Aki elkapja a csalókat

2021.jan. 1.
248 446 Megtekintés

FIGYELEM!!! A videóban 1.31.18-nál elhangzott Autohaus Kft. nem azonos az Auto-House Kft céggel www.autohouse.hu/. Az Auto-House Kft. egy legálisan működő autókereskedés.

Hushpuppi: instagram.com/hushpuppi/
Mompha: instagram.com/mompha/
Yahoo boys: huworld.info?search_query=yahoo+boys

Megjegyzés
 • Frenetikus videó!!! Eddig is néztem a csatornát, de ez az eddigi legjobb videó! Várom a második részt! 🙌

  Patrik TóthPatrik Tóth46 perccel
 • Szerintem nem csak azért nem jelentik be az emberek ha csalónak esnek áldozatul, mert szégyellik, hanem azért is mert nem tudják egyszerűen, hogy ami velük történt az bűncselekmény. Nincsenek tisztába az emberek a jogaikkal.

  Virag KissVirag Kiss7 órája
 • Immadtam a srac nagyon tehetseges....."Kopasz erre raugranak az emberek"? Szerintem itt az utcatokban is van ilyen XD Nem kicsit lecsekkolta a kornyezett vedelmi rendszeret.

  Zoltán NagyZoltán Nagy11 órája
 • Hatalmas videó! Legyen még hasonló!

  Theoretical CyclistTheoretical CyclistNapja
 • Adnék munkát Albertnek! Keressen meg

  József KelemenJózsef KelemenNapja
 • Nagyon hasznos a tartalom! Engem vertek át bevallom őszintén nem is olyan rég esetleg hol tudnék panaszt tenni? Magyar cég volt és igen sokan mondták hogy vigyázni kell velük nagyon szívesen részt vennék eme kis birodalom le pusztításában.

  ED VajaspirítósED Vajaspirítós2 napja
 • A Hősök köztünk élnek, sokszor láthatatlanul, de mindig becsületességgel

  Retek EpresRetek Epres2 napja
 • Sziasztok Szeretnék segítséget, ötletet kérni! Adathalász csalás áldozata lettem... A bankot nem érdekli, feljelentést tettem de sztem semmi értelme. A telefonszám még él amiről írtak, a weboldalt lementettem. Ukrán ipcimrol volt a tranzakció. Valami XBill oldalra fizettek be. Hova tudnék fordulni az adatokkal? Köszi

  Tamás HengerTamás Henger3 napja
 • De a fiatalembernek az a munkája hogy kiszúrja a svindlit Marika néninek meg az a munkája hogy utaljon. Nem bízzák meg azzal hogy járjon utána a számlaszámnak hanem elé teszik hogy arra a számra csinálja meg az utalást. És ha magánszorgalomból el is kezdene kutakodni akkor egy óra múlva leteremtenék hogy még nem utalta el.

  Gábor LénártGábor Lénárt4 napja
 • Alberthez van esetleg elérhetőség?

  Peter WollerPeter Woller5 napja
 • Zseni..

  benkoo13benkoo135 napja
 • Külön örülök a videó címkép montázs pigmentjellegzetes bűnözői hiteles illusztrációnak! Ezt is kifejtve megosztottam több face oldalon is. Köszönet és üdvözlet! 👋

  yence hungarianyence hungarian6 napja
 • Szerintem ez volt az eddigi legjobb videó! Ezzel nem lebecsmérelve a többi!

  Ferenc Zoltán NagyFerenc Zoltán Nagy6 napja
 • Nekem pont ilyen volt hogy ellopták a kártyám és sony store ban vettek cuccokat és a bank húzta vissza a pénzem a sony nem ált velem szóba :D En megtaláltam az elkövető ip címét plusz a hülye a lopott kártyával akart fizetni. Felhívtam a rendőröket hogy pontosan hol az elkövető ebben a percben mert éppen vásárolni próbál és kaptam róla emailt, semmit nem foglalkoztak vele aztán késő le is zárták az ügyet :D

  rVnrVn7 napja
 • Jó látni, hogy értékes jó tartalomnak is van nézettsége a YT -n, nem csak a szemét tartalomnak. : )

  Legjobba KonaLegjobba Kona7 napja
 • SZERETNÉM KÉRNI ALBERTET, hogy vegye fel velem a kapcsolatot, mert egy nemzetközi kriptó csaló bandát szeretnénk elkapni, és nem vagyok benne biztos, hogy a rendőrség meg tudja találni őket olyan gyorsan , mint ő !!! Pénz nem számít ! Kérem amint tudsz írj nekem a : jagodits.alex@gmail.com címre !!!! A részleteket megbeszéljük ott !!! Több százezer dolláros csalásról van szó. Kérnék pár száz like-ot is , hogy Albert megkapja ezt a munkát !!!

  Alex JagoditsAlex Jagodits7 napja
 • 2:35 pontosan ezt csináltam én is 3 éve egy csalóval....

  Arnold JobbagyArnold Jobbagy8 napja
 • Zseni a srác, Imádom ahogy meséli, élménydús, tényközlő, köszönjük a videót, maxirespect :)

  Tamás KárpátiTamás Kárpáti8 napja
 • csak ezzel a feljelentgetősdivel azért nem érünk el semmit, a Rendőrségünk az, ami nem csinál meg semmit, pláne, hogy az intézkedési költség nem 500, hanem mondjuk 50.000 forint, feljelenthet 1000 ember valakit a lopott 500-asával, de egyetlen kapitányságot sem fogja érdekelni..., aztán az 500 forint pont nem annyi, hogy valaki elmenjen bárhova, mert az ideje még mindig drágább. egyébként meg: túl hosszúnak tartottam a videót, de...úgy lebilincselt, hogy végignéztem! köszönöm, hogy elkészítettétek!

  UFOR4SlardarUFOR4Slardar8 napja
 • Aki hasonlo tortenetekre kivancsi, annak ajanlom rodneymullen2 hupos blogjat ( hup.hu/blog/21064 ). Az oldal miatt kicsit technikaibb, de latszik, hogy hogy mukodik egy ilyen nyomozas. Nem az Albert nevet hasznalta az iroja, de a korulmenyek es a tortenet egy resze nagyjabol atfedesben van az itt elhangzottakkal. Egyebkent nagyon tetszett a video, annak ellenere, hogy foleg autos csatorna, ami nem igazan erdekel.

  NyOS GombocNyOS Gomboc8 napja
 • ASUS reklám :D

  Megmondó KapitányMegmondó Kapitány8 napja
 • Most jöttem rá, hogy Övé az Ariel Atom! Mik a tapasztalatok?:D

  Viktor VörösViktor Vörös9 napja
 • ...annyira jook vagytok Ti! ...talán így kezdődik az "ezeréves-Béke" ami az asztrológia szerint elindult 2020. dec. 21.-én!!! Én csak azt szoktam mondani, hogy alapvető az "etikusság"!!!

  Attila Nagy-JárvásAttila Nagy-Járvás9 napja
 • PL.: IP CÍM? MOBILKÖVETŐ? ALV.SZÁM LEKÉRDEZŐ STB.-STB. UI.. "Megint átbasztak az oroszok! -??? -Vizet vettünk benzin helyett -???"

  Attila Nagy-JárvásAttila Nagy-Járvás9 napja
 • Ami nekem lejött, az az, hogy a facebook k.va veszélyes. Így is, hogy a magyar kormány innen onnan embereket tesz kihallgatásra, de itt is az jött le, hogy akinek facebookja van, ott zárul a kör. Az okos telefonnal már csak a habot tesszük fel. Szerintem.

  Janesz P.Janesz P.9 napja
 • Korábban már láthattuk a srácot: huworld.info/flow/vide/t32wvaK5rK-np4g

  Krisztián KovácsKrisztián Kovács9 napja
 • 1:23:00 a tech support scamhez javaslom Jim Browning csatornáját

  NegritisNegritis9 napja
 • Még ilyet. Hatalmas a srác!

  Voldemort •Voldemort •10 napja
 • Fehér anonymus :)

  THE GOODNICETHE GOODNICE10 napja
 • Nagyon sok értékes video a előadást tartalmaz a HUworld, de ez a mostani előadás díja a Király kategória. Kopasz igényes videóit régóta figyelemmel kísérem sokat tanulok ezekből. Az hogy Andrást meghívta, bizonyára nyomós okból ehhez viszont a legnagyobb elismerésem. András szaktudása, emberi hozzáállása a cyber bűnözés sikeres felderítései, kiváló nemzetközileg is ismert szakértővé tette. Úgy is fogalmazhatnék, hogy olyan mint egy harkály aki addig kopogtatja a fát amíg az összes férget ki nem rángatja. Gratulálok és sok sikert kívánok ! Ez a mondás akár tevékenysége mottója is lehetne. Végül 2 történetem, hogy mások is még jobban vegyék figyelembe András általi elmondottakat. A net hemzseg a bűnözőktől. Csak 2 példa: mindkettő a Fb reklámokhoz -hoz köthető . A wish-en filléres dolgokat rendeltem bejáratásként. Végül kb 40 ezer ft-os megrendelésig jutottam amelyet kifizettem. Végül kb 70 ezerrel nyúlt le a cég. A banknál azonnal jeleztem, de elutasítottak ahogyan azt András elmesélte. Arról nem beszélve, hogy nem mindíg azt kaptam amit megrendeltem. Hiába reklamáltam, végül fura hálózatot találtam. A másik történet friss ropogós Fb reklám a Fb-on, divatos téma a BitCoin üzletről. Úgy indult hogy híres tv-s személyiség neves celebet interjúvolt, aki elárulta magas életszínvonalának ez irányú BitCoin-os részleteit. Végszó az volt mindenki siessen mert alig van már szabad lehetőség Mo-ról. Hajtott a kíváncsiság miről is lehet szó. Regisztráltam. 5 perc múlva egy fura angol ákcéntussal beszélő pasas jelentkezett. Elmondta csak 100 ezer ft az alsó limit amelyet ha a levelezésben megadott címre küldök, egy hónap múlva a befektetésem a sokszorosára fog növekedni. Na itt megálltam, arhiváltam a leveleket ( bűnjel is lehetne ) Megtaláltam a céget amelyről kiderült, hogy nem javasolt. A jóember egyébként pesti számról hívott. Mindezeket csak azért írtam le, hogy aki e bejegyzésem olvassa és Andrást meghallgatta legyen megerősítve az általa elmondottak felől. Nagyon sok hasonlóan tanulságos videót kérek. Végezetül: Kopasztól kérdezem, hogy volna e lehetőség táv, vagy egyéb oktatásban képezni Becsület hekkereket. Az autókereskedés mellet hasznos kiegészítő lehetne. Sok idősebb ember tapasztalatát is hasznosítani lehetne

  pal koszopal koszo10 napja
 • Jó volt hallani hogy a csalókat hogy azonosítja be a neten, ahogy hallottam a legfőbb a Facebook. Na de mi ha az illető nincsen fent a facebookon? Én nem vagyok fent, igaz nem is vagyok bűnöző, de azért vigyázok arra hogy ne lehessen megtalálni neten. Ha valaki tényleg olyan nagy ember ebben a szakában akkor kérem írja meg az email címekre a nevem és a várost ahol lakom, na meg hogy mivel foglalkozom.,vagy a legközelebbi hozzátartozók nevét, esetleg a születési évemet. Mindegy melyiket lehet csak egy is de az a legszuperebb ha minél többre tudja a választ.Ha valaki ezt meg tudja csinálni akkor elismerem hogy tényleg tud, meghívó megy sörrre :-)

  Yanee KenYanee Ken10 napja
  • _"ahogy hallottam a legfőbb a Facebook. Na de mi ha az illető nincsen fent a facebookon?"_ Komolyabb a kérdés, hogy "na de mi", ha az illető helyett más használta a fiókját. Szerencsétlen kolléga most járt így, sajnálom szegényt, 200 eurós csalást toltak rá. Eleve komolytalan az egész, maga az összeg is, meg az se életszerű, hogy a saját IP-címéről, saját fiókjával belépve akarna csalni. Persze biztos tisztázódik majd, de megfizethetetlen, hogy a rendőrségre kell menni, ügyvédet kell keresni, ügyvédhez kell menni, meg hogy gyanusítgatják az embert.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik6 napja
 • Magyarország Mitnick-e! ;) Nagyon hasznos , naggyon tanulságos de egy picit hosszú! Esetleg tagolhatnátok jobban egy ilyen beszélgetést, illetve jó lenne, ha esetleg valamilyen oldalakat is megadnátok, hol tudnak segítséget kérni a károsultak! Pl lovescam-re itt van ez: www.cid.army.mil/romancescam.html?fbclid=IwAR0cl6HYMvX8E_1ZiCKwOnBgKJLX4o_iPUOBdd7-Ov3zV4KrUdfCbGMrJi0 online crime: www.consumer.ftc.gov/features/feature-0014-identity-theft www.ic3.gov/ Nem biztos, hogy megtalálják, de legalább be van jelentve!

  Barbara Petz-KovácsBarbara Petz-Kovács10 napja
  • Mindenesetre osztottam a videót, remélem, sokan megnézik! ;)

   Barbara Petz-KovácsBarbara Petz-Kovács10 napja
 • Hihetetlen, hogy egy majd 2 órás videó, amiben két ember egy helyben ül és beszélget, úgy néztem végig, hogy 5 percnek tűnt. Órákig tudnám hallgatni a srácot! Még kérünk ilyeneket!!

  Kristóf SKristóf S10 napja
 • Nagyon jó lett. Remélem lesz következő hasonló.

  Gergő ZuborGergő Zubor10 napja
 • Vannak nagy HUworldr-eknek mondott emberek, akik azt mondják, hogy húsz percnél hosszabb tartalmat nem érdemes készíteni, mert az emberek nem nézik meg. Nos ez másfél órás és lám mennyien nézték meg és mennyi a hozzászólás volt. Ez úton üzenem azoknak hogy ne a szóbeszédre és az ál statisztákra hallgassatok, hanem készítsetek érdekes tartalmat. Ez úton gratulálok a videó készítőinek, hogy érdekes tartalmat készítettek és ennyi időre leszögezett a monitor elé. Ja és nem csak engem. Köszönöm.

  László EnzsölLászló Enzsöl10 napja
  • _"azt mondják, hogy húsz percnél hosszabb tartalmat nem érdemes készíteni, mert az emberek nem nézik meg. Nos ez másfél órás és lám mennyien nézték meg és mennyi a hozzászólás volt."_ Persze, kivétel mindig van, ennél hosszabb videók is vannak, sok. Meg azért a kopasz kereskedő se csinál mindig kétórás videókat.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik6 napja
 • :( ezekre a csalókra csak ennyit tudok kommentálni.

  András SzabóAndrás Szabó11 napja
 • tényleg mindenki ennyire ostobán kanos a világban az említett ázsiai példán kívül, hogy egy bögyös csaj bejelöli és már nyomja is az igent?

  RnoidRnoid11 napja
 • Jó volt. Köszi.

  istvan tothistvan toth11 napja
 • a magyar sündőrök síkhülyék - magyarázhat bárki-bármit ...

  maláj vezérigazgatómaláj vezérigazgató11 napja
  • _"a magyar sündőrök síkhülyék - magyarázhat bárki-bármit ..."_ Mer' annyi pénzért ki megy rendőrnek? Ugyanaz, mint amikor panaszkodnak, hogy a tanárok milyenek. Persze, ki megy el tanárnak? Akinek egy kicsi esze van, az több pénzért mást művel, családot valamiből el kell tartani. Aztán 1000-ből lehet akad 1, aki tényleg a hivatás miatt lesz tanár (de lehet ő is inkább egy fizetős általános iskolába kerül az állami helyett), a többi 999 meg csak ennyire képes. Aki nagyon panaszkodik, az elmehet tanárnak is, rendőrnek is, aztán lehet jobban csinálni.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik5 napja
 • a pohár vízbe igyon már bele valaki! :)))

  Róbert HomokiRóbert Homoki11 napja
 • Medve nélkül nem élet az élet! Sikítás ! :D :D :D

  Snake Sedrick aka. Son-TecSnake Sedrick aka. Son-Tec11 napja
 • Respect a srácnak

  Szabolcs KapitanySzabolcs Kapitany11 napja
 • Én családfakutatással foglalkozok, pl örökösök keresésével, rokonok felkutatásával. A romániai cégem e-mail címére kaptam egy üzenetet angol nyelven egy "spanyol ügyvédtől", hogy valaki, aki Romániában született, meghalt gyermek nélkül, nagy értéket hagyott maga után Spanyolországban és szüksége van egy emberre, aki román állampolgár akit be lehet mutatni örökösként és megörökli ezt a pénzt. És ez a személy lehetnék akár én is, írta az "ügyvéd". Olyan összeg volt, amit átlag magyar ember egy életen át nem keres meg. Nyilvánvaló volt, hogy kamu a sztori. Arra adtak, hogy olyan ügyvéd nevével éljenek vissza, aki tényleg létezik, egy egyszerű google keresés ki is adja a nevét. Visszaírtam nekik, hogy küldjék el az elhunyt személy adatait, hogy utána tudjak nézni és fel is kereshetjük a rokonait. Erre már nem írtak vissza, elég amatőrök voltak, de biztos van aki ezt beveszi és kitudnak tőle csalni pénzt, de, hogy hogyan az nem derült ki számomra.

  Norbert HidvéghyNorbert Hidvéghy11 napja
  • _"Nyilvánvaló volt, hogy kamu a sztori." _Direkt ennyire primitívek ezek a mesék, hogy akinek van egy csepp esze, azt kiszűrjék, ne válaszoljon (vagy maximum írjon egy olyan választ, mint te, amire aztán ők nem válaszolnak). Ezzel rögtön azok maradnak fenn a rostán, akik aránylag könnyen átverhetőek. Ha sok értelmes ember is ráakadna és válaszolna, azokat úgyse sikerül átverni, csak az időt viszik el, hiszen nem mindegy, hogy 500 gagyi kamut is benyelő emberrel vagy 50.000 kicsit értelmesebb emberrel kell levelezgetniük, akik nem hiszik el egyből, kérdezgetnek, gyanakodnak, satöbbi. _"biztos van aki ezt beveszi és kitudnak tőle csalni pénzt, de, hogy hogyan az nem derült ki számomra."_ Hogyan, hogyan. Akármilyen nehézség közbejött az örökséggel kapcsolatban és küldjön iksz eurót, mert pénzbe kerül elintézni. Aztán megint valami közbejön és küldjön 2*iksz eurót, aztán n*iksz eurót, amíg csak be lehet palizni.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik6 napja
 • Csak rákeresek. #singlemom 😂

  Dávid LengyelDávid Lengyel11 napja
 • Ez akkor kellemetlen igazán, ha nem az a valódi elkövető, akinek a Facebook vagy akármilyen fiókját használták. (Akár az is lehetséges, hogy aki a sztoriban szerepelt, mint első eset, ő is inkább kifizette a kért összeget, csak ne minden ismerősének ott figyeljen az üzenet, hogy tolvaj.) Épp most járt így kolléga, hogy beszívott egy zsarolóvírust az otthoni egyik PC-jére, még fizetett is, és az adatait is visszakapta. Aztán pár hónap múlva érkezett másik EU-s országból feljelentés, hogy dolgokat adott el, amiket fizetés után nem küldött el, 200 eurós csalás. Meg BMW kormányt akart kicsalni. Rendőrségen is hiába mondta, hogy nem is hozzá érkezett a pénz, meg BMW-je se volt soha, minek akarna egy kormányt, megmondták neki, hogy harmadik fél részére követte el. Jelenleg ügyvédhez jár. Eleve 200 Euró egy potom összeg, de ha mégis ennyit akarna kicsalni, akkor nem otthonról a saját IP-címéről művelné. Életszerűtlen az egész. (És ha nem feljelentés érkezett volna, csak írkálnának az ismerőseinek, hogy ő tolvaj, akkor ő is kifizetné a 200 Eurót, csak álljanak le a besározásával.) Ő valószínűsíti, hogy a zsarolóvírussal érkezett egyik kártevővel csinálhatták ezeket a dolgokat az ő nevében, mert időpontilag is nagyjából akkor történtek. Ha már ott egy kártevő a számítógépben, akkor nem tudod, mit művel a tudtod nélkül. Bizonyára Albert is sokszor mellé nyúl, ha az alapján indul el, hogy kinek a fiókjával követtek el valamit. Maximum a nagyon primitív embereket találja meg, de aki fél millió dollárt kicsal egy banktól, annak talán van annyi esze, hogy ne a saját fiókjával művelje.

  Gábor LukácsikGábor Lukácsik11 napja
 • Mikor a Nokia elsö érintöképernyös telója megjelent akkor vert át egy "iparos" kb100e.Ft.-tal. Feljelentettem a rendörégen, hümmögtek, felpiszkáltam magam és másnap felhívtam a rendörséget hogy Thaiföldön ebben a szállodában lakik a fickó abból a többszáz átvert ember pénzéböl. Törvényes kereteken belül kerestem meg a fürjecskét. A balf@sz vissza is tért az országba és várták a határon.. A szervek mondták neki hogy ejnye bejnye....pénzem visszakaptam és "szinte" büszke voltam magamra. :)

  Ferkó MatolcsiFerkó Matolcsi11 napja
 • Engem egy jó ismerősöm ismerőse vert át autóvételnél, de milliós nagyságrendben. Volt autó, csak 30%-kal drágábban, mint a reális ár, és sikerült elhitetnie velem, hogy ez reális.

  András SzabóAndrás Szabó11 napja
  • @Csaba Ispán Talán az volt a legviccesebb az én történetemben, hogy direkt azért örültem, hogy van egy ismerős aki segít autót keresni, mert így biztos nem vernek át, mint az azt megelőző autóvásárlásomnál. (És nem, nem értek egyet veled, nem Te voltál a hunyó! :) )

   András SzabóAndrás Szabó4 napja
  • @András Szabó Sajnálom a történteket, sok pénzről van szó. Én is jártam hasonlóképpen, csak jóval kisebb értékben, műszaki cikkel. Az eladó mondott egy árat, én meg rábólintottam. Utólag rájöttem, hogy megvehettem volna olcsóbban is, vagy újonnan némileg drágábban, de egy percig nem haragudtam rá, úgy gondolom, én voltam a hunyó. Nem ért annyit a cucc, de én megadtam érte azt az árat, amit ő megszabott, "ha kell ennyiért vidd, ha nem nem" alapon. Sajnos vannak ilyen esetek, persze az összeg az nem mindegy, tud fájdalmas lenni. Nem foglalkoztam ilyesmivel soha, de az autó versenyzés nem mindig is a gazdagok sportja volt? Mintha ezt a mondást hallottam volna már többször. Legalább is egy szint fölött, gondolom...

   Csaba IspánCsaba Ispán4 napja
  • @Csaba Ispán Nem jártam utána, mert egy ismerős ismerőse (mellesleg szomszéd is) volt ez a srác aki kereste ezt az autót nekem, és pont azért kértem meg, hogy engem ne verjenek át mint az azt megelőző autóvételnél. Mindenesetre ha ez a 330-as M3 kasznis BMW akkor 15 éves korában 3,5 milliót ért mert annyit adtam érte (szerintem akkor sem ért volna ennyit, inkább csak egy millióval kevesebbet, ha velem nem lehet elhitetni), akkor ez most fél éve 19 éves korára jókorát vesztett az értékéből, mert csak 1,7 milliót ért, mert annyit adtak érte. Erre azért van valami kifejezés, csak nem jut eszembe, ha valaki irreálisan drágán ad el valamit. Mellesleg összehasonlítási alapom se volt, mert a földön nincs még egy 330-as M3-as kasznival, meg nem is voltam jártas a témában. Meg ahogy mondtam megbíztam benne, jó ismerősöm, mármár barátom ,akiben azóta is megbízok ajánlotta a srácot aki bmw-ben jártas volt, így megmenthetett volna, hogy átverjenek, mint az előző autómnál tették. Most bebizonyosodott, hogy erre nincs kereslet csak 2 millió alatt, és akkor is csak én voltam az egyetlen aki ilyen horibilis pénzt kidobott rá, de a jó megoldás az, ha nem veszek 1 milliónál drágább autót. Most van egy fél millás, nem lehet vele versenyezni, de már nem is fogok, persze szeretnék, az volt a mindenem, de nem mindenáron, meghagyom a gazdagoknak.

   András SzabóAndrás Szabó4 napja
  • @Csaba Ispán _"Nem győztél meg, én sem téged, bár nem is volt igazából cél."_ Nem baj, nem kell mindenkinek mindenben egyetértenie. _"Leírtam a véleményem, amit továbbra is tartok, példákkal. Részemről ennyi. "_ Én is leírtam a véleményemet, nem kell hozzá egészen más dolgokról szóló példa sem: *Konkrétan arról van szó, hogy valakit becsaptak, hogy az eladó autó reális piaci ára 30%-kal több. Ez csalás.*

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik4 napja
  • @Gábor Lukácsik Nem győztél meg, én sem téged, bár nem is volt igazából cél. :) Leírtam a véleményem, amit továbbra is tartok, példákkal. Részemről ennyi. További szép napot!

   Csaba IspánCsaba Ispán4 napja
 • Másfél óra. Elrepült az idő. Mindenkinek meg kellene nézni!!

  Zsolt BudaiZsolt Budai12 napja
 • 38:15-nél "az kell mint pápának a Viagra" :-))))))

  SpycontrollSpycontroll12 napja
 • Ha PayPal fizetés volt akkor felesleges volt sok energiát belerakni, mivel ha a PayPal-nál jelenti az ember hogy nem az jött amit rendelt az ember akkor vissza szedik a csalótól a pénzt.

  SpycontrollSpycontroll12 napja
  • _"ha a PayPal-nál jelenti az ember hogy nem az jött amit rendelt az ember akkor vissza szedik a csalótól a pénzt."_ Szerintem az csak webes boltoknál van, ha most tőled veszek valamit és paypal-lal fizetek, akkor a paypal nem is tudja, hogy bármilyen terméket kellett volna küldened számomra. Egyik nap ki is próbáltam, küldtem el pénzt egy címre, aztán megnéztem, hog mit lehet jelenteni. 3 lehetőség közül lehetett választani, 1) téves összeg, 2) kauciót nem kaptam vissza, 3) többször vonták le ugyanazt a vásárlást. Olyan lehetőség nem volt, hogy a terméket nem kaptam meg.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik6 napja
 • Tudnék mesélni én is olyan magyar pénzügyi csalásokról, ahol akár milliárdokat húztak le "okosan" hiszékeny kisbefektetőkről. huworld.info/flow/vide/qW5qxZfHadOWh28

  Forex Klub - Tőzsde, CFD, Forex kereskedésForex Klub - Tőzsde, CFD, Forex kereskedés12 napja
 • 14:20 Ó ez a csajos átverés nekem is megvolt! Elméletileg tengerészgyalogos csajszi megunta az életét, és külföldre akar menni. Fogtam az instagramos képet, amit küldött, kértem még egy párat, kifotóztam, felvittem a gépre és a google képkeresőbe beillesztve meg is találtam az original Instagram profilt, ahonnan lopták. Kifotóztam a beszélgetést, és elküldtem a fotók valódi tulajdonosának, hogy tegye meg a szükséges lépéseket. (majd elégedetten hátradőltem)

  filmtablettafilmtabletta12 napja
  • @filmtabletta A kamuprofilt, a kamuprofil kamuprofiljával lehet megnézni, hogy a kamuprofil kamuprofiljának kamuprofilja... Szép új világ ez, a kőkorban meg még könyveket olvastunk, fociztunk meg bicajoztunk. Mekkora ósdi, elmaradott dolgok voltak azok...

   Csaba IspánCsaba Ispán4 napja
  • @filmtabletta _"A kamu profil eltűnt egy napra rá."_ És ezen kívül mi történt? Semmi, ugyanott folytatta tovább másik profilokkal, ez neki benne van a pakliban, hogy törölgetik a kamu profiljait. Gondolom, nem ez volt az egyetlen instagram fiókja, a többi 128 meg működött tovább. Meg folyamatosan cserélgette mindet, amikor törölgették. A legegyszerűbb meggyőződni, hogy valódi-e a profil, ha kérsz egy olyan képet, ami nem jellemző, ezért kicsi a valószínűsége, hogy talál az illetőről éppen olyat. Pl. mutasson valamit a kezével. Kicsi az esélye, hogy éppen olyan képet tud lelopni, amin mittudomén, mondjuk éppen a bal füle mellett 3-at mutat jobb kézzel. (Persze nekikezdhet fotoshop-olni vagy gimp-elni, ha ért hozzá, de valószínű inkább hagyja a fenébe és keres olyat, aki nem kér mókolós fotókat).

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik5 napja
  • @Gábor Lukácsik A kamu profil eltűnt egy napra rá. (Igen te kis akadékoskodó, megnéztem egy kamuprofilommal a csaló kamuprofilt, azzal sem találtam, szóval valóban törlésre került, nem engem tiltott.)

   filmtablettafilmtabletta5 napja
  • _"és elküldtem a fotók valódi tulajdonosának, hogy tegye meg a szükséges lépéseket. (majd elégedetten hátradőltem)"_ És ő mit tett? Gondolom semmit ...

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik6 napja
 • Ez bitang jó riport volt.Értelmesen magyarázta el a dolgokat.Köszönöm szépen :)

  Zoltán CsondiZoltán Csondi12 napja
 • "..Pózol a jobbágy a lopott pénzzel.. " XD XD

  Miki GedőMiki Gedő12 napja
 • Lehetne az interjúalanyról többet tudni, mint “Albert a digitális nyomozó”? :)

  Andrea KovacsAndrea Kovacs12 napja
 • Brutàlis!

  Attila KalmarAttila Kalmar12 napja
 • 3:05 Különben nem kapom vissza a pénzt? Egyszerűbb lett volna a paypal-nak írni, hogy nem kapta meg a megrendelt cuccot, és visszakapta volna a zsetont mindenféle nyomozás nélkül. De mondjuk az tény, hogy így nem csak a pénzt kapta vissza, hanem még egy kicsit bosszút is állt.

  Gábor Péter NagyGábor Péter Nagy12 napja
  • @Gábor Péter Nagy _"Ha bármilyen weboldalról vásárolsz és paypallal fizetsz, akkor a paypal buyer protection véd."_ Bizonyára webshopoknál. Most küldtem egy összeget ismerősnek paypal-on, és kipróbáltam a linkelt bejelentést, de nincs olyan pont, hogy nem kaptam meg a terméket, ez a 3 lehetőség van: - helytelen tranzakciós összeg - nem kaptam meg az ígért visszatérítést (ez a leírás szerint számlázás lejártakor használható, ha nem kaptad vissza a kauciót) - egynél többször terheltek meg ugyanazért az egy vásárlásért. Ha veszel valami egy facebook csoportban, vagy Gipsz Jakab weboldaláról, akkor nem is tudja a paypal, hogy bármilyen terméknek kellene gazdát cserélnie.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik10 napja
  • @Gábor Lukácsik Ha bármilyen weboldalról vásárolsz és paypallal fizetsz, akkor a paypal buyer protection véd. www.paypal.com/uk/smarthelp/article/what-is-paypal-buyer-protection-and-how-am-i-covered-faq645 When buyers pay with PayPal on any website, PayPal Buyer Protection covers them in case there is a problem. If an item doesn’t arrive or is significantly not as described, we will help buyers get a full refund. Note: Some purchases such as vehicles in the Motors category, industrial machinery used in manufacturing and Real Estate aren't eligible for PayPal Buyer Protection.

   Gábor Péter NagyGábor Péter Nagy10 napja
  • _"Egyszerűbb lett volna a paypal-nak írni, hogy nem kapta meg a megrendelt cuccot"_ Gondolom nem olyan helyről vette, ahol a paypal visszatérít. Ebben az is benne van, hogy mindent megvehetsz megbízható helyről is, csak ha valahol olcsóbb picit, akkor az emberek rácsapnak, mint légy a sz.rra. Utána meg megy a panaszkodás. Ugyanez van használt autóval is. Megveheted nagy használt kereskedőnél is, ahol nem akarnak átverni, ha baj van, akkor állják, amit állniuk kell. Meg megveheted a bizalmatlan kinézetű kereskedőtől a murvás telephelyen. Vagy mondjuk a teszkó parkolóban egy ismeretlentől a használt német prémiumot.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik11 napja
 • Beszippantott a videó, remelem lesz ehhez hasonló. Kíváncsi voltam, hogy melyik csalások jöhettek velem szemben. 1 hónapja a Covid os autovasarlas... nem beszélgettünk sokáig az illetővel... szerencsére.

  Mónika KöcseMónika Köcse12 napja
 • A lové kifjezéstől mindig kizökkentett a figyelmemből pedig nagyon élvezetes videó !

  Gabor BotschnerGabor Botschner12 napja
 • Egy ilyet én is lebuktattam, csak elkovettem azt a hibát hogy nem jelentettem... ubisali.blog.hu/2011/10/05/nigeriai_csalok_ismet_de_en_nem_nyeltem_be_mint_dr_csisztu

  György OrosziGyörgy Oroszi13 napja
 • Ez nagyon ott volt!

  Lindner CsabaLindner Csaba13 napja
 • Hány embert tehetett tönkre ez a "becsületes hekker", akik nem mint egyedi személyiséggel (érzelmekkel, gondolatokkal, jellemvonásokkal, stb.) rendelkező emberi lények jelentek meg előtte, hanem mint "csalók"? A törvények, erkölcsi normák nem egyenlőek az igazsággal. Lényegüknél fogva nem is lehetnek azok, hiszen nem többek elnagyolt és merev sablonoknál, amelyek mechanisztikus követése alkalmatlan a különféle élethelyzetek pszichológiai - társadalomfilozófiai tudatosságon alapuló megítélésére. Aki a második világháború idején hamis iratokkal látott el zsidókat, az "csaló" volt? A törvények alapján annak kellene minősítenünk, hiszen "okiratot hamisított". Honnan tudjuk, hogy egyik-másik ilyen "internetes csaló" kicsoda valójában, milyen élethelyzetben van, s pontosan milyen szándékok húzódtak meg a cselekedete mögött? Egy egy cselekedetet mindig a morális töltését meghatározó emberi - társadalmi összefüggések alapján kell felmérnünk, nem pedig az erkölcsi normák és a törvények alapján, amelyek barbárok. A legvisszataszítóbb talán az a történet volt, amikor egy gyermekeit szerető afrikai férfi és a családja életét zúzta szét kizárólag azért, mert a rendőrség visszautasítása miatt sértve érezte magát. (A pénz akkor is visszatérült volna, ha nem juttatja ezt az embert börtönbe.) A "becsületes hekker" talán ártatlan volt ebben a történetben? A törvény és ezzel a törvényeket képviselő tömeg és intézmények oldalán állt, vagyis az erősebb oldalon. De ez például itt ugyanolyan aljasság volt tőle, mint amit ő feltételezett az áldozatáról.

  Zey YarlanZey Yarlan13 napja
 • Hatalmas RESPECT tényleg!

  Attila KissAttila Kiss13 napja
 • Sziasztok! És hova menjen az ember segítségért? Mert ugye a rendőrség elhajt egy pillanat alatt, végig sem hallgat.. Keresem, kutatom, hogy hova fordulhatnék, de megoldást sehol nem találok:( Pedig szükségem lenne segítségre

  B. JozsefB. Jozsef13 napja
  • _"Mert ugye a rendőrség elhajt egy pillanat alatt, végig sem hallgat.. "_ Dehogy küld el, ha teszel egy feljelentést csalásról, akkor nem küldhetnek el. Olyan szinten nem küldenek el, hogy egyszer behívtak tanúskodni egy 1 évvel azelőtti kb. 1000 ft-os vaterás vásárlás miatt, és jegyzőkönyvbe kellett mondanom, hogy megkaptam-e. Kijöttek lakcímre és a kiskapuban mondták el az esetet, és nem lehetett helyben jegyzőkönyvezni, 1000 ft miatt be kellett fáradnom, és 1 órán át jegyzőköyveztek, gyök kettővel. Mert az eladót valaki feljelentette, hogy nem kapta meg az utalás után a terméket (ráadásul 99,xx%-os eladó volt, látszott, hogy nem csaló, gondolom a vevő sajnálta a +200 forintot a tértivevényre és sima küldeményként elveszett a postán), és elkezdtek mindenkit megkeresni, aki utalt az eladó számlájára, hátha találnak még károsultakat és az összeg hátha átlépi a szabálysértési határt.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik6 napja
 • Egyik alap dolog, amit Paypallal megtehetsz: sose küld friends and family küldéssel, mert akkor nincs buyer protection. Igen, triviális dolog, mégis sokan buknak ezen, köztük egyik haverom is, aki így utalt 300 EUR-t egy ps4 pro-ért pár éve, és baszhatta, mert nincs mit tenni, még ha feljelentést is teszel (ráadásul ez Németországban történt).

  999slawter999slawter13 napja
 • Miért nem tiltod le a reklámokat, ha ennyire félsz, hogy megvezetnek velük?

  Péter SimonPéter Simon13 napja
 • Ez nagyon jó volt

  Alexander KovacsAlexander Kovacs13 napja
 • Nagyon jó a videó. Bár némelyik bank megérdemli itthon, hogy lehúzzák.

  nagyzoltangabornagyzoltangabor13 napja
 • 31:58 - Saját tapasztalat, helyet nem mondok, nincs értelme. Édesanyám nem volt annyira otthon az IT-ban,interneten, és még mellé hiszékeny is(volt addig). Adott egy kamu webshop, ahol x összegért karkötőt(természetesen nagy márkának fasza hamisítványa) tudsz venni. Természetesen kártyával. Elég fasza pénzösszeget lekaptak az állítólagos 10 EUR helyett. Erről akkor értesült, amikor meló közben jött neki 3 SMS, üzenetenként 50 EUR levonásról. Ezt meglátva nyílván tiltotta a kártyát stb. Én szoftverfejlesztéssel foglalkozom, dolgoztam már payment rendszeren, ismerem az ilyennemű rendszereket. Egyértelmű volt, hogy bemegyünk a helyi rendőrörsre, ahol egy ismerős nyomozó foglalkozott az ügyünkkel. Szépen felvette a szokásos jegyzőkönyvet stb.. Aztán jött a kérdés, hogy akkor most végül is ez hogy történhetett. Konkrétan nekem kellett ezt az egész rendszert elmagyarázni, hogy mégis hogy történhet az, hogy egy fake weboldalon ilyen dolgokat lehet csinálni, mindezt úgy, hogy az "áldozat" lehet nem is veszi észre a dolgot. Szinte fogalma sem volt arról, hogy mégis hogy történhet meg ilyen, arról meg aztán végképp semmi, hogy mit kezdjenek ez ellen. Természetes, hogy ez nem csak az "ő" hibája, de 2021-ben ez egy olyan probléma, amivel foglalkozni kell. Osztom a szakértői véleményt, hogy a meglévő nyomozói állomány tudásbővítésére lenne szükség, valamint minnél komolyabb kibervédelmi diviziót létrehozni.

  TOMZTOMZ13 napja
  • @maláj vezérigazgató _"továbbképzésekre járni_" Hülyeség. A talpas rendőrnek nem kell szakértenie. Főképp minden témában, amivel beeshetenek az emberek? Ha nem IT-s csalással ment volna TOMZ, hanem autós átveréssel, akkor meg azt kérdezte volna, hogy miért nem közlekedésmérnökök fogadták az őrsön. Nem Hermann Ottó volna az utolsó magyar polihisztor, hanem minden rendőr. És szükség sincs rá, a kis rendőr felveszi a jegyzőkönyvet, hogy mi történt: jelen példában internetes vásárlással való csalás, aztán majd ha szükség lesz rá, akkor egy szakértő megszakérti, hogy vajon mi történhetett és hogyan.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik10 napja
  • könnyebb a kocsiban ülni a trafi mögött és a kollégát cumizni mint továbbképzésekre járni ugye kedves magyarnak csúfolt sündőrök ???

   maláj vezérigazgatómaláj vezérigazgató11 napja
  • _"Osztom a szakértői véleményt, hogy a meglévő nyomozói állomány tudásbővítésére lenne szükség"_ Arra ott vannak a szakértők, hogy adott témához értsenek. A nyomozók nem érthetnek minden témához egy személyben, ott elég annyit rögzíteni, hogy internetes csalással több pénzt húztak le, mint amit előre jeleztek.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik11 napja
 • Tesom, te hogy lehetsz meg eletben?

  Peter AndrasiPeter Andrasi13 napja
 • A hálózat csapdájában...valós események alapján. :D Nagyon állat "műsor"! Köszönöm, hogy ilyennel is foglalkozol!

  Moho GorillaMoho Gorilla13 napja
 • Wow, szuper jó! Gratulálunk! Alberttal fel lehet venni a kapcsolatot valahol? Kriptò tele van scammerekkel. Néhány tippet nálunk is megoszthatna :)

  Bitcoin BázisBitcoin Bázis13 napja
 • A nagy magyar banknak részemről egy riszpekt mert nekem egy 120 ezres csalást simán visszautaltak,semmi teketória vagy nyomozgatás

  zoltán nagyzoltán nagy13 napja
  • @Gábor Lukácsik nekem egy dolog jött le eddig az életben az igazságról és a hazugságról mégpedig a hitelesség,ezt az ember valahogy megérzi,hogy mi az életszerű történet vagy mi a kajli,egy olyan munkahelyen ahol a becsület nagyon erősen kell hogy jelen legyen mindig muszáj fedhetetlennek lenni és annak is látszani (a levésen van a hangsúly) ahol felmerül a kétely ott minimum valami nem frankó,valszeg piti dolog de mindig a pici dologból indul ki a nagy.Egy kőműves könnyedén elvihet egy fél zsák cementet senki nem ítéli el de pl egy pénzügyi munka az más

   zoltán nagyzoltán nagy5 napja
  • @zoltán nagy _"Az én esetemben egy francia mobilbolt és egy külföldi(nem magyar) vevő léte eléggé megalapozhatja az ártatlanságomat"_ Hát elvileg igen. Gyakorlatban meg egyik kollégga épp ezzel küzd, már van ügyvédje. 200 eurós csalást követtek el a nevében eladott, de az utalás után másik EU-s országba el nem küldött áruval. Hiába mondta a rendőrségen, ahol gyanusítottként kihallgatták, hogy a pénz nem is hozzá érkezett, senkit nem hatott meg.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik5 napja
  • @Gábor Lukácsik igazad van ,de a jogban talán alkalmazzák a vélelmezhető szócskát ha igaz .Az én esetemben egy francia mobilbolt és egy külföldi(nem magyar) vevő léte eléggé megalapozhatja az ártatlanságomat és azért volt még pár próbálkozása az ürgének de a kiber védelmi rendszer nem engedte az utalást,mégsem szokott az ember naponta 3 ifont venni nem?

   zoltán nagyzoltán nagy5 napja
  • @zoltán nagy _"nem volt nagyon mit magyarázkodni ,külföldi netboltban vettek valszeg ifont a számlámra"_ Oké, de ha nagyon kukcoskodni akarnának, akkor ezt se tudod bizonyítani, hogy nem te vásároltál (attól még, hogy nem a te címedre küldtetted, hanem egy hamradik félnek, vehetted te). Vagy hogy nem te adtad oda a kártyaadataidat egy ismerősödnek.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik5 napja
  • @Gábor Lukácsik igen van különbség lehúzás és csalás között,engem egyébként a klasszikus eset ért meg nem volt nagyon mit magyarázkodni ,külföldi netboltban vettek valszeg ifont a számlámra,hallottam olyant is hogy a bankoknak erre külön biztosítása van igy semmiképpen nem éri kár őket,viszont abban is van ráció hogy az ö bankjuk által biztosított számláról nyúlnak le embereket ergo rájuk bízott pénzt lopnak bűnöző elemek,igy azért érthető ha kár-térítenek,viszont ha a gyerek vesz egy videojáték szkint azt igenis le kell nyelni a szülőnek,végöl is az az ö saruk

   zoltán nagyzoltán nagy5 napja
 • Nagy nagy gratuláció a riportalanynak. Ledöbbentem. Tátott szájjal halgattam mik vannak. Hasonlóképp jártam én is kisebb összeget loptak tőlem régebben vendéglátó egységben. Feljelentést tettem, megmondtam az autó rendszámát, kiderítettem az egyik tettes nevét, címét, a lopásról készült biztonsági kamerafelvételt mellékeltem a feljelentéshez. Eredménytelenül tettem mindezt. Érdekes. Ezt a videót sok sok ismerősömnek ajánlom megnézni. Nagyon sokat tanultam belőle. Köszönet.

  zoltán banfalvizoltán banfalvi13 napja
  • @Gábor Lukácsik 8-9000ft érték volt.Igen,a szabálysértési érték alatt. 2 órámba került nekem is.

   zoltán banfalvizoltán banfalvi5 napja
  • _"Hasonlóképp jártam én is kisebb összeget loptak tőlem régebben vendéglátó egységben. Feljelentést tettem, megmondtam az autó rendszámát, kiderítettem az egyik tettes nevét, címét, a lopásról készült biztonsági kamerafelvételt mellékeltem a feljelentéshez. Eredménytelenül tettem mindezt."_ Mennyire kis összeg volt? Még a szabálysértési határ alatt? Nekem néhány éve be kellett mennem jegyzőkönyvbe tanúvallomást tenni egy 1000 ft-os vaterás vásárlás miatt. És ragasztkodtak hozzá, hogy de menjek be, mert jegyzőkönyvet csak az őrsön tudnak felvenni, és bementem, egy órám ráment, hogy jegyzőkönyvbe vették, hogy nem emlékszem, mit vásároltam körülbelül 1 éve a vaterán az adott nevű eladótól 1000 ft-ért, de megkaptam, mert minden vaterás vásárlást megkaptam. Emlékeznék, ha átvágtak volna.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik6 napja
 • Kicsit nagyonsokat tud a srác!!!

  Attila béziAttila bézi14 napja
 • Sziasztok jo videó lett köszi. Az ukrán sztori nagyon nagy, de amit a srác mond ennek kapcsán hogy milyen jó hogy ukrajnában az emberek bejelentést tesznek és nem bujdisnak othol szégyenükben az nem biztos hogy teljes mértékben megálja a helyét. Ott inkább arról van szó hogy átvágtak olyan embereket az autós szélhámosok akiknek nem csak pénzük hanem kapcsolataik is voltak és már nem volt mit tenni a rendőröknek muszály volt valamit felmutatni. Erre szaladnak amerikai segitségért nem csalódtam Ukrajnában , (pénz kell utakra kérünk eutól, pénz kell covid védekezésre kérünk eutòl, meg kell találni pár szélhámost irány amerika. Aztàn a pénz eltűnik a szélhámos bizniszt meg fojtatják ők de már sajátzsebbe😂) persze lehet hogy nincs igazam. Üdv Kárpátaljáról

  Ferenc ZékányFerenc Zékány14 napja
 • Digitális tolvajkergető. :) Magyarország nem jogállam, ilyen emberekre itt nincs szükség... (Aki nem ismerné a Tolvajkergetők történetét: az lett a „vesztük", hogy néhány fejes rendőrkáder bepöccent, hogy sikeresebb statisztikát mutattak föl, mint a rendőrség. Pl. Debrecenben gyakorlatilag megszűnt a működésük alatt a biciklilopás. Budapesten szintén visszaesett az elkövetések száma, ugyanis ezek a bűncselekmények jellemzően néhány visszaeső tolvaj(bandá)hoz és orgazdához voltak köthetőek.) Amit említ a videóban: nem csak azért nem jelenti senki a dolgokat, mert jelen esetben égő palinak lenni, meg a rendőrség és főként a bíróság amúgy is digitális analfabéta és nem menne utána az ügynek (vicc, amikor egy bíró azt se tudta, mi az az IP-cím). Hanem Magyarisztánban azzal is megszívatták a csóró parasztot, hogy a lopási értékhatárt fölemelték félmillióra. Azalatt csak egyszerű szabálysértés, magyarán a tolvaj röhög a markába. Az egyszeri ember értelmezni se tudja a politikai forintmilliárdokat meg banki eurómilliókat, de az nagyon is kézzelfogható, amikor pl. a biciklijét ellopják, szerszámosbódéját feltörik, haszonállatait ellopják, és a rendőrség nem is foglalkozik vele. Persze trafipaxozni bárhol-bármikor tud.

  Steven HuffnagelSteven Huffnagel14 napja
  • @maláj vezérigazgató _"M1-en szocializálódtál vajh ???"_ Nem nézek tévét. Láttam jó pár epizódjukat, aztán egyrész nagyon úgy tűnt, hogy teljesen megalapozatlanul vetődnek mindenre, sokszor árnyékra csak (valami csóka munkahelyére akartak bemenni, mert úgy hallották valakitől, vagy azt találták ki, hogy ott valami kádban van az ellopott kerékpárjuk, és a kádból nem jön ki a jeladójuk jele). Másrészt amit műveltek párszor, az már simán garázdaság volt. Volt olyan rész, amelyikben valami szakadt autót borogattak, mert valakitől azt hallották, hogy tolvajé. Aztán fel is törték, kifeszítették az ajtaját, találtak benne csekkeket, meg lakcímet valami levélen vagy iraton, elmetek a lakcímre, de ott csak valami idős mama jött ki az ajtóhoz, aztán elintézték annyival, hogy téves volt a nyom. Aztán ezért még pics.n se rúgták őket. Én nekiállnék autót borogatni az utcán, meg autót feltörni az utcán, mert valaki azt mondta, hogy egy tolvajé, engem biztos elővennének érte. Valamelyik epizódban meg is írtam nekik, hogy okosabban kelle csinálniuk, mert így meg fogják ütni a bokájukat. Környéken is van pl. nemzetőrség, meg polgárőrség, azok is megfogtak már egy halom piti tolvajt (volt telek, ahol még a kerítést is lelopták reggelre). Mégse b.sznak ki velük, mert "jó a statisztikájuk". Sőt, nagyon jó kapcsolatban vannak a rendőrséggel.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik10 napja
  • @Gábor Lukácsik M1-en szocializálódtál vajh ???

   maláj vezérigazgatómaláj vezérigazgató11 napja
  • _"Aki nem ismerné a Tolvajkergetők történetét: az lett a „vesztük", hogy néhány fejes rendőrkáder bepöccent, hogy sikeresebb statisztikát mutattak föl, mint a rendőrség."_ Az lett a vesztük, hogy hülyék voltak. Ha betartottak volna minden szabályt, akkor most is működhetnének.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik11 napja
 • Nagyon hasznos és érdekes volt! Minden szava igaz. Engem is megtalált ősszel egy Amelia Harper, aki Szíriában dolgozó amerikai katona, és kapcsolatot keres :DDD. Meglepően jól és hiba nélkül írt angolul, válaszai bár néha egysíkúak de logikailag felépítettek voltak. Sőt még képeket is küldött, ha kértem. Mondja, menjünk át whatsappra. Na itt kezdődtek a problémák, hogy egy eldobós angol számról írt (amerikai katona szíriában). Minden kérdésemre válaszolt, bár már ott is megdőlt, hogy 2x mutatkozott be és egyszer átváltott németre :DDDD Na és 1 nap után eljutottunk a lényeghez: őt most szolgálatban van, és fel kéne tölteni az apple accountját :D Mondom neki, "persze máris" csak előtte fel akarlak hívni, és hát csodák csodájára nem tudta felvenni, mert szolgálatban volt. :D :D Utána próbálkozott még párszor + mondogatta, hogy sziveszterezzünk együtt Újzélandon :D. Megkérdezte, hogy mivel foglalkozom, mondom neki, hogy secret service és csalókat buktatunk le. Utána már nem volt elérhető :D :D Amúgy nagyon jó tanácsokat mondott Albert, én is képkeresővel találtam meg az eredeti személyt (Amanda M.) akinek a képeit ellopta. Ő tényleg katona és az AirForce-nak dolgozik.. Több ilyen videó kéne!

  BenőBenő14 napja
 • Grat Albi!

  Ricardo Eduardo GomezRicardo Eduardo Gomez14 napja
 • Engem egyszer átvertek, feljelentést tettem, kihallgattak. Majd kaptam egy hivatalos, vastag dokumentációt az ügyről (minden érintett, termék, érték), hogy rajtam kívül még majdnem 100 embert átvert, X összeg értékében és valami mediációs eljárás igény hiányában az eljárást felfüggesztik és még kártérítési kötelezettsége sem lett az embernek... Úgy látom, hogy magánemberként, ha bemész a rendrőségre Magyarországon, akkor leszarják. Teszem hozzá az én felejelentésemet is leszarták, el sem jutott a vizsgáló rendőrkapitányságig, úgy jutottak el hozzám, hogy meg lett az ember és a banki adatokból jutottak el hozzám, hogy utaltam X termékért X összeget és így hívtak be tanuként. Szóval erről ennyit, ez a csalódás után nem hiszem, hogy megint a rendőrséghez fordulnék, inkább óvatosabb vagyok. (Amúgy egy megbízható értékelésekkel rendelkező eladó volt, ezért is utaltam előre, de nem volt olyan nagy összeg, ezután 100x meggondolja az ember)

  Mark KeleMark Kele14 napja
  • _"rajtam kívül még majdnem 100 embert átvert"_ ... _"Amúgy egy megbízható értékelésekkel rendelkező eladó volt,"_ A többi átvert személy pozitív értékelést adott neki??? Vagy volt majdnem 100 negatív értékelése, de számodra ettől még megbízhatónak számított???

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik6 napja
  • ennyi ...

   maláj vezérigazgatómaláj vezérigazgató11 napja
 • Najó, de hiába jelentem be az 500 forintot, a rendőrség simán nem foglalkozik az emberrel. Leráznak hacsak véletlenül nem futok össze egy olyan nyomozóval aki ezeket gyűjti.

  Laci KériLaci Kéri14 napja
  • _"Najó, de hiába jelentem be az 500 forintot, a rendőrség simán nem foglalkozik az emberrel. Leráznak hacsak véletlenül nem futok össze egy olyan nyomozóval aki ezeket gyűjti."_ Ha 500 forinttal átvernek, az nem is ér annyit, hogy elmenj a rendősrségre és rámenjen az időd, amíg bejelented. Egyébként nekem egyszer kellett mennem tanúskodni egy 1000 ft-os vaterás vásárlás miatt is, behívtak a helyi rendőrőrsre és jegyzőkönyvbe kellet mondanom, hogy megkaptam a terméket. Több, mint egy órám ráment.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik6 napja
 • A 21.perc körüli témához kapcsolódóan: hardverapro-n volt fent több számomra érdekes hidetés egy bizonyos eladótól. Az eladó jelezte válaszban,hogy azok már nincsenek meg,holott még aznap,sőt másnap is frissült a hirdetés,mert fizetett volt. Jelentettem a harvarapro moderátoroknak,h a hirdetés tárgya már elkelt,de a hirdetés továbbra is aktív. Az volt a válaszuk,hogy ez fizetett hirdetés,nem vesszük le. Mérhetetlenül gusztustalan hozzáállás.

  majkiboy86majkiboy8614 napja
  • @maláj vezérigazgató _"mit vársz 1 olyan oldaltól ahol a moderátorok "feketén" dolgoznak, a többi dologról már nem is beszélve ???"_ Meg eleve nem is tudhatják, hogy igazat mond-e a bejelentő, vagy csak szórakozásból levetetne hirdetéseket. Másrészt, ha ki van fizetve iksz napra a hirdetés, akkor mit tegyenek? Vegyék le és küldjék vissza a maradék napokra a pénzt, hogy "valaki azt mondta nekünk, hogy már elkelt ..." ??? Harmadrészt: hardverapró ... eleve komolytalan az egész ...

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik6 napja
  • mit vársz 1 olyan oldaltól ahol a moderátorok "feketén" dolgoznak, a többi dologról már nem is beszélve ???

   maláj vezérigazgatómaláj vezérigazgató11 napja
 • Gratulálok! Elküldtem a videó linkjét Donald Trumpnak, mert nagyon tetszett a fiatalember tudása, hozzáállása! Hátha igénybe veszik a választásokkal kapcsolatos csalások felderítésére!

  ház Életerő-ház Életerő-14 napja
  • A Chris Krebs nevű vérprofi IT security rocksztárt még a választások után kirúgták,szóval igazi nagyágyú szerintem a helyére most 4 évig nem fog kerülni.

   ricsipricsip13 napja
 • A sok romantikus filmben látottakat elhiszik, hogy a valóságban is így van...

  Somogyi JòzsefSomogyi Jòzsef14 napja
 • jó de most ez az 500 Ft os átverés, utána az a weboldal elmesélte a nézőknek, hogy bocs amúgy tök ingyenesek vagyunk és levettük a kamu kódot? bárki tudott erről hogy egy nem jogosan van beszedve???? Biztos felháborodtak volna, ha rendesen el van magyarázva, ha csak annyit hallanak, hogy a bemondó azt mondja ingyenes és kész és semmi infó később a weboldalon, akkor miből gondolná bárki?? Egy rendes weboldal kiírja és buzdítja az embereket hogy menjenek a rendőrségre.

  Kovács DóraKovács Dóra14 napja
 • Tisztelt xy-Albert ! Fogad-e Ön tanítványokat? Válaszát előre is köszönöm! Harkon.

  Staren HarkonStaren Harkon14 napja
 • Az a helyzet, hogy a valóságban ez úgy megy, hogy ha valaki ki is derít mindent a csalóról, összes adat, valós számlaszám, stb, stb, joggal gondolhatná, hogy egy hivatalos banki megkereséssel, ahol bizonyítja, hogy pl. nem történt ellenszolgáltatás a pénzért cserébe, a bank intézkedik "cégen belül". Ezzel szemben inkább azt a hivatalos álláspontot fogja közölni, kb. hogy " Értesítettük az ügyfelünket, hogy csalás ügyébe keveredett, de mivel nem válaszolt megkeresésünkre, nem tudunk segíteni. Pá ". Hogy micsoda ? Tehát egy banknak az a hivatalos álláspontja, hogy ha átversz 1000 embert online darabonként 1 millióra, akkor barátom van 1 milliárdod amit megtarthatsz. Ez van. Vicces, nem ? Azért van annyi netes csalás mert nincs felelősségre vonás, hiába bizonyítasz valamit feketén-fehéren a bankok az ügyfeleiket védik akár törvénytelenséggel szemben is. És ha ilyesmi járna a fejetekben ,hogy majd az europol/cyber crime/internet rendőrség vagy hasonlók ;) segítenek, felejtsd el, elég megnézni egy két szervezet honlapját, vagy bejelentőjét, egy ügyes 7 éves komolyabbat csinál a délutáni kakaója közben. Konkrétan a vicc kategória. Lehetne jobb is nyilván, jobb emberekkel, több forrással, csak szimplán nincs rá igény. Ez van. Ha át***vertek, így jártál, majd tanulsz belőle, nincs is ezzel baj, eddig is így volt, csak az ember a 21. században kicsit többet várna. Sorry, WOT,TLDR.

  HARDMODEHARDMODE14 napja
 • Manapság az autó lopások megrendelésre és konténerezve történik. Internet és mobil telefon nélkül. Tökéletes , lenyomozhatatlan. 20 millás kocsinál egy indexért nem kár ....stb megoldások. Szóval normális ember ha normális bűnöző nem használ internetet.... Igy ez is nevetséges.

  Krisztian BogdanKrisztian Bogdan14 napja
 • Bocsi srácok. Ennek most miértelme volt??? Egy bűnöző képzőn levetitik eme művet .... kielemzik , megbeszélik.... A fiatal srác pedig pofára esik és hiába kínlódót eddig , labdába se fog rúgni. A bűnözök 99 százaléka ha értelmes , ebből a videoból rendesen feltud készülni. Pont az ilyen embereknek kéne láthatatlan szellemnek lennie. Szóval ez igy nekem a fiatal srác részéröl a hurikános menözés jött le.

  Krisztian BogdanKrisztian Bogdan14 napja
  • @Krisztian Bogdan _"remélem boldog vagy.....ki javítottam."_ Csak poénnak szántam, nem szoktam a helyesíráson rugózni.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik10 napja
  • @Gábor Lukácsik remélem boldog vagy.....ki javítottam.

   Krisztian BogdanKrisztian Bogdan11 napja
  • _"az ilyen embereknek kéne láthatatlan szelemnek lennie."_ A láthatatlan szeled az mást jelent :-D _"A bűnözök 99 százaléka ha értelmes , ebből a videoból rendesen feltud készülni."_ Akiket facebook profil alapján m egtalál, azok eleve nem értelmesek. Csalni a saját fiókoddal?

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik11 napja
 • 1. Jó, akkor ment a like 2. Nagyon jó a videó, mint már sok ezren leírták vagy lusták voltak utánamenni. 3. Maximális tisztelet Neonak! Kellene pár ezer ilyen jóérzésű tehetség! Köszönöm!!!!!!

  Péter MajorosPéter Majoros14 napja
 • Ez hatalmas lett

  Ede SzécsényiEde Szécsényi15 napja
 • Ismerek magyar nőt (55 éves, rokonom), aki teljesen véletlenül elkotyogta, hogy a laptopját elajándékozta egy békefenntartónak. Visszakérdeztem, hogy nofene, merre szolgál az "udvarló", mire ezt a sztorit hallottam: Palesztinában békefenntartó, de amúgy itthon állatorvos. És a társai hetente indulnak hozzá, és ilyenkor szokott neki küldeni kisebb dolgokat. Volt amikor kaját főzött neki. És tuti megkapja, mert pár nap múlva visszaírt neki face-en, hogy köszöni szépen, nagyon ízlett. A laptop azért kell, hogy többet tudjanak egymással videóchat-ezni, mert a telefonja gyorsan merül. Ugye már sejtitek, hogy akik itt Pesten átvették az ajándékokat, igazából azokkal levelezett a szerencsétlen nő. :-) Nem is értem mit gondolt, vagy mit remélt ettől a távkapcsolattól. Fura, hogy pár jószóval ennyire be lehet hülyíteni a nőket. (pasikat meg egy csöccsel.. de azon nem csodálkozunk)

  hallernorbihallernorbi15 napja
  • _"Fura, hogy pár jószóval ennyire be lehet hülyíteni a nőket. (pasikat meg egy csöccsel.. de azon nem csodálkozunk)"_ Ha az utóbbin nem csodálkozol, akkor az előzőn mi a fura. Azzal lehet átverni az emberet, amit el akar hinni. Van aki egy pasinak dől be, van aki egy nőnek, van aki egy örökölt nagyobb összegnek, van aki a tesco parkolóban átírt lerúgott, lelakott, legyilkolt német prémium autónak.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik6 napja
 • jól beszél, jót tesz, jó rész, jól éreztük magunkat. köszi kopasz.

  Pálinkás ZoltánPálinkás Zoltán15 napja
 • 33:44 "Megpöckölöd, hogy megmozduljon" ... Ez volt Columbo módszere is. :-)

  Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs15 napja
 • Ez, durva! Köszi srácok!

  Hibácska PéterHibácska Péter15 napja
 • Ez az epizód állat! Rengeteget segített! Sokan nem ismerik el, hogy átverték. Fogorvosnál voltam és egy csajszi nyomkodta a telefonját majd láttam, hogy elvörösödik és mondta, hogy szerinte átverték. Rákérdeztem mi volt. Erre közölte, hogy e-mail-ben megadta a kártyaadatait. Aztán ott hívogatta a bankot, hogy tiltsák le a kártyáját, mert megadta az adatokat.

  Dj.KrauseDj.Krause15 napja
 • Itt szerintem nem arról van szó, hogy az emberek félnek bemenni a jardra és bevallani maguknak és másoknak, hogy átverték őket. Sokkal inkább elegük van az embereknek a magyar igazszágszolgáltatásból. Nincs kedvük évekig szopni ráadásul a törvények sokszor pont a bűnözőket védik. Ez az ország szégyene inkább. Mert ugye ahogy a kopasz is mondta az egyik videójában, itt nem az van, hogy "hogyan igen, hanem hogy hogyan nem! Hogyan túrjuk le magunkról a leghamarabb a melót..." Ez nem csak az NKH-ra igaz. A rendőrségre is sokszor és sokszor a komplett igazságtalanságszolgáltatásban is. Az meg, hogy a kékek túl vannak terhelve, meg nincsenek motiválva arra annyit tudok mondani, hogy nem a békés füveseket kell csesztetni, akik nem csinálnak szart se hanem az ilyen csalókat. Na béke!

  Don DumbledoreDon Dumbledore15 napja
  • ennyi ...

   maláj vezérigazgatómaláj vezérigazgató11 napja
 • Jòl nyomja a srác az invesztigèsönt

  László HerczegLászló Herczeg15 napja
 • Engem is behúztak. Feljelentés meg volt. Levelezés, számlatörténet, cím, név, minden odaadva a szerveknek. Lassan egy éve ülnek az ügyön. Egyszerűbb lett volna önbíráskodni, de azt meg nem szabad és nem is rám vall. Ellenben szerintem ha leültetném a kocsit akkor azt az ügyet azonnal megoldanák. :(

  VolframVolfram15 napja
  • _"Engem is behúztak. Feljelentés meg volt. Levelezés, számlatörténet, cím, név, minden odaadva a szerveknek. Lassan egy éve ülnek az ügyön."_ Gondolom vannak a tiédnél komlyabb ügyek is, nem a piti lehúzást teszik előre. (Egyébként lehet jelentkezni, aztán csinálhatod gyorsabban.) _"Ellenben szerintem ha leültetném a kocsit akkor azt az ügyet azonnal megoldanák. :("_ F.szt. Környéken pár hülyegyerek két ültetett csotrogánnyal mászkál már mióta, senki se foglakozik velük. És ha belegondolsz, nem csak az a fontos, hogy becsaptak 5e ft-tal, és nyomozzák ki, hanem az is, hogy aki jön velem szembe az úton, annak az autója legyen már a megfelelő műszaki állapotban. Sőt, ez fontosabb.

   Gábor LukácsikGábor Lukácsik5 napja
  • jobban jártál volna ha magad intézed és nem a kék tetvek ...

   maláj vezérigazgatómaláj vezérigazgató11 napja
 • Ennyire izgalmas munkát :O Anyám szólhatott volna azért pályaválasztás előtt .

  Norbert BékiNorbert Béki15 napja
HUworld