Csepeli György: “Ez adja a magyarság lényegét - hogy a semmibe be lehet álmodni bármit, amit akarsz”

2021.márc.19.
2 034 Megtekintés

Ez itt a noÁr Mozgalom podcast műsora, az Ébresztő! Számaink elkészülése előtt, közben és után szakértőkkel és érintettekkel találkozunk, hogy minél tájékozottabbak legyünk az aktuális ügyünkkel kapcsolatban. Ezeket a beszélgetéseket szeretnénk kihangosítani Nektek.
Az első adásban a nemzeti identitás kérdését fejtegetjük, de nem kizárólag. Érintjük, hogy mit árul el nemzetünkről a Himnusz és lehet-e tanulni a magyarságot. Visszaszerezhetőek a nemzeti szimbólumaink a pártpolitikától? Egyáltalán van-e szabadság ma Magyarországon? Molnár Áron, a noÁr Mozgalom alapítójának beszélgetőpartnere Csepeli György, szociálpszichológus, szociológus, az MTA doktora, az ELTE és a Miskolci Egyetem professzor emeritusza.
Ha tetszik, amit csinálunk, legyél támogatónk: www.noar.hu/legyel-szovetseges/
A felvételek a Biznisz Boyz stúdiójában készültek a HUB55-ben. Köszönjük nekik!
Spotify: open.spotify.com/show/7Et2q1P...​
Facebook: facebook.com/noarhivatalo...​
Instagram: instagram.com/noar_offici...​
Honlapunk: noar.hu​

Megjegyzés
 • Azért a turulmadarat ennyire ne degradáljuk nagyon szépen kérem.

  Barnabás KorpásBarnabás Korpás26 napja
 • Nagyon tetszett a beszélgetés!Az utolsó pár percel azért nem értek eggyet.Kisvárosban éltem jópár szervezetben munkálkodtam!És már évekkel ezelött is tapasztaltam hogy a rendszernek ha valami nem tetszik bizony közbelép!Sajnos nekem az a tapasztalatom hogy nem a vezetésre rátermett embereket emelnek fel posztokra hanem olyanokat akiket lehet irányitani!És ha nekik szólnak akkor intézkednek!!! :-( Ez alól nem kivétel a szegény melós aki mondjuk önkéntesen dolgozik egy szervezetben és például egy orvos aki ezer éve praktizál és megbecsült tagja a városnak! Ha ott fent nem tetszik valami akkor lesz következménye!Nem mindegy milyen társadalmi szinten helyezkedünk el vagy mi a munkánk.Minden szinten mást tapasztalhatunk meg. A farkas már itt van!

  Gergely GyepesGergely GyepesHónapja
 • szuper és hasznos beszélgetés volt, élveztem minden percét. Nagyon sok igazság van benne.

  Agi KeszthelyiAgi KeszthelyiHónapja
 • Nagyon jó

  ShotShotHónapja
 • Szeretem hallgatni Csepeli Györgyöt. Nagyon jó beszélgetés. (Elnézést, de az angolszász országokban pipacsot tűznek ki november 11-én. Emlékezés napja.)

  Ijotake TatankaIjotake TatankaHónapja
 • Köszönjük 😉....... még sok ilyen ébresztő beszélgetést. Egyre jobban és jobban tetszik az amit csináltok. Bízom benne, hogy el jut a mai generációhoz a hangotok, és sok fiatal csatlakozik hozzátok. Kellene már egy Thészeusz😉😉😉😉

  Zoltán SándorZoltán SándorHónapja
HUworld