Dovit Method Feeder-Őszi tippek

2020.okt. 8.
11 221 Megtekintés

Jámbor Attila ebben a filmben őszi tippeket ad a kedves nézőknek method feeder témában.

Megjegyzés
 • nagyon tetszett, tanulságos volt.

  Margó RusvaiMargó Rusvai2 hónapja
 • Ez most nagyon jó és hasznosra sikeredet...

  fehert33fehert332 hónapja
 • köszi!

  Károly KéningerKároly Kéninger3 hónapja
 • Jó lett gratulálok fiuk!!

  RetroCarpTeam-Atomix Feeder -Jójárt MartinRetroCarpTeam-Atomix Feeder -Jójárt Martin3 hónapja
  • Köszönjük szépen 😊

   Gergő PechnyóGergő Pechnyó3 hónapja
 • Fógósak aDovit cuccok szeretem is őket használni a videók is jók,,, , de miért kell olyan videót készíteni aminél a 17 perces videóból 9az etetőanyag bekeverésére megy el? Ezt soha nem fogom megérteni.. Lehetnének hosszabb videók,,pl az adott vízet bemutatni, felszerelést, milyen időjárási körülmények között működött a csali, etetőanyag stb.

  József BálegaJózsef Bálega3 hónapja
  • @fehert33 @fehert33 Lehet hogy próbáltál, de nem sikerült. Soha nem panaszkodtam ilyen miatt, meg általában sem szokásom. Sajnos nem veszed észre miket és hogyan mondasz. De ez engem különösebben nem érdekel, bánom is hogy reagáltam a nekifeszülésednek egy amúgy teljesen ártatlan egymondatos hsz-em miatt. Hogy egy sima fájlmegosztós kis reklámfilm miatt ilyen szóváltások kerekednek, elég elszomorító. De elengedem, elkerülöm a Dovitos filmeket aztán ennyi, megkímélem magam az ilyenektöl. Nem dől össze a világ.

   Novák GáborNovák Gábor2 hónapja
  • @Novák Gábor én A Dömének köszönhetem hogy horgászom s nem rosz indulatból mondtam a Dömét. Arra próbáltam utalni hogy megtalálod a szerelék készítés csinját-binját a Döme praktikák című sorozatában ami elérhető a youtubon vagy a Haldorádó oldalán. A Dovitosokról annyit hogy ők főkép etető anyagokat és csalikat forgalmaznak ez a műsor az új hidegvízi etető anyagról szólt ami igen jól sikerült s megfelelő mértékben bemutatta a termékcsaládot hogy és miként kell azt előkésziteni.Aztán bele rakhatod te azt bármilyen szerelékbe ha rosszul csinálod nem fog mükődni. Akkor meg majd jösz panaszkodni hogy rosz a cucc. Döme egy világbajnok miatta kezdtem el horgászni újra az ö tanácsai alapján választottam felszerelést. S meg kell mondjam nem üzleti megfontolság szerint. Kezdő voltam s vagyok s e szerint választottam botot orsót stb. Pedig mondhatta volna hogy vedd meg a drágábbat. 8 hónap útán megvettem az első Döme pálcámat s már tudom értékelni a finomságát karcsuságát. Dovit=Haldorado igen lehetséges... Hogy üzle meg minden csak a pénzről szól; miért mi nem ebben az életbe .Ők ebből élnek mint mindenki más a munkájukból.Senki se mondja hogy nézd és vedd meg csak megmutatják hogy ez is van és mindeki eldöndtheti mit akar választhat.....

   fehert33fehert332 hónapja
  • @fehert33 Ahogy látom a dovitfetisizmus már beérte a kék brigádot...:) Mondjuk dolgoznak is rajta keményen, hajrá! Egyébként nem arról volt szó hogy szükségtelen a bemutatása, hanem arról, hogy egy 17 perces videóban mi a fenét szánnak erre 9 percet?! Erre reagáltam hogy a reklám miatt. Erre itt arcoskodsz, meg dömézel... A Döme egyébként egy világbajnok csúcshorgász. Tudom a Dovit miatt te nála is jobb vagy azért beszélsz róla lekezelően. Sajnos amilyen szimpatikusan indult a Dovit felfuttatása, annyira lett agresszív és tolakodó mára a marketingje (pont mint a kékeké anno) és kinevelték hozzá a hozzád hasonló elvakult fanokat is, akik ha kell, ha nem ugranak. Kár értük egyébként, a kevesebb több lenne, de ez legyen az ő bajuk. Nálam nyomulásban, agresszivitásban, tolakodásban pont egy szinten vannak: Dovit=Haldo a viselkedést illetően. Ez is a pénzről szól. Szerencsére nem mindenki viselkedik így. Ezért is feltünő:)

   Novák GáborNovák Gábor2 hónapja
  • @Novák Gábor engem érdekel azért nézem persze hogy a terméket promotálják etetőanyagot forgalmaznak nem felszerelést ha az érdekel nézd a Dömét. Tőle tanulhatsz Melesleg a videot használva ma 27 kg ponytot fogtam tegnap 32 kg És nagyon nem mindegy mennyi az annyi amit belekeversz vagy hogy keverd menyi ideig bont.

   fehert33fehert332 hónapja
  • @fehert33 Nézd, nem ér ez ennyit:) Egy etetőanyag bekeverés meg végképp nem ér 9 perc mondókák, mert 3 perc megcsinálni tokkal conóval. Azért tart eddig, mert sokáig lehet beszélni a termékről, hát még mutogatni!:)

   Novák GáborNovák Gábor2 hónapja
 • Grt👌Ismét jó film lett Attila

  Sándor OrgovánSándor Orgován3 hónapja
 • Jó mint mindig

  Martin SimonMartin Simon3 hónapja
 • Milyen botot,es orsót használtál?

  Imre SzigetiImre Szigeti3 hónapja
  • Köszönőm!🎣🎣

   Imre SzigetiImre Szigeti3 hónapja
  • Preston monster feeder a bot, az orsó pedig preston inertia 520

   Attila JámborAttila Jámbor3 hónapja
 • Best ever dovit

  Gamer ShieldGamer Shield3 hónapja
 • Nagyon jó lett

  Gamer ShieldGamer Shield3 hónapja
HUworld