HÁZIÁLLATOK: Milyen a jó gazdi? | TRIÓ! EPISODE #033

2021.jan.20.
58 090 Megtekintés

Kövess minket Spotify-on: open.spotify.com/show/1ZlZmMVTVUiCR7yShKUNgj
Instagram: instagram.com/atriopodcast
Elérhetőség: barna.abosi@hotmail.com
Készítik:
Barni: instagram.com/abosibarni
Henry: instagram.com/henrykettner
Ábel: instagram.com/torokabel
0:00 - Intro, Bevezető
1:20 - Mai téma: Háziállatok
1:58 - Volt e bármi háziállat gyerekkorban ? Most van e ?
11:05 - Mi a legjobb a kutyának ?
14:31 - Mit adott neked Toby ?
16:20 - Ábel napja 0-24 és Barni halai.
21:42 - Barni első kutyája. "*Husky*"
24:30 - Henry hörcsögnapi rutin.
26:41 - Érdekes háziállatok.
28:41 - Csibabák. XD
30:09 - Barátnő és a kutya kombó miben változtatja meg a társas életet?
32:38 - Kis kedvencet lehet e marketing fogásnak használni ?
35:30 - Kivel foglalkozol többet? Tobival vagy Grétával ?
36:46 - Vadonélő állatok.
38:35 - Vadonélő állatok közül mit választanátok ?
41:25 - Örökbe fogadnátok e kutyát ?
42:24 - Ez már a vég. Befejezés, Outro

Megjegyzés
 • 😁

  ZSOLT LAKATOSZSOLT LAKATOS21 napja
 • 34:35 Henry : kell egy kutya rögtön

  BlacKnightBlacKnight24 napja
 • Tobi Vlog a podcast után📈

  BncvtyBncvty26 napja
 • Sziasztok! Pár tanácsot, észrevételt szeretnék leírni nektek :) Barni, a huskynak nagyon nézz utána, Magyarországon sajnos a legtöbben nincsenek a fajtával tisztában. Nagy a mozgásigénye, ami ha nincs kielégítve, akkor szökik. Nincs akadály, magas kerítés, megy és lemozgatja magát. A hangja szeritem egyedtől függ, egy csomót ismerek, aki például néma szinte :) Ábel, a táphoz, vannak középkategóriás tápok, amik ár-érték arányba szerintem a legjobbak, bár én mindig is a házi koszt(vidéken moslék) és táp keveréke mlett voksoltam. Tehát a fitActive, Royal Canin, Josera is jó minőségő tápok, senkinek ne menjen el a kedve a kutyatartástól emiatt. Ennyit szerette volna, remélem nem kioktató jelleggel veszitek, csak szerettem volna leírni ezeket.

  Hajnal InsticeiHajnal InsticeiHónapja
 • Én is írtoztam a gondolattol hogy baratnom csivavát vegyen de mára már teljesen megszerettem és elég nagy faszságokat mondtatok a fajtával kapcsolatba 😉

  Dániel FishermanDániel FishermanHónapja
 • Ez megy a rádióban?

  Tamás LiszkaiTamás LiszkaiHónapja
 • A kutyának kell az aki megneveli aki az alfája lesz mert külömben nagyon disznó lesz ( kutyából disznó, ll. junior számaba az volt a kutyából nem lesz szalonna de lehet.) Neveljétek meg mert el lesz kényesztetve és az nem jó mert nem fogsz tudni parancsolni neki. A golde retriver nagyon könyen tanitható a tacskó pedig makacs az elenkezöje nem tudom hányéves a Henri kutyája de kezd el tanítani mert nem tudsz majd neki parancsolni.

  IcOn SOLOIcOn SOLOHónapja
 • Igen, lehet kötni kisállatra, akit érdekel, írjon: :D

  Martin BardonMartin BardonHónapja
 • 25:20 jól mondja Henry, nem jó a gerincének

  AliceAliceHónapja
 • Sajnos csak más biztosítás mellé lehet kiegészítő biztosítást kötni kutyára. És igazából nagyon sok feltétele van.csak fiatal kutyára köthető, nem lehet fajtabetegségre igénybe venni, stb... Összeségében nem éri meg kötni.

  Erika Hrisztoff-VárosiErika Hrisztoff-VárosiHónapja
 • 1:54 barátnő leak

  UltimateUltimateHónapja
 • Sziasztok! A nyers etetéssel kapcsolatban: az a legjobb ha pár pillanatig is, de leforrázzátok a húst mielőtt a kutyusnak adjátok így a bacik többsége elpusztul és a kutyus nem lesz gyomor/bélrendszeri problémás, de egyébként tényleg az a legjobb. Annál oda kell figyelni, hogy a kutyus megfelelő tápanyagot és vitaminokat kapjon, tehát a zöldségeket is megfelelő arányban kapja, nehogy vitamin hiányos legyen és változatosan. Csontosat is végülis lehet, de ne csöves csontot, ha a kutyának szorulása van ne adjatok neki csontot mert meg keményedik tőle mégjobban valamint az idős kutyusoknak (főleg ha ivaros kan) nem ajánlott a csont. A táp a "legegyszerűbb" és ha jó minőségű, akkor a legjobb lehet, abba minden olyat raknak ami a kutyának jó. Igen, kutyusra lehet biztosítást kötni. Ha jól tudom itt a lakásbiztosításban van benne de azzal vigyázni kell, hogy kB mindenbe bele tudnak kötni (meg legyen a kutyának mindig minden oltása, kombinált is, külső/belső parazitamentesítve legyen havonta, még fiatal korú, stb). A héten a rendelőbe jött egy huskys gazdi, akitől kérdeztem, hogy tényleg olyan hangos e. Azt mondta, hogy semmi hangja nincs, csak ha túl izgatott vagy nagyon fél, akkor szokott nyüszíteni (de kB minden kutya) ez inkább egyén függő. Tény, hogy a huskyknak kicsit magasabb a hangjuk. A husky szőrének az ápolása az aljszőr fésűvel és/vagy kozmetikus segítségével a legjobb. Az ugató kutyával az a helyzet, hogy elvileg fel tudnak jelenteni ha sokat ugat, és ha bérházban vagy és nem egyezik bele elég ember akár arra is kötelezhetnek, hogy vidd el. (Hasonló sajnos velem is előfordult, de hál' isten nem kellett) Igazándiból a megfelelő nevelés általában helyre hozza a dolgot (bár néha hosszú folyamat) viszont van olyan helyzet, amikor semmit nem tudsz tenni :/. Tényleg csak az vállaljon kutyát akinek van rájuk ideje, energiája és pénze. Felelőtlenül és felkészületlenül ne vállaljon senki mert az se neki, főleg a kutyának nem jó. Viszont ha tudod mit szeretnél, és megteremtetted a hátteret hozzá, a legjobb dolog lehet a világon egy háziállat. Sok sikert mindenkinek. - egy állatorvosi asszisztens. :) Ui: ha bárkinek bármi segítség kell, vagy tanács vagy van kérdés bármikor fogadom. 😘

  Réka BagdiRéka BagdiHónapja
 • *Tartalom:* 0:00 - Intro, Bevezető 1:20 - Mai téma: *Háziállatok* 1:58 - Volt e bármi háziállat gyerekkorban ? Most van e ? 11:05 - Mi a legjobb a kutyának ? 14:31 - Mit adott neked *Toby* ? 16:20 - *Ábel* napja 0-24 és *Barni* halai. 21:42 - *Barni* első kutyája. "*Husky*" 24:30 - *Henry* hörcsögnapi rutin. 26:41 - Érdekes háziállatok. 28:41 - Csibabák. XD 30:09 - Barátnő és a kutya kombó miben változtatja meg a társas életet? 32:38 - Kis kedvencet lehet e marketing fogásnak használni ? 35:30 - Kivel foglalkozol többet? *Tobival* vagy *Grétával* ? 36:46 - Vadonélő állatok. 38:35 - Vadonélő állatok közül mit választanátok ? 41:25 - Örökbe fogadnátok e kutyát ? 42:24 - Ez már a vég 🤣 Befejezés, *Outro* __________________________________________________________________________________________________ *Manna FM* mannafm.hu/podcast/trio/ __________________________________________________________________________________________________ *Podcast* Nyereményjáték: diakhitel.hu A videó fizetett promóciót tartalmaz. huworld.info/flow/vide/149up4_TnZbAn6o 20 perc 05 másodpercnél a kalkulátort találjátok meg! 23 perc 15 másodpercnél Itt megtaláljátok a nyereményjátékot! Kövess minket Spotify-on: open.spotify.com/show/1ZlZmMV... Instagram: instagram.com/atriopodcast Elérhetőség: barna.abosi@hotmail.com *Trió!* klippek csatornát ezen a linken keresztül megtaláljátok . huworld.info/to/a5qkzTVJPL38HFcaVkOUCw __________________________________________________________________________________________________ *Henry Kettner* ► Levelet erre a címre küldhetsz: 2600 Vác Galcsek utca 4. 🔥 INSTAGRAM: @henrykettner 📸 - instagram.com/henrykettner __________________________________________________________________________________________________ *Török Ábel* ♠️ ELÉRHETŐSÉGEIM: Weboldal: www.torokabel.com Business e-mail: hello@torokabel.com HUworld csatornám: bit.ly/youtubeihavenoidea Instagram: bit.ly/instagramtorokabel ♠️ LEVELEKET ITT FOGADOK: Török Ábel, Post For Rent Budapest Riadó utca 7. 1026 __________________________________________________________________________________________________ *Abosi Barni* Elérhetőség: barna.abosi@hotmail.com instagram.com/abosibarni Edit: instagram.com/mag_david Még több videó itt: www.youtube.com/watch?v=kXdVY... Küldj nekem csomagot/levelet ha gondolod: Klikkmánia - BugTV Andrássy út 36 1061 Budapest __________________________________________________________________________________________________ Baráti üdv! *Zsombor*

  Marczi ZsomborMarczi ZsomborHónapja
  • Köszi Zsombi! 😀

   JúliaJúliaHónapja
 • Aki tudja az intró zenéjét, az ne tartsa magában. Ez nem egy parlamenti képviselővel és pár ismeretlennel eltöltött, érdekes, ereszenlemászós, közös este emléke, hogy mindenki magában tartsa.

  Levi JágerLevi JágerHónapja
 • Jo nagy tevhitben vagytok a csivikkel(nekem is anno az volt, sot utaltam oket)aztan veletlen lett 1,es megvaltozott minden. Azota 3 csivivel elek, nagyon okosak, vadasznak, KELL SETALTATNI! Akaratosak, de rengeteg szeretet adnak. Betegesebbek-legalabbis hajlamosabbak a gyomor bajokra.

  Vellai B. Ildikó Nail artVellai B. Ildikó Nail artHónapja
 • Halas Podcast?

  tokodi noeltokodi noelHónapja
 • Én úgy tudom hogy húst kell adni a kutyának de sertés húst nem lehet mert káros aszem! De ha tévedek javítsatok ki!!

  Alexander KisAlexander KisHónapja
 • #kutyaóvszer

  Regina FeketeRegina FeketeHónapja
 • casco kutyára xd

  András VaskóAndrás VaskóHónapja
 • 8:41, a halak tényleg tudnak fázni. Ilyenkor, télen is vagy döghallal vagy nagyobb(10-15cmes) kárásszal, keszeggel, bodorkával éri meg csukázni, ha a hal hosszabb ideje egy tartájban pihent már. Tapasztalatból tudom.

  Levi JágerLevi JágerHónapja
 • Mi sziámi cicánk is sétál pórázon 🥰👩‍🦰💞🐈

  Jutka SiViJutka SiViHónapja
 • Az én kutyám kis kora óta nem eszi meg a tapokat semmilyen fajtát a rosál canintol kezdve semmit nyers husozunk de nagyon kell figyelni mit hogyan zöldségeket és gyümölcsöket is imádja ha olyat főzök ami számára is ehető alkalmanként kap házi kosztot is és sosem volt beteg makk egészséges :)

  Patrícia SasPatrícia SasHónapja
 • Igen, lehet kutyusra biztosítást kötni ❤

  Eszter SrejEszter SrejHónapja
 • Asszem, h úgy kell akváriumot tisztítani, h kiveszed a halat és teszel az akváriumból vizet egy vödörbe(meg a halat), aztán az akváriumot pedig kitisztítod, meg minden, aztán teszel az akváriumba hasonló vizet, mint ami az előtt volt, és ami a vödörbe volt víz meg hal, azokat beleteszed egy zacskóba, a zacskót pedig beleteszed az akváriumba és a zacskóból kiemgeded kb 3 óra múlva. Lehet, h egy kicsit máshogy kell, mert nekem 3 éve volt halam és akkor is csak apa tisztította, én meg csak ott voltam, h mondhassam azt, h en is segítettem😅 szóval lehet, h rosszul emlékszem...

  Réka NagyRéka NagyHónapja
 • 3 macska 2 kutya van ithon tudnék mesélni XD

  Lilien VágnerLilien VágnerHónapja
 • @torokabel nekem is goldim van, egy 2,5 éves kisfiu, Murphy a neve, és fajtiszta

  Szonja ZarandySzonja ZarandyHónapja
 • A csivavakat is kell sétáltatni (én sem értem meg miért kell valakinek ilyen kutya), sokan azt hiszik a mini kutyáknak erre nincs szüksége pedig gyakran jobban bírják, mint a nagytestűek. Nekem is van egy mentett tacsi-csivava keverék aki akár egésznap sétál, fut labdázik viszont a nagy bernim olyan 4 órás séta után kipurcan és egész nap alszik utána, a labda már nem is érdekli. Csak a kajára mozdul meg. Pedig a pici 12 éves már.

  Nikii SenkóNikii SenkóHónapja
 • Szia Barni, 7 éve foglalkozom hobbiként akvárium épitéssel és szívesen épitenék neked egy szép akváriumot.

  Tamás AsztalosTamás AsztalosHónapja
 • 8:30 a halak nem fáznak de hogyha hirtelen a nagy hőmérsékletkülönbségtől sokkot kaphatnak. (ha egy órával előbb kitöltöd a másik vizet nem lehet nagy gond)

  Gergely PálfiGergely PálfiHónapja
 • Barni előre szeretnélek felkészíteni rá, hogy mindent szét fog rágni a husky. És egyébként nagyom nagyom ritka ha ugat, néha vonyít, de azzal nincs baj. Már elmúlt 1 éves a huskym, de mai napig rengeteg kárt csinál az udvarunkon ugyh erre készülj fel. 😀 Azon kivül amúgy imádom nagyon bújos és ha kiskorátol kezdve tanítod megtanulja a dolgokat és ami még szerintem lényeges, hogy főként egy embernek fogadnak szót, mert különben nagyon makacs állatok. Az enyém nekem szót fogad másnak nem. Illetve szereti a hideget. A meleget is eltűri, de én nyáron úgy csináltam, hogy néha megmosdattam attól függetlenül, hogy rengeteg, de tényleg rengeteg szőre kihullik nyáron (mert leváltja a téli bundát) szerintem érdemes lelocsolni kicsit. Meg nem javasolnám erdős részre vinni sétalni. Nekünk egyszer megcsipte egy kullancs és ha időbe nem veszem észre, hogy bsj van (a hangulatáról lehet főleg észrevenni hiszen iszonyatosan mozgékony, ha sokat fekszik és kedvtelen, illetve ha az orra száraz akkor lázas érdemes fájdalomcsillapitot adni neki, de nem mindegy, hogy milyet, meg azon is észreveszi az ember, hogy baj van, hogy véres a vizelete) az állatorvos szerint nem éli túl. Szóval szerintem ilyesmikre is ods kell ügyelni.

  Barbara CsomaBarbara CsomaHónapja
  • +Iszonyat nagy a mozgásigénye. Sétálni kell vele, nagyon játékosak is.

   Barbara CsomaBarbara CsomaHónapja
 • Nyigi Ábel, én is bunkó hurkának hívom a macskát...🤣, és Barni a kutyára is lehet biztosítást kötni.

  Boldi HeinzelmannBoldi HeinzelmannHónapja
 • 13:02 Ábel azért légyszíves abba is gondolj bele hogy valakik 2-3szor kevesebb keresnek mint te és nem tudnak 25kért tápot venni havonta....

  Máté TomorMáté TomorHónapja
  • Igen sajnos nem mindenki teheti meg ezt. De online lehet venni nem olyan drágán, jó minőségű tápot, ami már jobb mint a 150 ft-os konzervek.

   Kenyó BíborkaKenyó BíborkaHónapja
 • A hörcsöggel kapcsolatos korábban elhangzott tanácsokat az állat érdekében meg kéne fogadni(nagyobb kerék,ketrec,minőségi táp,nasik),ha pedig ennyire nincs sem idő,sem hajlandóság a körülményei megvàltoztatására,akkor a Hörcsögmentés segítségével megfelelő gazdát kellene neki keresni,aki valoban az állat érdekeit nézni és örömét leli a tartásaban. horcsoginfo.hu/

  X YX YHónapja
 • Én is huskyt szeretnék az a kedvenc kutyafalytám.🥰🥰🥰

  Horváth NóriHorváth NóriHónapja
 • Sziasztok! Nem akarok okoskodni, de én úgy gondolom, hogy egy ilyen bolti aranyhal máshogy alkalmazkodik a hő változásra, mint egy vadvizi hal. A halak télen elvermelik magukat az iszapba, és lelassítják az életfunkcióikat, emiatt nem olyan érzékenyek a hőmérséklet változására. Csak ennyit akartam mondani, egyébként nagyon jól csináljátok, szeretlek titeket hallgatni, csak így tovább!

  Marci VargaMarci VargaHónapja
 • Dik nem akartok legközelebb a Noshika témáról dumálni he ehe?😃

  Párolt ZöldségPárolt ZöldségHónapja
 • Henry: "Volt-e a családban háziállat rajtad kívül?"😂

  simon botisimon botiHónapja
 • HENRY : jéééééééééééééééééézusóm

  FROSTFOX7777FROSTFOX7777Hónapja
 • Lehet a kutyára biztosítást kötni mert mi is kötöttünk rá.

  Kevin DancsKevin DancsHónapja
 • Milyen cuki a gyűrűsfarkú makis pohár😁😂

  Júlia EckhartJúlia EckhartHónapja
 • Szuri csak tű nélkül = fecskendő

  Dorottya KissDorottya KissHónapja
 • Lehet kutyára biztosítást kötni! Mi is kötöttünk rá.

  azingerツazingerツHónapja
 • Minden madár nevelése más, míg egy szobamadarat tápszerrel nevelsz addig egy szén cinegét például rovarokkal, magokkal gyümölcsel kiegészítve, de egy sast például, ha jól tudom marha, vad, vagy csirke hússal kell etetni, A kis nimfákat én 2 óránkét etetem fecskendővel, de ez változik a fiókák életkorától is.

  Belián SzalontaiBelián SzalontaiHónapja
 • A vadászgörény ha tisztítva van a bundája akkor nem büdösek annyira, de múlik az ivartalanításon, a nemén, a genetikáján is. ű

  Belián SzalontaiBelián SzalontaiHónapja
 • Ja és még annyi, hogy ahogy az akváriumot takarítod Barni, azt kb. négy évente kéne vagy több.

  Belián SzalontaiBelián SzalontaiHónapja
 • Ja és Barni aranyhalai mínusz tíz és plusz húsz fok között ideális. Mindenki döntse el, hogy lehet-e hideg vízbe rakni. Ábel Le a kalappal ahogy nevelitek és szeretitek Tobit. Én egy máltai selyemszőrű pincsi egy hörcsög, három papagáj, ami nemsokára jóval több lesz, és pár száz hal tulajdonosa vagyok. A halakat és a madarakat tenyésztem is. Tudom miről beszélek. Henry tudd te basztál ki a legjobban Barnival a kettő aranyhallal. Nekik minimum 200 liter kéne.

  Belián SzalontaiBelián SzalontaiHónapja
 • Sziasztok! Csak annyi, hogy kb. Barni halai lennének a legdrágábbak és körülményesebbek, ismerősömnek egy 100 literes akváriumba kb. indításkor került másfél millióba. Nekem is hasonló árak jönnek ki.

  Belián SzalontaiBelián SzalontaiHónapja
 • Escobarnak most haltak meg a vizilói.

  adojani bencoadojani bencoHónapja
 • Taratani

  Boglárka VargaBoglárka VargaHónapja
 • Tudtádtok hogy lehet carakált

  Boglárka VargaBoglárka VargaHónapja
 • Csak egy kis kiegészítés: Nem "fajtiszta" , hanem fajtatiszta🙂 Amúgy jó kis adás lett ez is.

  Dominik BaloghDominik BaloghHónapja
  • Fajtisztának roviditik😉

   csak encsak en26 napja
 • CSŐŐ TESSS

  Milu HastóMilu HastóHónapja
 • Hello tudsz biztosítást kötni a kutyára de nem minden balesetet fizet a biztosító!!!

  Szabolcs TuránSzabolcs TuránHónapja
 • A hörcsögnek továbbra se az a legoptimálisabb hely, nem sikerült szöveget értelmezni, hiába adtak sokan jó tanácsokat. Most az aranyhörinek törpehörinek való cuccai vannak sajnos és a tápja is nagyon egészségtelen. Friss vizet naponta kell neki adni és legalább egy átnézés, súlymérés erejéig kéne foglalkozni vele, de ilyen pici hely esetén több óra kinti játék is kéne. A hörcsöggömb pedig egy szörnyen veszélyes eszköz, tilos állatot tenni bele. horcsoginfo.hu/futokerek-es-futokorong/ Miért veszélyes a hörcsöggömb? Sokan azt gondolják, hogy a hörcsögöknek való gömb egy szuper találmány, hiszen kedvencünk szabadon járhat a lakásban anélkül, hogy szem elől veszítenénk. Sajnos a gömb nagyon veszélyes, egyáltalán nem való semmilyen állatnak. Az alábbiakban felsoroljuk, miért. - a hörcsög nem érzékeli benne a környezetét A hörcsögök látása nem túl jó, így egy műanyagon még kevésbé látnak át, mint egyébként. Emellett nem tudják felmérni a terepet, nem látják, nekimennek-e valaminek. Ha a hörcsög nagyobb lendülettel fut neki egy bútornak a gömbben, akár komoly sérülése is lehet. A hörcsögök a bajszukkal és a szaglásukkal tájékozódnak. Gömbön belül viszont a bajszaikkal nem érzékelik az őket körülvevő tárgyakat, és a gömb a szagokon is tompít, így gyakorlatilag teljesen vakon közlekednek. - nem szellőzik A gömbön lévő szellőző nyílások nagyon kicsik, így a gömbben nem cserélődik megfelelően a levegő. Ahhoz viszont pont elég nagyok a lukak, hogy a vizelet és a széklet átmenjen rajta, és ahogy a hörcsög a lakásban mászkál, szétkenje ezeket a padlón, illetve összekenje magát vele a gömbön belül. Emellett sajnos történt már olyan baleset, hogy a hörcsög lába beakadt a szellőzőnyílásba, és eltört. Egy ilyen sérüléshez megfelelő orvos szükséges, viszont az országban nagyon kevesen értenek hozzájuk megfelelően. - túl kicsi a gömb átmérője Ahogy feljebb kifejtettük, ahhoz, hogy a hörcsög egyenes háttal tudjon futni, figyelembe kell vennünk a kerék méretét. Törpehörcsögnek minimum 20, aranyhörcsögnek minimum 28 cm átmérőjű kerék kell, hogy gerince egyenes legyen futás közben. A legtöbb gömb sajnos borzasztó kicsi átmérőjű, a hörcsög gerince folyamatos hajlásnak van kitéve, ami állandó fájdalommal jár. Az itt felsorolt többi érv miatt akkor sem érdemes futtatni benne a hörcsögöt, ha egyébként a minimum méreteknek eleget tesz a gömb. - a hörcsög ki akar jönni A hörcsögök azért mennek bele a gömbbe, mert zsákmányállatok lévén a búvóhelyet látják benne. Viszont nem azért futnak a gömbben, mert annyira jól érzik magukat, hanem mert ki akarnak jönni belőle. A fent felsorolt okokat átolvasva ez teljesen érthető. Ha szeretnénk, hogy hörcsögünk szabadon, de biztonságosan tudjon szaladgálni lakhelyén kívül, szerezzünk be több elemből összeépíthető kerítést, melyből kifutó készíthető. Több típus is kapható, de akár válogathatunk aszerint is, hogy színes vagy szürke legyen. Természetesen építhetünk kifutót saját magunk is, de arra mindenképpen érdemes figyelni, hogy legalább 25-30 cm magas legyen. Fontos, hogy hörcsögünk a kifutóban töltött idő alatt is folyamatos felügyeletet igényel, mert felmászhat és megszökhet.

  EresseaYestaEresseaYestaHónapja
 • Zsozét hívjátok meg!!!!!!!! 😄😄

  Berényi AttilaBerényi AttilaHónapja
 • Az én teknősöm is Teknős Ernő volt. :,(

  Virág SáriVirág SáriHónapja
 • Igen, lehet biztonsítást kötni rá, mi is pont most kötöttünk anyukámmal.

  Nikolett KáplárNikolett KáplárHónapja
 • Jesszus Barni a Dunába nem aranyhalak élnek..persze hogy azok túlélik, de az aranyhalad megnézném kb 10 perc után hassal felfele napozna :-D :-D Kutya témához: Ahol te laktál Barni ott szólhatnak mert az már pihenő övezet, hivatalosan engedély köteles lenne ha kinn tartod, de amig nincs gond senki nem szól érte. Ha engem nézünk PL itt Rákoson, ez falusias, vidéki övezet, itt marhát disznót birkát kutyát macskát de struccot is tarthatsz külön engedély nélkül, mert a település besorolása ilyen, engedi. Ettől még illik a szomszédokat figyelembe venni, de ha ha nem teszed te dolgod, törvényileg nem kell.

  Csiger VintagelabCsiger VintagelabHónapja
 • Szerintem a legjobb vadállat a raptor lenne nektek, kicsit drága az etetése de legalább megFordul😂🤫

  komlo leventekomlo leventeHónapja
 • 13 739.

  AceDenes48AceDenes48Hónapja
 • Ja es estleg tudnek beszelni a koltsegekrol mikor bekerult a korhazba

  Roland MánRoland MánHónapja
 • Kedves Ábel csak azt szertném mondani hogy nekünk volt egy Magyar Vizslank aki 2020 szeptembereben meghalt sajnos es mindig farhatot foztunk neki rizzsel vagy tesztaval. 6 eves volt szoval meg fiatal es a rontgen alapjan egy csont kiszurta a gyomrat es osszeomlott a szervezete korhazban volt es mivel folyamatosan gorcsolt ezert ugy dontottunk hogy elaltatjuk. Szoval ezt csak azert mondtam hogy vigyazz a csonttal es egyebkent atment mar rajta rongy csipesz fa de egy csont kicseszett vele es hat meg fiatal volt. Ugyhogy ovatosan a csonttal.

  Roland MánRoland MánHónapja
 • Sziasztok! Higgyétek el fiúk, ha valaki olyat ír, hogy valamilyen tevékenység rossz egy állat testi épségének akkor az nem személyes kötekedés és ezt nem azért mondom mert én kommenteltem. Viszont megnéztem azokat, amiket említettetek és teljesen normális hangvételű tanácsok voltak. Szóval tényleg csak annyi, hogy szerintem inkább értékeljétek a jótanácsot ne pedig kinevessétek, ha más jobban tud valamit nálatok. Köszönöm ha elolvastátok és legyen szép napotok!

  Mirjam IklódyMirjam IklódyHónapja
 • Sztem itt a halasnál arra gondoltak, hogy egy aranyhal és egy ponty teljesen más vízben él, így a hőérzetük is más-más. Egy ponty valószínűleg nem fázik a téli Dunában, ugyanakkor egy aranyhal elpusztulna. Bár nem értek a halakhoz, ez csak az én megállapításom.

  Szabó CsongorSzabó CsongorHónapja
 • Mi történt Miskolcon?

  Juhász BalázsJuhász BalázsHónapja
 • Egyszer hívjátok be Nagy Danit és beszélgesetek vel.

  Grózner BálintGrózner BálintHónapja
 • 13:11 Igen, már lehet kutyára biztosítást kötni🐶

  Nóra M.Nóra M.Hónapja
 • Ábelnek teljesen igaza van a huskyval kapcsolatban. A huskynak rengeteg mozgás kell, és ha visszagondolsz egy régebbi videódra Barni, akkor emlékezhetsz, hogy mire képesek a huskyk, pl a kutyaszánazás. Egy husky sokat tud segíteni, ha megtanítod. Elvisz gördeszkával a kocsmába😂. De tényleg egy husky sokra képes, és te Barni ezt meg is tapasztalhattad. Egyébként én is huskyt szeretnék venni.

  Kristóf SándorKristóf SándorHónapja
 • Mikor jon mar az nber?🥺

  Gábor KunságiGábor KunságiHónapja
 • Ismét remek volt hallgatni/nézni! Köszönjük skacok!

  AcE ProductionAcE ProductionHónapja
 • Az ilyen videókba kéne mindig egy szakértő (pl most egy állatorvos) mint a bitcoinos videoba Gál Roli

  Balázs UlveczkiBalázs UlveczkiHónapja
 • szóval Barni minden akvárium takarításkor kinyírja az akvárium élőflóráját...

  Bloody CicaBloody CicaHónapja
 • Szevasztok! Barni, neked javasolnám, hogy nézz utána a huskynak, mielőtt belevágsz, hogy tuti tudd, mire vállalkozol. Mindenképp tenyésztőtől, törzskönyvvel hozd el! így biztosan fajta (nem faj, az a kutya,macska,stb :)) tiszta kutyát kapsz, és a tenyésztő segít neked rengeteget az elején, sőt később is ránéz a kutyára, hogy lássa milyen helyre került. Egyébként nagyon jó az adás, több feliratkozót érdemelne :)

  Sándor JárókaSándor JárókaHónapja
  • @Patrícia Sas Gondolj bele, milyen "tenyésztő" az, aki 50et kér egy 15ezres törzskönyvért.. és oké, hogy csak egy papír, de rengetrg minden kell ahhoz, hogy kiválthasd. Tenyésszemle, regisztrálás, tks szülők, alombejelentő, stb. Mérvadó a fejlődésben és viselkedésben is, mert így ismertek a szülők, tudjuk mit örököl a kutya. Plusz kötelező szűrések vannak. Persze tk-s kutya is lehet beteg, de jóval kisebb eséllyel. Nekem is tk-s huskym van, ég és föld azokhoz a huskykhoz képest, akiket látok. A 30-60 ezerért vett divatkutyákkal meg össze se hasonlítható. Nagyon megéri egy jó, ismert tenyészetből hozni a kutyát. Nem egyszerű kutyák, és elsőre tényleg nagy kihívás, de nem lehetetlen. Csak tájékozódni kell, tanulni és suliba járni vele.

   Sándor JárókaSándor JárókaHónapja
  • @Sándor Járóka Torzskonyves tacskó folyamatosan beteg és ferges stb annak ellenére hogy a legminőségibb tapokat kapja lelkiismeretesen odafigyelve. A Huskyval az a baj hogy az egy kimondottan közkedvelt és már eleve túl tenyésztett kutya fajta, illetve huskynak hozza értő gazdi kell és nem első kutyának való hiába imadnivaloak a nemet Juhász kutyát és más fajtát sem ajánlják kezdo kutyasoknak, ugyanis pl a nemet Juhász ha nem tudod tudatosan nevelni ellene fordul a “gazdájának”

   Patrícia SasPatrícia SasHónapja
  • @Sándor Járóka Anyosoméknak 50 ezerbe került a torzskonyv (annyit mondott pluszba nekik a tenyésztő) ,tudom hogy a tenyesztonek hivatalosan 5-12 ezer forint között van, de akkor sí bárki kiválthatja a lényeg mindketto kutya “szülőnek” legyen torzskonyve de szerintem nem mérvadó a torzskonyv a kutya fejlődésében, viselkedésében.

   Patrícia SasPatrícia SasHónapja
  • @Patrícia Sas Nem 50 ezer a törzskönyv, ez nagyon tévhit. "Párezres" tétel, a kiskutya nem attól lesz olcsó, vagy drága, mert megcsináltak egy papírt. Huskynál nagyobb FB csoportokban vagy a Szánhúzó alapítványnál, ha érdeklődsz, ők jó tenyésztőkhöz fognak elirányítani. A körülményt egyébként minden tenyésztőnél megnézheted, örömmel fogja megmutatni a falkát és mindenben segít, ami kezdőként nagyon sokat jelent.

   Sándor JárókaSándor JárókaHónapja
  • Vajon Magyarországon vagy akár Európában van arowana terjesztő?(arowana: ragadozó Ázsiai hal)

   Levi JágerLevi JágerHónapja
 • Nekem gyerekkorom óta egy husky volt az álmom, és mikor elköltöztem otthonról, vettem is egyet. A "kiscsaj" idén lesz 4 éves :) a havat imádja, ahogy Ábel is mondta, dúrja magát bele 0-24-ben :D nyáron viszont tele van az udvar a szőrével. A nevelése nem túl egyszerű, borzasztó makacs kutyák, akár csak én 😄 ugatni nem igazán hallottam eddig a sajátomat, leginkább farkasszerűen vonyít. Illetve még két jó tanács előre is Barni, a kerítés magasságával ne spórolj :D ha lehetősége van, szökni fog, igaz ez is nevelés kérdése, de sajnos ők nagyon is hajlamosak rá azon felül is. A másik, az alapos lemozgatás, ennek hiányában veszettül képes földalatti bunkereket ásni a kertben. Viszont minden kis bosszúságával együtt életem egyik legjobb döntése volt, hogy bevállaltam Őt 😊

  Bettina NémethBettina NémethHónapja
 • 8:49 Fázom XD

  Balázs DánielBalázs DánielHónapja
 • Biológia 1 mind hármótoknak nem fajtiszta hanem fajtatiszta a kutya egy faj és azon belül pl: németjuhász az egy fajta röviden és tömören legalább Ábel te tudtad volna helyesen mondani ezt remélem a következő adásba majd javítani fogod Ábel de jó volt az adás ezt a hibát leszámítva

  mohácska 23mohácska 23Hónapja
 • Én Alaszkai malamutokkal foglalkozok ez azért van hogy az északi tipusuak jobban bírják a melleget és a hideget is mert kétajzatú szörzetük van ezt egy kutyakozmetikus meséte el személyesen hogy télen fűti nyáron hűti őket röviden Ábel Barni Henry gondoltam megosztom veletek kérésre küldök róluk ha érdekle képeket is rendszeresen járunk velük kiállításokra csak most a covid végett ez is pihentetésen van mint szinte minden.

  Szabó JózsefSzabó JózsefHónapja
 • 15:08 XDDDDDDD ezen nagyon röhögtem, ez nagyon jó podcast lett, imádom!

  mateh hmateh hHónapja
 • A kommentekben mindenki állatorvos.

  Richárd Á.Richárd Á.Hónapja
 • A tanárom kutyáját megmérgezték mert ugatott

  Samu LászlóSamu LászlóHónapja
  • Szegény... remélem visszakapja az aki megmérgezte!

   Tihamér BerekTihamér BerekHónapja
 • Mi három napja fogadtunk örökbe egy Border Collie-t. 10 Hetes a kiscsaj. Oda vissza vagyunk érte, annyira édes. Éppen küzdünk a szobatisztsaság miatt vele, de hát 3 nap alatt nem várunk csodát. De legalább már a nevére felfigyel. :)

  SlayerS0824SlayerS0824Hónapja
 • Videó ötlet:jogsi,és első autó

  Benedek JuhászBenedek JuhászHónapja
  • Kreszprofesszor díszvendégnek :D

   Máté VasasMáté VasasHónapja
  • nagyon jo otlet

   Zsombor SztányiZsombor SztányiHónapja
 • A mi utcánkban, van egy kutya ami amint elmennek a gazdái, elkezd visítani (szó szerint) minntha disznóvágás lenne és addig nem hadja abba amíg haza nem érnek a gazdik...

  PakosTeamPakosTeamHónapja
 • Én tengerimalacot szoktam sétáltatni. És az én kutyám menhelyről lett hozva mikor még kicsi volt. Nem fajta tiszta de nagyon aranyos. Nagyon szeretem. Imádom a podcasteket így tovább.

  Laura MolnárLaura MolnárHónapja
 • Nagy Danit meghívhatnátok, hogy beszéljen az Exathlonos élményeiről.

  Németh GáborNémeth GáborHónapja
 • A horcsog cucc az jo

  Kornél EperjesiKornél EperjesiHónapja
 • Hal takaritas:1.lépés: fogj egy vastagabb zacskot. 2.lépés:merisd bele a koszos vizbe es kosd ossze tedd ferre. 3.lépés:mosd ki az akvariumot. 4.lépés:tolsd fel az akvariumot vizzel. 5.lépés: az akvariumba tedd bele a zacsit amibe benne van a hal 6.lépés:hagyd egy orat. 7.lépés:tedd bele az akvariumba a halat

  Kornél EperjesiKornél EperjesiHónapja
  • Legyszi legalább ne adjatok neki rossz tanácsot! Nagyon nem így kell takarítani a halakat, amit te vegigmondtal az egy akvárium ujrainditasnak felel meg, amit max 2 évente érdemes csinálni.

   Virág KupaiVirág KupaiHónapja
 • Ha befagy a duna akkor csak a duna teteje fagy be, és minél lentebb megy annál melegebb van (asszem olyan 4 fok). Kémia óra is on

  Dr.Dubaj01Dr.Dubaj01Hónapja
 • Nekem van egy kígyóm, 1.5 méteres

  Tamás TeplánszkiTamás TeplánszkiHónapja
 • Új intró! (Újjabb)

  MarcyMarcyHónapja
 • A halak azért nem fáznak a Dunába akkor se ha befagy mert az iszabba mennek bele amibe nem fájnak annyira mert az iszap melegebb mint a Duna hőmérséklete

  Pataki KolosPataki KolosHónapja
 • Mi kutyánkon van biztosítás.

  Bence SimonBence SimonHónapja
 • nem hívtok be valaki élsportolót?

  pali 2562 1pali 2562 1Hónapja
  • Én Tari Ádám-ot látnám szívesen

   Fabian TamasFabian TamasHónapja
  • molnár krisztián meg felel?

   XyronXyronHónapja
  • Egy Gyúrta Dánielt szívesen látnék a műsorban :)

   Szabó CsongorSzabó CsongorHónapja
 • Az örökvadász mezök ha már itt tartunk 😂

  Mátyás VargaMátyás VargaHónapja
 • Nekünk három angol cocker spánielünk van. Mind a három mostmár terápiás segítő kutya. Imádom őket, de egyikük sem mehet fel a kanapéra sem az ágyra. Mi is prémium tápot adunk nekik és Disznócskáknak szoktam őket becézni, természetesen tiszta szeretetből❤. Ezen kívül még csomó állatunk van, de azokat nem sorolom fel mert tényleg sok. (És igen, kutyára lehet biztosítást kötni mert olyan segítő kutyákra is szoktak kötni akik már sokat érnek.)

  Nóra NyakasNóra NyakasHónapja
 • A kis Barni oda barnizott

  ZSOLT LAKATOSZSOLT LAKATOSHónapja
 • Helló! 💙 Manna Fmes adások itt: mannafm.hu/podcast/trio/ Klassz rész lett. 😃

  JúliaJúliaHónapja
 • Kiscicámat Kókuszt, tegnap veszítettem el🖤💙 Semmi törést nem éreztem rajta sehol, annyi ereje volt, hogy a bejárati ajtóhoz jöjjön, lefeküdt, vér jött a szájából, és elaludt örökre...😥😥 Nem üthették el, ugyanis akkor fel nem kel onnan, seb, se kosz nyom nem volt a bundáján sehol...egyszerűen nem tudom mi történt vele😥😥 percekig simogattam, az utolsó levegőig, sírtam, aludni nem mertem, nagyon hiányzik, pedig aztán egy kislányom is van, de nekünk igazi családtag volt, nem egy kiscica...😥💙☁️ Kislányom azóta is keresi, de mondtam neki már elaludt örökre, Csillag lett az égen 💙😥☁️

  Klaudia KopócsKlaudia KopócsHónapja
  • @Roland Németh nálunk is valamilyen vizet szagolgatott, és valoszínű ivott is, lehet h*nyással próbálta kiadni magábol azt a vegyszert de késő volt...szivem megszakad érte...😥😥💙 Sajnálom a tiédet is 😥😥🖤

   Klaudia KopócsKlaudia KopócsHónapja
  • Szia,egytől egyik ugyan ez történt a mi cicánkkal kb 2 hete,a miénk még rángatózott is sajnos,azt mondta az állatorvos hogy valószínűleg valami olyan folyadékot ihatott mint pl ablakmosó,vagy elég nekik egy rossz pocsoját kifogni,én láttam is inni előzőnap egy pocsojából,tehát leállt mind a két veséje és vége 😞

   Roland NémethRoland NémethHónapja
 • Geciii, jaaaj, ez nagyon vicces lett, jaj de jó lett a podcast

  Ferenc VáradiFerenc VáradiHónapja
  • Xdd

   Kincső KajtárKincső KajtárHónapja
  • Xd

   Mátyás VargaMátyás VargaHónapja
 • Szia Ábel, nem tudom, hogy direkt nem de a gyerekválalásos videó nem került fel Spotifyra, kérlek feltöltöd? U.I nagyon jók a podcastek!

  Benedek Csordás-LőrinczBenedek Csordás-LőrinczHónapja
HUworld