Flaszter 118. - Nem, a Fidesz nem tud kormányozni

2021.jan. 7.
21 990 Megtekintés

A Flaszter január 7-i adása. Dévényi István ezúttal R. Kiss Kornéliával, a Magyar Hang, illetve Unyatyinszki Györggyel, a Népszava újságírójával beszélget.

Témáink:
- Járvány: mi lesz hétfőtől?
- Karanténba kényszerített generáció
- Hálapénz: üzentek a szülész-nőgyógyászok
- Semmit és senkit nem kímél a pénzdózer

Megjegyzés
 • Mi az hogy fogadott orvos ?

  ARPAD BORBELYARPAD BORBELYHónapja
 • Már a cím is rossz. Nem is akar! Magát intézi.

  My KMy KHónapja
 • Folyamatos nyávogás, sosem jó semmi, a "jelenlegi tempó az nudli". Gyerekek, nektek savanyú a szőlő. Ebben biztos vagyok, és ez látszik is rajtatok. És a sértettség..........pedig anno a Dévényi is, hogy tolta már a fidesz szekerét. Nektek semmi sem jó, semmi sem elég, minden szar. A gyerekeiteknek meg el kellene magyaráznotok azt, hogy most nincsen együtt lógás, nincsen partyzás, nincsen bulika és hepaj.

  R. Maj.R. Maj.Hónapja
 • Ez semmi, tobb napja beteg ismersomhoz par nap utan vegre kimentek a mentok teszteltek (nem tudom milyen teszt ) de ott helyben pozitiv volt ... Nade vele egyutt elo elttarsat es veluk elo felnott lanyat viszont NEM voltak hajlandok tesztelni es azzonnali karanten ott helyben. Ez azert durva mert ha veletlenul meg a masik ketto nem volt beteg igy 10 napig osszezarva az eselyek nem tul jok viszont teszt nincs ok mar nem szamitanak bele a fertozottekbe hacsak nem lesznek betegek (de mint tudjuk az tobb eselyes) ... OTT VOLTAK a kontaktok helyben !!!

  Gabor SzilagyiGabor SzilagyiHónapja
 • Fideszes maffiának IX. kerületben sem okozott gondot a belső ferencváros kis utcájába engedélyt adni 5 emeletes hotel építésre, azóta pedig nem csak az egyetemhez, de ide is járnak éjjel-nappal a teherautók, illetve a vendégek is autókkal, taxikkal, akik szintén az utcában parkolnak, ezzel tovább lehetetlenítve az egyébként is horrorisztikus állapotokat. Áru rakodás minden nap, több alkalommal az éjjel közepén, vendégek taxikkal jönnek-mennek, ajtócsapkodás, hangoskodás éjjel is stb... Ezzel teljesen tönkrevágták az utca nyugalmát. oké, a vírus miatt most kicsit jobb a helyzet e tekintetben, de nyilván ez nem vígasztalja meg az embert. ugye közbe az Iparművészeti múzeumot is már újítják több éve az utcában, oda is járnak a munkagépek és azelőtt is tiltják a parkolást, ami növeli a parkolási káoszt. Na most erre az állapotra a független sajtó által rendszeresen dícsért új ellenzéki Baranyi polgármester asszony, még a környező utcák gépjármű forgalmát is ide tereltette, mert a szomszédos Bakáts teret egy korábban elnyert projekt keretében felakarják újíttatni, ezért azt ideiglenesen lezárták több ponton az átmenő forgalom elől, és úgy gondolták jó ötlet lesz, ha a környék forgalmát ezentúl a szűk Hőgyes Endre utcára terelik össze, a nemrég felhúzott hotel mellé. A tér lezárását közben Baranyi véglegesítette, és fittyet hány arra, hogy egy egész utca lakosságának életét keseríti meg ezzel még jobban a megsokszorozott forgalommal, rendszeres dugókkal, dudálásokkal, egyszerűen nem foglalkozik vele, de neki akkor is szüksége van a tér minden elkerített részére, amit senki sem kért, és amelyek jelenleg is üresen állnak. A hab a tortán, hogy a kormány még ezt az egészet megfejelte az ingyenes parkolással, és azóta tényleg teljesen lehetetlenné vált a környéken a parkolás és az itt élők sem tudnak hol parkolni, folyamatosan keresik az autók a szabad helyeket a környéken, de akkor sem hajlandó megnyitni a téren az elzárt területeket legalább, hogy ott is lehessen parkolni és ne máshova kelljen átterelni az átmenő forgalmat sem, sőt, 2021-től még meg is sokszorozta az itt élők parkolási engedélyének az éves díját! Szóval alá tudom támasztani a műsorban elhangzottakat, hogy az ellenzéki polgármesterek, testületek sem veszik jobban figyelembe a helyben élőket és azok véleményét, vagyis jogos érdekeit. Kicsit olyan ez mint az ún. rendszerváltás volt. Akkor is nagyon bizakodóak voltunk hogy na majd most mennyire jobbra fordul az egész ország sorsa, de majd a rendszerváltás után 30 évvel most már elmondhatom, hogy még az előtte lévő korszakot is ezerszer jobban visszasírom annál mint ami jelenleg van... Mérhetetlen csalódás számomra mindkettő.

  smylesmyleHónapja
 • R. Kiss Kornéliának nagyon szexis a hangja és cukinak tűnik.

  Yawning WolfYawning WolfHónapja
 • Ilyen idioták gyülekezete miatt kiléptem a KISZ-böl.A helyzet változatlan mindig akad belöletek tulélő. Ehhez a véleményhez Orbánnak semmi köze,saját meggyözödésem. Válasszatok hasznosabb idötöltést,mint ez az üres szájtépés!

  LuxikaLuxikaHónapja
 • Drága Fijjúg!Lakott már valamelyiketek olyan "gyönyörű" gangos ház szoba-konyhájában? Közös WC a folyosó végén, 4-5 családnak? Hiába nyitsz össze pl. két 25 nm-es szoba-konyhát egy élhető lakásnak: a falakban nincs!!! szennyvízcső - aminek így nincs csatornaösszeköttetése sem. Át kell rakni a kéményeket, a füstcső elvezetést - hacsak nem maradsz a kályhánál, meg a sparhednél... A füstölgő kémények légszennyezéséről már nem is beszélve. Könyörgöm! Az emlékvédelem nem azt jelenti, hogy minden ócskaságot megtartasz.

  Talalom talalomTalalom talalomHónapja
 • Eddig csak a Kötöttfogást néztem, de most rá kellett jönnöm, hogy ez hasonló, csak jobb, mert nincs benne ordibáló Csintalan.

  Lajos CumelágerLajos CumelágerHónapja
 • Korlatozasok... Decemberben minden hetvegen 5-6 csapatos minitornakat csinaltunk(foci). Akkor leszel egeszseges es eros ,ha mozogsz es nem akkor, ha otthon maradsz a 4 fal kozott....

  Balázs SolymosBalázs SolymosHónapja
 • Mert mit hitettek, hogy majd Niedermüller betarja amit igért?

  Ami WhandAmi WhandHónapja
 • Csak megkérdezném az államnak honnan a faszomból kellene tudnia, hogy te elmentél egy tesztre és az pozitív lett? bejelentetted a háziorvosoknak, hogy elmentél egy ilyen tesztre és pozitív lett? vagy tesztelő bejelentette, hogy pozitív lettél?

  Ami WhandAmi WhandHónapja
  • Onnan, hogy a tesztet végzőknek (nem az állampolgárnak) jelentési kötelezettségük van, mivel egy fertőző betegségről van szó. Látom Te is agyon vagy tájékoztatva.

   Richárd BajzekRichárd BajzekHónapja
 • Most komolyan ez a beszélgetés egyik tárgya, hogy egy multimilliárdos, magánrepülővel focimeccsekre mászkáló miniszterelnök megkapta, vagy mikor fogja megkapni az oltást? Nagy valószínűséggel ő már a soron következő világjárványok elleni védőoltásokat is felvette. A rántotthús a hab a tortán. :-)

  László BárányLászló BárányHónapja
 • aha csak az nem úgy van sokszor csak elrakja a pénzt, és másnál szülnek, kit érdekel alapon, rengeteg sztorit halottam.. gusztustalan dolgokat... semmilyen szlgáltatás nincs benne, csak a dolgát végzi, fizessék meg rendesen és ennyi... ez nem olyan, mint a fogorvosnál a plusz arany tömés ez szülés és tb támogatot, az, hogy emberileg történjen...

  Mihály HéviziMihály HéviziHónapja
 • Azért kell a vakcina mert különben olyan betegek leszünk mint Kornélia. Fáj a fejem ,vegyen be mindenki más is fájdalomcsillapítót

  Krisztián KovácsKrisztián KovácsHónapja
 • Veronai buszbaleset??? Ti is covidióták lettetek?

  Végh TamasVégh TamasHónapja
 • Unyatyovszki Gyuri hozzászólását várjuk!

  Katalin DobóKatalin DobóHónapja
 • olvastam a facen Dévényi és Lentulai szóváltását. ez a Lentulai nagyon hülye. szerinte őt azért nem olvassák mert az Origóba ír és nem a Magyar Hangba. de fordítva nem így lenne. elfelejti hogy amikor "átvették" az Origót akkor az volt a legolvasottabb hírportál, a Hangot meg a semmiből hozták létre pár évvel ezelőtt

  SSHónapja
 • A jelen helyzetben Orbán Viktornak elsők között kellett volna megkapnia az oltást. Ha ez elmaradt, akár azért is lehetett, mert a vakcina gyártója a krónikus betegségben szenvedőknek nem javasolja. Orbán azt mondta, hogy ha eljön az ő ideje, akkor beoltatja magát. Ennek egyik olvasata az, hogy ha majd elkészül az a vakcina, ami a betegségekben szenvedőknek is 100%-osan biztos lesz.

  Gábor PölczmanGábor PölczmanHónapja
 • Spöötle harcra szólít! És kit? Kovács,és Tóth házaspárt? Nyúlbélák országa!

  Tamás MTamás MHónapja
  • ebben a Hír tévés szakertői gárdában próbálok egy olyat találni, aki nem kompromittálódott már korábban valamivel, de nem tudok

   SSHónapja
 • Úgy döntöttem, hogy mosttól R. Kiss Kornélia lett az életem nője..

  a vén Viszoczkij apóa vén Viszoczkij apóHónapja
  • "Hát így dőnek el a dóugok!!" 😅

   Péter NemesPéter NemesHónapja
  • Tökre értelek, nekem abszolút nem a típusom, mégis van benne valami megmagyarázhatatlanul vonzó.

   tzuiop83tzuiop83Hónapja
  • @SKérem, ez nem ilyen egyszerű. Manapság (sajnos) európában a nők igen hatékonyan élnek a befolyásukkal a párválasztásuk tekintetében .. A magamfajta, ócska kommentproli talán egy leendő apóst még meg tudna győzni a létjogosultságáról, de egy művelt nőt már totálkizártsemmiképp..

   a vén Viszoczkij apóa vén Viszoczkij apóHónapja
  • inkább a feleséged legyen

   SSHónapja
 • megszállták a bértrollok a kommentszekciót

  WindlespoonWindlespoonHónapja
  • Huhu... én is az vagyok! 10.000 pro komment😁

   GSGSHónapja
  • nem tudom miért nem tiltják le őket...

   SSHónapja
 • Szerintem az elég nagy probléma, hogy az ilyen senkiházi műsorokban a semmihez nem értő emberek a fideszt ajnározzák. Előszöris az északi járműjavítónak az a bizonyos csarnoka, nem "Eiffel csarnok", mint ahogy a Légrády palota sem "Eiffel irodaház". Másodszoris abban a csarnokban olyan súlyos műemléki károk keletkeztek, hogy gyakorlatilag az egészet elpusztítottnak lehet tekinteni, mivelhogy abban a csarnokban nem az az idióta Polonceau-fedélszék volt az egyetlen műemléki érték, hogy azon kívül minden egyéb belsőség ki legyen belőle bontva. Esetleg meg kéne nézni a régi képeket, mielőtt elkezdenek pofázni. Miért kell olyanokat hazudni, hogy a fidesz jó dolgokat is csinál?

  blista2blista2Hónapja
  • @blista2 Melyik szoborra gondolsz?! .... imädom az ilyen kanos pasikat mint Te😘

   GSGSHónapja
  • @GS de te nem vagy konzervatív, hanem egy hülye vagy. Ha konzervatív lennél, akkor felháborítana, hogy az orbánék naponta rombolnak le új műemléket.

   blista2blista2Hónapja
  • @blista2 ... ez is egy vélemèny🤗mint konzervatīv mäsképp gondolkodok... de akceptälom a véleménydet Szép napot !

   GSGSHónapja
  • @GS ez kb az a színvonal, mint a viccben, amiben két kondás beszélget, hogy mit csinálnának, ha gazdagok lennének, és azt mondja az egyik, hogy "lóhátról őrizném a desznyót". El van tőled véve a normális élet esélye, cserébe négysávos (teljesen fölösleges) úton mehetsz Németországba vendégmunkásnak. Gratulálok, ha te ennek örülsz.

   blista2blista2Hónapja
  • @blista2 ... orszägùt!!!! Amit a szocik ígérgetettek..... azt a Fidesz megépītette... 2 x2 pälyäs gyorsforgslmi ùt💪🏻

   GSGSHónapja
 • Már egyszer ajánlottak nagyobb összeget a Wichmannak az épületéért, akkor elküldte őket a picsába, ez tizen éve volt.

  Péter BognárPéter BognárHónapja
 • Egyre jobban bírom ezt a Dévényi Pistit. Milyen pofát vágott arra, hogy a tinik ne is igyanak.

  Péter BognárPéter BognárHónapja
 • István, kontakt kutatás. Nem is volt!! Ez csak egy protokoll kérdés, és aztán nem történik semmi!

  Tiborné DanajkaTiborné DanajkaHónapja
 • Megvettük a bérletet, de nincs ebédje, mi ez a 💩 ez nem kormányzás!! 😡

  Erika KővágóErika KővágóHónapja
 • Az egesz vilagban novekedes volt. A fidesznek max navigalni kellett. Most, valsag idejen derul ki, hol milyen a kormanyzas.

  ZoliqaZoliqaHónapja
  • semmilyen

   Imre NagyImre NagyHónapja
 • Kicsit ívben üljenek a beszélgetők, ne egy vonalban, akkor nem lesz ilyen nyakat kitekerő az egymásra nézés.

  Kata KovácsKata KovácsHónapja
  • Sallerban és a Szabadsajtó klubban is kitalálták ezt a vonalban ülést amíg volt studió felvétel, borzasztó volt

   SSHónapja
 • Egészséges várandósság esetén fölösleges ennyi pénzt ölni az orvosokba. 750 ezer forint a szülésig? Túlzás.

  Kata KovácsKata KovácsHónapja
  • Soknál ez presztízs kérdés ! Apa ne legyél skót , Juliska százezerrel többet adott !

   West UniónWest UniónHónapja
 • Igen, nagy-nagy baj, hogy a hatalomért semmi sem drága. Ahogyan Trumpnak sem volt drága négy elkötelezettjének/megtévesztettjének halála, - úgy itthon sem drága akár az egész lakosság jogainak csorbulása, életminőségének zuhanórepülése. Mert azok nagyon kevesen vannak, akiknek "bejött" ez a rendszer anyagilag/egzisztenciálisan. (Azt a kb. 3 millió állampolgárt ne számítsuk ide, akik félelmükben/megzsaroltságukban/megvezetettségükben szavaztak a Fideszre.)

  Zs PZs PHónapja
  • Top comment👍👍👍👍

   Dr DreDr DreHónapja
 • Kamu számok kamu teszt kamu halálok !!

  Gergely PákozdiGergely PákozdiHónapja
 • Debreceni klinia szülészete??? csak meg kell állni előtte a parkolóban: messze a legjobb luxuskocsik állnak az egyetemen (az orvosoké)... inkább vicces ez mint bölcs...

  Konrad SchlüsserKonrad SchlüsserHónapja
  • @Györgyi Németh Nem közalkalmazotti pénzből, de közalkalmazotti munkahelyen... intézményi háttér nélkül nem tudták volna elérni ezt... talán a néhány évtizeden belül megjelenő kínai, indiai és egyéb nemzetiségű orvosok rákényszerítik a minőségi munkára az elpuhult magyar egészségügyi dolgozókat...

   Konrad SchlüsserKonrad SchlüsserHónapja
  • De a luxuskocsit nem a közalkalmazotti fizetésből vették, ezt leszögezhetjük. Magánrendelésből, hálapénzből, tudományos munkákból.

   Györgyi NémethGyörgyi NémethHónapja
 • Ezt a györgyöt kár volt meghívni, párját ritkítóan demagóg és buta. (Napi X veronai buszbaleset? Komolyan? Az a baj a hotellel, hogy nem kocsma, részeg, gajdoló, mindent összepisáló majmokkal? Komolyan? ) Egy jó megfogalmazása viszont volt "megint született egy döntés, ami nincsen feltöltve tartalommal". A másik két szereplő mentette csak a műsort, bár a leányzó is gyenge.

  theremaytheremayHónapja
 • Ez az orszàg csalàdbaràt.Pontosan olyanok mint a sziclliai csalàdok.

  Erzsébet GenerálErzsébet GenerálHónapja
 • Csoda, hogy karácsony körül/után estek a fertőzöttek/elhunytak száma?? Tessék már megnézni a napi tesztelési számokat: volt olyan kari körüli nap, hogy 3000 tesztelés nem történt....miről beszéltek?! Most januárban is erősen játszadoztak a számokkal... MI MEG?!? Szánalom.

  krain t.krain t.Hónapja
 • Egészséges ember nàlunk USA, késő tavasz vagy nyàrra kap oltàst. Szerintem ez ott is igy lesz. Elöbb kapjàk a rizikossak és öregek. Lesz elég vakcina. Nem volt elég nyersanyag és kapacitàs de ezt megoldottuk financirozàssal. Nagy problémàkat a vilàgban csak mi tudjuk megoldani. Trumpot elintéztük. Orbàn elmegy de még nem tudja. Joe elküldi a màlnàsba. 😅 huworld.info/flow/vide/ypqqtIfTbKmZpqI

  Steve MojoSteve MojoHónapja
  • Sztivi..... Kit intéztél el?! Most jön a schwarze Suppe.... lehet hogy Te is meg.alsz..... bolsevik öli a bolseviket!!!

   GSGSHónapja
 • Nagyon aranyosak vagytok!De ha a tisztálodás miatt terjed a vírus,akkor nekem nem lenne kissebbségi barátom,pedig ök a kútrol hordják a vízet ceglédi kannával.....

  Gábor SzarvasGábor SzarvasHónapja
 • Bödőcs: "Megszületett a gyerek. Kifizettük, hazavittük..."

  Zsolt IlyésZsolt IlyésHónapja
 • Nem lehet hallgatni a műsort, mert senki sem tud normálisan beszélni. Szégyellje magát mindenki, aki ezt a szánalmas szarkupacot csinálja a magyar nyelvből.

  Szakál Hugó RóbertSzakál Hugó RóbertHónapja
 • Ki ez a remegő hangú, ÖÖÖÖÖÖÖÖ-ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ-ÖÖÖÖÖÖMMMMMM-ÖÖÖÖÖMMMMMMM-öző idétlen liba? Miért kellett ide hívni?Aki nem tud beszélni rendesen, az menjen haza, logopédushoz, pszichiáterhez, vagy akár hova, csak ne a kamera elé. Juj de elegem van már ebből az orbanisztáni kecskeszindrómás lebutított szarmagyar beszédből.

  Szakál Hugó RóbertSzakál Hugó RóbertHónapja
 • ...sertésvágóhídon diszkó Király a muszlimok mind ott tolonganának...ronaldó megszivatta az usa t

  cloudbase4000cloudbase4000Hónapja
 • Szerintem a covid miatt a választott orvos kérdés úgyis kuka. Egyik barátnőm szülni fog a napokban, a választott orvosa küldött neki emailt két-három hónapja, hogy a járványhelyzet miatt csak császárral lehet szülni, és annál az orvosnál, aki éppen dolgozik amikor neki beindulnak a fájások. Így sajnos nem tudja garantálni, hogy tényleg nála fog tudni szülni. (Mert ugye nem vajúdhatsz ott zárt térben kedvedre húsz órán keresztül friss negatív teszt nélkül.)

  Eszter KovácsEszter KovácsHónapja
  • Németorszäg .... ha nem privätklinikän szülsz.... annäl az orvosnäl szülsz aki éppen dolgozik! Special Én , egy töröknél!

   GSGSHónapja
  • @Eszter Kovács gratulálok akkor. :) Sok boldogságot nekik, remélem, megadatott a legalább részben háborítatlan szülésélmény!

   Anna PintérAnna PintérHónapja
  • @Anna Pintér Köszönöm szépen a tanácsot, sajnos már hiába adnám át neki, mert tegnap éjjel megszületett a kislánya :) De majd kifaggatom miután hazamennek és berendezkednek vele, hogy milyen volt, meg hogy történt végül, esetleg volt-e amit szerettek volna de a vírus miatt nem lehetett.

   Eszter KovácsEszter KovácsHónapja
  • Szia! Tudom, hogy a gyakorlat az mindig sokkal bonyolultabb, mint a szabályok, de szerintem hívd fel a barátnőd figyelmét arra, hogy még az anya COVID pozitív státusza sem jelenti azt, hogy kötelező császármetszéssel szülnie, hivatalosan. Ugyanígy az anya és a baba közös elhelyezése sem tiltható meg, valamint a szülő nőnek joga van arra, hogy legyen 1 kísérője( ez nem csak a gyerek apja lehet). Műtőbe nem tudják most beengedni őt, az előfordulhat, de a műtő előterében igenis várakozhat, és neki is joga van eltölteni az aranyórát a kisbabával, ha úgy alakul. Nagyon érdemes bekövetni Facebookon pl a Másállapotot a szülészetben csoportot, ahol sok hasznos információt, jogszabályt olvashatnak, ha pedig bármi jogsértés történik, sorstársakat és hivatalos segítséget is találhatnak. Nehéz dolga van most a kórházaknak, ez igaz, de ez nem menti fel őket a törvényi kötelességeik alól. Szerintem fontos tisztában lenni azzal, hogy mi jár nekünk, mint kérhetünk, ez nagyban segíti a tájékozódást az eü útvesztőiben.

   Anna PintérAnna PintérHónapja
 • lényegtelen, ti és a többség mindig arra szavaz akiket láttok a médiában és ezért mindig rossz

  IgazságkeresőIgazságkeresőHónapja
 • Dévényi István, azt vágod, hogy a "doktor miniszterelnök úr" a Keménymagos nyallerek kedvenc megnevezése Orbánra? Szóval rajtad kívül csak kormány seggnyalói használják. De amúgy is borzasztóan gyenge irónia, pláne egy adáson belül tizenkétszer elmondva. Ideje elhagynod!

  Zoltán TerenteiZoltán TerenteiHónapja
  • Orbán seggnyalói a egymást propagandistának és Orbán seggnyalóinak is hívják. pont úgy ahogy most te is teszed. akkor most mi van?

   SSHónapja
  • @Dr Dre hogy vagy a sztrók utan, doki?

   abc 123abc 123Hónapja
  • Szerintem meg tök poén😂😂😂😂ha téged zavar, akkor te figeces provokator ketzi vagy😉

   Dr DreDr DreHónapja
  • Tudod mi az irónia?? Ja, hogy NEM tudod!

   Tibor TóthTibor TóthHónapja
 • gyerekek ,annyira a vágány mellett gurultok hogy az szinte fáj,ez úgy el van bakkerolva uniós szinten ( is ) hogy nem fér rá egy lepedöre sem. Itt ( Németországban )akkora a káosz hogy azt el sem tudjátok képzelni:Senki nem tud semmit.Dr. Miniszter Asszonyság (kancellár, ) se tud mást mint ,bezárni,bezárni,egy ember mehet csak mint családtag látogatni,meg Muttileine=nyak örv 15km -re mehetsz el otthonról,kivétel a szokásos,meló,orvos stb. itt nem arról van szó hogy értesitenek,mert nem,szóval ami az oltást illeti az Orbán ugyanannyira balek mint Merkel,Ursula von der Leyen Jens Spahn stb. Engedjétek el az oltási témát mert itt, ott, mindenhol vak vezeti a világtalant. Ami a régit pl.Tabánt illeti ott igazatok van,Ráday...unokáink se fogják látni. Nincs nemzeti kincs,,,épitkezés van ,az én pénzemböl. Vissza az oltásra.Svédország 1 Mil. lakosra kivetitve 887 elhúnyt,bezárás nélkül. Irország ,totális bezárás után harmadik hullám,1200 elhumyt 1 Mil.lakosra kivetitve és még több EU-s ország is jóval 1000 felett. politikai hovatartozás nélkül irtam. Nem ártana nemzetközi vonalon is bogarászni. Elég itt Európában két idegen nyelv. Angol ( Fleto és Dr,Miniszter is megtanulta ) meg a német. Magyarországon az idegen nyelv oktatása, a nép tudása katasztrofális. Érettségi után itt,Németországban, angolul anyanyelvi szinten beszélnek. Ps:Merkel sem tud kormányozni. Viszlát.

  Sandor DombovariSandor DombovariHónapja
  • @Dr Dre ....... reälis ... kiskomäm .... Doktor Tré!!!0

   GSGSHónapja
  • Így van! Dévényi meg azt hiszi🤓megmondja a tutit!🙈

   GSGSHónapja
  • Most te dicsekszel, vagy panaszkodsz?

   Dr DreDr DreHónapja
 • A cimre reagalva: es miert tartott 11 evig, hogy erre rajojjenek, kedves ex-fideszesek? Joreggelt kivanok! Adatokhoz, csak ezt kell figyelni: rendezeni Death per million (last 7 days): www.statista.com/statistics/1104709/coronavirus-deaths-worldwide-per-million-inhabitants/ Magyarorszag 6. a vilagranglistan, gratulalunk Fidesz! Hol vannak a porgyazok meg furkeszek, akik tonnaszam szereztek be a lelegeztetogepet, azok nem tudnak tonnaszam vakcinat is beszerezni, vagy mi van?

  Sir GalahardSir GalahardHónapja
  • A cím inkább azért árulkodó, mert saját magukat röhögtetik ki vele.. Valakire rámondani, hogy nem tud kormányozni 4 megválasztás, ebből 3*2/3 után minimum viccesen hangzik.. Világos, hogy rengeteg hibával kormányoznak, de ez benne van a pakliban.. És ha így áll hozzá az ellenzéki oldal a dolgokhoz akkor még mindig nem lesz változás.. Észhez kéne végre térni és elkezdeni dolgozni, de sajnos jól láthatóan ez a lehetőség eszükbe sem jut a baloldali politikusoknak..

   Sándor GőbölösSándor GőbölösHónapja
 • Ez így megy nálunk Ausztriában: huworld.info/flow/vide/sp6frauaj5K7aIg

  Zoltan MolnarZoltan MolnarHónapja
  • @lab22johnny Dolgozom azon a videón is, de nem egyszerű. A személyiségi jogok miatt nehéz ilyen helyeken videót készíteni.

   Zoltan MolnarZoltan MolnarHónapja
  • Ez teszt igaz, az van a címben. Oltásról mutass videot pls.

   lab22johnnylab22johnnyHónapja
 • Ha doktor úr elveszi a kismamátol a pénzt a terhesgondozásért, akkor a doktor úr bíztosítsa a szülés feltételeit is, mondjuk béreljen egy szülőszobát és ápolókat a kórházban, de én férfi vagyok így ez csak egy vélemény és csak kulturált ellenvéleményeket várok. :-)

  Antal AugusztAntal AugusztHónapja
  • @bruco Meg van olyan "lelkiismeretes" orvos is: - Hozzuk előre a szülést, megyek nyaralni!

   Zoltán RózsahegyiZoltán RózsahegyiHónapja
  • ezt hìvjàk magànkòrhàznak ès sokkal tobbet kell perkàlni, mint egy fogadott orvosèrt. (Egyèbkènt az sem igaz, hogy a fogadott orvos - akinek terhessèg alatt fizetted a magànrendelèsèt - mindig jelen van a szulèsnèl.. )

   brucobrucoHónapja
 • Az ügyeletes orvos a szomszéd ágyon fekvő kismama fogadott orvosa. Megnyugtatásnak jó lehet az orvosfogadás, de annak meg drága.

  János SzabóJános SzabóHónapja
 • Aki szülészt 'fogad' az csak annyit tesz, hogy szelektíven fizet paraszolvenciát. És amikor eljön az idő, akkor úgyis az ügyeletes fog bemenni a szülőszobába. Elég gusztustalan műfaj.

  füstölt sonkafüstölt sonkaHónapja
  • @füstölt sonka A 200000

   Zoltán László AranyZoltán László AranyHónapja
  • Van az az orvos aki utólagos kifizetéssel is ellát a szülőàgyon érdemben. Azért erről privát körökben beszélnek a nők, meg lehet egy S mást tudni a vàlasztandó orvosról, jobb esetben fiatal lány kora óta kezeli az orvos , tehát megvan a bizalmi kapcsolat is. Nem lehet egy véka alá venni ezt a fajta hàlapénzt a műtétek pénzeivel a fent említettek miatt , és amúgy sem. Aki szült màr, az érti ezt.... aki nem, nem fogja! Ebben az egész témában nem a hálapénz jogosultsága a kérdés, hanem az orvos választás lehetősége! Egyértelműen én sem értek egyet a hálapénz mint jelenséggel, de majd mikor maga fekszik szétett lábakkal egy vadidegen kezei között, megnézem hogy elgondolkodna-e az orvos választáson! Még egyszer leírom, nem a hálapénz maradàsàért harcolok én sem, de amíg így lehet csak orvost felkérni állami szektorban, addig szorri de "zsebből hálálkodó" lesz a legtöbb Nő, Anya. (az alternatívàkba , mint otthon szülés vagy magán kórház, ne menjünk bele ). Ez egy ultraszenzitiv téma, amiben az egész társadalom fogja kárát látni. Igen változtatni kell, de akkor alapjaiban kell kezdeni az eü-ben, és nem sallang elb*szott törvényeket meghozni, hogy aztán szülő nők ezrei és azok gyerekei traumatizàlódjanak egy életre, ezzel egy újabb elcseszett generációt világra hozva...

   Zsuzsanna PápaiZsuzsanna PápaiHónapja
  • @Zsuzsanna Pápai Az utólag adott pénz az a hálapénz. De mutasd már meg nekem azt a szülészt, szülésznőt, aki 'utólag biztos hálás lesz' szemlélettel elvállal ilyesmit. Ellenben előfordul hátrányos megkülönböztetés, ha nem fizetsz előre. Azonkívül nem nyolcezer/hó, az csak a minimum. De ha már pénzezünk: miért jó az, hogy szerencsétlen beteg ott izgul a borítékot szorongatva, hogy vajon a nagyságos-tekintetes doktor úrnak elég-e az a 20-30-40-50 ezres, amit beletett, vagy nem? (Egyébként egyre inkább nem. Komolyabb beavatkozásoknál már több százezres tételeket követelnek.) És az hányszor fordul elő, hogy a vékony, de azért elfogadott boríték után a kedves páciens le van sz....? Nyilván az ilyen embereknek hiába akarnák emelni a fizetését, mikor a majdani beígért összeg többszörösét teszi el adómentesen havonta. Nem hülyeség a kormány részéről az állami meg a magánegészségügy szétválasztásának gondolata, csak mint a többi dologhoz, ehhez sem értenek, hülyén próbálják megoldani. Aki számlázni akarja a munkáját, menjen a privát szférába. Aki meg az államinál marad, amit nevezzünk közösségi finanszírozásúnak, az jobban láttatja a lényeget, az meg vegye tudomásul, hogy ő ott havi bérért dolgozik. Aminek nem kéne feltétlenül alacsonynak lennie(Meg kell kérdezni viktorékat, hova teszik a pénzünket?). De a 'hálapénzt' el kell felejteni!

   füstölt sonkafüstölt sonkaHónapja
  • Abszolút egyetértek azzal hogy a havi 8000 forintunk is bőven elégnek kéne lennie, hogy tisztességesen ellàssanak. De sajnos ez nem magától értetődő kicsiny hazánkban... Ergo a tb-t kéne beszüntetni, nem a zsebbe dugogatàst. A hàlapénzt utólag is lehet fizetni, aki előre teszi, az vessen magàra...

   Zsuzsanna PápaiZsuzsanna PápaiHónapja
  • @Zsuzsanna Pápai Azért én elég sokszor tapasztaltam, hogy hiábavaló volt az előzetes fizetgetés. És nem 'úgy hallottam', hanem magam tapasztaltam. És bármennyire elfogadott, akkor is tény, hogy ez is előre elkért pénz. Az meg már mindegy, hogy a szülész vagy a sebész kér előre pénzt állami intézményben. Amiért ugye folyamatosan fizetek egyébként.

   füstölt sonkafüstölt sonkaHónapja
 • Mit akar az átlagember? Hogy egy ökör törvény esetén, a guglival kelljen rákeresni az illetékes miniszter nevére, ha kétes foglalkozású egyszülő anyját akarja felemlegetni.

  György SárváriGyörgy SárváriHónapja
 • Füzéri vár felújítás vs. pottyantós wc iskolákban.

  György SárváriGyörgy SárváriHónapja
 • Szilveszterkor újabb mélypontra sikerült jutni az RTL Klubnak az Áder János köztársasági elnök anti - paródiájával.

  Fregatt KapitányFregatt KapitányHónapja
  • @Ami Whand bocs. Dolgom van de nyugodtan keress rá. Nem kell itt játszani a hülyét. Ha a kormány nem védené azt a pedofil állatot akkor nem lenne most is szabadlábon.

   Mr MMr MHónapja
  • @Mr M mióta alkalmazza a külügy?

   Ami WhandAmi WhandHónapja
  • @Ami Whand ez konkrétan nincs de az se hogy DK lett volna. De tegyük fel hogy gyurcsány ember.Hogy lehet hogy az ország talán leggyülöltebb, furcsa módon még mindig politikával foglalkozó képződményének az emberét a külügyminisztérium alkalmazta éveken át majd a legnagyobb titokban hazacsempészték... Elmondom úgy hogy ezek a férgek UGYANAZOK!

   Mr MMr MHónapja
  • @Mr M fent van hogy fideszes?

   Ami WhandAmi WhandHónapja
  • @Ami Whand Ezt gondold újra nyugodtan. Az interneten minden fenn van.

   Mr MMr MHónapja
 • Szerintem nagyon sz*r szó ez az "oltakozás", fáj, hogy ennyire terjed :(

  Szabó KatalinSzabó KatalinHónapja
  • @Zoltán Rózsahegyi Mégsem használhatja az elbaszva szót a téjvében. Amúgy egy állítólagos szomszédja szerint minden nap sírva megy haza, hogy mennyit kell hazudnia.

   trobtrobHónapja
  • Az öregasszony mai beszólás pedíg az volt, hogy az infulenza elleni oltóanygból még ennyi meg ennyi nincs "eloltva". Értem én, hogy nyelvújítás de a hideg ráz tőle!

   Zoltán RózsahegyiZoltán RózsahegyiHónapja
  • Oltakozás - tiltakozás! ... Nekem mindig ez ugrik be, ha hallom ezt az idétlen kifejezést...

   Elizabet MadauElizabet MadauHónapja
  • főleg hogy nem is jelent semmit

   SSHónapja
  • Ez is a csuti Döbrögi tekintetes hibája!!!

   Dr DreDr DreHónapja
 • Nagyszerű, most épp virulógusok és epidemológusok beszélgetnek. Két perce még pszichológusok és szociológusok voltak. Mihez értetek még?????

  juzmocskajuzmocskaHónapja
  • @János Szabó ennek jó pihenést????a moslék már régóta lámpavaspozitív... 😉

   Dr DreDr DreHónapja
  • @Fregatt Kapitány olyan sötét vagy mint az alagút 😂😂😂😂😂egyre sötétebb 😒

   Dr DreDr DreHónapja
  • @Fregatt Kapitány Aha. Gondolom vége a műszaknak az orosz mintára szervezett trollgyárban. No mindegy. Jó pihenést!

   János SzabóJános SzabóHónapja
  • @János Szabó Olvasd el még egyszer a fentebbit és értelmezd, akkor esetleg rájössz, mert teljesen egyértelműen fogalmaztam.

   Fregatt KapitányFregatt KapitányHónapja
  • @Fregatt Kapitány Esetleg megjelölnéd, hogy konkrétan mire gondolsz? Ahogy látom a járványügyi szakemberek véleménye kevéssé fontos a védekezés során. Ld. Nemzeti konzultációra hivatkozás.

   János SzabóJános SzabóHónapja
 • Az oltási terv napjaink MERKUR kiutalása. Nem tudjuk ki, mikor, milyen típusú, milyen színű micsodát kap, vagy nem kap és ez hol fog megtörténni, milyen minőségben és mennyi jatt ellenében.

  György SárváriGyörgy SárváriHónapja
  • korosztályos hasonlat, de nagyon találó.

   theremaytheremayHónapja
 • F@szter 118

  Dávid NagyDávid NagyHónapja
  • Rohanás??? 😉

   Dr DreDr DreHónapja
  • @János Szabó ennyit tudnak, érdemi kritikára nem futja. nincs rá eszük

   Tesz- VeszTesz- VeszHónapja
  • Ezt kár volt ideböfögni.

   János SzabóJános SzabóHónapja
  • Segg@rc dávid

   Green IntoGreen IntoHónapja
 • Ez így is van!!! 😉

  Dr DreDr DreHónapja
 • Na, mikó kezdődik má a 'Flaszer' 118?

  Laz Electronic MusicLaz Electronic MusicHónapja
  • @Dávid Nagy 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

   Dr DreDr DreHónapja
  • @Laz Electronic Music Megbántottad Dr Tré gazdáit, ő meg rögtön ugrik, mint ahogy az egy jó láncoskutyához illik

   Dávid NagyDávid NagyHónapja
  • @Dr Dre Majd ha eszet ettem, Hehe a csicska Pesti tevét még a pesti úrinépek se nézik szentem...csak viccből kötekedtem na...

   Laz Electronic MusicLaz Electronic MusicHónapja
  • Mennyé'pesti tv-t nézni.. Neked az való.. 😉

   Dr DreDr DreHónapja
HUworld