Berki Krisztiánt bántotta EGY BUSZ! 🚗💥🚌

2021.márc.20.
330 905 Megtekintés

Letöltendő börtönt kértek Berki Krisztiánra büntetőfékezés miatt.
huworld.info/flow/vide/qaCQ0oOvf8zWqow
,,Soha nem sodort volna veszélybe a Férjem" - Berki Krisztián buszos baleset
huworld.info/flow/vide/q6KQmIKpe8mcq6Y
Most ez komoly, hogy már motorral is büntetőfékeznek?
huworld.info/flow/vide/v4ZtuZDEgazVa6I
Adásban vallott Berki Krisztián: Börtönbe kerülhet, tagadja a vádakat
tv2play.hu/mokka/adasban_vallott_berki_krisztian_bortonbe_kerulhet_tagadja_a_vadakat
Csatlakozz tagnak az exkluzív videókhoz: huworld.info/to/IITmFAHQ4S1FMDWqhZyQKgjoin
Live támogatás: streamlabs.com/extralps/tip
Instagram: instagram.com/adam_6lepes
Twitch: www.twitch.tv/kokuszcsoport/
Discord: discord.gg/NvckacPrqj
6lépés: huworld.info
Facebook: facebook.com/fcsoport
00:00 Ki is ez a Berki?
05:44 Mit csinált most Berki?
07:31 Nézzük a bizonyítékot!
08:53 Mazsi megvédi, vajon sikerül?
22:42 Jogos a börtön?
24:51 Berki, az instasztár
26:55 Berki kimagyarázza magát?
30:57 Berki, a tünet

Készítette: Rawfilter Media - www.rawfilter.com
Zene
Song: Wanden & Slashtaq - Better Off [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds
Free Download/Stream: ncs.io/BetterOff
Watch: huworld.info/flow/vide/qKSd0YKnmNzSrqY
tagek
fókuszcsoport fókusz csoport 6lépés youtube trending kritika vélemény #vélemény videó #berki berki krisztián mazsi büntetőfékezés büntető fékezés börtön tárgyalás #aberkik

Megjegyzés
 • Igen egyébként egy kis része kimaradt a Mazsi videojaból itt. Mert azt mondja a videójában, hogy oda szerettek volna menni megnézni az ingatlant. De akkor ha ők 50-100 méterre vannak az uticéltól akkor miért nem bírták azt kivárni a busz mögött?? Akkor miért volt olyan fontos megelőzni a buszt ha onnan 1 percnyi útra vannak. Tehát erőszakosan meg kell előzni majd izomból fékezni mert ők megérkeztek. És egyebként ha ezen az úton a buszsofőr elrántja a kormányt egyből ott van egy magas pattka vagy hogy hívják és akkor sokkal nagyobb baj is eshetett volna. Szégyen hogy van képűk erről így beszélni es egyáltalán megszólalni.

  magyar lélekmagyar lélekNapja
 • Má a börtönben ül de elhiszi hogy a busz a hibás

  Benedek ElekesBenedek ElekesNapja
 • Nos, a "vészfékezős" "elesős" szép teóriához annyit fűznék, a BKK-nál van egy nagyon egyszerű, de nagyszerű kis dolog. Az utasok biztonsága érdekében az ilyen esetekben NEM padlózza a féket, amennyiben nem tudná e nélkül elkerülni az ütközést beleengedhetik a vétkes járműbe az autóbuszt ugyanis így szintén, ilyen helyzetekben is kisebb a személyi sérülés kockázata. Ezt gyakorlatban a videón lehet megtekinteni.

  LynxLynx4 napja
 • Kb 5000szer gesztikulált a ripacs videójában az aranyásó 😒 ahogy lefelé nézett amikor azt mondja a "férjem nem bűnös " 😆 szánalmas . Most ahogy a média szokta , berakta főhírnek , Mazsi terhes 🤦🏻‍♀️ gyártják a trash-t és szánalmas próbálkozással próbálnak szimpátiát facsarni . Innen látszik , Krisztiánka tényleg megtalálta a hozzá való párt . Még el is vált érte a Mazsi

  Szilvia TivadariSzilvia Tivadari5 napja
 • Teki's bizarre adventure

  Tamara SamuTamara Samu16 napja
 • 15:22 tábla!!😂

  Goy BenceGoy Bence18 napja
 • Démonokat látott ezért fékezett be. Még meg is mentette a busz utasait ezzel, hogy nehogy elragadják őket! (max ilyen faszságokkal lehetne védekezni ez ellen)

  Viktor KovácsViktor Kovács19 napja
 • 14:51 csak szólok, ha városon belül buszöbölből jönne ki egy busz, azt ki kell engedni...csak ugye nem szokták sokan...és egy kb 500 lóerős autót hogy nem lehet engedni megelőzni/kikerülni egy buszt, ami épp elindulni szándékozna, szemből meg a videó alapján épp senki nem jött...a másik meg, hogy kereszteződésben se szabályos előzgetni buszokat SE! És itt a hölgy épp ezt bizonygatja, hogy ők már elkezdték előzni a kereszteződésben a buszt!!! Hahóóó???? Foci zsargonnal élve ez egy öngól lenne??? Javítsatok ki, ha tévedek... :-)

  Attila BagotaAttila Bagota21 napja
 • 0:26 Tekit is a kedves szomszéd névtelen bejelentése alapján büntették meg, mint engem is? :-)

  Attila BagotaAttila Bagota21 napja
 • azon csodálkozom hogy a berkit nem üti el 1 busz ha kimegy az utcára ( nem szándékosan, henem mert nem tudja hogy a busz erösebb)

  Tibor MolnarTibor Molnar21 napja
 • Berki egy jó példa arra, hogy milyen figurákból áll az ellenzék tágabb holdudvara...

  Tamás dhGEBrQTamás dhGEBrQ24 napja
 • Ezek a Berki Krisztián, Juhász Péter, Havas Henrik stb. féle tengö-lengö, ingyenélö, simlis tagjai a budapesti lumpen-elitnek, - akik a cstornáikon osztják a katyvaszt a budapesti naiv tömegnek -, hantázó, blöffölö, heccelö szélhámosok. Az a nagy baj, hogy vannak akik kajálják a maszlagot, amit ezek löknek. Sajnos sok magyar van, akiket ilyen politikai kuruzslók félre tudnak vezetni. Hagyjuk ezt a "fövárosi értelmiséget". Hogy ök valamiben elöbbre lennének, mint a vidékiek, az puszta beképzeltség, pökhendiség, arrogancia. A vidéki emberek éppúgy hozzáférnek mindenhez, mint a fövárosiak. A vidékiek pluszként normálisabbak, barátságosabbak, jobban a valóság talaján élnek, mint a sok elfajzott budapesti "lumpen-elit". A budapestiek között sokkal több a simlis szélhámos, mint a vidékiek között. Ez a világon mindenhol így van. A városi anonimitás, - ahol nem kell magadat mások elött igazolnod, nem kell minden tettedért felelösséget vállalnod, elmenekülhetsz az anonimitásba -, kedvez a ferde emberi jellemek kialakulásának és elterjedésének. Ez a pszichológiailag megalapozott különbség a városi és a vidéki ember között. Az ország botorabb, simlisebb, alamuszibb fele Budapesten él. Ezt Karácsony megválasztása is bizonyítja. A budapesti fondorlatos lumpen-elit lenyomta a butácska budapesti köznép torkán a tejesen alkalmatlan, de öket szolgaian kiszolgáló Karácsonyt.

  Tamás dhGEBrQTamás dhGEBrQ24 napja
 • Ha mind 2-en 40-el mentek akkor nem lett volna előzés....

  Gábor FábiánGábor Fábián25 napja
 • Nem értem miért nem ment ez a nő meséket mesélni a TV.-be. Nyomathatná a fidesz TV-ben az esti mesét az ingyenélés helyett. Mikor el akart válni ettől a patkánytól, akkor sem volt sok esze, de azt gondoltam akkor még, hogy van neki. Most csak a visszataszító sunyi vigyorgását látni, ahogy mesét mond. Kedves te nem gyenge kreszből! Tök mindegy, hogy van-e záróvonal, ott ahol egyébként még a szaggatott sem látszik. Szerencsére a kresz nem az útfelfestésekre épít, mint elsődleges követendő jelzés. Mióta előzünk az általad útkereszteződésnek nevezett helyen??? (útkereszteződésben nem előzünk) Mióta nem adunk elsőbbséget a busznak, a buszmegállóból való kiállásnál??? Minek előzünk, ha utána fékezni kell, mert odaértünk, ahova menni akartunk??? Mióta satufékezünk busszal, ha tele vagyunk utasokkal??? Egy buszsofőr felelősséggel tartozik az utasokért, és nem satufékez, csak lassít, még akkor is, ha ez töréssel jár. Mert a busz törése, mégsem súlyos utassérülés. Ha apád itt satut nyomott volna, akkor alkalmatlan buszsofőrnek. Nyilván nem kérdezte meg, mert szégyenli az apja, hogy létezik. Meghallgatnám az apját hogyan kell fékezni busszal!!!

  relativ69relativ6925 napja
 • A szavakat szedted ki a szambol 😂😂😂 mi a rakot latnak bennuk a hanyas utol er tolluk.

  Ocsi OcsiOcsi Ocsi25 napja
 • Mit képzel magáról ez a sz@rházi, minden és mindenki felett áll??

  alexx7901alexx790126 napja
 • most néztem meg ez a videó elõtt a vicc elekre valo reagálásnak a reagálását és ott is ezt a tünet dolgot mondtad (ettõl független ment a sub)

  Dávid SzalaiDávid Szalai27 napja
 • egyébként figyu.. az úton nem volt senki, a busz "állt a megállóban" és õk lehet hogy tényleg megnézték a házat.. (nem õket védem, világi parasztok, de lehet ez volt.

  Dávid SzalaiDávid Szalai27 napja
 • Mazsi most kijátsza a Joker kártyát, hogy terhes és nem akarja egyedül nevelni a gyerekét mert a férjét börtönbe küldik.

  Marcella NagyMarcella Nagy28 napja
 • Jó pár évvel ezelőtti beszélgetésem egy akkori országos médium vezetőjével: - Nagyon jó a műsorotok amit csináltok, egyedi, vicces, biztos sokan hallgatnák nálunk is! DE! Az hogy befuttassalak titeket legalább 30 millió forint. Marketing, hirdetés stb., és meghatározható hallgatottság akkor meglesz, viszont évi 5 millió forintért tudok szerződtetni egy celebet erre a sávra, aki simán hozza ugyanúgy ezeket a számokat, és marketingre sem kell költeni ennyit.. Nos, ez van. Szóval ezért vannak mindenütt celebek...

  Kund JuhászKund Juhász28 napja
 • Egy vendéglátós ismerős mondta hogy egyszer az öreg Berki meg néhány spanja bementek az éttermükbe és felajánlotta hogy ha ők ott ingyen megkajálnak akkor Ő HAJLANDÓ (xd) csinálni egy fotót az Instagramra és megjelöli az éttermet.... Szerintem ez önmagában is sok dolgot elmond.

  Simon VáradiSimon Váradi28 napja
 • Azért követik enyien a Berki Krisztiánt és hasonlókat. Ert gagyi ez az orszag ingerszegények az emberek és prolik és ezt nyomják az emberekre ezt vetítik a magyarok ezt igénylik meg győzikét Hajdú Péter Budapest sorozat ilyen aja emberekre van igény ez egy ilyen ország

  privat privátprivat privát28 napja
 • Tut

  Tibor CzenkeTibor Czenke29 napja
 • NeM vOlT zÁrÓvOnAl 😌

  AteezHunAteezHunHónapja
 • 21:03 Ilyen a politika aranyom... Ha ilyen babérokat kóstolgatsz ez lesz a vége...

  Daniboy 9872Daniboy 9872Hónapja
 • Egyetértek börtön járna neki!

  Eszter Dori BalazsEszter Dori BalazsHónapja
 • 14:43 - a belső hangom :DDDDD

  gebanagebanaHónapja
 • Sajnálom hogy nem Berki Krisztián ül a főpolgármester széken. Én őszintén szólva Rá voksoltam.

  Terike VeresnèTerike VeresnèHónapja
 • Ezt kapd el ne a náthát huworld.info/flow/vide/1aastniai4-Yo3g

  Lona LiziLona LiziHónapja
 • Nem kell agysebésznek lenni fiúk ,csak a Berki --kocsiban a fedélzeti gépben lekérni a történéseket aztán megvan ki mikor fékezett

  Dek KlasDek KlasHónapja
 • Azért egy amerikai esküdszékes tárgyalást el tudok képzelni, ahol a védő elmondja védence egy komoly üzletember és akkor a vád lejátsza a Berki herevasalós videóját a 30-60 éves tagokból álló esküdteknek.

  Jakab GipszJakab GipszHónapja
 • Mondom én régóta, a hülyéknek áll a világ!!!! Készen vannak a Mazsikával együtt!!

  cyen0cyen0Hónapja
 • Most rácseszett. A Bentley nem az övé volt. Mivel szándékos cselekmény volt, a CASCO nem fogja kifizetni a 15 milliós kárt. A buszban keletkezett 2 milliós kárt a BKV biztosítója kifizeti a BKV-nak, viszont, mivel szándékos esemény volt, azt továbbháritja az elkövetőre. Most ha nem is megy böribe, fizetni fog mind a katonatiszt.

  Jakab GipszJakab GipszHónapja
 • Most aztán mehetsz a bíróságra te is... Megsértetted a feleségét és őt, magát is...:-)

  Jakab GipszJakab GipszHónapja
 • Lakott területen belül a megállóból kiálló buszt fékezéssel, szükség esetén megállással lehetővé kell tenni, hogy a megállóból elinduljon. Kapja be a buszsöfőr, hogy elindult és ezért Berkinek muszáj volt kielőznie és lesatuznia.....

  Csernyus ÁronCsernyus ÁronHónapja
 • Nagyon szomoru,hogy erre az emberre van igeny. Hanyinger.Felö,hogy nem kap letöltendöt...penz beszel,kutya ugat.

  JanettJanettHónapja
 • Szerintem ha a buszos a 20 tonnájával nem fékezett volna akkor a benley-ből kb 5cm vastag szarcsík lett volna.

  YeetMenYeetMenHónapja
 • “𝙼𝚎𝚐𝚎́𝚛𝚔𝚎𝚣𝚝𝚞̈𝚗𝚔 𝚘𝚍𝚊, 𝚊𝚑𝚘𝚟𝚊 𝚎́𝚛𝚔𝚎𝚣𝚝𝚞̈𝚗𝚔“ 𝐵𝑒𝑟𝑘𝑖 𝐾𝑟𝑖𝑠𝑧𝑡𝑖𝑎́𝑛

  Eszter HorváthEszter HorváthHónapja
 • Mi az a mű majdnem elsírom magam jajj szegény krisztián a csajtól? Rendesen nevetséges! XDDDDDDDDD

  Toxxy FarkasToxxy FarkasHónapja
 • Ah 90...milyen jó lenne

  Lami LillaLami LillaHónapja
 • 2 héttel később 334.000 követő, csökkenő tendencia. :)

  Petra SzPetra SzHónapja
 • Kognitìv disszonancia, az állapot neve, amiben Mazsi van.

  Zsuzsanna RákosiZsuzsanna RákosiHónapja
 • nagyon birom a stilusod.. nagy öröm érezni , hogy vannak még emberek mint te .. köszönöm.. jó volt végignézni...

  dudimacidudimaciHónapja
 • Az a gáz hogy szerintem a csaj nem hazudik. Komolyan el hiszi hogy igaza van. Sok ilyen ember van, az anyukáknál szokott lenni az általában amikor annyira védi a gyereket hogy ha pl a gyerek arcon üt valakit ököllel az akkor sem az ő hibája, a néma gyerek aki csak ott ült provokálta a létezésével.

  NOPENOPEHónapja
 • berki arcával kéne bevonni a rakétákat minden égést elviselnének

  István JordánIstván JordánHónapja
 • Az autóbusz vezetővel készítsetek interjút,... elsőként!!!! Ezekkel trágya celeb szarokkal már mindenki foglakozott,az autóbusz vezetőjével SENKI..!!!!!!!!!!!

  Zorka SzenteZorka SzenteHónapja
 • kádárnak azt mondta a gps h megérkeztél acélhoz

  István JordánIstván JordánHónapja
 • a többtonnás később áll meg és a nagybőgő tovább ég a tűzoltó zenekar vezetője szerint mint a hegedü

  István JordánIstván JordánHónapja
 • mivel a doki nem így a busszal akarta kivasaltatni a herélyét

  István JordánIstván JordánHónapja
 • Tudjátok mi a fura? Nem az hogy letagadja a büntifékezést, ( jelleméből adódóan ez természetes ) hanem hogy ez 3 éve történt, és ez eddig el volt sikálva. Már rég itéletet kellett volna hozni az ügyben. Ki volt az aki eddig visszatartotta az ügyet, és most hogy hogy ekkora keretje lett?

  János FindtJános FindtHónapja
 • Én még mindíg tartom a véleményem, hogy ez a mazsi egyébként férfi. (vagy valaha az volt)

  Dávid Nagy-BánszkiDávid Nagy-BánszkiHónapja
 • GPS: Megérkeztél a célhoz, az út kellős közepén...

  Sándor SzeberényiSándor SzeberényiHónapja
 • Rohadt buszos! Szemét záróvonal! 🤣

  Sándor SzeberényiSándor SzeberényiHónapja
 • Végig röhögöm a videótokat! 😂

  János FindtJános FindtHónapja
 • Ez igaz! Videóban nem látszik mekkorát fékezel. 130 ról satuztam és dolgozott az abs. A videón nem látszik hogy mekkora fékezés volt.

  János FindtJános FindtHónapja
 • Ez mennyire sötét tyúk...a videó jó volt.

  Zsolt NyíriZsolt NyíriHónapja
 • "Én nem szoktam foglalkozni másokkal ,csak a saját életemmel!" Látszik az értelmi szintje.

  László PLászló PHónapja
 • "Hajra magyarok"! Hajra Berki! Mindenki minket irigyel. A buszvezeto is kivancsi volt milyen egy Royciba belehajtani. A 17 millas kart kifogja lenyelni? Remelem a bortonben helyre teszik a burajat es a valagat ennek az egysejtunek.

  Bela AcsBela AcsHónapja
 • Biztos hogy szeretik? Nekem ugy tunik hogy csak nezik mint az alatokat az alatkertben.

  Josse LenoveseJosse LenoveseHónapja
 • Hate es fel ev... a sok hater :)

  WireSharkWireSharkHónapja
 • Akkor csak egy kicsit nézz körül.. Azért van ennyi követője ennek a "jóembernek", mert a liberalizmusnak hitt "kiváló" eszme, melyet többnyire Te magad is élsz, hirdetsz, és támogatsz, ilyen faszául működik.. Nincs semmi, csak az ego, "én, én én", "nekem jogaim vannak", "azt csinálok, amit akarok", "ha egy deviáns idióta vagyok, akkor is fogadj el, mert én is ember vagyok" vezetett ide, hogy Te magad is már fennakadsz egy berkin.. És ezt természetesen a média is meglovagolja, lásd Mónika só, az az indiai csávó sója (nem ugrik be a neve), és az ilyen polgárpukkasztó faszfejek, akikből műsort csinálnak (a valóvilágról nem is beszélve), ez vezet oda, hogy manapság már trendi a büntetőfékezés, trendi baszogatni valakit, ha éppen szegény, és nincs pénze dojcsegábbána fosokra, trendi lenézni például a kétkezi munkást, szóval kicsit fordítva sült el ez a nagy büdös liberál maszlag, nem mellesleg hogy egy kis aktualitást idehozzak, fáj sokaknak, hogy most nem tudnak szabadon bebaszcsizni a bulikában, mert a "kamuvírus" miatt kurvára le vannak korlátozva, és jajjmilesszígy, meg amúgyis "kurvamaszknemérsemmit, JOGOM van a pofámat takaratlanul mutogatni" .. Szóval a berki (direkt írom kisbetűvel) jelenséget kezdd el ott kutatni, ahol az általad maximálisan támogatott liberalizmus eszméje gyökeredzik... (csak azért írtam ezt a kritikát, mert egyébként értelmes srácnak tartalak Titeket, és a szívetek amúgy a helyén van.. csak ideológiai különbözőség van köztünk, ami vitaindító.. )

  smile822smile822Hónapja
 • undorító, hogy összemosod berki indulását burkoltan a Fidesszel.. bárki, ismétlem BÁRKI indulhat a választásokon, ha megvan a kopogtató cédulák száma.. Te is... szóval ezt hanyagold kérlek.. a többivel egyetértek..

  smile822smile822Hónapja
 • Szeretném felhívni a figyelmet arra hogy lakott területen köteles a személyautó elengedni az elinduló szándékot jelző (indexelő) menetrend szerinti buszt. Mondjuk a büntetőfékezésen nem változtat csak annyi a lényeg hogy még itt is faszságot beszél mert tufa.

  x Rubax RubaHónapja
 • Nagyon érdekes, hogy mivel védekeznének. Én biztos bebasznám mindkettőt 40 évre a böribe, hogy NE TUDJON SEMMIT elkölteni abból, ami pénze van. És még csak feltételesen se lehetne szabadlábon engedni, és elvenném ÖRÖKRE a jogsiját...

  Balázs BártfaiBalázs BártfaiHónapja
 • Amúgy volt egy nagyon hosszú, tökéletes okfejtő komment a videó alatt, ahol leírta egy csávó, hogy ahol a Mazsi videózik az nem is az a megálló, ahol az eset történt hanem 1-2 megállóval arrébb volt, mert felismerte a helyszínt. Érdekes, hogy már se kommentálni nem lehet, se azt nem látni, hogy hány like meg dislike van a videón :)

  unicornbusterunicornbusterHónapja
 • a féklámpa virit

  601 Trabant601 TrabantHónapja
 • 19:15 ja nekem is volt busszal balesetem csak fent ültem egy buszon ugyan ilyen büntető fékező barom miatt a másik meg egy másik autó hátulról is belénk jött emiatt meg még egy busz az autóst roham mentő vitte el (mellesleg aki fékezett az el is tűnt miután a buszsofőrünk egy cseszett nagyot fékezett az idős nénik is a buszon alig bírtak a helyükön maradni és meg úgy be vertem a térdem a támlába (semmi komoly nem volt csak kicsit meg zúzódott ) )

  효리Hyori효리HyoriHónapja
 • Mazsi menj vegyel kresz orat ugy latszik keves volt a minden alkalom +nem artana szemeszet meg pszichologos sem

  Judit MardulaJudit MardulaHónapja
 • Valószínű hogy a nőnemű lény sötét mint a belső zseb sajnos..

  ZsoltialeveliZsoltialeveliHónapja
 • Amúgy most komolyan ki a f@szom az a Berki?

  BundyBundyHónapja
 • Lakotterületen elsőbbsége van a busznak, kár, hogy a kreszkirálynő ezt nem tudja.

  KrisZKrisZHónapja
 • He

  Patrik SarnyaiPatrik SarnyaiHónapja
 • A dislike ot csak En nem ertem? Biztos velem van a baj, ki is ugrom az ablakon. Bassz foldszint, kertes haz, fuves lett a gatyam...

  István KissIstván KissHónapja
 • Én kamionsofőr vagyok.Úgy sajnálom , hogy ezt nem velem csinálta meg a Berki.Eltoltam volna Hegyeshalomig.

  Zoltán MolarovitsZoltán MolarovitsHónapja
 • Végre keményen odaszólogattál - végre!!! 😝

  Zoltan Janos TarZoltan Janos TarHónapja
 • A múltkor belinkeltek nekem innen egy csajozós videót, amire végén nem jutottam el, mert 5 perc pocskondiázás után meguntam és lekapcsoltam. Azóta beadta most ezt. Ez is olyan nézhetetlen féle számomra. Ez egyéni vélemény.

  Gábor FeketeGábor FeketeHónapja
 • Amit ez a beteg nő csinal, azt szokták úgy hívni, hogy őszintén hazudik!

  Papp ZoltanPapp ZoltanHónapja
 • Amúgy nem védeni akarom Berkit, de ha nem lennének Berkihez hasonló emberek, te se élnél meg Fókuszcsoport Ádám a videózásból. Egész ytb csatornád a trash kontentre van kihegyezve (tudom te ezt tagadod, hogy nem rentelős videós vagy, csak a véleményedet mondod el...stb, de ezt mond a szekta csoportodnak), amiben más "hülyéket" véleményezel és ebből gyártasz videókat. Azok a "hülyék" lásd Berki féléket, meg megragadják az alkalmat és még több pénzt összebohóckodnak, mert ez kell az embereknek és ebből élnek meg. Aztán jössz te és csinálsz róluk videót, amiből nézettséged van és pénzed. Ha nem lennének a trash emberek, akkor te se tartanál itt. Hiába csinálnál a delfinek életéről videót, kutyát nem érdekelnék. Szóval gondolkozz el, te mennyivel vagy jobb ember, hogy trash emberekből élsz meg. Oda-vissza működik ez.

  Tibor KissTibor KissHónapja
 • A végkövetkeztetés nagy csalódás volt. Micsoda előítéletesség ez a kidobókkal szemben?! Berki menjen buszvezetőnek!

  Dora MesesDora MesesHónapja
 • Minden alkallomal az első kanyarnál bukott meg xddd (vagy ment át a gyalogoson akit meglátott xddd)

  world gaming magyarworld gaming magyarHónapja
 • 13.30 minden alkalommal 5 ös lett a doga 14 évessen az oviba meőhhhhhh xdddddd

  world gaming magyarworld gaming magyarHónapja
 • Gyerekek, ne a NER és Berki között próbáljunk kapcsolatot vizionalni és Puzsernak az echo-ja lenni. Ennél sokkal egyértelműbb a magyar civil társadalom romlott erkölcsi morálja amit azt a több mint 300 ezer követőből lehet leképezni. Szignifikáns szám... sajnos.

  EdyEdyHónapja
 • Ahogy elkezd sírni gecc 10/10

  Máté SzabóMáté SzabóHónapja
 • "Szándékosan jött ki a buszmegállóbol egy BUSZ" Mazsi tökéletesen,és hibátlanul végezte el a kresz-t clap clap

  Clown Family soundClown Family soundHónapja
 • A rohadt buszos! Nyomorult állat, hogy neki ment szegényeknek! :D

  Gábor RakonczaiGábor RakonczaiHónapja
 • Alapból ha jól tudom akkor a buszsofőr tudja hogy egy satuval esetlegesen nagyobb károkat tud okozni az utasokban mint hogy beledurran az előtte lévő idiótába. Emiatt elképzelhetőnek tartom, hogy tényleg nem fékezett a busz.

  Kevin LuczKevin LuczHónapja
 • Gratula a 100.000 hez Megérdemlitek!

  Geek Life HungaryGeek Life HungaryHónapja
 • Berki lopása a fradinál huworld.info/flow/vide/sI6FvHjYjLngh4g

  ID047889ID047889Hónapja
 • Évek óta ott bérel lakást, egy haverom szomszédja volt a rónai parton két percre onnan ahol a balesetet okozta.

  Attila TóthAttila TóthHónapja
 • Kúrva jó a kolléga a háttérbe, engem szinkronizált... Kapcsold ki! 😅😅😅

  Attila TóthAttila TóthHónapja
 • Nagyon szórakoztató volt ez a videó. Jó érzés volt veletek együtt röhögni ennek a két beteges hazudozó szélhámosnak az aranyköpésein :) Persze kár, hogy mindezt beárnyékolja az a tény, hogy ez 3 éve történt és még mindig nincs következménye...

  Zoltán SzűcsZoltán SzűcsHónapja
 • Fiúk, hogy JÓL csináljátok, ékes bizonyíték, hogy mindössze 99,7 ezer követővel egy hét alatt feltornászta a videó 279ezerre a nézettséget. Berkit követni illetve szponzorpénz beledobni az illetőket minősíti - na meg a mai Magyarországi viszonyokat, és persze az IQ-t!!!

  József StefankovicsJózsef StefankovicsHónapja
 • Drága Mazsi, lakott területen belül kapásból elsőbbséget kell adnotok a kijövő busznak.

  HespiotaHespiotaHónapja
 • Akkor tehát: a nem fékezett buszon nem estek előre a nem voltak utasok? Asszem mindegyik elhangzott külön-külön mondatban...

  Krisztina NagyKrisztina NagyHónapja
 • 10:28-nál elgondolkodtam, hogy biztos látni akarom-e azt a Mazsi videót. Annyira szánalmas hogy próbálja védeni a férjét. Nehéz eldönteni, hogy most tényleg ilyen hülye szegényke vagy csak megjátssza:((

  Boglárka BorsosBoglárka BorsosHónapja
 • "I'm very fond of walking" 😋

  JustJuditJustJuditHónapja
 • Valóban lehetne kidobó egy szórakozóhelyen. Egy bezárt szórakozóhelyen.

  Péter ErdélyiPéter ErdélyiHónapja
 • na az a 265 dislike is a berki fanok voltak XD

  zsolt falusizsolt falusiHónapja
 • 27:36 hát ez egy FIDESZ-BENTLEY.... jobboldaliságról dumálnak, de mindenki látja, hogy baloldalra tartunk....

  József CsontosJózsef CsontosHónapja
HUworld