Bige: "Orbán már döntött az ügyemről" | Interjú a háziőrizetben lévő milliárdossal

2021.márc.29.
564 777 Megtekintés

Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is!
www.patreon.com/partizanpolitika
Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat!
Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB
Bige László évek óta Magyarország egyik leggazdagabb embere, de üzleti sikerei helyett újabban azzal került be a hírekbe, hogy gazdasági bűncselekmények elkövetésével vádolják. A milliárdos ráadásul nemrégiben megrendelt egy nagyszabású kutatást is, amit sokan úgy értelmeztek a nyilvánosságban, hogy az üzletember az ellenzék finanszírozására készül a 2022-es választási kampányban. A PartizánPolitika mai adásában a háziőrizetben lévő Bigével otthonában beszélgetünk vadászatról, Csányi Sándorhoz fűzödő viszonyáról, az ország politikai és gazdasági viszonyairól, és kormányzati kapcsolatairól.
Ha azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra HUworld-on:
bit.ly/35qa5gT​
Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is:
open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Instán:
instagram.com/partizanpolitika
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz:
facebook.com/groups/partizantarsalgo

Megjegyzés
 • nem vagyok fidesz párti, de egy ilyen elvtelen senkiháziért nem kár...

  Konrad SchlüsserKonrad SchlüsserNapja
 • Jó politikus lenne, kitűnően tud igaztalan, hamis dolgokat előadni...

  ElemérElemérNapja
 • A "bácsi" egy kicsit sokat hazudik...😂😂😂 Olyan szép mesét adott elő, hogy nemcsak a két gyerekem,de még a csivavám is elaludt miközben őt hallgatták!

  Ferenc KamrasFerenc Kamras2 napja
 • Nem biztos ,magad tetted azt ,,maffioza,, amit tettel es ezert illene felelni.Te is csalo lehetsz,mibol van a tobb milliardos helikoptered,a tobbi vagyonod ,szegeny ,mindent eldugtal ,puritan emberke.Lobbi,ez a korrupcio legalizalt formaja.

  Szabó antal MiklósSzabó antal Miklós2 napja
 • Nem Orbán döntött, te magad döntöttél a csalásodról most meg mosod a kezed.

  barna minyabarna minya2 napja
 • Hahahaha .... Tisztességes milliárdosok. Ki hiszi ezt el?

  Sándor HatvaniSándor Hatvani2 napja
 • Mondjuk a shortolást eleve egy elégé nem szép dolognak tartom, én betiltanám ha lehetne, mert ez kifejezetten a mások kárán való meggazdagodás az én szememben.

  András SzabóAndrás Szabó2 napja
 • Ez a riport nagyon tetszett. Köszönöm

  István JurkóIstván Jurkó2 napja
 • Lehet, hogy ettől nagyobb a pálya:(. www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1193508-avas-negociaza-nitrogenmuvek-privatizarea-nitramonia-fagaras.htm

  Ferenc FormanekFerenc Formanek2 napja
 • Nagyon szimpatikus embernek tűnik..

  Dhqrmq 23Dhqrmq 233 napja
 • Mit vártál Marci, hogy egy milliárdos a te egyenlőség mániáddal fog egyetérteni?

  Ágnes TriznerÁgnes Trizner3 napja
 • Marci szokásosan rendben van. Viszont ez az ember, mint minden magyar, elvtelen, ügyeskedő gazdag, undorító! Ezek a társadalom ellensége, nem a migráncsok meg a melegek.

  HellokaHelloka3 napja
 • HA fasza gyerek lenne, akkor segítene a szegény embereken, például!! DE EZ SEM FASZA GYEREK!!!!! A vadászatos story meg 100%-ig igazolja, hogy EZEK MIND haverok!!!! Mindegyik elmehet...!!!!!!!!!

  Éva karsaiÉva karsai3 napja
 • Bige úr ön egy talpig úri ember.Jóra sikeredett ez a beszélgetés.

  Fliseservice Milan HarnosFliseservice Milan Harnos3 napja
 • Kitartàst és erőt kívànok Bige úr!! Győzni fog!!

  Tibor DeliTibor Deli3 napja
 • Hasonló emberekre lenne szükség, a politikai életben.

  Ildikó DézsiIldikó Dézsi3 napja
 • Ismét Marcit kell dícsérnem, hiszen egyre többen nyílnak meg elötte. Ezt a müsorát is köszönöm, és Gratula :-)

  Gabor KoeverGabor Koever4 napja
 • Az is érdekes hogy honnan volt neki a hitel előtt 600 milliója????? Állítása szerint kicsiként volt neki de hogy??? Ezt már nem árulta el

  Valdez EloyValdez Eloy4 napja
 • Imádlak kicsim Ma tudtam meg ezt aTőled s velem Életfogytigot kapsz...

  Monika SuleMonika Sule4 napja
 • Mész a böribe Bige.5 év az tutti, gendert fogsz váltani.

  Farkas TothFarkas Toth4 napja
 • Tűznél melegedni kifordított tenyérrel...amikor a nyuszi meghívja a farkast vacsorára...aztán a farkas nekrológot ír, amiben szerepel a nyúlpaprikás receptje...

  Balázs SzőkeBalázs Szőke4 napja
 • Azt kerdezd meg tole!!!Honnan volt az elso 600 millio forintja befektetni a 90es evekben??????

  Szabolcs FilkoSzabolcs Filko4 napja
 • Végig hallgattam, de tényleg miért érdekes hogy évtizedekkel korábban kivel mikor miért vadászgatott? ez a lényeg? Kérdezzétek Juszt-ot biztos ott volt ő is. Segitette a politikusokat azzal hogy ő kifizette a 15 misi beugrót a vadászatra? Vajon mit kapott vagy várt el érte? ezt miért nem kérdezte meg? Fradinak is adott támogatást? Kubatov érában? Üzlet volt? még a Kóka időben, hogy ő importál földgázt, és mint molekulát használta fel, nem adta tovább, hanem feldolgozta, ezt megadóztatták Kókáék. Ezt az adót törölte a Fidesz kormány, majd később visszacsinálták duplán. Ezért van most a balhé. 600 misi a számlán, postabank, majd OTP-től kapott hitelt, Horn Gyula... pályázott, súgtak neki, protekció nélkül semmi nem jött be. Csiha Judit..nemcsak a fizetésükből éltek..a hitelre a kamatokat visszafizette, minden héten találkozott Csányival, aki később minden hitelét felmondta. Rozsnyói Görgyöt nem tudja hogy ki, állitólag 200 m Ft kölcsönt adott a TVK-nak, amit vissza is fizettek, valami hamis papir volt utólag azt mondja. 60 márd volt a számlájukon. KITE-t nem. Lázár volt már, szerinte politikai beavatkozás volt.Ja hogy OV nem fogadta, ezért ő az ellenség? Mi lett volna ha fogadja?Ja hogy tönkre akarják tenni? Csányi beszüntette a hitelezését? kötelező lenne? Innen elég zavaros, mondja nem mondja, Környezetvédelmi eljárás, birósági szakaszban ügy, büntető eljárásban lévő ügy, mert osztalékot vett ki, 29,6 márd Ft-ot vett ki, meg tőzsdézett is 800 m Euróval, miközben megfigyelték, lehallgatták stb. háziőrizetben van másik ügyben. Most a Závecékkal csináltatott megrendelés alapján felmérést mi érdekli az embereket. Az hogy hogyan fognak megélni. Horn Gábor is eljött balesetezett itt, ez nem menekülése előre, nem akar politizálni. Ellenzékieket is csak helyileg támogadta 2-3 alkalommal, senkinek semmi köze hozzá. Simicskához hasonlitja a kérdező, majd Mészároshoz, akit csak sajnál, ő áldozat lesz. Simicska pártpénztáros volt. Infója van vagyona is, sőt dokumentációja is, gondolom ez a lényege az egésznek, hagyják békén. Kérdező: Virushelyzet halálozás, elszegényesedés, keresőképtelnség nagymértékű! Mit üzenne? :bizzanak magukban, és hogy lehet jobb is. Lakhatás, vagy megélhetés? Emeljék a béreket, stb. persze az természetes neki, hogy a 100 márdokért ő megdolgozott! Vagyonos emberek nem érdekesek, a politikai hatalom dönt. Ja értem.

  Zoltán LakosZoltán Lakos5 napja
 • Azért egy milliárdosból megpróbálni kihúzni egy kapitalizmus kritikát... Marci ilyenkor te mit szívsz? :D Értem én, hogy progresszív baloldal de pls némi valóságérzékelést erőltess magadra ilyenkor. :D + Egyéb iránt nem gondolhatja komolyan senki azt, hogy egy vagyonkorlátozás A): jogállami keretek közé fér B): nem ütne nagyon csúnyán vissza a gazdaságra. :D Egyébként érdekes volt, annyi biztos hogy azért érezhető a különbség mondjuk Mészáros-Bige párhuzamban. :D Biztos akadt jó pár progresszív balos akinél nyitogatta a bicskát de igazából valami ilyesmi az amit én személy szerint elvárok a gazdasági elittől. Gondolok itt arra, hogy engem nem akaszt ki a lobbi tevékenység, vadászat, shortolás. Ellenben megvannak azok a retorikai, stilisztikai skillek ami miatt nincs az a fura érzésed mint pl Mészárosnál, hogy ez a csávó a náthát sem tudná összeszedni magától nemhogy a milliárdjait. :D Ezen skillek meglétével azért egy fokkal hihetőbb a dolog. Érdekes volt azt figyelni, hogy hogyan lövi be a beszélgetés egyes részleteit, meddig piszkálja a medvét a málnásban, hol van az a pont amire már egyértelműen nem felel vagy még csak sejtet stb. + Alapvetően az az elvárás is picit mindfuck nekem, hogy most akkor csapódjon az ellenzékhez. :D Nyilván kitette a jelzőtáblát, hogy gyerekek azért ésszel, de alapvetően az egy jó morális álláspont a gazdasági elit részéről ha a stabilitásra megy és nem köteleződik el egyértelműen politikai erők mellett.

  OkoslandokOkoslandok5 napja
 • *Isten bizonyította ő szeretete számunkra küldött Fia, Jézus Krisztus, aki meghalt és feltámadt a halálból, hogy az örök életet.* *Azt is megígérte, hogy meggyógyítsa a testet.* *(Nézz fel az égre és kérdezd Istent)*

  Mike SaraftMike Saraft5 napja
 • A "futball-támogatás" és a különféle sportklubok támogatása az egész világon működik, kedves "PARTIZÁN" ! Miért kell ennyire együgyűen kanalizált kérdéseket feltenni ???

  Váci Klebelsberg Kultúr KörVáci Klebelsberg Kultúr Kör5 napja
 • hát, ez a riporter valahol máshol él. Patronáljon téged a pedagógusok szakszervezete!

  Robert TakacsRobert Takacs5 napja
 • Vigyázzatok magatokra. Ez nem mély viz amin eveztek hanem óceán!!!!!!!!

  Jenő DóczyJenő Dóczy5 napja
 • 53:00 Ezt a tisztánlátást oktatni kell!👍👍👍👏

  Bene NotaBene Nota5 napja
 • Ez is egy simlis bűnöző, a g betűs jelzőt most lehagynám a végéről.

  Vizsga ZáróVizsga Záró6 napja
 • Úristen, de jó zárókérdés!! Gratula a stábnak! 34:37 - 37:10 és ilyent már ki lehet mondani az egyik legbefolyásosabb embernek következmények nélkül, itt tartunk. Köszönet az interjúért mindkét félnek. Szerintem mondjuk, ha maximalizálnák az egyéni tőkét pár száz millió forintban, és egy család közös vagyonát egy két milliárd forintban, az nagyobb fejlődést érne el, mint egy-egy ember 100 milliárdos befolyása. Én elhittem Bige úrnak, hogy határozott elvei vannak, és így is bevallottan támogatta mondjuk a fradit, amikor érdeke fűződött hozzá. Meddig mennek akkor azok, akik nem határozott elvek szerint üzletelnek?

  Tamas TorokTamas Torok6 napja
 • Megható, amikor valaki 100 milliárdokkal dobálózik (amelynek nyílván minden fillérjét becsületesen kereste meg) azon kesereg hogy elzárták a pénzcsapot. De végülis korrektül bejelentkezett strómannak az ellenzékhez, majd ott kinyitják neki a csapot.

  szaminimi iminimiszaminimi iminimi6 napja
 • Akinek a '90-es években 600.000.000 forintja volt, annak a tisztességében kissé kételkedem. Akkor az óriási pénz volt és csak sumákkal lehetett összeszedni. Tocsik márta 300.000.000 milliójába a szoci kormány belebukott. Akkor Bige 600 millával zsonglőrködött? Horn Gyula puszira adatott neki ugyanennyi kölcsönt? Aha! Elhiszem! 60-80 milliárd (!) forint parkolt a számláján fölöslegesen, miközben évi 1,5 millió forintos adón raplizott. Szimpatikus!

  Robi RedfordRobi Redford6 napja
 • `ne legyen az enyém`az azt jelenti, hogy egy ember kezében a teljes fontos ipari terület (ne legyen egy ember kezében).

  peter peterpeter peter6 napja
  • @ׂ ha túl hosszú, nem olvassák el. igy viszont még meg is kérdezik hogy mi van?

   peter peterpeter peter5 napja
  • miert irod minden mondatodat kulon kommentbe?

   ׂׂ6 napja
 • kéne egy interjú erről orbánnal... miért akarja az ország teljes iparágát saját magának..

  peter peterpeter peter6 napja
 • szegény embeeeeeer..... ááááártatlan.. nem is emlékszik...DDDDDD

  peter peterpeter peter6 napja
 • DDDD ingyen hitelek?.... megvan hol a pénz.. :DDDDD

  peter peterpeter peter6 napja
 • a képmutató tolvajok vadászni járnak még mindig, mert azt hiszik elit???...szánalmas

  peter peterpeter peter6 napja
 • nem meglepő. nincsen aktív ellenzék!... vagy azért mert megfélemlítették őket, vagy mert sakkban tartják őket... jelenleg egypárt rendszer van, egy vélemény... és senki nem mond ellent... mostanra már a működés is a kommunizmusra emlékeztet.... most nyilvános kivégzések nincsenek, nem láthatjuk azt, helyette az adóhatóság lehetetleníti el az embereket, és a behajtók... köszönjük orbán... neked virágzik, mi megdöglünk....jó ez az ország, csak lehetetlen élni benne..

  peter peterpeter peter6 napja
 • Nahogymár bárkinek kétsége legyen,hogy ez a faszi egy gazdasági bűnöző. Bármit kap megérdemli, csak az a baj,hogy akiktől kapja azok is ezt érdemelnék.

  Tibor SzegediTibor Szegedi6 napja
 • Minden tiszteletem Bige Úrnak!!

  Balázs MiklósiBalázs Miklósi6 napja
 • Anyáméknál sajnos nincs internet. Arról esetleg lehetne szó, hogy ők is megnézhessék mondjuk a Duna tévén? Szerintem rajtuk kívül sokan örülnének. Marci! Ugye ha szépen kérnék, átadnád a felvételt a KÖZmédiának?

  Nánási ZoltánNánási Zoltán6 napja
 • Alapvetően kialakult bennem egy olyan érzés az interjú végére, hogy Bigének az interjú vállalásával kb. az volt az egyetlen célja, hogy jelezze a megfelelő irányokba, hogy: “hagyjatok békén, mert harapni fogok”. Nekem ezen túlmutatóan és ettől függetlenül tökre tetszett az interjú, nem minden nap lehet hallgatni ennyire sok szinttel magasabb ligában élő emberek gondolatait, eddigi életének izgalmasabb morzsáit első kézből.

  MrChocoJonMrChocoJon6 napja
 • Egy privatizációs bűnöző mesél arról, hogy ő bezzeg milyen rendes ember. Tisztességről, gerincről beszél egy fosztogató.

  Árpád TóthÁrpád Tóth7 napja
 • 4:40 how rich people laugh

  laa vielaa vie7 napja
  • @Márton Dombovári ott a pont

   laa vielaa vie4 napja
  • Ez ilyen Palpatine röhögés volt. :D

   Márton DombováriMárton Dombovári4 napja
 • A gazdagok, hatalmasok vadásznak, mint mindig történelmünk során.

  Erika VargaErika Varga7 napja
 • Kínkeserves, szánalmas.....

  Székely GabcsiSzékely Gabcsi7 napja
 • Köszönöm Marci!!!

  Noémi NagyNoémi Nagy7 napja
 • Bige... S itt...

  Tamas ProkajTamas Prokaj7 napja
 • Tolvaj.

  Tamas ProkajTamas Prokaj7 napja
 • Add a pénzt a népnek.

  Tamas ProkajTamas Prokaj7 napja
 • Azèrt hálás vagyok, hogy ezt is megèrtem Valaki sajnálja Mèszáros Lölöt. Haláli!

  Tünde RáczTünde Rácz7 napja
 • Sok erőt és kitartást Bige úrnak. Kiváncsi lennèk hogy Lölö hogy hozna össze egy ilyen interjút.

  Jani SzeltnerJani Szeltner7 napja
 • huworld.info/flow/vide/3HmcrY26hMvXnIA

  Miklos TothMiklos Toth7 napja
 • Erős gondolatok hangzottak el...rendszerszintű a korrupció...de nem hagyja jutalom nélkül ha valami történik...Nem egy buta agyatlan ember akit dróton ráncigálnak meg megmondják neki mi is legyen,és nem utolsó sorban van jelleme,ami a mai vezető emberekröl nem nagyon mondható el.

  István RáczIstván Rácz7 napja
 • Ez lett ebből az országból. Szégyen.

  Dal ScanDal Scan7 napja
 • Nagyon kemény,karakán,egyenes korrekt a pali,le a kalappal,minden tisztelet az övé👍

  Fagyal ImreFagyal Imre7 napja
 • Már renézésre tíz év börtönt adnék Bigének.

  Mihály SzabóMihály Szabó7 napja
 • egyetlen kérdésem a 'hogyan szerezted az első milliódat' mintájára Bige úrhoz: Hogyan szerezte az első 600 millióját?

  Róbert KocsisRóbert Kocsis7 napja
  • Pontosan! Ez a lényeg! Tocsik Márta 300 millájába belebukott a Horn kormány. Akkor Bigének már 600 millája volt. Az akkor óriási pénznek számított. De honnan volt neki? Gyanús nekem, hogy cicasimogatásból, Kokakólából és sok más tisztességes dologból.

   Robi RedfordRobi Redford6 napja
  • kisgyerek volt akkor még, kapott zsebpénzt

   Mysterious MysterionMysterious Mysterion7 napja
 • Kezd kicsit szanalmas lenni, hogy Marci mindenkin a kapitalizmusban jelen levo tarsadalmi egyenlotlensegeket keri szamon. Magyarorszagon mar volt kommunizmus, nem jott be. Attol, hogy esetleg a jovoben valami csoda folytan egy jol mukodo szocialisan erzekeny allam lenne (Ausztria, Nemetorszag, akar meg Svajc vonalon), akkor sem keresnenek a vedonok es a tanarok annyit, mint a multimilliomosok. Ez benne van a kapitalizmus jellegeben. Persze egy jol mukodo gondoskodo allam tudja progresszivan adoztatni a gazdagokat (vagyonado, ingatlanado bizonyos meret felett), es a bejovo penzbol visszaoszthat a hatranyos helyzetueknek, de ettol meg mindig lesznek szuper gazdagok es szuper szegenyek is.

  Tau BaTau Ba7 napja
 • Kedves Gulyás Márton! Szerintem nagyon jó az általad beindított Partizán, és az interjú-sorozat. Sokkal hasznosabb, mint a korábbi akciózás (a Sándor Palota festékes palackokkal történő dobálása, az ÁSZ épületének az összemázolása, stb.) bár nyilván ez alapozta meg a hírnevet. Ami Bige Lászlót illeti, az interjú során több olyan kijelentést tett, ami finoman szólva ellentmondásos. Amikor arról beszélt, hogy a (jobboldali) politikusok méltatlanul bántak, bánnak vele, arra gondoltam, szívesen lennék a helyében.

  Áron PappÁron Papp7 napja
 • Nagyon sok hasonló gondolkodású ember kellene még ide. A legtöbb hazai politikus nem tud ennyire összeszedetten beszélni mint ő.

  Bigdawe16Bigdawe168 napja
 • Bige úr,ha olyan szilárd gerinccel rendelkezik,beszámolhatna a kezdő tőke megszerzéséről is!Hova vezet a nagy biztonság érzete?

  Jánosné DunaJánosné Duna8 napja
 • Nem csodálnám ha véletlenül elvinné egy stroke, vagy egy szívroham. Ha jól emlékszem Simicska is Geiger-Müller számlálóval szaladgált egy ideig. Csak megmutatta hogy mennyire belterjes kommunista tetűfészkek vannak a legfelső szinteken.

  MbraunMbraun8 napja
 • jó anyag. Hallgatom az embert, ahogyan beszél, amilyen választékosan fogalmaz, és értem, hogy miért nem a fideszesek között van.

  Péter LévaiPéter Lévai8 napja
 • Csodás igy le venni a király ruháját senki sem tudta gratulálok R Pad

  Charles RethiCharles Rethi8 napja
 • Mikor,ezek,fenékpusztán,a falon,lótték,aszarvast,pintérék

  janos Fegyveresjanos Fegyveres8 napja
 • "Ne legyenek a pedagógusok az utcaseprő szintjén tartva" Ennyi!

  Ildiko BobisIldiko Bobis8 napja
 • Az, hogy ez az interjú létre jöhetett, az is van valamiért. Ha Bige nem akart volna ezzel valamit, akkor nem nyilatkozik. Csak ekkora hatalmas van a magyar maffiának.

  ellenőrök jegyellenőrök jegy8 napja
 • Szégyen ami itt folyik

  Erzsébet GulyásnéErzsébet Gulyásné8 napja
 • Ez így van arra megy ki az egész hogy övéké legyen az egész.

  Erzsébet GulyásnéErzsébet Gulyásné8 napja
 • Sok igazságot hallok itt! Sajnos a 90-s években én is a bőrömön tapasztaltam az akkori "bankvezető" milyen könnyen jutott sok-sok millióhoz szegény emberek megkárosítása révén!

  Ágnes NagyÁgnes Nagy8 napja
 • Ameddig csak pár hírt olvastam a Bige ügyről, addig az volt az egyszerű véleményem, hogy lassan elfogy az országban a NER által lenyúlható közvagyon, és most áttérnek a magánvagyonokra. Addig kb teljes szimpátiámat bírta az "úriember". Az interjú bőven árnyalta ezt a képet. Egyrészről nekem nem rémlik, hogy elhangzott volna, miből lett ez a hatalmas vagyon, csak a hatalmas egót látom, ahogy a pénzember (mivel ő pénzzel mér a világon mindent) meg van győződve róla, hogy mások felett áll. Másrészről Bige azt állítja birtokában van politikusokra nézve terhelő bizonyítékoknak, ám ezt ő csak akkor fogja nyilvánosságra hozni, ha nem hagyják békén. Nem kell magyarázni, hogy ez 1) nettó zsarolás (maga a zsarolás bűncselekmény) 2) ha igaz, akkor állampolgári kötelessége lett volna már akkor nyilvánosságra hozni a bűncselekmények bizonyítékait, amikor az hozzá került Harmadrészt megdöbbentő az a nyílt elvtelenség, amivel arról beszél, hogy ő minden ellenérzés nélkül, pusztán az üzlet kedvéért hajlandó bratyizgatni bárkivel, hajlandó pénzelni bárkit, ha ezért cserébe pl törvényt módosítanak az ő érdekében. Ez a fajta kapitalista gátlástalanságot, társadalom iránti felelőtlenséget talán még az usában sem nyomhatná kritika nélkül, hogy a saját adózott pénzemhez senkinek semmi köze, azt a politikust fizetem le belőle, akit én akarok.

  EsaiasBirkenauerEsaiasBirkenauer8 napja
 • Nem fogom sajnálni... csak a saját érdekeit nézi és mindenkit hülyének néz...rendszerváltásnak 600 millióval indult neki, a Fradinak meg fizetett védelmi pénz gyanánt. És ő ezt "deal-nek" hívja. Na haggyá' már. Csak a figyelmet akarta magára felhívni és hogy az emberek ismerjék meg. Talán így nehezebb lesz kicsinálni...

  Balázs PéterBalázs Péter8 napja
 • Nagy magyar valosàg! Oknyomozàs jeles,azért minden marad,ahogy volt.Következmények nélküli orszàg!Buborékban levö "demokràcia"

  pannuszpannusz8 napja
 • Az egész beszélgetésből kiviláglik Marx örök igazsága és törvényszerűségei a kapitalista rendszer állandó és egyre hosszabb válságairól. A világot nem a milliárdosok viszik csak előre, hanem az egyre jobban élő tömegek - mert akkor csökkennek a különbségek. Az oktatás mindennek az alapja. Az ész nem a stadionokban keletkezik, hanem az iskolákban. A riporter nagyon ügyesen kiugrasztotta a nyulat a bokorból...

  Анатолий КорчагинАнатолий Корчагин8 napja
 • Mától új példaképem van László személyében :D

  Lord KwarenmarLord Kwarenmar8 napja
 • Kíváncsi vagyok Bige úr azt a bizonyos első tízmilliót honnan szerezte!?

  Máté PappMáté Papp8 napja
 • A szomszédos ország leggazdagabb emberei között a magyar üzletembert, Laszlo Bige-t gazdasági bűncselekmények miatt letartóztatták vesztegetéssel és pénzeszközök sikkasztásával gyanúsítják. Bige a tizedik leggazdagabb ember Magyarországon, 112 milliárd forintra (385 millió euróra) becsült nettó vagyonnal, a Reuters szerint egy 2020-es ranglistát idézve a répák által. Romániában született, Nagyváradában, Bige az 1980.-es években Magyarországra emigrált. 1997-ben lépett be a műtrágyapiacra, miután a Szolnoki Vegyimuvek Szolnokról, Budapest közelében, majd később megvásárolta a műtrágyagyártót Hát a román sajtó is beszámol, Google fordítás.....Tehát ez a jó ember egy kamion bútorral 1980-ben Magyarországra érkezett..szerintem Orbánék akkor még ott román olajmaffiózóskodtak a KGB és SECU tagkönyvvel....

  Violet MillerViolet Miller8 napja
 • Egy biztos: ezeket az ország tönkre tevőit, hosszú, hosszú időre börtönbe kell tenni és teljesen egyértelmű a teljes vagyon elkóbzása. Emlékezünk a Forma 1 es csaló, Berni Eccleston "kivásárolta" büncselekményeit. A NER eseknél ezt nem szabadna

  Car ProjectCar Project8 napja
 • És most énekeljétek együtt a ciao bellát.

  Rendben van Még mindenRendben van Még minden8 napja
 • Ja, kérem Cauesescu országa ORBÁN cigány országa....Orbán Győző ott dolgozott kiemelt vörös párttagkönyvvel, KGB és SECU a ROMÁN (nem erdélyi magyar) OLAJMAFFIÁBAN...aztán ugye LÍBIA...no csak a tetves Semion Mogilevich és a még ugyanannyira tetves Geoege Shorosh..aka DZEDZJE SHOROS ahogy Maurice D. Levin írta az International Finance c. könyvében...a halál fasza, az

  Violet MillerViolet Miller8 napja
 • Dr. CSIZMA LÁSZLÓ? a szaros volt Pénzügyi és Számviteli Főiskola (jó iskola volt) mai BGF változatának idegenforgalmi vendéglátóipari szakosoknak ír gazdasági tankönyvet..na hiszen, hogy ez jön a City of Londonhoz, oda miért NEM? JÁRAIT küldte a tisztelt Orbán cigány maffia vajda?

  Violet MillerViolet Miller8 napja
 • A Lorices hasonlat oriasi..

  Tibor bohakTibor bohak8 napja
 • Bassza meg, Bank of New York Mellony = GEORGE SOROS tulajdona, a RAIFFEISEN BANKNÁL Semion Mogilevich kavar....Modern vállalati pénzügyek, ennyire bonyolult a vállalati kötvénykibocsátás nem lehet és ennyire maffiózó sem...basszák meg.

  Violet MillerViolet Miller8 napja
 • ellenszenves figura

  az öreg dögletesaz öreg dögletes9 napja
 • A

  Norbert NémethNorbert Németh9 napja
 • Tegye fel az a kezét, aki a következő interjút Szájer Józseffel szeretné látni, hallani!

  László TóthLászló Tóth9 napja
 • Mi

  Gábor LénártGábor Lénárt9 napja
 • Rossz embernek teszel fel rossz kérdéseket Marci.. mi ennek az értelme egyáltalán? Okosabbak nem tűnsz tőle.

  MCLAUD123MCLAUD1239 napja
 • Ez nagyon komoly . Remélem fent lesz még egy darabig ! 😉🙂

  Roland FűriRoland Fűri9 napja
 • Bige László fejénél jobb oldalon melyik könyv sorozat látható ? 🙂👌🏻

  Bence BaloghBence Balogh9 napja
 • Honnan volt 600 milliója 96_ban ?

  János MegyesiJános Megyesi9 napja
 • Mészáros Lőrincz jobban jár ha csinál az új asszonynak 3 gyereket! Mert ha megint gázszerelésből fog élni, adómentes lessz legalább a fizetése!!

  András NagyAndrás Nagy9 napja
 • tönkre tenni, ingyen elvinni.

  tibor szabotibor szabo9 napja
 • Kezd ez a riporter egyre gusztustalanabb lenni! Az elejtett mondataitól hányingerem van! 🤮🤮🤮 Kimondottan a vendég miatt néztem végig!

  Mihály BíróMihály Bíró9 napja
 • bige nem egyéb, mint a minél nagyobb koncért folyó marakodásban elbukott hiéna, aki még hazudni se hazudik holmi elvekhez köthető ellentéteket, mint tette ezt egykor simicska. nem is teheti, mert nincsenek elvei. egy milliárdos senki, aki most, hogy kigolyózták a klubból, tőlünk kér segítséget, védelmet

  Péter T. ZselenskyPéter T. Zselensky9 napja
 • Nesze neked semmi fogd meg jól !

  Mihály BíróMihály Bíró9 napja
 • Hogy kik is vagytok ? Neem nem partizánok. Netto komunistàk.

  Rendben van Még mindenRendben van Még minden9 napja
HUworld