Büntetőfékezés a menő!

2021.ápr. 8.
73 620 Megtekintés

█ Forrás:alapjarat.hu/autougyved/buntetofekezes-amit-tudnod-kell-rola
█ Facebook: goo.gl/ry8IBd
█ Gameplay csatorna: goo.gl/cRcxMk
█ Instagram: goo.gl/y8cpmq
█ Intro muzsika: Gege (Rímbiózis) - Isti rap

Megjegyzés
 • Ez a büntetőfékezés pszichológiája/koncepciója: "Van olyan személyiségtípus, amely nem ismeri el a korlátokat. Addig, amíg fizikailag és lelkileg képes meghaladni ezeket, meg is is teszi, és sokszor azzal a hamis illúzióval él, hogy megúszhat bármit, hiszen ha a büntetést kifizeti, nem lehet gond. Az ilyen típus gyakran gondol úgy a közlekedésre, hogy van ő, a többi résztvevő pedig csak akadályozza. Ez főleg a nem kiegyensúlyozott személyiségekre jellemző. Ilyenkor az alany a tényállásokat sem fogadja el, nem kompatibilis a gondolkodása a valósággal, ez pedig akár át is csúszhat mentális betegségbe." (dr. Zerkovitz Dávid közlekedéspszichológus)

  NorahungaryNorahungaryHónapja
  • Főleg Magyarországon mindent meg lehet úszni... 2x büntetőfékezett előttem egy fiatal paraszt úgy, hogy hátul ült a feleségem és a 1.5 éves kisfiam. Előzménye csak annyi volt, hogy 50-es táblánál életveszélyesen előzött és rádudáltam... A rendőrség meg leszarja..

   wariorhunwariorhunHónapja
 • Rákatintottam, hogy na belehallgatok... :D Erre végig hallgattam. :D :D Engem még soha nem büntetőfékeztek.

  Jackobson MikeyJackobson Mikey15 napja
 • berki az indexképen xdddd most látom 2 hét után

  Jako HunorJako Hunor15 napja
 • 21 éves vagyok, 3 éve van jogsim, egyszer esett meg, hogy büntetőfékeztek elém, azért, mert szerinte nem engedtem be magam elé, egy dugóban. Semmi nem lett belőle, mert figyeltem így direkt hagytam is, hogy előzzön, majd láttam, hogy nyomott egy elég erőteljes féket, előtte senki, semmi nem volt, emiatt inkább nem is mentem annyira mögötte inkább lemaradtam.

  Márk DerecskeiMárk Derecskei20 napja
 • Off, milyen telefontartót használsz? Eléggé strapabírónak tűnik. :D Az enyém fullra lehúzza a szellőző "szálakat" és így tökre rossz helyre megy a hideg levegő.. (Nekem is ugyanott van mint neked)

  Relaxing VibesRelaxing Vibes21 napja
 • Legjobb tudomásom szerint egy pár éve már Széchenyi István térnek hívják azt a "körforgalmat", ami a Lánchíd előtt van a pesti oldalon. Egyébként gyönyörű ez a Skoda :D

  Szabó CsongorSzabó Csongor24 napja
 • Imádom ezt a videót legyen több ijen video igy tovább isti 😎😎😎😎

  Erik VizkeletyErik Vizkelety25 napja
 • Unfieldel haragban vagytok vagy miert nincs vele videó?

  Gergő VargaGergő Varga26 napja
 • csak engem érdekel az a nadrág? XD

  Roland BogárRoland Bogár29 napja
 • Engem az M7es kellős közepén elémált egy Fiat Punto és satuzott de persze kivárta míg balról előznek nehogy el tudjam kerülni az ütközést egy kikerüléssel, de szerencsére sikerült megallni! Később rájöttem hogy a csóró veréb csak le akarta totalkározni a fostalicskáját mert valaminek nekitolatott előtte nap és betört a hátsó szélvédő meg a lámpa🤣🤣🤣 Ha ezt olvasod te idióta, csak szolok hogy nagyon bátor voltál. Ott halsz meg ha nem figyelek rendesen és picsánbaszlak 120kmh val Mivel egy fullrapakolt kisteherautóval voltam ami 5-6tonna a te szarod meg 900kg max

  Z MárkZ Márk29 napja
 • Aztán nehogy véletlen lobotomiát végezz magadon

  OkeGangBoiiOkeGangBoiiHónapja
 • Azt tudod, hogy a gyógyszertárban kapható teszt nem mutatja ki, ha épp fertőzött vagy... ? Az ellenanyag jelenlétét jelzi, ami a megfertőződés után kb egy héttel jelenik meg a szervezetedben. Szóval ha negatív, attól még éppen most lehetsz fertőzött.

  Vik0417Vik0417Hónapja
  • Ja bocs, hülye vagyok. Én úgy tudtam, hogy a ledugós szarságot nem lehet kapni... akkor ezek szerint le vagyok maradva, srry :-)

   Vik0417Vik0417Hónapja
 • Én végleg elvenném a jogsit az ilyenektől.

  wetrzwqgrhwetrzwqgrhHónapja
 • Ilyenben részem nem volt, viszont olyanban igen, hogy látszik az embereken, hogy idegesíti, ha megelőzi őt valaki egy olyan autóval, ami neki nem tetszik :D Nekem egy Lada Vestám van és sokszor tapasztalom pl. autópályán, hogy valaki nem megy, pedig mehetne, mert nincs előtte senki, megelőzöm és pár perc múlva a megengedett sebességhatárt túllépve visszaelőz, majd utána beáll elém és megy tovább a maga komótos tempójába (120), ami nekem szintén kevés (130), ezért vissza előzöm... És így megy, míg el nem hagyjjuk az autópályát, vagy meg nem unja....

  Gábor TEPLÁNGábor TEPLÁNHónapja
 • Nekünk egyszer volt olyan, hogy apummal jöttünk haza horgászatból, én vezettem és látta az autos hogy jövök szembe, de akkor is kivágott a szembe jövő autós mögül és elkzedte előzni szerencsére csak 70 nel mentem még és kitutdtam kapni sebességből s eltudtam rántani jobbra a kormányt, de így is centiken múlt, hogy nem vitte le a tükrünket.

  Végh Dávid UnifyingVégh Dávid UnifyingHónapja
 • Tudod volt régen az a kicsit szocis,kicsit férfias,kicsit elnéző stílus, amikor kismotorral elkapott a rendőr. Kaptunk egy két pofont,le eresztette a babetta kerekét aztán tolhatod haza hülye gyerek! Akkoriban nem jelentgettük fel a tanárokat,szülőket,rendőröket! Ma viszont azt mondom kamera! Kamera az autóban és ezeket a nyomorult lelkű büntetőfékes-életveszélyes egó-kapitányokat fel kell jelenteni! Azt kell elérnünk hogy amikor Berki féle kretének csak meghallják a bünti-fék szót össze szarják magukat! Az kell hogy a büntető fék-közuti veszélyeztetés mindenki számára azt jelentse: Nagyon-nagy bajba kerülök!! Másodrészről a kamera felvételek bemutatása után a földalol is előszedni őket(rendőrség) hogy világossá váljon : "Ha elkövetted,megtalálunk". Harmadrészről az hogy még baráti körben a környezete is elítélje a nyomoronc viselkedését! Normál-nagy pénisz méretű ember nem büntető-fékezik, a többinek pedig tilos!!

  Vándor MagyarVándor MagyarHónapja
 • A büntetőfékezés olyan mint a kerékbilincs. Szar helyen állsz? Nem baj, ott is maradsz. Értelme nincs.

  GabeszMGabeszMHónapja
 • 0:30 azt a taxit en is neztem nagy szemekkel multkor amikor bealltam moge tankolni 🧐

  Bence NemesBence NemesHónapja
 • Engem pont két hete csapkodtak meg kocsiban, tehát konkrétan kiszállt a manus és behajolt az enyémbe...és miért? Pomázi útról hajtottam ki a 11-re és ott néha feltorlódik a sor, mivel amikor kikanyarodsz, rögtön egy lámpa megfog, szóval ha sok ott az autó, akkor te elállod a 11esen pest felé haladók útját. Na már most én a külsőben hajtottam ki a 11-sre, és lett is volna helyem, de a mellettem lévő Opel amperás látta, hogy neki már nincsen hely, elállná a pest felé haladók útját, és bevágott elém az én üres helyemre. Így én maradtam középen és miattam nem tudott a pest felé haladó belső sáv tovább menni. Sajnos egy olyan értelmes ember volt első abban a kocsisorban, hogy rámhajtott direkt. Fék-gáz fék-gáz, és mutogatott, hogy mekkora bunkó vagyok, hogy elállom az utat. Végül amikor már attól féltem, hogy direkt belém hajt, bemutattam neki, és bepasszíroztam magam a külsőbe szentendre felé. Erre ő kipattant a kocsiból, és mivel minden ablakom le volt húzva behajolt magyarázni és le is kevert egy fülest... Mivel fiatal, konfliktusokban tapasztalatlan vezető vagyok, csak magyarázkodtam értetlenkedve...nem értettem, hogy ilyen létezik egyáltalán, de ilyen valóban van.... Most már nyomatékkulcsal az ülés alatt vezetek, mert ha még egyszer valaki benyúlkál, rányitom az ajtót, és megcsapkodom a kis kezét, hogy még véletlenül se jusson eszébe senkinek ilyen traumát okozni többet. (jk!) Mindenki vezessen türelemmel, szerintem ez a legfontosabb azután, hogy mindig kellően előre tekintőek legyünk. Szép napot! Peace!

  SVindlerSVindlerHónapja
 • @Isti Szalay Pont azért két rend beli vagyoni károkozás, mert a Bentley az nem az övé volt ;)!

  Marcell BenedekMarcell BenedekHónapja
  • Észre veszed ha büntetőznek, mert annak az a lényege, hogy mondjuk haladtok a pályán egy 140-es tempóval és 140-es tempóról hírtelen ver egy satut, ha van lélekjelenléted kb 2másodperc alatt és nem jön melletted senki akkor ki tudod kerülni, ha nem akkor 140-el rongyolsz be egy előtted álló tárgyba, azért veszélyes, mert hírtelen történik, ami miatt reagálni nem tudsz és mondjuk egy 90-es tempóval is elkapsz egy előtted besatuzó autót akkor olyan erőhatás ér hogy ott is hagyhatod a fogad, utcaiban nem fogsz akkor G-t túlélni mint Grosjean a carbon monocock-ban, jah és aki büntet az pont leszarja hogy ő bele fog-e halni...

   Marcell BenedekMarcell BenedekHónapja
 • Velem olyan is volt már hogy mentem motorral és rámvágtak 1et a szatyorral.. nemtudom mi volt benne de protektoringben belilult a karom-vállam. Azért erre visszafordultam csak megkérdezni mégis miért de csak ordibálást kaptam válaszul..

  sallaipalsallaipalHónapja
 • Berki az index képen😂😂

  Égei DávidÉgei DávidHónapja
 • Sokan az úton élik ki magukat, ahelyett hogy a vállalkozásában élne ki magát. ;) Én kerülöm a konfliktusokat. Gyorsabb vagy, akkor menjél lassabb, akkor megvarom míg elmegy előlem max finoman jelzek hogy mennék. Már nem sietek sehova se.

  Daniel DobakDaniel DobakHónapja
 • Csak én vettem észre a G63-as Mercit 17:05-nél?🤯

  Martin TóthMartin TóthHónapja
 • Elvileg a büntetőfékezésben van egy olyan kiskapu, ezért szerethetik sokan alkalmazni, mert ha a hátsó autó sofőrje, aki elszenvedi a büntetőfékezést nem tudja bizonyítani, hogy mi történt, akkor a büntetőfékező vigyorogva, nagy mellénnyel mondhatja, hogy a hátsó autós volt a hibás, hisz nem tartotta a kellő távolságot mögötte. Viszont, ha mondjuk van tanú, vagy kamerafelvétel, akkor a büntetőfékező rögtön megszívja... XD

  Halmos GyörgyiHalmos GyörgyiHónapja
 • Sztori az van :D M5-ös autópályán lajosMizse-nél előzve egy kamion sort 140-145 tempóval mögödtem a Koléga az Audi a7-el német rendszámal elkezdett villogni és úgy a seggembe jött hogy talán volt 1 méter és elkezdem gyorsítani (160) és le mentem jobra majd be vágott elém és egy padló fék és ott kaptam magam hogy a kamion majdnem nekem jött az látom a visszapilantomba és nyomtam egy erős gázt ha nem nyomok a kamion a seggembe lett volna és az audis eltönt.. :I

  Igor KovacsityIgor KovacsityHónapja
 • Hopp egy M-packett 💪😍

  János PénzesJános PénzesHónapja
 • Berki Krisztián csak jobbra szeretett volna kanyarodni ezért lassított le a busz vezetője volt figyelmetlen ő fékezett későn ezért lett meg a baleset.

  Molnár Krisztián Fanclub TVMolnár Krisztián Fanclub TVHónapja
 • Kérlek legyen még több vezetős vlog ezek a kedvenc videóim a youtube platformon

  Gamer_girl TurzaGamer_girl TurzaHónapja
 • Autóskamera milyen van az autóban, ha megkérdezhetem? Márkája érdekelne és mekkora a legnagyobb felbontása?

  Vincze LászlóVincze LászlóHónapja
 • "Milyen meglepő, hát autóban ülök cseszdmeg." xD 2:05

  Norbert OroszNorbert OroszHónapja
 • Én már kaptam büntetőfékezést. Persze mondhatni rászolgáltam azért. Balatonról felfele jövet nekem állt keménykedni egy audis, én meg voltam olyan hülye beleálltam a dologba. Leléptem a f@szkalapot, majd amikor már eltávolodtam, visszatértem utazótempóra (kb 160kmh) ekkor ez az említett f@szkalap elnyomta a szarjának, balról elém vágott és úgy büntetőzött. Nem lett baleset, de kb 2 méteren múlott. Azért ekkora tempónál elég veszélyes dolog, azonnal satuztam, épp hogy megúsztam. Ezt a műveletet az első fékköröm bánta, ugyanis eldurrant, feláldozta magát értem hogy úgy mondjam.

  Geri Kolibry KolbyGeri Kolibry KolbyHónapja
 • Neked meg a patikahoz is fel kell menni az autopalyara?

  Tamás VargaTamás VargaHónapja
 • Leragott csont ez a buntetofekezes tema. Lepj tul rajta

  Tamás VargaTamás VargaHónapja
 • Fázik a hajad a kocsiban?

  Tamás VargaTamás VargaHónapja
 • Egyszer volt velem olyan, hogy 2 másik autós csesztette egymást egy szabálytalan előzés miatt belvárosban, Pécsett. Az elől lévő kocsi befékezett, a másik meg kissé elrántotta a kormányt, mellette külső sávban én, hátul asszony, kisgyerek, ha nem figyelek rájuk akkor belémjön. Mondhatni felment a pulzusom, nyugodt ember létemre.

  Danee1992Danee1992Hónapja
 • Én csak azt a helyzetet nem értem amikor teszem azt látni a videón ,hogy lassan megy vagy nem tart jobbra stb. Kielőzi és utána büntetőfék lassítás stb :D.. Én amikor ilyen helyzetbe kerülök és idegesítően lassan megy teszem azt ahogy lehetőségem van kielőzöm ahogy ahol tudom és megyek is nyélen tovább :D

  Benke LászlóBenke LászlóHónapja
 • Igen, éltem már át büntetőfékezést, anyósülésről volt szerencsém végignézni :D Városból kifele jövet egy szőke hölgyike úgy döntött, hogy ő 30-al totyog végig a Volvo SUV-al. A sofőr kicsit közelebb ment a seggéhez, mivel előzni akartunk, majd a hölgyemény lesatufékezett, majd ablakon mutatott hátrafele a mutatóujjával, hogy ne előzzünk.. Igazából neki volt szerencséje, hogy nem raktuk seggbe mert Peugeot Boxer-el voltunk (long body), ami nyilván lassabban áll meg, főleg hogy hátul csumára volt megpakolva, meg szépen le is tud sodorni ha úgy adódik a helyzet. Borult is minden odahátul, de ha az amazon-tól úgy kapja meg a vázáját hogy széttört, akkor nehogy panaszkodni merjen :D Oké, közel volt a két kocsi, ami amúgy nem történik meg ha nem 30-al megy, a másik meg, ha egy kicsit befékez azt meg is érteném, na de hogy teljesen megállni reflexből.. Karenek. Mindezt a veszélyeztetést azért, mert nem akarta hogy leelőzze egy egy boxer az ő 30 misis terepjáróját, hogy aztán annak a hátulját nézegesse. Ezután nyilván nem történt semmi, megvártuk míg első helyen lefordul.

  MilanMilanHónapja
 • Nagyon jó! :)

  Orbi GamingOrbi GamingHónapja
 • Traktor előtt senki se mer büntető fékezni :( xd

  Gergely F.Gergely F.Hónapja
 • Az Audisok és a BMW-sek a legbunkóbbak/lenézőbbek mint a többi. Olyan előzésekbe belemennek,hogy hihetetlen.

  Talindeer SnipesTalindeer SnipesHónapja
 • Nem büntetőfékeztek még, de a futárok valahogy mindig belém akarnak jönni. :D

  30zSamu30zSamuHónapja
 • Szegény teherautó 🚚 :))

  G SzilyG SzilyHónapja
 • Velünk is volt már, bekanyarodtunk valaki mögé, és ő lassan ment, és mi kicsit közelebb kerültünk hozzá, mert Ő lassabban ment, és vérszemet kapott, és elkezdett elöszőr csak fékezgetni, aztán megállt. De mi úgy kezeltük, hogy megvártuk amíg megáll, és utánna kielőztük, aztán csóri próbált utánnunk jönni, csak az Ő autója lassabb volt 🤷‍♂️😕

  BMW FanBMW FanHónapja
 • Milyen Skodád van? Nekem mk1-es Fabiam van.

  Annabell ElricAnnabell ElricHónapja
 • Amikor az audis beált a kamion vagy mi möge nem tudni büntetőfékezett az meg nyugodtan tolta előte

  Csomil HCsomil HHónapja
 • Nem lett több büntetőfékezés, az autókban lett több a kamera :D

  Balázs GereBalázs GereHónapja
 • Velem történt már ilyen itt Miskolcon. Még tavaly utaztam haza a helyi járatos busszal munkából. Négy sávos út, a külsőben autók parkoltak. A sofőr behúzta a belsőbe, hogy tudjon haladni, de nem nézett a tükörbe és nem engedte el a BMW-st aki ott haladt. Nagy dudálás stb., a srác dühében benyargalt a busz elé és satufék. A buszon sokan elestek. Igaz, először a sofőr hibázott, de könyörgöm, hogy lehet ekkora állat az autós, hogy utána ezt teszi? Szerintem fogalma sem volt, hogy ezzel sok utasnak kellemetlenséget okoz. Mert ugye senkinek sem esett baja. Szóval a büntetőfékezésnek véleményem szerint mindig van előzménye, nem hiába hívják így. Nem tudom mennyire számít büntetőfékezésnek a saját esetem, amikor este sötétben egy autós jött bele a seggembe reflektorral, de kb. ilyen 30 centire. Azt csináltam, hogy egy pillanatra hozzáértem a fékpedálhoz és ő azonnal satuzott, mert beszart hogy nekemjön. Utána lekapcsolta a refit, kielőzött, bemutatott és továbbhaladt, szóval megbékélt a lelkem. :)

  DunkelSturmDunkelSturmHónapja
 • Nekem olyan élményem volt egyszer, hogy mögöttem jött egy furgon az M7-esen, a KÜLSŐ sávban. Ugye meg van az mindenkinek, amikor a belső sávban mész rendesen, és jön a BMW terepjáró kb 240-el és nyomja a stroboszkóp diszkót. Na ez a furgon a külső sávban nyomta mögöttem a lámpát, és fogalmam sem volt, hogy mégis mit akar? Menjek le az autópályáról mert útban vagyok neki vagy mi? A belső sáv tök üres volt. Mondom jó, ez hülye, átmentem a belső sávba és akkor elhaladt a külsőben kb 200-al. WTF?

  Norbert BánfalviNorbert BánfalviHónapja
 • Ő volt a motoron

  Zsolt AmbrusZsolt AmbrusHónapja
 • Szia Isti! Remélem több ilyen autós vidinyó lessz. Jók a videóid csak így tovább! 😎😀

  László BaltaLászló BaltaHónapja
 • Öledből kéne kamera nézet, oda belülnék szívesen 😋

  András MészárosAndrás MészárosHónapja
 • Szia Pisti! Nem leszel rám büszke de én már 3x büntető fékeztem azóta amióta tudom Berkit nem büntették meg! :)

  Gera KittaGera KittaHónapja
 • 50-nel mentem és a mögöttem levő nem tudott előzni, ez nem tetszett neki. Mikor megelőzőtt utána befékezett előttem. Mikor bemutattam neki meg állt előttem, ki akartam kerülni de utána elhúzott. Sajnos még akkor nem volt kamera a kocsiban.

  oddblueoddblueHónapja
 • 7:09 bérelt autó volt. A hírekből legalább is ez derült ki.

  CsuklóskanabéCsuklóskanabéHónapja
 • Szerintem az ilyeneket többek között azért nem érdekli, hogy mi van ha beléjük mennek hátulról, mert arra gondolnak, hogy ebben az esetben úgyis a hátulról jövőt fogják kihozni hibásként. Ha nincs kamerája, nem tudja bizonyítani, hogy az előtte menő hirtelen fékezett, vagy ha igen akkor előjönnek az "elém szaladt egy kutya" szöveggel.

  speter0208speter0208Hónapja
 • csak m pakett.. kollegam

  teo denteo denHónapja
 • Kb 10 eve volt autopalyan. 140 km/h-val mentem a belsoben, kamionsort eloztem. A fiatalembernek mogottem keves volt. 2 kamion kozott kivagott a leallosavba, megelozott engem, kijott a belsobe es bunetofekezett, es mutatta a kozepso ujjat. Ki volt a hibas? Koltoi a kerdes, de aki gondolja, valaszoljon nekem :)

  Radványi FerencRadványi FerencHónapja
 • Jó hogy felhívtad a figyelmet szeretem a vezetős vlogokat.

  Panyi PéterPanyi PéterHónapja
 • Milyen kocsid van ?

  HRicsi97HRicsi97Hónapja
 • Sokszor említed hogy nem érted mi az értelme. Sajnos a büntető fékezés nem csak ennyiből áll ahogy te elmondtad, ha esetleg ütközés történik és nem tudod bebizonyítani hogy ez büntető fékezés volt akkor te leszel megbaszva mert nem tartottad a követési távolságot ezért van a nevében a büntetés is :D lehet hogy ez már nem így van de én így tudom ezért IS van fent a fedélzeti kamera ;)

  Gál GyulaGál GyulaHónapja
 • Igen az egy Bentley volt és nem is az ő autója volt

  Karcsi OrbánKarcsi OrbánHónapja
 • Amikor még nem volt lezárás akkor voltunk mozizni haverokkal, az egyiket vittem haza mert nincs még jogsia. Egyébként Miskolcról mentünk hazafele, Emőd végén utolértünk egy kis C-s Corsát, na miután kiértünk Emődről ő még továbbra is 60-nal tötyörészett előttünk ezért kielőztem. Szerintem ez nagyon megsérthette lelkiismeretét hogy egy szakadt rally zsiguli megelőzi mert 10 másodpercel később visszaelőzött és visszalassított arra a 60as tempóra. Aztán megint kielőztem csak most ott hagytuk a haddnemondjammibe. Mikor beértünk Vatta elejére akkor már szószerint bevágott elénk és tökik nyomta a féket a marhája, alig tuttam megállni hirtelen. Sikeresen megálltunk mindketten koccanás nélkül közben dudáltam villogtam és szép szavak közepette megkérdőjeleztem hogy mit csinálsz te állat. Közben a földszintes méretű "kigyurt" cigány már szállt kifele feszengve aztán odajött pattogni hogy ne nyomjam már le az útról meg minek száguldozok ki akarom irtani a családját meg össze vissza beszélt, közöltem vele finoman hogy miért hülye, erre elkezdett fenyegetőzni minden félét vissza sétált a kocsijához kikapta a bozótverőt a hátsó ülésről és elkezdett sprintelni felénk. Én meg addig elhajtottam, és azóta se láttuk egymást.

  Mao Ce-tungMao Ce-tungHónapja
  • Wow, hogyhogy nem cenzúrázta a youtube a kommentet? Van benne egy "c" betűs szó. Nekem a c pecsenyét sem posztolta egy video alatt...

   SzoszatySzoszatyHónapja
 • Nem kell minden M matricától elájulni...gyakran még az m pakettra nincs pénz csak a logóra

  Gàbor NagyGàbor NagyHónapja
 • Hogy lehet az hogy a Ford kocsin Skoda logó van a kormányon?

  János AndóJános AndóHónapja
 • 6:22 a bűntetőfék nem a vírushelyzet altt történt Istvánom

  BenceBenceHónapja
 • Sokan biztosítás csalás miatt csinálják ezt a büntetőfékezést

  André NetworkAndré NetworkHónapja
 • Ha kamionos rosszul rögzíti a szállítmányt és előtte büntetőfékeznek ott a kamionos hal,csak mondom.

  BlueRexBlueRexHónapja
 • itt szlovákiában 10 előzésből 5x adott rá gázt az akit előztem volna, legutóbb egy betonkeverő jött szembe, volt egy kis beszarás.

  dontknowbetternameatmdontknowbetternameatmHónapja
 • Hála Istennek velem még nem csináltak büntetőfékezést.

  Benedek FecóBenedek FecóHónapja
 • 1:36 akkor szivesen laknal szlovakiaban😂

  SK PyrotechnikaSK PyrotechnikaHónapja
 • igazad van isti papó teljesen egyetértek veled paaaallllii.....

  Dávid PappDávid PappHónapja
 • Mikor lessz isti hunt?🐢

  Kriszh AdviceKriszh AdviceHónapja
 • A büntetőfékről szóló álhír, a büntetőFAKE! 😎 Bocs

  J. BalazsJ. BalazsHónapja
 • Büntetőfékezést még nem éltem át, de a másik kedvencemet igen, rá lett 1x villogva az "úriemberre", hogy vegye észre, hogy kb 15-20 másodperce zöld a lámpa, egy középső ujj bemutatása mellett hajlandó is volt elindulni, majd a következő lámpánál, addig állt a zöldnél, amíg épphogy sárgán át tudott menni, hogy mi nekünk végig kelljen állni egy újabb pirosat.

  thinkszikethinkszikeHónapja
 • Há nemrég tesztelted magad manuálisan, most meg mész megint? Ja, megint rengeteget fogytál, hogy csinálod mi a titkod? 😁

  Sanyi SzaboSanyi SzaboHónapja
 • Nekem az egyik ismerősömnek amikor abból élt, hogy futárkodott nap mint nap kvázi "büntetőfékeznie" kellett (Hozzáteszem olyan sofőrt nem lehet zavarba hozni ilyennel aki betartja a megfelelő követési távolságot, szóval nem is értem a törvényt sem.) a sok idióta miatt akit kiengednek az utcára. A kedvencem az az amikor full sötétbe reflektorral megérkezik mögéd a sebességhatár 2xesével, megvakít, rá büntetőfékezel és rá sem jön, hogy miket rontott el, aztán csodálkozik ha elengeded és beállsz mögé refivel.

  MZ /XMZ /XHónapja
 • Pont a Budapesti Autósok Közössége vezetőjét csukták börtönbe ittas vezetésért és büntető fékezésért. Szerencsére pont egy rendőrt "büntetett" amikor lekapcsolták.

  Szipus AlfSzipus AlfHónapja
 • Nagyon jó videó lett. Tartalmas kis beszélgetés,fontos mondanivalóval. Egyépként milyen skodád van Isti? Btw egyépként ez a kameranézet nagyon jó,de szerintem egy kis kerettel, négyzet formában jobb lenne a facecam.

  SΛLΛSΛLΛHónapja
 • Berki Krisztián 😃

  jwnwnwnw snsnsnsnjwnwnwnw snsnsnsnHónapja
 • Nekem eddig csak egyszer volt "szerencsém" büntetőfékezésben, amit totál nem értettem amúgy. Tudni kell, hogy Németországban élek és az autóm német rendszámos, azzal voltam otthon Szeptemberben és úton Debrecen felé az M0-n az M4 lehajtó előtt gondolta egy úriember azt, hogy először megelőz (én a középső sávban haladtam) majd előzés után bejött elém és elkezdett finoman lelassítani, szóval semmi hirtelen fékezés (a lehajtó még sehol nem volt), amikor megakartam volna előzni, akkor ő is kitért a belső sávba és azt játszotta, hogy nem engedett el mellette és egyre aggresszívabban fékezett, majd egyszer csak lehajtott az M4-re. Sajnos egyébként én többször éltem már át mióta sűrűn közlekedek Magyarországon a német rendszámmal, hogy totál máshogy viselkednek az emberek ha egy német rendszámot meglátnak és szerintem ennél az "uriembernél" is az lehetett nagyon zavaró...

  BGABIBGABIHónapja
 • az számit büntetőfékezésnek ha egy kis gyere beált elém a én meg biciklivel száguldók vagy 24 km/h a bicikli utón ??

  Kristóf JoóKristóf JoóHónapja
 • Engem mar “buntettek” meg, ferihegyi gyorsforgalmin mentem, belsosavban(reggel volt es ferihegy fele mentem tehat auto alig..) majd egy gyoker elemvagott es jott a fekezgetes :D en csak az ertelmet nem ertem, oke siet en meg “feltartom” a belsosavban, de ha annyira siet akkor miert nem megy a dolgara miutan megelozott? 🤣🤣

  Patrik K.Patrik K.Hónapja
 • hát ja

  Bálint BuchmüllerBálint BuchmüllerHónapja
 • lsiti jghfddfhdgdhfnfngnfgdngfjggfgfgjhgffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffjhvhbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

  Bálint BuchmüllerBálint BuchmüllerHónapja
 • SOKOTA VS BMW A FOZÁBAN

  Bálint BuchmüllerBálint BuchmüllerHónapja
 • Igazad van Pistikém. Berki menjen a kaptárba.

  Erik VikingErik VikingHónapja
 • Berki Krisztián a büntetőfékezés császár morzsája rántott szendviccsel fűszerezett tárkonyos zsenge levese xdd

  Csukárdi RicsiCsukárdi RicsiHónapja
 • Honnan van a pulcsid? Nagyon állat

  Domonkos KelenföldiDomonkos KelenföldiHónapja
 • 60ezer kilometert vezettem eddig, egyszer nyomtam hosszobban dudat egy balaset elkerulese erdekeben, semmi acsarkodas semmi karomkodas soha a volan mogott. Aki GYOKER az kocsiban es azon kivul is az sajnos a gepjarmuben ulve ez meg ezeknel fel is erosodik. Szerencsetlenek...

  Joe BakerJoe BakerHónapja
 • A videóval kapcsolatban a kameranézet jó lesz, továbbiakban is jó lesz ennél a videótípusnál, ha megfelelően tudod rögzíteni, a szélvédőhöz tett akciókamera helyett. A tartalmat illetően egyetértek azzal, hogy ezt rendesen kéne büntetni, mert már a "jómunkásember" is csinálja. Magát a büntetőfékezést egy busz utasaként éltem meg egy vidéki megyeszékhelyen 2020 novemberében. A büntető fékezőnek a baja az volt, hogy a busz lassan ment, mert a szolgáltatóváltással az új szolgáltatót kötelezték a menetrend betartására, viszont a parkoló autók miatt nem fért el a jobb oldalon. Az út, az 2 sávnyi méretű, viszont felfestéssel nincs megjelölve/elkülönítve a két sáv. A hely nem volt meg jobb oldalt, ezért a szabad sávban ment a busz menetrendszerinti járatként.

  Dániel LisztDániel LisztHónapja
 • Rutin vezetés10/10

  Tamás QqrtaTamás QqrtaHónapja
 • Városon belül 50 el mentem. Mögöttem jött egy 147 es alfa. és villog. 2 sáv volt csak nem egy széles út. Nem gyorsítottam fel. maradtam 50 es tempón. de jeleztem neki irányjelzővel hogy mehet. De csak villog. Mondom akkor jó van. Erre zebra közeleg lassítok mert látom hogy egy hölgy akar átmenni gyerekkel. a hölgy már lelépet mikor ez a tüdő elkezdett kövér gázzal előzni zebrán!! Szerencsére nem lett baj. Folytatom az utam és előttem megy 30 al. Nem mondom hogy nem kezdett felmenni a pumpa. És én is villantottam neki hogy akkor most bazdmeg menjél!!!!! És akkor elkezdte nyomni, majd satu fék. Nos!! A reakcíóm kiszáltam a kocsiból és gyengéden benyúltam az ablakon hogy a kicsi buksiját megsimizzem. De sajnos nem sikerült eléggé mert a gázra lépet majd elhajtott. Nem mentem utána mert nem fogok kergetőzni egy ilyen...... na. De a Magyar nyelv adta lehetőségeket kihasználva kb még 40 percig ismétlés nélkül áldottam az úrat.

  Lajos CsapóLajos CsapóHónapja
 • Hogy állsz az oltással Isti? 💉

  Daniel P.Daniel P.Hónapja
 • Like aki jött kommentet nèzni

  ricsi_gaming 123ricsi_gaming 123Hónapja
 • Tanuló voltam még, amikor egy idióta Audis (ne vegye minden Audis magára, az egy barom volt, nem általánosítok), úgy döntött hogy a nullásról Csepel felé lejövet megelőz a záróvonalon át, majd büntetőfékez. Csakhogy a kocsiban volt elől hátul kamera, ami szépen be lett küldve az autósiskolának, onnan meg tovább a rendőrségre :D

  Parászka LeventeParászka LeventeHónapja
 • Nekem egyszer volt ilyen, amikor kezdő sofőr voltam, mert elnéztem a város kezdete táblát és 500 méterrel hamarabb lassítottam 50-re. Akkor hirtelen nem értettem.

  Fejér MátéFejér MátéHónapja
 • Szia Isti!Vannak önkéntes rendőrök id autópályán aki 80km/h megy ugye ennyi a kamionok sebesség határa!De ugye előzni tilos.de ugye ha beindul a convoly akkor már 6kdmion s sorba 70-75 megy!!Na ez milyen?

  Gábor GergiGábor GergiHónapja
 • Ugye a büntetőfékezés arra megy ki, hogy aki hátul van, az lesz a hibás. Kivéve, ha kamera van.

  toromon31toromon31Hónapja
 • *A here vasalás sosem történt meg.

  Dawesome Twitch VODDawesome Twitch VODHónapja
HUworld