Úgy leépült a magyar parlament, hogy már abból lesz a legnépszerűbb, aki a legkevésbé veszi komolyan

2021.ápr.24.
181 530 Megtekintés

Mi maradt a magyar parlamentarizmusból? Az ellenzék havonta egyszer egyre durvábbakat szól be a miniszterelnöknek. A kormányoldal pedig már legszívesebben ütné őket. #magyarjeti
www.444.hu/tamogatas
www.444.hu/
facebook.com/444.hu/
instagram.com/negynegynegy/
ask.fm/negynegynegy

Megjegyzés
 • Neofeudalizmusban nincs szükség parlamentre.

  Attila KisAttila Kis6 napja
 • birom, ahogy a Kover elvtars fele exkomcsik eltartott kisujjal jajveszekelnek, hogy micsoda stilusban es szinten kommunikal az ellenzek, mikozben a redvas bajsza alatt mosolyog, mikor Orban egy valodi, nornalis kerdesre annyit kepes valaszolni, hogy boldog karacsonyt. lehet, hogy az ellenzek kreten es partner a magyar demokracia leepiteseben (akar akaratlanul is), de hogy a fofaszok a Fideszesek, akik szisztematikusan aknazzak ala es bontjak le a magyar demokraciat, jogallamot es parlamentarizmust, az hetszentseg.

  k0p1k4k0p1k417 napja
 • TBG My Beloved

  babahu15babahu1518 napja
 • huworld.info/flow/vide/mqGH4Hran9HJpYQ jaj ezen a jeleneten konkrétan sírtam!!! :D:D:D:D

  Fábián DánielFábián Dániel18 napja
 • Jó volt látni TBG-t. Több TBG-t plízzz

  Krisztina SzalayKrisztina Szalay18 napja
 • A 444 amúgy miért ilyen kritikus a fideszel ? Posztkomcsi kormányzás alatt kussoltak mint a sír. xD Ennyi nyomikát. A mai napig ilyen nehéz megemészteni a 2/3-ös gigatöbbséget ? xD És amúgy mi, a baj avval, hogy nagy az egyetértés a kormányon belül ? Ez valami bűn lenne ?

  MrBazsi888MrBazsi88818 napja
 • Felháborító!!!!

  Julia GruberJulia Gruber18 napja
 • Veszek nektek egy drága jégkrémet, ha 2 percig csöndben maradtok. Az is pénz.

  Csaba SzmoradCsaba Szmorad18 napja
 • A jog tulajdonkeppen fegyver amit ellenunk hasznalnak.

  TheEvaBalazsTheEvaBalazs18 napja
 • Legjobb műsor! Csak így tovább!

  Szilárd SzalaiSzilárd Szalai18 napja
 • Nem lehetne szűrni a narcisztikus pszichopatakat, hogy kerülhessenek vezető pozicióba?.. Mondjuk lehetne egy 4/3-os törveny (133%-os többség kell a megváltoztatásához) . Bár ha a Fideszt a jozan ész , a valóság érzékelése.. nem zavarta eddig temérdek nemes elfoglaltságukban, majd pont a tudomány tuti nem allitja meg.(matek, pszichooogia) . Kar , hogy ilyen még nincs, mert beszivaroghatna a köztudatba, hogy nem mindenki alkalmas mindenre, csak azert mert szimpi.. vagy mert krumplit ad, vagy penze van.

  József FeigelJózsef Feigel18 napja
 • Végtelenül kiábrándító ez a silány parlamenti helyzet, de nincs benne semmi meglepő, hiszen az ország vitakultúráját képezi le. A szomorú igazság az, hogy a társadalmunk ezt termeli ki magából, mert saját maga is ilyen.

  DomonkosDomonkos18 napja
 • Jöhetne egy jeti az M. Richárdos üggyel kapcsolatban is

  bálint bajáribálint bajári18 napja
 • Riszpekt Ház cameo ftw

  borspetiborspeti18 napja
 • Jakab a legalja.

  ZöldfaZöldfa18 napja
 • Ettől a kövértől meg egyenesen rámjön a hányinger....🤢🤮🤮🤮

  rák hererák here18 napja
 • 🙏👍👍👍👍👍👏

  Ádám BendeÁdám Bende18 napja
 • Másik álca , a magukat fiatal demokratáknak beállított párt pár év és nyugdíjba megy, a kereszténynek nevezett amúgy kb.. kisegítő osztályt sem végzett "kdnp" asszisztál, és jön pár év, és nyugdíjasan azt harsogják , hogy nem így gondolták- sajnos erre nem gondolnak. Azt hiszem sanyarú , nyugdíjas kor vár rájuk.

  Mr. GMr. G18 napja
 • 2022 választások! Stop Sörös!

  Gabor AbelovszkyGabor Abelovszky18 napja
 • Az a helyzet ,hogy Kõvër Lãszlò Istennek ërzi magãt,ne kërdezd mert nem tud vãlaszt adni semmire,ës ez igy igaz!

  Jenone NagyJenone Nagy18 napja
 • Ez nem Parlament, ez egy církusz teljesen lejáratták a Parlamentet a vadmarha bajszos azt hiszi ők X@rják a cserebogarat!

  László TelegdiLászló Telegdi18 napja
 • Elég gáz,hogy ennyire futja,hogy ki tudja leoltani a másikat jobban..... Ebből lehet hatalmat kovácsolni.

  BanyusBanyus18 napja
 • A ház az tisztelt, csak a benne lévő emberek nem, azokon nincs mit tisztelni.

  Helix HederaHelix Hedera18 napja
 • Ugyanaz megy most is mint a Kádár-korszakban: Az állampárt Központi Bizottsága (ma Miniszterelnökség) a Fehér Házban (ma Karmelita kolostor) a zárt tanácskozásain úgyis mindenről döntést hoz. A Parlamentben az országgyűlés csupán formalitás. Ócska színház, ahol a minisztertanács (ma 133 talpnyaló) vakon megszavazza az előre megírt elképesztő baromságokat. (A súlyát vesztett ellenzék a demokrácia egyre hiteltelenebb látszatának fenntartása miatt szükséges.)

  dorysTSdorysTS18 napja
 • Ezt hivjak ALLAMI DEMOKRACIA-nak azaz majd ok megmondjak hogy mi van es mi nincs...Nem kell itt vizsgalgatni semmit. Az osszes korrupt g**itol minden vagyonat elvenni ami a fizetese feletti . Ahogy Qrban megfogalmazta hogy a kozpenz elveszitheti kozpenz jelleget meg kellene mutatni neki hogy a lopott vagyon hogyan vesziti el a magantulajdon jelleget.

  Diemer JózsefDiemer József18 napja
 • Kicsit megbizseregtem mikor Bence váratlanul felvillant a képernyőn. Elmorzsoltam egy nosztalgiakönnycseppet.

  Szabo BenceSzabo Bence18 napja
 • Országházunk[a nép háza] = cirkuszi - istálló !!! " a rikkancs " jakubinusz petrus " bohóc , ő rájött = minnéll jobban támad > bohóckodik , annál jobban figyelnek rá ! Tapsikolnak neki , a bohóc jól szórakoztatja a népet ! Stb...

  ATTILA TAS CIKÓATTILA TAS CIKÓ18 napja
 • Az a szomorú ebben az egészben, hogy ehhez a helyzethez a birka magyar (nép) is jócskán asszisztált, mert, már rég el kellett volna kergetni őket!!! Gyáva népnek nincs hazája, sosem volt, sosem lesz! Gróf Széchenyi mondta anno! (nem pontos az idézetem, de a lényege ez!) "Minden nemzetnek olyan kormánya van, amilyet az a nemzet eltűr, elvisel!) és ez nagyon igaz!

  ÉVAÉVA18 napja
 • A marha magyar választó meg is érdemli sorsát ha erre szavazott . Igen az ellenzéknek simán ki kellene vonulni és az utcán politizálnia és harcra hívná az ellenzék szavazóit . Ezt a szemét kormányt úgysem lehet tisztességes választással leváltani , mert a fidesss már eleve csalással indul .

  Imre GardóImre Gardó18 napja
 • KÖSZÖNET ,TISZTELET

  ATTILA TAS CIKÓATTILA TAS CIKÓ18 napja
 • A parlamentáris demokrácia gyakorlata mindenhol hitványságként valósul meg. Bóbiskolás, fetrengés, fontoskodás, összevisszabeszélés, másik kiröhögése, bekiabálás, füttyögés, papírok-táblák lóbálása, kivonulás, összeverekedés - ez a napi gyakorlat az ún. fejlett demokráciákban is. Nagyjából az a magatartás forma jellemző a törvényhozás napi gyakorlatára, ami a futball meccsek során a lelátókon lehet tapasztalni. Sokat elmond, hogy egy ilyen intézmény a fejlett világ politikai rendszerének alapja.

  András JuhászAndrás Juhász18 napja
 • El se hiszem hogy a napi Gyurcsányposztokért felelős államtitkárunk ilyen poénos.. :))

  Balázs SerfőzőBalázs Serfőző19 napja
 • Őszintén szólva látom ezt a siránkozást és csak az jut az eszembe, hogy ez nem a fideszt minősíti, hanem baloldal képviselőit. Ugyanis minden politikai kérdésre rendre rossz válaszokat, rossz üzeneteket és rossz megnyilvánulási módokat adnak mert meg sem próbálják értelmezni a fidesz motivációit adott kérdésekben, vagy ha igen, akkor az kimerül abban hogy biztos lopnak. Egyszerűen szánalmas. Úgy nem fogja senki veszélyeztetni a fidesz hatalmát, ha folyamatosan A-ra B-t mondunk mert csak, mert a fidesz A-t mondott.

  Bódizs AttilaBódizs Attila19 napja
 • atomzsír videó

  Bence BlaskóBence Blaskó19 napja
 • Riszpekt Ház

  VallaValla19 napja
 • 4:00-nál mi a szám címe? köszi

  Vigóczki Máté GyörgyVigóczki Máté György19 napja
  • The man who sold the world Nirvana

   zabszizabszi18 napja
 • A 111(!) diszlájkolónak vajon mi nem tetszett vagy ők a helyi fideszes ügynökök?

  IKL_111IKL_11119 napja
 • A képviseleti demokráciának nem az lenne a lényege, hogy a szavazók "képét viselve" az érdekükben eljárnak az erre a feladatra előzetesen megválasztott figurák? Ne mondjátok nekem, hogy a budapesti Fidesz-képviselő, meg a falusi Fidesz-képviselő mindenben egyetért, ez nonszensz! Mégis büntetik a kiszavazást és centralizálják a képek viselőit egy központi képpé, aminek mibenlétét már nem mi határozunk meg. Ezen esetekben a Fidesz rendszeresen kényszeríti arra a képviselőit, hogy köpjék le a saját szavazóikat. Így lesz a képviseleti demokráciából hatalomhajhász rezsim, ahol még a sajátjukat is lehetséges ellenségnek tekintik. Ezek beteg emberek.

  Adrián CsonkaAdrián Csonka19 napja
 • Ezt csak így ide rakom , a szövegeim közül, hogy mit gondolok a magyar politikáról:---:( Ausztriában élek ). --:CÍM: Politikai Dráma. Szunnyadó lelkem, támad végre, A rap balladát terjesztem, utcán és téren. Hirdettem e-ősi Kultuszt. A szavak hatalmában rejlő, pusztító impulzust. Ahogy életre kelt, egy kimondatlan, kritikát, görbe tükröt mutatva, az elbutult politikán. Ami kabaré, a káromkodás, most már kötelező, adalék. Az igazság pedig, eltusolt nyereség. Hol lopni lehet, az ország helyzete, közben reménytelen. A szegénység mindenhol, ott terem. Ezzel ledöntve, a magyar elveket. Ködösíteni lehet, de nem segít ez senkin semm. Nem lesz több étel az asztalon, Nem lesz fiatalság, ki kezébe vegye az országot. Oltjuk egymást, ez lett a sttil. A sok Párt egymást szedi szét. Pedig egy célért harcolnak, jobb életet akarnak, a magyar hazának. Fogjunk össze, legyen vita, Korrekt érvek, olyan program ami, egyesítt mindent. Az átlag ember, meg, félelemben él. Hitel-Omladozó Korházak-Elavult oktatás, fontos problémák, helyette megy, az ide-oda, muttogatás. Stadion sok van, Munkahelyekből meg, egyre kevesebb van. A Fizut meg ne is, említsük, túl kevés ahhoz hogy, boldogan élhesünk. A Népesség meg csak, csökken, a csonka család, lett a standard. Itt hagyok mindent amit, szerettem. Ki tudja, mikor látthatom megint őket. De a külföld, maga az ígéret földje, Ahol Emberként élhetek, Bátran Költhettek. Nem lesznek gondok a, kerettel, Nem gyötörnek kételyek. Nyugodt szível, haladhatok, előre. Itt teljes életett élhetek, csak ne lenne minden, ennyire idegen.

  Kokinyo szKokinyo sz19 napja
 • 12:33 a náci párt élén a zsidó származású "nép egyszerű gyermeke", havi 2,4 milliós fizetéssel és Gyurcsány támogatásával szerintem nem valami hiteles. Nem mintha a többiek azok lennének. Ettől függetlenül engem is szórakoztatnak a felszólalásai. :-)

  László MácsaiLászló Mácsai19 napja
 • deszar kedvem lesz ezektől a videóktól minden hétfőn :(

  Darvas AdamDarvas Adam19 napja
 • Kövér Laci bácsi milyen kis paprikás ha kérdeznek. Önélzetes a kis latol. 5:55 Ez ez a leggyomorforgatóbb shit ever. 13:47 A harcosok klubja kitekintés ütős.

  ErisenErisen19 napja
 • Ha moráltalanítják a politikát, következik belőle a parlament belsejében történő züllés.

  Koszty PatrikKoszty Patrik19 napja
 • Cirkusznak is bena.

  eizo monitoreizo monitor19 napja
 • Kövér László egy rossz kommunista!

  Szilárd KoczorSzilárd Koczor19 napja
 • a nep egyszeru embere aki 4millio forintbol el havonta! xD

  Istvan PallIstvan Pall19 napja
 • Hajrá! Respect

  KhrultKhrult19 napja
 • Jakab Petinek javaslom, hogy vegyen fel egy Potyondi Edina stílust. Persze, a sok fogyatékkal élő nem értené az iróniát, de szerintem egy kockázatot megérne, legalábbis a fiatalabb korosztályba megnyerőbb lenne mint F.Gy.Bandi erős távolbanézése. 🤡 2022 re kurva kíváncsi leszek. Ha az ellenzék nyer, remélem első lépésekben a Sajtót visszaengedik a parlamentbe. Ha nem is 2/3-al nyerik meg a választást, legalább elegendő többségbe legyenek. Aztán lehet sorba állítani a fal mellé a bátrakat és parancsot adni 1-2 HONvédünknek! 🥰

  Sarkady ÁkosSarkady Ákos19 napja
 • Ez kibaszott jo lett ez a rész gyerekek

  bovedlibovedli19 napja
 • "... már ABBÓL lesz a legnépszerűbb, AKI a lekevésbé veszi komolyan ..."

  k.csángók.csángó19 napja
 • 9:44 ez a kettő és az utána következő 3 figura a nyugalom megzavarására alkalmas. Elképesztő, hogy milyen nagyképű kretén trollokat nevelt ki ez a rendszer.

  TheScyenceTheScyence19 napja
 • Sajnos ez már egy remenyt vesztett orszag...

  OmegaKushOmegaKush19 napja
 • Én már kb. 15 éve a "ország házat " csak a fővárosi nagycirkusznak hivom és annak is tartom az összes benne ülő kis bohocot és a porondmester kövért is csak csotányszámba veszem mert ezt érdemlik :-) !!!

  adolf főnőkadolf főnők19 napja
 • Valójában ezt az országot velünk együtt el kéne törölni a föld színéről! Az emberek nem ezt érdemelnék, de az orbánrezsimet biztosan nem heverjük ki, így legalább nyom nélkül eltűnne ez a szemét, ami magát politikusnak hívja! Tiszta lappal kezdhetne, aki benépesíti majd a földünket

  László KissLászló Kiss19 napja
 • Csódálkoztok, hogy miért vannak a sajtók kitiltva?:DDDDDDDD huworld.info/flow/vide/y7CHx2-Ysby3bJo

  Tonald DrumpTonald Drump19 napja
 • a baloldal van leépülve, nem a parlament.

  egon nordwintegon nordwint19 napja
 • Van baj. El se hisszük mekkora...

  GoldenBirdGoldenBird19 napja
 • Amennyiben Jakab Péter lesz az összellenzéki jelölt, ne adj Isten a miniszterelnök, ez a színvonal még az eddiginél is lejjebb kúszik...

  T. P.T. P.19 napja
 • Kib@szott szomorú, hogy 2021-ben, egy EU tagországban ilyen szintre süllyedt a politika. Ellenzéki, de leginkább kormánypárti oldalon. (a táskás poén az ütött)

  Erik PongráczErik Pongrácz19 napja
 • Zseniális! Szuper videó. Egyre jobbak vagytok. Köszi!

  marekfulmarekful19 napja
 • where is my mind?

  immrbergerimmrberger19 napja
 • Most kezdenek az emberek rájönni hogy ez egy vicc? Eddig hol élt mindenki?

  István MészárosIstván Mészáros19 napja
 • Kocsis nagy humorista... Majdnem összejött neki egy poén....se

  Ádám TamásÁdám Tamás19 napja
 • Egyetlen bizottságot kell felállítani, amely Orbán Viktor és a FIDESZ törvénytelenségeit vizsgálja, és megbünteti őket.

  Darth VaderDarth Vader19 napja
 • Miért kéne azt hinni, hogy a parlamentben dőlnek el a sorsok? Csakis a titkos háttérben a kulisszák mögött, az pedig alapból nem publikus. No komment...

  Peter KovacsiPeter Kovacsi19 napja
 • Jobbágy nemzet.

  An4rcho8An4rcho819 napja
 • Valaki magyarázza már meg nekem, aki néptől kapja a rohadt fizetését mégi mi a ***-ért nem köteles nyilatkozni?Számoljon be, az aznapi munkájáról!Nagyon elkényelmesedtek a tisztelt képviselők .Remélem hamar felfogja a nép hogy mit művelnek, és megkapják a méltó büntetésüket.

  Sandor HajduSandor Hajdu19 napja
 • Ha lett vólna benneteket , újságírókban valamiféle ŐN kontról , valamiféle ŐN cenzúra és nem csak a pénz , hírnév , siker és más emberi gyarlóságok , akkor , talán , ma is ott lehetnétek. Szerintem jobb így , PILANATNYILAG .

  József SzentannaiJózsef Szentannai19 napja
 • több TBGt :)

  KiS PrETKiS PrET19 napja
 • Riszpekt!

  bilbil19 napja
 • Aki nem látta rendszeresen mit művelnek az újságírók a Parlamentben- vagy az OGYH hivatal előtt az ne ítéljen- kritikán aluli ahogy 50 éves politikusokat(nőket) futva üldöznek aki amúgy megtagadhatja a választ csak akkor abból csinálnak hírt hogy neki kötelessége lenne válaszolni- egyszerűen hányni kall attól ahogy néhányan viselkednek- semmi tisztelet, semmi méltóság -

  Fusion CoreFusion Core19 napja
 • Ezt hívják nettó diktatúrának :/

  Richárd CsörgőRichárd Csörgő19 napja
 • Sokkal SOKKAL tobb parlamenti ellenzeki akcio kellene. Penzbuntetes? Ne mar, hogy a partpenzbol ez nem jon ki - havi 1x valami durvanak lennie kellene ellenzeki oldalrol...

  Zsolt SzaboZsolt Szabo19 napja
 • Gyalázat ami ott történik, ez egyszer biztos. A fidesznyik ámokfutása hihetetlen. Bár számomra az még hihetetlenebb hogy a jog és törvényrendszer is mögötte van. Semminek nincs következménye. A nyílt rablás teljesen rendben van, mármint a pénz csapok saját célú felhasználására értem.

  Cső haver! Angliából látom és mondomCső haver! Angliából látom és mondom19 napja
 • Szuper

  etibkeletibkel19 napja
 • Telepakolom a méltatáskát!

  Endre TomosEndre Tomos19 napja
 • Orbán körlevél: Gyerekek új videót töltött fel az ellenzék had szóljon a dislike.

  Nanoyo BusinessNanoyo Business19 napja
 • Csak annyi vigaszom van, hogy soha nem szavaztam a fideszre. Semmikor. Szomorú időszaka ez a magyar történelemnek és az életünknek.

  Áron MolnárÁron Molnár19 napja
 • Ez történik, amikor egy nép gulyásfasizmusban érzi jól magát.

  Attila MolnárAttila Molnár19 napja
 • 😂😂😂 Ez jó adás volt! Gut, besser, lőszer.

  Krisztián BertaKrisztián Berta19 napja
 • Hadházynak igaza van, hogy az ellenzék komolyan gondolná Orbán leváltását, akkor rég ki kellett volna vonulniuk a parlamentből! Nem értem, hogy bárki hogyan tud abban hinni, hogy szabad demokratikus választásban 2022-ben leváltható a fidesz? Kezdjük ott, hogy a választási rendszernek a szoftverét Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak a cége fejleszti. Olyan adatot írnak be választási eredményként amilyet akarnak! Már 1988-ban Mexikóban is a PRI párt csalással nyert úgy, hogy meghekkelték a választási szoftvert! Ha Orbán Viktor pedig mégis távozik, akkor az úgy lesz mint Borisz Jelcin esetében, ahogy kiválasztotta, majd átadta a hatalmat Putyinnak, azért mert ki akart szállni, és tudna, hogy Putyin nem fogja felelősségre vonni a tetteiért.

  Gábor NagyGábor Nagy19 napja
 • nálam is kezd betelni a felbosszantáska, előveszem lassan a felbaszatyort

  Carver majorCarver major19 napja
 • 7:43 Polgár Jenő bement a hivatalba? 😂

  Bódi ZsófiaBódi Zsófia19 napja
 • Tetszik a szabadsag fidiotak? :))

  Nevem SenkiNevem Senki19 napja
 • Jó videó, szomorú tartalommal. Megy a támogatás!

  Tamas VeTamas Ve19 napja
 • Ez mar regen nem demokracia. Ez demokracia nelkuli tobb part rendszer, hogy patkanyviktor urasagot idezzem.

  Nevem SenkiNevem Senki19 napja
 • minek ide parlament semmi ertelme

  Grandpaa RockGrandpaa Rock19 napja
 • Ezeket a hitvány, semmirekellő embereket fizetjük busásan, akik még egy tisztességes választ is félnek kinyögni azok számára, akik megválasztották őket. Elhányom magam...

  Éva FazekasÉva Fazekas19 napja
 • Kövér László egyszer Te is felelni fogsz Isten előtt, Te Élkeresztény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Emőke Anikó PóraEmőke Anikó Póra19 napja
 • Bajszos...

  DrAndrisbandrisDrAndrisbandris19 napja
 • Az "Ezek az újságírók bemerészkedtek Magyarország legsúlyosabb no-go zónájába, és befostak" videótok mindenképpen megérdemelte volna, hogy megemlékezzetek róla egy pár másodperc erejéig. :D

  Máté VizhányóMáté Vizhányó19 napja
 • Ma azt mondták a híradóban, hogy példaértékű a Magyar Demokrácia. Kinek?

  Inci Finci-Inci Finci-19 napja
  • A göbbelsi propaganda akkor is hatott, (legyőzik a sátánt), amikor az oroszok már Berlin alatt voltak.

   Nan VasNan Vas19 napja
 • A közszolga jó szó, de már csak formai, mert ők az URAK! De ez nem jó így! Sok pökhendi “földes úr”. Kiket képviselnek? Mert minket biztosan nem.

  Inci Finci-Inci Finci-19 napja
  • Ők elhiszik magukról hogy dolgoznak, hogy különbek, hogy minden is jár nekik. Könnyen megy ez egy ilyen mocsok rendszerben ahol a visszacsatolás, a reál média nem működhet.

   Nan VasNan Vas19 napja
 • Szánalmas, újra kommunizmus van!

  Horváth TiborHorváth Tibor19 napja
  • Mikor mi, kinek mi. Amikor közteher viselésről, kockázat vállalásról van szó akkor kommunizmus, ha nyereségről szolgáltatásokról akkor kapitalizmus. A hatalomtól távol tartottak esetében meg fordítva.

   Nan VasNan Vas19 napja
 • Pink Floydos Money jelenet, best :D

  Szilárd BauerSzilárd Bauer19 napja
 • Demokrácia. Népképviselet. Fékek és ellensúlyok.

  Német AttilaNémet Attila19 napja
  • Az nem járható út hogy a politikában oly teheccccséges miszterelnök értünk kifejtett áldozatos meinkampf-ját holmi civilek, újságírók akadályozzák

   Nan VasNan Vas19 napja
 • Pirospont a Harcosok Klubjára utaló befejező képsorért és zenéért!

  h_maximilianh_maximilian19 napja
 • Van egy álmom. Egy olyan Európa ahol nincsenek sem dobrevek sem pomogácsok. :-)

  Zoltán MarmorsteinZoltán Marmorstein19 napja
 • Megy a donate

  Tamás CsörgőTamás Csörgő19 napja
 • Tudatos leépítés

  Sleng BeatSleng Beat19 napja
HUworld