százezer lakosra vetített érték): Svédország: 10591 (104.0) Magyarország: 11520 (117.9) De Magyarországon, ahol a magát "magyar"-nak és "nemzeti"-nek hazudó kormány terrorral kényszerítve korlátozza a legalapvetőbb emberi jogokat is egy nem létező nyavajára hivatkozva, ott "remekül beállított védekezés"-nek kommunikálják ezeket a káprázatos eredményeket ennek ellenére a svédek fasiszta terror nélkül is jobbat produkáltak. Remélem Velkovics most is ugyanúgy röhög a hazugságain mint korábban. Szerintem Velkovicsot örök időkre meg lehet választani a mocskosul hazudozó balfékek tiszteletbeli fejedelmének.

  ____Hónapja
  • @Boogey man nem lehet belogni mert orbanc katonasaggal lezaratta mindegyiket, nehogy kideruljon hogy tok uresen konganak

   ____Hónapja
  • @__ "neked és a fajtádnak ideális lesz a méregoltás, megkapod a kamuragály elleni mérget.." Mi közöd hozzá hogy beoltatom magam? Hogy bárki beoltatja magát? Egyáltalán Mo. belügyeihez mi közöd mig.?

   Boogey manBoogey manHónapja
  • @__ A kilincseket ne maszkban akard bekapni. Vedd le szépen a maszkot aztán habzsoljad bátran.

   Boogey manBoogey manHónapja
  • @__ Lógj be valamelyik járványkórházba a covid betegek közé. Legyél kreatív és fertőződj bátran. El ne felejtsd az idős családtagjaidnak átadni...

   Boogey manBoogey manHónapja
  • @Boogey man ki kerdezte hogy megmergezed-e magad vagy sem a meregoltassal? a kerdes persze csak koltoli volt, a legfeljebb 60 iq-s tartomanyod szinte mindig kez-a-kezben jar az olvasas es a helyes szovegertelmezes teljes hianyaval.

   ____Hónapja
 • Miklós Panczel,ostoba csávó vagy te fiam!!

  Veronika Bal TakacsVeronika Bal TakacsHónapja
  • @Boogey man 1 xar, melyik.

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
  • @Miklós Pánczél Szívesen. 🙂

   Boogey manBoogey manHónapja
  • Boogey man Kössz. 👍✌️

   Miklós PánczélMiklós PánczélHónapja
  • Ő nem Miklós. A bolond kínai (ellenzéki troll) ellopta a profilját.

   Boogey manBoogey manHónapja
 • "Soknevü törzslátogatónknak" szegény Bátor Katus ill. Okos Katica Bácsinak segítsen már valaki! A volt munkásörök családjaiban talán mégis akadhatna egy, egyetlen-egy értelmes, 60 IQ fölötti fiatal, aki papája davajgitáros kiképzötisztjének fáradságos jóindulatú munkával el tudja magyarázni a 2010 elötti csöd-idöszakot és a szerencsétlen Katica Bácsi alias Sebestyén Pistike remélhetöleg nem nevetteti ki magát ezután is heti rendszerességgel a gazdasági analfabéta ostobaságaival és bántóan siralmas, fellengzös tudatlanságával. Bevallom: nem kedvelem ezt a trágár, ordináré, faragatlan ripacsot de lassan lekörözi Fletóka fönökét, pedig a primszámok tudósát már nagyon-nagyon nehéz überelni. 2010-ben „sikeresen“, közel megduplázta a maffia vöje, majdnem 85 %-ra a libsibolsi szakértöivel nyolc év alatt a Magyar államadóságot. Ezt a mai kormány (a járvány elötti ideig) 65%-ra csökkentette. Egy kis segédanyagot is küldök elöételnek, segíteni a türelmes segítöket: "....A polgári kormány tíz esztendővel ezelőtti választási győzelme után, az Állami Számvevőszék kezdeményezését elfogadva több állami szerv, így a Kúria is csatlakozott a korrupció visszaszorítását célzó megállapodáshoz. Az aláíró felek tisztában voltak azzal, hogy a baloldal nyolcéves kormányzása - amelyről az OLAF, az unió korrupcióellenes hivatala állami és önkormányzati szintű (!) negatív bizonyítványt állított ki - gazdasági, szociális és morális válságot idézett elő Magyarországon. Az államadósság a 2002-es 52 százalékról 2010-re nyolcvan százalék fölé emelkedett, a 2009-ben hét (!) százalékkal zsugorodó gazdaság már a görög úton robogott. Megkurtították a közszférában dolgozók bérét, csökkentették a nyugdíjak vásárlóértékét, ellehetetlenítették a 2006 után már jórészt jobboldali vezetésű önkormányzatokat, növelték a vállalkozások adóit. A gazdaság állami szintű kifehérítésére irányuló folyamatok azóta jó úton haladnak, és ebben a Kúria egységes joggyakorlata is komoly segítséget nyújthat a jövőben. A magyar bírósági rendszer legmagasabb fóruma kulcs-szereplője a korrupcióellenes szervezetközi megállapodásnak. Nem titok, hogy az elmúlt években konzervatív oldalról számos kritika érte a Kúria ítélkezési gyakorlatát, ebből elemzők arra következtettek, hogy Darák Péter elnöki ciklusa nem hozta meg azt a kívánatos fejleményt, hogy jelentősen erősödjön a bírói hatalmi ág tekintélye, a bírói gyakorlat egységessége, amely pedig nélkülözhetetlen eleme az intézmények közötti összefogás céljainak megvalósításához. Az egységes ítélkezési gyakorlat jogszabályi és személyi követelményei biztosítva vannak, éppen ezért a szükséges normaháttér megteremtését követően komoly reményeket fűznek a 2021. január 1-jén hivatalba lépett Varga Zsolt András elnöki tevékenységéhez, tekintettel korábbi tudományos és vezetői tapasztalataira. Ami a kérdéskör gyakorlati oldalát illeti, az elmúlt évek során hozott ítéleteket vizsgálva megállapítható, hogy a Kúria érdemben mintegy harminc olyan ügyet tárgyalt, amelynek korrupciós cselekmény képezte a tárgyát. Megjegyzendő, hogy korrupciós jelenségek előfordulhatnak az igazságszolgáltatás rendszerén belül is, de tényként rögzíthetjük, hogy ez semmiképpen nem jellemző a harmadik hatalmi ágra. A Kúria funkciója a korrupció elleni általános küzdelemben kettős. Egyrészt konkrét ítélkezést folytat a hatályos magyar büntető törvénykönyvben foglalt korrupciós bűncselekményekben, másrészt biztosítja a bíróságok jogalkalmazásának egységét a szükségképpen korrupciós jellegű bűncselekményeket érintő eljárásokban. Mindezt annak fényében kell tekinteni, hogy hazánkban is érvényesül e körben a vádhoz kötöttség elve, illetve a bíróság az ítélkezés során törvényes vád alapján jár el. Ez utóbbi megközelítés más megvilágításba helyezi egyúttal a 2010 előtti vádemelési gyakorlatot, hiszen igen sokan úgy gondolják, hogy a baloldali kormányok nagyüzemi szintre kapcsolták az állami korrupciót, sajtóinformációk szerint a szükségesnél legalább kétszer drágább autópálya-építésekkel, a PPP-beruházásnak mondott lopásokkal rendre a haverok zsebét tömték tele - érdemi következmények nélkül. Az egykori miniszterelnök Őszödön költségvetési trükkök százairól beszélt, és maga is beismerte, hogy „hazudtunk reggel, éjjel meg este”, ennek ellenére semmilyen joghátrányt nem kellett elszenvednie. A tárgyban született elemzések emlékeztetnek továbbá példálózó jelleggel a Kispestet széthordó Lackner Csaba önkormányzati képviselő és Gajda Péter polgármester botrányaira („Ha évente nem keresed meg a százmillió forintot, akkor hülye vagy” - Lackner), továbbá a Weiszenberger-videóra, a Zuschlag-ügyre vagy a BKV körüli botrányokra és az irracionálisan magas végkielégítésekre. A magyar baloldal megtisztulási folyamatának hiányát jól mutatja, hogy a Budapesti Közlekedési Zrt. felügyelőbizottsága a jobboldal tényfeltárását követően vizsgálatot indított annak kapcsán, hogy a gyanú szerint egy offshore hátterű cég nyerte meg a közlekedési társaság által kiírt buszbérlési tendert. A Főpolgármesteri Hivatal politikai hárítása ellenére köztudott, hogy az offshore cégek célja adóelőny realizálása, ami szükségszerűen a költségvetési bevételek csökkenésével jár. A főpolgármester Lackner-ügyben is hárított, hiszen mint az elhíresült, egy hónapon át nem ismerte fel a Lackner Csaba-videófelvételen Lackner Csabát. Összegezve kijelenthető, hogy a korrupció alacsony jelenléte, visszaszorultsága és az egészségesen működő gazdasági rendszer és mechanizmusok kérdése összefüggésben áll a joguralommal, az állam és a közigazgatás demokratikus jellegével. A magyar gazdaság elmúlt években mutatott tartós növekedése és tisztulási folyamatai, a megreformált adórendszer, a bürokráciamérséklés folyamata, a modern, e-alapú, transzparens ügyintézés a közigazgatási hivatalok megfelelő szintjein együttesen jobb környezetet jelentenek a korrupció visszaszorítására irányuló erőfeszítéseknek. Csak egyetlen pozitív példa: Magyarországon a hirdetmény nélküli közbeszerzések száma a 2015. évi 3000-3500-ról napjainkra évi kétszázra csökkent...“ ifj. Lomnici Zoltán MN

  lovasy leventelovasy leventeHónapja
 • Ha orban holnap azt mondja,en liberalis vagyok/mint ahogy tette ezt 25eve/akkor nezhetnetek ki a buta agyatokbol,hogy hu akko most mivan? Seggfejek,appatival az elen!

  EKIS JÒSKAEKIS JÒSKAHónapja
 • Vegre,egy okos ember is lesz az SZ F E-n....Az jo,ha van egy kis rogbi-tudas.....Nem kell finomkodni a sok libernyakkal!!!Bencet is,mozgastanitonak!!!

  suni popovicisuni popoviciHónapja
  • Vili! Vigyed kesobb Lentulait is,mert o jol tud szovegelni!Meg,olyan tanaros is a kinezetele....

   suni popovicisuni popoviciHónapja
 • Gratula srácok az újabb kínos performanszhoz, Apáti mindig garancia a cringehez, szegény Pataki meg meg mindig egy tuja

  gotmejerrygotmejerryHónapja
  • Mégis ide jársz racsnizni te szerencsétlen! Egon úrnak meg felkopik az álla az atv-n!

   Tibor BollaTibor BollaHónapja
  • Mègis nézed🤓

   GSGSHónapja
 • Köszönjük nagyon klassak voltatok

  Zsuzsanna BeregszaszyZsuzsanna BeregszaszyHónapja
  • A birkáknak ilyen műsor dukál.

   vajk monostorivajk monostoriHónapja
 • Ez egy tét nélküli ingyenreklám fegyőrtől. Úgy osztogatná a mások pénzét, hogy nincsen döntéshelyzetben. Ha jövöre megszereznék is a hatalmat, a kérdés már rég nem lesz aktuális, egyes rétegeknek viszont most jól cseng a százas...

  peetkontrapeetkontraHónapja
  • A köpcös tróger Orbán úgy osztogatja.fosztogatja a közkasszát, mintha a sajátja lenne, de nem az! Szólnátok neki?

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
 • Claretta Dobrevnek a bolgár vakcinát kéne beadni.

  József MarosiJózsef MarosiHónapja
  • @István Sebestyén :D Kösz a dicséretet! Látod, tudsz te kedves is lenni!

   64 Klyk64 KlykHónapja
  • @64 Klyk A keresztény gyökér csak kibújik belőletek.

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
  • Azt hittem, már régóta vírushordozó. A látszat alapján. Vigyázat, harap!

   64 Klyk64 KlykHónapja
 • Fegyőr Andrescu különleges ügynök a Securitate közlegénye.

  József MarosiJózsef MarosiHónapja
  • Muresan! Ancid a nyócker ikonikus alakja volt a Mátyás téren, vagy 50 évig.

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
 • Fegyőr hazugságaival,de főleg hülye ötleteivel egyre idiótább lesz.Elmebeteg osztályon kellene feküdnie,nem egy politikai párt vezetői székében ülnie.

  Julianna KovácsJulianna KovácsHónapja
  • Nagyot akar mondani,hogy elfogadja Gyurcsány! Üzenem neki, nem fogja! Idióta, pancser, balek!!

   Krisztina KissKrisztina KissHónapja
 • Ford Fairline megvan?

  powerhead125 125powerhead125 125Hónapja
 • Lentulai ès az angliafóbiàja...de beatlest azèrt hordja a szerencsètlen.

  Jugoslav SubotićJugoslav SubotićHónapja
  • Hisz azok Szentgotthárdiak.... (by Bödőcs)

   Fontos NemFontos NemHónapja
 • Isteniek vagytok végre lehet egy jót nevetni😂

  Zsuzsanna BeregszaszyZsuzsanna BeregszaszyHónapja
  • @vajk monostori A tiédből biztos nem! Nyugodtan aludhatsz!

   Tibor BollaTibor BollaHónapja
  • Kik? Ezek? Igazi semmirevaló bagázs, és mindez a mi pénzünkből történik.

   vajk monostorivajk monostoriHónapja
  • @István Sebestyén I. 1 S.

   Tibor BollaTibor BollaHónapja
  • @István Sebestyén Ennyire hülye vagy, hogy még saját magad kérdezed?

   robert mitasrobert mitasHónapja
  • @robert mitas Te gyüjtöd még a köpcös tróger orbánc értékes DNS-ét?

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
 • Tisztán emlékszem még amikor Vili Tanár Úr a Hír tv stúdiójában porig alázta az a kis nyikhaj libernyákot :D Hatalmas volt, nekem igen tetszett, csak pislogott a kis okostojás :D

  Az anya nő Az apa férfiAz anya nő Az apa férfiHónapja
  • @Guess Who Neked is kéne.

   Boogey manBoogey manHónapja
  • @István Sebestyén I. 1 S.

   Tibor BollaTibor BollaHónapja
  • @______ A jóq. ancid, aki vagy 50 évig volt Orbi Győzi bá munkásőr zászlóaljában a nótafa és fuvolás.

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
  • @István Sebestyén bolsevik

   ____________Hónapja
  • Fegyőr Andrescu különleges ügynök a Securitate közlegénye.

   József MarosiJózsef MarosiHónapja
 • 😄 A dk-s zombik. m.facebook.com/napivonaglas/photos/a.180416469318095/701654280527642/?type=3&source=48&__tn__=EH-R

  Boogey manBoogey manHónapja
  • @Miklós Pánczél Majd holnap. A budapestiek csak élvezzék hogy megszavazták karigerit.! Demszky papát már elfelejtették, lehet megint megszavazták volna. Ettől többet nem érdemelnek. ;)

   Tamás ReiterTamás ReiterHónapja
  • @István Sebestyén I. 1 S.

   Tibor BollaTibor BollaHónapja
  • @István Sebestyén Az lmbtq-t az ellenzék támogatja (nekrofília).

   Boogey manBoogey manHónapja
  • Bugyimen, a közismerten nekrofil perverz nyugger Orbánc király közpénzből zabáltatott dezinformátor kommandójának brigadérosa.

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
  • Rákay Philip: m.facebook.com/story.php?story_fbid=210094774166526&id=106137971228874&__tn__=%2As%2AsH-R 2006-ban ez a hajós nevezetű szrhalom. hu.m.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Haj%C3%B3s-h%C3%ADrtv.JPG

   Boogey manBoogey manHónapja
 • Érdekes ezeket abszolút nem zavarja hogy fasiszta diktatúra van Európában ?

  Imre FacsarImre FacsarHónapja
 • És hogyan reptetné a turult, megbirizgálná a kloákáját?

  László SzikraLászló SzikraHónapja
  • Azt se tudod mi az a turul.

   Boogey manBoogey manHónapja
  • A kissé kopott, érdes nyelvével testkontaktust hozna létre.

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
 • Ezzel a szerencsetlen Fekete Gyor Andrassal annyit foglalkozik mindenki,meg megismerik es raja szavaznak...idaig,csak annyi jot tett,hogy megfurta az Olympianak a rendezesi jogat! Alldogalt meg ket szerencsetlennel az aluljarokban es alairatta a pesti prolikkal,hogy ne legyen Olympia!! Es bejott...ebbol jol megelt idaig.....Most boffentett ket baromsagot,ismet rola beszel az orszag!!!Regebb az ilyen futobolondokat ,szepen internaltak es leszedaltak....Annyit promozzatok,hogy lekeruli a bulgar luvnyat.....

  suni popovicisuni popoviciHónapja
 • 1 az 1 ben a vàlasztòk hüjének nèzése az ellenzèki politikusok részérôl.... ès még be is jön!! Ne tagadjuk, van bàzisuk!

  Lajos NagyLajos NagyHónapja
  • @12 zsoldos Tudom hogy nem megyünk szavazni, mert nincs kire. A mellékelt ábra szerint EZT beszoptátok már a karigerivel is. Az ellenzéki barmok meg el fognak menni. Akarsz fogadni?

   Tamás ReiterTamás ReiterHónapja
  • @Tamás Reiter Te nem tudod! Egyébként szokás szerint megkerülted a kérdést! A ti meg a hozzád hasonlókat jelenti. Na csá!

   12 zsoldos12 zsoldosHónapja
  • @12 zsoldos Te azt sem tudod merre vagy arccal. Mi az hogy ti: Én és ki(k)? A politikus mikor mozog a szája hazudik. Van még kérdés?

   Tamás ReiterTamás ReiterHónapja
  • @Tamás Reiter Mondj példát! Anélkül csak jár a szád, bár jogod van "hüjének" lenni (hülyének, csak egyesek kedvéért írtam "j"-vel, hogy legyen miért belekötni, az ember ugyanis könnyen elgépeli és észre sem veszi csak miután elküldte és nem ez a lényeg) ! Tehát konkrét példát! Ti szoktátok mondani, hogy a Fidesz lop, de bizonyítékot arra sem mondtok!

   12 zsoldos12 zsoldosHónapja
  • @Tamás Reiter Ezt a csúszó-mászót ezért fizetik. De nem egy tiszta lény, kényszeres üldözési mániában szenved.

   vajk monostorivajk monostoriHónapja
 • Fekete Györ András egy idióta

  Zsuzsanna BeregszaszyZsuzsanna BeregszaszyHónapja
 • Villy a közpénzből zabáló veréb nem tud arról, hogy a fidesztálibok kötöttek bele FGYA-ba, mert szerintük nem sportol, edzetlen.

  István SebestyénIstván SebestyénHónapja
 • Szerencsére ennyire agynélküli az ellenzék, hogy az egyik vezérük 100 ezret adna az oltásért! SOHA nem fogtok nyerni!!

  Gerd MüllerGerd MüllerHónapja
  • @István Sebestyén Beteges liberált agyhalott! Vitaképtelen egybites idióta vagy, a tények elferdítője, ahogy nagy mestered Gyurcsótány, aki nem bontotta ki az igazság minden szeletét és hazudott reggel éjjel meg este, ahogy hazudik tovább az agyatlan szektatagjainak! A mostani hitelfelvétel meg a 2006-os csődközeli állapotban mi a közös? 2006-ban hol volt a világválság? A balliberált agyúaknak ez túl komplikált, Nézd inkább a retek klubbbbot, az való az ilyen csökött agyúaknak! :DDD

   Zoltán HaászZoltán HaászHónapja
  • @Zoltán Haász Az államcsőd a beteges agyadban született. Meg Orbánc moslék médiaprostituáltjai pofájában. A köpcös tróger miért vesz vesz elképesztő mennyiségű hitelt 2020-ban? Mert válsághelyzet van, és nem hogy szerényen növekedik a GDP, ahogy Matolcsy jósolta májusban, hanem csökken min. 6,4%-kal.

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
  • @István Sebestyén "Majd felébredsz, hogy bilibe lóg a kezed!" pittike láthatóan te már jó ideje ébren vagy. :-D

   Gábor TatayGábor TatayHónapja
  • @Tamás Reiter +nem a kormány a felelős a covid miatt. Viszont mindenféle támogatást biztosit és egyben tartja a gazdaságot

   D. ÁrpiD. ÁrpiHónapja
  • @Tamás Reiter téves válasz. A kormány elmondta hogy Kinából is lehet szerezni vakcinát. Az ellenzék mint virologus szakértő "a kinai vakcina még a virusnál is roszabb"

   D. ÁrpiD. ÁrpiHónapja
 • Harmincnapi letartóztatásra ítélték Alekeszej Navalnijt www.vadhajtasok.hu/2021/01/18/harmincnapi-letartoztatasra-iteltek-alekeszej-navalnijt/ Navalnij 30 napra (jogosan!) "politikai fogoly" lett. 😁 A ballibek visítanak hogy - ezekszerint - navalnijra ne vonatkozzon törvény. Sőt... " Navalnij válaszul a közösségi médiában még a tárgyalóteremből utcai tömegtüntetésekre szólította fel a híveit.." Csak nehogy letiltsa a twitter. 🙂

  Boogey manBoogey manHónapja
  • Miklós Pánczél Ágyba vizelsz, profil tolvaj? Részvétem.

   Miklós PánczélMiklós PánczélHónapja
  • Miklós Pánczél Bolond kínai 😁

   Miklós PánczélMiklós PánczélHónapja
  • Boogey man A “bolond kínai”-t én is átveszem, engedelmeddel. 😉

   Miklós PánczélMiklós PánczélHónapja
  • @Miklós Pánczél Sajnos nincs. Bolond de nem hülye, használja a yt lehetőségeit. Pl. a felhasználónévvel hol ezt éri el (lopott profil), hol propagál vele. Mindenki aki reagál a kommentjeire ráklikkel, így neki tesz szívességet. Én ezért írom mindig azt hogy bolond kínai.

   Boogey manBoogey manHónapja
  • Boogey man Van mód vhogy ezt a gné profil tolvajt bekeríteni, mit gondolsz?

   Miklós PánczélMiklós PánczélHónapja
 • a libsik csak a megfutamodáshoz értenek, a vérükben van a nyámnyilaság, az életképtelenség.

  Az anya nő Az apa férfiAz anya nő Az apa férfiHónapja
 • Idén 17%-kal több pénzt kapnak az önkormányzatok, mint tavaly, de a moslékok visítanak www.vadhajtasok.hu/2021/01/19/iden-17-kal-tobb-penzt-kapnak-az-onkormanyzatok-mint-tavaly-de-a-moslekok-visitanak/

  Boogey manBoogey manHónapja
  • @Boogey man A ,,Sásenyka" névért keményen megdolgozott a zefftárs/nő! 🥂 👌.✌.

   Tibor BollaTibor BollaHónapja
  • @Tamás Reiter Ezt pörgették neki. Vagy inkább szinetárnak.

   Boogey manBoogey manHónapja
  • @Tibor Bolla Sásenyka. 😄 Így fogom hívni az elvtársnőt.

   Boogey manBoogey manHónapja
  • @Rudolf Duics 😁👍

   Boogey manBoogey manHónapja
  • @István Sebestyén Sebike, te vagy vidéki alkesz.

   Boogey manBoogey manHónapja
 • *A ballibek vélemény- és sajtószabadsága (például):* - jobboldaliak letiltása a facebook-ról, - a Pesti Srácok letiltása a youtube-ról, - a Pesti Srácok letiltása a facebook-ról - Donald Trump letiltása a facebook-ról, twitter-ről, youtube-ról, - a Parler konzervatív közösségi oldal letiltása (google, apple, amazon) - és.. Bősz Anett kiakadt a Vadhajtások.hu-ra, valószínűleg az EP-be viszi az ügyet, hogy tiltsanak be minket vadhajtasok.hu/2020/07/29/bosz-anett-kiakadt-a-vadhajtasok-hu-ra-valoszinuleg-az-ep-be-viszi-az-ugyet-hogy-tiltsanak-be-minket

  Boogey manBoogey manHónapja
  • @István Sebestyén I. 1 S. a bolsi.

   Tibor BollaTibor BollaHónapja
  • @__ Melyik hülyeség? Te mászol ide fideszes csatornára ballib. Mennyiért?

   Boogey manBoogey manHónapja
  • mennyit kapsz ennek a sok hulyesegnek az agyatlan behanyasaert?

   ____Hónapja
  • @István Sebestyén Nyeld le a szart vegyél nagy levegőt és olvasgasd a Tórád

   Imre FacsarImre FacsarHónapja
  • @Imre Facsar Megint megszöktél az Igazságügyi Elmemegfigyelő Intézet gumiszobájából?

   István SebestyénIstván SebestyénHónapja
HUworld