Két VILÁG közé RAGADTAM 🌎

2020.okt.20.
55 354 Megtekintés

Instagram: instagram.com/adam_6lepes
Discord: discord.gg/2nqmzJp
Twitch: www.twitch.tv/kokuszcsoport/
6lépés: huworld.info
Facebook: facebook.com/fcsoport
00:00 Bevezetés
02:43 Kókuszcsoport!
03:57 Csak egyértelmű témákba állsz bele!
07:49 Kimondom az egyértelműt!
12:57 Hullámtan
16:40 Objektív vagy unalmas?
18:46 Nem ez volt a cél?
22:09 Mit hoz a jövő?
27:34 Jobbra vagy balra?
Készítette: Rawfilter Media - www.rawfilter.com
Zene
Unknown Brain - MATAFAKA (feat. Marvin Divine) [NCS Release]
huworld.info/flow/vide/pqKQzJi3p6a7mqY
tagek
fókuszcsoport fókusz csoport 6lépés youtube trending kritika vélemény #vélemény videó RANT

Megjegyzés
 • Igaza Van a Tekinek, én is háttérzajként hallgatom a videókat, vagy sz@rás közben

  Admin AlbatrosAdmin Albatros19 napja
 • Normális esetben a vélemény privát, bármikről, az a barátokról szólt. Ebben változott. Véleményt mond bárki, aki a youtubeon van. Nyilvánossgágra kerül, műsor készül arról, ki hogyan reagál a véleményre. Másoknak irányadó véleményre. Ami szubjektív. Azon szörnyülködünk, mennyi kommentet kapunk. Ez nem egy baráti közösség. Ahol kedvelnek minket azért, amik vagyunk. Ezt a világ egésze tudja nézni, hogy abban az esetben mi a véleményünk. Ami változhat, folyamatosan, ahogy a történet előre halad. Érdekfeszítő hallgatni, hogyan ítélünk meg egyes videósoknak a tartalmáról készült videót, aztán sápítozunk, hogy ezzel nem ért mindenki egyet. A vélemény szabad. Viszont káros a világ felé kürtölni, mert sokakat, sok helyen sérthet. Ha nekem családtagom lenne bárki, akiről vélemény születik a youtubeon, azért mert feltöltött egy tartalmat..... akkor azt személyes támadásnak veszem, ahogy senkit sem ítélünk el azért, mert kritizál. Azt gondolom, hogy bármi tartalom felett, lehet úgy beszélni mindenről, hogy azzal nem értek egyet. Nem a személy, hanem azzal amit csinál általánosságban. Pl nem értek egyet azzal, hogy fiatal lányok botoxoljonak, de nem kell ehhez az ő személye. Ez gusztustalan.

  Csaba TúriCsaba Túri29 napja
 • Bazzeg Ádám azért ennyire nem vagy fiatal, hogy a Heviát ne ismerd :D

  Tibor MagyarTibor Magyar29 napja
 • Kedvenc videósom vagy mert nem elfogult és jogos kritikákat mondasz

  Zorán SzlavicsekZorán Szlavicsek29 napja
 • MEA csatornája konkrétan fizetős lett :D (ahogy a csaj is gondolom ... :D )

  sajtossanderssajtossanders29 napja
 • Megosztó téma ajánló Ádám: Szívesen meghallgatnám a gondolataidat a monogámia / poligámia témaköre kapcsán; hogy te hogy csinálod a dolgokat, miként álltok ehhez a kérdéshez a pároddal.

  napajtónapajtóHónapja
 • 10perc után leállítottam. Vergődve magyarázkodás megy, h mit csinálsz és miért... Semmin nem változtat, aki nem bírja a stílusod nem fog nézni. Ennyi.

  Koller TiborKoller TiborHónapja
 • 25:40 nekem nagyon tetsuettek az újítások. Így tovább! 😁 ✌🏻

  Vince IgnécziVince IgnécziHónapja
 • GIGALÁJK! :)

  BábosBábosHónapja
 • Szerintem sokan azért néznek, mert a számtalan kulturálatlanság közepette (bekiabálások, böfögések) mégis a kultúrát képviseled a véleményeddel. Nyilván abból a célból ilyen a koncepciód (feltételezem, hogy ez kigondolt és szándékos), hogy még közelebb érezzék magukhoz az emberek a beszélgetéseket, okfejtéseket, mintha csak egy havertól hallanák, csak úgy mellékesen. Persze lehet tévedek és csak a laza szerkezet mellékterméke az egész. :) Bár be kell valljam elgondolkodtató, hogy Teki egy előre beprogramozott egység, vagy csak a természetes evolúció egy ága, mely a kamerák előtt bontott materiális formát. :)

  Péter LajtosPéter LajtosHónapja
 • Szia Ádám, ez pont jó úgy, ahogy van...szerintem nagyon-nagyon sok emberből hiányzik az, hogy még ha nem is objektívan, de szélsőségektől mentesen, több irányból vizsgál meg egy-egy témát. Józan módon, tiszta fejjel...ha mindenkiben csak 1%-kal több Ádám lenne, sokkal jobb hely lenne a világ. De sajnos nagyon sokan a gumicsont témákra adott szélsőséges véleményeikben élik ki napi frusztrációjukat. Jó a stílus, jó a formátum, úgy és annyit csinálj, amennyi jön és jól esik. Sok-sok év netezés után most először iratkozok fel csatornára, üdv: egy másik és hasonlóan gondolkodó Ádám.

  A KA KHónapja
 • Én se követem a magyar youtube-ot, mint ahogy te is mondtad, sok más néződ sem. Ezért is szeretem ezt a csatornát és a tartalmát, mert te otthon vagy a témában, és ha történik valami vagy van valami érdekes a magyar youtube-on , azt tőled megtudom. Ezért ha nem is akarsz felszállni egy-egy hullámra, azért egy pár perces videóban beszélhetnél róluk, hogy mi a helyzet, mi történt, stb.

  Attila SzupAttila SzupHónapja
 • TESOOOOOOOOOOOOOOOOOOO huworld.info/flow/vide/x56b4KTLeLmre4Q

  RIFIN BARÁTRIFIN BARÁTHónapja
 • Szerintem ne vedd ilyen komolyan a kommenteket. Az a lényeg, hogy olyan tartalmat gyárts, amit veled önazonos. Akik szeretik a személyiségedet úgyis nézni fognak. A kommentek azért mindig ellenzőek, mert akinek tetszik a videó, az belikeolja és megy tovább, viszont akinek nem az meg idekommenteli, hogy miért nem tetszik neki. Egyébként pedig amit a vége fele mondtál, hogy egyedül vagy: ezért vagy EGYEDI. Nem mások tartalmát másolod, hanem megteremted a sajátodat.

  Márton HorváthMárton HorváthHónapja
 • OUTRO ZENE: huworld.info/flow/vide/yqiayoC7gsO9rIA

  krisztián mátékrisztián mátéHónapja
 • mi a zene cime regen en i s ismertem

  Nagy ErnoNagy ErnoHónapja
 • Srácok a Wun-Wun csatornát ismeritek? Szerintem Magyarország legnagyobb tartalomgyártólya!

  Das MonkeyDas MonkeyHónapja
 • 2016 óta követem ezeket a véleménykifejtő csatornákat. Úgy vettem észre, hogy a 'rantereknek' is nagyon szektássá vált a közössége, nagyon toxikussá, másrészt maguk a videósok is egy igen zárt kört képeznek, egyetértenek kb. mindenben, így nehezen fogadják azt, ha valaki nem úgy csinálja, ahogy ők, nem úgy gondolkodik, ahogy ők (bár meglehet, hogy csak én érzem így). Szerintem rendben van, ha te ebből szeretnél megélni. A régebbi generációs ranterek nagyon démonizálják a mainstream videósokat, ezt főleg a legutóbbi cringebaitben véltem észrevenni. Szerintem jó az, ha a mainstreambe betörnek értelmesebb emberek is, ezzel - akár - megmutatni, hogy nem csak egy kitaposott módon lehet ^^ Aztán lehet, hogy elfogult vagyok, mert kedvelem ezt a csatornát, és tudok azonosulni sok mindennel; ez csak az én véleményem.

  AmarellieAmarellieHónapja
 • Teki! Tetszett a zene a movie momentsben ! Ne vedd sértésnek, de nem gondolkodtál ilyen Orbán/ átlag fidesz szavazó paródián interjú formájában? Nagyon nagy volt :D meg úgy általában a paródián?

  Márk JovánMárk JovánHónapja
 • Boomerként is szeretem , amit csinálsz. Kifejezetten tanítod a helyes vitakultúrát! A humorod is életszerű! Folytasd! Ha fejlődni akarsz menj el egy logopédushoz, és keress egy fésűt ! :)

  Judit BujdosóJudit BujdosóHónapja
 • Az utolsó jelenetért jár a like!

  Jakab Demeter KovácsJakab Demeter KovácsHónapja
 • Sokszor volt olyan, hogy na, csinálok egy vélemény videót valamiről,de inkább elengedtem mindig,mert vannak erre sokkal jobb emberek. Itt vagytok ti példának.

  Zoltán ZelenákZoltán ZelenákHónapja
 • Outro music It's NOT GOOD

  Attila BorosAttila BorosHónapja
  • Linkeld már kérlek szépen mert nem találom pls köszi 😁

   krisztián mátékrisztián mátéHónapja
 • Nem is tudtam hogy tudsz járni.

  Miskolci Buffalo BillMiskolci Buffalo BillHónapja
 • mi az intró zene címe

  A három muskétásA három muskétásHónapja
 • Ne magyarázkodj, csak nyomjad ;)

  Molnár FerencMolnár FerencHónapja
 • A sziluetted ugy kepzelem h fekete polo, ket szemoldok es haj...de foleg szemoldok

  FsharpFsharpHónapja
 • Hali, Szerintem izgi lenne, ha akkor olyanokkal ülnél le akik ezt a két világot látják benned (igen, sima mezei kommentelők) és esetleg ők vitáznának te pedig mint moderátor vezényelnéd le ezt a "harcot" így lehet hogy jutnátok koszenzusra..de legalábbis jó műsor lehetne.

  Balázs SimóBalázs SimóHónapja
 • Hát ez kb egy hülyeség amit mondasz mert Molnár Krisztián videói is egy nagy szarság böffögés semmi értelem nincs a videóiban ,mégsem azért nézik rengetegen hanem azért mert jót röhögnek ezen a disznón!!!!!

  Gerrard StevenGerrard StevenHónapja
 • "Megosztó" számláló kiakadt🤣🤣

  maxmaxHónapja
 • Majd legyen videó a Zállatorvosról légyszíves

  Ősvilági kalandor KriszŐsvilági kalandor KriszHónapja
 • Úram Atyám .... ! Kibújtál a szobából? Napolajod legyen Ádám hát ez hatalmas minőségi emelkedés volt, ja nem ... xD

  David DustyDavid DustyHónapja
 • Ha Vidmanbe beleállnál az nem lenne megosztó, mindenki megutálna a fenébe

  Dénes StumpfDénes StumpfHónapja
 • Lehet, hogy nem fogod látni ezt a kommentet, de szerintem az alternazív gyógyászat ilyen lehet. Ugyan ott szükség lenne néhány orvos véleményére, meg egy kis utánanézésre, de mondjuk ha jól emlékszem neked van több egészségügyben dolgozó rokonod/ismerősöd. Úgyhogy ha eljut hozzád, szerintem érdemes megfontolni.

  Kocsis PetraKocsis PetraHónapja
  • Támogatom :)

   Zs ZsZs ZsHónapja
 • Sok jogtalan kritika... Egy nagy probléma van a csatornával. Nem csináltok elég nézettséget, csak egy ötlet: Ha Tekivel összevesznétek egy videóban, akkor a Blikk meg minden bulvár magazin lehozná, hogy a cuki meleg pár összekapott. Jönnének azokkal a már jól bejáratott címekkel: "Nem elégítik ki egymást az ágyban?", "Magyarország kedvenc meleg párjának sem felhőtlen az élete", "Teki vallott, megtudtuk Ádám valódi méreteit", ... És nem is kell mondanom, hogy dőlne a nézettség és rövid időn belül ti lehetnétek Magyarország új Dancsó Péterei.

  Tamás GyörgypálTamás GyörgypálHónapja
 • Én szeretnék vitázni emberekkel a vallásokról amik be kategorizálják korlátok közé teszi a hitet Istenben. De nem csak ezzel kapcsolatban hanem a politikáról is szeretek állást foglalni. Ha kellene kiállok Puzsér ellen is ezekben a témákban(kivéve a politika abban ott van)

  Barabási EteleBarabási EteleHónapja
 • Nekem olyan ez a csatorna mint a South Park - Neha nagyon alpari - Kipecez szemelyeket, temakat, trendeket es jol megmondja - Egyszeru megjelenites - De az alparisag mogott ravilagit problemakra, gondolotokra - Viszont Kenny soha nem hal meg...

  Jeno RejtoJeno RejtoHónapja
 • Ez a videó konkrétan nem szólt semmiről :D de jó volt hallgatni!

  szadaniszadaniHónapja
 • Nem lehetne valamikor, hogy Teki monitorán legyen a fókusz, és láthassuk ahogy modellez 3D-ben, miközben beszélsz?

  Roland KrizsánRoland KrizsánHónapja
 • Hevia bazdmeg... Mikor kisgyerekkent anyam mellett labatlankodtam a konyhaba, good ol memories

  Balázs SerfőzőBalázs SerfőzőHónapja
 • Sziasztok . Ádám nekem pont az egyszerűséged miat jön be amit csinálsz, nem púderezed halálra a videókat,és magad 😉 van hogy néha elvesztem a fonalat, de te is 😆😆 .Na mind 1 van benne infó, humor szóval jo vagy Teki meg egyszerüen cuki 😉😉😉😉😚😚😚

  Betti B.Betti B.Hónapja
 • 10:00 pfu de túl lett ez magyarázva :D

  K ViktóriaK ViktóriaHónapja
 • Köszi a Hevia -t. Rég hallgattam, most előszedem! :D

  Norbert KalmarNorbert KalmarHónapja
 • Én azért kezdtem el nézni a videókat mert jó gondolatok vannak benne és tetszett. Most azért nézem, mert a kellemes mély hangodra baszott jól alszik a hét hetes hasfájós fiam. Már minden videó végig ment legalább egy tucatszor, te vagy a háttérzaj a házban. KÉREK MÉG SOK TÖBB ÓRÁS VIDEÓT, MERT EZEKET MÁR KÍVÜLRŐL FÚJOM. Életem első kommentje volt. Légyszi

  Cintia KovacsCintia KovacsHónapja
 • Csinálhatnál videót az L betűkről! 🤩🤣😂🤣

  xtabestxtabestHónapja
 • FMM csak frusztrált, mert a buboréka amiben minden ranter egyenlő és egy gondolatot oszt kipukkadt. Azt hitte, hogy te is automatikusan elitéled Radics Petit, mert a ranterek és a toxikus közésségük ezt a mantrát mondják. Mivel te máshogy látod ezt a dolgot, szinte azonnal ellenséggé váltál. A nagy FMM most hangoztatja a követőinek, hogy "csalódtam benne...". Külön vicces, hogy FMM egy önjelölt Puzsér klón, aki pont ez ellen a jelenség ellen szólalt fel többször is. Úgy látszik a tanitvány csalódott mesterében, azt hitte ő is osztja a dogmákat Radics Petiben szenben, de tévedett...

  Pongrázc JánosPongrázc JánosHónapja
 • Hevia-t gyerekkoromban az egész család imádta! családi utazásokkor ment a kocsiban kaziról.. =)

  Sándor MnagySándor MnagyHónapja
 • Pedig titkon reméltem, hogy a " máltai lányokra" fogsz konkrétan reagálni (olyan perverz öröm lenne, mint pl. amikor a buszon átsuhan az agyadon, hogy nem adod át a helyed az öreg néninek). Örültem volna, ha választ kapnék, hogy ők most mit akarnak szerinted elérni, eskü nem értem, sajnos azt se értem, hogy miért nem értem (nem tudom eldönteni, hogy felemelkedni, vagy lesüllyedni kell a szintjükre). Szerintem egyik témára sem lehet azt mondani, hogy nem megosztó( látva a videók alatti kommenteket, pl. a "dubaji lánynál").És az sem baj, ha a felkapott témákról beszélsz, hiába elmondják mások is a hasonló véleményüket róla, nem csak amiatt lehet nézni egy videót, hogy mi a fő mondanivalója, pl. azt is érdekes megfigyelni, hogy mások milyen úton jutnak el ugyanarra a következtetésre.

  Pamacska 89Pamacska 89Hónapja
  • Nem kell forgalmat generálni nekik.

   László HorváthLászló HorváthHónapja
 • Gratulálok, hogy úgy csináltál a máltai csajokról kontentet, hogy nem csináltál 😆 (nekik hájpot). Igazad van, olyan témába felesleges beállni és csinálni egy 1000dik dancsószsebibabásbishbarbis rantott csinálni! Keresd a saját érdeklődésednek megfelelő témákat :)

  Melinda Baranyiné KovácsMelinda Baranyiné KovácsHónapja
 • Sose oltattam be magam eddig és valószínű h most se fogom, de ettől nem gondolom hogy ostoba ember lennék...

  Rumli BáttyaRumli BáttyaHónapja
  • @László Horváth figyelted a szöveget? Nem tudom miért kell magyaráznib:D Nyilván beoltottak, de mióta magam döntök a dolgaimról kb 15 éves korom ota én nem oltattam be magam.

   Rumli BáttyaRumli BáttyaHónapja
  • Gyerekkorodban se oltottak be?

   László HorváthLászló HorváthHónapja
 • Hevia!!!!!!

  akos balaskoakos balaskoHónapja
 • Örülök, hogy gondolkodsz magadon és kritikus vagy magaddal szemben! Amíg ezt csinálod nem kell aggódnunk miattad!!:)) Majd ha elkezded istenkirálynak gondolni magad akkor szólok, hogy hello! De ez szerintem még nem mostanában lesz. Én szívesen unatkozom rajtad a liveok során, illetve szórakozok csupán az arcjátékodon egy egy témánál. Jó vagy ádám! Ennyi!

  Zoltán NánásiZoltán NánásiHónapja
 • Én általában tőled informálódom, hogy mi zajlik a HUworld világában. Így több youtubert megismerek, és azóta több csatornát követek (az ajánlásokból pl.).

  Zsuzsa GrubitsZsuzsa GrubitsHónapja
 • Szia Ádám! Jó, hogy ezeken elgondolkodsz, de remélem, azért nem vetted ezeket annyira a lelkedre. Üdv a két világ között, én nagyon sok mindenben ott vagyok, érdekesebb az biztos, de hát nehezebb is. Én magam semmi romantikusat nem találok benne. Nem tudom, láttad-e fészbukon azt a meme-t, amiben cuki kis képregényállatkák között hangzik el ez a párbeszéd: "- Vagy velünk vagy, vagy ellenünk! - Mi lenne, ha nem választanék oldalt, hanem kritikusan megvizsgálnám mindkettőt, és egy árnyaltabb, tájékozottabb egyéni véleményre jutnék? - ÖLJÉTEK MEG AZ ÁRULÓT!" Na hát ez ilyen. Nekem se tetszik minden videod, de kiugróan rossznak kell lenni valaminek ahhoz, hogy hozzászóljak, vagy kiugróan jónak. Vagy ha az ember úgy véli, tud valamit hozzáadni. De a gyerekek nem így lesznek ezzel. Mindig lesz, aki oda fogja írni, hogy ez szar, csupán mert aznap csúnyán szólt hozzá a tesitanár. A pszichiáteres-plasztikázós témához nem tudom, odaírtam-e (agyam mint a szita), de szerintem az nagyon értékes tartalom volt, a magam részéről imádtam. Annyi kritikát tennék hozzá, hogy szerintem lehetett volna tömörebb, velősebb, rövidebbre vágott, nem biztos, hogy az emberek (különösen a megszólított korosztály) szívesen végighallgatták az összes szakembert, holott hasznos lett volna. Az r-bencés természetben szomorkodós felvételt meg imádtam, hatásvadász, de nagyon ütős volt.

  Edit BrinkusEdit BrinkusHónapja
 • Én speciel örülnék ha akár te is felülnél a már meglévő hullámokra (témákra), hogy megtudjuk mi a te véleményed. Még akkor is ha mások már beszéltek róla. Nekem speciel megnyugtató hogy esetleg megerősítenek több oldalról is egy értékválasztás helyességéről, vagy akár csak egy apróságban való eltéréssel tovább formálódik (csiszolódik) a saját véleményem. ( 23:20 : ohh akár végig is nézhettem volna a videót kommentelés előtt.) . . . [Kis kritika: Pro: a személyiséged és a hozzáértésed lehetőséged ad arra hogy akár gyorsan is tudj jó minőségi tartalmat készíteni és ez jóóóóó. Így frissebb és naprakészebb is lehetsz a "konkurenciánál". Kontra 1.: Látom hogy próbálsz struktúrát belevinni a videóidba, tagolni, keretet adni ... egy hangyányival lehetne jobban igyekezni. (Tudom nem lehet mindenki ízlésének megfelelni, de úgy érzem ha Te is kihangsúlyozod hogy törekszel rá, akkor neked is fontos lehet.) Kontra 2.: Illetve a másik dolog hogy néha lehetnél lényegre törőbb és így rövidebb. Jó, lehet most csak azért mondom mert a Radics Petis interjú az utolsó "benyomásom". És az is lehet hogy a hiba a hallgatóságban van, ha valóban úgy nézi (hallgatja) a videóidat hogy közben mást is csinál (dolgozik, játszik, híreket olvas), akkor kevésbé marad meg (vagy tudja kiszűrni) a lényeg(et).]

  Thomas AndersonThomas AndersonHónapja
 • huworld.info/flow/vide/uquwu4TViqOtfIA

  P DP DHónapja
 • Én főzés, takarítás, bármi közben szoktam hallgatni, van, hogy a liveokat is többször hallgatom. Sok dologgal nem értek egyet, de ez nem baj. Mindenki másképp szocializálódott. A kedvencem a videókban: az érvelési technikák és az adott érvelési hibákra való rávilágítás. Nem érzem, hogy minden esetben az egyértelműt mondanád ki, sokszor új infót is kapok, aminek utána nézek.

  Kitti VitárisKitti VitárisHónapja
 • A maszk témában még annyit, hogy elvileg 2-3 óránként cserélni kellene, fertőtleníteni az arcunkat, akár a hajunkat, stb. Sokan nem 2-3 óráig, de 2-3 hónapig hordanak egyet. :) Te is csak ennyit mondták, hordjál maszkot. Mintha azt mondanád, a használt óvszer is jó védekezésre.

  time to dietime to dieHónapja
  • Jó pont. De szerintem annak a videónak nem éppen ez volt a lényege, habár jobb lett volna, ha eut is belefoglalja

   Bicsak KárolyBicsak KárolyHónapja
 • Hát de interneten lehetőség lehet arra elvileg, hogy ne tudják azt nézni, hogy ki írja, csak azt, hogy mit. Ha tudják, hogy ki mondja, akkor bullingolhatják fizikailag is. Csomó olyan téma van, amibe, ha valaki elmondaná a véleményét, lenne aki rászáll, kutakodik, fenyeget, sérteget, bánt, megszégyenít, meg ilyenek.

  Gyula MolnárGyula MolnárHónapja
 • Most magyarázod a bizonyítványod. Nem mindegy, hogy egy jelenségre hívod fel a figyelmet, ahogy te is fogalmaztad korábban vagy egyszerűen csak rászállsz egy adott videósra és ráküldöd a csicskáidat, hogy trollkodják szét a videóit. Persze az is egy videóst minősít, milyen követői vannak. Most jelenleg nagyon is hasonlítasz Dancsóra, az önmagát intellektuelnek bemutató, de valójában trashvideósra. De ahol háromszázezres követőtábora van egy Erdélyi Mónikának, te ott még valamennyire hallgathatónak minősülsz. :)

  time to dietime to dieHónapja
  • Dancsóval az a gond, hogy maga az ember személyiségét is górcső alá veszi, míg Ádám a munkásságáról fogalmaz meg kritikát, + elmondja, hogy hogy lehetne jobbá tenni, min kellene fejlődni.. nagyon nem ugyanaz a 2 :)

   KL778KL778Hónapja
  • ??? miért érzem azt, hogy valamelyik kedvenc videósodról volt egy videója, amivel nem tudsz mit kezdeni? :D

   KL778KL778Hónapja
 • Tökre jó volt ez az összefoglaló. És az SZFE-s állláspontal is egyetértek.

  Debreczeni MikiDebreczeni MikiHónapja
 • A fogyatékos közönségnek minek kellenek a retard meme-ek, mint a ,,kókusz csoport'' artikulálatlan rikácsolása? Ennyire érdekelt a tömeg a minőségi tartalomban...

  Farkas BálintFarkas BálintHónapja
 • Karácsonyra meglesz a 100k? 🤔

  mesi.gojdarmesi.gojdarHónapja
 • "fölleg"

  A BA BHónapja
 • Kicsit sok a blabla. Kár volt külön videót készíteni olyan kérdések vonatkozásában, amit valaki vagy tud vagy nem tud, de még ha nem is tud, akkor sincs akkora probléma. Kicsit izzadságszagú volt valamiért. Én amúgy nem nézek magyarokat a HUworld-on, politikai műsorokat és a Totalcart kivéve...na meg a Fókuszcsoportot. Javaslom mindenkinek a RedeTV nevű csatornát, ahol dögös brazil csajok prankelik az utca emberét. ;) Jealous brazil prank kulcsszavakkal biztos megtaláljátok.

  József NémethJózsef NémethHónapja
 • #ÜdvMilyenZenétRaktálBeCsoportKókusz

  PlédRunnerPlédRunnerHónapja
 • Most ráuszítottad a nézőidet Meára, ez eléggé ellentmond a kijelentéseidnek. Van egy stílusa, de megérdemelne egy normális kritikát, ami nem egy-két videón alapszik. Egyébként nagyon rosszul nézel most ki, fáradtnak és sápadtnak tűnsz, hogy figyelj jobban magadra.

  Rita CastleRita CastleHónapja
  • Enis nézem Meat, még a blogos korszakaban kezdtem el követni. Vele mindig volt egy olyan érzésem, hogy érdekel amit mondd, de valamiért számomra néha nagyon idegesítő is. Vannak videók amik nagyon szimpatikus, egyszerű képet mutat róla, és van az a felvagos, sok pénzem van, a párom milliárdos... Na ez nekem irritáló, mert ott érzem azt hogy nem önmaga 🙊 Viszont egy videó alapján nem lehet megitelni, véleményt mondani igen, de nem biztos, hogy tükrözi a valóságot.

   Sz. B.Sz. B.Hónapja
  • Jó ideje nézem én is Mea videóit,amolyan "tűzbe bámulasként". Aranyos,helyes,de egy magyar dolgozó anyának irritáló.Tényleg elszállt,már épp ráfért a kritika. Persze mond jó dolgokat is,pl.:eddzünk,együnk sok zöldséget,ne költekezzünk..stb(józan paraszti ész). Érdekes,a munkájáról még nem csinált videót,a legutóbbiban is közhelyeket mondott.

   Timike 007Timike 007Hónapja
 • Kozepso gyerek vagy? 🙂

  Johanna L.Johanna L.Hónapja
 • Kényelmes lenne a legutolsó "máltais" videóra válaszolni. Örülök, hogy nem ezt teszed!

  Bálint HajnalBálint HajnalHónapja
 • Blablabla.

  Dj_BillDj_BillHónapja
 • Szerintem egyátalán nem vagy érdektelen, én nem követek véleménykifejtő videósokat, csak néha Marcira ránézek de csak téged követlek, mivel érdekes vicces a személyiséged is

  Skultéty mariánSkultéty mariánHónapja
 • Szerintem nagyon jól nyomod én örülök a videóid-nak pedig volt téma amiben nem értettünk egyet, de mindenben nem is lehet ;)

  ParanoID 369ParanoID 369Hónapja
 • Veled vagyunk csapjad a Rantet meg a kritikát a népnek.🤣✌

  HU Zsombi1970HU Zsombi1970Hónapja
  • 😂✌️

   Klemátisz JóniKlemátisz JóniHónapja
 • annak a vitának az volt az alapja hogy sythex rossz

  fleXfleXHónapja
  • Én erről lemaradtam, melyik volt az a vita? :P

   HegyimetalHegyimetalHónapja
  • Igazad van Bandi!

   Darkwraith AttilaDarkwraith AttilaHónapja
 • A végén a mikrofon lopás, Zseniális! 🤣😂🤣

  K. Csaba17K. Csaba17Hónapja
 • Miattatok kezdek el egy youtube csatornát, de komolyan Több mindent megéltem mint átlagban mások ahogy látom ti is, és a megfigyeltek alapján ez alá is támasztja Mi mondjuk kicsit elvontabb problémákról beszélgetünk majd, de remélem 1x ti is a kommentelők/ nézők között lesztek :)

  El GrandeEl GrandeHónapja
 • Ádám, másfél könnycsepp is legördült egészen a köldökömig, ahogy tanácstalanul néztél balra és jobbra, hogy merre is tovább, aztán elindultál a füves rész felé... :,-( :-D Az valamennyire jogos kritika lehet mások részéről, hogy egyes korábbi videóidban utaltál az érvelési technikákon alapuló, (viszonylag) pártatlan/objektív véleménynyilvánításra. Ennek ellenére bizonyos témákban ehhez tartod magad, más témákban ellenben kevésbé vagy szinte egyáltalán nem. Én nem gondolom, hogy emiatt hiteltelen lennél, de így érthető, hogy egyeseket ez az ellentmondás zavar. Nincs ezzel gond és ebben a videódban részben erre is magyarázatot adtál...Hangoztatod, hogy nem szabadna, de még mindig jobban megingatnak a kommentek (és mások véleménye), mint tán kellene. Egyszerűen csak csináld, amihez kedved van és amit önazonosnak érzel. Olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek tetszeni fognak a videóid - ez te magad is többször leszögezted - ; hát hidd is el magadnak! Lehet, hogy olyan irányba változnak a videóid, hogy egyszer majd én is leiratkozok, de lehet, hogy nem. Szerintem a változáshoz mindenkinek joga van, ez önmagában - mármint a változatlanság - nem lehet az "érték" mércéje. És ennek lesznek üdvözlői és ellenzői is. ... További őszinte, termékeny munkásságot kívánok!

  Emu AndEmu AndHónapja
 • Én nagyon hálás vagyok a Fókuszcsoport videókért nekem formáltad a véleményem és a világlátásom! Értsd általában hozzám képest egy másik nézőpontot/véleményt mutatsz meg!

  Róbert ThassyRóbert ThassyHónapja
 • Én személy szerint azért szeretem a videóidat, mert éretten gondolkozol és nagyon jól meg tudod fogalmazni azt, amit sokan gondolnak, de nem tudnak/akarnak megfogalmazni. Összeszedett vagy és mégis vicces, nem azt nézed, hogy ki honnan jött, hány követője van, hanem, hogy mennyire értesz egyet az általa elmondottakkal. Nem üres fröcsögésről szólnak a kritikáid, hanem próbálsz érdemben tanácsot is adni, hogy szerinted hogyan fejlődhetne az adott csatorna. Az igazi közönséged szerintem közelebb áll Magyarósi Csaba érettebb és komolyabb gondolkodású közönségéhez. Persze, ha beleállsz Dancsóba (akinek teljesen más a célközönsége), nem lehet meglepődni, ha Dancsó rajongói és utálói is betalálnak. Ettől még baromi értelmesek és legfőképp szórakoztatóak a videóid. 🙂

  Judit Mata - Vlog csatornaJudit Mata - Vlog csatornaHónapja
  • És a te videóid is szuperek, Judit! :)

   Varga Timea LauraVarga Timea LauraHónapja
 • Pedig aludni akartam :(

  Szintia MolnárSzintia MolnárHónapja
 • Ádám pl a könnyűdrogok pl. fű legalizálása vagy a fegyverviselés megfelelnének témának? Vagy pl a hajléktalanok helyzete?

  Róbert ThassyRóbert ThassyHónapja
  • @Róbert Thassy szerintem is csak biztosra akartam tudni hogy arra írtad 😅

   Ősvilági kalandor KriszŐsvilági kalandor KriszHónapja
  • @Ősvilági kalandor Krisz szerintem elég megosztó témák

   Róbert ThassyRóbert ThassyHónapja
  • Mint megosztó téma?

   Ősvilági kalandor KriszŐsvilági kalandor KriszHónapja
 • Pár gondolat, ami persze senkit se érdekel : ))) Ezen a videón kicsit az volt az érzésem, hogy túlmagyarázod. Pedig már nem érezni, hogy a helyedet keresnéd, de talán túl sokat foglalkozol azzal, hogy mit miért csinálsz. Egyszerüen csináld és kész : )) Kicsit úgy érzem, hogy ez most a k+1. önmegmagyrázós videó. Másrészt viszont ami tetszik, hogy nem nagyon érezni, hogy a fejedbe szállt volna a megmondógéza szerep. Van anna egy kis veszélye, hogy mindenki parázik tőled, hogy jaj csak ne csinálj lehúzós videót róla. Nem érezni, hogy elszálltál volna a megugrott feliratkozói számtól, nem érzed magad élet és halál urának. Tartsd meg ezt a jó szokásodat : ))

  Pal VonaPal VonaHónapja
 • Videót az OVB-ről légyszi!

  Kristóf KissKristóf KissHónapja
 • Meg lett a mikrofon?

  SzasziSzasziHónapja
 • Tudom tudom.. De esküszöm a máltai asszonyoknak és a dubai asszonykának a Kovi iparban lenne a helyük

  Attila BakosAttila BakosHónapja
 • Imáim meghallgatásra találtak, videó, emberi időben!! Amúgy meg csak #kommentazalgoritmusért

  Game worldGame worldHónapja
 • ez a videó túl hosszú volt

  Kardos DávidKardos DávidHónapja
  • Nagyon sokszor ismételte magát. Amit sokszor el is mondott már, hogy tudja magáról. Oké, élőben így beszél, na de amikor megvágja, olyankor nem lehet úgy megvágni, hogy kevésbé legyen ismétlős? (Nem értek a vágáshoz, hozzáteszem.) Ez így nagyon túl volt beszélve. Számomra mondjuk a téma sem ennyi érdekes.

   Szilvia VécseiSzilvia VécseiHónapja
 • legjobb volt amikor bevontad a pszichológusokat, tök jó egy nagyobb képet kapni, semmint csak a te véleményedet hallgatni... ne érts félre, fan vagyok a "szakértők" nélkül is, de ez adott egy új, jó ízt. :) unokatesódat puszilom :D

  LordOfYouToBLordOfYouToBHónapja
 • oltások brutálisan károsak, magyarországon most pedig már brutálisan sok gyerek lesz agyilag sérült és allergiás vagy sulyosabb mert itt rengeteg oltás kötelező, sok országban nincs is olyan hogy kötzelező oltás, nem értem hogy van annyi brutál hülye jutuber hogy ezutóbbit sem képes felfogni, vagy például a statisztikákból egyértelmüen látszik hogy minnél több oltás, annál több ótista, hogy lehet valaki anyira brutálisan hülye hogy ezt nem fogja fel?

  Igazság Követő VallásIgazság Követő VallásHónapja
  • @Clegane Gregor Sajnos engem már letiltott és nem tudok kommenteket írni a nagyon jó videói alá :(

   László HorváthLászló HorváthHónapja
  • @László Horváth Jaja, az hamar leesett, hogy nem akárkivel van dolgom. Van abban valami beteg szépség amikor pont ő beszél agyilag sérült gyerekekről. :D

   Clegane GregorClegane GregorHónapja
  • @Clegane Gregor Nézd meg Csabi videóit, nála elég keményen beütött valami.

   László HorváthLászló HorváthHónapja
  • @Igazság Követő Vallás Az lehet, de szerencsére meg sem közelítelek. ;)

   Clegane GregorClegane GregorHónapja
  • @Clegane Gregor Az oltások miatt egyre több az agyilag sérült magyar gyerek! Egyre kevésbé értik a mondatokat! Lehet hogy már te is ezért vagy hülye. index.hu/belfold/2020/10/21/gyogyszer_nelkul_is_kezelheto_a_gyerekek_figyelemzavara/

   Igazság Követő VallásIgazság Követő VallásHónapja
 • Na, oltásellenesség... Mea eldubajozta az agyát, asszem... Megyek is trollkodni a videóihoz, bár az a szakadt csupakabra már moderálja a kommenteket, mert "szégyenli, hogy milyen emberek nézik"...

  antibeautycum1antibeautycum1Hónapja
  • @yellowoneish én nem kerestem valami kitartóan... az érveléses videóján ledobta az agyam az ékszíjat, és feladtam. nagyon hülye szegény...

   antibeautycum1antibeautycum1Hónapja
  • Valaki megtalálta ay oltásellenességes Mea videót?

   yellowoneishyellowoneishHónapja
 • lehetne podcast csatorna amugy:)...podcast a jövő!!:D

  zoltan tzoltan tHónapja
 • Hiányolom Radics Petit és a többieket a komment szekcióból.

  Mátyás PallagiMátyás PallagiHónapja
  • lehet Fradi meccset néztek éppen :P

   HegyimetalHegyimetalHónapja
 • Köszönjük, jo volt, igy tovább!( nem egy átlag kommentelő)

  Mário CsekőMário CsekőHónapja
 • huworld.info/flow/vide/1ot5manFsLzFhq4 Ez az a zene ami tekinek beugrott,előző éltemben nagyon menő zene volt

  Tibor MátraiTibor MátraiHónapja
 • Én: Na jó, akkor megyek aludni. Kókusz csoport: *új videó* Én: Oké ma sem alszunk

  AndKingaAndKingaHónapja
  • @S miért?

   Klemátisz JóniKlemátisz JóniHónapja
  • szerintem pont ideális elalváshoz

   SSHónapja
 • Két világ közé ragadtál? Szerintem csináltál magadnak egy harmadik világot. Nem kell állandóan és kötelezően tartozni valahova. Tartozz a családodhoz, a youtuberkedés meg egy alkotómunka, ott az a jó, ha egyedi vagy. És most kritikát fogok megfogalmazni: A Teki sarkába rakjatok valamit a falra, vagy egy sarokszekrényt, polcot, akármit tegyetek oda be, mert úgy néz ki a háttér, mint egy kripta. 😀

  Andi néniAndi néniHónapja
  • @mesi.gojdar Mert Andrea a megmondóember mindenhol

   foldkutyafoldkutyaHónapja
  • @mesi.gojdar 😂 Vicces volt a komment, de ezen a vonalon haladva, had kossek mar bele egy kicsit en is :Ddd Kiteszi a netre, kvazi hatterkent, mint videos, a nezokozonsegenek. Ertelemszeruen adhat/na a nezok velemenyere, hogy meg kellemesebb legyen Nekik nezni! :D Nem gondolod? Mint pl mikor egy gamer szamara fogalmaznak meg valami olyasmi kritikat, hogy nem tudom, vegyen egy uj fegyvert, mert a mostanit mar regota hasznalja, es "uncsi". Vagy valami. #nooffense Nekem amugy halal mindegy milyen a hatter, ha egyszer a tartalom igyis ugyis elgondolkoztat :)

   CintiCintiHónapja
  • @mesi.gojdar hiányzik valahogy nekem is a háttérben a szín. Nem mondjuk meg neki, csupán felvetjük és reménykedünk hátha lesz hatása. De nyilván ádám úgy csinosítja a lakást, ahogy teki akarja!:)

   Zoltán NánásiZoltán NánásiHónapja
  • @mesi.gojdar Szia Mesi!

   Ligacs LászlóLigacs LászlóHónapja
  • és miért mondod meg valakinek, hogy hogyan rendezze be a saját lakását?

   mesi.gojdarmesi.gojdarHónapja
 • Én szeretem a videódat. Meló közben hallgatva gondolatébresztőnek pont jó. Persze nem mindig értek veled egyet, de ez kicsit sem baj....szeretek vitatkozni......mondjuk így magamba elmormogva kicsit vicces, főleg hogy nem jön rá válasz :-D

  Diána NémethDiána NémethHónapja
  • Same :D

   steKszsteKszHónapja
  • @Zoleeca Én is bekapcsolódom, de a visszacsatolás bizonyára el fog maradni. :-D

   Emu AndEmu AndHónapja
  • Nézhetjük együtt és akkor lesz aki majd válaszol neked :D

   ZoleecaZoleecaHónapja
 • Baszki csak én látom úgy hogy Ádám őszül?

  hshdj lllhshdj lllHónapja
  • De őszül is, ami amúgy nem csak a kortól függ, szóval nem kell meglepődni rajta. Csomó férfinek tök jól is áll.

   aninaaninaHónapja
  • Én is azt hittem, de csak rövid oldalt a haja és áttűnik a fejbőre.

   Andi néniAndi néniHónapja
 • Ez egyben egy ars poetica is volt :D

  HegyimetalHegyimetalHónapja
 • Vagány, ahogy játszik a napfény a falon.

  Barbara BónyaiBarbara BónyaiHónapja
HUworld