Feederezés ragasztott csontival

2020.okt.30.
5 197 Megtekintés

Itt az ősz, úgyhogy Csabi úgy döntött ellátogat a Tüskevári horgásztóra, ahol ragasztott csontival veszi üldözőbe az éppen táplálkozó békés halakat! A keszegek és kárászok mellett egy meglepetés hal is tiszteletét tette, rá a legkevésbé sem számítottunk volna! 😳🐟
Ha szeretnétek hasonló filmeket látni, iratkozzatok fel csatornánkra, és kövessetek minket Facebookon! ▶️
A Matrix Fishing TV-n számos verseny és általános horgász videó található. Az olyan rövid filmektől, mint a Gyakorlás Les Thompsonnal és a Matrix Mini Mesterkurzustól egészen a legújabb videókig és az Ingyenes Versenyhorgász DVD-ig. A Matrix-nál büszkék vagyunk, hogy minőségi horgászfelszerelést gyárthatunk a versenyhorgászok, a klubtagok számára és a hétköznapi hobbi horgászok számára egyaránt. A videóink segítséget nyújtanak az adott módszerhez megfelelő bot, orsóválasztásban. A zsinórok, horgok, etetőkosarak valamint az Pellet Wagglerek között is könnyebben eligazodhatunk segítségükkel, így tudni fogjuk, hogy az adott helyzethez, milyen eszközt válasszunk. A mi célunk a Matrix-nál, hogy Ön több halat fogjon. Reméljük, videóink, videóink elnyerik a tetszését, ha igen akkor kérjük ossza meg őket és szóljon hozzájuk.
www.fishmatrix.co.uk
facebook.com/FishMatrixMagyar/
instagram.com/matrix_fishing/

Megjegyzés
 • Mindenképpen kipróbálom ezt a szereléket, csak nem igazán értem mi szükség van a zsinór megsodrására? Klasszikus szereléknél ok, gubancgátló szerepe van. Itt viszont erről nincs szó. Mit nem értek, segítség?!:)

  Novák GáborNovák Gábor2 hónapja
  • Hát ezt én sem értem...

   rainbowpainterboyrainbowpainterboyHónapja
 • A rostával már egy ideje szemezek, viszont lenne egy kérdésem vele kapcsolatban. Télen vagy hidegebb időben mikor a műanyag rideggé válik, nem törik el a bepattanó rész?

  Róbert BarnóczkiRóbert Barnóczki2 hónapja
 • Nagyon tetszett a videó, csak így tovább! 😉👍

  Stég ProductStég Product2 hónapja
 • Újabb klassz videó, gratulálok! ;)

  Máté ZomboriMáté Zombori2 hónapja
  • Köszönjük szépen!! :)

   Matrix Fishing TV MagyarMatrix Fishing TV Magyar2 hónapja
HUworld