Digitális csövesek az influenszerek? 🤑 #VITÁZZUNK

2021.ápr. 1.
68 199 Megtekintés

Merch: mottod.hu/fokuszcsoport
Margarétalány: instagram.com/margaretalany
Csatlakozz tagnak az exkluzív videókhoz: huworld.info/to/IITmFAHQ4S1FMDWqhZyQKgjoin
Live támogatás: streamlabs.com/extralps/tip
Instagram: instagram.com/adam_6lepes
Twitch: www.twitch.tv/kokuszcsoport/
Discord: discord.gg/NvckacPrqj
6lépés: huworld.info
Facebook: facebook.com/fcsoport
Készítette: Rawfilter Media - www.rawfilter.com
Zene
www.epidemicsound.com/referral/6v8lnw/
Intro
Song: Wanden & Slashtaq - Better Off [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds
Free Download/Stream: ncs.io/BetterOff
Watch: huworld.info/flow/vide/qKSd0YKnmNzSrqY
tagek
fókuszcsoport fókusz csoport 6lépés youtube trending kritika vélemény #vélemény videó influenszer tiktok celebek

Megjegyzés
 • A videó elejéről lemaradt a Manscape reklám. Kár, hogy Magyarországon nem lehet velük szerződést kötni.

  László BakkLászló Bakk23 napja
 • Egyetértek abban, hogy többféle érték van, és abban is hogy a kereslet hatással van a kínálatra. De egyrészről én ezt sokkal inkább egy kétirányú dolognak látom, azaz az előálított tartalom is formálja a közönséget (pl Szirmai, Partizán, RetroShock, Mit Játszunk?). Másrészről kisebb szubkultúrákat is ki lehet szolgálni a pop mellett, ez a tartalom előállító döntése, hogy mi mellett teszi le a voksát.

  kelkaposzta84kelkaposzta8424 napja
 • Tudományos témához. Egy tudományos videóban napszemüveget nem tudsz eladni, de pl egy oktató oldalt, kütyüket, VPN hozzáférést igen. Nem feltétlen tudományos, de réteg tartalom, a Mentour Pilot, ő ezt nagyon jól csinálja. + Már nem csak Magyarországra tudsz videókat csinálni, és nem csak magyar szponzoraid lehetnek.

  kelkaposzta84kelkaposzta8424 napja
 • 03:04 dehogy vettem be te kis hiúfiú! Annál jobban szerelmesebb vagy a hajadba, sem minthogy letold :)

  napajtónapajtóHónapja
 • egy kurva percet nem néztem bele, de nem is kell, mert annyira egyetértek a címmel, hogy azonnal ment a like és a feliratkozás is

  Robert TolnaiRobert TolnaiHónapja
 • Tipikus a személyeskedés ha már érdemben hozzászólni nem tud mert sokan azt sem tudják miről van szó, hogy nézel ki stb stb... Az ilyenekre nem szabad adni. Amúgy meg jól néz ki Ádám. Aki azt mondja nem az csak IRIGY 😂

  Zsanett AndreaZsanett AndreaHónapja
 • 27:20 Ha nem nézné senki akor nem lenne???? mint pl a pesti tv? XDDD azt se nézi senki mégis van XD

  92nevster92nevsterHónapja
 • ezeket a pólókat miért 12 éves gyerek mintákkal gyártjátok? így lőtted be a célközönséget? mióta eldancsósodtál már csak ők néznek? olyan rég néztelek már nem tudom mi folyik itt

  mrkurvaanyadmrkurvaanyadHónapja
 • Nekem pont hogy a hajad kócossága jött be, mert tök vagány, szóval én pont hogy ezt a hajad nem tartom igénytelennek, ez neked jól áll.Nem várhatják el hogy neked is ilyen "tipic" kakastaréjos full lakkozott hajad legyen.Tök klafa! (nem is értem ez hogy a francba igénytelen, amugy meg csak azért mert más a divat na az is egy más dolog)

  그냥 먹고 싶어ᄒᄒᄒ그냥 먹고 싶어ᄒᄒᄒHónapja
 • 1. A "csövesek" is árulnak jó pamutzoknit, jósolnak, vagy szórakoztatnak kiváló történetekkel, hogy szimpátiát keltsenek a pénzért. 2. Nem azért dől mindenhonnan az igénytelenség, mert erre van igény, hanem mert a tv gonosz, és a platformok még gonoszabbak. Az újabb platformok ugyanis úgy csinálnak, mintha nem vonatkoznának rájuk a jogszabályok, így jutnak versenyelőnyhöz, és adnak méginkább teret a szemétnek.

  B. BébéB. BébéHónapja
 • 19:15 - van tudományos csatorna magyarországon, magyar nyelven, ami szórakoztató is. Támogatom is patreonon, ha már úgyis szóba került még a videó elején, "tarhálja tőlem a pénzt" a csatorna. :D De így belegondolva nem is egy ilyen van, mondjuk én speciel "csak" egy ilyet támogatok jelenleg.

  Patrik KaszaPatrik KaszaHónapja
  • @HUNCSA1 Én nem negatívumként értettem, amit mond. Abban is igaza van, hogy nem sok tudományos csatorna van a trash csatornákhoz képest pl (mennyiségben), és hogy a tudományt némileg nehezebb szórakoztatóan előadni (több munka, energia), mint pl. egy gameplayt, ami már adja magát, hogy szórakoztató, így nem sok "dolga" van magának a videósnak. De mindenesetre ja, van azért szórakoztató tudományos csatorna bőven.

   Patrik KaszaPatrik KaszaHónapja
  • Hajaj bőven vannak ilyen magyar csatornák. Pár napja egy link kapcsán tudtam meg, hogy Semmelweis Egyetem csatorna is van. De mint tudjuk panaszkodni sokkal könnyebb mint utána nézni vagy másoknál érdeklődni, hogy tudnak-e ilyesféle magyar csatornákat :). Még MI-vel foglalkozó magyar csatorna is van.

   HUNCSA1HUNCSA1Hónapja
 • Számomra èrdekes, hogy sokan az infulenszereket, youtubereket igènytelenen tartalomgyártókkal kevereik össze. Van olyan is persze, de sok èrdekes is van, tematikus, igènyes csatorna. Van aki Valóvilággal kapcsolódik ki, meg van, aki pl. az űrkutatással, növnyek gondozosával vagy bármivel ami èrdekli. Mindenki keresse meg, ami neki tetszik ès ne sírjon rajta, hogy másfajta tartalom is van.

  Szabó TamásSzabó TamásHónapja
 • Igen

  Roland NagyRoland NagyHónapja
 • Azt gondolom, hogy itthon rengetegen rosszul értelmezik az influenszerek, youtuberek, streamerek munkásságát, érdemeit. Sokan szinte elvárják az ingyen minőségi tartalmat, reklámok, szponzorok nélkül, mert az számukra zavaró, tapasztalataim szerint főleg az idősebb generáció nem igazán érti, miért fizetek elő havonta egy-egy streamerre (Twitchen), ha azt követhetem ingyen is, erre mindig csak annyit szoktam nekik mondani, hogy ők sem ingyen nézik a TV műsorokat, és véleményem szerint nem különbözik az ő munkája a szórakoztatóiparon belül bármely TV műsor szereplő munkájától ilyen szempontból. Többen az influenszerek árait is sokallják, mert hétköznapi emberként nehéz felfogni havi 150-200 ezer forintos fizetés mellett, hogy bizony a nagy cégek marketing célra fordított költségvetése, nem mérhető átlag magyar bérekben. Amennyiben a cégek, partnerek számára megéri az influenszerekkel való hirdetés, abban az esetben ez tovább fog működni és ezzel nincs is semmi baj. Véleményem szerint esetekben a tartalom számára is jót tehet egy-egy támogatás, együttműködés, ehhez persze az kell, hogy igényesen elkészített tartalom, nem pedig pure reklám legyen az együttműködés tárgya. Addig amíg ezek az influenszerek együttműködésekből, felnőtt támogatókból képesek fenntartani a tevékenységüket, nem pedig naiv könnyen befolyásolható gyermekeken próbálnak nyerészkedni addig ezzel semmi baj nincs, és semmivel nem érdemlik meg kevésbé az ebből szerzett bevételüket, mint a bármely más területen dolgozók.

  Kevin KundárKevin KundárHónapja
 • a tekis cuccok faszák

  Dávid LangóDávid LangóHónapja
 • Ádámnak igaza lehet ott az utolsó előtti Ingyenélők az influenszerek kommentnél, csak szerintem aki népszerű valóban, és be tud promozni egy terméket nem irkál rá boltosokra ingyen táskáért, hanem az adott cég keresi fel az Influenszert,de lehet én tévedek. Nem tudom miért nem tetszik valakinek Ádám haja vagy beszéde, ez a 2 legjobb része abból amit látunk belőle. 😅És abszolút jó tanács , tanuljuk az angolt, a TED-en is rengeteg jó tartalom van, jobb, frissebb tartalmakat érünk el egy kis alap tudással.

  Diána ZoltayDiána ZoltayHónapja
 • Ádám, amíg csk a külsődbe tudnak belekötni egy szellemi párbajban, addig biztos, hogy Te vagy fölényben. Szerintem nincs baj a külsőddel, amíg önazonos vagy. Melleseg a saját csatornádon szerintem azt csinálsz, amit akarsz, úgyis a nézők döntenek... és hát döntöttek. :-)

  hmacushmacusHónapja
 • Mostanság keztem követni ezt a csatornát. Nagyon jó ez a Mókuscsoport. 😁

  Balázs SzeleczkyBalázs SzeleczkyHónapja
 • Megcsinálod a hajad, felveszel egy fehér inget, és ha így teszel fel új videót, kétszer is le kéne ellenőriznem, hogy tényleg te vagy e Ádám, vagy egy Bibliaárus a hírtv-ről. 😂

  Bence VargaBence VargaHónapja
 • Csináltál egy 40 perces videót és a nézőid 90%-ának annyi jutott el az agyáig hogy a videód legelején valaki kritizálta a kinézeted.Ezért aztán kár volt utána fél óráig ekézni olyan hozzászólókat akiknek a véleménye egyáltalán nem áll messze a tiedtől.Influenszereket kritizálnak ahogy te és nyilván ők sem mindenkire egyformán értik ezeket.Legközelebb csak mondd el hogy ki bántott és akkor a követőid simizhetik a kis buksid hogy megnyugodj, ennél több ész láthatóan nem szorult beléjük. :)

  BpositiveBpositiveHónapja
 • Nem azt javasolta Vona, hogy vágasd le, hanem formázd! :D Kicsit bevizezed, csinálsz egy választékot és oldalra fésülöd, legjobb ha középen van a választék. Na akkor "jól fésült" gyerek leszel neki.

  Anikó BozóAnikó BozóHónapja
 • Nem is tudom....én csak azokat veszem komolyan, akiknek a rendezett haj mellett frakk-cilinder-sétapálca trióban nyomják a videjót a youtube-on. 😄😄😄👌

  93 B_V93 B_VHónapja
 • Vannak magyar tudományos csatornák. ELTE videók is felkerülnek, Űrkutatás magyarul, közgazdaságról is vannak fenn videók több magyar csatornán is és egyéb másról is. Nyafi helyett jobban körül kellett volna néznie vagy megkérdeznie másokat.

  HUNCSA1HUNCSA1Hónapja
 • Februárban lettem 20 és nekem is cringe, nonsense baromság az egész tiktok és maga a jelenség, a musical.ly-vel és társaival együtt xd

  Zoltán CzinkócziZoltán CzinkócziHónapja
 • Én személy szerint,a beszédsílusodért,a poénjaidért,és a "hátraszólsz Tekinek-ért" nézlek titeket😎😎😎

  Attila Norbert FrankóAttila Norbert FrankóHónapja
 • a tiktok kortól függetlenül szar.

  ViBENo1ViBENo1Hónapja
 • Fú bazmeg, Ádám, ez az "erre van igény" óriási tévedés. Ezeket az igényeket mesterségesen generálják, a tömegízlést a tömegmédia tudatosan formálja, zülleszti, lásd a kereskedelmi televíziózás történetét. Valahol hallottam, már nem tudom, ki mondta: ha baleset történik, az emberek lelassítanak, összegyűlnek, hogy megbámulják a véres/sokkoló részleteket. De ez nem azt jelenti, hogy erre van igény.

  fradika84fradika84Hónapja
 • Én sajnos lemaradtam erről, de ideírom mert élettelen senki vagyok xD Szerintem fordított arányban kéne legyenek a semmitmondó és álomvilág vagy lopott tartalmak és az értelmes valamit mondó ésetleg ha mégsincs üzenete de egy igazi humoros egyedi videó megtekintései. De hát ez a mai világ,ez az igény sajnos. 14 évesen olyan rossz látni ahogy sokszor a 20 éves elvileg értelmesebb emberek miket töltenek fel ÉS NÉZIK. Én nem egyszer vitáztam commentekben úgy, hogy valamit ki tudtunk hozni a másik féllel mindkettőnk igazságából. (2szer xD) fhu lehet hogy megbánom ezt a commentet xD Edit: sose tudja senki hány éves vagyok. Vagy 11 vagy 21 de sose 14. Ez engem megmosolyogtat néha.

  Szilagyi SzabiSzilagyi SzabiHónapja
 • A magyar youtube lehet nem olyan laza a sok politizálás meg mindenki védi azt a videóst akit szeret, mégha nincs is igaza vagy jogos a kritika meg persze a megmondók (mint ez a komment. HOPPÁ!) (akinek nem inge...)

  Szilagyi SzabiSzilagyi SzabiHónapja
 • "Hajad is milyen?" 😂

  GoldenBirdGoldenBirdHónapja
 • Kommenter 1, 2, 3, 4: Miért nem adsz magadra? Miért nem öltözöl szépen/vágatod le a hajad? Kommenter 5, 6, 7, 8: Miért van az, hogy az interneten az influencerek csak a külsőre mennek...? Hát na vajon miért? :DDD

  Enikő KívésEnikő KívésHónapja
 • Nem tudok elmenni mellette: Bambafiú. Hát milyen cuki oltás ez már 😍

  JustJuditJustJuditHónapja
 • Nekem olyan fókuszcsoportos póló kell amire az van ráírva hogy "irigy vagyok"xddd

  Lili JakusLili JakusHónapja
  • olyan a molnárkikinek van

   mrkurvaanyadmrkurvaanyadHónapja
 • Még, hogy két havonta ingyen táskát. Küldtem volna neki egy pisztolygolyót egy borítékban.

  Ádám ZempléniÁdám ZempléniHónapja
 • Végül is minden magamutogató, semmitmondó, színvonaltalan, szart meg lehet magyarázni, amit ránk öntenek. Ha mással nem, azzal, hogy generációs szakadék, te ezt már nem érted, vagy, hogy régen is ez volt, csak akkor a tévében ment. Ja.

  Ádám ZempléniÁdám ZempléniHónapja
 • Rühes vagy?

  Zsolt TóthZsolt TóthHónapja
 • Ádám, azért azt gondolom érzed, hogy a digitálsi csöves eléggé igaz sok emberre, akik csak gyártják az unalmas, tartalmatlan, semmitmondó vlogokat, csak azért, hogy abba reklámot tudjon tenni. Az állandó feliratkozás és like kunyerálás is eléggé visszás. Ha az ember érdekesnek találja a tartalmat, magától is meg fogja ezeket tenni, nem kell 5 percenként elmondania.

  Gergő NagyGergő NagyHónapja
  • "magától is meg fogja ezeket tenni" Nem.

   HUNCSA1HUNCSA1Hónapja
 • Az addig oké hogy nem azért fizet a szponzor hogy zenére tátogsz,hanem azért az összegyűjtött nézőkért, követőkért, de azért az sem mindegy hogy mivel gyűjti össze az ember ezt a tömeget,mert ha tátogással meg tánccal akkor a végeredmény ugyanaz. Na meg tiktok-on 3 hónap alatt szert tesz az ember annyi követőre ami youtube-n 3 év melója kb. Na meg akkor a Berkis videó kapcsán,ahol nem értette mért állnak be a szponzorok egy olyan ember mögé mint a Berki, simán mondhatnánk azt hogy hát nem a Berkiért fizetnek hanem azért a sok követőkért amit több év munkájával felépített. Azért vannak itt ellentmondások már 2 video között is, most itt olyan vehemensen védte az influenszereket, mert már ő is az, máskor meg ő az aki a legnagyobb kritikát fogalmazza meg velük szemben. 😐

  Losonczki PetyaLosonczki PetyaHónapja
 • Én is úgy nézek ki mint egy csövesen mert a fodrászok zárva vannak..annyira bírom az ilyen okoskodó fotelharcosokat.. :"D Milyen világban élnek ezek ? Gondolom már kihullott a hajuk , és nekik ez nem jelent problémát.. :D

  Ádám B.Ádám B.Hónapja
 • 27:34 az 1 kis fikuci?

  Heal & HarmHeal & HarmHónapja
 • Szerintem a többséget nem zavarja az hogy a Tiktok meg minden csomó pénzt kap, hát istenem tegye. Engem az jobban idegesít hogy az egészségügyre meg ilyenekre nem jut, mert a kormány szépt lopja az országot.

  Bálint MikolyBálint MikolyHónapja
  • Szerinted a kormány pénzeli a tiktokot, ezért szar az egészségügy? Ekkora demagóg faszt.

   Ádám ZempléniÁdám ZempléniHónapja
 • Igazuk van. Én is tükörkopaszra borotválom a fejem, mielőtt forgatni kezdek.

  Turi TamásTuri TamásHónapja
 • Ja Ádám, a hajad is milyen? Az a legviccesebb amikor már nincs mibe belekössenek és akkor kitalálják, hogy rossz a hajad stb. Hajrá Kókuszcsoport!

  Sipos KadétSipos KadétHónapja
 • Most, hogy elérted a 101 ezer feliratkozót, megmossa a szabad ég alatt, a ligetben Teki a hajad? (Egyébként szívből örülök a 101k-nak! Remekség!)

  Delibab KarpatiDelibab KarpatiHónapja
 • szerintem meg kellene végre érteni hogy ez egy szakma és az emberek úgy csinálják ezt min foglalkozást... azért kapnak az ilyen kommentek 10-200 lájkot, mert az emberek még mindig egyetértenek vele, hogy az nem ér semmit ha te kitolsz valamit a netre, az nem munka. nem gondolnak bele, hogy az mennyi munkával jár, és azt sem tudják, hogy egy-egy hirdető mennyit hajlandó fizetni egy reklámért. ha tudnák mennyi pénze van a cégek erre, nem csodálkoznának hogy ebből könnyen meg lehet élni. az meg hogy ez nem munka... nos... szerintem az alap probléma ott kezdődik, hogy manapság divat hogy mindenki mindenhez IS ért, ezért sokan gondolják azt hogy "hát ez mi? ez nekem is menne", de itt megáll, nem megy tovább, nem próbálja ki, csak becsmérel. szóval a probléma az irigység és a negatív hozzáállás. ha az emberek többsége képes lenne magától fejlődni és elfogadni a világ folyamatos változását, nem lenne szükség az újdonságokat hosszassan bemutatni, tanítani, és egy ilyen videot elkészíteni úgy hogy az érvek többsége már 20x elhangzott ezen a csatornán és aki követi és egyetért vele, már a halálba unja! és utálom hogy mire hozzászólok, már van 100 komment és bármit mondok is, sosem lehetek már topkomment :-( lemaradok. bár lehet hogy - ahogy nagyapám szokta volt mondani - "csak a szar ömlik a számból" (azaz nem mondok semmi érdekeset, ami figyelemre méltó)

  LordOfYouToBLordOfYouToBHónapja
  • @HUNCSA1 nekem először az jutott eszembe, hogy úristen, ha valaki ennyit írt, annak valami biztos bassza a csőrét. aztán az, hogy TL;DR. de végül rávettem magam. amúgy az jutott eszembe a "videojátékokkal játszok szabadidőmben"-ről, hogy na persze, boomer, hagyjuk már! :D egyébként is kit érdekel a véleménye? az enyém sem érdekel senkit, majd biztos az övé fog valakit is! :D lol

   LordOfYouToBLordOfYouToBHónapja
  • @LordOfYouToB "Ezzel a semmitmondó irigyfobiás közhelyes kommentel ne is akarj topkomment lenni." Magára ismert Losonczki Petya :D. "Mások bezzeg bemennek a gyárba napi 8 órát szórakozni" Közbe azzal is eldicsekedett, hogy mekkora id://ió://ta :). A következő hozzászólása végefele jól látható, hogy szét is esett. Azt a sok baromságot összehordani amivel csak annyit bizonyított, hogy hü://lye. Mindig a gyári melóssal példáloznak mintha beakadt volna a lemez. Bezzeg a tolvaj politikusokkal sose :D, vagy tőzsdés csalókkal vagy azon könyvelőkkel akik gondoskodnak arról, hogy a megbízójuknak minél kevesebb adót keljen fizetni vagy a pénzt mossák tisztára és még lehetne sorolni. Nem mellesleg a gyári munkásnak is ugyan annyit ér a befizetett adója mint egy influenszeré. Semmittevésből meg már 100 évvel ezelőtt is meg tudtak élni egyesek :). Erről ennyit. "videojátékokkal játszok szabadidőmben" Ezen is jót nevettem mivel ettől még lehet 50 év felett :D. Így nézve nem is baj, hogy válaszoltál neki így kétszer is le tudta magát járatni és oda figyelt arra, hogy nevetni is lehessen rajta.

   HUNCSA1HUNCSA1Hónapja
  • @LordOfYouToB először is nem vagyok még olyan öreg hogy boomer legyek,másodsorban az nem egy negatív jelző. Attól hogy valaki nem döntésképtelen, agyhalott birka módjára rajong mindenért csak mert új meg trendi attól még nem lesz boomer. Amikor egy fiatal bommerezik azt pontosan ugyan az mint amikor egy öreg azt mondja: bezzeg az én időmben. Rendszeresen nézek youtubeot, Twitch-et, videojátékokkal játszok szabadidőmben,szóval kímélj meg a bommer szar dumátol. Amiket felsoroltál azokra nem mondtam hogy nem munka, ne vetisd rám a hülyeséged. Az hogy te egy szerencsétlen vagy és nem akarsz dolgozni azt ne rajtam meg másokon verd le. Ha én nem definiálhatom meg mi nem számít munkának akkor ilyen alapon te sem hogy mi az. Mert hát mennyivel reálisabb hogy 10en éves kisgyerekek szabják meg mi munka és mi nem. Szerintem nem kell hozzá 2 számjegyű IQ sem hogy valaki különbséget tudjon tenni aközött hogy valaki 8-10 órát dolgozik egy munkahelyen vagy lő egy selfiet és feltölti instára vagy zenére tátog vagy táncol tiktok-on egy 10 másodperces videóban. Ha ezt magyarázni kell ott komoly gondok vannak. Persze amivel az ember pénzt keress az a munkája,de vannak különbségek,szintek. Ezt nem a bommerek vagy én mondom,hanem a többség gondolja így. Persze aki influenszer az más véleményen van mivel ezzel foglalkozik. Mondjuk manapság évente változik a megítélése mindennek. Ha én heteroként nem jönnék össze egy transznemű nővel már bommer vagyok még szar. Az hogy a tisztelet ugyanúgy jár a semmitevőnek is hát ezt nem is tudom hova rakni. Szóval pl ha valaki lemegy az edzőterembe és egy hétig edz,az ugyanolyan tiszteletet érdemel mint aki pl 15-20 éve edz,odafigyel a táplálkozásra és életmódot váltott?

   Losonczki PetyaLosonczki PetyaHónapja
  • @Losonczki Petyateljesen egyetértünk, hogy a számunkra minőségi tartalomnak nevezett produktumba több munkát kell ölni, mint abba ami 5 perc alatt instant kész. talán éppen ezért értékes számunkra valami, mert tudjuk, hogy kemény munka van mögötte. de ez a mi bajunk. ez nem túl korrekt. a tengerparton a sirályokat ha szerencséd van levideózod 3 perc alatt, van aki 3 napig ott ül és várja a megfelelő pillanatot és mégis mindkettő pontosan ugyanannyi lájkot fog rá kapni, te mégis azt mondod, hogy az előbbi a szart sem ér, hulladék, míg az utóbbi az becsülendő és értékes munka. nem ugyanaz a kettő és én sem mondtam hogy az, csak hogy azok akik azellen ágálnak, hogy az 5 perces munka nem érték, azok akarják előre leszabni a piacot és mondanak olyanokat hogy ne keressen már Timike 500.000 forintnál többet... ez boomer hozzáállás. semmi köze semmihez. a semmitevéssel éppúgy lehet emberek tiszteletét kivívni, mint kemény munkával. ennyi erővel semmittevőnek lehet nevezni egy papot, aki "csak prédikál", egy fodrászt, mert "csak hajat vág", egy futárt, mert "csak vezet", egy portás, mert "csak ott ül", egy takarítót, "mert hát felmosni mindenki tud", egy orvosi asszisztenst, ápolót, mert "hát az ágytálat aztán bárki ki tudja vinni", vagy egy kukást aki csak s kukákat emelgeti... de ha összeadod ezt a sok embert azt már úgy hívják, hogy társadalom. és még hosszasan sorolhatnám a szakákat amikre te valószínűleg azt mondanád, hogy "menjen inkább kapálni vagy a gyárba, mert AZ munka!". éppen erre mondta Ádám, hogy neked és a hozzád hasonló boomereknek csak az a jó, ha te magad döntöd el, hogy számodra mi az értékes és semmilyen konszenzust, változást nem tudsz elfogadni, ezért úgyis mindenkibe és mindenbe bele akarsz majd kötni, de tartalmat sosem gyártottál, csak osztod az észt a fotelból mint che guevara. szóval már meg ne haragudj, de a te véleményed nekem szart sem számít és remélem a többieknek sem, mert nélkülöz mindenféle észérvet és ha alávetném egy érvelési hibák analízisnek, találnék benne vagy tizet. maradj csöndben, bölcsebb leszel.

   LordOfYouToBLordOfYouToBHónapja
  • Ezzel a semmitmondó irigyfobiás közhelyes kommentel ne is akarj topkomment lenni. A semmittevés 100 éve is az volt, most is az, 100 év múlva is az lesz hiába változik a világ. Igen, vannak olyanok akik sok munkát ölnek bele, egy dokumentumfilm elkészítése sok meló, egy olyan csatornába mint a partizán sok meló és tudás van,egy PamKutya klip elkészítése is napok, hetek melója. Ja, csak ők kb a 10%. A "nem munka" alatt a netcelebekre gondolnak az emberek. Az hogy felveszed hogy leviszed a kutyát sétálni vagy hogy mit eszel reggelire vagy lemész edzeni/futni vagy kérdésekre válaszolsz a barátnőddel vagy leülsz a kamera elé és elmondod a véleményed valamiről ne hívjuk már munkának. Ezekre tényleg bárki képes, nem úgy mint a korábban említettekre. Jó persze ma már minden munka, tudjuk, egy 10 másodperces mobillal felvett tiktok videó elkészítése is 12-24 óra, persze. Egy Instagram fotó elkészítése is napi 24 órás meló és iszonyat szakértelemmel és lemondással jár. Hagyjuk már ezeket az agyhalott dumákat. Mások bezzeg bemennek a gyárba napi 8 órát szórakozni, mennyivel könnyebb életük is van. Az emberek nem azon csodálkoznak hogy a szponzor fizet a sok nézőért, az tiszta sor, hanem hogy mert néznek ilyen jellegű tartalmakat emberek ennyien.

   Losonczki PetyaLosonczki PetyaHónapja
 • Kókuszcsoport. xd

  garajszki gyerekgarajszki gyerekHónapja
 • Amikor valaki egy másik ember kinézetébe, beszédstílusába köt bele annál már nincs lejjebb. Tipikusan az a helyzet állt elő, hogy az illető nem tud mibe már belekötni.

  Anna GAnna GHónapja
 • Szedjel Allegra-t. En is azt szedek, azota ujra van eletem. Amugy egy birkanyiras meg ing tenyleg rad ferne, de attol meg a mondandod relevans.

  Atomkukac1Atomkukac1Hónapja
 • Könyörgöm maradj ilyen, "bambaszàjú" megőrülök azoktôl akik hadarnak a videókban ès ne, ne legyél ingben, ìgy sokkal hitelesebb vagy, dunàt lehet rekeszteni a sok inges sablon faszival, ahogy mondod az internet egy "laza" platform.

  psybeer 95psybeer 95Hónapja
 • Nekem tetszik a hajad😌

  D. DoriD. DoriHónapja
 • Csinálj egy olyan videót, amire kikerázod magad. Egyébként nem baj, ha kevés a követő, de a termékhez illenek a videók. A Frosch esetében például szponzorálnám Kruchio Évit, mert ő sokat takarít környezetbarát termékekkel. Hitelesebb lenne vele reklámozni, mint mondjuk Tóth Andival. Én azt is szeretem, ha olyan alkatú és korú nőkön láthatok ruhákat, mint én vagyok. Engem ez jobban vásárlásra ösztönöz, mint egy szupermodell esetén.

  RiditaRiditaHónapja
  • Tóth Andival egyáltalán mit lehetne hitelesen reklámozni? Esetleg azt, hogy tanuljál ha nem akarsz ekkora hü://lye lenni.

   HUNCSA1HUNCSA1Hónapja
 • Hát igen a parlagfű allergia

  Bertalan MateiszBertalan MateiszHónapja
 • Kíváncsi leszek, a szobor-téma nikor lesz elővéve😀

  Dániel JoóDániel JoóHónapja
 • 32:30 Dancsó még mindig mond értékes dolgokat, csak már a nézőnek kell kitúrnia a sok szarkazmus és szándékos félremondás közül.

  Gergő MolnárGergő MolnárHónapja
 • akinek nem inge, ne vegye magára :D

  AndroydeAndroydeHónapja
 • Nekem eszembe se jutott nézni, hogy miben van Ádám. Általában inkább arra figyelek, hogy mit mond...

  Viola SomogyiViola SomogyiHónapja
 • Dik

  Bálint AlmásiBálint AlmásiHónapja
 • Hajad is mijen!!!

  Bálint AlmásiBálint AlmásiHónapja
 • "Tartalmatlan" influenszerek nekem is kicsit digitális csövesre hajaznak. Azaz igazából bizniszt tud belőle csinálni, effektíve csinál valamit. Amig van erre kereslet, kínálat is lesz... az kinek a hibája, ha van rá igény?🤔 Akik tartalmas tartalmat gyártanak, az nekem teljesen oké, mint munka. Az előállításban van bőven munka, aztán esetleg kapcsolati rendszerrel bajlódni, mint kollab vagy szponzor, no meg kapcsolat a nézőkkel etc. Engem pl legjobban azok befolyásolnak, akik különféle infókkal/érdekességekkel, egészséggel, eddzéssel vagy kajával kapcsolatban gyártanak. Ha nincs mögötte érdeklődés, elkötelezettség egy téma iránt, ott még bosszantó is lehet, hogy próbálja egy influenszer eladni magáról... Én nem nagyon nézek olyat, aki nem "ad" nekem valamit a tartalmával. Tőlük nem is sajnálom, ha pénzt keresnek rajta, mert benne van az energiájuk, tudások, személyiségük, idejük.

  Naq pendaNaq pendaHónapja
 • Fexgen 180mg + Mometasone Sandoz orrspray ha már tele a cerka az allergiával, próbálj rá.

  László KovácsLászló KovácsHónapja
 • Érdekes...értem miről beszél, de nekem nem attól érdekes vagy komolyanvehető valaki, hogy hogy néz ki. Szerintem a megjelenés xy haj, ing, klasszikus/formális viseletek valamit igyekeznek közvetíteni, sugallni. A befolyásolás egyfajta formája. Szerintem hitelesebb, ha valaki nem erre épít.

  Naq pendaNaq pendaHónapja
 • A kókusz picit hasonlít rád :D

  Naq pendaNaq pendaHónapja
 • A noÁr ról lesz videó??

  OlivérOlivérHónapja
 • Rolla feliratos póló mikor lesz? 😁

  Josegrande666Josegrande666Hónapja
 • 29:19 Egi Teki 😂😂🐢🐢❤️

  Erika NagyErika NagyHónapja
 • Amikor már nem tudnak mibe belekötni, akkor a hajadat meg a beszédet szólják meg. Szerintem nincs semmi baj a hajaddal. Az tény és való, hogy lassan beszélsz, de számomra ez inkább hozzáad a tartalomhoz, mint elvesz, mert megnyugtató. Emellett ez egy személyiségjegy, ami van akinek vagy tetszik vagy nem, de a mondanivalód attól még nem változik meg.

  ShihikariShihikariHónapja
 • Két probléma van, Nem sminkelsz, ez emberek hozzá vannak szokva hogy csak szép emberek vannak a videókban. 2. Túl jó a kamerád, ha egy kicsit fosabb minőségben töltened fel senki nem nézne scak hallgatna. Egyszer kellene csinalni olyan videót amiben vagy ki vagy sminkelve, ingben, vagy olyan videót mint amit a The game Corner régebben csinált.

  OlivérOlivérHónapja
 • pedig a sakkban beválik

  Omega *Omega *Hónapja
 • Nem mindenkinek jön be a " beszívott fehérlovas herceg nyitás " :)

  Omega *Omega *Hónapja
 • A hajad is milyen,... :)

  Hi hozsoHi hozsoHónapja
 • #HomelessCsoport

  PlédRunnerPlédRunnerHónapja
 • Ádám, ne hogy le merd vágni a hajad ilyen agyhalott kretének miatt, menőn nézel így ki :D

  - ColiBen -- ColiBen -Hónapja
 • Tényleg van egy kis gond a megjelenéssel, szerintem olyan álmos képű bambagyerek benyomását kelted. Meg van a 100E már te is az internet ri.. ca lettél donait a béred

  GergelyGergelyHónapja
 • Ez általános tévhit, hogy valaki aki művészeti terméket gyárt, az a haverod, mert a szakma sajátossága, hogy közvetlenebb a kommunikáció. Valójában ez ugyan úgy szakma, mint az orvos vagy a vízvezeték szeretlő. Egy operett énekes barátommal volt egy ilyen kocsmázásunk, ahol valaki odajött hozzá: -Szia! Te énekelted a Fészekben tegnap a "valamit"? nagyon jó volt -Szia! Igen én voltam, köszi! -Dejó elénekled már azt nekem hogy "random dal" -Őőő neked mi amúgy a munkád? -Asztalos vagyok -Csinálsz nekem ide egy asztalt? Kínos másodpercek után egy jó beszeélgetés lett ebből, de szerintem lejön a kontraszt.

  Paddie89Paddie89Hónapja
 • azért szeretlek nézni mert jó hallani magamat.

  soltesz tamassoltesz tamasHónapja
 • pfff...hajad is milyen:)

  Gergő TóthGergő TóthHónapja
 • Én teljesen megértem a táskás kommentelő felháborodását. Ha jól értettem itt nem arról volt szó, hogy ők megkeresték az infulenszert és az beárazta, hanem hogy az influenszer megy hozzájuk, hogy küldjön táskát és akkor kiraknak vele egy (pl napi story) posztot és még azt is meg akarják mondani melyik táska legyen az. Nem a cég dönti el, hogy melyik táskát akarná reklámozni. Nevetséges. Számomra ez az egész jelenség gyomorforgató. A szép pofikák gátlástalanul átgázolnak a világon.

  Istvan PIstvan PHónapja
  • Akkor legközelebb jobban figyelj oda mit mond és utána szövegelj arról, hogy mi a gyomorforgató.

   HUNCSA1HUNCSA1Hónapja
  • Szerintem rosszul ertetted, bar tenyleg el lett harapva a mondat vege olvasaskor, de anyuka hivta fel az influenszereket es nem forditva.

   Katalin SzelezsanKatalin SzelezsanHónapja
 • Cetirizin!!! Este bevesz, altató hatású is. Reggel új emberként kelsz fel.. Én megjártam az sbo-t is az állerdzsivel!🥴😀

  Dorina SimákDorina SimákHónapja
 • A legyen rendezettebb vonal abszolút nagyszüleim :D Imádom őket, de nem tudok napirendre térni afölött, hogy politikai nézeteket és emberekről véleményeket alakítanak ki arra alapozva, hogy milyen ruha volt rajta, nem tetszett a smink, túl nagy volt a fülbevaló, furán beszélt, vagy hogy túl nagy - fizikai méretre :D - a szája:D

  Dénes SósDénes SósHónapja
 • Awamys orrspray a szénanáthádra!! Cortico de ezzel írtam ki azt a szart az életemből... Beszélj a dokiddal...

  Zoltán FürjesZoltán FürjesHónapja
 • Teki mondandojat legyszi feliratozd! :)

  Agnes ScheinAgnes ScheinHónapja
 • Senkit nem érdekel a hajad, borzasztó h ezzel foglalkoznak az emberek. Tényleg nem értik h milyen témákkal foglalkozol......?Ezek ilyen hülyék? Tényleg ez a fontos h milyen a hajad???!!!!! Tényleg!??!!

  Sunday GodzySunday GodzyHónapja
 • Az igényt lehet nevelni is. Sajnos erre teremtenek igényt. Az emberek sajnos a szemetet kedvelik, mert erre teremtenek igényt. Sajnos.

  H GeriH GeriHónapja
 • A "digitális csöves" kommentre reagálva: lehet ezt azokra az influencekre érti a kommentelő, akik már két lábon járó reklámarcok. Olyan Puzsérosan megfogalmazva, nem a tartalom következménye lesz az ilyen-olyan bevétel/támogatás, hanem a bevétel következménye lesz a tartalom. Amikor tipikusan azért indít valaki csatornát, insta oldalt, és csinálja meg 1000edszerre is az "egész nap kék kaját ettem" videókat, mert arra rárepül a nép, abból lesz a sok feliratkozó, a bevétel, később a szponzoráció. Egyszer egy csajszi azzal érvelt, hogy "dehát az influencernek is meg kell élni valamiből!" mert ő a tartalomgyártásnak, mint hobbinak élt. Az én egyik hobbim pl az éneklés, és én fizetek ezért az énektanárnak, nem fordítva :D Én már instán is egyre kevesebb tartalomgyártót követek (a normálisakra gondolok) mert ha csak 2-3 naponta is a szponzorált posztjait/sztorikat kell néznem, arra nem vagyok kíváncsi, anélkül is szinte csak kéretlen reklámokkal van tele az insta is. 2 kéretlen reklám közt feltűnik egy szándékosan bekövetett influencer reklámja is, milyen jó :D Persze, ez mind egy nagyon összetett jelenség, lehetne erről sokat lamentálni, szerintem tök érdekes is.

  Kriszta 11Kriszta 11Hónapja
  • Általában erre érti az ember ,jogosan,csak ilyenkor mindig felhozzák ellenpéldának a kb 10%ot aki csinál is valamit..

   Losonczki PetyaLosonczki PetyaHónapja
 • Nekem majdnem ugyanilyen a hajam és pont leszarom, hogy kinek tetszik és kinek nem! TE IS SZARD LE! 😂

  János PetőJános PetőHónapja
 • Ádám, ha a "konzervatívok" csak a megjelenésedbe tudnak belekötni, az azt jelenti, hogy nagyon jó úton jársz! :)

  EmpErrorEmpErrorHónapja
  • @Krisztián Darabos akkor nézegesd csak tovább az origót, ha azt szereted csinálni szabadidődben, de közben próbálj saját gondolatokat is elsajátítani ne csak az ádádmét mond vissza mint egy papagáj. remélem ennyi komment után megérted, honnan indult ez az egész.

   mrkurvaanyadmrkurvaanyadHónapja
  • @mrkurvaanyad pedig ha felcsapom az origot, nagyjából ezt látom ott is... nagyon eredeti dumákat, csak személyeskedés , fitymálás... kérdésre nulla válasz... értelmes összefüggések nulla...

   Krisztián DarabosKrisztián DarabosHónapja
  • ​@Krisztián Darabos legalább nekem nem mások adták a számba amiket írok

   mrkurvaanyadmrkurvaanyadHónapja
  • szimpatikus érvelési készség... bravó!

   Krisztián DarabosKrisztián DarabosHónapja
  • @Krisztián Darabos okés darabos nagyádám krisztián

   mrkurvaanyadmrkurvaanyadHónapja
 • Miért van az, hogy mindig van valaki aki a kinézetbe köt bele? :D De komolyan annyi mindenbe bele lehetne kötni, erre valaki a haját kritizálja.. Nem értem :'D

  someonesomeoneHónapja
 • Miért nem lehet csak a kávéról beszélni? Hmm? Csak a politika... kávé meg smafu. Pff.

  CofffriendsCofffriendsHónapja
 • Én konkrétan a pucér gyerek/baba fotókat büntetném. FB-n sokat látni sajnos.

  bixi84bixi84Hónapja
  • Pedig azokat már évek óta nem lehet feltölteni- Amcsiknál már perek is voltak a gyerekfotók miatt. Mindig a már felnőtt gyerek nyerte meg a szüleivel szemben a pert. Magyarországon se megengedett csak úgy feltölteni a pucér gyerek/baba fotókat. Alapból facenak ezt észre kéne vennie és törölnie, de lehet felfüggesztették a programot, mert még békát is hajlamos volt pucér gyereknek nézni.

   HUNCSA1HUNCSA1Hónapja
 • Ha nem a hajadat vágtátok le, akkor vajon mit? Olyan furi hogy alulról buktál fel a kamerához. Tudom ne keressek elméleteket, de nagyon gyanús ez nekem 🥥🥥🥥😂😂😂

  Pántos MelindaPántos MelindaHónapja
  • U.l.: Lehet te is csak alsónadrágban szoktál videózni, mint a híradósok?

   Pántos MelindaPántos MelindaHónapja
 • Én pont a ,,Tik Tok-os korosztály" vagyok szerintem, de én is ugyanazon a véleményen vagyok, mint a másik kommentelő, szóval szerintem nem feltétlenül a generációs szakadék miatt lehet ez.

  Krisztina TóthKrisztina TóthHónapja
 • Kommentelő: Ádám felvehetne legalább egy inget, ha már komoly témáról beszél **In the Future** *Ádám felvesz egy inget Kommentelő: Az oké hogy felvesz egy inget , de ha már ilyen komoly témákról beszél egy öltönyt is felvehetett volna..... Ádám: ˙_˙ Ui.: Hol van Csokker???

  Zola55Zola55Hónapja
  • A háttérben és párszor most is hozzászólt.

   HUNCSA1HUNCSA1Hónapja
 • Titkon reméltem, hogy a darázsvadászat belekerül a videóba. Köszi, hogy nem kellett csalódnom!

  Bea BodnárBea BodnárHónapja
 • ingternet

  seggedbe lófaszseggedbe lófaszHónapja
 • 2:20 kérd el Viccelek kávéfoltos hipó ingjét XD

  BundyBundyHónapja
 • Kezdem magam k.urva igénytelennek érezni, hogy már nem először szólnak be Ádámra, hogy hogy néz ki, nekem meg soha a büdös életben nem tűnt fel, se az hogy kialvatlannak tűnik, nem ingben van, kócos, se az, hogy lassan beszél... Most már gyanús, hogy én is hasonlókat kapnék, ha videóznék... 😅😅😅

  Viktória JoóViktória JoóHónapja
  • @katnice már aki vállalni tudja. A kopaszság sokszor igényesebb szerintem a hókuszpóknál

   Szabolcs NémethSzabolcs NémethHónapja
  • Pont ez benne a jó ! Kopasz és befésült embereket nem bírom , egy normál férfi haj ilyen és kész . Nagy kar hogy kevesen vállalják

   katnicekatniceHónapja
  • a hullámos haj átka. Vannak celebek akiknek órákig dolgoznak a fején azért, hogy ilyen legyen. Álmosnak szokott tűnni, de ha gyermeke van az embernek.. a kinézet kritizálása óvodás szint. ha ingbe lenne az lenne baj, hidd el. :)

   Péter SzeitzPéter SzeitzHónapja
 • Azért az szomorú, hogy egy basic rövid haj levágásához fodrász kell... Szerintem bárki meg tudja csinálni. De különben jó ez így, miért is kellene levágni? A hosszú haj minden pasinak előnyös. :)

  Eva WinklersenEva WinklersenHónapja
 • Imádom a videó címét

  EszterEszterHónapja
 • Megnéztem a pólót, tetszik! Nagyon tetszik. Lehet, hogy agyhalott pólót rendelek majd. Egészen minőséginek tűnik.

  H GeriH GeriHónapja
 • 23:10 Szerintem a tic-tocon az emberek a méltóságukat értékesítik. :D Jól beégetik magukat, meg bohócot csinálnak magukból és az emberek ezért fizetnek :D Méltóságnak is ára van? :D Mik a méltóság összetevői? Wiki: egyetemesség-egyenlőség; elvehetetlenség-eljátszhatatlanság; sérthetetlenség. Mit gondoltok? Lehet hogy a fentieket váltják pénzre? :D

  B. DánielB. DánielHónapja
HUworld